Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΑΔΩΝΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ (ΠΑΚΗ) ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


Και αναρχικοί οπαδοί ομάδων μετείχαν στις καταστροφές της Αθήνας


Οι οπαδοί είχαν προειδοποιήσει από την προηγούμενη ημέρα

Δεν ήταν μόνο η κατάληψη της Νομικής η αρχή του χάους και της καταστροφής την περασμένη Κυριακή στην Αθήνα. Στην αστυνομία φαίνεται πως δεν έλαβαν σοβαρά υπόψη τους και τις προειδοποιήσεις από οργανωμένους οπαδούς ομάδων ότι θα κατέβαιναν όλοι μαζί την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των ΝΕΩΝ που επικαλείται αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, το διαδικτυακό ραντεβού των οργανωμένων είχε δοθεί μέρες και πολλοί έκαναν λόγο για ιστορική συμφωνία συνδέσμων για κοινό αγώνα κατά της κυβέρνησης! Εχει δοθεί ραντεβού στον Αγιο Δημήτριο στις 14:30 μετά από συνεννόηση και συμφωνία από επικεφαλής συνδέσμων και των 3 ομάδων.

Μια ημέρα πριν από την καταστροφή τα πανό στα γήπεδα προειδοποιούσαν:

Ψυχοσάββατο: όλους μας αγκαλιάζει ο Θεός.

Μέσα στην ιδιαίτερη μέριμνά της για τους κεκοιμημένους η αγία Ορθόδοξη Εκκλησία μας, έχει καθορίσει ξεχωριστή ημέρα της εβδομάδος γι’ αυτούς.
Όπως η Κυριακή είναι η ημέρα της αναστάσεως του Κυρίου, ένα εβδομαδιαίο Πάσχα, έτσι το Σάββατο είναι η ημέρα των κεκοιμημένων, για να τους μνημονεύουμε και να έχουμε κοινωνία [=επικοινωνία, ενότητα] μαζί τους. Σε κάθε προσευχή και ιδιαίτερα στις προσευχές του Σαββάτου ο πιστός μνημονεύει τους οικείους, συγγενείς και προσφιλείς, ακόμη και τους εχθρούς του που έφυγαν από τον κόσμο αυτό, αλλά ζητά και τις προσευχές της Εκκλησίας γι’ αυτούς.
Στο δίπτυχο, που φέρνουμε μαζί με το πρόσφορο για τη θεία Λειτουργία, γράφονται τα ονόματα των ζωντανών και των νεκρών, τα οποία μνημονεύονται.
Σε ετήσια βάση η Εκκλησία έχει καθορίσει δύο Σάββατα, τα οποία αφιερώνει στους κεκοιμημένους της. Είναι τα μεγάλα Ψυχοσάββατα· το ένα πριν από την Κυριακή της Απόκρεω και το άλλο πριν από την Κυριακή της Πεντηκοστής.

Της... Λιβύης έγινε στο «President».


Συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα ανάμεσα σε Λίβυους μετανάστες στους Αμπελόκηπους, στο ξενοδοχείο «President». Σύμφωνα με την αστυνομία οικονομικοί ήταν οι λόγοι που πυροδότησαν τα επεισόδια. Από την συμπλοκή τραυματίστηκε ένα άτομο και προκλήθηκαν ζημιές στη τζαμαρία της εισόδου και σε έπιπλα στη ρεσεψιόν.

Οι εμπλεκόμενοι διαμένουν τις τελευταίες ημέρες στο ξενοδοχείο μαζί με δεκάδες ακόμη ομοεθνείς τους και είχαν έρθει στην Αθήνα για να νοσηλευθούν σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι τα χρήματα που είχε διαθέσει η πρεσβεία της χώρας τους δεν είχαν μοιραστεί σε όλους. Απευθύνθηκαν στους αρμόδιους για να ζητήσουν εξηγήσεις και σύντομα, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

MAXIMUS DOSILOGUS HARAKOPULUS



Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους συνεργάτες του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμου Χαρακόπουλου όταν πήγαν να ανοίξουν την πόρτα του πολιτικού του γραφείου στη Λάρισα.Κάτω από την ταμπέλα με το όνομα του ήταν κολλημένο ένα χαρτί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς αλλά και απειλές προς το πρόσωπο του.
Ο κ. Χαρακόπουλος, σχολιάζοντας το περιστατικό είπε: «Μέχρι σήμερα στη Λάρισα δεν είχαμε κουκουλοφόρους. Φαίνεται ότι μετά τα τελευταία γεγονότα αποκτήσαμε. Οι θρασύδειλοι και όσοι κρύβονται πίσω από στημένες προβοκάτσιες ας γνωρίζουν ότι ματαιοπονούν. Αργά ή γρήγορα η κουκούλα θα βγει και θα αποκαλυφθούν αυτοί και οι ηθικοί τους αυτουργοί!
Σε κάθε περίπτωση, στις κρίσιμες αυτές ώρες για την πατρίδα μας, ως Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με μοναδικό κριτήριο τη διασφάλιση της παραμονής της χώρας στην ευρωπαϊκη οικογένεια και τη δημιουργία των προϋποθέσεων για να ορθοποδήσει και πάλι ο τόπος».

Όταν ο Άδωνις έλεγε «ναρκομανείς» όσους έλεγαν ότι θα πάει στη ΝΔ!



«Είναι δυνατόν να λέει κάποιος σοβαρά ότι εγώ προτίθεμαι να φύγω από το ΛΑΟΣ για να πάω στη Νέα Δημοκρατία;».


Αυτό έλεγε μέσα από την εκπομπή του στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ ο Άδωνις Γεωργιάδης στις 17-12-09, όταν είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ΛΑΟΣ για να ενταχθεί στην Νέα Δημοκρατία.

Αναρωτιόταν μάλιστα αν οι άνθρωποι που έγραφαν τα παραπάνω είναι «παρανοϊκοί ή ναρκομανείς».

«Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός πάει από το καλό στο καλύτερο. ΚΑΝΕΝΑΣ βουλευτής δεν θα πάει στη Νέα Δημοκρατία. Πάρτε το είδηση. ΚΑΝΕΝΑΣ!» φώναζε ο κ. Γεωργιάδης.

Σήμερα το πρωί Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία, με την οποία θα κατέλθουν ως υποψήφιοι στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.



ΠΗΓΗ

Θα μας βγάλουν και στραβούς : «Διαψεύδει το Υπ. Παιδείας ότι αναφέρεται η ΠΓΔΜ σε σχολικό βιβλίο, ως "Μακεδονία"»


Σε διάψευση μέσω ανακοίνωσης προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας, ότι σε βιβλίο της Γ' τάξης Λυκείου αναφέρεται η ΠΓΔΜ, ως "Μακεδονία".
Στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι ο χάρτης στη σελίδα 130 του βιβλίου της Ιστορίας απεικονίζει τα κυριότερα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στη Γερμανία και την κατεχόμενη Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου.

«Με κανένα τρόπο ο όρος Μακεδονία δεν υπονοεί διακριτό κράτος. Οποιοσδήποτε συσχετισμός με τη σημερινή ΠΓΔΜ είναι ιστορικά ανακριβής» αναφέρει το υπουργείο.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Θαυμάστε την πολιτική συνέπεια του Γεωργιάδη: Γεωργιάδης εναντίον Φαήλου Κρανιδίωτη και Σαμαρά.

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ...ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ




ΚΑΖΑΚΗΣ:"ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ"!

Φαίνεται πως τα μαρξιστικά κατάλοιπα και συμπλέγματα δεν θεραπεύονται εύκολα. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τα όσα αισχρά και ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ γράφει ο "εθνοσωτήρας" Καζάκης, σε απάντηση των δημοσιευμάτων σχετικά με την μετάφραση βιβλίου σχετικού με τη Μακεδονία που είχε κάνει ο ίδιος πριν μερικά χρόνια; Καμαρώστε τον:

Φιλελεύθερος δηλώνει και ο Καρατζαφέρης!


Είναι της μόδας φαίνεται ο Φιλελευθερισμός και ο Γ. Καρατζαφέρης μετά από τον κοινωνικό φιλελευθερισμό του Αντ. Σαμαρά και τον Βορίδη, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Real News ανατρέπει τα μέχρι τώρα λεγόμενά του και δηλώνει χαρακτηριστικά:

'' Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απολέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό , τότε το πρόβλημα είναι δικό τους'' ,δήλωσε στη Real Νews ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απαντώντας στο ερώτημα τι θα κάνει αν οι κ Βορίδης και Γεωργιάδης ψηφίσουν τα μέτρα. Σε άλλη ερώτηση αν θα διαγραφούν είπε πως '' υπάρχουν όργανα στο κόμμα. Θα πρέπει να έλθουν να εξηγήσουν την πολιτική τους σε ένα έκτακτο συνέδριο ή στην Kεντρική Eπιτροπή. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πείσουν''..

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ακόμα μια πολιτική κομπίνα του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., αλλά φαίνεται ότι η πίεση που του ασκείται πανταχόθεν είναι μεγάλη. Ο πατριωτικός παρεμβατισμός έγινε φιλελευθερισμός;

Xικ... Μπουτάρης εναντίον Γκιουλέκα


Ανω κάτω έγινε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης  από έναν καβγά του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη με τον επικεφαλής της μειοψηφίας Κ. Γκιουλέκα.

Ο δήμαρχος πήρε το λόγο για να απαντήσει στο αίτημα των συμβασιούχων της καθαριότητας να τους δοθούν βεβαιώσεις ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. "Τα ψηφίσματα του δημοτικού συμβουλίου είναι ...κωλόχαρτα" είπε ο Γ.Μπουτάρης ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσων.

"Ως προς τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από το κράτος" διευκρίνησε αλλά ο Κ.Γκιουλέκας συνέχισε να αντιδρά "Κύριε δήμαρχε τι λέτε?Κωλόχαρτα τα ψηφίσματα?". "Κύριε Γκιουλέκα προφανώς σας ζάλισε η διαγραφή σας από τη ΝΔ" απάντησε ο δήμαρχος. "Εγώ έχω ξεκάθαρη πολιτική πορεία. Αν εσείς είστε κωλοτούμπας και πάτε από το ένα κόμμα στο άλλο είναι δικό σας πρόβλημα" εξανέστη ο Κ.Γκιουλέκας.

"Αν είστε κολλημένος με μια παράταξη είναι δικό σας θέμα. Εγώ δεν κάνω πολιτική καριέρα" ανταπάντησε ο Γ.Μπουτάρης ενώ όταν προσπάθησε να παρέμβει ο πρόεδρος των εργαζομένων στη διαφωνία ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Π.Αβραμόπουλος τον αποκάλεσε "τεμπελχανά".

 seleo.gr

Ανοχύρωτη η Ελλάς στο έρμαιο ληστών .. κλέβουν πλέον και την πολιτιστική κληρονομιά μας. Διεθνές ρεζίλι η χώρα.


