Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ KAI EMETIKA ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΕΤΟΥΣE TO "ΑΔΕΛΦΑΤΟ" ΣΤΟ ATHENS PRIDE 2011-2012.


ΑΥΤΑ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΔΕΧΕΣΑΙ...ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ
Απο http://thiseus.pa-sy-a.gr
ΟΙ "QUEERICULUM VITAE" ~ www.qvzine.net ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΩΣ "ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΟΥIAΡ ΤΡΑΝΣ" ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ "ATHENS PRIDE 2011-2012"
ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΝΤΙΑΡΡΕΝΑ ΑΝΤΙΘΗΛΕΙΑ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΑ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΑ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΩΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΚΙΑΣ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ "ATHENS PRIDE 2011-2012"

“Δεν είμαι ρατσιστής. Χεσμένος από το φόβο μου είμαι”


Έρχεται λοιπόν ο νέος αντι-ρατσιστικός νόμος σύμφωνα με τον οποίο όποιος θεωρηθεί με απόψεις του ότι συμβάλλει ή υποκινεί πράξεις βίας εναντίον αλλοεθνών θα βρεθεί αντιμετώπος με μια σειρά σημαντικών κυρώσεων που αγγίζουν τη φυλάκιση και το βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

του Στρατή Μαζίδη

Και ποιος θα κρίνει άραγε και με τι κριτήριο πότε ένα δημοσίευμα υποκινεί πράξεις βίας; Επίσης αντίστοιχες αναρτήσεις με ελληνικές σημαίες να καίγονται από βόρειους γείτονες μέσα στη χώρα ή οι απειλές πολέμου με σπασίματα βιτρινών και αυτοκινήτων στην Ομόνοια, θα εμπίπτουν στη διάταξη του νόμου;

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ "ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ" ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



Η δασκάλα του Έβρου, Χαρά Νικοπούλου, η οποία δέχεται πόλεμο τα τελευταία χρόνια από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των προσώπων που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα αλλά και στην ορεινή Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου. Η Χαρά Νικοπούλου, αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας, Στάθη Κωνσταντινίδη, λέγοντας:
«δεν μπορώ να πάρω την πλακέτα από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης , με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Κέλλης σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου,

ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!! ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ


ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΩΡΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ. 
Το τεράστιο έλλειμμα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να προκαλεί μεγάλες τριβές και αναταράξεις μεταξύ των βενιζελικών και των παπανδρεϊκών στελεχών του κινήματος οι οποίοι αλληλοεγκαλούνται και αλληλοαπειλούνται δημοσίως μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σημερινή αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλου και του πρώην γραμματέα -επί εποχής Γιώργου Παπανδρέου- του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη.

NEO "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ" ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.


ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΑΓΙΩΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΥΣ..." ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ".
Αγρια επεισόδια ξέσπασαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στη Μανωλάδα Ηλείας, όταν μετανάστες από το Μπαγκλαντές συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ορισμένοι από αυτούς να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive δύο εργάτες πήγαν να ζητήσουν τα μεροκάματά τους από ομοεθνή τους  επιστάτη καλλιέργειας, ωστόσο η ένταση ανέβηκε και γρήγορα ξέσπασε συμπλοκή. Οπως αναφέρεται, οι δύο εργάτες χτυπήθηκαν με μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο πάνω στη συμπλοκή και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.
iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ : "ΣΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ" (ΒΙΝΤΕΟ)


ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ Α.Ε ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ...ΑΛΛΗΛΟΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ . ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ;;;
Χωρίς πολλά λόγια δείτε τον καυγά με κλειστές κάμερες (έχει σημασία) ανάμεσα στον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Λέσβου, Νίκο Σηφουνάκη και τον Σπύρο Γαληνό (πρώην βουλευτής ΝΔ, νυν πολιτευτής ΑΝΕΛ). Όπως πολύ χαρακτηριστικά λέει ο Σηφουνάκης στον Γαληνό: "Σου διόρισα την γυναίκα, ρε! Θα έπρεπε να με βλέπεις και να σκύβεις!". Ο Σπύρος Γαληνός είναι παντρεμένος με την Ελένη Γ. , υπάλληλο της ΕΤΕ.

xryshaygh

Η ΙΔΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΗΛΑΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ, ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ "ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ".


H επίμαχη διάταξη του νομοσχεδίου περί ρατσισμού που εστάλη πίσω.



''Κολάζεται ποινικώς κάθε ρατσιστική εκδήλωση βάσει εθνικότητος, θρησκείας, κοσμοθεωρίας...''

Να διορθωθεί ως 

''Κολάζεται ποινικώς κάθε ρατσιστική εκδήλωση βάσει εθνικότητος, θρησκείας , κοσμοθεωρίας..εξαιρουμένων των ρατσιστικών εκδηλώσεων κατά του Ελληνισμού''

Αστειεύομαι βέβαια αλλά δεν απέχει και πολύ από τα συμβαίνοντα.

ΠΗΓΗ: ΤΑΧΑΛΙΑ

ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΣΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΟΥ 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ;
Από φίλο αναγνώστη λάβαμε το ακόλουθο email που αφορά ντοκυμαντέρ για τη ζωή Αφγανού πρόσφυγα που χρηματοδοτήθηκε το 2008-2009 από το ελληνικό ΥΠΕΞ και προβλήθηκε σε επανάληψη την Κυριακή 28/4. Είναι λογικό με τέτοια που βλέπει ο κόσμος να του ανάβουν τα λαμπάκια. Άλλωστε λεφτά πάντα υπήρχαν αλλά από τα μυστικά κονδύλια. Μια δουλίτσα που ήταν πολύ γνώστη και στον κύριο Γ.Παπανδρέου αλλά και σε άλλους ομολόγους του.
"Χθές είχε ένα ελληνικό ντοκυμαντέρ με τη ζωή ενός Αφγανού πρόσφυγα που γύρισε από την Ελλάδα για να δει ξανα τους δικούς του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΣΩ...ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ.


ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ "ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ" ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ...ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.
Όπως καταγγέλλει αναγνώστης στο makeleio.gr, εδώ και μια εικοσαετία στους Σοφάδες Καρδίτσας υπάρχει σωρεία παράνομων Ελληνοποιήσεων.. “Θέλω να σας ενημερώσω για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, το οποίον υπήρχε και συνεχίζει να γίνεται μεγαλύτερο. Στους Σοφάδες Καρδίτσας υπάρχουν δύο οικισμοί τσιγγάνων. Είναι γνωστό σε πολλούς, ακόμα και στα λαμόγια τους πολιτικούς που είχαμε, αλλά και σε κάποιους δικαστικούς, ότι οι τσιγγάνοι ανέκαθεν δήλωναν ψεύτικα…

ΝΕΟ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ" . ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΑΘΑΝ ΑΣΦΥΞΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.


ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ... ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΛΙΚΕΡΙΔΩΝ ΓΙΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Ενταλμα σύλληψης σε βάρος δύο Ελλήνων, του οδηγού και του συνοδηγού μιας νταλίκας, στο αυτοκίνητο των οποίων βρήκαν φρικτό θάνατο από ασφυξία τρεις Αφγανοί εξέδωσαν οι Αρχές.
Το Φεβρουάριο του 2012, είχαν εντοπιστεί νεκροί, στο 52ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας τρεις Αφγανοί.
Τότε, ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει ότι θάνατος τους επήλθε από ασφυξία και οι αστυνομικές έρευνες στράφηκαν, από την πρώτη στιγμή, στην κατεύθυνση οι άτυχοι μετανάστες να άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στην καμπίνα κάποιου φορτηγού, το οποίο τους μετέφερε παράνομα.
Η μυστηριώδης υπόθεση εξιχνιάστηκε ύστερα από ένα χρόνο σχεδόν και το πρωί της Πέμπτης, αφού Αστυνομία και Εισαγγελία της Θεσπρωτίας αξιοποίησαν όλες τις πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, εκδόθηκαν τα σχετικά εντάλματα σύλληψης.
iefimerida

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ελεύθερος ο Δελατόλας... επέστρεψε τα κλεμμένα και ούτε γάτα ούτε ζημιά... έβαλε το χεράκι της και η Ελένη μήπως;


Γελαει ο κοσμος ρεεε δικασταρες... Κανεις δεν εχει ξεχασει το τηλεφωνημα του στην εισαγγελεα Ελενη Ραικου στο επεισοδιο με τον Κασιδιαρη
Ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη, που ερευνά το σκάνδαλο της PROTON BANK ο εκδότης Αντώνης Δελατόλας.
Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για συνέργεια σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος μετά από έμβασμα ύψους 500.000 ευρώ, που φέρεται να έλαβε από το φυγόδικο Πέτρο Κυριακίδη. Ο εκδότης σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψε το ποσό των 500.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικό όρος.

dexiextrem

O Ν.MIXAΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ


Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΝΕΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ


ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ Η ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ. 
ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ "ΦΑΝΕ" ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ "ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ" ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Στο σάλο που έχει προκληθεί μετά τη δήλωση που φέρεται να έκανε ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, απαντά η Κική Δημουλά.
H ποιήτρια φέρεται να είπε ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, τόσοι πολλοί που είναι, πιάνουν και τα παγκάκια, δεν βρίσκεις να καθίσεις στην πλατεία, ενώ κλέβουν κιόλας και η ίδια φοβάται να βγει από το σπίτι. Διαβάστε περισσότερα
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν αμέσως "φωτιά" και πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν την ποιήτρια για ρατσισμό.
Πάντως, μιλώντας στο maga.gr, η κ. Δημουλά τονίζει: "Δεν θα κάνω δήλωση να πείσω ότι δεν αποκάλεσα όλους τους κλέφτες δολοφόνους. Είπα μια περίπτωση που συνέβη μέσα στην οικογένειά μου και χρειάστηκε να φτάσουμε στο νοσοκομείο και εννοούσα πόσο τρόμο μου δημιουργεί αυτό το πράγμα".
"Δεν μπορώ εγώ να απολογηθώ για ό,τι συμβαίνει. Δεν είπα ότι βγήκα στην πόρτα μου και άκουσα ουρλιαχτά από μια γυναίκα που της είχαν αρπάξει τον σταυρό από τον λαιμό της. Είπα ότι η αδελφή μου ετών 70 και ο άντρας της ετών 75 δέχτηκαν επίθεση. Τους χτύπησε την πόρτα κάποιος, του άνοιξαν, μπήκαν δύο μέσα, τους φίμωσαν το στόμα, τους έκλεισαν στο μπάνιο και επί δυόμισυ ώρες ανενόχλητοι δεν άφησαν τίποτα. Ξάφρισαν όλο το σπίτι. Κατέθεσαν στην αστυνομία, ήρθαν οι αστυνομικοί και πήραν αποτυπώματα και φυσικά δεν έγινε τίποτα. Και τη δεύτερη φορά, ένας έξω από την πόρτα της αδελφής μου, επειδή δεν του έδωσε το κλειδί να μπει μέσα στο σπίτι της, την χτύπησε και πήγαμε στο νοσοκομείο", επισημαίνει και κάνει λόγο για εχθρικότητα απέναντι εναντίον της άνευ προηγουμένου, την οποία, όπως λέει, έχει συναντήσει σε πάρα πολλές φάσεις.
Τι λέει για την Χρυσή Αυγή :

"ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ "ΑΣΕΒΕΙΑ" Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.


ΤΟΥΣ "ΧΑΛΑΣΕ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ JERONIMO.
Θέση στο θέμα που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Ανάστασης, όταν το άγημα του Πολεμικού Ναυτικού έψαλλε τον εθνικό ύμνο, πήρε ο υπεύθυνος του τομέα Αμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας.
Ο κ. Δρίτσας χαρακτήρισε την κίνηση αυτή, ως «κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού, που κινείται στα όρια της ασέβειας» και αναφέρει ότι ελπίζει πως «οι αρμόδιοι της Εθνικής Άμυνας να μην επικαλεστούν το Προεδρικό Διάταγμα 210/1993 "Διατάξεις Πολεμικού Ναυτικού", το οποίο προέβλεπε για τελετές-εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Ανάστασης, την απόδοση τιμών στη σημαία με παιάνισμα από το εντεταλμένο άγημα του εμβατηρίου της σημαίας και εν συνεχεία του Εθνικού Ύμνου».

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΑΜΑΡΑ! ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ "ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ!



                


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΡΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΗΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΟΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Σχέδιο Νόμου για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου

 Άρθρο 1

Σκοπός

Σκοπός του νόμου είναι η καταπολέμηση ιδιαίτερα σοβαρών μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου σύμφωνα με την Απόφαση-Πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 28ης Νοεμβρίου 2008 και την από 7 Μαρτίου 1966 Διεθνή Σύμβαση «περί καταργήσεως πάσης μορφής φυλετικών διακρίσεων» που κυρώθηκε με το Ν.Δ. 494/1970.

Άρθρο 2

Έννοια όρων

Στον παρόντα νόμο, ο όρος «εχθροπάθεια» θα πρέπει να νοηθεί ως αναφερόμενος τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην εξωτερίκευση αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητας.

ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΘΕΛΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙ ΑΛΛΑ...



Πριν από λίγο ο Νικολάκης Χατζηνικολάου διαφώνησε με τον πρωτοσέλιδο τίτλο του Ριζοσπάστη που ορθώς καταδίκαζε την δολοφονική επιδρομή των εβραίων στο έδαφος της Συρίας και υποστήριζε ότι είναι θέμα του συριακού λαού να επιλύσει τα του οίκου του δίχως έξωθεν παρεμβάσεις. Μάλιστα, έκανε λόγο για αιμοσταγές καθεστώς που δολοφονεί τους πολίτες του. Φαίνεται ο Νικολάκης δεν έχει ακούσει για τους ισλαμιστές τρομοκράτες που βιάζουν και δολοφονούν τους Σύριους. Βγάλε την αμερικανικής προελεύσεως μαρμελάδα από τα αυτάκια σου Νικολάκη. Είπαμε. Να είσαι αμερικανοτσολιάς αλλά κράτα έστω τα προσχήματα.

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!



Ο Σέπερντ σημείωσε ότι το ποσοστό της ΧΑ αυξήθηκε στις δημοσκοπήσεις μετά τις εκλογές, ενώ ανέφερε πως η ελληνική κρίση ήταν τόσο απασχολημένη με τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, που δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει άμεσα στην πρόκληση. Ο Δαυΐδ Σαλτιέλ, πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας, συμφώνησε με την τοποθέτηση αυτή και είπε στη γενική συνέλευση ότι «η χώρα μας κατελήφθη εξαπίνης». Ωστόσο ο Σαλτιέλ σημείωσε πως η κυβέρνηση, ύστερα από σχετικές πρωτοβουλίες του ΠΕΣ, τον διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα θέσει στη βουλή προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο το οποίο θα θέτει εκτός νόμου την υποκίνηση μίσους εναντίον ανθρώπων λόγω της φυλής τους, της θρησκείας τους, της εθνότητάς τους ή του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, μετατρέποντάς την σε κακούργημα το οποίο θα επισύρει ως και έξι χρόνια κάθειρξη. Από το νόμο αυτό δεν θα εξαιρούνται ούτε οι βουλευτές, σημείωσε, ενώ τα κόμματα που λαμβάνουν δημόσια χρηματοδότηση θα την βλέπουν να διακόπτεται εάν ηγέτες τους αρνούνται πως διαπράχθηκε το Ολοκαύτωμα—όπως έχουν κάνει ηγέτης της Χρυσής Αυγής στο παρελθόν.

Για περισσότερα δείτε ΕΔΩ

ΚΑΤΩ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΣ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟΣ!


ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΛΦΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΕΝΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ;


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ" ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ


ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ" ΟΜΟΓΕΝΗ  Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Aπο newsit.gr
«Η Χρυσή Αυγή δεν θα πατήσει πόδι στην Αυστραλία. Θα παλέψω με νύχια και με δόντια, είτε είμαστε στην εξουσία, είτε στην αντιπολίτευση, να φράξω το δρόμο αυτών των ρατσιστών προς την Αυστραλία».
Την δήλωση αυτή έκανε στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» η ομογενής βουλευτής του Εργατικού κόμματος Αυστραλίας Μαρία Βαμβακινού.
Σε τηλεφωνική της επικοινωνία από τη Σπάρτη με τον δημοσιογράφο Κώστα Νικολόπουλο, η κα Μαρία Βαμβακινού, που αυτές τις ημέρες επισκέπτεται την Ελλάδα στο πλαίσιο υπηρεσιακού ταξιδιού, καθώς και την Κύπρο και την Τουρκία, σε έξαλλη κατάσταση είπε:

ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΔΥΟ(!!!) ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.



ΑΣΠΡΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΠΟΤΗΡΑΚΙ (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) ,ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ (ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ).
ΤΥΧΑΙΟ ΛΕΤΕ;;

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΨΕΛΝΕΙ ΤΟ «Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ» ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΕΙ!



Ο σύνδεσμος είναι αυτός, για να μην ισχυρισθεί κάποιος ότι λασπολογούμε. Πηγαίνεις στην Εκκλησία την Μεγάλη Εβδομάδα, ψέλνεις κανά τροπάριο και εξέρχεσαι ως καλός Χριστιανός. Τι και εάν χαιρετάς μασονικώ τώ τρόπω, τι και εάν έχεις παραδώσει την πατρίδα σου στους γερμαναράδες, τι και εάν έχεις ωθήσει εμμέσως στην αυτοχειρία εκατοντάδες Έλληνες και στην ανέχεια δεκάδες χιλιάδες; Αρκεί να είσαι υποκριτής, φαρισαίος, και όλα συγχωρούνται. Και βεβαίως αρκεί να υπάρχουν κάποιοι ανόητοι που θα προβάλουν τις δήθεν εν Χριστώ δραστηριότητες σου.

ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ.


Πήγε να την βιάσει ανήμερα του Πάσχα ο αλλοδαπός

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης οδηγήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος φέρεται ότι αποπειράθηκε να βιάσει 16χρονη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόπειρα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα σε κεντρικό δρόμο του Κορινού. Μια ανήλικη, που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι της, δέχθηκε επίθεση από αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος αποπειράθηκε να την βιάσει. Όπως αναφέρει το lefteria.blogspot, η 16χρονη αντιστάθηκε σθεναρά και άρχισε να φωνάζει δυνατά, καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο δράστης να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να τραπεί σε φυγή. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, συνελήφθη, το απόγευμα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και του Α.Τ. Περιφέρειας, ένας 22χρονος Αλβανός, που φέρεται ως δράστης της επίθεσης.

ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ Ε;


THIS IS KAIADAS !!!


Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΘΕΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ : "ΜΑΡΞ Η ΝΑΖΩΡΑΙΟ;...ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ".


ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ
Πρωί πρωί με το που ξύπνησε υπο την επήρεια της χθεσινοβραδινής κρεπάλης και αγναντεύοντας τη σούβλα (γιατί οι αριστεροί μπορεί να είναι άθεοι αλλα συμμετέχουν σε όλα τα υπόλοιπα σαν καραγκιόζηδες) μας ενημέρωσε οτι...
σαν σήμερα εκτός από το Ναζωραίο (όχι τον Ιησού) που αναστήθηκε, γεννήθηκε και ο Μάρξ και αυτούς τους δύο όλο και πιο πολλοί τους συνδυάζουν... όπως τους συνδύαζε και ο Στάλιν...
dexiexterm

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ).


ΛΙΓΑ ΔΕΠΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ ΙΕΡΟΝΥΜΟ.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΟΚΙΜΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ 

ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΔΟΚΙΜΟ ΣΤO 1:20 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ:

5-5-2010: ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΒΙΝΤΕΟ.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ!



ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ.

Τεράστια έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Δαμασκό της Συρίας, μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση, αναφέροντας ότι οι πύραυλοι είχαν ως στόχο ένα επιστημονικό ερευνητικό κέντρο. «Η τελευταία ισραηλινή επίθεση αποτελεί μια προσπάθεια να ενισχύσει το ηθικό των τρομοκρατικών ομάδων», αναφέρεται.

Το δορυφορικό κανάλι Αλ Τζαζίρα μετέδωσε ότι η έκρηξη στην περιοχή Τζιμράγια, προάστιο της Δαμασκού, έπληξε στρατόπεδα της Τετάρτης Μεραρχίας και της Δημοκρατικής Φρουράς καθώς και το ερευνητικό κέντρο.

Ἰωάννης Χρυσόστομος - «Ἀληθῶς Ἀνέστη».



Ἡ πλάνη πάντα αὐτοκαταστρέφεται καί, παρόλο ποὺ δὲν τὸ θέλει, στηρίζει σὲ ὅλα τὴν ἀλήθεια.

Πρόσεξε: Ἔπρεπε ν᾿ ἀποδειχθεῖ ὅτι ὁ Χριστὸς πέθανε καὶ τάφηκε καὶ ἀναστήθηκε. Ἔ, λοιπὸν ὅλα αὐτὰ τὰ κατοχυρώνουν οἱ ἴδιοι οἱ ἐχθροί! Ἐφ᾿ ὄσoν ἔφραξαν μὲ τὸν βράχο καὶ σφράγισαν καὶ φρούρησαν τὸν τάφο, δὲν ἦταν δυνατὸ νὰ γίνει καμία κλοπή. Ἀφοῦ ὅμως δὲν ἔγινε κλοπὴ καὶ ἐν τούτοις ὁ τάφος βρέθηκε ἄδειος, εἶναι ὁλοφάνερο καὶ ἀναντίρρητο ὅτι ἀναστήθηκε. Εἶδες πὼς καὶ μὴ θέλοντας στηρίζουν τὴν ἀλήθεια;

Ἀλλὰ καὶ πότε θὰ τὸν ἔκλεβαν οἱ μαθηταί; Τὸ Σάββατο; Μὰ ἀφοῦ δὲν ἐπιτρεπόταν ἀπὸ τὸν νόμο νὰ κυκλοφορήσουν. Κι ἂν ὑποθέσουμε ὅτι θὰ παραβίαζαν τὸν νόμο τοῦ θεοῦ, πῶς θὰ τολμοῦσαν αὐτοὶ οἱ τόσο δειλοὶ νὰ βγοῦν ἔξω ἀπ᾿ τὸ σπίτι; Καὶ μὲ ποῖο θάρρος θὰ ριψοκινδύνευαν γιὰ ἕνα νεκρό; Προσμένοντας ποία ἀνταπόδοση; Ποία ἀμοιβή;

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