Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 250 ΧΡΟΝΙA ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ 1ης ΣΤΟΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Τάφοι Ιπποτών στην Κύπρο. Παγκόσμια Ανατροπή της έναρξης του Τεκτονισμού, 250 χρόνια πιο πριν
Η ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ* έρχεται με μια νέα παγκοσμια αποκαλυψη. Ο φωτογραφικός φακός του Θοδωρη Βογιατζόγλου εντοπισε σε ενα μεγαλο ναο της Κυπρου ταφους Ιπποτων απο την Περιοδο που η Κυπρος ηταν ενα Σταυροφορικο Βασιλειο.Το Σταυροφορικο Βασιλειο επισημως Ιδρύθηκε το 1197 και καταλυθηκε το 1489 . Στο κρυφο για χρονια νεκροταφειο περα των επιτυμβιων πλακων υπαρχει και πιο μεταγενεστερη ταφη Καπετανιου Αγγλικού 
πλοιου με ημερομηνια 1685 αλλα με συνδεση με τους Ιπποτες.

Η κρίση των 536.910 Ελλήνων ψηφοφόρων της Χ.Α θα αποδειχθεί σοφότερη των τριών εγκάθετων δικαστικών.

Αν βάζουμε στην Χρυσή Αυγή την ταμπέλα της «εγκληματικής οργάνωσης»…. το τεκμήριο της αθωότητας πάει περίπατο;
Εμείς υποστηρίζουμε ότι δεν είναι εγκληματική οργάνωση, το κατηγορητήριο είναι σαθρό, κατασκευασμένο από δικαστές, εμποτισμένο με την παραφροσύνη των εμμονών και, όπως ο Μπαλτάκος αποκάλυψε, την άμεση ανάμειξη της κυβέρνησης.
Η ομάδα των τριών, δηλαδή των δύο ανακριτριών και του ενός εισαγγελέα, δεν γνωρίζουμε πόσο αυτόφωτη είναι, αλλά σίγουρα δουλειά τους είναι να συγκεντρώνουν υλικό· δεν καταδικάζουν, καθώς το δικαστήριο θα κρίνει αν όντως είναι ένοχοι ή αθώοι.
Στο τέλος της ημέρας η Χρυσή Αυγή θα αθωωθεί και θα αθωωθεί γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν υπάρχει αδίκημα.

Τα αίσχη του 21ου αιώνα!!! Δύο "άντρες" έγιναν γονείς ενός παιδιού.

Άλλο ένα βήμα πραγματοποίησε η Νέα Τάξη Πραγμάτων στο να πετύχει τον απόλυτο στόχο της να ελέγχει τις ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ διαδικασίες τεκνοποίησης των ανθρώπων. Η στιγμή που δύο άντρες (!) έγιναν γονείς ενός παιδιού, προκαλεί φόβο για το μέλλον που έρχεται…χθες.
Η διάσημη φωτογράφος Lindsay Foster αποθανάτισε τη στιγμή της γέννησης του μικρού Milo που έχει δύο μπαμπάδες.
Αν και ακόμα δεν είναι ένα θέαμα που έχουμε συνηθίσει, η στιγμή που δύο άντρες έγιναν γονείς ενός παιδιού, προκαλεί συγκίνηση. Το θαύμα της ζωής και η έκφραση χαράς που αποτυπώνεται στα πρόσωπα των δύο αντρών τη στιγμή που κρατούν στην αγκαλιά τους το παιδί τους για πρώτη φορά αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό της Καναδής φωτογράφου Lindsay Foster.

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

O ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...


Ο «ΕΚΛΕΚΤΟΣ» ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΠΟΛΕΣΘΕΝ ΠΟΙΜΝΙΟ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Για τρίτη φορά μέσα σε ένα χρόνο περίπου, ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας πήγε και μίλησε με κολακευτικά λόγια στο παγκόσμιο Ισραηλιτικό Συμβούλιο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το «εκλεκτό» παιδί του Σιωνισμού, αποσπώντας τα εύσημα για την αφοσίωση του στα παγκόσμια σιωνιστικά, (νεοταξικά) ιδανικά. Ουδέποτε άλλη φορά στην σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία, Έλληνας πρωθυπουργός παρουσιάστηκε τόσες πολλές φορές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στο παγκόσμιο Ισραηλίτικο Συμβούλιο, που είναι και το προπύργιο του διεθνούς Σιωνισμού, δίνοντας εξετάσεις για το μεγάλο του έργο στην υπηρεσία της Νέας Τάξης,

