Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙ

http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20160416/engine/newego_LARGE_t_1101_54664484_type12128.jpg 
 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ...ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ & ΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ
Ο τρόμος επέστρεψε ξανά στη Γαλλία. Δύο τζιχαντιστές εισέβαλαν σε εκκλησία σε πόλη της Νορμανδίας, γονάτισαν και έσφαξαν με μαχαίρι τον 86χρονο ιερέα Jacques Hamel και τραυμάτισαν άλλα τέσσερα άτομα, με το ένα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η τρομοκρατική οργάνωση ISIS ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης. Οι δύο δράστες σκοτώθηκαν επί τόπου, από τα πυρά της γαλλικής αστυνομίας.
Πώς έγινε η σφαγή
Ολα ξεκίνησαν όταν δύο δράστες, ένας εκ των οποίων σύμφωνα με μάρτυρες φορούσε ισλαμιστική ενδυμασία, εισέβαλαν γύρω στις 9:45 το πρωί τοπική ώρα στην εκκλησία με μαχαίρια, την ώρα της λειτουργίας και έπιασαν ομήρους πέντε ανθρώπους, στο χωριό Saint-Etienne-du Rouvray της Νορμανδίας, βόρεια της Γαλλίας.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ 1974. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ» ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΑΝ.

Η  ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΗ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ.  ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΩΡΑ  Η  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ  ΚΑΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΗΓΕΣΙΑ    ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ  ΜΕ  ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ  ΚΑΙ  ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ  ΜΕ  ΤΟΝ  ΕΒΡΑΙΟ  ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ.
Το  καλοκαίρι  του  1974  η Κύπρος σπαρασσόταν και η Ελλάδα βρισκόταν σε δραματικό σημείο.
Στις 15 Ιουλίου  1974  η Εθνική Φρουρά (με εντολή του στρατιωτικού καθεστώτος της Αθήνας, το οποίο είχε ως ιθύνοντα νου τον «αόρατο» δικτάτορα Δημήτριο Ιωαννίδη) είχε ανατρέψει τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας αρχιεπίσκοπο Μακάριο. Στη θέση του είχε τοποθετηθεί ο βουλευτής Νίκος Σαμψών.
-Η  ΤΟΥΡΚΙΑ  ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ  ΣΤΗΝ  ΚΥΠΡΟ.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της 20ής  Ιουλίου  1974,