Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΖΗΤΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ.


ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΤΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.
Απο newsbeast.gr
Ομαλά εξελίσσεται μέχρι στιγμής η συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου στον Αυλώνα, ενώ στην περιοχή έχουν καταφθάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Γύρω στις 8 το βράδι, κατέφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη στην περιοχή του Αυλώνα εν όψει της συναυλίας. Μια κλούβα με αστυνομικούς, ένα τζιπ και 6-7 μοτοσυκλέτες της ΕΛ.ΑΣ. Περίπου 30 αστυνομικοί βρέθηκαν κοντά στο μουσείο Ζυγομάλα, όπου και λαμβάνει χώρα η εκδήλωση. Οι υπόλοιποι έχουν διασκορπιστεί στο κέντρο του Αυλώνα.
Η Νατάσα Μποφίλιου έφτασε στον Αυλώνα γύρω στις 20.45 με το προσωπικό της αυτοκίνητο. Δεν οδηγούσε η ίδια άλλα κάποιος που τη συνόδευε. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, την αστυνομία την είχε ειδοποιήσει από χθες το βράδυ ο Δήμος της περιοχής προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια με μέλη της Χρυσής Αυγής , αφού η φήμη για την ανακοίνωση που θα μοιράζανε σήμερα το πρωί σε όλη την περιοχή είχε κυκλοφορήσει από χθες το βράδυ…

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ)


Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ...ΠΟΡΔΕΣ ΤΟΥ

Ο βουλευτής των social media και ειδικά του facebook, Πέτρος Τατσόπουλος σχολιάζει την «έφοδο» των στελεχών της Χρυσής Αυγής στο πανηγύρι της Ραφήνας, δίνοντας μάλιστα και... συμβουλή στον γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.
«Μιχαλολιάκε, μετά τον τσαμπουκά στη Ραφήνα, γιατί δεν στέλνεις τους Σφίχτερμεν να υποκαταστήσουν και την Τροχαία στα μπλόκα; Τόσα γιώτα-χι κυκλοφορούν ανασφάλιστα» έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο γνωστός συγγραφέας, ο οποίος έχει ανοίξει «βεντέτα» με τη Χρυσή Αυγή.
Στη συνέχεια, σε νέα ανάρτηση έγραψε:

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ "ΨΙΛΟ" ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΠΕΡΙ ΦΘΟΡΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ" ΠΟΥ ΕΙΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ (http://dexiextrem.blogspot.gr) :
Δένδια κόψε τις μαλακί@@ γιατί ο Κασιδιάρης έχει δίκιο σ' αυτό που λέει 
Πως θα αποφύγεις γεγονότα σαν το χθεσινό; Κυνηγώντας τους Χρυσαυγίτες επειδή έκαναν τη δουλειά που έπρεπε να κάνει η Αστυνομία; Δένδια σοβαρέψου και άσε τις φωτοβολίδες! Αν η Αστυνομία εφάρμοζε το νόμο και προχωρούσε σε κατάσχεση των προιόντων που πουλάνε δίπλα της οι λαθρομετανάστες δεν θα πήγαιναν οι Χρυσαυγίτες να κάνουν τους Αστυνομικούς. Τι θα πει "η Αστυνομία έβαλε πρόστιμο σε όσους δεν είχαν άδεια μικροπωλητή";
Σοβαροί είστε; Θα έρθει ο λαθραίος να σου πληρώσει το πρόστιμο;
Πως θα πατάξεις το παραεμπόριο; Με τις διαφημίσεις του Χατζηδάκη ή ξέρω γω ποιου; 

Ρε κόψτε τις μαλακίες και στείλτε την Αστυνομία να εφαρμόσει το νόμο αντί να ασχολείστε με τους Χρυσαυγίτες και να τους ανεβάζετε το ποσοστό... γιατί έχει δίκιο ο Κασιδιάρης σε αυτό που λέει:

Χρυσή Αυγή :Ανακοίνωση – απάντηση σε Δένδια για Ραφήνα


Καθ’ όλα νόμιμες οι ενέργειες των μελών μας.
Να πάψει το κράτος να κάνει πλάτες σε λαθρέμπορους και λαθρομετανάστες 

Οι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ πληρώνονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού για να κάνουν πλάτες σε λαθρέμπορους και λαθρομετανάστες. Στην απέλπιδα προσπάθειά τους να αιτιολογήσουν την πολύχρονη ανοχή τους στο παρεμπόριο, κατηγορούν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής για «αντιποίηση αρχής» και «απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας». Για την ιστορία τους υπενθυμίζουμε ότι οι βουλευτές μας διενέργησαν τους ελέγχους ως απλοί Έλληνες πολίτες, που έχουν κάθε δικαίωμα να μάθουν αν ένα προς πώληση αγαθό είναι προϊόν λαθρεμπορίου.