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ :Κατ΄ οίκον περιορισμός και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και στην Ζαρούλια.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ...ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ 5ΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ (ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ 
Απο Xρυσή Aυγή :Ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια. Στην βουλευτή Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής επιβλήθηκε ο κατ΄ οίκον περιορισμός και η απαγόρευση εξόδου από την χώρα
Θα της επιτρέπεται μόνο η μετάβαση στη Βουλή για άσκηση των κοινοβουλευτικών της καθηκόντων όπως έγινε και στον Συναγωνιστή Κουκούτση.
Το δικαστικό συμβούλιο προχώρησε σε αυτήν την απόφαση, λύνοντας τη διαφωνία που είχε προκύψει για την ποινική αντιμετώπιση της Συναγωνίστριας Ζαρούλια μεταξύ ανακριτριών και εισαγγελέα, υπέρ των ανακριτριών.

1,1 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Έδωσαν πράσινο φως για το Τέμενος και 1,1 εκ. Τι και αν πεινάς; Θα έχεις τζαμιά και μουλάδες 
Βασίλης Σκουλαράκος 
Εν μέσω οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης εγκρίθηκε κρατική χρηματοδότηση ύψους 1,1 εκατ. ευρώ για την ανέγερση ισλαμικού Τεμένους στο Βοτανικό 
Ανάμικτα συναισθήματα και αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να δώσει τελικώς το πράσινο φως για την κατασκευή ισλαμικού τόπου λατρείας και να εγκρίνει και κρατική χρηματοδότηση ύψους 1.100.000 ευρώ σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής ύφεσης.

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΤΟ ΧΑΡΗΚΕ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ

ΨΟΦΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ
Αποκλείστηκε η Εθνική μας και ο γνωστός γραφικός φελλός του ΣΥΡΙΖΑ,(αυτός που έκανε κάτι δηλώσεις εμετού για τα ίμια κ.τ.λ, που δήθεν παύθηκε από τον Σύριζα, αλλά τελικά συνεχίζει και είναι κανονικό μέλος ακόμα) που δεν τον έπαιζαν με κούκλες μικρό, ξεσπάθωσε, με τις συνηθισμένες τρίχες, που ξερνάει κάθε τρόμπας της ψυχικής κατάστασης αυτού του φελλού.
Απολαύστε τον:

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΨΟΦΑ ΡΕ...ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φυσικά και ο σκ@τόψυχος είναι ο Αλβανός ΣΥΡΙΖΑίος που όσες άδειες κι αν του δώσει ο Βενιζέλος δεν θα γίνει Έλληνας ποτέ και ας προσποιείται μιλώντας για την Εθνική μας σε πρώτο πληθυντικό... Μιλάμε για τον σκ@τόψυχο Νίκο Αγκο τον οποίο η Ελλάδα έκανε άνθρωπο και ο γελοίος Βενιζέλος αντί να τον στείλει από εκεί που ήρθε, του έδωσε άδεια παραμονής προκειμένου να του δώσει τη δυνατότητα να μεταναστεύσει στη Σουηδία όπου μασάει τα επιδόματα των κακομοίρηδων Σουηδών... 
Χθες για άλλη μια φορά έβγαλε τα κόμπλεξ του για τη χώρα που τον φιλοξένησε και τον εκπολίτισε...
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ TWITTER:

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ :Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, επειδή είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χ.Α !!!

Χρυσή Αυγή :

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ: Ο έβδομος βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
οδηγείται στα κελιά της Τιμής

Οποιαδήποτε ένσταση επί της αμιγώς πολιτικής μορφής των διώξεων εις βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αίρεται σήμερα με την αισχρή απόφαση των ανακριτικών αρχών για την προφυλάκιση του συναγωνιστή και βουλευτή του Κινήματος, Αρτέμη Ματθαιόπουλου.

Σε μια επίδειξη χουντικής αλαζονείας, ο εισαγγελέας Ντογιάκος δήλωσε στον συναγωνιστή Ματθαιόπουλο: