Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΥΓΑΝΕ ΠΟΤΕ...


Το ηθικό των Ελλήνων δεν πρόκειται να σπάσει. Και δεν είναι αυτή η κρίση που θα τα καταφέρει. Οι δυσκολίες υπάρχουν, σίγουρα, αλλά συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια. Όσον αφορά στην αντοχή μας, η ιστορία την έχει αποδείξει. Κι αφού είμαστε οι απόγονοι των ανθρώπων του ελληνισμού, της αρχαιότητας, του βυζαντίου, της επανάστασης και της ελευθερίας, τίποτα δεν θα μας βάλει κάτω. Όσο πιο δύσκολα παρουσιάζουν όλοι τα πράγματα, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση έχουμε. Κανένα επιχείρημα οικονομικό ή όχι δεν μπορεί να εμποδίσει τη στρατηγική μας και την εξέλιξή μας. Και τα κομματικά τερτίπια δεν εντυπωσιάζουν παρά μόνο τους μαλθακούς, και βέβαια τους ραγιάδες. Οι δικοί μας είναι από άλλη πάστα και δεν μασάνε. Για τους δικούς μας, για τους παλιούς, για τους γέρους και για τα παιδιά μας δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε τίποτα. Ο προορισμός μας είναι ξεκάθαρος, διότι βρισκόμαστε στη γη της θάλασσας και ανήκουμε στο λαό του χρόνου. Δεν θα παραχωρήσουμε τίποτα από το ελληνικό έδαφος παρά μόνο τάφους στους εχθρούς μας που νομίζουν ότι είναι η ευκαιρία να μας χτυπήσουν και να μας αρπάξουν τα νησιά μας. Το όραμα είναι απλό και ξεκάθαρο...

Όσοι ΖΩΝΤΑΝΟΙ δίνουμε το παρών αύριο στο Σύνταγμα.



Όσοι ΖΩΝΤΑΝΟΙ δίνουμε το παρών αύριο στο Σύνταγμα. Η ΧΟΥΝΤΑ των Παπαδήμου-Παπανδρέου-Σαμαρά πρέπει να πέσει υπό το βάρος των αντιδράσεων μας. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τους ΜΑΣΟΝΟΥΣ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ! ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ!



Αυξάνεται ο αριθμός των βουλευτών της ΝΔ, που δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν το πακέτο μέτρων της Τρόικα, παρότι ο πρόεδρος του κόμματος έβαλε θέμα κομματικής πεθαρχίας και προειδοποίησε ότι, όποιοι δεν συμμορφωθούν, δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές.

Μέχρι στιγμής έχουν διαφοροποιηθεί από τη γραμμή της ηγεσίας οι βουλευτές κ.κ. Κώστας Μαρκόπουλος, Χρήστος Ζώης, Δημήτρης Σταμάτης, Μαργαρίτης Τζίμας, Παναγιώτης Μελάς και Γιώργος Βαγιωνάς.

Αίσθηση προκάλεσε ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και από τους κοντινούς στον κ Σαμαρά βουλευτές.

Στην ομιλία του, ο κ. Μαρκόπουλος ανέφερε ότι «την ατζέντα που διαπραγματευθήκατε, την συνέταξε ο υπουργός του 8%» και πρόσθεσε ότι «όποιος φοβάται να πεθάνει μία φορά, πεθαίνει κάθε μέρα».

Ο τομεάρχης 'Αμυνας κ. Μαργαρίτης Τζίμας είπε απευθυνόμενος προς τον κ. Σαμαρά, «μέχρι πριν από δύο εβδομάδες έλεγα ό,τι λέγατε εσείς και ο κ. Μιχελάκης ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και ότι θα τα διαπραγματευθείτε εσείς μετά τις εκλογές. Τώρα τι θα πω;».
ΠΗΓΗ.

Οι μάσκες έπεσαν. Με Αγγλικό δίκαιο και το PSI και η νέα δανειακή...Τώρα πέστε μας θα το ψηφίσετε;;;

 
 
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ;;;;
 
Δείτε τι προβλέπει η νέα Σύμβαση Διευκόλυνσης PSI Διαχείρισης Υποχρεώσεων, που κατατέθηκε χθες στην Βουλή για ψήφιση την Κυριακή.
Διαβάστε την σελίδα 28 του Παραρτήματος Ι...
Εφαρμοστέο Δίκαιο και Αρμόδια Δικαστήρια

Η παρούσα Σύμβαση και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.
Τα Μέρη υποχρεούνται να υπαγάγουν κάθε διαφορά που ενδέχεται να προκύψει σε σχέση με τη νομιμότητα, εγκυρότητα, ερμηνεία ή εκτέλεση της παρούσας Σύμβασης στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου.
 
Ο Όρος 13(2) εφαρμόζεται προς όφελος του ΕΤΧΣ. Κατά συνέπεια, τίποτε από όσα αναφέρονται στον όρο 13(2) δεν εμποδίζει το ΕΤΧΣ από το να εκκινήσει διαδικασίες αντιδικίας (οι "Διαδικασίες") στα δικαστήρια του Επωφελούμενου Κράτους Μέλους ή του εφαρμοστέου δικαίου της παρούσας Σύμβασης και το Επωφελούμενο Κράτος Μέλος αποδέχεται αμετάκλητα την υπαγωγή στην αρμοδιότητα των ανωτέρω δικαστηρίων. Στο μέτρο που το επιτρέπει ο νόμος, το ΕΤΧΣ θα μπορεί να εκκινήσει παράλληλες Διαδικασίες σε περισσότερες από μια από τις ανωτέρω δικαιοδοσίες.
 
Το Επωφελούμενο Κράτος Μέλος και η Τράπεζα της Ελλάδος παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφασης ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που αυτό δεν απαγορεύεται από αναγκαστικό νόμο.
 