Οι άσχετοι και αστοιχείωτοι αρμόδιοι του ΠΡΟ-ΠΟ, ας ξαναδιαβάσουν το άρθρο 275 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και τον συνδυασμό των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Όλοι όσοι υποθάλπουν για χρόνια το έγκλημα και έχουν οδηγήσει τη χώρα σ’ αυτή την τραγική θέση είναι πρώτα απ’ όλα υπόλογοι για παράβαση καθήκοντος. Η ανοχή στην παρανομία, είναι συνενοχή. Η Χρυσή Αυγή, αφουγκραζόμενη το αίτημα χιλιάδων Ελλήνων εμπόρων και μικροπωλητών, που έχουν γονατίσει από τη μάστιγα του παρεμπορίου, αλλά και τα αιματηρά μνημονιακά μέτρα, θα συνεχίσει το διμέτωπο αγώνα ενάντια στην κυβερνητική αδικία και την παρανομία.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Πάταξη του παρεμπορίου από την Χρυσή Αυγή και στο Μεσολόγγι (Βίντεο)

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση επισκέφθηκε σήμερα το πρωϊ την λαϊκή αγορά Μεσολογγίου. Σε δηλώσεις του ο βουλευτής τόνισε ότι σκοπός είναι η πάταξη του παρεμπορίου. «Πολεμάμε το παρεμπόριο, ήρθαμε εδώ σήμερα να δούμε την δημοτική αστυνομία και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ελέγχους και αφού κωλυσιεργούσαν το κάναμε εμείς. Αυτές οι προσπάθειες θα συνεχιστούν γιατί αυτοί που πληρώνουν δεν είναι χαζοί και κάποιοι άλλοι να μην πληρώνουν. Ο κόσμος μας ενθαρρύνει και μας λέει να προχωρήσουμε».
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής περιόδευσαν στην λαϊκή και κατέστρεψαν τρεις πάγκους παράνομων μικροπωλητών, ενώ μόλις τους αντιλήφθηκαν άλλοι δύο - τρεις αλλοδαποί που ήταν παράνομοι τα μάζεψαν και έφυγαν. Στο πέρασμά τους άκουγαν ευμενή σχόλια από την πλειοψηφία του κόσμου (αλλά και των νόμιμων μικροπωλητών) για την παρουσία τους και πολλοί ήταν αυτοί που τους ζητούσαν να συνεχίσουν και να καταπολεμήσουν την μικρή παραβατικότητα. Πρέπει να σημειωθεί πως στην λαϊκή υπήρχε και κλιμάκιο δύο ατόμων της δημοτικής αστυνομίας οι οποίοι έκαναν τακτικούς ελέγχους, όπως μας ανέφεραν, ενώ ήταν εκεί αρχικά ένας αστυνομικός και αργότερα ήρθαν και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

http://www.xryshaygh.com

ΠΑΣΟΚ: 38 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ...

 
 
Συμπληρώνονται σήμερα 38 χρόνια απ’ την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος: του ΠΑΣΟΚ.
Το κόμμα αυτό, ή «Κίνημα» όπως το αποκαλούσαν επί χρόνια οι οπαδοί του, άλλαξε την μορφή της Ελληνικής Κοινωνίας. Αυτό έχουν απόλυτο δίκιο όσοι το επικαλούνται. Μόνο που σημειώνω πως την άλλαξε προς το πολύ χειρότερο! Οδήγησε τον τόπο μας στην απόλυτη καταστροφή, στην ηθική-πολιτική-οικονομική κτλ. χρεοκοπία και στην πτώχευση πάνω απ’ όλα των συνειδήσεων... Και το ακόμα χειρότερο; Δεν είχε δυστυχώς απέναντί του μία σωστή, μία Πατριωτική Δεξιά. Είχε απέναντί του τους άκαπνους και δειλούς της Νέας Δημοκρατίας, που δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει το ΠΑΣΟΚ σε κανένα επίπεδο, ιδεολογικό-πρακτικό-τακτικό κτλ., και έτσι ηττήθηκε κατά κράτος σε όλες τις παραμέτρους...

Το αποτέλεσμα βέβαια το βιώνουμε σήμερα όλοι. Μετά από 38 χρόνια μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα σίγουρα πιο άσχημο σημείο από ότι το 1974.