Πιθανότατα Αλλοδαποί και οι δυο ληστές του Μουσείου Ολυμπιάς.
Το Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας είναι πλέον «γυμνό». Ακούγεται απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Δύο ληστες ντυμένοι με ρούχα στρατιωτικής παραλλαγής, άδειασαν στην κυριολεξία το μουσείο, αρπάζοντας περί τα 70 αρχαία αντικείμενα, πάσης φύσεως, μέχρι και χρυσά κοσμήματα της εποχής!!!!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της υπαλλήλου φύλαξης, ο ένας ληστης είχε ύψος 1.80 και ο δεύτερος που κρατούσε καλάσνικοφ και ήταν ιδιαίτερα σκληρός, είχε ύψος 1.75.

Ο πρώτος μιλούσε άπταιστα Ελληνικά ενώ ο δεύτερος σπαστά. Μεταξύ τους μιλούσαν ξένη γλώσσα, πιθανότατα Αλβανικά, σύμφωνα με τη μάρτυρα.

Μετά την πυρπόλυση της Αρχαίας Ολυμπίας και σχεδόν ολόκληρης της Ελλάδας το 2007, από ξένους πράκτορες...

Άδωνις :Στα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν με τον Σαμαρά στην Πολ. Άνοιξη. (οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται)


Έγινε τελικά η μεγάλη μεταγραφή ,και οι δυο "υπερπατριώτες" Άδωνις και Μάκης είναι πλέον στο "Κόμμα των Ονείρων τους".
Το ΛΑ.Ο.Σ του εταίρου κολοτουμπα φάνταζε πλέον μικρό για τους δυο υπουργοποιημένους "υπερπατριώτες".
Άδωνις: «Οι επόμενες εκλογές θα κρίνουν αν η Ελλάδα θα παραμείνει μέλος της Ευρωζώνης. Η χώρα χρειάζεται στιβαρή ηγεσία.

Η μόνη συγκροτημένη πολιτική δύναμη αυτή τη στιγμή είναι η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στέλεχος πλέον και υποψηφιος βουλευτής της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του κόμματος. «Η Ν.Δ. είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να αποτρέπει το να γίνει η Ελλάδα, Συρία. Γι αυτό είμαστε εδω» συμπλήρωσε.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM υπενθύμισε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ταυτίζονται οι απόψεις του με αυτές του Αντώνη Σαμαρά, αφού ήταν στην πολιτική άνοιξη στα φοιτητικά του χρόνια.

Ο Μάκης Βορίδης από την πλευρά του δήλωσε: «Αυτές τις στιγμές που είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί είναι μία αξιόπιστη μεγάλη πατριωτική φιλελεύθερη παράταξη, που όχι μόνο θα μπορεί από τη μία να σταθεί με αξιοπιστία απέναντι στους δανειστές και από την άλλη, να εγγυηθεί στους πολίτες ότι η ανάπτυξη θα έρθει. Ο Αντώνης Σαμαράς πήρε δύσκολες αποφάσεις, αισθάνομαι ότι έπρεπε να σταθώ δίπλα του».

Σχολιο : Θα θέλαμε να ξέραμε τώρα που ανήκουν στην Ν.Δ αν συμφωνούν με τις απόψεις του νέου τους κόμματος για την Μακεδονία και τους Λαθρομετανάστες.
Για να μην ξεχνάμε και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε που έλεγε ο Άδωνις συχνά πυκνά.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Μυστικό έγγραφο αποκαλύπτει τη υποβάθμιση της Ελλάδος σε καθεστώς χρεωκοπίας στις 23/03/12


Μυστικό έγγραφο που βρίσκεται στην κατοχή Αμερικανών τραπεζιτών – εκδοτών CDS – αποκαλύπτει ότι S&P, Moody’s και Fitch θα υποβαθμίσουν την Ελλάδα σε καθεστώς χρεοκοπίας.
Συγκεκριμένα, έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ μυστικό έγγραφο που βρίσκεται στα χέρια Αμερικανών τραπεζιτών και φωτογραφίζει την Παρασκευή 23 Μαρτίου ως την ημέρα χρεοκοπίας της Ελλάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού blog The Slog κορυφαίοι Αμερικανοί τραπεζίτες έχουν στα χέρια  τους το ακριβές χρονοδιάγραμμα για τις επικείμενες εξελίξεις στην Ελλάδα. Τίτλος του εν λόγω δημοσιεύματος “”Greek default exclusive: Senior US bankers given explicit timetable for Athens default“.
Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφο έχει ήδη αποφασιστεί πως την Παρασκευή 23 Μαρτίου...

Τις φωτογραφίες από τα ρεμάλια που κατέστρεψαν την Αθήνα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ


- Oι πολίτες καλούνται εάν γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με το 170 και το 1964

- Μεταξύ των κατηγορούμενων και ένας παλαιστίνιος που κατηγορείται και για πλιάτσικο

- 4 από τους συλληφθέντες κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή

- Eίναι η πρώτη φορά που η αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες υπόπτων για επεισόδια

 

Μετά την κατακραυγή και το σάλο που προκλήθηκε από τα πρωτοφανή επεισόδια την Κυριακή στην Αθήνα, όπου κάτω από το βλέμμα της αστυνομίας, οι κουκουλοφόροι έκαναν στάχτη το κέντρο , η αστυνομία αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία πέντε προσώπων, τα οποία κατηγορούνται.

Συγκεκριμένα για τα πέντε αυτά πρόσωπα οι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν...