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Τι κοινό έχουν ο Γκρουέφσκι και ο ...ΚΑΖΑΚΗΣ ;;;


Τι κοινό λέτε να έχουν ο ναζιστής Γκρουέφσκι και ο οπαδός της δραχμής και σημαιοφόρος κατά του ...'πολιτικού συστήματος', ο πολύς κύριος Καζάκης; Αναρωτιέστε έ;  Αγαπάνε πάρα πολύ τους μεταλλαγμένους Βουλγαροσλάβους.....Λοιπόν ιδού η απόδειξη:

ΕΡΕΥΝΑ: Αυτός είναι ο τυχοδιώκτης Henry Noel Brailsford, του οποίου το βιβλίο του 1906 για τις «ράτσες της Μακεδονίας», μετέφρασε το 2006 ο Φον Δημητράκης Καζάκης. .Ο Φον Δημητράκης Καζάκης, το 2006, επέλεξε να είναι ο μεταφραστής του βιβλίου «Macedonia: Its Races and Their Future» (Μακεδονία: Οι Ράτσες -φυλές- και η προοπτική τους), του τυχοδιώκτη και έμμισθου πράκτορα του Βρετανικού ιμπεριαλισμού και της επίσημης Βρετανικής κυβερνητικής αποικιοκρατίας, Henry Noel Brailsford. Ο τυχοδιώκτης Βρετανός πράκτορας Henry Noel Brailsford, έχει τεράστιο ενδιαφέρον, διότι είχε προκάλυψη τη δημοσιογραφία και τις αριστερίστικες οργανώσεις του, και δούλεψε σκληρά, για να δημιουργηθεί ανεξάρτητη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και ανεξάρτητη «ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», και τα δύο κρατίδια, ξεκωμμένα από τον Ελληνικό εθνικό ιστό, που θα έμενε μέχρι τη Θεσσαλία. Και τα δύο (δημοσιογραφία και αριστερές οργανώσεις) τα άλλαζε ή τα μετονόμαζε σαν τα πουκάμισα. Σαν τα σημερινά ξυραφάκια μιας χρήσης. Μόνο μία ήταν η σταθερά αξία του Henry Noel Brailsford:

Κολοτούμπας Καρατζαφέρης: "Θα αναγκαστούμε να καλέσουμε άλλες δυνάμεις να διαχειριστούν τις ταραχές"




Μια δήλωση που μπορεί να προκαλέσει πολύ μεγάλες αντιδράσεις έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης! Αναφερόμενος στο γεγονός ότι μπορεί η αριστερά να ανέβει σημαντικά αλλά και να επικρατήσουν σοβαρές ταραχές,ο κ.Καρατζαφέρης  αναφέρθηκε στις δηλώσεις των αστυνομικών που είπαν ότι δεν πρόκειται να "χτυπήσουν τ΄ αδέλφια" τους και είπε ότι τότε θα πρέπει να "απευθυνθούμε σε άλλες δυνάμεις"!

Οι άλλες δυνάμεις που φωτογράφισε ο κ.Καρατζαφέρης δεν είναι άλλες από τις Ένοπλες Δυνάμεις, για τις οποίες κατά καιρούς έχει γίνει πολύ μεγάλη συζήτηση!

Η άσκηση  στο Κιλκίς με τις "διμοιρίες καταστολής πλήθους" που είχε αποκαλύψει το Onalert είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και μόνο με την υποψία ότι αυτές οι δυνάμεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον διαδηλωτών.




Γνωστοί υποστηρικτές του καθεστώτος Σημίτη προσχώρησαν στο κόμμα του ελληνόφωνου Κουβέλη.

 
 
Σωμερίτης, Μπίστης και Παναγιώτου στο πλευρό του Κουβέλη. Προσθέστε και την παρουσία της Ρεπούση και θα καταλάβετε πόσο εθνικά επικίνδυνο είναι το νέο κόμμα του Κουβέλη.
 
«Αποφασίσαμε στις ερχόμενες εκλογές να στηρίξουμε τη Δημοκρατική Αριστερά, προσδοκώντας ότι θα συμβάλει στη δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής πλειοψηφίας, ικανής να αναλάβει τις τύχες της χώρας μας και να την οδηγήσει και πάλι στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης», αναφέρει η δήλωση στήριξης.
 
Τη δήλωση υπογράφουν οι: Παύλος Αθανασόπουλος, Νίκος Αργυριάδης, Σωτήρης Βαλντέν, Σπύρος Βάρελης, Στέφανος Διαμαντής, Κλειώ Ευαγγελάκου, Μιχάλης Κυριακίδης, Λέλα Κωστούλα, Γιάννης Μεϊμάρογλου, Νίκος Μπίστης, Παναγιώτης Παναγιώτου, Γιώργος Πιτουρόπουλος, Ριχάρδος Σωμερίτης, Μάνος Τρανταλίδης, Ηλίας Φιλιππόπουλος και Νίκος Χιωτάκης.
 

Έκκληση Καραμέρου(Οικολόγοι-Πράσινοι) στον Καρατζαφέρη…



ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.

«ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ 3% ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…»!
KAΡAMEΡOΣ: “Γιώργο είσαι γάτα! Κάνε κάτι να σε ξαναγαπήσουν.  Αλλιώς το περιστύλιο της βουλής θα γεμίσει ξυρισμένα κεφάλια.”

Φόβος και τρόμος έχει πέσει στο πολιτικό σύστημα-κύκλωμα των καταστροφέων της Ελλάδος, από την αλματώδη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Και βέβαια, αυτοί που είναι μέσα στα κόλπα γνωρίζουν καλά ότι το 3% των δημοσκοπήσεων είναι πλασματικό κι ότι η πραγματική δύναμη του κινήματος είναι -τουλάχιστον- διπλάσια, με συνεχείς αυξητικές τάσεις. Μέσα στον πανικό τους, λοιπόν, δεν κρατιούνται και αποκαλύπτονται. Και εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες στον… Καρατζαφέρη, για να ανασχέσει την εκλογική επιρροή της Χρυσής Αυγής, όπως έκανε τον παλιό καλό καιρό!

Μόνο που, οι καιροί άλλαξαν και το… άλογο του συστήματος αποδείχτηκε… κουτσό. Διαβάστε παρακάτω τη δημόσια έκκληση του γνωστού “προδευτικού” δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου –που προ ημερών ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τους Οικολόγους Πράσινους) προς τον Γιώργο Καρατζαφέρη, να το ξαναπαίξει «ακροδεξιός» μπας και… σταματήσει τη Χρυσή Αυγή:

Οι εκπρόσωποι του life style πτωχεύουν, αγοράζοντας κότερα.