Τότε τουλάχιστον υπήρχε ελπίδα στον Λαό μας, παρ’ όλες τις δυσκολίες. Σήμερα όχι μόνο αντικειμενικά ένας νέος άνθρωπος δεν μπορεί πια να κάνει τίποτα σχεδόν από μόνος του, αλλά – το χειρότερο όλων – δεν μπορεί πια ούτε καν να ελπίζει! Σε κάτι έστω.
Η Ελληνική Κοινωνία έχει πια «στεγνώσει» από: Ιδέες, προοπτική, κουράγιο, καινοτομίες, ψυχικά αποθέματα... Είναι (έτσι την κατάντησαν) ένα πελώριο νεκροταφείο μυαλών και ψυχών και ίσως σύντομα και σωμάτων! Δεν είναι αυτό που ο «εθνάρχης της καταστροφής», ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, είχε αποκαλέσει «τεράστιο τρελοκομείο». Είναι κάτι πολύ χειρότερο...

ΘΑΜMΕΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΟΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ(BINTEO)


Το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα του νεαρού που βρέθηκε θαμμένο σε χαράδρα στην περιοχή της Πηνείας έφερε στο φως τον φρικτό τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε.
Σύμφωνα με τα στοιχεία από την νεκροψία οι δράστες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 23χρονο και στη συνέχεια τον έθαψαν με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα!
Το πτώμα του άτυχου 23χρονου Πακιστανού που είχε πέσει θύμα απαγωγής από ομοεθνείς του βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση το απόγευμα της Πέμπτης σε δύσβατη χαράδρα στην περιοχή Καλαθά του δήμου Ήλιδας, μετά από υπόδειξη του ενός εκ των έξι δραστών, που έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές.
iefimerida.gr

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ


Το ότι η δημόσια υγεία βρίσκεται στον... πάτο λόγω της χρεωκοπίας του Δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού συστήματος υγείας είναι γνωστό.
Χιλιάδες ασθενείς προσέρχονται στα νοσοκομεία χωρίς όμως να βρίσκουν ανταπόκριση αφού τα δημόσια νοσοκομεία υποχρηματοδοτούνται και περικόπτονται εφημερίες θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών.
Όπως αποκάλυψαν ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομιακών Γιατρών Ελλάδας, Δημήτρης Βαρνάβας, εκατοντάδες καρκινοπαθείς αναγκάζονται να πηγαίνουν στη Βουλγαρία και την Κωνσταντινούπολη για να βρουν «πλατίνα», η οποία αυτή τη στιγμή είναι το πιο φτηνό χημειοθεραπευτικό φάρμακο.
Την ίδια στιγμή, το 30% των παιδιών σήμερα είναι ανεμβολίαστα, πράγμα που σημαίνει ότι έχει σπάσει ο φραγμός για την μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων και μπορεί να έχει ως συνέπεια την εμφάνιση επιδημίας. Οι άποροι δεν έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία αν δεν πληρώσουν το κόστος των κλειστών ενοποιημένων νοσηλίων, το οποίο έχει τετραπλασιαστεί σε σχέση με πέρσι.

newsbomb.gr

ΒΙΝΤΕΟ : H ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ .
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ .
ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΡΜΕΝΗ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΠΑΓΚΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ (ΦΩΤΟ)



ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ
Eνεργό δράση κατά της παραοικονομίας και των "μαϊμού" προϊόντων που διακινούν κυρίως αλλοδαποί ανέλαβε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, όταν κατά πληροφορίες στελέχη της απαίτησαν να απομακρυνθούν οι μαύροι πωλητές αντιγράφων προϊόντων ασφαλείας από το προαύλιο χώρο εκκλησίας σε πανηγύρι στην περιοχή της Ραφήνας. Χαρακτηριστικό όμως είναι ότι τα παπαγαλάκια του κατεστημένου και της αριστεράς εδώ και ώρα μιλάνε για ρατσιστική επίθεση καλύπτοντας στην ουσία του λαθρέμπορες αλλοδαπούς... τους οποίους να σημειώσουμε δεν συνέλαβε η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο...

Η φωτογραφία είναι από την δράση των μελών της Χρύσης Αυγής

stoxos.gr

Χρυσή Αυγή -Eπίκαιρες Ερωτήσεις Ηλία Κασιδιάρη και Χρήστου Παππά (βιντεο)


Επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη για τις περικοπές σε πολύτεκνους και ειδικά μισθολόγια και τις υπέρογκες αμοιβές βουλευτών.






Επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες.




Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΑΡΧΙΣΑΜΕ...ΕΞΕΓΕΡΣΗ KAI ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Σύμφωνα με πληροφορίες ολα ξεκίνησαν όταν διαπληκτίστηκαν ένας Παλαιστίνιος με έναν Αλγερινό.
Λίγο μετά συνεπλέκη μια ομάδα Αλγερινών, Τυνήσιων και Μαροκινών με μια ομάδα μεταναστών από ασιατικές χώρες.
Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο χώρο παρενέβησαν δυναμικά και σταμάτησε η συμπλοκή.Ωστόσο τέσσερα άτομα είχαν ήδη τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Οι τρεις επέστρεψαν στο στρατόπεδο, ενώ ο ένας παραμένει στο νοσοκομείο για νοσηλεία φρουρούμενος.Επίσης προκλήθηκαν ζημιές στο στρατόπεδο και ειδικότερα στα τζάμια των κοιτώνων και στους νιπτήρες.
Άξιο αναφοράς είναι ότι όταν η δημοτική αρχή ρώτησε τους υπεύθυνους αυτοί διέψευσαν το γεγονός λέγοντας πως οι καπνοί προέρχονται από καμμένα χαρτιά των στρατιωτών. Όμως η εικόνα είναι αδιάψευστος κριτής ενώ και περίοικοι άκουσαν κραυγές. 
Ο δήμαρχος Κορινθίων, Αλέξανδρος Πνευματικός, με αφορμή τα επεισόδια, υπέβαλε αναφορά στον εισαγγελέα Κορίνθου κι αφού υπογραμμίζει πως δεν υπάρχει απόφαση για τη μετατροπή του 6ου Συντάγματος σε κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών, τον καλεί να παρέμβει και να προβεί "στις δέουσες ενέργειες προκειμένου να διαπιστωθεί αν πληρούται η νομιμότητα και η τάξις εντός του χώρου του 6ου Συντάγματος Πεζικού Κορίνθου. Τόσο όσον αφορά τη λειτουργία του και τους κανόνες αυτού όσο και τις συνθήκες κράτησης καθώς και υγιεινής των παράνομων μεταναστών" .

ekorinthos.gr

Σαν σήμερα :Η ναυμαχία των Συρακουσών και η καταστροφή των Αθηναίων.(7-Σεπτεμβρίου-413 π.Χ


Η μεγάλη σφαγή των Συρακουσών (415-413 π.Χ.): Η εμφάνιση του Αλκιβιάδη στον πολιτικό χώρο συνδέεται με τη μεγάλη καταστροφή των Αθηναίων στη Σικελία. Το τραγικό σε αυτή τη σύρραξη είναι η μεταφορά του εμφυλίου πολέμου της μητροπολιτικής Ελλάδας στον αποικιακό χώρο.
 Εκεί η αιματοχυσία μεταξύ των Ελλήνων πήρε μεγάλες διαστάσεις. Πεπειραμένοι στρατηγοί και βετεράνοι οπλίτες, συνεπικουρούμενοι από νέες στρατιωτικές μονάδες με ευέλικτα σχήματα και νέα αντίληψη των πολεμικών επιχειρήσεων, "έβαλαν φωτιά" στον εύφλεκτο χώρο των πλούσιων αποικιών τους. 
Στη σύγκρουση των δυο μεγάλων πολεμικών μηχανών, της Αθήνας και της Σπάρτης, οι άποικοι σύμμαχοί τους, και από τα δυο στρατόπεδα, διέθεσαν τα νέα οπλικά συστήματα των οπλουργών τους (καταπέλτες, πολυβόλες μηχανές, πολιορκητικούς πύργους, αρπάγες και άλλα), που αποδείχθηκαν φονικά όπλα. Μάλιστα παρατηρήθηκε το φαινόμενο της σύγχυσης στις συγκρούσεις, αφού οι Δωριείς και των δύο παρατάξεων είχαν σχεδόν τον ίδιο πολεμικό παιάνα, με αποτέλεσμα να συγκρούονται φιλικές μονάδες μεταξύ τους. 
Στην πρώτη επιχείρηση κατά των Συρακουσών, 50 Αθηναίοι και 260 Συρακούσιοι έπεσαν νεκροί. Ακολούθησε αθηναϊκή ήττα στην ξηρά και καταστροφή του αθηναϊκού στόλου στη θάλασσα. Η ναυμαχία ήταν βιαιότατη και οι απώλειες και των δυο παρατάξεων μεγάλες. Συρακούσιοι περισυνέλεξαν τα ναυάγια και τους νεκρούς κι έστησαν τρόπαιο. Οι Αθηναίοι, μπροστά στο μέγεθος του κινδύνου, ούτε που σκέφτηκαν τους νεκρούς τους. Το μόνο που επιζητούσαν ήταν η φυγή, που μετά από οκτώ μέρες μεταβλήθηκε σε πλήρη καταστροφή και διάλυση.
 Τις δραματικές στιγμές της υποχώρησης περιγράφει ο Θουκυδίδης ως εξής:

Σαν σήμερα: Η σύλληψη του Κολοκοτρώνη απο τους Βαυαρούς(7 Σεπτεμβρίου 1833)


Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια (Σεπτέμβριος 1831) έγινε βασιλιάς της Ελλάδας ο Βαυαρός Όθωνας (1833-1862).
Ως την ενηλικίωση του Όθωνα (20 Μαΐου 1835) τα βασιλικά καθήκοντα τα ασκούσε μια πενταμελής επιτροπή, η αντιβασιλεία, που την αποτελούσαν ο κόμης Άρμανσπεργκ, ο καθηγητής Μάουερ και ο υποστράτηγος Χέιντεκ, με πάρεδρα μέλη τους Άμπελ και Γκρένερ. Με τη σύμβαση της 25ης Απριλίου/7ης Μαΐου 1832 δόθηκε το δικαίωμα στην Αντιβασιλεία να ασκεί πλήρως την εξουσία.

Φθάνοντας λοιπόν, στην Ελλάδα η αντιβασιλεία διατήρησε το υπάρχον κυβερνητικό σχήμα ως τις 15 Απριλίου 1833, οπότε όρισε μέλη του επονομαζόμενου υπουργικού συμβουλίου το Σπυρίδωνα Τρικούπη, τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, το Γεώργιο Ψύλλα, το Γεώργιο Πραΐδη και τον Ιωάννη Κωλέττη. Σύνθεση με καταφανή την υπεροχή του «αγγλικού κόμματος» και μειωμένη στο ελάχιστο του «γαλλικού». Μόνος εκπρόσωπός του, ο Ιωάννης Κωλέτης, είχε κληθεί να αναλάβει το χωρίς ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα Υπουργείο των Ναυτικών. Το «ρωσικόν» κόμμα δεν αντιπροσωπεύτηκε διόλου στην κυβέρνηση. Είχε άλλωστε ήδη δεχθεί ένα σοβαρό πλήγμα, όταν δεν αναγνωρίστηκε στο Θεόδωρο Κολοκοτρώνη η αρχιστρατηγία και όταν οι περισσότεροι, εκτός από ελάχιστους, ισχυροί άνδρες του καποδιστριακού κόμματος αποκλείστηκαν από επίσημα αξιώματα.

Απέκλεισε επίσης από την απονομή τιμητικών διακρίσεων, εκτός από το Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και σε στρατιωτικούς ηγέτες, όπως τον Τζαβέλα και το Θεόδωρο Γρίβα. Από αυτές τις πρώτες ενέργειες της Αντιβασιλείας γίνεται φανερό ότι η στάση της απέναντι στα κόμματα, αντανακλούσε και τις διαθέσεις της απέναντι στις Δυνάμεις που τα προστάτευαν. Κατά τη γνώμη της Αντιβασιλείας, οι Δυνάμεις συνιστούσαν απειλή για την εξουσία. Έτσι ευθύς εξαρχής απέβλεψε στη συνένωση όλων των κομμάτων κάτω από την αιγίδα του στέμματος, καθώς και στη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της χώρας από την ξένη επέμβαση...

ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : 12% ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ Η VPRC


ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 8.6% ΤΗΣ ALCO ΚΑΙ ΤΟ 10.5% ΤΗΣ PULSE ΣΤΟ 12% ΤΗΣ VPRC KAI ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
VPRC για το EXTRA 3: Τρίτο κόμμα με 12% και έπεται συνέχεια!
Νέα δημοσκόπηση – νέο ηχηρό χαστούκι για το υπό κατάρρευση πολιτικό κατεστημένο του Μνημονίου της δυστυχίας μας! Ετούτη τη φορά ήταν η σειρά της εταιρείας VPRC, που σε δημοσκόπηση για το κανάλι extra 3 δίνει τα εξής αποτελέσματα:
ΣΥΡΙΖΑ 30%
ΝΔ 28%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 7%
ΚΚΕ 6%
ΔΗΜΑΡ 4%

Σαν σήμερα : Τα σεπτεμβριανά. Ο διωγμός των Ελλήνων απο την Κων/πολη.(6-7 Σεπτεμβρίου 1955)


3 Σεπτεμβρίου του 1955. Η σύζυγος του Τούρκου προξένου στη Θεσσαλονίκη καλεί έναν φωτογράφο για να απαθανατίσει το Προξενείο – σαν ενθύμιο – καθώς την επόμενη μέρα θα επέστρεφε στην πατρίδα της. Μέχρι και σήμερα το τουρκικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη στεγάζεται στο σπίτι, όπου λένε ότι γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ, στην οδό Αγίου Δημητρίου. 5 Σεπτεμβρίου 1955, βράδυ.
Ο ελληνικής υπηκοότητας μουσουλμάνος φοιτητής, Οκτάι Ενγκίν, φθάνει στη Θεσσαλονίκη κουβαλώντας ένα ύποπτο πακέτο, που άλλοι του το είχαν ετοιμάσει. Μια βόμβα, που τοποθετείται στην αυλή του Προξενείου από τον ίδιο τον κλητήρα της τουρκικής αυτής Υπηρεσίας, Χασάν Μεχμέτογλου. Η μικρής ισχύος βόμβα εκρήγνυται τα ξημερώματα με μοναδικές απώλειες κάποια τζάμια του κτιρίου και χωρίς κανένα τραυματισμό. 
Στην Τουρκία όμως, η προπαγάνδα μεταστρέφει τα γεγονότα δίνοντας στους Τούρκους μια εντελώς διαφορετική εικόνα της πραγματικότητας. Έκτακτη έκδοση της εφημερίδας Istanbul Express δημοσιεύει (μισή ώρα πριν την έκρηξη!) τις φωτογραφίες του ενθυμίου της γυναίκας του προξένου, αφού πρώτα τις επεξεργάστηκαν και τις παραποίησαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να απεικονίζεται ένα κτίριο κατεστραμμένο. Αυτό ήταν και το έναυσμα για την έκρηξη του πογκρόμ ενάντια στον Ελληνισμό της Πόλης, που έμεινε στην ιστορία ως «Σεπτεμβριανά».
 Ένα τόσο καλά οργανωμένο σχέδιο που, όπως αποδείχτηκε, στην κατάστρωσή του μετείχε και ο τότε πρωθυπουργός Αντνάν Μεντερές και κάποιοι φρόντισαν να περάσει στον κόσμο σαν έκφραση της οργής και της αγανάκτησης των Τούρκων για την προσβολή που έγινε στον ηγέτη τους, Κεμάλ. Τη νύχτα της 6ης προς την 7η Σεπτεμβρίου, έγιναν στην Πόλη πράγματα που ντροπιάζουν το γένος των ανθρώπων...

ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΝΕΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ PRODUCTIONS!



Άπλυτοι και πακιστανοί τρέχτε να προλάβετε. Η Τζαβέντ Ασλάμ και Πέτρος Κωνσταντίνου productions με υπερηφάνεια παρουσιάζει την υπερπαραγωγή "Πακιστανοί ασελγούν πάνω στα σώματα αθώων αναρχικών". Δύο λευκά αγόρια μαθαίνουν στους λαθρομετανάστες από το Πακιστάν πώς να μισούν τους Έλληνες. Οι πακιστανοί, όμως, προς μεγάλη έκπληξη των αναρχικών αγοριών αφήνουν τα μίση και πιάνουν το... γαμ#$!. Η αρχική ωμή βία προβληματίζει τα ελληνόφωνα αγόρια. Αλλά για χάρη του πολυπολιτισμού και των κοινών ταξικών αγώνων δίνουν τόπο στην οργή και βλέπουν με άλλο μάτι του συντρόφους από το πακιστάν. Έτσι, ενώ τα δύο αγόρια μαθαίνουν στους αγαπητούς πακιστανούς τα πολυπολιτισμικά ιδεολογήματα, αυτοί μαθαίνουν στα αναρχόπουλα άλλα... πράγματα και... θάματα. Μία ταινία γεμάτη πάθη, μίση και μεγάλους έρωτες. Διατίθεται από όλα τα ενημερωμένα τζαμιά και όλες τις ενημερωμένες καταλήψεις. Μην την χάσετε!

Μέγας χορηγός: Αμερικανική πρεσβεία.
Χορηγοί επικοινωνίας: Μέγκα, αντέννα, σκάι και λοιπά τουρκοκάναλα.

"Ελληνική" αριστερά: Η προφυλακή της νέας τάξης - παγκοσμιοποίησης.



Ο ΣΥΡΙΖΑ επί της υποδοχής των λαθρομεταναστών στα νησιά

Την ίδια ώρα που οι Τούρκοι «δουλέμποροι» (για να μην κοροϊδευόμαστε, πρόκειται για υπαλλήλους του τουρκικού κράτους…) αντιμετωπίζουν τα αυξημένα τον τελευταίο καιρό μέτρα φύλαξης στον Έβρο αποβιβάζοντας καραβιές λαθρομεταναστών-εισβολέων στα νησιά μας (το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι…), από την από δω πλευρά υπάρχουν κάποιοι «Έλληνες» που τους βοηθούν ενεργά στα σχέδιά τους. Κι αυτοί οι «κάποιοι» δεν είναι ούτε άγνωστοι, ούτε ανώνυμοι. Είναι οι Συριζαίοι, που συνιστούν μαζί με τους ομοίους τους κουκουέδες την εν Ελλάδι προφυλακή της αμερικανοσιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων – Παγκοσμιοποίησης! Τώρα μάλιστα που έρχονται οι Σύριοι «πρόσφυγες» -όργανα των αμερικανοσιωνιστών για την καθυπόταξη της αντισιωνιστικής ηγεσίας της Συρίας, ή τυχοδιώκτες που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να πλημμυρίσουν την Ευρώπη- οι Συριζαίοι κινητοποιήθηκαν και βρέθηκαν στην πρώτη σειρά… επί της υποδοχής. Ιδού η σχετική ανακοίνωση… αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ προς τους προπομπούς εκατοντάδων χιλιάδων «προσφύγων» που συνωστίζονται στα τουρκικά παράλια για να περάσουν απέναντι:   

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ: ΒΙΑΖΕ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΧΛΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ "ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ, ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ".



ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΟΧΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1955 

Συγκλονιστική μαρτυρία από τον δημοσιογράφο Γ. Καράγιωργας που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της αγριότητας των τούρκων. Σε ομιλία του για τα 40 χρόνια από τα Σεπτεμβριανά περιέγραψε κάποια περιστατικά...

"Στο Γενή Σεχίρ, ώρα 7 το απόγευμα μέσα στη μέση του δρόμου, ο όχλος περικύκλωσε ένα κοριτσάκι 6 ετών, το παρέδωσε σ΄ έναν ημιπαράφρονα χαμάλη γνωστό ως «γορίλα» και εκείνος παρουσία δύο χιλιάδων ατόμων το..
εβίασε επανειλημμένως, ενώ το πλήθος ούρλιαζε, «αυτά παθαίνουν οι Έλληνες. Σκότωσέ την, σκότωσέ την την σκύλα την Ελληνίδα»."

"Μόλις δόθηκε το σύνθημα της επιθέσεως, κύματα όχλου μπήκαν στην εκκλησία, για να την καταστρέψουν. Μέσα όμως βρισκόταν εκείνη την στιγμή ο αρχιδιάκονος, ο οποίος επιχείρησε να τους εμποδίσει. Οι Τούρκοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να προσπαθούν να του βγάλουν τα ράσα. Ο αρχιδιάκονος αντέστη, αλλά υπέκυψε. Από τις φωνές, τα ουρλιαχτά και την φασαρία ανησύχησε η μητέρα του ιερωμένου κι έντρομη έτρεξε στην εκκλησία. Το πλήθος την εκύκλωσε και άρχισε να την κτυπά, ενώ πιο πέρα ο γιος της δεμένος πισθάγκωνα σε μια καρέκλα μετεφέρετο από το πλήθος στην έξοδο. Εκεί αφού τον άφησαν, ανέθεσαν σε έναν αλήτη να τον ξυρίσει χωρίς σαπουνάδα. Όταν τον εξύρισαν, τον μετέφεραν στο καμπαναριό από κάτω και του 'καναν περιτομή. Ύστερα τον άφησαν εξαντλημένο και αιμορραγούντα."

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ :ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ...ΑΛΒΑΝΙΚΑ.


ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΠΡΩΗΝ ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ :
Να προσαρτήσουμε την Ήπειρο γιατί δεν είναι Ελληνική!

-Εντωμεταξύ το ελληνικό Υπεξ δεν αντιδρά, προσπερνώντας το καζάνι του ανθελληνικού κλίματος που βράζει,υποτιμώντας ( όπως έχει γίνει για δεκαετίες) γεγονότα, καταστάσεις, ανθελληνικές καμπάνιες επιχορηγούμενες από κράτος και παρακράτος… 
Ως »εντιτόριαλ» στην γνωστή ανθελληνική εφημερίδα «Γκαζέτα Σπιπτάρε» παρουσιάζεται σήμερα μακροσκελέστατο άρθρο του πρώην αλβανού πρέσβη στην Αθήνα (κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 90) Qazim Tepshi. O Tepshi, που υπηρέτησε όλα τα χρόνια σε σημαντικές θέσεις στην αλβανική διπλωματία και πολιτική, ως προς το πνεύμα και τα ανθελληνικά μηνύματα, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα αρθρογράφο ή πολιτικό αναλυτή.
Και τι δεν λέει και γράφει ο κ. Τέπσι: πως στα εδάφη που σήμερα αποκαλούνται Ελλάδα ομιλούνταν η αλβανική, πως όσοι σήμερα θεωρούνται ήρωες στην Ελλάδα είναι αλβανοί, πως για όλη φταίει η Ορθόδοξη Εκκλησία που πληρώνει τα πάντα, πως οι αρβανίτες και οι αλβανοί στην Ελλάδα εκδιώχθηκαν ως μουσουλμάνοι στην Τουρκία, πως έγινε γενοκτονία κατά των αλβανών γύρω από τη Θεσσαλονίκη, Αττική, Πελοπόννησο, Τσαμουριά…
Και το πλέον ανήκουστο: γράφει ο Τέπσι: Οι Αλβανοί είναι το μόνο έθνος που μιλάει την αρχαία του γλώσσα, την θεϊκή γλώσσα που μιλούσαν οι Θεοί του Ολύμπου, που τη γράφει και ο αρχαίος Όμηρος… Έλεος…
Ο διπλωμάτης Τέπσι δεν έχει σταματημό: τον ενοχλούν οι ελληνο-σερβικές σχέσεις, κατηγορεί για πολλοστή φορά την Εκκλησία η οποία σύμφωνα με αυτόν ακολουθεί τις οδηγίες της Μόσχας, αναφέρεται στο Βενιζέλο και στη Β. Ηπειρο όπου σημειώνει πως η Ήπειρος ιστορικά δεν ήταν ποτέ ελληνική επισημαίνοντας μάλιστα «πως εγώ συμφωνώ να αποσπάσουμε την Ήπειρο από την Ελλάδα γιατί ποτέ δεν της ανήκε…
Τον Τέπσι τον ενοχλούν τα νεκροταφεία των ελλήνων πεσόντων, που η Ομόνοια κάνει δική της απογραφή…, που η Ελλάδα δεν έχει αναγνωρίσει το Κόσοβο…, που προηγήθηκαν οι συνομιλίες έλληνα Υπεξ με τον ιταλό ομόλογό του για τον αεραγωγό ΤΑΡ και στη συνέχεια να ενημερώσει και να διεξάγει πολιτικές συνομιλίες με την Αλβανία…
Εντωμεταξύ το ελληνικό Υπεξ κοιμάται, προσπερνώντας το καζάνι του ανθελληνικού κλίματος που βράζει,υποτιμώντας ( όπως έχει γίνει για δεκαετίες) γεγονότα, καταστάσεις, ανθελληνικές καμπάνιες επιχορηγούμενες από κράτος και παρακράτος…


Κατέπεσε η σκευωρία. Ομόφωνα αθώος ο Χρυσαυγίτης Χρήστος Ρήγας


Το έχουν βουλώσει τα λαλίστατα ΜΜΕ, οι επίορκοι αστυνομικοί και τα ξεφτιλισμένα κόμματα της αριστεράς που μιλούσαν για… «Χρυσαυγίτη δολοφόνο»

Με συντριπτική ομοφωνία 7-0 υπέρ του Χρήστου Ρήγα αποφασίστηκε σήμερα η αθώωσή του από το Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας του Χαλανδρίου. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο εις βάρος του Χρήστου Ρήγα και απεδείχθη ξεκάθαρα πως επρόκειτο για μία κακοστημένη σκευωρία, με στόχο την ηθική εξόντωση του κατηγορουμένου. Ο Χρήστος Ρήγας είναι πατέρας 3 παιδιών και στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με την Εθνική Συσπείρωση για τη Δυτική Ελλάδα. Αξίζει να θυμηθούμε πως είχαν παρουσιάσει την είδηση της σύλληψής του τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ πριν από 15 περίπου μήνες. Οι περισσότεροι έκαναν λόγο για… «Χρυσαυγίτη δολοφόνο» !  Το ίδιο και οι γελοίοι εκπρόσωποι αριστερών κομμάτων, που έκαναν σημαία την υπόθεση αυτή, στον αγώνα τους ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα. Είχαν καταδικάσει έναν άνθρωπο προτού καν δικαστεί (φαίνεται πως για τους Εθνικιστές δεν ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας) και φυσικά το πρώτο και κύριο μέλημά τους ήταν η διαφήμιση της πολιτικής του ταυτότητας:

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ "ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ" ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΝΗΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Διαμαρτύρονται για την ενοικίαση ή πώληση βραχονησίδων

Σε μια εντελώς πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Σύρου εκδήλωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οπαδοί της Χρυσής Αυγής που είναι αντίθετοι στην ενοικίαση ή πώληση ελληνικών βραχονησίδων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το syrosnews.gr το απόγευμα της Τετάρτης έκαναν «απόβαση» – κατάληψη στο νησάκι Διδύμη (ή Γαϊδουρονήσι) που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο του λιμανιού της Σύρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες το νησί βρίσκεται μέσα στον κατάλογο με τα νησιά που πρόκειται να νοικιαστούν σε ιδιώτες για επενδύσεις.
Οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής λοιπόν πραγματοποίησαν απόβαση και συμβολική κατάληψη της Διδύμης ενώ ύψωσαν την ελληνική σημαία στον φάρο (ύψους 29 μέτρων) που βρίσκεται εκεί και άπλωσαν πανό που έγραφε «Η Ελλάδα δεν ενοικιάζεται, δεν πωλείται».
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :