Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


ΠΛΗΡΩΝΕ Μ@Λ@ΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΖΩΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Σκηνικό καταστροφής άφησε η συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες παράνομων μεταναστών στο Ολυμπιακό ακίνητο του χόκεϋ στο Ελληνικό, κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας αλλά και προηγούμενων, που το μόνο που προκαλεί είναι αγανάκτηση.
Χρυσοπληρωμένη περιουσία του Ελληνικού λαού κατεστραμμένη και λεηλατημένη από τα χέρια των φιλοξενούμενων βανδάλων λαθρομεταναστών,
που αντί να ευχαριστήσουν για τη φιλοξενία που τους παρέχει ο χειμαζώμενος ελληνικός λαός, ανταποδίδουν μ' αυτόν τον τρόπο. 



Τζαμαρίες σπασμένες, πυροσβεστικές φωλεές λεηλατημένες, πόρτες και παράθυρα ξηλωμένα, σκουπίδια σκορπισμένα παντού, αλουμίνα ξηλωμένα τα οποία χρησιμοποιούσαν σαν ρόπαλα ακόμα και ψευδοροφές ξηλωμένες είναι το σκηνικό που άφησαν με τη λήξη των επεισοδίων, οι μετανάστες από το Μαρόκο που έχουν συστήσει συμμορία και ζητά "ενοίκιο" από κάθε νεοεισερχόμενο, είτε σε χρήμα είτε σε είδος. Οι μετανάστες που χρειάστηκε να παρέμβουν χθες το βράδυ 3 διμοιρίες των ματ για να επιβάλλουν την τάξη.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός από το έδρανο της Βουλής είχε κατηγορήσει τους δημάρχους των νοτίων προαστίων ως "λαϊκιστές" και "ψηφοθήρες"  γιατί εξέφρασαν έντονα την ανησυχία τους για τους μεταφερόμενους παράνομους μετανάστες στην περιοχή τους σε αντίθεση με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα που ζήτησε συγγνώμη γιατί δεν τους ενημέρωσε.

Μετά από αυτές τις εικόνες, πόσες συγνώμες πρέπει άραγε να ζητήσει ο πρωθυπουργός και ο κ. Μουζάλας, όχι από τους Δημάρχους μόνο αλλά και απ' όλο τον Ελληνικό λαό;

Υ.Γ.: Παραλιακό περίπτερο που βρίσκεται κοντά στην εγκατάσταση δέχεται κυρίως στη βραδινή βάρδια την "επίσκεψη" των μεταναστών οι οποίοι "ψωνίζουν" κατά βούληση και χωρίς φυσικά να καταβάλουν κανένα αντίτιμο. 


http://www.vimaonline.gr/









Οι φορείς της πόλης Ελληνικού - Αργυρούπολης αλλά και ο δήμαρχος προσωπικά προειδοποίησαν ότι εάν πειραχθεί έστω και μια τρίχα των 300 παιδιών που γυμνάζονται στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ που απέχει 200  μέτρα από το "γκέτο" φιλοξενίας, θα αντιδράσουν δυναμικά.