Κατάδικος για ληστείες έπαιρνε επίδομα... τυφλού επί 13 χρόνια



ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ... ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών διαβιβάστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου, ο οποίος από το 1998 ως το  2011 έπαιρνε παράνομα επίδομα τυφλού με ιατρικές βεβαιώσεις που κατέθετε  στην Υπηρεσία Πρόνοιας Ελευσίνας.
Η ζημία σε βάρος του Δημοσίου ανέρχεται σε περίπου 53.000 ευρώ. Πρέπει να σημειωθέι ότι  το 2007 ο 29χρονος είχε συλληφθεί για ληστεία και είχε οδηγηθεί στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλου. Παράλληλα σε βάρος του έχουν σχηματισθεί δικογραφίες και για άλλες αξιόποινες πράξεις.

iefimerida.gr

Αίσχος!!! Αφήνουν και καταρρέει το το σπίτι του στρατηγού Μακρυγιάννη στο Άργος (Εικόνες)

Με άμεση κατάρρευση κινδυνεύει το σπίτι του στρατηγού Ιωάννη Μακρυγγιάννη στο Άργος, παρά το γεγονός ότι έχει κηρυχθεί διατηρητέο από το 1982. Οι δικαστικές διαμάχες και η αδιαφορία της Πολιτείας έχουν μετατρέψει το χώρο σε σωρό ερειπίων που αποτελεί πλέον, στέκι τοξικομανών.

Μία δικαστική διαμάχη, μεταξύ του ιδιοκτήτη και της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, έχει μπλοκάρει τις όποιες σωστικές παρεμβάσεις, οι οποίες ήδη έχουν καθυστερήσει τραγικά.

Η στέγη του σπιτιού έχει ήδη καταρρεύσει, πόρτες και παράθυρα δεν υπάρχουν και το κτίσμα είναι αφημένο στη φθορά, ενώ έχει μετατραπεί σε στέκι τοξικομανών.

Το σπίτι, όπως αναφέρει σε σημείωμά του ο αρχαιολόγος Στέλιος Λεκάκης, αποτέλεσε κατοικία του στρατηγού Μακρυγιάννη από το 1829 και κατά πάσα πιθανότητα, ο αγωνιστής του 1821...

Τζάμπα μάγκας!

 
 
ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ  ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΚΑΙ ΤΟΥΣ 21 ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2!
 
Τζάμπα μάγκας ο Σαμαράς. Κολλητός του δημάρχου Π.Φαλήρου Δ.Χατζηδάκη, με τις φουστανέλες. Την Ντόρα την διέγραψε επειδή δεν ψήφισε ΟΧΙ στο μνημόνιο 1. Ενώ τους 21 επειδή ψήφισαν ΟΧΙ στο μνημόνιο 2...
 
Τελικά ρε Αντώνη ποιος είναι Τζάμπα μάγκας; Είδες τι ξεφτίλα γίνεσαι; Και με αυτά που θα σου βγάζουμε συνεχώς να δείς πόσο ρόμπα θα σε κάνουμε!

Περίεργα μπερδέματα…



Ο… ΔΕΞΙΟΣ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΜΙΚΗΣ (της ελληνο-τουρκικής «φιλίας» κ.τ.λ.).

Λίγες ημέρες πριν την διακηρυχθείσα ίδρυση κόμματος, ο ανεξάρτητος (;) βουλευτής Πάνος Καμμένος έδωσε εξηγήσεις γιατί ήταν αυτός που πρώτος υποδέχθηκε στη βουλή το βράδυ της Κυριακής τον αμετανόητο γηραιό σταλινικό Μίκη Θεοδωράκη, αμέσως μετά την ομολογουμένως συγκινητική θεατρική παράσταση που έδωσε ο τελευταίος, μαζί με τον ομοϊδεάτη του Μανώλη Γλέζο, στην Πλατεία Συντάγματος.

Μιλώντας, λοιπόν, με δημοσιογράφους ο Π. Καμμένος αποκάλυψε ότι βρίσκεται «έτσι κι αλλιώς επί καθημερινής βάσεως στο σπίτι του μεγάλου μας συνθέτη». Και ιδού ο λόγος: Σε αυτές τις εποχές μας χρειάζεται ένας ηγέτης και ο Μίκης είναι το άλφα και το ωμέγα».

Τώρα βέβαια, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να θαυμάζει και να θεωρεί «το άλφα και το ωμέγα» οποιονδήποτε. Αλλά το να επιχειρείς να φτιάξεις «πατριωτικό» κόμμα με τις ευλογίες του ίδιου ανθρώπου που εγκαινίασε τη δεκαετία του ’80 τις φιέστες για την ελληνο-τουρκική «φιλία» (με τις κοινές του συναυλίες με τον Τουρκαλά Λιβανελί(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ), ένθεν και κείθεν του Αιγαίου, που έχει «τιμηθεί» με το βραβείο «Ιπεκτσί» (ελληνο-τουρκικής «φιλίας») και πρόσφατα συναντήθηκε με τον «Αττίλα» Ερντογάν –πλέκοντάς του το εγκώμιο- και με τον καταστροφέα της Ελλάδος Jeffrey Παπανδρέου, ε αυτό πια μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί!

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Κρατάνε στα χέρια τους πράσινες σημαίες (το χρώμα του Ισλάμ) και...καθοδηγούνται στα "Αλλάχ Ακμπάρ" από...ιμάμη:

Κι όλα αυτά, στο κέντρο της Αθήνας, την ημέρα που "βούλιαξε" από εκατοντάδες χιλιάδες λαού κι έγιναν επεισόδια!
Μήπως πρέπει να κοιτάξουμε και λίγο παραπέρα από τους μισθούς, τις συντάξεις κλπ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ;
 

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ



Ο ΑΜΙΛΗΤΟΣ ΒΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ,Ο ΑΦΑΝΤΟΣ ,Ο "ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ  ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ


Με το υπηρεσιακό του περίστροφο έδωσε τέλος στη ζωή του λίγο μετά το μεσημέρι αστυνομικός που υπηρετούσε στα ΜΑΤ Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους του οι οποίοι τον βρήκαν νεκρό να κείτεται σε λίμνη αίματος και μάλιστα μέσα στο κτίριο της οδού Κατσιμίδη στο κέντρο της πόλης.
Ο 30χρονος αυτόχειρας πυροβολήθηκε στο αυτί και η σφαίρα διαπέρασε το κεφάλι του.Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής.
Από τη νεκροψία προκύπτει ότι έβαλε το όπλο στο στόμα και πάτησε τη σκανδάλη. Στη γεμιστήρα δεν βρέθηκε καμία σφαίρα. Γεγονός που αποδεικνύει ότι είχε προσχεδιάσει την πράξη του. Ο 30χρονος υπηρετούσε μόνιμα ως σκοπός. Η βάρδιά του έληξε στις 14:00. Τον βρήκε δύο ώρες αργότερα ο φίλος του στις 16:00.


Σε λίγο καιρό θα παντρευόταν. Σύμφωνα με τους συναδέλφους του ήταν ένα παιδί ηπίων τόνων.


iefimerida. gr

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ


Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, συναντήθηκε για περισσότερο από μισή ώρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως σημείωσε ο υπουργός Οικονομικών, ο κ. Κάρολος Παπούλιας παραιτήθηκε του μισθού του, ώς μία συμβολική κίνηση. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να παραιτηθεί όλων των απολαβών του λόγω της οικονομικής κρίσης. Είναι μια συμβολική κίνηση που τον τιμά» είπε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε ότι θα μεταφέρει το αίτημα στον Παπαδήμο.


ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ  ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο -αξιοσέβαστος κατά τα άλλα- Πρόεδρος της Δημοκρατίας λαμβάνει από το ελληνικό κράτος γύρω στα 355.062 ευρώ ετησίως.

Περισσότερα χρήματα και από τον πρόεδρο των Η.Π.Α., Μπαράκ Ομπάμα. Για μια θητεία, το ποσό ανέρχεται στα 1.777.530 ευρώ.

Η πρόκληση, όμως, δεν σταματάει.

ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ



Τίποτα τελικά δεν γίνεται τυχαία... Τρεις μόλις ημέρες μετά τη λεηλασία από κουκουλοφόρους καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας, τα κλεμμένα εμπορεύματα άρχισαν να προωθούνται ήδη στην αγορά της Αλβανίας. Σε μαγαζιά, αλλά κυρίως στα παζάρια (στην Αλβανία γίνονται καθημερινά) πωλούνται εμπορεύματα (ρούχα, παπούτσια, κινητά) από τα κατεστραμμένα μαγαζιά της Αθήνας. Σύμφωνα με τηλεφωνήματα από την Αλβανία, τόσο στο Αργυρόκαστρο όσο και στους Αγίους Σαράντα, ακόμη και στα Τίρανα,

επιτήδειοι βγάζουν χρήματα από τα λεηλατημένα της ελληνικής πρωτεύουσας , τα οποία διαθέτουν σε φθηνές τιμές. Μάλιστα δε διστάζουν να λένε ότι τα πράγματα αυτά είναι από την Αθήνα. Ένα σημείο προς έρευνα είναι πώς και από ποιους διοχετεύτηκαν στην Αλβανία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Προφανώς πέρασαν από τα σύνορα είτε παράνομα είτε με φαινομενικά νομότυπο τρόπο. Να σημειωθεί ότι στην Αλβανία είχαν καταλήξει και παλαιότερα διάφορα είδη από πλιάτσικο κουκουλοφόρων στα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας.

Τα ελληνικά σπίτια στο στόχαστρο του συστήματος.



Κόβουν τα πάντα από τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους 

Κίνδυνος έκρηξης των πλειστηριασμών κατοικίας από την κατάργηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) και του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ), που προβλέπεται από το νέο μνημόνιο. Στον ΟΕΚ: μετέωροι μένουν οι δανειολήπτες, καθώς δεν ξέρουν ακόμα αν θα μπουν στη διαδικασία τράπεζες ή θα πληρώσουν οι ίδιοι την επιδότηση από την τσέπη τους για το υπόλοιπο. Άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με την τεράστια περιουσία του Οργανισμού, ο οποίος διαθέτει οικόπεδα, κατοικίες που ακόμα δεν έχει παραδώσει και χρήματα που δεν του έχει αποδώσει το Δημόσιο.

Όσον αφορά στον ΟΕΕ: καταργούνται τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού για 180.000 δικαιούχους. Καταργείται η χορήγησης δελτίων για δωρεάν βιβλία και θεατρικές παραστάσεις για 400.000 δικαιούχους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Η ζημιά είναι μεγάλη και για τον τουρισμό, καθώς ο ΟΕΕ στήριζε τις εγχώριες τουριστικές επιχειρήσεις σε «δύσκολες» περιόδους, όπως τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο & τον Οκτώβριο, μήνες που η τουριστική κίνηση δεν είναι σταθερή ή κάμπτεται.

ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!



ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο...ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!

Δεσμεύεται πως αν η Ν.Δ κερδίσει τις επόμενες Εκλογές, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ "ΣΤΟΧΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ" ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!!!
Κλείνοντας, υπογράφει πως δεν θα...ρισκάρει "τους στόχους" του προγράμματος, δηλαδή του  νέου μνημονίου!

Αυτά, για να μην σας κοροιδεύουν τα έμμισθα παπαγαλάκια της Συγγρού!

Και μια...παρατήρηση: Από πότε οι Έλληνες (;) υπογράφουν με λατινικούς χαρακτήρες;

Το παρακράτος είναι εδώ: Ελεύθεροι ΟΛΟΙ οι συλληφθέντες του δημαρχείου!



