Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ :ΟΤΑΝ "ΤΑ ΝΕΑ" ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΗΝ "ΧΟΥΝΤΑ" ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ


ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΤΟΥ EXTRA ΕΙΧΕ Ο Γ.Γ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ,ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ"  ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΓΛΥΦΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 17ο ΛΕΠΤΟ

ΕΚΟΙΜΗΘΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

 
Εκοιμήθη χθες το πρωί μετά από μακροχρόνιο αγώνα με την επάρατο νόσο ο δημοσιογράφος Γρηγόριος Μιχαλόπουλος. Προσέφερε υπερπολύτιμες υπηρεσίες στην Ορθοδοξία και στο Έθνος μέσω της εφημερίδας η Ελεύθερη Ώρα και του τηλεοπτικού σταθμού Τηλετώρα. Για αυτούς τους λόγους φυλακίσθηκε από το σάπιο καθεστώς της μασονικής μεταπολιτεύσεως. Ας ανάψουμε ένα κεράκι αύριο στην Εκκλησία στην μνήμη του και ας προσευχηθούμε για την ανάπαυση της ψυχής του. Αιωνία του η μνήμη!

ΟΤΑΝ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΗΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΑΝ ΤΗΝ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ.



Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της 23χρονης: «Μαμά, βοήθεια... Πνίγομαι», είπε και κόπηκε η γραμμή.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΜΕΝΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΑΚΗ; ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΚΟΥΝΕ Η ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ;

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΑΜΕΣΑ!
 
Αυτόπτες μάρτυρες, οι οδηγοί που βρισκόντουσαν στα διπλανά αμάξια, μίλησαν με την άτυχη κοπέλα, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή. Δείτε πως περιγράφουν τις τραγικές στιγμές.. 

Τι λέει ο πατέρας της..

«Μαμά βοήθεια, πνίγομαι». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 23χρονης Μαρίας – Αγγελικής Ματράγκου, που έχασε την ζωή της τόσο άδικα σήμερα το πρωί, την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της. Η 23χρονη νεαρή ιδιωτική υπάλληλος δεν φανταζόταν όταν ξεκινούσε από το σπίτι της για την δουλειά της, μια ημέρα ρουτίνας όπως όλες οι άλλες πώς η σφοδρή κακοκαιρία θα μετατρεπόταν στον εφιάλτη, που τελικά θα της στερούσε την ζωή λίγη ώρα αργότερα. Ο χαμός της νεαρής από το Άργος έχει προκαλέσει οδύνη σε συγγενείς, φίλους και τους συναδέλφους της, με τους οποίους μίλησε επίσης λίγο πριν πεθάνει. Ανατριχιαστικές οι τελευταίες της στιγμές Στον δρόμο για την δουλειά το αυτοκίνητό της έπεσε σε μια λακκούβα και τρόμαξε. Άρχισε πανικόβλητη να τηλεφωνεί, πρώτα στους συναδέλφους και μετά στην μητέρα της. «Μαμά, φοβάμαι», είπε κλαίγοντας, όπως αποκαλύπτει ο μπαμπάς της στο Star.

ΣΟΚ! Βουλευτή “δείχνουν” οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής!





Σε πολιτικά μονοπάτια οδηγούν οι έρευνες τις αστυνομικές αρχές, στην προσπάθειά να εντοπιστούν οι ιθύνοντες νόες της νέας γενιάς των τρομοκρτών, αλλά και οι παρέχοντες υλική υποστήριξη σε αυτούς. Την ίδια ώρα, η Αντιτρομοκρατική εξετάζει με πολλή προσοχή τις πληροφορίες για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση κατά κτιρίων δικαστηρίων ή ακόμα και κατά δικαστικών.

Όπως προκύπτει από την ανάλυση των τελευταίων προκηρύξεων και τις “φιλικές συζητήσεις” που βρίσκονται σε εξέλιξη στη ΓΑΔΑ, ένα δυνητικό χτύπημα σε δικαστικό στόχο θα περνούσε μήνυμα φόβου στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης για την αντιμετώπιση των συλληφθέντων  και τη διαχείριση των εργασιακών – μισθολογικών δικαιωμάτων και οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες και εκπρόσωποι εργαζομένων έχουν καταφύγει στη Δικαιοσύνη την τελευταία τριετία αναζητώντας μάταια την επίλυση των διογκούμενων προβλημάτων τους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ελεγχόμενα από την Αντιτρομοκρτική πρόσωπα, φημολογείται έντονα ότι έχει τεθεί στο μικροσκόπιο πολιτικός και εξετάζεται η συμμετοχή του στον οργανωτικό πυρήνα τρομοκρατικών ομάδων. Μεταξύ των εμπρηστικών ενεργειών στις οποίες ενεπλάκη είναι και η εισβολή στο τεχνικό γραφείο του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου στα Εξάρχεια τον περασμένο μήνα, όταν άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα και πέταξαν μέσα βόμβα μολότοφ. 

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ


Η ΜΑΓΚΙΑ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ "ΚΑΡΥΔΙΑ" ΤΟΥΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ) ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ
eglimatikotita.gr
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση Ελλάδας και Τουρκίας λίγες μόλις ημέρες πριν από την προγραμματισμένη για τις 5 Μαρτίου συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας των δύο χωρών που θα συνέλθει στην Κωνσταντινούπολη, παρουσία των πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Απαντώντας στη ρηματική διακοίνωση της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τη χορήγηση αδειών έρευνας στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, η Τουρκία εμφανίζεται απολύτως αδιάλλακτη υποστηρίζοντας ότι...

