Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Το «ξεβράκωμα» του Ομπάμα: Η στήριξη στους τζιχαντιστές ,ο πόλεμος στο Ιράκ ,και η δημιουργία του Ισλαμικού Κράτους για να χτυπηθεί το Ιράν

Η απόφαση του Προέδρου Ομπάμα να ξεκινήσει στρατιωτική δράση στο Ιράκ έρχεται σε πλήρη αντίφαση με τις δημόσιες δηλώσεις που έγιναν κατά τα τελευταία δύο έτη, κατά τα οποία ο Ομπάμα και άλλα κορυφαία φερέφωνα της αμερικανικής κυβέρνησης υπερηφανεύονταν για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράκ.
.

Μεταδίδοντας την απόφαση του Ομπάμα να ξεκινήσει τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον θέσεων του ΙΚΙΛ, στα πλαίσια μίας «ανθρωπιστικής» προσέγγισης του προβλήματος, τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ φυσικά δεν έκαναν καμία αναφορά στο γεγονός ότι η κυβέρνηση Ομπάμα, με το να στηρίζει τόσο καιρό τους τζιχαντιστές τόσο στη Λιβύη, όσο και στη Συρία, «έστρωσε» ουσιαστικά το χαλί για την ανάπτυξη και την εξάπλωση του Ισλαμικού Κράτους. 

Γελάει ο κόσμος με την "Δικαιοσύνη" του Σαμαρά :Ελεύθερος ο Βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α
Ελεύθερος ο Συναγωνιστής Βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Είχε κριθεί προφυλακιστέος με το άθλιο και ανυπόστατο σκεπτικό ότι είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή άρα πρέπει να μπει στην φυλακή χωρίς να του καταλογιστεί απολύτως καμία παράνομη πράξη. 

Έγινε σήμερα δεκτή η προσφυγή κατά της παράνομης προφυλάκισης του Αρτέμη Ματθαιόπουλου και εντός των επομένων ημερών αποφυλακίζεται.

Η προσφυγή αφορούσε την κατάπτυστη απόφαση των Ντογιάκου-Κλάπα για την φυλάκιση του βουλευτή με σκεπτικό την συμμετοχή του στο Πολιτικό Συμβούλιο της Χρυσή Αυγής.

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Σοκαρισμένος ο Παπαδημούλης από συνθήματα των ΛΟΚ στη Κύπρο..την άλλη φορά ας κλείνει τα αυτιά του.



Το σύνθημα "Η Κύπρος είναι ελληνική γαμιέται η Τουρκία" που ξεστομίζετε από ομάδες λοκατζήδων που εκπαιδεύονται στο Σταυροβούνι στην Κύπρο έφερε λένε αναστάτωση….
Και ασφαλώς ο Αγεωγράφητος  κύριος Παπαδημούλης ζητάει την άμεση αντίδραση της πολιτείας όπως και την λήψη μέτρων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Δεν του έχει πει κάποιος από τους μαλακες συμβούλους που έχει ότι η Κύπρος είναι ανεξάρτητη και δεν έχει καμία δουλειά ο Αβραμόπουλος στα εσωτερικά της ; 
Tο άλλο ανεκδιήγητο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος κάνει λόγο για σιγή ιχθύος από τη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αναφέρει σχετικά:

Οι 10 πληγές του Έλληνα οπλοκατόχου

Εισαγωγή
  • Πολλοί στη χώρα μας γκρινιάζουν γιατί δεν οπλοκατέχουν, γιατί δεν οπλοφορούν, ή γιατί δεν τους επιτρέπεται να αγοράσουν το αγαπημένο τους όπλο. Μπορεί να ακούγεται λογικό, αλλά τι κάνουμε για αυτό; Στις περισσότερες περιπτώσεις απλά δυσχεραίνουμε  τη θέση μας.
  • Με συμπεριφορά πρωτόγονου (στην καλύτερη) ανθρώπου, για να μην πούμε ψυχασθενή,κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να βοηθήσουμε τον νομοθέτη να απαγορέψει εντελώς τα όπλα, εξυπηρετώντας άλλα συμφέροντα, ελέγχοντας απολυταρχικά τους νομοταγείς πολίτες (οι εγκληματίες δεν… σκαμπάζουν από νομοθεσίες),

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Η ΙΣΤΟΡΙΑ που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ΜΑΘΕΙΣ- Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ των ΕΛΛΗΝΩΝ από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ (38-116 Μ. Χ.)


ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ
Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέ τα παιδιά μας, δεν διδάσκονται στα σχολεία επί παραδείγματι ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως.
Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν γιατί ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος ήταν εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκαιο.
Οι εβραϊκές κοινότητες, από το 70 μ. Χ. έως το 115 μ. Χ. ανασυντάσσονται, οργανώνονται και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή μια αδυναμία της Ρώμης, για να πορευθούν προς τα πατρογονικά τους εδάφη.
Ένα τέτοιου είδους κίνημα, απαιτεί ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας της διασποράς, καλλιέργεια, εκ μέρους του ιερατείου, συνωμοτικού κλίματος, πολεμικής αρετής και υψηλού ηθικού, επί σειράν ετών.