Συνταρακτικές οι αποκαλύψεις για τον Πέτρο Κωστόπουλο (φωτογραφία), ο οποίος την ώρα που οι επιχειρήσεις του φυτοζωούσαν και αυτός άφηνε απλήρωτους εργαζόμενους, αγόραζε σκάφη αναψυχής! Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, ο τύπος αυτός έδωσε 450.000 ευρώ, μέσω εταιρίας που εδρεύει στα Marshall Islands και αγόρασε ένα σκάφος από την FB Design, το FB RIB42 Sport Hull. 13,2 μέτρα σκάφος, με δύο μηχανές FΡT 620 ίππων και καμπίνα για δύο άτομα. Και αυτό, την ώρα που η κρίση είχε χτυπήσει την πόρτα μας... Να το χαίρεται το πολυτελές απόκτημά του ο στυλοβάτης του εν Ελλάδι σοσιαλισμού και του σημιτικού «εκσυχρονισμού». Να τον χαίρονται και όσοι τον παρακολουθούν στις τηλεοπτικές του εκπομπές.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Kαι ξαφνικά όλοι ασχολούνται με την Χρυσή Αυγή...


Η μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και η μεγάλη πιθανότητα να είναι στην επόμενη βουλή , αναγκάζουν πλέον τα περισσότερα ΜΜΕ της χώρας να ασχοληθούν μαζί της ψάχνοντας τα "αίτια" της μεγάλης ανόδου που παρατηρείται τελευταία. 

Διαβάζουμε απο τον ιστοχώρο http://www.iefimerida.gr


Μια δεύτερη στη σειρά δημοσκόπηση, η χθεσινή της Public Issue, φέρνει το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής στο κατώφλι της Βουλής καθώς δίνει στο κόμμα που καθοδηγεί ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος ποσοστό της τάξης του 3%.

Αυτό που φαινόταν αδιανόητο και μη παραδεκτό τα προηγούμενα χρόνια, καθώς το κόμμα που εκφράζει τις πιο σκληρές εθνικιστικές θέσεις και πρωτοστατεί σε εκδηλώσεις κατά των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας ήταν απομονωμένο και από τον ελληνικό λαό, μοιάζει σήμερα πολύ πιθανό.

Δύο είναι οι λόγοι που βοηθούν στην άνοδο του συγκεκριμένου κόμματος.

Ο πρώτος και βασικός η οικονομική κρίση που σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης σπρώχνει τους απελπισμένους πολίτες στα άκρα. Η κατάρρευση του δικομματισμού με την απαξίωση των παραδοσιακών πολιτικών κομμάτων τα οποία βαρύνονται με κατηγορίες για την πορεία της χώρας τα τελευταία πολλά χρόνια αποτελούν την καλύτερη δεξαμενή.
Πολύ δε περισσότερο σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι και μεγάλο και υπαρκτό. Και δεν είναι τυχαίο ότι η δημοσκοπική άνοδος της Χρυσής Αυγής συνέπεσε...

Σκύλος «συνέλαβε» Γεωργιανό κλέφτη.


Τέσσερις Γεωργιανοί είχαν σπείρει τον τρόμο και τον πανικό στην Αλεξανδρούπολη, αφού «χτυπούσαν» σπίτια στην ευρύτερη περιοχή. Οι αδίστακτοι κακοποιοί εντοπίσθηκαν την στιγμή που επιχειρούσαν να μπουν σε σπίτι, στα περίχωρα της Αλεξανδρούπολης.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να περάσουν επι τόπου χειροπέδες στους τρεις από τους τέσσερις. Ο τελευταίος κατάφερε να ξεφύγει προσωρινά, όμως ο σκύλος της αστυνομίας που είχε επιστρατευθεί στις έρευνες τον εντόπισε και τον «συνέλαβε».
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τέσσερις δράστες είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα πριν από 18 ημέρες, με σκοπό την διάπραξη κλοπών, ενώ κατά το τελευταίο δεκαήμερο, διέρρηξαν πέντε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή.

Επίθεση κατά των Σκοπίων από Βούλγαρο ακαδημαϊκό


«Η ιστορία της FYROM δεν αποτελεί παρά μια πολιτική προπαγάνδα και βέβαια δεν συμπεριλαμβάνεται στις ανθρωπιστικές επιστήμες», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Βούλγαρος Ακαδημαϊκός Georgi Markov, που είναι και διευθυντής στο Ινστιτούτο Ιστορίας της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημόνων.
Το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα το ανέδειξε ο Τηλέμαχος Κόκκος, στην «Ελεύθερη Ζώνη» (elzoni.gr), αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό ότι οι Σκοπιανοί έχουν κατορθώσει να στρέψουν εναντίον τους όλους – στην κυριολεξία – τους γειτονικούς τους λαούς, με την εξαίρεση ενδεχομένως των Σέρβων, οι οποίοι για λόγους εθνικού συμφέροντος (είναι νουνεχείς και περήφανοι που είναι Σλάβοι σε αντίθεση με κάποιους άλλους…):
«Οι Σκοπιανοί ισχυρίζονται ότι υπάρχει ‘Μακεδονικό Έθνος’ και αυτό το έθνος πρέπει να’ χει μια αξιοσέβαστη Ιστορία. Εδώ όμως είναι και η διαφορά μας. Πιστεύουμε πως το Έθνος αυτό δημιουργήθηκε από τον Τίτο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και βασικά η Ιστορία τους είναι πολύ μικρή, καθώς αρχίζει μόλις το 1944», εξηγεί ο καθηγητής, «αλλά αυτοί θέλουν να αποκτήσουν και μια αναγεννησιακή και μια μεσαιωνική Ιστορία απ’ τον Βασιλιά Σαμουήλ και αρχαία Ιστορία απ’ τον Μέγα Αλέξανδρο. Όλα αυτά δεν είναι ευρωπαϊκά, τα δε βιβλία τους είναι γεμάτα με μίσος κατά των Βουλγάρων με εκπληκτικούς τίτλους»!
Και συνεχίζει:

ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Η ΑΛΩΣΗ" .ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ...


Μεγάλες αντιδράσεις προκαλεί στην Γερμανία η τουρκική ταινία «Φετίχ 1453». Στη Κολωνία η Χριστιανική Οργάνωση Via Dolorosa ανέλαβε πρωτοβουλία μποϋκοταρίσματος της ταινίας.
Δήλωσαν ότι οι Τούρκοι θα πρέπει να ντρέπονται για όσα έκαναν στους Χριστιανούς στο παρελθόν, αντί απλά να εορτάζουν την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης.
Συγκεκριμένα, παροτρύνουν του Χριστιανούς να μην παρακολουθήσουν την ταινία. Επιπλέον, θα μοιράσουν φυλλάδια μπροστά από κάθε κινηματογράφο για να πληροφορήσουν τους πολίτες που θα ήθελαν να δουν την ταινία, τονίζοντας ότι η Αγία Σοφία έγινε τζαμί μετά την κατάληψη από τους Οθωμανούς.

ΦΡΙΚΗ : ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΖΑΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ


«Βράζει» το διαδίκτυο από αγανάκτηση. Γεμάτοι αυταρέσκεια και με πλατιά χαμόγελα δύο νεαροί ποζάρουν μπροστά στο φωτογραφικό φακό καμαρώνοντας για το έγκλημα τους. Να κρεμάσουν δηλαδή δύο άτυχα σκυλιά και να «μοιράσουν» μάλιστα την φωτογραφία της φρίκης στο Facebook!
Οι νεαροί εγκληματίες με καταγωγή από την Ρουμανία,βασάνισαν και σκότωσαν τα άτυχα τετράποδα και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν πίνοντας και καπνίζοντας μπροστά από τα κρεμασμένα σώματά τους.
Οι φιλοζωικές οργανώσεις της χώρας με τη βοήθεια χρηστών του Facebook έχουν ξεκινήσει εκστρατεία εντοπισμού των ασυνείδητων νεαρών με σκοπό να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για τις πράξεις τους.
Η σελίδα στην οποία ανέβασαν την φωτογραφία με την κτηνωδία έχει διαγραφεί, όμως η εικόνα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με την ελπίδα να τους αναγνωρίσουν.
Η Ρουμανία «φημίζεται» για τις δολοφονίες ζώων και μάλιστα πρόσφατα ψηφίστηκε νόμος που επιτρέπει στους δήμους να αιχμαλωτίζουν και να σκοτώνουν ζώα με τη δικαιολογία της «ευθανασίας» για την αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων.

Ας μην χαίρονται οι μισέλληνες. Την αξία ενός κωλόχαρτου έχει η συμφωνία που υπέγραψαν οι τέσσερις νενέκοι.



Ας μην χαίρονται οι μισέλληνες εντός και εκτός Ελλάδος. Την αξία ενός κωλόχαρτου έχει η συμφωνία που υπέγραψαν οι τέσσερις νενέκοι. Ακόμη και εάν περάσει από το κυνοβούλιο η συμφωνία θα ανατραπεί από τον ελληνικό λαό.

Έρχονται ειδικά δικαστήρια και κρεμάλες για την συμμορία των τεσσάρων ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.



Η φαρσοκωμωδία τελείωσε, τα προσωπεία έπεσαν. Έρχονται ειδικά δικαστήρια και κρεμάλες για την συμμορία των τεσσάρων. Όλοι οι μασόνοι όλης της γης δεν θα τους σώσουν από την οργή των Ελλήνων πατριωτών.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΕΘΝΙΚΟ" ΘΕΑΤΡΟ


Είναι απερίγραπτος ο Ανθελληνισμός των Αριστερών, που βρίσκονται σε όλα τα πόστα: Ενώ η Ελλάς διαλύεται και οι εισβολείς Λαθρομετανάστες μάς δολοφονούν και μάς ληστεύουν καθημερινά, στο Εθνικό Θέατρο παίζονται αυτήν την στιγμή δύο μονόπρακτα («Αόρατη Όλγα» του Γιάννη Τσίρου και «Άουστρας» της Λένας Κιτσοπούλου) που καταγγέλλουν τον Ρατσισμό των Ελλήνων προς τους Ξένους Μετανάστες!.. Το φοβερό είναι ότι τα δύο έργα τα παρήγγειλε το ίδιο το Εθνικό Θέατρο στους δύο αναρχοαριστερούς συγγραφείς, προκειμένου να ενσωματωθούν στην Ελληνική Κοινωνία οι Αλλοδαποί!.. Κι όπως γράφει το ίδιο το Εθνικό Θέατρο στην ιστοσελίδα του… «τα δύο μονόπρακτα θέλουν να δείξουν την στρέβλωση και τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας εξαιτίας του προβλήματος της μετανάστευσης»!.
Έχετε ξαναδεί μεγαλύτερο Μαζοχισμό; Οι Αλλοδαποί Εισβολείς να μάς δολοφονούν μέσα στα σπίτια μας, να θησαυρίζουν πουλώντας ναρκωτικά στα παιδιά μας και το Εθνικό μας Θέατρο να προσπαθεί να τους αγκαλιάσει. Πώς; Καταγγέλλοντας τους Ρατσιστές Έλληνες ότι εκμεταλλεύονται τους Ξένους Μετανάστες, γι’ αυτό αντιδρούν έτσι αυτές οι ψυχούλες που διψούν για Αγάπη!.. Και η πλάκα είναι πως ουδείς εχέφρων Έλλην μπορεί να επισκεφθεί την ανακαινισμένη (με πολλά εκατομμύρια) Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, διότι απέξω οι Λάθρο κατουράνε, χέζουν και ληστεύουν. Γι’ αυτό τα δύο αντιρατστιστικά μονόπρακτα παίζονται σε έναν χώρο στην Πλάκα, μπάς και ξεγελαστεί κανένας χριστιανός και μπεί μέσα να τα δεί και να αισθανθή ένοχος, επειδή δεν φέρεται αρκετά καλά στους αυριανούς φονιάδες του…

greekalert.com

ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



Aστεγος και άτομο με ειδικές ανάγκες ήταν ο ηλικιωμένος που βρέθηκε νεκρός σήμερα Τετάρτη έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατός του οφείλεται στο κρύο, ωστόσο τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν με την ιατροδικαστική εξέταση.

Πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην περιοχή αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος προσήλθε χθες στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, παραπονούμενος για προβλήματα υγείας. Όμως οι γιατροί που τον εξέτασαν δεν διαπίστωσαν κάποιο πρόβλημα. Στη συνέχεια ο ηλικιωμένος δεν έφυγε από το νοσοκομείο, αλλά παρέμεινε στους χώρους του. Εργαζόμενοι που αντιλήφθησαν την παρουσία του, του έδωσαν κουβέρτες, προκειμένου να αντιμετωπίσει το κρύο, ωστόσο, φαίνεται πως αυτό δεν στάθηκε αρκετό.


Γνωστός ηθοποιός: Με μαχαίρωσαν 30 Κούρδοι.


Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε την άγρια επίθεση που δέχτηκε από 30 Κούρδους έξω από το σπίτι του και αυτό τον ανάγκασε να φύγει από τη γειτονιά του και να μετακομίσει στο Νέο Κόσμο!
«Έπεσα θύμα της πολιτικής κατάστασης της υποβάθμισης του κέντρου. Στην αρχή υπήρξα θύμα κλοπής, προπηλακισμών, μέχρι που κάποιοι μέσα από την πολυκατοικία, με ονόματα, με συμβόλαια και όλα τα λοιπά στοιχεία μου επιτέθηκαν γιατί στις τέσσερις την νύχτα σφάζονταν κι εγώ έκανα το λάθος να ειδοποιήσω την ελληνική αστυνομία. Μου κοινοποίησαν δηλαδή κανονικά ότι έχω στοχοποιηθεί κι έτσι το εγκατέλειψα κι εγώ το κέντρο κι έφυγα» και συνέχισε ο Ζαχαρίας Ρόχας:

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Public Issue: 3% η Χρυσή Αυγή. Μπαίνει στην Βουλή



Public Issue: Δεδομένη η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Λαϊκού Συνδέσμου. 

Γι’ αυτό τρέμουν τις εκλογές τα λαμόγια του Μνημονίου και της υποταγής


Νέα έρευνα, αυτή τη φορά από το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue, μαρτυρά αυτό που λέμε εδώ και μήνες. Πως η είσοδος του Εθνικιστικού Κινήματος στην επόμενη βουλή είναι δεδομένη. Στη νέα έρευνα μάλιστα, η εταιρεία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου να φτάσουν το 4,5%… 

Στην πραγματικότητα τα εκλογικά ποσοστά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματoς είναι ακόμα υψηλότερα γιατί οι έρευνες γίνονται τηλεφωνικά και δυσκολεύονται οι πολίτες να δηλώσουν σε αγνώστους και δια τηλεφώνου, μέσα σε ένα αριστεροκρατούμενο και αριστερολάγνο πολιτικό σκηνικό όπως αυτό της Ελλάδας από τη μεταπολίτευση και μετά, πως θα ψηφίσουν ένα "ακραίο" κόμμα όπως η ΧΑ.

Είναι βέβαιο πως στην επόμενη βουλή θα εισέλθουν δυναμικά περισσότεροι από 10 Χρυσαυγίτες και θα επέλθει η πλήρης ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Αυτό το ενδεχόμενο τρέμουν τα λαμόγια του μνημονίου και της υποταγής, γι’ αυτό και συναινούν στην απαίτηση της τρόικα για νέα καθυστέρηση των εκλογών.

Τουρκική υπηκοότητα λόγω κρίσης για «120.000 Έλληνες»;;;



Η οικονομική ανάπτυξη της Τουρκίας έχει γίνει πόλος έλξης για «120.000 Έλληνες», οι οποίοι όχι μόνο θέλουν να μεταναστεύσουν στη γείτονα, αλλά να πάρουν και την τουρκική υπηκοότητα, ισχυρίζεται ο Εκρέμ Ερντέμ, ένας εκ των αντιπροέδρων του κυβερνώντος κόμματος AKP.

Θέλουν να κάνουν Τούρκους «120.000 Έλληνες»!

Σύμφωνα μα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, το στέλεχος του κόμματος του Ερντογάν επιχειρηματολογούσε για τις επιτυχίες της τουρκικής κυβέρνησης στην οικονομία και την πρόοδο που έχει σημειωθεί στον τομέα της υγείας, της διπλωματίας και της κοινωνικής πολιτικής, κατά της διάρκεια ομιλίας του.

Μάλιστα, ο κ. Ερντέμ υποστήριξε ότι η Τουρκία έχει γίνει πρότυπο για όλο τον κόσμο και ως απόδειξη ανέφερε ότι 120.000 Έλληνες επιθυμούν να λάβουν την τουρκική υπηκοότητα, όπως του εκμυστηρεύτηκε ένας πολίτης ελληνικής καταγωγής.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης το πήγε ακόμα πιο μακριά, λέγοντας: «Αυτοί οι άνθρωποι ήταν εδώ και έφυγαν. Τώρα επιθυμούν να γυρίσουν πίσω και αυτό επειδή είναι το ΑΚΡ στην εξουσία. Διότι εδώ όλοι οι πολίτες είναι ίσοι», είπε ο κ. Ερντέμ, παραγνωρίζοντας ότι οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης δεν έφυγαν αυτοβούλως, καθώς και ότι η κυβέρνησή του καταδικάζεται συχνά από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς για παραβιάσεις ανθρωπίνων και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

www.newsbomb.gr

Σκυλάκι του Νταβούτογλου ο νέος Τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα.


Γιατί ο Τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα Κερίμ Ουράς θέλει να «προστατεύσει» τους μουσουλμάνους της Ελλάδας;

Του Κώστα Τζεβελέκου

Ο νέος πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα κ. Κερίμ Ουράς πριν καλά – καλά στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι αποδέχεται τον διορισμό του , με τις δηλώσεις προκαλεί και προβληματίζει.

Τι δήλωσε;

«...Όπως είναι γνωστό, τα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία δεν ανήκουν μόνο στις χώρες στο έδαφος των οποίων βρίσκονται, αλλά αποτελούν κοινή κληρονομιά της ανθρωπότητας.

