Σάββατο 6 Απριλίου 2019

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

 Ο λόγος και πάλι για την κ. Κατερίνα Παντελίδου, τη δικηγορίνα με τα χρυσά μαλλιά και την Ελλάδα στη ψυχή.

Αδέρφια μου Ελληνάκια, σας έχω ξαναμιλήσει πολλές φορές γι' αυτή την εκπληκτική γυναίκα, που δεν διστάζει, με μοναδική συμπαραστάτη μιαν άλλη εξίσου  χαλκέντερη Ελληνίδα, να δίνει μάχες με τις καθεστωτικές μεραρχίες της παραπληροφόρησης, της εργολαβικής γενοκτονίας του Ελληνισμού και της αντικατάστασης των Ελλήνων από σλαβοαφροασιατικές μάζες.

Τώρα θα μου πεις ότι το 80% [τουλάχιστον] των Ελλήνων έχει πλέον αποδεχτεί βουβά και αδιαμαρτύρητα, το ότι θα έχει γείτονα Αλβανό, κουρέα Πακιστανό, κηπουρό Ιρανό, μπογιατζή Πολωνό, γκόμενα Ουκρανή, ληστή Γεωργιανό και νταβατζή Αφγανό.
Σιγά μην τον νοιάξει τον μέσο ψηφοφόρο, αν θα του φορέσουν καπέλο και καμιά δεκαριά τζαμιά, να έχει ν' ακούει τον Χότζα κάθε πρωί.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ανθελληνικό Παραλήρημα Χθες Στο STAR – “Ο Μέγας Αλέξανδρος Δεν Ήταν Ελληνας.


ΕΚΕΙΝΟΙ "ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ" ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ;; ... Η ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ Η ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ(ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ).
Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR έδειξε χθες βράδυ την ταινία “Δίδυμοι Θρύλοι” παραγωγής του 2015. Μια αρκετά ιδιαίτερη ταινία η οποία πατώντας πάνω στο γνωστό “βασισμένη σε αληθινή ιστόρια” βάζει μέσα και τα δικά της ανθελληνικά και όχι μόνο, μπόλια.
Του Στρατή Μαζίδη
Εκτός της μόνιμης πια προώθησης της λεγόμενης διαφορετικότητας που βλέπουμε πλέον στην πλειοψηφία των κινηματογραφικών έργων με τις συνήθεις κλισέ φράσεις, η ταινία έχει μια σκηνή λίγων δευτερολέπτων πριν ένα όχημα πέσει πάνω στην…ελληνική ταβέρνα όπου συνομιλούν δύο θαμώνες.

Η μεγάλη απάτη με την (κρατική) περιουσία σου

Αποτέλεσμα εικόνας για ελλας δορυφορος
Του Θάνου Τζήμερου 
Δεν ξέρεις τι έχεις. Κυριολεκτικά. Πάρε μια ιδέα: 71.000 σπίτια και οικόπεδα και πάνω από 5.000 επιχειρήσεις! Ορυκτό πλούτο και πετρέλαια. Βουνά, δάση, νησιά, αεροδρόμια, λιμάνια, ακρογιαλιές, δειλινά. Είσαι πάμπλουτος, φίλε. Αυτή είναι η περιουσία του ελληνικού κράτους. Τη νιώθεις και δική σου, έτσι δεν είναι; Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι α) την περιουσία ΣΟΥ πρέπει να μπορείς και να την διαχειρίζεσαι, β) πρέπει να αποδίδει εισόδημα και γ) το μερίδιο από το εισόδημα που σου αναλογεί πρέπει να μπαίνει στην τσέπη σου; Ισχύει κάτι από τα παραπάνω με την κρατική περιουσία ΣΟΥ; Όχι βέβαια! Αντιθέτως, μέχρι τώρα, η κρατική περιουσία ΣΟΥ, με όλες τις κυβερνήσεις, σού ζητάει συνεχώς λεφτά. Και την πληρώνεις πανάκριβα! Πώς γίνεται αυτό;

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΔΟΥΡΟΥ + ΤΟ ΤΖΕΙΣΟΝ - ΑΝΤΙΓΟΝΗ = Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Εξώφυλλο εφ. Δημοκρατία
Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΝΙΓΗΚΕ Η ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο.... ΟΥΤΕ Η....ΑΛΛΑ ΤΟ!!
Η Ρένα Δούρου υποδέχθηκε τους 37 υποψηφίους της παράταξής της για τον Κεντρικο Τομέα Αθηνών με μια φωτογράφιση στον Λυκαβηττό
Το Τζέισον Αντιγόνη είναι ανάμεσα στη λίστα των 37 ονομάτων που ανακοίνωσε η παράταξη Δύναμη Ζωής της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου για τους υποψήφιους στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών ενόψει των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών.
Στην ανακοίνωση της παράταξης σημειώνεται ότι «η "Δύναμη Ζωής" υποδέχεται στο ψηφοδέλτιό της στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών πολλούς νέους ανθρώπους, τους οποίους, ωστόσο, τους συνδέει η διάθεσή τους να προσφέρουν στην Αττική, αθόρυβα και δυνατά».

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Ο εξελληνισμός του Βυζαντίου - [Νο 1: Μια νέα οπτική]



Το 324 μ.Χ κι αφού είχε απαλλαγεί από τους άλλους διεκδικητές της αποκλειστικής εξουσίας επί της αχανούς Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ο Κωνσταντίνος ο Α΄ ή Flavius Valerius Aurelius Constantinus [το πλήρες όνομα του] αποφάσισε να ιδρύσει μια νέα πρωτεύουσα, πολύ μακριά από την διεφθαρμένη και παρηκμασμένη Ρώμη, που σάπιζε αργά, μέσα στην ανηθικότητα, στη δολοπλοκία και στη χυδαιότητα, του πολυπολιτισμικού αχταρμά των κατοίκων της.
Άνθρωπος με εξαιρετικές διοικητικές και στρατηγικές ικανότητες, ο Κωνσταντίνος ο Α΄ [το χριστιανικό παπαδαριό τον ανακήρυξε και Μέγα] επέλεξε την καλύτερη δυνατή τοποθεσία που θα μπορούσε να επιλέξει, για να χτίσει την νέα του πρωτεύουσα...
Την περιοχή της παλιάς αποικίας των Μεγαρέων, την επονομαζόμενη και Βυζάντιο, από το όνομα του πρώτου αποικιστή της, του Βύζαντα του Μεγαρέα.

Ήδη υπήρχε εκεί μια σχετικά ακμάζουσα ρωμαϊκή πόλη με ανάμεικτο πληθυσμό Ελλήνων, Λατίνων και ασιατών, την οποία ο αυτοκράτορας Σεπτίμιος Σεβήρος αποκαλούσε Αυγούστα Αντωνίνα, προς τιμήν του γιου του Αντώνιου, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι τη γνώριζαν ως Βυζάντιο ή ως Επταπύργιο, ή ως Επτάλοφο, που ήσαν και τα παλαιότερα ελληνικά της ονόματα.