Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ Κ@Λ@ ΤΟΥΣ.
Απο matantoforos
Μόνον ως ανατριχιαστική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρακάτω είδηση και ακραία προσβολή προς τον Ελληνικό λαό και την επάρκεια της Ελληνικής αστυνομίας. Είναι απαραίτητο να πάρει θέση επί του θέματος ο Πρόεδρος της Βουλής και να απαντήσουν οι Έλληνες Βουλευτές αν είναι
στο πλευρό των Ελλήνων ή εναντίον τους. Και βεβαίως αν το γνώριζαν και αν έπραξαν κάτι γι' αυτό, ιδίως οι προβαλλόμενοι ως "πατριώτες", "δημοκρατικοί", "κινηματίες", "ανεξάρτητοι", κλπ. Και γεννάται το ερώτημα, ποιούς ευχαριστούσε πρόεδρος "δημοκρατικού" κόμματος όταν έλεγε έξω από την Βουλή όταν έλεγε "Ευχαριστούμε την αστυνομία που έκανε το έργο της"
Ιωάννης Δέμος
Απίστευτη αποκάλυψη:"Η ελληνική κυβέρνηση προσέλαβε ιδιωτικό στρατό για την προστασία του Κοινοβουλίου!"
Συμβόλαιο με την κορυφαία στον Κόσμο εταιρεία υπηρεσιών ιδιωτικού στρατού Academi (πρώην Blackwater)

KAI O "ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ" ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι δράστες της διπλής ληστείας σε ταχυδρομείο και Αγροτική τράπεζα στο Βελβεντό Κοζάνης., επέλεξαν να "χτυπήσουν" σε επαρχιακή πόλη, που δεν έχει αστυνομικό σταθμό, θεωρώντας ίσως ότι τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα.
Όμως, φαίνεται πως "χαλάρωσαν" περίσσότερο απ' όσο έπρεπε και τελικά οι τέσσερις από αυτούς έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας. Μάλιστα, δεν άργησε να αποκαλυφθεί ότι το χτύπημα, έχει σχέση με την τρομοκρατία.
Οι αστυνομικοί λειτούργησαν γρηγορότερα από ό,τι είχαν υπόλογίσει οι δράστες, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε δεν γνώριζαν καλά την περιοχή. Γι' αυτό και οι αστυνομικοί "πρόλαβαν" τους τέσσερις από αυτούς, πριν απομακρυνθούν.
Οι τελευταίες πληροφορίες, θέλουν δύο από τους συλληφθέντες να είναι καταζητούμενοι για συμμετοχή στη "Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς". Ένας από αυτούς, φέρεται να είναι ο "Τοξοβόλος του Συντάγματος"...

ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΛΜΑΕΙ :ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (BINTEO)


17 χρόνια μετά την τραγική νύχτα της προδοσίας, 17 χρόνια μετά το ανθελληνικό "ευχαριστούμε τους αμερικάνους", ακούστηκε η αλήθεια μέσα στην αίθουσα του ελληνικού κοινοβουλίου. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είπε ΟΧΙ στην προδοσία, είπε ότι οι Έλληνες δεν ευχαριστούν τους αμερικάνους και πως σύντομα θα έρθει η ώρα που θα λάμψει η Αλήθεια και θα δικαιωθούν οι νεκροί Ήρωες του Ελληνισμού. Για πρώτη φορά στα χρονικά πραγματοποιήθηκε Προσκλητήριο Νεκρών μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου. Στην αναγγελία των ονομάτων των πεσόντων από τον Αρχηγό, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο οι βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής σε στάση προσοχής βροντοφώναξαν ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΙΜΙΑ 2013 - ΜΝΗΜΗ ΗΡΩΩΝ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΒΙΝΤΕΟ


Ἡ σημασία τῶν Θ. Λειτουργιῶν καί τῶν μνημοσύνων γιά τούς κεκοιμημένους.



Προ ετών, ένας νεαρός Ιερεύς μου διηγήθηκε τα έξης τρομερά:

“Η μητέρα μου, πού δεν ήθελε ο γιος της να γίνει παπάς, στον τρίτο χρόνο από τη χειροτονία μου, πέθανε. Στον θάνατο της, ως ιερεύς εγώ ο γιος της, δεν είχα δώσει μεγάλη σημασία. Έκανα όσα είναι απαραίτητα και τίποτα περισσότερο απ’ αυτό.

Ένα απογευματάκι, προς το σούρουπο, περνούσα έξω από το Κοιμητήριο. Σκέφθηκα λοιπόν: Δεν πάω να της ανάψω το καντηλάκι;” Πράγματι το άναψα και κάθισα σε μια πέτρα. Δεν είχα μαζί μου όμως πετραχήλι κι έτσι δεν της διάβασα Τρισάγιο.Σαν να ζαλίστηκα όμως λίγο και ξαφνικά νόμισα ότι άρχισαν να ανοίγουν οι τάφοι, να σηκώνονται τα νεκρά σώματα των ανθρώπων και να φωνάζουν!…

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! Έδωσαν 10 εκατ. ευρώ δάνεια σε Πακιστανό!



Έκπληκτοι έμειναν οι ειδικοί επιθεωρητές που διενεργούσαν έλεγχο σε μεγάλη τράπεζα της Πελοποννήσου, όταν διαπίστωσαν έλλειμμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ από κομπίνα με δάνεια που είχαν στήσει τρία μεγαλοστελέχη της τράπεζας, μαζί με έναν Πακιστανό.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το moriasnews.gr, στο κύκλωμα εμπλέκονται και επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι έπαιρναν δανεικά και αγύριστα από το κύκλωμα

ΣΟΥΗΔΙΑ, Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. Ρεκόρ βιασμών – Το 77% των περιπτώσεων μουσουλμάνοι!



Η Σουηδία έχει το αρνητικό ρεκόρ να είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο στους βιασμούς γυναικών μετά τη Νότια Αφρική και έξι φορές πιο πάνω –αναλογικά με τον πληθυσμό της- από τις ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα ο δείκτης βιασμών γυναικών ανά 100.000 κατοίκους ήταν για το 2003 στο 9,24, το 2005 ο δείκτης αυτός εκτοξεύτηκε στο 36,8 και το 2008 ανέβηκε στο 53,2. 

Σύμφωνα με έκθεση των ΗΕ και πιο συγκεκριμένα της υπηρεσίας για ναρκωτικά και το έγκλημα (UNDC) ο δείκτης βιασμών (ανά 100.000 κατοίκους) της Σουηδίας είναι μόνο μικρότερος από το Λεσότο στο οποίο ο δείκτης βρίσκεται στο 91,5, στη Σουηδία βρίσκεται στο 53,2 στις ΗΠΑ στο 28,6 στην Ζιμπάμπουε στο 25,6 στη Νορβηγία στο 19,8 κι στο Ισραήλ στο 17,6.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ίμια: Αποκάλυψη – βόμβα για τη νύχτα της ντροπής!


Ο Κώστας Σημίτης, τις κρίσιμες ώρες της 30ης Ιανουαρίου 1996, όχι μόνο δεν δέχτηκε τον αρχηγό της ΕΥΠ, αντίθετα τον παρέπεμψε στον... Μαντέλη!
Σοβαρότατα ερωτηματικά από την εμπλοκή του επίορκου τέως υπουργού που όπως αποδείχθηκε είχε δεχθεί χορηγίες από τον Χριστοφοράκο της Siemens.
Χορηγίες που όμως γνώριζαν τόσο η τουρκικής καταγωγής σύζυγος Χριστοφοράκου, όσο και ο Τούρκος πεθερός του που μάλιστα ήταν ο εισηγητής του περιβόητου 2%!
Ένας άνθρωπος διάτρητος στον Τουρκικό παράγοντα, κλήθηκε να παίξει ρόλο σε μία Ελληνοτουρκική κρίση με εντολή του ίδιου του τ. πρωθυπουργού!
Ο διοικητής της ΕΥΠ, πήγε στο γραφείο του πρωθυπουργού και εκεί συνάντησε την πάντοτε ευγενέστατη ιδιαιτέρα του Μαρία Πλευράκη.

ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ .

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ
«Η μετατροπή της κηδείας του ισοβίτη χουντικού Νικόλαου Ντερτιλή σε show της ακροδεξιάς, χουντικών σταγονιδίων και νεοναζιστικών στοιχείων, που στις ημέρες μας έχουν βρει καταφύγιο στην Χρυσή Αυγή, είναι ένα απαράδεκτο γεγονός που όλος ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει.
Ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ
«Η Χρυσή Αυγή συνεπικουρούμενη από ένα Μητροπολίτη - κήρυκα του μίσους -μετέτρεψαν την κηδεία Ντερτιλή σε εκδήλωση κατά της δημοκρατίας και σε σύναξη από χουντικά κατάλοιπα».

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ (ΠΑΙΧΝΙΔΙ)

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ" ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ...ΔΙΑΒΟΛΟ.

ΙΜΙΑ 1996 (Αυτά που δεν είπαν ποτέ στον κόσμο)


Eνα μικρό αφιέρωμα - φόρος τιμής στους ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ εκείνη την "μαυρη " για την Ελλάδα μας μέρα στις 28 Ιανουαρίου 1996 την Ημέρα των Ιμίων που γέννησε Ηρωες αλλά και Προδότες

ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

Ο Ελληνικός λαός δικαιούται να μάθει την αλήθεια για το τι έγινε στα Ίμια και πώς οι τότε κυβερνούντες σχεδίασαν και σαμποτάρισαν τις κινήσεις του Ελληνικόυ στρατού, μετατρέποντας μια νίκη σε ήττα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :


ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ! ΒΙΝΤΕΟ


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΣΤΕΡΝΟ ΧΑΙΡΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΡΑΤΗΓΕ! ΕΖΗΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕΣ ΩΣ ΑΝΔΡΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΠΑΜΕ". Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΕ ALEXIS. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ.


Άσκηση αντιμετώπισης... ανταρτών στη Θράκη.



Η νέα πραγματικότητα στο περιβάλλον ασφάλειας στην ηπειρωτική Ελλάδα σε Μακεδονία και Θράκη που πιθανόν να αντιμετωπίσει η χώρα τα επόμενα χρόνια με την εμφάνιση ενός είδους πολέμου που δεν έχουν εκπαιδευτεί οι Ένοπλες Δυνάμεις, στις αντιανταρτικές αποστολές αποτέλεσε το αντικείμενο της άσκησης με την ονομασία ΤΑΜΣ «ΓΡΙΒΑΣ –ΔΙΓΕΝΗΣ» που διεξήχθη το διήμερο 19-20.1.2013 στην ορεινή Θράκη.

Το σενάριο της άσκησης ήταν από αυτά που "καίνε": Η αντιμετώπιση ανταρτών που προέρχονται από τον γηγενή πληθυσμό και προβαίνουν σε ενέργειες υπονόμευσης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των συμβατικών δυνάμεων με την διενέργεια σαμποτάζ και προσβολής στρατηγικών στόχων.

Είναι σαφές ότι πλέον η ενίσχυση των εξτρεμιστικών στοιχείων στην μειονότητα της Θράκης έχει προβληματίσει τους υπεύθυνους του αμυντικού σχεδιασμού της χώρας. Και φυσικά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος στην Δ. Μακεδονία από σκοπιανούς πράκτορες ή στην Ήπειρο από στοιχεία του UCC.

Το σπίτι της Αγκαλιάς.

  

Ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα!!!



Μεταφερθήκαμε στο σπίτι της
Αγκαλιάς στη νέα μας διεύθυνση:
Λεωφόρος Αθηνών 84, 104 41 Αθήνα


Με χαρά σας ενημερώνουμε για τη νέα διεύθυνση, στην οποία λειτουργούν τα Γραφεία, οι Αποθήκες και το Κέντρο Φροντίδας Μητέρας και Παιδιού της Αγκαλιάς. Με την προσφορά, τη στήριξη και την αγάπη των συνανθρώπων και χορηγών μας ολοκληρώθηκε η μεταφορά μας στο "Νέο Σπίτι για τα Παιδιά της Αγκαλιάς".

Σας περιμένουμε!!!

ΠΗΓΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΑΓΚΑΛΙΑ

 

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Πως θα ήταν ο πλανήτης γη χωρίς την Ελλάδα


Tα παρακάτω είναι από το Γάλλο Λογοτέχνη Ζαν Ρισπέν Ζα.

1. Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.

2. Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.

3. Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη... Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.

1. Από την ιατρική σας, τη φαρμακευτική σας,

2. Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα),

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :ΔΑΓΚΩΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ


ΠΑΡΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΡΑΚΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ "ΑΓΙΕ".
ΤΙ ψηφίζει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος;
Το λέει ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Δ. Μητρόπουλος σε σημερινό άρθρο του!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι οπαδός του Αλέξη Τσίπρα - και μάλιστα από καιρό. Πριν, δηλαδή, από το κύμα της οργής που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντιπολίτευση το 2012. Μακαριότατος και Τσίπρας έχουν μια θερμή προσωπική σχέση και διάφορα τετ α τετ. Η οιονεί παραλληλία με την Αρχιεπισκοπή είναι μάλιστα από τα στοιχεία εκείνα που κάνουν την Κουμουνδούρου να πιστεύει ότι έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί στον μεσαίο χώρο ή, διαφορετικά ειπωμένο, να τα βρει με τους νοικοκυραίους.
ΣΤΟ σημείο αυτό κάνει την είσοδό του στη σκηνή ο βουλευτής Τάσος Κουράκης. Και ζητάει να απαλλαγεί το Δημόσιο από τη μισθοδοσία των ιερέων.

ΒΟΛΕΨΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;


ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΨΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ .ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Η αρχή έγινε µε τη µεγάλη δηµοσιογραφική έρευνα που διεξήγαγε Το ΧΩΝΙ για τους χίλιους και έναν τρόπους µε τους οποίους µας κλέβει η ∆ΕΗ. Μεταξύ των πολλών καταγγελιών για τα τρελά κι απίθανα που συµβαίνουν µε τους λογαριασµούς του ηλεκτρικού, στα γραφεία της εφηµερίδας έφτασε και µια πληροφορία διαφορετική, αλλά εξόχως ενδιαφέρουσα. Είχε να κάνει µε τη θέση που κατέχει στη ∆ΕΗ η αδερφή του υπουργού Ανάπτυξης και πολιτικού προϊσταµένου της Επιχείρησης, Κωστή Χατζηδάκη. Το ΧΩΝΙ ξεκίνησε την έρευνα και η πρώτη πόρτα που χτυπήσαµε ήταν αυτή του γραφείου του υπουργού, προκειµένου να µας πληροφορήσουν αν, όντως, η αδερφή του έχει διοριστεί στη ∆ΕΗ

Νίκος Βλαχάκος:"H θυσία στα Ίμια πήγε χαμένη" -"Η Χρυσή Αυγή ξέρει να τιμά ήρωες"



17 χρόνια πέρασαν από εκείνη την νύχτα στα ακριτικά Ίμια, όπου 3 νέοι αξιωματικοί έπεφταν «υπέρ πατρίδος». Στα χρόνια που πέρασαν τα ερωτήματα πολλά και αναπάντητα. Κανείς δεν έχει πει με βεβαιότητα ακόμα και σήμερα τι πραγματικά συνέβη και οι Παναγιώτης Βλαχάκος, Έκτωρ Γιαλοψός και Χριστόδουλος Καραθανάσης, άφησαν την τελευταία τους πνοή στα παγωμένα νερά του Αιγαίου.

Ο Νίκος Βλαχάκος, αδερφός του υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου, μιλάει στα «Παραπολιτικά» για την επέτειο που στα μέσα ενημέρωσης της εποχής αποτυπώθηκε ως «Νύχτα ντροπής»

Του Σταύρου Παπαντωνίου

«Το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ παραμένει ακόμη και σήμερα άγνωστο. Όσο και αν δεν το πιστεύετε το πόρισμα που έβγαλε η εξεταστική επιτροπή, ένα κείμενο 13 σελίδων ήταν ανυπόγραφο και χωρίς κανένα συμπέρασμα στο τέλος. Δεν λέει ουσιαστικά τι συνέβη,

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΑΜΕΣΑ ΤΖΑΜΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ.



ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ  
Απο iefimerida

Στις 5 Μαρτίου θα επισκεφτεί την Τουρκία ο Αντώνης Σαμαράς. Αυτό συμφωνήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια των 40 λεπτών συνάντησή τους, στο Κατάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ερντογάν έθεσε το θέμα της πρόσφατης ρύθμισης για τους ιμάμηδες της Θράκης, ζητώντας να ακυρωθεί η σχετική ρύθμιση, ενώ, κατά το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Αναντολού», συζητήθηκε και το θέμα της κατασκευής του τεμένους στην Αθήνα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εφημερίδα «Χουριέτ», σε δηλώσεις του ο κ. Ερντογάν ενημέρωσε τον κ. Σαμαρά ότι αφού «πέρασε από τη Βουλή ο νόμος για την κατασκευή του τεμένους, δεν είναι ανάγκη να το κατασκευάσετε εσείς. Μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς, αρκεί οι μουσουλμάνοι που θα πηγαίνουν στην Αθήνα να έχουν χώρο λατρείας». Ο κ. Σαμαράς, πάντα σύμφωνα με τον κ. Ερντογάν, «επέδειξε θετική στάση». Δεν έγινε γωνστό, πάντως, τι ακριβώς του απάντησε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ...ΣΥΡΤΑΚΙ.


ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ο Φούχτελ μαθαίνει συρτάκι με δάσκαλο τον Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Οι επισκέψεις του εντεταλμένου της Άνγκελα Μέρκελ για την ελληνογερμανική συνεργασία στον τομέα της αυτοδιοίκησης Χαν Γιόακιμ Φούχτελ στην Ελλάδα είναι πολλές, όπως και οι υποδείξεις του.
Αυτή τη φορά, ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης συναντήθηκε με τον Γερμανό ομοσπονδιακό υφυπουργό Εργασίας στη Γερμανία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης και του έμαθε να χορεύει συρτάκι, όπως δείχνει και η παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Schwarzwälder Bote.:

Όλη η συνέντευξη - κεραυνός του Χρ. Παππά της Χ.Α στην Αλβανική Τηλεόραση

Μια συνέντευξη που έβαλε τις ελληνοαλβανικές σχέσεις στη σωστή τους διάσταση προβλήθηκε χθες 28 Ιανουαρίου 2013 από το Αλβανικό τηλεοπτικό  δίκτυο News 24. Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς παρεχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο Αρτούρ Ζέι.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής παρουσίασε μάλιστα και μια αλβανική σημαία - λάφυρο από τον πόλεμο του 1940.
Όπως επεσήμανε ο Συναγωνιστής Παππάς σκοπός του ήταν να θυμίσει σε όλους ότι η Βόρειος Ήπειρος είναι Ελληνική, είναι υποδουλωμένη και ότι η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τους Έλληνες αδερφούς μας και αγωνίζεται για τα δίκαια του Ελληνισμού. Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμά του στο τέλος της συνέντευξης:

"Αδέρφια... Θάρρος! Δεν σας ξεχνάμε... Είμαστε δίπλα σας. Θα ξαναγίνει η Βόρειος Ήπειρος ελεύθερη και Ελληνική".
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ :

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ: ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!



ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟΣ, ΑΝΔΡΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ, ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ: Ο ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΤΟΥ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΟΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ "ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ" ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΤΟΥ; ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

Ούτε ο Ιερώνυμος απαρνήθηκε τη χλιδή... Δίπλα στη θάλασσα ,σε ένα μικρό οικισμό της Βοιωτίας, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών έχει χτίσει εδώ και χρόνια το ησυχαστήριο του στο οποίο περνά πολλές ημέρες του καλοκαιριού.

ΚΟΥΡΑΚΗΣ: Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ. ΚΑΛΑ, ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;



ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.

Α) «Δεν είναι ότι κόβω τα στήθη μου / για να συναντηθώ / μαζί του / είναι ότι εκείνος ξεριζώνει το αιδοίο του / και γίνεται ένα μαζί μου / σε παραλληλία αφής». 

Β)  «Εγώ σκυφτός -κάθε μπρούμυτα- δαχτυλοαφώ το σώμα της στη μαύρη κάμαρη / Λευκό μπαστούνι ο φαλλός μου χτυπάει την πόρτα του αμετάκλητου / Τυφλώνομαι από το φως του / Ορώ»

 Γ) «Ενώναμε τα αιδοία μας καταργώντας την εσοχή της και την εξοχή μου / κατακτώντας την παλινόρθωση του ανδρόγυνου / όπου ο άνδρας αποκτά αιδοίο χωρίς εξοχή και η γυναίκα εσοχή με πλήρωση / Ετσι που ο άνδρας γράφεται πλέον με Αλφα κεφαλαίο και η γυναίκα με Θήτα κεφαλαίο».

Δ) «(Αυτή) - Τι είναι ο κόλπος μου; (Αυτός) - Είναι μια σύριγγα χωρίς το έμβολο που καλεί το φαλλό να τρυπηθούν μαζί από την πρέζα του έρωτα (Αυτή) - Σύριγγα, ή σήραγγα; (Αυτός) - Σήραγγα που ανακαλεί κεκοιμημένους κωδωνοκρούστες (Αυτή) - Κεκοιμημένους ή ταριχευμένους; (Αυτός) - Ολοι οι φαλλοί είναι ταριχευμένα ξόανα που νοτίζονται απ’ το νόστο της μήτρας (Αυτή) - Της δικής μου μήτρας; (Αυτός) - Της δικής σου. Εσύ γεννήθηκες απ’ τη δική σου μήτρα (Αυτή) - Εγώ γεννήθηκα απ’ τη δ  ι κ ή μου μήτρα.




"ΕΡΧΕΤΑΙ ... ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !" Ηuffingtonpost.com.: "Πόσο καιρό θα αντέξει ακόμα η Ελλάδα πριν κάψουν το Κοινοβούλιο;



Στα πρόθυρα μείζονος εθνικής αναταραχής που θα καταλήξει σε εμφύλιο πόλεμο και πιθανόν μια κυβέρνηση μη δημοκρατικά εκλεγμένη η οποία όμως θα εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ηρεμία, αλλά και την εθνική υπερηφάνεια στους πολίτες της, βρίσκεται η Ελλάδα, υποστηρίζει άρθρο του διεθνούς απήχησης ιστότοπου huffingtonpost.com.

Ο αρθρογράφος Bill Frezza – επενδυτής επιχειρηματικών κεφαλαίων και συνεργάτης μεγάλων οικονομικών εντύπων- σίγουρα δεν "μασάει τα λίγια του": Διατυπώνει το ερώτημα "αν υπάρχει περίπτωση να δούμε έναν νέο Εμφύλιο Πόλεμο στην Ελλάδα. Και απαντά ο ίδιος καταφατικά: «Πόσος χρόνος χρειάζεται μέχρι η ταλαιπωρημένη και τρομοκρατημένη μεσαία τάξη στηρίξει μια χούντα που υπόσχεται ασφάλεια; Κάποιος θα πρέπει να επαναφέρει την τάξη όταν τα γερμανικά χρήματα σταματήσουν να ρέουν διότι σίγουρα δεν θα σπεύσουν οι Γερμανοί στρατιώτες να αποκαταστήσουν την ειρήνη».

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Νέα άθλια προπαγάνδα από το "Μέγκα" : Παρουσιάζει Αλβανό μαθητή θύμα ρατσιστικής βίας από συμμαθητές του