Με αφορμή αυτήν την αντίληψη, στην Τουρκία δίνεται μεγάλη σημασία στη διάσωση όλων των ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων, συμπεριλαμβανομένων των εκκλησιών και των μοναστηριών.

Κατά τον ίδιο τρόπο, ελπίζουμε ότι και η γειτονική Ελλάδα...

120Σ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΤΩΡΑ!



Θυμόμαστε την προπαγάνδα της αριστεράς και της κεντροαριστεράς από την δεκαετία του 1960, με τον «ανένδοτο αγώνα» και το 1-1-4.

Αυτό το τελευταίο είχε να κάνει με το λεγόμενο ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και την – υποτίθεται – «υπεράσπισή» του από τους «προοδευτικούς» εκείνου του καιρού, λόγω των «διώξεων» που γνώριζαν από την «επάρατο δεξιά»... Έτσι οι αριστεροί και οι κεντροαριστεροί (η «αριστερή πτέρυγα» της Ένωσης Κέντρου) ξεσήκωσαν τότε τον κόσμο και έβλαψαν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα μας, με την επιθετική τους τακτική για να καταλάβουν την εξουσία, στηριγμένοι πάνω στην ερμηνεία, υπέρ τους βέβαια, του άρθρου 114 του Ελληνικού Συντάγματος.
Στο νέο Ελληνικό Σύνταγμα, του 1975 και αναθεωρημένο το 1986, το 2001 και το 2008, το ακροτελεύτιο άρθρο είναι πια το 120. Η ακροτελεύτια διάταξη γράφει επακριβώς:
«1. Το Σύνταγμα αυτό που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Αυτά λέει το Ελληνικό Σύνταγμα στην τελευταία του διάταξη και είναι σαφέστατος ο νόμος στο τι ακριβώς εννοεί. Και εννοεί βέβαια ότι όποτε από πλευράς πολιτικής εξουσίας επιχειρηθεί η κατάλυσή του και η ουσιαστική υποδούλωση του φρονήματος του Λαού μας και της Πατρίδας μας εμείς, οι Έλληνες πολίτες, είμαστε υποχρεωμένοι, αλλά και δικαιούμαστε, να αντιδράσουμε με ΟΛΑ τα δυνατά μέσα, για να αποφευχθεί η σκλαβιά της χώρας μας! Το επαναλαμβάνω: έχουμε κάθε δικαίωμα, αλλά και ιερή υποχρέωση, να αντιδράσουμε όπως εμείς κρίνουμε πιο ορθά για την υπεράσπιση της ατομικής μας ελευθερίας και της εθνικής μας κυριαρχίας!...

Οι στόχοι των νέων μέτρων: αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου και κινεζοποίηση των Ελλήνων.

 
 
Οι στόχοι των νέων μέτρων: αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου και κινεζοποίηση των Ελλήνων
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή» καταγγέλλει την εθνοκτόνο στάση της συγκυβέρνησης του μνημονίου. Τα νέα μέτρα που προωθούν οι δανειστές και αποδέχονται οι εγχώριοι τοποτηρητές τους δεν στοχεύουν στη σωτηρία, αλλά στο ξεπούλημα της Ελλάδος. Με την εφαρμογή τους θα αντιμετωπίσουμε άμεσα δύο τρομακτικές συνέπειες:

1) την οριστική αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου, με το ενδιαφέρον των τοκογλύφων να επικεντρώνεται στα επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της χώρας
2) την «κινεζοποίηση» του ελληνικού λαού, που εν μία νυκτί θα γίνει το ιδανικό, εξαθλιωμένο εργατικό δυναμικό για τις επενδύσεις των διεθνών κερδοσκόπων σε μία Ελλάδα καθημαγμένη

Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί στο οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας. Πρωτίστως να πάψει να πιστεύει τους πολιτικούς του μνημονίου και τα φερέφωνά τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Για να εξέλθει η χώρα από αυτή τη στημένη κρίση χρέους πρέπει άμεσα να προχωρήσει στις παρακάτω κινήσεις:

- Καταγγελία του μνημονίου
- Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα και άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους
- Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και έναρξη γεωτρήσεων σε όλες τις περιοχές με επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου
- Εθνικοποίηση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και των τραπεζών και επένδυση των εσόδων στον τομέα της εθνικής παραγωγής, με στόχο να ξαναγίνει η χώρα αυτάρκης.

Για να γίνουν πράξη τα παραπάνω απαιτείται κάθαρση του πολιτικού μας συστήματος από τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Απαιτείται ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ που θα υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Πρώην Αντιεξουσιαστής: ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ!


Από την Ειδική Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ο Νίκος Κουνταρδάς επέλεξε να μιλήσει αποκλειστικά στηνεκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου, το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από τον Life 921 fm. O πρώην «μαχητής και ήρωας» του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξεκαθάρισε από την αρχή τις προθέσεις του, τονίζοντας τα παρακάτω: «Ήθελα κάποια στιγμή να το κάνω αυτό και να μιλήσω στους αγαπημένους μου Ξανθιώτες, 6 μήνες μετά την παράδοσή μου. Κατάγομαι από το χωριό της Μάνδρας, όπου με ακούνε και θέλω να στείλω την αγάπη μου στο καφενείο της Μάνδρας. Εκεί μεγάλωσα….»
-Σε ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου πως έτσι «ξαφνικά» αποφάσισε να προβεί σε μια τέτοια εξομολόγηση και τι ήταν αυτό που τον έκανε να παρέμβει ελεύθερα στην εκπομπή του, ο Νίκος Κουνταρδάς συνέχισε με έμφαση:

«κ. Παπαδόπουλε… Παραδόθηκα και πέθανα.
Αγωνίστηκα για κάποιες ιδεολογίες, για πράγματα που πίστευα ως άνθρωπος και προδόθηκα από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο.
Έμαθα ότι έγινε μία επιθετική ενέργεια εις βάρος σας και επικηρύξατε τους αναρχικούς με χρηματικό ποσό. Όσα και να δίνατε και ένα εκατομμύριο Ευρω να δίνατε, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σας τους παραδώσουνε ποτέ τους υπεύθυνους της τρομοκρατικής ενέργειας εις βάρος σας. Κατά τη γνώμη μου, κοιτάξτε προς Τουρκία ή Ισραήλ ή τους μασόνους, γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ψευτο-επαναστάτες τα παίρνουν από αυτές τις χώρες
. Δεν υπάρχει περίπτωση να συλληφθούνε ποτέ. ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ. ΤΟΥΣ ΕΖΗΣΑ. Αγωνίστηκα στην Ξάνθη, έγινε μία διαδικασία κάποιους μήνες , γνωρίζετε την καθαρότητά μου , λυπάμαι για τους συντρόφους μου αλλά οι μισοί από αυτούς τα παίρνουν από αυτούς!!!»

Σεμίνα Διγενή κατά Κάρολου Παπούλια


«Απορώ γιατί επιμένετε να είστε ακόμη Πρόεδρος»

Επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσω ανοιχτής επιστολής έκανε η Σιμένη Διγενή υποστηρίζοντας πως αισθάνεται απελπιστικά προδομένη από το «φίλο της» Κάρολο Παπούλια, τον οποίο προειδοποιεί πως αν δεν κάνει κάτι άμεσα θα έρθουν και χειρότερα. Τονίζει μάλιστα πως αν ήθελε να εναντιωθεί στους νόμους και στα διατάγματα που έφερνε η κυβέρνηση θα έπρεπε να υποβάλει την παραίτηση του.

Παράλληλα επιτίθεται και στους πολιτικούς με βαριές εκφράσεις όπως «ανεπάγγελτοι» και «πρώην ζιγκολό» και λέει πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μην τους πάρει με τις πέτρες ο κόσμος.

Η επιστολή της Σεμίνας Διγενή:

Γερμανική εφημερίδα:«Αποτυχημένοι σωτήρες» οι Ευρωπαίοι για την Ελλάδα


Με τον τίτλο «αποτυχημένοι σωτήρες» η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου εκαπέλυσε δρυμύ κατηγορώ προς τους Ευρωπαίους ηγέτες για την αναποτελεσματική στρατηγική αντιμετώπισης της ελληνικής κρίσης χρέους. Μάλιστα η εφημερίδα προτείνει έξοδο της χώρας από το ευρώ ή την εκπόνηση ενός «Σχεδίου Μάρσαλ» για την Ελλάδα.

«Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία για την πικρή αλήθεια. Δύο χρόνια μετά την πρώτη σύνοδο για την ελληνική κρίση είναι σαφές: Έτσι δεν μπορεί να σωθεί χώρα, έτσι βυθίζεται όλο και βαθύτερα στο πουθενά. Το πρόγραμμα λιτότητας οδήγησε τη χώρα κατευθείαν στη φτώχεια και τη νομισματική ένωση σε αδιέξοδο.

«Όλοι φέρουν ευθύνη γι' αυτήν την καταστροφή, ιδιαίτερη είναι ωστόσο η ευθύνη της γερμανικής κυβέρνησης, η οποία προέταξε σκληρό τόνο και επέβαλε αργότερα, ότι θα έπρεπε να απαλλάξουν οι τράπεζες την Ελλάδα από ένα μεγάλο μέρος των χρεών της. Αυτό είναι γενικά σωστό, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, έκανε το χάος μεγαλύτερο, καθώς εδώ και εβδομάδες διεξάγονταν πάνω από όλα διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος, γεγονός που μπλόκαρε άλλες αποφάσεις και προκάλεσε γενικευμένη δυσθυμία».

Σύμφωνα με την εφημερίδα υπάρχουν δύο τρόποι επίλυσης για το «ελληνικό πρόβλημα»: ο ένας είναι η αποχώρηση της χώρας μας από το κοινό νόμισμα, ενώ η εναλλακτική επιλογή είναι ένα αποφασιστικό και ακριβό, «σχέδιο Μάρσαλ» για την Ελλάδα στο πλαίσιο της νομισματικής ένωσης.

Καταλήγοντας η Süddeutsche Zeitung αναφέρει σκωπτικά πως «φυσικά υπάρχει και μία τρίτη δυνατότητα, η χειρότερη όλων: να συνεχιστεί η πρακτική που εφαρμόστηκε ως τώρα».

Κολλητός της Ρεπούση ο εκλεκτός των ΜΜΕ Κουβέλης.



Αίσχιστο παρασκήνιο αποκάλυψε η εκπομπή Μακελειό 2 με τον Στέφανο Χίο. Εικόνες αδιαμφισβήτητες με Ρεπουση δίπλα στον Κουβελη αλλα και πληροφορίες πως στο νέο κόμμα φέρεται να εμπλέκεται και η κυρία Δραγώνα, το πρόσωπο που χαρακτηρίστηκε ως “απεχθές” και “πρέσβειρα της μισανθρωπίας”.

ΠΗΓΗ: ΟΛΥΜΠΙΑ

ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Την επόμενη φορά που τα γνωστά (κομματο)κοπρόσκυλα έρθουν με το υπεροπτικό υφάκι τους να μας κάνουν...μαθήματα πατριωτισμού, ας δουν την γιαγιά της φωτογραφίας που παλεύει να πάρει ένα δωρεάν σακί με πατάτες, που μοίρασαν αγρότες το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη!

Υποσχόμαστε να πληρώσετε για το κακό που κάνατε στη χώρα και τους κατοίκους της: Ναι, σ' εσάς απευθυνόμστε, τους βολεμένους ΑΛΗΤΕΣ που παίζετε με τις τύχες ενός ολόκληρου λαού και παρασιτείτε εις βάρος του!

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλυψη: "Σκοπιανοί με αλβανικά διαβατήρια έκαψαν την Πελοπόννησο το 2007"


«Ένα άκρως εμπιστευτικό έγγραφο, με τα επτά ονόματα των μελών της οργανωτικής ομάδας Σκοπιανών πρακτόρων με αλβανικά διαβατήρια, οι οποίοι ευθύνονταν για τις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόνννησο, διαβιβάστηκε από την Διακλαδική Διεύθυνση Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε.Μεϊμαράκη και από εκεί προωθήθηκε στον υπουργό Εσωτερικών, Π. Χηνοφώτη».

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, με καθυστέρηση 4,5 ετών βέβαια ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Δημοκρατία"

«Ένα πληροφοριακό σημείωμα των υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο εδόθη στις 17 Νοεμβρίου 2007 στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Μεΐμαράκη οι πυρκαγιές του θέρους 2007 σε σημαντικό αριθμό είναι έργο εξτρεμιστών Σκοπιανών, σε συνεργασία με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων».

Μεταξύ της επταμελούς ομάδας που οργάνωσαν τις εγκληματικές αυτές πυρκαγιές είναι και κάποιοι...

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ


Για να μιλήσει σε κοπή πίτας σε τοπική εκδήλωση στην Κάτω Αχαϊα πήγε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αλέκος Χρυσανθακόπουλος αλλά τελικά έφυγε άρον άρον.Οι συγκεντρωμένοι αγανακτισμένοι πολίτες κινήθηκαν προς το μέρος του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ και άρχισαν να τον αποκαλούν «καταπατητή του Συντάγματος«, απαιτώντας «να φύγει από το χώρο«.
Ο βουλευτής κάτω από τις αποδοκιμασίες αποχώρησε, καλώντας τους σε δημόσιο διάλογο στην πλατεία της Αχαγιάς.
Στο δεύτερο επεισόδιο χρειάστηκε ακόμη και η παρέμβαση αντρών της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθούν τα… χειρότερα εις βάρος του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αστέριου Ροντούλη, το πρωί της Κυριακής στο Διάσελλο Τρικάλων.
Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr ο υφυπουργός έφτασε στο χωριό -στο οποίο σχεδιάζεται εδώ και μια εικοσαετία και πλέον να γίνει κτηνοτροφικό πάρκο- προκειμένου να μιλήσει σε προγραμματισμένη εκδήλωση για το μέλλον της Ελληνικής κτηνοτροφίας και των επιδοτήσεων.
Νέοι κτηνοτρόφοι του Διασέλλου, αλλά και από τα γύρω χωριά, τον αποδοκίμασαν έντονα, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις ενώ υπήρξαν και ένας-δυο πιο θερμόαιμοι.
Ζητήθηκε αστυνομική ενίσχυση και τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν με προσωπική παρέμβαση του προέδρου της Κοινότητας Μιχάλη Τσιόγγα και τηλεφωνήματα που έκανε σε δικούς του ανθρώπους ο εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΣΥ, καταγόμενος από το χωριό, Σάκης Καλύβας, ο οποίος βρισκόταν καθ’ οδόν από Αθήνα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:


Eύελπις :«Τραγουδήσαμε τον ύμνο της χούντας για ανύψωση ηθικού»


"Οι ευέλπιδες είναι πολύ απογοητευμένοι από την παρούσα οικονομική κατάσταση της χώρας και έπρεπε κάπως να τους ανυψωθεί και πάλι το ηθικό, γι αυτό και έγινε η διασκευή στον ύμνο της χούντας". Αυτό δήλωσε ο τεταρτοετής εύελπις που είχε παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της αποπομπής του.
Τελικά ο εγκαλούμενος Αρχηγός της Σχολής ούτε αποπέμφθηκε ούτε καν τιμωρήθηκε, ενώ εμφανίστηκε αμετανόητος.(Και σωστά να προσθέσουμε)*

Σύμφωνα με το «Βήμα» στην απολογία του μάλιστα υποστήριξε πως κατά την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου οι πρωτοετείς ευέλπιδες τραγούδησαν τον ύμνο της χούντας που ο ίδιος είχε διασκευάσει. Ωστόσο δεν είχε σκοπό όπως είπε να προσβάλει κανένα, αντίθετα ήθελε να περάσει το μήνυμα πως μόνο ενωμένοι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τις δύσκολες ώρες που ζει η Ελλάδα.

Τελικά φαίνεται πως κάπως έτσι έπεισε και το Πειθαρχικό Συμβούλιο και, το οποίο του καταλόγισε «επιπολαιότητα» και πως «δεν έλαβε υπόψη τους κινδύνους παρανοήσεως του τροποποιημένου ύμνου, με αποτέλεσμα να τύχει παρεξηγήσεως».

iefimerida.gr


* Σχόλιο Περσέα

Ο Λαός στο δρόμο!



«Ηχήστε οι σάλπιγγες… Καμπάνες βροντερές,

δονήστε σύγκορμη τη χώρα πέρα ως πέρα…

Βογκήστε τύμπανα πολέμου… Οι φοβερές

σημαίες, ξεδιπλωθείτε στον αέρα!

Ηχήστε οι σάλπιγγες… Καμπάνες βροντερές
δονήστε σύγκορμη τη χώρα πέρα ως πέρα…
Βόγκα Παιάνα ! Οι σημαίες οι φοβερές
της Λευτεριάς ξεδιπλωθείτε στον αέρα!»

Γιατί, αυτό το αγωνιστικό εμβατήριο του Σικελιανού δεν τον κάνουν πράξη τα λεγόμενα «αριστερά» κόμματα, η πλούσια ποικιλία των «αντιμνημονιακών και η ηγεσία της Εκκλησίας;

Η Ελλάδα έχει μπει στο φέρετρο προς ενταφιασμό, ο λαός της ρίχνεται στον καιάδα του ολέθρου, της ολοκληρωτικής καταστροφής και του αφανισμού και οι ηγεσίες του ΚΚΕ, του ΣΥΝ, καθώς και το πλήθος των πολύχρωμων «αντιμνημονιακών» απλώς καταναλώνουν λόγια: Λόγια αντικυβερνητικών και αντιμνημονιακών ομοβροντιών, λόγια ασύστολης και αφόρητης εκλογικής εμπορίας.

Όταν σε θάβουν ζωντανό δεν μπορεί εσύ να ψέλνεις «τροπάρια» καταγγελιών εμπορικής κατανάλωσης…

Όταν σε δολοφονούν δεν μπορεί να μένεις προσηλωμένος σε σώσου αντιπολιτευτικών «οβίδων», στις πασαρέλες: Στα ΜΜΕ και τη Βουλή…

Πού βρίσκονται όλοι αυτοί οι «γενναίοι της υποταγής»: