Τρίτη 7 Μαΐου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ" ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ


ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ" ΟΜΟΓΕΝΗ  Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Aπο newsit.gr
«Η Χρυσή Αυγή δεν θα πατήσει πόδι στην Αυστραλία. Θα παλέψω με νύχια και με δόντια, είτε είμαστε στην εξουσία, είτε στην αντιπολίτευση, να φράξω το δρόμο αυτών των ρατσιστών προς την Αυστραλία».
Την δήλωση αυτή έκανε στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» η ομογενής βουλευτής του Εργατικού κόμματος Αυστραλίας Μαρία Βαμβακινού.
Σε τηλεφωνική της επικοινωνία από τη Σπάρτη με τον δημοσιογράφο Κώστα Νικολόπουλο, η κα Μαρία Βαμβακινού, που αυτές τις ημέρες επισκέπτεται την Ελλάδα στο πλαίσιο υπηρεσιακού ταξιδιού, καθώς και την Κύπρο και την Τουρκία, σε έξαλλη κατάσταση είπε:


«Βιώνω μία πρωτόγνωρη, εξωφρενική κατάσταση εδώ στη Σπάρτη, που βρίσκομαι. Η αδελφή μου, η Ελένη, βρίσκεται στο νοσοκομείο της πόλης για μία εξέταση αίματος και δεν μπορεί να την κάνει εξαιτίας μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που εμποδίζουν τη λειτουργία του αιματολογικού τμήματος του νοσοκομείου μέχρι να πάρουν διαβεβαίωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, ότι το αίμα που δωρίζουν εθελοντές αιμοδότες θα διατίθεται σε Έλληνες πολίτες, μόνο. Και να φανταστείς ότι σήμερα, που στελέχη της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιούν τη ζωοδότρια αιμοδοσία για να προβάλλουν την ξενοφοβική πολιτική τους, είναι η Ημέρα Αιμοδοσίας. Είμαι έξω φρενών με τη συμπεριφορά τους, η οποία προσβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι άνθρωποι αυτοί δεν πρέπει να πατήσουν πόδι στην Αυστραλία, διότι θα μολύνουν με την παρουσία τους και τις ιδέες τους τη δημοκρατία μας. Πρόκειται για αδίστακτους ανθρώπους, που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο. Οι άνθρωποι, που διακηρύττουν, ότι πιστεύουν σε πατρίδα θρησκεία και οικογένεια επέλεξαν τις ημέρες του Πάσχα για να καπηλευτούν την αιμοδοσία, αυτή την ύψιστη πράξη ανθρωπισμού. Επαναλαμβάνω, αν τολμήσουν να ζητήσουν άδεια εισόδου στην Αυστραλία θα παλέψω με νύχια και με δόντια για τον αποκλεισμό τους» κατέληξε.(ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ)

1 σχόλιο:

  1. ναι καλά πεστε της, προφανως η κυρια ζει στον κοσμο της

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kws-serres-rodos-sparth#.UYjMiUrpXOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.