Την ώρα που οι συμμορίες ανηλίκων Αλβανών και γενικα αλλοδαπών μαστίζουν τα σχολεία και τις γειτονιές .
Δείτε την είδηση όπως κυκλοφορεί και το βίντεο. Παρατηρήστε το πόσο έξυπνα περνάνε την ύπουλη προπαγάνδα τους μέσα σε ένα ευαίσθητο θέμα. Να θυμάστε ότι "ένα ψέμα κρύβεται καλύτερα ανάμεσα σε δύο αλήθειες"!
Διαστάσεις επιδημίας έχει πάρει το φαινόμενο "bullying", δηλαδή ο εκφοβισμός και πολλές φορές ξυλοδαρμός μαθητών από συμμαθητές τους στα ελληνικά σχολεία. Περιστατικά σχολικού εκφοβισμού δεν σημειώνονται μόνο στις τάξεις του λυκείου και του γυμνάσιου, αλλά ακόμα και στην πρώτη δημοτικού.
Αποκαλυπτικές είναι έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 50 σχολεία και έδειξε ότι 1 στα 5 παιδιά έχουν πέσει θύμα εκφοβισμού, ενώ τα ευρήματα δεύτερης έρευνας, που έγινε από το "Χαμόγελο του Παιδιού" ήταν ακόμα πιο τρομακτικά, καθώς 1  στα 3 παιδιά απάντησαν ότι έχουν πέσει θύματα  εκφοβισμού ή ξυλοδαρμού από συμμαθητές τους.
enikos

Δείτε το βίντεο από το MEGA :

ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ" : ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ THN ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΕΘΝΗΣ


Στην επίσκεψη Τσίπρα στην Αμερική αναφέρεται με ανακοίνωσή της η επιτροπή της Τετάρτης Διεθνούς στο site World Socialist.
«Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποιούσε την αστυνομία για να σπάσει την απεργία των εργαζομένων στο μετρό, ο κ. Τσίπρας...
χρησιμοποιούσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ για να πείσει τους αμερικανούς αξιωματούχους και το ΔΝΤ ότι δεν πρέπει να φοβούνται αν ανέβει στην εξουσία». Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας θέλησε να πείσει ότι στις ΗΠΑ μπορούν να βασίζονται σε εκείνον ότι θα διατηρήσει την καπιταλιστική σταθερότητα.

"ΕΦΥΓΕ" Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ


ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ .ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ
Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα, στο νοσοκομείο "Ερυθρός Σταυρός", ο τελευταίος έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, από τους πρωταίτιους του Απριλιανού πραξικοπήματος του 1967, Νικόλαος Ντερτιλής.
Ο Νικόλαος Ντερτιλής ήταν έγκλειστος εδώ και 38 χρόνια στην ΣΤ' Πτέρυγα του Κορυδαλλού, αρνούμενος να υπογράψει αίτημα αποφυλάκισης , όπως δικαιούτο, σύμφωνα με τη νομοθεσία, για λόγους αρχής, όπως πολλές φορές είχε δηλώσει στο παρελθόν.
Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο στις 7 Δεκεμβρίου του 2012 με οξύ ισχαιμικό επεισόδιο, εξαιτίας, σύμφωνα με τους οικείους του, της ψυχολογικής πίεσης που του επέφερε ο χαμός του γιου του, Βασίλη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 62 ετών από εγκεφαλικό ανεύρυσμα.
Ο Ντερτιλής νοσηλευόταν φρουρούμενος σε θάλαμο του νοσοκομείου, όπως προβλέπουν οι πάγιοι κανονισμοί για τους κρατούμενους.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ


ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΕΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ,ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
«Προσβλητική» χαρακτηρίζει την ίδρυση παραρτήματος της Χρυσής Αυγής η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας (ΟΕΚΓ), δηλώνοντας την απόφασή της να χρησιμοποιήσει όλα τα νομικά μέσα και τη μαζική φυσική παρουσία των μελών της, προκειμένου να τη σταματήσει. 
Η ομοσπονδία χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή «ανεπιθύμητη» και με ανακοίνωσή της απευθύνει κάλεσμα προς όλο τον ελληνισμό της Γερμανίας να απομονώσει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης του νεοναζισμού, ώστε «κάθε απόπειρα προπαγανδισμού βίας, μισαλλοδοξίας και κοινωνικού κανιβαλισμού να πέσει στο κενό».
Οι κοινότητες των Ελλήνων της Γερμανίας χαρακτηρίζουν την ίδρυση του παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στη Νυρεμβέργη ως «ύψιστη προσβολή» και «όνειδος» για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Σαν σήμερα : Απεβίωσε ο Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής (27 Ιανουαρίου 1974)


"Έπεσεν ο βαθύσκιος δρυς υπό την σκιάν του οποίου το Έθνος των Ελλήνων εγνώρισε ημέρας μεγαλείου και ανατάσεως. Ο μυθικός Διγενής υπέκυψε χθες εις τα μαρμαρένια αλώνια, αφού εκτυπήθη γενναίως με τον Χάροντα."


Τα πρώτα χρόνια

Ο Γεώργιος Γρίβας γεννήθηκε στη Χρυσαλινιώτισσα, στη Λευκωσία της Κύπρου, στις 5 Ιουλίου 1897 και μεγάλωσε στο χωριό Τρίκωμο της επαρχίας Αμμοχώστου. Αφού τελείωσε το σχολείο του Τρικώμου, πήγε στη Λευκωσία όπου φοίτησε στο Παγκύπριο Γυμνάσιο (1909-1915), διαμένοντας στην οικία της γιαγιάς του. Το 1916 μπήκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων από την οποία αποφοίτησε το 1919 με το βαθμό του ανθυπολοχαγού Πεζικού. Συμμετείχε στη Μικρασιατική εκστρατεία όπου πολέμησε γενναία. Για τη δράση του παρασημοφορήθηκε και προάχθηκε σε υπολοχαγό. Αργότερα, επιλέχθηκε να φοιτήσει στη Γαλλική Ακαδημία Πολέμου. Το 1925 προάχθηκε σε λοχαγό και το 1935 σε ταγματάρχη.