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΣΩ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ


ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!
Είναι πραγματικά απίστευτο, αλλά δυστυχώς πέρα για πέρα αληθινό! Κυκλοφορεί (και στην ελληνική αγορά) παιχνίδι (videogame) με το όνομα "LUCIUS, SON OF THE DEVIL"!!!

Ποια ειναι η...υπόθεση; Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, ένα μικρό αγόρι μαθαίνει σε ηλικία 8 ετών ότι είναι ο γιος του Διαβόλου (!!!), κατόπιν εμφάνισης του τελευταίου, ο οποίος ενημερώνει το παιδί πως έχει αποστολή ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Πώς θα το κάνει αυτό; Εξολοθρεύοντας αρχικά τους οικείους του και κατόπιν τους πάντες που στέκονται εμπόδια στα σχέδια του Σατανά για Παγκόσμια Κυριαρχία!!!
Μας προκαλεί ανατριχίλα, αποστροφή και τρόμο πως το συγκεκριμένο "παιχνίδι" κυκλοφορεί παγκοσμίως για να μας...διασκεδάσει (!!!), ενώ περιέχει πάμπολλα σατανιστικά μηνύματα, όπως βλέπετε και στο σχετικό βίντεο :

ΕΛΑ ΡΕ...ΠΟΝΑΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΤΖΕΦΡΥ
Στη θρυλική δημοσιογράφο Christiane Amanpour μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου για την οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας που έχουν λυγίσει τον...ελληνικό λαό.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, ερωτήθη από τη δημοσιογράφο στο Cnn: «Ήσαστε πρωθυπουργός της χώρας, το ίδιο και ο πατέρας σας, το ίδιο και ο παππούς σας.
 Πώς νιώθετε όταν βλέπετε το λαό να πονάει;" για να λάβει την απάντηση: «Κι εγώ πονάω. Έπρεπε να πάρω δύσκολες αποφάσεις, γιατί αντιμετωπίζαμε τη χρεωκοπία και φυσικά θέλαμε να την αποφύγουμε. Και έπρεπε να πάρουμε επώδυνα μέτρα και ο πόνος είναι ακόμα εκεί. Πιστεύω ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς!

ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΟΝΕΣ


ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΘΕ ΜΑΙΜΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΑΣΙ ΜΕ  ΜΠΑΝΑΝΕΣ.
Aπο xryshaygh.com
Προκαλούν οι Σκοπιανοί - Ο Μέγας Αλέξανδρος σε πιστωτική κάρτα
Άλλη μια άνευ προηγουμένου πρόκληση από την πλευρά των Σκοπιανών σε μια προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας προσφέρουν στα μέλη της οργάνωσης “United Macedonian Diaspora” μια πιστωτική με την προσωπογραφία του Μέγα Αλέξανδρου.

Η εν λόγω οργάνωση έχει δράση στην Αμερική, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία και είναι γνωστή στην ομογένεια της Αυστραλίας για τις προκλητικές της ενέργειες. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει ειδική ιστοσελίδα στην οποία προβάλλει την πιστωτική κάρτα αναφέροντας ότι τα έσοδα που θα προέλθουν από αυτήν θα χρησιμοποιηθούν για διάφορα προγράμματα που έχει εκπονήσει η «United Macedonian Diaspora»

Τί εννοούμε όταν λέμε “μνημόνευση ονομάτων στην Θ. Λατρεία” και ποιοι μνημονεύονται;

Πριν από όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι σημαίνει μνημόνευση ονομάτων στην θεία Λατρεία.
 
Τα ονόματα, λοιπόν, ζώντων και τεθνεώτων, μνημονεύονται στην προσκομιδή, κατά την ακολουθία της προθέσεως που γίνεται στον όρθρο. Εκεί γίνεται η εξαγωγή των μερίδων από το πρόσφορο.
 
Πρώτα λοιπόν ο Ιερέας εξάγει τον Αμνό. Ακολούθως εξάγει την μερίδα της Παναγίας. Στην συνέχεια εξάγει τις μερίδες των Αγγέλων και των Αγίων. Τέλος εξάγει ο Λειτουργός και μερίδες μόνο χριστιανών ορθοδόξων (δηλ.βαπτισμένων) ζώντων και τεθνεώτων. Έτσι στο Άγιο Δισκάριο με αυτόν τον τρόπο υπάρχει πλέον όλη η Εκκλησία: Επίγειος και Ουράνιος και εν μέσω πάντων ο Κύριος. Αυτή είναι η μέλλουσα Βασιλεία.
 
Στην Θ. Λειτουργία τα ονόματα μνημονεύονται (μυστικώς πάλι) αμέσως μετά το “Εξαιρέτως…”, μετά την Παναγία και τους Αγίους αλλά και τους φίλους του Χριστού.(το σημείο αυτό λέγεται μνημόνευση των Διπτύχων).

Οι αεροψεκασμοί καταστρέφουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας.

Νιώθετε άρρωστος; Η μύτη σας είναι κλειστή; Έχετε πόνους των μυών, εφίδρωση, ή βήχα και φτέρνισμα και δεν έχετε αρκετή ενέργεια για να σηκωθείτε από το κρεβάτι; Δεν είναι η γρίπη. «Πρόκειται για μία συνωμοσία σύμφωνα με το Δρ Leonard Horowitz. Τα στοιχεία του βασίζονται σε γεγονότα και όχι σε συνωμοσίες.

Κατά τα τελευταία 10 χρόνια, ο Horowitz έχει θέσει ένα ζήτημα αρχής στο αμερικανικό σύστημα ιατρικής, ότι ορισμένα στοιχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ συνωμοτούν μαζί με κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες για να μειώσουν μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της Γης.

