Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Λ@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Σκηνικό καταστροφής άφησε η συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες παράνομων μεταναστών στο Ολυμπιακό ακίνητο του χόκεϋ στο Ελληνικό, κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας αλλά και προηγούμενων, που το μόνο που προκαλεί είναι αγανάκτηση.
Χρυσοπληρωμένη περιουσία του Ελληνικού λαού κατεστραμμένη και λεηλατημένη από τα χέρια των φιλοξενούμενων βανδάλων λαθρομεταναστών,

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥN ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)



ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥN ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΤΟΥ ROTHCHILD . 
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ .


anonymos7

Bίντεο-ντοκουμέντο ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση Φύσσα



Αποκαλυπτικό βίντεο παρουσίασαν οι δικηγόροι της Χρυσής Αυγής στη σημερινή συνεδρίαση. Το βίντεο έχει ληφθεί από παρακείμενο κατάστημα επί της οδού Τσαλδάρη στο Κερατσίνι. Η εικόνα είναι αρκετά καθαρή και αποδομεί όλους τους ψευδείς ισχυρισμούς των μαρτύρων κατηγορίας περί επίθεσης τάγματος εφόδου κλπ. και αποδεικνύει ότι ο Ρουπακιάς με τον Φύσσα συνεπλάκησαν μόνοι τους στο σημείο.

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ :ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ Κ@Λ@ΧΑΡΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ (BINTEO)

ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ  ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΗΛΙΑΣ...ΤΑ ΕΣΟΥΡΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης,  μιλώντας στη Βουλή  πέταξε ένα έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα προς τα κυβερνητικά έδρανα -που αρνήθηκε να απαντήσει στα ντοκουμέντα της Χ.Α. για το λαθροπροσφυγικό- προκαλώντας την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών, Νίκο Ξυδάκη. Ακολούθησε ο κακος χαμός στη Βουλή. Δείτε το επεισόδιο και διαβάστε πως σχολίασε το περιστατικό η Χρυσή Αυγή στο επίσημο ιστολόγιο της.
Δείτε το βίντεο

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ :Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

Σιγά μην ακούσει αυτή, την καμπάνα!
Τα αυτιά της έχουν βουλώσει από τις ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις...


Αυτή τη στιγμή που σας γράφω, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Ελληνικής αστυνομίας, προκειμένου να απομακρυνθούν οι λαθρέποικοι που εδώ και 20 μέρες έχουν καταλάβει τη σιδηροδρομική γραμμή Ελλάδας - Σκοπίων], προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε Ελληνικές επιχειρήσεις.
Ήδη φορτώνονται σε πούλμαν εκατοντάδες εξαγριωμένοι λαθροεισβολείς, κάτω από τις απειλές και τα αλυχτήματα των αλληλέγγυων, που βλέπουν να χάνεται η πελατεία τους...

Το Αλβαναριό στη Βουλή! Βοήθεια μας...



Βαριέμαι να επαναλαμβανω τα ίδια αλλά θα το ξαναπώ...
Όταν η αριστερά θα ολοκληρώσει όλα τα προεκλογικά συμβόλαια της, δεν θα υπάρχει πλέον Ελλάς, τουλάχιστον με τη μορφή που την γνωρίζαμε.

Οι συριζαίοι εργάζονται συστηματικά για το μέλλον της Αλβανίας, της Τουρκίας και των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Δεν εκτελούν απλώς ευσυνείδητα τα καθηκοντα τους, ώστε να συρρικνωθεί η Ελλάδα.
Έχουν δρομολογήσει τη μαζική γενοκτονία του Ελληνισμού, γι αυτό και δεν τους απασχολούν διόλου τα θύματα της απάνθρωπης πολιτικής τους.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Το μέλλον ευνοεί τον εθνικισμό...Εθνικό Μέτωπο Γαλλία-Χρυσή Αυγή Ελλάδα.

Η Ευρώπη, η κοινωνία της Ευρώπης αλλάζει.....αποδέχεται τις εθνικιστικές ιδέες....Η μεγάλη νίκη του εθνικού μετώπου, της Λεπέν στην Γαλλία στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών καταδεικνύει την μεταστροφή της κοινωνίας.
Η αριστερή προπαγάνδα που κυριάρχησε για πολλά χρόνια στην Ευρώπη ότι η ακροδεξιά είναι φασίστες και η αριστερά τα αγγελούδια της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης ξεθωριάζει. 
Το ακραίο τρομοκρατικό χτύπημα από ψυχικά άρρωστους τζιχανιστές στο Παρίσι και το δράμα της μεταναστευτικής ροής που προσεγγίζει το 1 εκατ στην Ευρώπη και περίπου 700 χιλιάδες στην Ελλάδα, έχουν ισχυροποιήσει το Εθνικό κόμμα της Γαλλίας και πλέον αποτελεί το βασικό πυλώνα πολιτικής. 

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Σαρωτική νίκη της Λεπέν στις Γαλλικές περιφερειακές εκλογές δείχνουν τα Exit Polls

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!
Προβάδισμα στο Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών, δείχνουν τα πρώτα exit polls που προβάλλει η γαλλική τηλεόραση λίγα λεπτά μετά το κλείσιμο των καλπών. Συγκεκριμένα, τα exit polls, δίνουν στο Εθνικό Μέτωπο από 27,5% μέχρι 30%. Ακολουθούν οι Ρεπουμπλικάνοι του Νικολά Σαρκοζί με μέσο όρο 27,5% και τρίτο το Σοσιαλιστικό κόμμα του Φρανσουά Ολάντ με 22%. 
Πηγή:  iefimerida.gr 

ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ Η ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ...

...ΚΑΙ 10 ΚΟΥΤΙΑ ΣΚΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΡΧΟΡΕΜΑΛΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥ. 

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ περιμενα απο την ανυπαρκτη αστυνομια και να  ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ συναθρωπων μασ  ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ με κοπο.