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ". ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ.


Υ.Γ. ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΥΨΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΣ ΓΡΟΘΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



Θεσσαλονικιός που υπογράφει ως "Μαχητής Θεσσαλονίκης" δίνει απάντηση προς τον Μητροπολίτη Καστοριάς, ο οποίος με δηλώσεις του επιτέθηκε στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι "εξευτελίζει το Χριστό στα πρόσωπα των μεταναστών". Ιδού η ανάρτησή μας:  "ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: "ΕΞΕΥΤΕΛ...":

Και η απάντηση του "Μαχητή Θεσσαλονίκης"

"Άκου να σου πω δεσπότη γιατί φαίνεται ακούς μόνον αυτούς που σε γλείφουν και έχεις καβαλήσει για τα καλά το καλάμι.
 
1)Είσαι δεσπότης ακούς; Είσαι για να διακονείς την εκκλησία. Αν ήθελες να ασχοληθείς με την πολιτική ή απέτυχες να ανέβεις εκεί, να ξαναγυρίσεις εκεί. Εδώ είσαι για να υπηρετείς την εκκλησία. Πέταξε λοιπόν τα ράσα και ξαναγύρνα στο ΚΚΕ ή σε όποιο κόμμα ξεκίνησες.
 
2)Γράφεις και ξαναγράφεις τα ίδια και τα ίδια. Και σε ξαναρωτάω μπας και διαβάσεις το σχόλιό μου:
 
Μπορεί ο χριστιανός να είναι καπιταλιστής, μπορείς να είναι κομμουνιστής αλλά δεν μπορείς να είναι Χρυσή Αυγή;
 
Πότε το έκανες το καινούργιο ευαγγέλιο μου λες;

Η ΚΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ: ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ LADY GAGA ΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ {ΒΙΝΤΕΟ}.



Τα δεύτερα Προεδρικά Εγκαίνια του Μπαράκ Ομπάμα πραγματοποιήθηκαν στην Ουάσιγκτον την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013. Μια εβδομάδα εκδηλώσεων περιλαμβάνονται στην Προεδρική τελετή ορκωμοσίας, Εναρκτήρια ομιλία, εναρκτήρια παρέλαση και πολλούς χορούς και γκαλά προς τιμήν του εκλεγμένου πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Η 20η τροποποίηση αναφέρει ότι ο Πρόεδρος πρέπει να λάβει τον όρκο του στις 20 Ιανουαρίου σε μια "ιδιωτική τελετή" ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε κατά την ημερομηνία αυτή, ενώ η δημόσια τελετή και η παρέλαση έλαβαν χώρα την επόμενη ημέρα.

Το τι έγινε σ' αυτή την ιδιωτικη μυστική τελετή (;) μόνο αυτοί που συμμετείχαν το γνωρίζουν.

ΣΑΠΙΛΑ: Το BBC θέλει να βάλει περισσότερους κίναιδους παρουσιαστές ακόμα και στις παιδικές εκπομπές!



Μετά τον διασυρμό του, από τις αποκαλύψεις ότι απέκρυπτε επί δεκαετίες τη δράση του παιδεραστή τηλεπαρουσιαστή Τζίμι Σάβιλ, ο οποίος κακοποιούσε ανήλικα αγόρια και κορίτσια, τώρα το BBC προτείνει ότι οι παιδικές εκπομπές του θα πρέπει να περιλαμβάνουν πιο πολλές λεσβίες, ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους, σύμφωνα με μια έκθεση της εταιρείας.

Μια ομάδα από "εννέα εμπειρογνώμονες" αποφάνθηκε ότι οι νέοι θα πρέπει να μυηθούν στη «σεξουαλική διαφορετικότητα» από τα πρώτα χρόνια τους.

Αν και υπήρξε μια σταδιακή αύξηση στην εκπροσώπηση τέτοιων ανθρώπων, παραμένουν «να είναι σχετικά αόρατοι» στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπως είπαν.

Οι εμπειρογνώμονες πρόσθεσαν ότι το BBC θα πρέπει να είναι «πιο δημιουργικό και πιο τολμηρό στην απεικόνιση της εν λόγω ομάδας ανθρώπων, φροντίζοντας να μείνει μακριά από τα στερεότυπα.

Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα: «Οι LGB [λεσβίες, ομοφυλόφιλοι και αμφιφυλόφιλοι] εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι το BBC θα πρέπει να επιδιώξει να ενσωματώσει την εικόνα των LGB ατόμων μέσα προγραμμάτων που θα απευθύνονται στα παιδιά, για να εξοικειωθούν με την εικόνα αυτή από νεαρή ηλικία».