Ποιός είναι ο Leonard Horowitz: Γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1952 και είναι ένας συγγραφέας βιβλίων στην ψυχολογία και υγιή ανθρώπινη ανάπτυξη. Έχει γράψει περισσότερα από 80 άρθρα και επιστημονικές εκθέσεις, και το best-seller βιβλίο "Αναδυόμενοι Ιοί: AIDS και ιός Έμπολα - Φύση, ατυχήματος ή της Γενοκτονίας". Το τελευταίο του βιβλίο είναι για το σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου. Έλαβε διδακτορικό στην οδοντιατρική από το Πανεπιστήμιο Tufts και Master στη Δημόσια Υγεία από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Οι αδιόρθωτοι και ανιστόρητοι Σκοπιανοί κατσαπλιάδες κηδεύουν την Ελλάδα!

Ιδού πως αντιλαμβάνονται την καλή γειτονία οι <<φίλοι μας>> οι Σκοπιανοί.....¨Οσο για
τους αρμόδιους πολιτικούς μας τι περιμένετε έτσι άνευροι και προσκυνημένοι που είναι ;
Τα δε καθεστωτικά και αργυρόνητα ΜΜΕ δεν έχουν κανένα λόγο να αφυπνήσουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ για τον θανάσιμο κίνδυνο που τους απειλεί από τον Βορρά και την Ανατολή με το δημιουργημένο φιλοτουρκικό τόξο.......ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥ ! ! ! !

Έχουμε κι αυτούς τώρα!!! 

Tετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Οι αδιόρθωτοι και ανιστόρητοι Σκοπιανοί κατσαπλιάδες κηδεύουν την Ελλάδα.

 
Ο θάνατος της Ελλάδας και ειδικότερα η κηδεία της ήταν το θέμα του καρναβαλιού που διοργάνωσε η κωμόπολη Βέβτσανι στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

 

Το ΣΔΟΕ θα είναι ο Μεγάλος Αδελφός κάθε οικογένειας!



Μετοχές, καταθέσεις, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, δάνεια, αλλά και όλες οι συναλλαγές με τράπεζες, χρηματιστήρια, ιδιωτικά και δημόσια θεραπευτήρια και κλινικές των Ταμείων Ασφάλισης, επιχειρήσεις ιδιωτικής ασφάλισης, Ταμεία κύριας και επικουρικής ασφάλισης, εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και εταιρείες ύδρευσης μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» των ελεγκτικών Αρχών και «φακελώνονται» ηλεκτρονικά στο υπουργείο Οικονομικών.

Μεθαύριο, άλλωστε, 20 Φεβρουαρίου, λήγει και η τελευταία προθεσμία που έδωσε το οικονομικό επιτελείο για την υποβολή καταστάσεων και στοιχείων στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων από τα ιδιωτικά θεραπευτήρια, τα εκπαιδευτήρια, τις τράπεζες και τις υπόλοιπες ΔΕΚΟ.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

"ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" : ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΜΠΙΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ


Ιστορίες φρίκης και μαγείας με ακρωτηριασμούς και δολοφονίες «αλμπίνων» στην Τανζανία

Υπό το φόβο της εξαφάνισης ζουν οι συνεχώς κυνηγημένοι σε πολλά κράτη της Αφρικής, ιδιαίτερα στην Τανζανία, «αλμπίνοι», οι άνθρωποι που πάσχουν από την ασθένεια της λευκοπάθειας. Το τελευταίο περιστατικό ακρωτηριασμού ενός 7χρονου αγοριού για να χρησιμοποιηθούν τα άκρα του σε τελετές μαγείας ή να πουληθούν σαν φυλακτά, επαναφέρει το τραγικό αυτό θέμα στην επιφάνεια.

Ο άτυχος Μουιγκούλου Μαγκέσα έπεσε πριν από μερικές ημέρες στα χέρια τριών αδίστακτων ανθρώπων οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και έκοψαν τα χέρια του με σκοπό να τα μοσχοπουλήσουν στη μαύρη αγορά.

ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Το όνομα του γνωστού εκδότη Φώτη Μπόμπολα εμπλέκεται στον διαβόητο λογαριασμό των 550.000.000 ευρώ που περιλάμβανε η λίστα Λαγκάρντ!
Πρόκειται για τον τραπεζικό λογαριασμό που ανήκει σε hedge fund, στην κορυφή του οποίου εμφανίζεται ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιονί, ενώ ως διαχειρίστρια φέρεται η Μαρία Παντελή. Είναι ο λογαριασμός στον οποίο είχε εμπλακεί –από συγκεκριμένη κατάθεση- και το όνομα της κυρίας Μαργαρίτας Παπανδρέου, μητέρας του πρώην πρωθυπουργού, ωστόσο η ίδια είχε διαψεύσει ότι έχει κάποια σχέση με αυτόν.
Τον φάκελο του λογαριασμού ερευνούν –μαζί με τους «εξαφανισθέντες» των συγγενών του Γ. Παπακωνσταντίνου- κατά προτεραιότητα οι αρχές και λόγω του μεγάλου ύψους του.
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα,

ΕΥΓΕ!!! ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ.


ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΙΣ ΕΒΑΖΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
Τέσσερις Κρητικοί έχουν ξεκινήσει να τοποθετούν ελληνικές σημαίες σε όλες τις βραχονησίδες. Η αρχή έγινε από την Ντία, όμως οι τέσσερις Ηρακλειώτες είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν ελληνική βραχονησίδα χωρίς τη γαλανόλευκη σημαία.
Ο Μανόλης Μιζεράκης, ο Αντώνης Τσαπίνος, ο Γιώργος Παπουτσάκης και ο Μανόλης Βαρδάκης αποφάσισαν να μην αφήσουν κανένα να κάμψει το πατριωτικό φρόνημα των Ελλήνων και να εκφράσει διεκδικήσεις.
Έτσι ετοιμάζονται να φθάσουν ως και τη Σαμοθράκη, προκειμένου να μη μείνει καμία ελληνική βραχονησίδα χωρίς ελληνικό "σημάδι".

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΙΝΔΑΛΜΑ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ...


Ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να δηλώσει όχι μόνον «φαν» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αλλά προχώρησε και ένα βήμα μπροστά, λέγοντας «ήθελα να ήμουν ο...Μπερλουσκόνι».
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», o βουλευτής της ΝΔ εξήγησε στον συνάδελφό του Μιχάλη Ταμήλο το γιατί.
Είναι ο μοναδικός ηγέτης στην Ευρώπη που προέρχεται από μικροαστική οικογένεια, απέκτησε μόνος του τόσα πλούτη, κέρδισε τρεις φορές τις εκλογές και διεκδικεί και μία τέταρτη, είναι πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας που κερδίζει «champions league»  και νυμφεύτηκε την ομορφότερη γυναίκα της Ιταλίας:

Σαν σήμερα : H απελευθέρωση των Ιωαννίνων (21 Φεβρουαρίου 1913)


Ο αγώνας για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων υπήρξε η σημαντικότερη στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ Ελλάδας και Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στο μέτωπο της Ηπείρου, κατά τη διάρκεια του Α' Βαλκανικού Πολέμου (5 Οκτωβρίου 1912- 18 Μαΐου 1913). Η πολεμική αναμέτρηση για την κατάληψη της πρωτεύουσας της Ηπείρου κράτησε σχεδόν τρεις μήνες, από τις 29 Νοεμβρίου 1912 έως τις 21 Φεβρουαρίου 1913, οπότε οι οθωμανικές δυνάμεις παραδόθηκαν στον διάδοχο Κωνσταντίνο, που ηγείτο των ελληνικών όπλων.

Με το ξέσπασμα του Α' Βαλκανικού Πολέμου, τα ελληνικά στρατεύματα, που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή της Άρτας υπό τον αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σαπουντζάκη (1846-1931), κράτησαν αρχικά αμυντική στάση, με στόχο να εξασφαλίσουν τη μεθόριο. Οι ελληνικές δυνάμεις στο μέγεθος μεραρχίας υπολείπονταν των οθωμανικών δυνάμεων, που διέθεταν για την υπεράσπιση της περιοχής δύο μεραρχίες υπό την διοίκηση του Εσάτ Πασά (1862-1952), ενός Οθωμανού στρατηγού που είχε γεννηθεί στα Ιωάννινα.

ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

 
Ο εντοπισμός της γιάφκας στα Τουρκοβούνια έδωσε νέα στοιχεία στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία για τον τρόπο δράσης των ληστών της Κοζάνης, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν προσπαθούσαν ή είχαν καταφέρει να κατασκευάσουν βόμβα, η οποία θα είχε τη δυνατότητα να ενεργοποιηθεί μέσω κινητού.

Οι λίστες με τα ονοματεπώνυμα πολιτών που είχαν κρυμμένες οι ληστές της Κοζάνης στη γιάφκα και εντόπισαν οι αστυνομικοί ήταν χωρισμένες σε κατηγορίες. Σε αυτές με τα ασφαλή ονόματα και σε αυτές με τα λιγότερα ασφαλή. Οι δράστες χρησιμοποιούσαν τις λίστες προκειμένου να φτιάχνουν πλαστά δελτία ταυτότητας και να τα χρησιμοποιούν στην ενοικίαση σπιτιών.

Ο υποψήφιος μαύρος Πάπας υποστηρίζει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Θα έχετε ακούσει για τον Γκανέζο Καρδινάλιο Πήτερ Τάρκσον (Peter Turkson, γεννήθηκε το 1948) υποψήφιο για τον Παπικό θρόνο του οποίου τυχόν εκλογή κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι θα «επαληθευτεί» η γνωστή προφητεία του αγίου Μαλαχία (Καθολικού αγίου) ο οποίος έλεγε ότι ο τελευταίος Πάπας πριν το τέλος του κόσμου θα λέγεται Πέτρος (βλέπε εδώ).
Ιδού κάποια νεότερα στοιχεία:
Ο Turkson γεννήθηκε στο Wassaw Nsuta της Δυτικής Γκάνας από μητέρα Μεθοδίστρια και Καθολικό πατέρα.
Τον Οκτώβριο του 2011 ο Καρδινάλιος Turkson έκανε έκκληση για τη δημιουργία μιας «παγκόσμιας δημόσιας αρχής» και μιας «παγκόσμιας κεντρικής τράπεζας» που θα ελέγχει τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που έχουν καταστεί παρωχημένα και συχνά αναποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των κρίσεων. Το έγγραφο με τον τίτλο, «Προς μια Μεταρρύθμιση των Διεθνών Χρηματοπιστωτικών και Νομισματικών Συστημάτων στα Πλαίσια μιας Παγκόσμιας Δημόσιας Αρχής», (‘Towards Reforming the International Financial and Monetary Systems in the Context of a Global Public Authority’) ήταν πολύ συγκεκριμένο, και ζητούσε μέτρα για τη φορολόγηση των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.

ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ.


ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ, ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΟΧΕΤΟΣ ΥΒΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ



Το Ταλμούδ (talmud) είναι ένας κώδικας, μία εγκυκλοπαίδεια θρησκευτικού και νομικού περιεχομένου, που περιλαμβάνει, ταξινομημένες σε κανονισμούς και θεματικές ενότητες, όλες τις προφορικές παραδόσεις (χαλαχά), αφηγήσεις (χαγγαδά) και ερμηνείες (μιδράς) των νομοδιδασκάλων (ραββίνων), για τη ρύθμιση της συμπεριφοράς και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων του Ιουδαϊκού λαού, σύμφωνα με τις διδασκαλίες των βιβλίων της πεντατεύχου (Τορά), δηλαδή τον Μωσαϊκό Νόμο.


Διαβάστε παρακάτω πόσο ’’ωραία’’ πόσο ’’φιλειρηνικα’’ και πόσο ‘’αντιρατσιστικά’’ μιλάει για τους Έλληνες και τους άλλους λαούς ο ‘’περιούσιος’’(sic) λαός του Θεού ο οποίος υπέστη ολοκαύτωμα και εξορία. Θαυμάστε:

ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ


Κυριολεκτικά χαμός εχει γίνει στο facebook με την φωτογραφία νεαρού αλλοδαπού ανθέλληνα (κάποιοι λένε πως είναι Αλβανός μετανάστης 2 γενιάς ) που πάει να κάψει την Ελληνική σημαία.
votegreece.gr
Σχόλιο μας : Έκανε όμως ενα τραγικό λάθος ο Αλβανός... ξέχασε να βάλει μια κουκούλα στο προσωπάκι του. 
Όλο και κάποιος θα τον αναγνωρίσει τώρα. 

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΟΓΩ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΩΝ. ΕΔΩ...ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ


Η βουλγαρική κυβέρνηση παραιτήθηκε μετά τις πανεθνικές διαδηλώσεις κατά της λιτότητας και της υψηλής τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ.
"Δε θα συμμετάσχω σε μια κυβέρνηση επί της θητείας της οποίας οι πολίτες υφίστανται ξυλοδαρμό από την αστυνομία", τόνισε απευθυνόμενος στο Κοινοβούλιο ο Βούλγαρος πρωθυπουργός.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΕΔΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΒΙΝΤΕΟ.


Αυτός είναι ο στόχος του Σιωνισμού. Το φιλαράκι του Τσίπρα, ο Σιμόν Πέρες, αποκαλύπτει τον κύριο στόχο της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.

Η Νέα Τάξη πραγμάτων, οι Εβραίοι, ο Σόρος και όλη η παρέα της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ έχουν συγκεντρωθεί αυτές τις μέρες στο Νταβός της Ελβετίας όπου διεξάγεται το 43ο Παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ. Μια ανάρτηση ενός φίλου στο facebook με οδήγησε σε ένα βίντεο στο οποίο ο ενενηντάχρονος πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες μιλάει στον Klaus Schwab, τον ιδρυτή του Φόρουμ για την Αραβική Άνοιξη, την κατάσταση στη Συρία και τη Μέση Ανατολή, την ιρανική απειλή, τη σύγχρονη διακυβέρνηση και τη νέα γενιά. Θα είπε σίγουρα και για την Ελλάδα, αλλά μας το κρύβουν από το παγκόσμιο διευθυντήριο που αποφασίζει για τις τύχες μας.

Μέχρι να μάθουμε τι ακριβώς έχει αποφασιστεί εις βάρος μας… ας δούμε τι είπε χτες ο Σίμον Πέρες.

 Για τη σύγχρονη διακυβέρνηση και τη νέα γενιά:

Ακροαριστεροί έδειραν μέλη των ΑΝ.ΕΛΛ.. Ο πρόεδρος Καμμένος θα αντιδράσει ή θα το βουλώσει για να μην διαταράξει τις σχέσεις του με την αριστερά;

Επίθεση δέχθηκε για μια ακόμη φορά μπλοκ διαδηλωτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην οδό Αγ.Σοφίας στη Θεσσαλονίκη. Αιτία;


Η γνωστή: οι διαδηλωτές κρατούσαν ελληνικές σημαίες, τις οποιες οι έμπειροι σε τρομοκρατικές επιθέσεις ακροαριστεροί άρπαξαν και έκαψαν με το γνωστό μίσος. Τέσσερα άτομα από το γκρουπ των ΑΝ.ΕΛΛ. πήραν το δρόμο για το νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα, δαρμένοι από τους φασίστες. Στον έναν από τους δαρμένους τοποθετήθηκαν ράμματα, αφού οι φασίστες του έσκισαν το κεφάλι με γρονθοκοπήματα. 

ΠΗΓΗ: ΤΑΧΑΛΙΑ

Αριστερά αποβράσματα χτύπησαν διαδηλωτή κοντά στα Εξάρχεια επειδή κρατούσε Ελληνική σημαία!

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ του enikos.gr, άγνωστοι χτύπησαν διαδηλωτή επειδή κρατούσε την Ελληνική σημαία.
Η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Γαμβέτα. Αυτή την ώρα επικρατεί ένταση στα στενά των Εξαρχείων.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΣΤΑ... ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ


Σημεία και τέρατα καταγγέλλουν οι νόμιμες αποκλειστικές νοσοκόμες - Αλλοδαπές κλείνουν συμφωνίες με ασθενείς και κάνουν σεξ τόσο στις τουαλέτες όσο και στα κρεβάτια του νοσοκομείου στο Ρίο...
Aποτελεί κοινό μυστικό στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου πως κάποιες από τις αλλοδαπές που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες προσφέρουν... και άλλες υπηρεσίες στους ασθενείς!

Μπορεί να λειτουργούν «αθέατα» στα μάτια όσων... δεν δίνουν σημασία στις κινήσεις τους, όμως δεν ξεφεύγουν από συναδέλφισσές τους που διαθέτουν νόμιμη άδεια και που όπως είναι φυσικό ελέγχουν τι συμβαίνει στον χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος.

ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΓΛΥΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΒΑΛΙΕΡΕ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ


ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ....ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΑΡΑΓΕ; MONTI H ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ;;
 Aδωνις στον Μπερλουσκόνι: Κέρδισε στις εκλογές για να σωθεί η Ευρώπη! 
Αφού βρήκε το προσωπικό του φαξ το οποίο διαβάζει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης του απηύθυνε επιστολή με την ευχή να κερδίσει στις εκλογές της Κυριακής.

Στην επιστολή, η οποία είναι γραμμένη στα ιταλικά, γράφει:

Η ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ.



του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου, δασκάλου

Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΜΟΝΑΧΗ: Η Φιλοθέη ήταν κόρη του Αθηναίου λογίου Αγγέλου Μπενιζέλου. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1522 και το βαπτιστικό της όνομα ήταν Ρηγούλα. Μετά από επιμονή των γονέων της νυμφεύτηκε ένα αρχοντόπουλο της αθηναϊκής οικογένειας των Χειλάδων (1536). Όμως ο σύζυγός της πέθανε τρία έτη αργότερα.

Έτσι η Αγία, χωρίς οικογενειακά βάρη, επιδόθηκε σε πλήρη αγαθοεργιών ασκητκό βίο. Όταν μάλιστα πέθαναν και οι γονείς της, η Ρηγούλα μετέτρεψε ένα γειτονικό της ναϊσκο (Α. Ανδρέα) σε Μοναστήρι στο οποίο κληροδότησε το μεγαλύτερο τμήμα της περιουσίας της. 

Η ίδια εκάρη μοναχή παίρνοντας το όνομα Φιλοθέη. Εν συνεχεία εισήλθε πρώτη στη μονή, ως ηγουμένη, ακολουθούμενη από υπηρέτριές της.

Πως εκδικούνται οι νεκροί ;



Γραμμα του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς σε μια κυρία

Μου γράφεις πως κάτι σε αναστατώνει στον ύπνο. Τρία παιδιά εμφανίζονται μόλις κλείσεις τα μάτια και γελούν μαζί σου, σε κοροϊδεύουν, σε απειλούν και σε τρομάζουν. Πήγες, είπες, σε έξυπνους ανθρώπους και έψαχνες φάρμακο. Εκείνοι σου είπαν: «Δεν είναι τίποτα»! Εσύ τους είπες: «Αφού δεν είναι τίποτα διώξτε αυτό το τέρας από μένα! Μα, μπορεί να μην είναι τίποτα εκείνο που δεν μ’ αφήνει να ησυχάσω ήδη έξι μήνες»; Και εκείνοι σου απάντησαν: «άλλαξε αέρα, πήγαινε σε χαρούμενες παρέες, να τρέφεσαι καλύτερα. Αυτό είναι απλή υποχονδρία».

Ξέρω, αδελφή, τέτοιους «έξυπνους». Αυτοί έπιασαν στο στόμα τους έτσι μερικές λέξεις όπως «υποχονδρία», «τηλεπάθεια», «αυθυποβολή», με τις οποίες προσπερνούν την αδιαμφισβήτητη πνευματική πραγματικότητα και σε καθημερινή βάση μιλούν στον αέρα, με ελαφρότητα και άγνοια σαν να μιλά το κρασί.

Εγώ πιστεύω ότι αυτά τα τρία παιδιά που εμφανίζονται είναι τα ίδια εκείνα τρία δικά σου παιδιά που εσύ κατά την προσωπική σου ομολογία νέκρωσες πριν ο λαμπερός ήλιος τα φιλήσει ζωντανά. Και αυτά τώρα σε εκδικούνται. Και η εκδίκηση των νεκρών είναι πολύ φρικαλέα! Επειδή εσύ αυτοαποκαλείσαι διαβασμένη γυναίκα, θα σου μιλήσω από τα βιβλία. Από το βιβλία θα θυμηθείς τον Μάκβεθ ή πως το πνεύμα ενός νεκρού ανθρώπου σκότωσε τον Άγγλο βασιλιά. Διάβασες οπωσδήποτε πως ο βασιλιάς Βλάδισλαβ, δολοφόνος του βασιλιά Βλαδίμηρου, δολοφονήθηκε από το πνεύμα του Βλαδίμηρου.

Θα φορολογούν τους ανέργους με... 22% από το πρώτο ευρώ!


 

Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Θα βάλουν τους άνεργους να πληρώνουν φόρο 22% από το πρώτο ευρώ με το φανταστικό “τεκμαρτό” εισόδημαΠως φαίνεται ότι οι υψηλόμισθοι πολιτικοί μας δεν δίνουν δεκάρα για τους συνανθρώπους τους...


Προσποιούνται ότι δεν ξέρουν ότι οι γονείς ζουν τα άνεργα παιδιά τους, και ότι το σπίτι που είναι στο όνομά τους είναι γονική παροχή. Προσποιούνται ότι το 26% των ανέργων, είναι τεμπέληδες και δεν θέλουν να βρουν δουλειά στον παράδεισο που δημιούργησαν.


Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος είναι η δήμευση της ακίνητης περιουσίαςΘα γεμίσουν τον κόσμο με ληξιπρόθεσμες οφειλές και θα τους πάρουν τα σπίτια.

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ… ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!



Έχει χάσει τη… μπάλα ο… αριστεροδεξιοκεντρώος τηλεπρόεδρος των (δήθεν) «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος, που βλέπει το ΟΦΑ (Όπου Φυσάει ο Άνεμος) συνονθύλευμά του να βαράει διάλυση και κάνει κινήσεις πανικού και απελπισίας.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!



Δημοσίευμα του «ethniki-eteria.blogspot.gr» υποστηρίζει ότι στο Μοσχάτο υπάρχει από το 2007 υπερσύγχρονο τζαμί 1800 τετραγωνικών μέτρων!
Το επισκεφθήκαμε. Πρόκειται για το «Ελληνοαραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο», το οποίο στεγάζεται στο χώρο τα τελευταία 6 χρόνια.  Ιδιοκτήτης του εντυπωσιακού ομολογουμένως οικήματος, είναι ο  Σαουδάραβας επιχειρηματίας Ελ Φαουζάν,  ο οποίος πλήρωσε  2.500.000 ευρώ για να το αγοράσει.
Συνομιλήσαμε με τον  Πρόεδρο του «Ελληνοαραβικού Επιμορφωτικού Πολιτιστικού Κέντρου» κ. Χαλίντ Τρίμπις (κατάγεται από το Μαρόκο), ο οποίος ήταν σαφής:
«Εδώ, ναι προσευχόμαστε.
Δεν πρόκειται όμως για τζαμί.
Είναι ο χώρος στον οποίο πραγματοποιούμε τις προσευχές μας. Εδώ έρχεται ο ιμάμης και οι πιστοί αλλά δεν είναι το επίσημο τζαμί, το οποίο θέλουν και ζητούν να γίνει όλοι οι μουσουλμάνοι».

Nότης Σφακιανάκης : "Δεν εγκαταλείπω την πατρίδα μου .Στο σπίτι μου απέξω,είναι αναρτημένη η Ελληνική σημαία"


O Nότης Σφακιανάκης εξοργισμένος μιλά για την σημερινή κατάσταση της χώρας μας και για μια ακόμα φορά ήταν χείμαρρος!
"Όχι έναν, πολλούς θυμούς έχω απέναντι σε πάρα πολλούς ανθρώπους, σ' αυτούς οι οποίοι δημιούργησαν πρόβλημα στην κοινωνία μου. Είμαι εξοργισμένος. Και δεν τους συγχωρώ" είπε χαρακτηριστικά στο People της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα".
"Από το 1996 είχα αντιληφθεί, και το έλεγα πως οι κρατούντες είχαν σχέδιο να μας οδηγήσουν εδώ που μας οδήγησαν. Το έλεγα ακόμα και στο μικρόφωνο την ώρα που τραγουδούσα. Παιδιά αντισταθείτε γιατί θα σας κάνουν Γερμανούς. Μια δυο φορές τη βδομάδα θα βγαίνετε και πολύ θα σας πέφτει. Και θα πέφτει και βούρδουλας. Γιατί περί βούρδουλα πρόκειται. Να ξυπνάς κάθε πρωί και να μαθαίνεις κάτι καινούργιο που σου καταστρέφει επιπλέον τη ζωή. Πράγματα τα οποία δεν φανταζόσουν ότι θα συμβούν στο παρελθόν. Τίποτα δεδομένο δεν ισχύει πια" τόνισε. Και πρόσθεσε:

ΕΥΒΟΙΑ : ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ 80ΧΡΟΝΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΣΜΑ.


ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η "ΓΕΙΤΟΝΙΑ" ΩΣ ΧΩΡΑ...ΟΤΑΝ  ΕΧΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ.
newsbomb.gr
Τραγικό θάνατο στα χέρια ενός 24χρονου αλλοδαπού βρήκε μία 80χρονη στην Ιστιαία Εύβοιας. Μάλιστα, θύτης και θύμα ήταν γείτονες. 
Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, η ανθρωποκτονία που έγινε προ πενθημέρου με θύμα μία 80χρονη μέσα στην οικία της, στην Ιστιαία Ευβοίας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Ιστιαία, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, γείτονας της άτυχης ηλικιωμένης, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα,

"ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΕΔΩ". ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ.


ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΛΟΥΚΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ: ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!



Κωμικοτραγικές καταστάσεις στον Άγιο Διονύσιο του Κολωνακίου! Κι ενώ η Θεία Λειτουργία έφτανε στο τέλος της, μπήκε μέσα η γνωστή Ελένη Λουκά και άρχισε να βρίζει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο χαρακτηρίζοντας τον «συνεργάτη των Γερμανών».

Οι πολίτες, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης, ξαφνιάστηκαν και αντέδρασαν έντονα καλώντας αμέσως την Αστυνομία.

Η Λουκά προσήχθη στο ΑΤ Ακροπόλεως και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερη.

Ο ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΑ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ; ΟΜΑΔΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ "ΕΛΠΙΣ"!

 

Ειδικευόμενος γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ελπίς" ξυλοκοπήθηκε από έναν ασθενή και τρεις συνοδούς του και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. 

Το περιστατικό έγινε στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής κι ενώ το νοσοκομείο βρισκόταν σε εφημερία.

Συγκεκριμένα, ο ασθενής, που είναι Αλβανικής καταγωγής, έφθασε στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από τρία πρόσωπα.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: Συμμορία Αλβανών έσπασε το κεφάλι ανήλικου παιδιού για λίγα ευρώ!

 

Οι αδίστακτοι αλβανοί ληστές εξάντλησαν την αγριότητά τους, σε ένα ανήλικο παιδί, που επέστρεφε στο σπίτι του, στο κέντρο της Πάτρας.


Όλα έγιναν στις 20.30 το βράδυ της Κυριακής (17-02-2013) στο κέντρο της Πάτρας. Οι 3 δράστες προσέγγισαν τον ανήλικο  και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και το σώμα, με τα χέρια και μεταλλικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές πήραν τα λιγοστά ευρώ που είχε στην τσέπη του παντελονιού του και απομακρύνθηκαν από την περιοχή, πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στο σημείο της ληστείας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ένας εκ των δραστών είναι ανήλικος αλλοδαπός, από την Αλβανία, που έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν. Οι έρευνες για τους 3 ληστές συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Την ίδια ώρα που οι Έλληνες λιμοκτονούν, δυόμιση τόνους τροφίμων μοίρασε ο Δήμος Χανίων σε ...λαθρομετανάστες!!!



Την ώρα που χιλιάδες συντοπίτες μας πεινάνε, ο Δήμος Χανίων έδωσε τα περισσότερα από τα κατασχεθέντα τρόφιμα κρουαζιερόπλοιου σε «φορείς» που φροντίζουν να καλοπερνούν οι λαθρομετανάστες.

Περίπου 2,4 τόνους κατεψυγμένα τρόφιμα διένειμε ο Δήμος Χανίων, τις προηγούμενες ημέρες, σε υπηρεσίες, συσσίτια και κοινωνικές δομές των Χανίων. Τα τρόφιμα αυτά βρίσκονταν στις αποθήκες και τα ψυγεία του κατασχεμένου στο λιμάνι της Σούδας κρουαζιερόπλοιο Δάφνη και τα οποία εξασφάλισε, ύστερα από συνεχείς επαφές με την πλοιοκτήτρια εταιρεία ο Δήμος Χανίων, με σκοπό να τα διαθέσει σε κοινωνικούς φορείς και δομές του Δήμου Χανίων. Τα τρόφιμα που διανεμήθηκαν ήταν κρέας, ψάρια, αλλαντικά, ζύμες, λαχανικά που ύστερα από σχετικό έλεγχο της αρμόδιας Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, βρίσκονταν σε άριστη κατάσταση. Η αντιδήμαρχος, αρμόδια σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής. Χρυσούλα Χατζηδάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: Από τις αρχές του Οκτώβρη όταν κατασχέθηκε στο λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο Δάφνη, εμείς αμέσως κινήσαμε τη διαδικασία, προκειμένου οι φορείς και υπηρεσίες του Δήμου μας, να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, τα τρόφιμα που υπήρχαν στο πλοίο. Σε συνεχείς επικοινωνίες με τον πλοιοκτήτη και τους πιστωτές του εν λόγω πλοίου πήραμε τη σύμφωνη γνώμη τους, για παραχώρηση των τροφίμων στο Δήμο μας.

Τα τρόφιμα δόθηκαν στα συσσίτια μερικών εκκλησιών και στα στέκια που τρώνε τσάμπα οι λαθρομετανάστες:
Συσσίτιο Σπλάντζιας,
Στέκι Μεταναστών,
Κοινωνική Κουζίνα,
forum Μεταναστών
Κύτταρο Χαλέπας

Τα συμπεράσματα δικά σας…
xa-kriti.blogspot.gr

isxys.blogspot.com

Πατήρ Θεόδωρος Ζήσης: Εκκλησία και Αριστερά, μεγέθη ασύμβατα. ΒΙΝΤΕΟ.




ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑ ΗΠΑ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ! - ΑΠΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!



Η αλυσίδα των δραματικών γεγονότων από το το 2004, όταν ο Κ.Καραμανλής ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας  μέχρι την διάλυση της έννομης τάξης τον Δεκέμβριο του 2008 πλέον αποτελούν μια ενιαία προς διερεύνηση ποινική υπόθεση από την ελληνική δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα θα ερευνηθούν τα γεγονότα  από το 2004 όταν η μισή κυβέρνηση της εποχής μαζί με τον ίδιο τον πρωθυπουργό έπεφταν θύματα υποκλοπών πρακτόρων που αποδεδειγμένα έδρευαν στην αμερικανινή πρεσβεία (να υποθέσουμε ότι ήταν Αμερικανοί και ότι οι ΗΠΑ δεν φιλοξενούς στην πρεσβεία... τους πράκτορες από άλλες χώρες που παρακολουθούν τα τηλέφωνα των πολιτικών μιας άλλης χώρας), μέχρι τη απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή τον χειμώνα του 2008 και τα τραγικά γεγονότα στα "Δεκεμβριανά" της ίδιας χρονιάς, είναι "συγκοινωνούντα δοχεία"!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ: Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.


ΠΡΟΚΛΗΣΗ : ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΤΗΣ "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ


Η φωτογραφία πρωτοδημοσιεύθηκε σε forum  της FYROM ως πραγματική από έναν ηλίθιο υπερεθνικιστή χουλιγκαν της Βαρντάρ Σκοπιων ,είναι πιθανό όμως να πρόκειται για φωτομοντάζ ..
taxalia
Σχόλιο μας : Σε περίπτωση που ειναι αλήθεια (και μάλλον είναι), κακώς που τον άφησαν να φωτογραφηθεί και ο εύζωνας έπρεπε να παραβεί το πρωτόκολλο και να του καρφώσει την ξιφολόγχη στον κ@Λ@!!


Σαν σήμερα : H Ανακηρύξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου.(17 Φεβρουαρίου 1914)


Η 17η Φεβρουαρίου 1914, ημέρα Ανακηρύξεως της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, αποτελεί κορυφαίο ορόσημο στην πολυκύμαντη ιστορική πορεία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Η μαχητικότητα των Βορειοηπειρωτών και η αταλάντευτη προσήλωση στην ελληνική τους συνείδηση αλλά και ο πόθος τους για ελευθερία είχαν ως αποτέλεσμα την υπογραφή του Πρωτοκόλλου της Κερκύρας (17 Μαΐου 1914), κειμένου νομικά ισχυρού μέχρι σήμερα, με το οποίο παρείχετο πλήρης Αυτονομία στην Βόρειο Ήπειρο.

ΙΣΤΟΡΙΑ:
Τον Μάιο του 1913 υπογράφηκε η συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία τερματίστηκε ο A΄ Βαλκανικός Πόλεμος.