Η αστυνομία γνώριζε από την Πέμπτη για τις εγκληματικές συμμορίες εντός της Νομικής και ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

170 επιχειρήσεις έκαψαν οι κουκουλοφόροι: καταστήματα μικρομεσαίων Ελλήνων στη συντριπτική τους πλειοψηφία και όχι τράπεζες ή πολυεθνικές…

Πριν λίγη ώρα η δικαιοσύνη άφησε ελεύθερους ΟΛΟΥΣ τους συλληφθέντες για τα έκτροπα στο δημαρχείο της Αθήνας. Και αυτό παρά τις τεράστιες καταστροφές σε ολόκληρη την πόλη και το χάος που προξένησαν οι κουκουλοφόροι με την πλήρη ανοχή της αστυνομίας. Είναι προφανές ότι το παρακράτος είναι εδώ, καθώς μεταξύ των συλληφθέντων υπήρχε και παλιός «αναρχοπατέρας» ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ που εδώ και δεκαετίες  όχι απλά κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά είναι και ένας εκ των βασικών οργανωτών στον χώρο των Εξαρχείων.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΣΑΜΑΡΑ.(ΒΙΝΤΕΟ)

Καρατζαφέρης: Καλός στις κολοτούμπες και στα... ανέκδοτα!!!


Που αλλου ειναι καλος ο Καρατζαφερης εκτος απο τις κολοτουμπες ;;

Στα ανέκδοτα!!!
Δείτε τι ανέκδοτο είπε στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για να χαλαρώσει την κατάσταση που επικρατούσε: 


«Έχει βγει ο Χάρος παγανιά, νύχτα, και συναντά τρεις ανθρώπους, που του ζητάνε μιά ευκαιρία πριν τους πάρει στον κάτω κόσμο. Τους λέει:
- «Πετάξτε στη λίμνη ένα αντικείμενο. Αν το βρω σας παίρνω, αλλιώς τη γλυτώνετε».

Πετάει ο πρώτος τη βέρα του. Βουτάει ο Χάρος, ψάχνει, και μετά από μια ώρα βγαίνει με τη βέρα.
«Πέρνα κάτω», του λέει.

Ακολουθεί ο δεύτερος, που πετάει στη λίμνη ένα ευρώ.
Βουτάει ο Χάρος, ψάχνει, και μετά από δυο ώρες βγαίνει με το ευρώ.
«Πέρνα κι εσύ κάτω», του λέει.

Φτάνει κι η σειρά του τρίτου, που πετά κάτι αδιευκρίνιστο.
Βουτάει ο Χάρος, ψάχνει μια, δυο, πέντε ώρες, τίποτα. Βγαίνει κατάκοπος απ’ τη λίμνη και του λέει:
- «Εσύ σώθηκες. Αλλά εξήγησέ μου, τι πέταξες μέσα και δεν το βρίσκω»;
- «Ένα ντεπόν αναβράζον», του απαντά εκείνος σκασμένος στα γέλια.»

Έτσι, έπεσαν οι τόνοι στο Μέγαρο Μαξίμου και συνεχίστηκε ομαλά η συζήτηση του Παπαδήμου με Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη…

http://dexiextrem.blogspot.com

ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Kουκουλοφόροι από όλα τα μέρη του κόσμου ήταν αυτοί που προκάλεσαν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής. Από τους 79 συλληφθέντες οι 53 είναι Έλληνες και οι 26 αλλοδαποί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας εκτός από τους 53 Έλληνες συνελήφθησαν:

-9 υπήκοοι Αλβανίας,
-4 υπήκοοι Αλγερίας,
-1 υπήκοος Τυνησίας
-1 υπήκοος Μαυριτανίας
-2 υπήκοοι Ρουμανίας
-2 υπήκοοι Πολωνίας
-1 υπήκοος Αφγανιστάν
-1 υπήκοοι Μολδαβίας
-4 Παλαιστίνιοι
-1 υπήκοος Ιράκ

Επίσης από τους 92 που προσήχθησαν οι 68 είναι Έλληνες και οι 24 αλλοδαποί. Οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι οι εξής:

29 υποκαταστήματα τραπεζών τα οποία έχουν υποστεί εμπρησμούς και φθορές σε υαλοπίνακες, ρολά και μάρμαρα,
71 καταστήματα έχουν υποστεί εμπρησμούς και φθορές,
ενώ σε 30 σημειώθηκαν κλοπές εμπορευμάτων.

Τραυματίστηκαν συνολικά 109 αστυνομικοί, ενώ κάηκαν 3 μοτοσυκλέτες της αστυνομίας και 20 άλλες έχουν υποστεί φθορές.

ΠΗΓΗ

''Mακεδόνες'' πλέον για τους Αυστραλούς οι Σκοπιανοί που ζουν στην Αυστραλία


Σιωπηρά η αυστραλιανή κυβέρνηση οδηγείται στην κατάργηση του όρου «Σλαβομακεδόνες», που χρησιμοποιούσε από το 1994 για τους καταγόμενους από την FYROM.

Η απόφαση ανακοινώθηκε από τη λεγόμενη AMHRCΑ («Aυστραλομακεδονική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων»), που δημοσιοποίησε επιστολή του υπουργείου Μετανάστευσης και Ιθαγένειας, με την οποία γίνεται γνωστή η απόφαση, που είναι αποτέλεσμα πιέσεων του λόμπι των καταγόμενων από τη FYROM.

    Τώρα, η Αυστραλία για να τους χαρακτηρίσει χρησιμοποιεί τον όρο «Μακεδόνες», αλλά επιμένει να αναγνωρίζει την χώρα της καταγωγής τους ως ΠΓΔΜ.

Στόχος πλέον των κατοίκων της Αυστραλίας και των υποστηρικτών τους, που προέρχονται από τη FYROM, είναι η αναγνώριση της χώρας με τη συνταγματική της ονομασία «Μακεδονία» από την κυβέρνηση της χώρας.

Σε επιστολή που έστειλε στην AMHRCΑ ο εκτελών χρέη γενικού διευθυντή του αυστραλιανού υπουργείου Εξωτερικών, αναφέρεται ότι ο όρος «σλαβομακεδονική»...

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Χρυσές δουλειές έκαναν οι Λαθρό επωφελούμενοι τους χιλιάδες Ελληνες που διαδήλωναν στο κέντρο.


Χρυσές δουλείες έκαναν οι λαθρομετανάστες κατά τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο των Αθηνών.
Εκτός από το εκτεταμένο πλιάτσικο στα κατεστραμμένα καταστήματα στo οποίo συμφωνά με αυτόπτες μάρτυρες συμμετείχαν και αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων, υπήρχαν και κάποιοι λαθρομετανάστες που ήταν αρκετά προνοητικοί.
Συγκεκριμένα σε κάθε στενό και πλατεία έβλεπες αρκετούς λαθρομετανάστες εφοδιασμένους με καροτσάκια από σούπερ μάρκετ γεμάτα εμφιαλωμένο νερό να το πουλούν στους διαδηλωτές ,αλλά και άλλους που πουλούσαν ακόμα και μάσκες και γυαλιά θαλάσσης για τα δακρυγόνα ,μονό μαλοξ δεν είδαμε να πουλανε αλλά και για αυτό δεν παίρνουμε όρκο.
 Αξιοι "συμπαραστάτες" τους και αρκετοί... Έλληνες που έπαιρναν νερό από αυτούς ενώ στα 50 μέτρα είχε περίπτερο και τριγύρω αρκετές καφετέριες.

"Τρόμαξαν" οι κουκουλοφόροι απο τις απειλές Σαμαρά.




Για γέλια και για κλάματα ο Αντωνάκης.
Το έπαιξε σκληρός στους κουκουλοφόρους που κατέγραψαν την Αθήνα για να διασκεδάσει την έντονη αγανάκτηση των ψηφοφόρων του(όσους του έμειναν δηλαδή...)για την ψήφιση του μνημονίου της υποδούλωσης της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Θυμίζοντας τον Νικολά Σαρκοζί, πριν από μερικά χρόνια στα προάστια του Παρισιού, εκεί όπου ως υπουργός Εσωτερικών τα έβαλε με τα “καθάρματα”, όπως είχε χαρακτηρίσει όσους κόντευαν να κάψουν την Πόλη του Φωτός, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε σήμερα έξω από τα δόντια, για εκείνους που έκαψαν χθες την Αθήνα. Απείλησαν ζωές, γκρέμισαν περιουσίες και καταδίκασαν σε ανεργία εκατοντάδες συμπολίτες μας.

«Την πόλη τη διέλυσαν, την αγορά τη διέλυσαν, επέλεξαν......
παραδοσιακά κτήρια επίτηδες και τα έκαψαν. Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω. Γιατί πρέπει να βγουν οι κουκούλες για να δούμε, όχι μόνον αυτοί ποιοι είναι, αλλά και ποιοι κρύβονται από πίσω τους, οι οποίοι δε θέλουν να μπορεί να έχει το δικαίωμα ο ελληνικός λαός να εκφράζεται ελεύθερα», ήταν η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά.


Σχόλιο : Αντωνάκη κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι ο επόμενος πρωθυπουργός , εδώ θα είμαστε  να δούμε αν πραγματοποιήσεις την υπόσχεσή σου ,η θα είναι άλλο ένα "ΘΑ" που το λέτε με ευκολία εσείς οι πολιτικοί ελλαδέμποροι...

Μετά το κάψιμο της Αθήνας οι ανθέλληνες αναρχικοί δείχνουν τα κατορθώματά τους μέσα από την σελίδα τους, indymedia.



Η ιστοσελίδα που συντόνιζε τους προδότες αναρχικούς στο κάψιμο της Αθήνας, το indymedia, δημοσιεύει πλήθος φωτογραφίες με τα κατορθώματά τους, αναφορές που κινούνται τι κάψανε, καθώς και πως θα συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες.
Εδώ τίθονται κάποια ερωτήματα:
Υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τους διαχειριστές;
Γιατί προστατεύεται από το ΕΜΠ η ιστοσελίδα και δουλεύει μέσα σε κτίριο του Πολυτεχνείου με έξοδα δικά μας;
Ποιοί είναι οι διαχειριστές;
Ποιούς πρέπει να μηνύσουν οι ιδιοκτήτες για τις ζημιές; Το ΕΜΠ, ή τον πρύτανη,
Δείτε τις φωτογραφίες μέσα από τις ομάδες των αναρχικών: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1377833
Η συμπαράσταση τους στους συλληφθέντες και στην δίκης των 4 μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς http://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=35770
και εδώ όπου μας λένε ότι είναι από την κατάληψη σινιάλο οι οποίοι φιλοξενούνται από το Πάντειο πανεπιστήμιο! http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1377657
Και εδώ περηφανεύονται ότι έφεραν το χάος http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1377684
Και ιδού η απόδειξη ότι ο συντονισμός γινόταν από την Νομική που έχουν μπεί παράνομα μέσα http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1377594
Μάλλον οι υπεύθυνοι πανεπιστημιακοί και πολιτική ηγεσία κάνουν ότι δεν ξέρουν αφού ουσιαστικά τους υποστηρίζουν....

Πλιατσικολόγοι και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ μέσα στους “μπαχαλάκηδες”.



Αργά τη νύκτα, περί τα μεσάνυχτα, και ενώ το κύριο σώμα των διαδηλωτών είχε αποσυρθεί από την οδό Ερμού προς το Μοναστηράκι, έκαναν την εμφάνισή του πλιατσικολόγοι. Ως επί το πλείστον ξένοι. Είδαμε άτομα κυρίως αραβικής και αλβανικής καταγωγής, καθώς και μερικούς Έλληνες. Έμπαιναν στα σπασμένα μαγαζιά και έπαιρναν ό,τι μπορούσαν.

Μοναδικός στόχος της ΕΛ.ΑΣ. η προστασία της βουλής: Άφησαν την πόλη να καεί!



10 διμοιρίες ΜΑΤ παρέμειναν σε… εφεδρεία στο Ζάππειο για τη βουλή, την ώρα που η Αθήνα καταστρεφόταν από τους κουκουλοφόρους - Τραγικά ανεπαρκής και επικίνδυνος ο Παπουτσής. Οι εντολές ανοχής προς τα ΜΑΤ για τους κουκουλοφόρους: «Καμία εμπλοκή, θέλουν νεκρό»

Οι προθέσεις του μνημονιακού κράτους ήταν σαφείς. Να εκκενωθεί πάση θυσία το Σύνταγμα για να ψηφίσουν ανενόχλητοι οι «εθνοπατέρες» το νέο μνημόνιο. Από ‘κει και πέρα, ολόκληρη η πόλη παραδόθηκε στην αναρχία και αφέθηκε να καεί από τους κουκουλοφόρους.

Καμία εμπλοκή δεν είχε η αστυνομία σε δεκάδες περιπτώσεις εμπρηστικών επιθέσεων κτιρίων από ολιγομελείς ομάδες αναρχικών. Καμία εμπλοκή ούτε και όταν ορδές λαθρομεταναστών λεηλατούσαν καταστήματα (ακόμα και οπλοπωλείο!). Ο αστυνομικός σχεδιασμός ήταν τραγικός και προκλητικός: 10 διμοιρίες ΜΑΤ κρατήθηκαν στο Ζάππειο ως εφεδρεία, μη τυχόν και ενοχληθούν οι βο(υ)λευτές. Οι διμοιρίες αυτές θα μπορούσαν άνετα να επιχειρούν στα σημεία δράσης των κουκουλοφόρων και η καταστροφή της πόλης να είχε αποφευχθεί. Δεν ήταν όμως αυτή η πρόθεση των… αρχών.

Οι μπάτσοι επέλεξαν στρατόπεδο.



Οι μπατσοι επέλεξαν οριστικώς χθες το στρατόπεδο που θα υπηρετήσουν. Επέλεξαν να υπηρετήσουν την ΧΟΥΝΤΑ του τραπεζίτη και των δύο πολιτικών ανδρεικέλων. Επιτέθηκαν με μανία εναντίον των ειρηνικών διαδηλωτών την ώρα που οι παρακρατικοί έκαιγαν ανενόχλητοι την Αθήνα. Δεν δίστασαν να πετάξουν μέχρι και κροτίδες κρότου-λάμψης ΠΑΝΩ σε διαδηλωτές που προσπαθούσαν να διαφύγουν από την αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργούσε η εκτεταμένη χρήση χημικών. Δεν δίστασαν μέχρι και να εκσφενδονίσουν καρέκλες(!!!) εναντίον ηλικιωμένων. Ας γνωρίζουν τα αποτυχημένα αυτά υποκείμενα, οι υπηρέτες των προδοτών της Ελλάδος μας, ότι όταν έρθουν τα δύσκολα οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ. Ας τους σώσουν τότε από την μανία των αναρχικών και των λαθρομεταναστών οι αφέντες τους εντός και εκτός κυνοβουλίου.

ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ANAITIA ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΤ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ (BINTEO)

12/02/2012 
ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ  ΚΑΤΑ ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ.
ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ .
ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 


Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ: ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.


ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

Έρχεται τσουνάμι και μάλιστα γαλανόλευκο, ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας να δώσουν το βροντερό παρόν σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος, έξω από το άντρο της παρανομίας και διαφθοράς, την Βουλή των ανθελλήνων και προδοτών!

Όλοι μαζί, με μια ελληνική σημαία στο χέρι να φωνάξουμε πως Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΤΩΧΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!

Επιτέλους, ας σταματήσουμε μία έστω φορά να τρωγόμαστε μεταξύ μας και μπορούμε να πετύχουμε πολλά!



ΕΔΩ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΝΙΣ.


Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έχοντας τη συνείδηση του καθαρή πως συνέβαλε το κατά δύναμιν ώστε να οδηγηθεί η χώρα στο μνημονιακό μονοπάτι, φόρεσε τα αθλητικά του και το 'ριξε στο τένις, τη νύχτα ακριβώς που κρινόταν το μέλλον για το κούρεμα του ελληνικού χρέους!

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα. Η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup με αντικείμενο το τελικό πλαίσιο της συμφωνίας για το PSI έχει μόλις ολοκληρωθεί, φέρνοντας τα κακά μαντάτα για τα σκληρά ανταλλάγματα που ζητούσαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας από τη χώρα.


Ακολούθησε η παρέμβαση του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε το εξαιρετικά κρίσιμο της κατάστασης. Το θερμόμετρο αγωνίας για τον πολιτικό κόσμο είχε ήδη χτυπήσει κόκκινο, με σχεδόν όλους τους υπουργούς να βρίσκονται στα γραφεία τους και να λαμβάνουν συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις. Σχεδόν όλους, άλλα όχι όλους...