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Γιατί γίναμε διώκτες του γράμματος Ν;



ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΥ

Κάθε γράμμα του Ελληνικού Αλφαβήτου εκπέμπει ήχο και εικόνα. Κάθε λέξη τέθηκε από τους «Ονοματοθέτες», νομοθέτες θα τους λέγαμε σήμερα, με ακρίβεια και όχι τυχαία και έχει άμεση σχέση Αιτίας και Αιτιατού, μεταξύ Σημαίνοντος και Σημαινομένου.

Εάν πάμε δε στις Επιστήμες, τα παραδείγματα είναι ατελείωτα και άκρως διαφωτιστικά, αλλά και διδακτικά για τις επόμενες γενεές.

Το Ν συντονίζει τον εγκέφαλο.

Σχετικά πρόσφατα (1996) στο Ιατρικό Περιοδικό MEDIZIN-JURNAL στην Γερμανία, δημοσιεύτηκε μία επιστημονική εργασία, σύμφωνα με την οποίαν:

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟ "ΠΡΟΦΗΤΗ"; L.A. Times: «Έρχονται δολοφονίες πολιτικών..!!!

 
 
Η έκρηξη βόμβας σε εμπορικό κέντρο αναζωπυρώνει τους φόβους εξτρεμισμού στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της αμερικανικής εφημερίδας...
- Υπάρχει κάποιο “μήνυμα” που μας στέλνει ο αμερικανικός Τύπος;

Χτύπημα-σφραγίδα μιας «νέας γενιάς εξεγερσιακών αναρχικών, μηδενιστών και ταραχοποιών της μεσαίας τάξης» θεωρούν οι ειδικοί την έκρηξη βόμβας σε εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα, σημειώνει η εφημερίδα «Los Angeles Times».

Το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην ελληνική πρωτεύουσα αναζωπυρώνει τους φόβους για κλιμάκωση της βίας και του εξτρεμισμού στη χώρα, που παραπαίει οικονομικά, υποστηρίζει η αμερικανική εφημερίδα.

ΜΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ! ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ: Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ ΤΡΟΦΗ!Τ



Προσοχή μαργαρίνη! Μια πλαστική ουσία!

Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση.

Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδος φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά.

Γνωρίζετε τι διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνη;

Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον

ΕΠΕΙΓΟΝ : Μαθητής με λευχαιμία και σε άσχημη οικονομική κατάσταση ζητάει ΒΟΗΘΕΙΑ!



ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου
Λεωφ. Δημοκρατίας 16
Μύρινα Λήμνου
Τηλ. 6946017039
Αρ. Πρωτ. 110/15-01-2012
 ΠΡΟΣ:
                                                                                       ΟΛΜΕ
                                                                                      ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΛΜΕ
                                                                                        

Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι διεγνώσθη λευχαιμία σε μαθητή του Γυμνασίου Μύρινας. Δυστυχώς και  ο πατέρας του ταλαιπωρείται από καρκίνο τα τελευταία 2 χρόνια με αποτέλεσμα η μοναδική που δουλεύει στην οικογένεια να  είναι η μητέρα του. Ως εκ τούτου, η οικογένεια χρήζει άμεσης οικονομικής στήριξης και για το λόγο αυτό προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε χρήματα, που θα δοθούν στην οικογένεια. Ο λογαριασμός τραπέζης της οικογένειας, στον οποίο μπορεί να καταθέσει κανείς τη βοήθειά του είναι:

Eurobank 0026 0396 0102 0017 7944 
Καρακίζου Ελισάβετ  

Η ανάγκη της οικογένειας είναι πολύ μεγάλη και κάθε ποσό θα ήταν χρήσιμο. Σας παρακαλούμε να συμβάλετε ως σωματείο με όποιο ποσό μπορείτε, καθώς και να γνωστοποιήσετε το θέμα στα μέλη του σωματείου σας, καλώντας τους να βοηθήσουν.

Ευχαριστούμε

ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ: Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΟΛΛΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΑΝΔΡΕΑ ΤΣΙΠΡΑ.



Την αμέριστη υποστήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου το εγκώμιο πλέκει, ζητώντας από τον ελληνικό λαό να του εμπιστευτεί τη θέση του πρωθυπουργού, δημοσιοποιεί ο γνωστός συνδικαλιστής Ανδρέας Κολλάς, με δηλώσεις του στο “Πρώτο Θέμα”.

  Ο Ανδρέας Κολλάς είχε πρωταγωνιστήσει την περίοδο του 1993 στις ακραίες κινητοποιήσεις εργαζομένων στα λεωφορεία, που αντιδρούσαν στην πρόθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίησή τους, και εκείνος ο συνδικαλιστικός αγώνας θεωρείται μέχρι και σήμερα ως το δεδομένο που άνοιξε το δρόμο για την πτώση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, και την πανηγυρική επιστροφή του ΠΑΣΟΚ υπό τον Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία.