Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΔΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕ...ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 5ΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Γ@ΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΧΛΥΔΑΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΛΑΣ" ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ, ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ :

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ;;Τζον Κέρι : «Προετοιμαστείτε για έναν κόσμο χωρίς σύνορα»

ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Ο ΚΕΡΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΦΡΑΧΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΕ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΟΥΓΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΚΟΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ"
Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι δήλωσε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας σε φοιτητές κατά την τελετή αποφοίτησής τους στο Πανεπιστήμιο Northeastern, να προετοιμαστούν για έναν “κόσμο χωρίς σύνορα”.
Εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία να επιτεθεί στον Donald Trump, ο Κέρι επέκρινε την ιδέα της χρησιμότητας ενός τοίχου για να προστατευθούν τα διάτρητα νότια σύνορα της Αμερικής.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ :ΠΕΡΙ "ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑΣ"

http://ygro-pyr.blogspot.gr/

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : ΟΤΑΝ Ο ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!!!



Ο Χότζα και ο κομμουνισμός τους πάντα πάνω από την πατρίδα... Πρωταγωνιστής ο σημερινός αναπληρωτής υπουργός υγείας Πολάκης που μαζι με αλλους ΚΝΙΤΕΣ κτυπούσαν φοιτητές επειδή παρακολουθουσαν ομιλία για την Βόρεια Ήπειρο. 
Προφανώς για τα κόκκινα  φασιστοειδή δεν υπάρχει Βόρειος Ήπειρος...αυτούς τους ανθέλληνες έχουμε για κυβερνήτες τώρα!! ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ...

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑ

ΑΓΓΛΙΑ : ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΜΕ...ΜΠΟΥΡΓΚΑ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ.....

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΒΟΥΛΗ...ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑ ΤΟ " Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΝΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80' ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ....Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ;; ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ :

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ

Ὁ ῥατσιστὴς κράτος…
Θαυμᾶστε τὶ πέρασαν, στὰ μουλωχτά, μέσῳ τοῦ συμφώνου συμβιώσεως! Οἱ ποινὲς γιὰ ἐγκλήματα Ἐλλήνων κατὰ μουσουλμάνων εἶναι μεγαλύτερες ἀπὸ τὶς ἀντίστοιχες γιὰ ἐγκλήματα κατὰ Ἑλλήνων!

Άρθρο 21.
Το άρθρο 81Α του Ποινικού Κώδικα αντικαθίσταται ως εξής:
«Αρθρο 81Α Έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά Εάν από τις περιστάσεις προκύπτει ότι έχει τελεστεί έγκλημα κατά παθόντος, η επιλογή του οποίου έγινε λόγω των χαρακτηριστικών φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής γενεαλογικών καταβολών, θρησκείας, αναπηρίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου το πλαίσιο ποινής διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΕΙΚΟΝΑ : ΙΔΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ "ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ" ΤΟΥ ΚΚΕ

ΤΑ...ΕΜΠΡΙΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΓΑΡΥΦΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!! ΠΟΙΟΣ; O ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

  ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ (ΠΛΗΝ ΤΗΣ Χ.Α ΒΕΒΑΙΑ) ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ  ΟΠΩΣ Ο ΚΑΝΤΑΡΗΣ ,Ο ΛΑΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟ;; OXI BEBAIA....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ...ΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΟΤΑΜΙ.
Ο Donald Trump τίμησε τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα από παράνομους αλλοδαπούς εγκληματίες, σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση το βράδυ της Πέμπτης στην Costa Mesa, στην Καλιφόρνια, ενώ κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης "αντι-διαδηλωτές" απ’ έξω, κυμάτιζαν μεξικάνικες σημαίες.

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ...ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ...Ο ΛΑΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κόκκινη χούντα της πλάκας: Αστυνομική εισβολή μέσα στη βουλή! Αποχώρησε το αντισυνταγματικό τόξο, παρέμεινε στην αίθουσα η Χρυσή Αυγή!

ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Κυριακής στη συνεδρίαση της Βουλής για το ασφαλιστικό όταν ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού κατηγορώντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά ότι απείλησε την οικογένειά του.

Στο άκουσμα της φράσης αυτής οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με προεξάρχοντα τον Γιάννη Λαγό άρχισαν να φωνάζουν κατά του υπουργού Περιβάλλοντος.

Ο προεδρεύων εκείνη την ώρα αν και αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά επειδή αυτό δεν κατέστη δυνατό στη συνέχεια κάλεσε να παρέμβει η φρουρά της Βουλής και να απομακρύνει τον Γιάννης Λαγό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΦΡΟΥΡΙΟ ΑΠΟ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