Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Τα καλά της Αναρχοαριστεράς - Δυο αντιεξουσιαστές συνελήφθησαν για πενταπλό φονικό στην Κύπρο


Δύο Έλληνες, 29 και 41 ετών, για τους οποίους είχαν εκδοθεί ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης από τις κυπριακές αρχές, για την δολοφονία πέντε ατόμων στις 23/6 στην Αγία Νάπα της Κύπρου, συνελήφθησαν σήμερα στην Αθήνα από αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, που τους εντόπισαν. Μάλιστα και οι δύο συνελήφθησαν στο λιμάνι του Πειραιά όπου ετοιμάζονταν να φύγουν για διακοπές. 
Οι δύο συλληφθέντες φέρονται ότι έχουν ανάμιξη στην πενταπλή δολοφονία, και συγκεκριμένα τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων, τους οποίους οι δράστες πυροβόλησαν στα κεφάλια. Η δολοφονία χαρακτηρίστηκε από τα κυπριακά ΜΜΕ ως μαφιόζικη εκτέλεση, δεδομένου ότι τα θύματα εργάζονταν στις προσωπική ασφάλεια Κυπρίου επιχειρηματία.
Σύμφωνα με το sigmalive, όλα έγιναν στις 3.30 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ενω οι 5 βρίσκονταν σε αυτοκίνητο που κινείτο σε σκοτεινό δρόμο της περιοχής στην Αγία Νάπα, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του οχήματος το οποίο ξέφυγε απο την πορεία του και έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. 
Οι δράστες πλησίασαν το όχημα και πυροβόλησαν εν ψυχρώ τα πέντε πρόσωπα στο κεφάλι και στο στήθος. Ο θάνατος των δύο ήταν ακαριαίος ενώ οι άλλοι τρεις υπέκυψαν στα τραύματα τους κατά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο...

Στη βουλή των φυγόστρατων αρνήθηκαν το δημοκρατικό δικαίωμα στον Αξιωματικό των Ε.Δ


Σε ένα κοινοβούλιο γεμάτο αστράτευτους , ήταν απολύτως λογικό να γίνουν σημεία και τέρατα ώστε να κλαπεί η θέση του αντιπροέδρου, όχι μόνο από την Χρυσή Αυγή, αλλά και από έναν Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού. Έναν Αξιωματικό που υπηρέτησε ευδοκίμως στις Ειδικές Δυνάμεις, έναν Καταδρομέα και Αλεξιπτωτιστή, που δεν έκανε καριέρα σε προθαλάμους κομματικών γραφείων, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά της Πατρίδας μας, στα ελληνικά βουνά και τις βραχονησίδες.
Η επιλογή του Συναγωνιστή Ζησιμόπουλο για τη θέση του Ζ’ αντιπροέδρου της βουλής ήταν μία 100% συνειδητή πολιτική επιλογή της ηγεσίας του Κινήματος. Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στο πολιτικό προσκήνιο, όχι μόνο για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλά για να αλλάξει εκ βάθρων το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας. Ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή θα γινόταν αν προέδρευε στη βουλή ένας Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Αυτός είναι και ο προφανής λόγος που ενώθηκαν για μία ακόμη φορά όλα τα κόμματα του κατεστημένου, τα κόμματα των αστράτευτων και των προσκυνημένων, εναντίον μας. Όλοι εναντίον μας και εμείς εναντίον όλων. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει δυναμικά τον πολιτικό της αγώνα. Ο σημερινός αποκλεισμός μας ήταν από μόνος του μία Νίκη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Ζησιμόπουλος Πολύβιος γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 1969. Εισήχθη στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών το 1988 απ’ όπου αποφοίτησε με το βαθμό του Μόνιμου Λοχία (Ιππικού – Τεθωρακισμένων) και εν συνεχεία στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων απ’ όπου αποφοιτά το 1995 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού. Το 1998 εντάσσεται στις Ειδικές Δυνάμεις μέχρι το 2008. Είναι απόφοιτος των Σχολείων Καταδρομών, Β.Ε. Αλεξιπτωτιστού, Αρχηγών Ρίψεων, Κ.Ε.Ο.Α.Χ. και λοιπών σχολείων της Διοίκησης Ειδικών Δυνάμεων του Γ.Ε.Σ.  Έχει υπηρετήσει σε μονάδες Διαβιβάσεων, Καταδρομών και Πεζοναυτών στο Ανατολικό Αιγαίο, στο νομό Αττικής, στο νομό Μαγνησίας, στη νήσο Κύπρο και στο Βόρειο Έβρο. Το 2010 αποστρατεύεται με το τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη και εντάσσεται επίσημα στον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή. Σήμερα είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Στις Εθνικές Εκλογές του 2012 εκλέγεται βουλευτής στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Xρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
xryshaygh.com

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ: Μαρτυρία-σοκ γυναίκας δημοσιογράφου που βιάστηκε από ισλαμιστές στην πλατεία Ταχρίρ.

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ; ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

Είναι η τρίτη φρικτη περίπτωση στην ίδια πλατεία από τους “επαναστάτες”. Φανταστείτε πόσες δεν γνωρίζουμε.

Τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από ένα πλήθος ανδρών στην πλατεία Ταχρίρ, περιγράφει η Βρετανίδα δημοσιογράφος Νατάσα Σμιθ, στο προσωπικό της μπλογκ.


Η 21χρονη ρεπόρτερ βρέθηκε στην πλατεία του Καΐρουτην Κυριακή, για να καλύψει τους πανηγυρισμούς για την εκλογική νίκη του Μοχάμεντ Μόρσι, των Αδελφών Μουσουλμάνων.
Χιλιάδες άνθρωποι πανηγύριζαν γύρω της, κυρίως άνδρες. «Σε κλάσματα δευτερολέπτου όλα άλλαξαν». Μια ομάδα ανδρών την περικύκλωσε. «Γινόντουσαν συνεχώς πιο βίαιοι», γράφει. Στη συνέχεια, της έσκισαν τα ρούχα. «Ήμουν γυμνή (…) Αυτοί οι άνδρες είχαν μεταμορφωθεί σε ζώα. Με τραβούσαν από τα πόδια. Με τραυμάτισαν, έπιαναν το στήθος μου και έβαζαν τα χέρια τους σε όποιο σημείο του κορμιού μου μπορείς να φανταστείς. Τόσοι πολλοί άνδρες… Το μόνο που μπορούσαν να δω ήταν μοχθηρά μάτια και χαιρέκακα πρόσωπα, ενώ ήμουν βορά σε πεινασμένα λιοντάρια», εξομολογείται η Σμιθ.
Τη νεαρή δημοσιογράφο προσπάθησαν να σώσουν κάποιοι άλλοι άνδρες, που παρενέβησαν και την έβγαλαν από τα χέρια του όχλου. Την μετέφεραν σε ένα πρόχειρο ιατρείο, που είχε στηθεί στην πλατεία Ταχρίρ.
Όμως, το βάσανο δεν είχε τελειώσει ακόμα. Οι εξαγριωμένοι άνδρες διέλυσαν τη σκηνή, όπου είχε στηθεί το ιατρείο και «ακόμα μία φορά κακοποιήθηκα. Με έσερναν γυμνή στο έδαφος από τα μαλλιά».
Η δεύτερη επέμβαση ήταν η σωτήρια. Η Νατάσα Σμιθ μεταφέρθηκε σε ένα άλλο πρόχειρο ιατρείο, όπου βρέθηκε στα χέρια γυναικών. Ο κόσμος έφτιαξε γύρω από τη σκηνή ανθρώπινες αλυσίδες, για να αποτρέψει μια νέα επίθεση.

Η σύναξη των αγίων δώδεκα Αποστόλων.



Στις 30 Ιουνίου η Εκκλησία µας εορτάζει τους Δώδεκα Αποστόλους του Χριστού, την «δωδεκάριθμον φάλαγγα» των πρωταγωνιστών του Πνεύματος, όπως αναφέ­ρει ένας ύμνος της εορτής.

Είναι οι άνθρωποι που τους επέλεξε ο Θεάνθρωπος, για να αποτελέσουν τον πυρήνα της Εκκλησίας και να γίνουν οι συνεχιστές του απολυτρωτικού έργου Του στον κόσμο. Το αποστολικό αξίωμα είναι το πιο τιμητικό αξίωμα στην Εκκλησία. Υπερέχει από κάθε άλλο αξίωμα.

Έφεραν δε εις πέρας την τιμητική αποστολή τους οι Απόστολοι με τη Χάρη και βοήθεια του Παναγίου Πνεύ­ματος, που έλαβαν κατά την ημέρα της Πεντηκοστής.

Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου, Άγιον Όρος

Δεν είχαν κατά κόσµον προσόντα, στα οποία θα μπορούσαν να βασισθούν και να προχωρήσουν στο έργο της διαδόσεως του Ευαγγελίου. Ωραία ερωτά ο Ιερός Χρυσόστομος: «Tίνι γάρ θάρρουν;». Πού μπορούσαν να στηριχθούν και να έχουν θάρρος για το έργο τους; «Τ δεινότητι τν λόγων;», στη ρητορική τους μήπως ικανότητα; «λλά πάντων σαν μαθέστεροι», απαντά ο ίδιος ιερός Πατήρ. Ήσαν αγράμματοι ψαράδες. Αλλά μήπως μπορούσαν να βασισθούν, συνεχίζει ο Χρυσόστομος, «τ περιουσί τν χρημάτων;», στον πλούτο τους; «λλ’ οδέ ράβδον, οδέ ποδήματα εχον», ήσαν δηλαδή πάμπτωχοι υλικά. «λλά τ περιφανεί του γένους;», επιμένει να ερωτά ο Άγιος. Μήπως κατήγοντο από κάποιο ξακουστό γένος και αυτό τους έδινε «αέρα» και θάρρος; «λλ’ ετελες σαν καί ξ ετελν», απαντά. Ήσαν άνθρωποι άσημοι του άπλου λαού, παιδιά φτωχών γονέων με τίπο­τε το εντυπωσιακό κατά κόσµον (ΕΠΕ 12,370).

Και όμως αυτοί οι άσημοι, οι αγράμματοι και φτωχοί, με τη χάρη και τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος ανέτρεψαν το κατεστημένο των αιώνων, φώτισαν τη σκοτισμένη ανθρωπότητα, άνοιξαν την μετά Χριστόν εποχή στην ιστορία του κόσμου, εξευγένισαν με το κήρυγμα του Ευαγγελίου τα ήθη και εξαγίασαν με τη Χάρη των Μυστηρίων της Εκκλησίας τους ανθρώπους.

Η προσφορά των Αγίων Αποστολών στην ιστορία του πολιτισμού είναι θεμελιώδης. Έθεσαν τα ισχυρά και αδιάσειστα θεμέλια, για να μπορεί να ζει ο κόσμος µας. Και αν σήμερα παραπαίει ο κόσμος, είναι γιατί δεν θέλει να στηρίζεται στα ακλόνητα εκείνα θεμέλια, τα οποία έθεσαν βαθιά στη γη μας οι Αγιοπνευματοκίνητοι εκείνοι άνθρωποι, οι οποίοι κήρυξαν στην τότε γνωστή οικουμένη το Ευαγγέλιο. Υπέγραψαν δε το κήρυγμά τους με το αίμα τους, με την ζωή τους. Σύμφωνα με τον «Συναξαριστή» του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, οι άγιοι Απόστολοι περάτωσαν την αποστολή τους ως εξής:
  • Οι πρωτοκορυφαίοι Πέτρος και Παύλος μαρτύρησαν στη Ρώμη , ο πρώτος με σταυρικό θάνατο, με την κεφαλή του προς τη γη, και ο δεύτερος με αποκεφαλισμό.
  • Ο άγιος Ανδρέας ο Πρωτόκλητος μαρτύρησε στην Πάτρα, σε σταυρό με σχήμα Χ.
  • Ο άγιος Ιάκωβος, ο αδελφός του αγίου Ιωάννου, θανατώθ­ηκε, πρώτος από όλους τους Αποστόλους, από τον Ηρώδη τον Αγρίππα με αποκεφαλισμό στα Ιεροσόλυμα.
  • Ο άγιος Ιωάννης ο Ευαγγελιστής εξορίσθηκε στην Πάτμο και τελικά πέθανε στην Έφεσο.
  • Ο άγιος Φίλιππος σταυρώθηκε στην Ιεράπολη της Συρίας.
  • Ο άγιος Θωμάς τρυπήθηκε με ακόντια και λόγχες στη χώρα των Ινδών και παρέδωσε εκεί την ψυχή του.
  • Ο άγιος Βαρθολομαίος σταυρώθηκε στην Ουρβανούπολη της Ινδίας.
  • Ο άγιος Ματθαίος μαρτύρησε διά λιθοβολισμού και πυρός στην Ιεράπολη της Συρίας.
  • Ο άγιος Ιάκωβος ο του Αλφαίου περάτωσε το αποστολικό έργο του κρεμασμένος σ’ ένα σταυρό.
  • Ο άγιος Σίμων ο Ζηλωτής και Κανανίτης παρέδωσε το πνεύμα του καρφωμένος σ’ ένα σταυρό στη Μαυριτανία της Αφρικής.
  • Ο άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος θανατώθηκε με τόξα στη Μεσοποταμία κρεμασμένος σ’ ένα δέντρο.
  • Τέλος, ο άγιος Ματθίας, που πήρε τη θέση του προδότη Ιούδα, παρέδωσε την ψυχή του με φρικτά βασανιστήρια στην Αιθιοπία.
Αυτοί ήσαν οι άγιοι Απόστολοι, τα εκλεκτά δοχεία της Χάριτος του Αγίου Πνεύματος, οι Φωτοδότες που με το κήρυγμα και τη ζωή τους έδωσαν υψηλό, ουσιαστικό νόημα στη ζωή των ανθρώπων. Οι αληθινά πνευματικοί άνθρωποι, που εμπνέουν και σήμερα όσους θέλουν να ζουν μια ζωή αληθινά πνευματική.

Απολυτίκιο της Σύναξης των 12 Αποστόλων - 30 Ιουνίου.


Οι αριστεροί τρομοκράτες μετα το χτύπημα στην Microsoft απειλούν τώρα την Χρυσή Αυγή


«Οι μαχαιροβγάλτες μέλη του κόμματους αυτού ας μην καθησυχάζονται επειδή πλέον θα τους φυλάνε μπάτσοι. Όπως λέει και το ρητό: με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια». Απόσπασμα της προκήρυξης του Διεθνούς Επαναστατικού Μετώπου, όπου στοχοποιείται η Χρυσή Αυγή.
Προκήρυξη στο indymedia δημοσίευσε τρομοκρατική οργάνωση, με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στην Microsoft. Σε σημεία του εν λόγω κειμένου στοχοποιείται άμεσα, όχι μόνο το Κίνημά μας, αλλά και οι ψηφοφόροι μας! (τώρα το τι σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με την σιωνιστικών συμφερόντων Microsoft, μόνο τα λοβοτομημένα ανδρείκελα του πανεπιστημιακού ασύλου γνωρίζουν). Πιο πολύ ενδιαφέρον όμως έχει το παρακάτω απόσπασμα: «Έτσι οι μαχαιροβγάλτες μέλη του κόμματους αυτού ας μην καθησυχάζονται επειδή πλέον θα τους φυλάνε μπάτσοι. Όπως λέει και το ρητό: με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια».
Οι αναρχικοί είναι εντελώς ανενημέρωτοι. Καμία κρατική δύναμη καταστολής δε... φυλάει την Χρυσή Αυγή. Η ασφάλεια των στελεχών και των γραφείων του Κινήματός μας βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στους ανθρώπους μας. Το ίδιο το κράτος δε μας παρέχει ούτε τη στοιχειώδη αστυνομική φύλαξη που δικαιούνται τα πολιτικά κόμματα. Ας αφήσουν λοιπόν τις θεωρίες οι αναρχικοί, οι οποίοι έχουν επανειλημμένως γίνει αποδέκτες της προστασίας των κρατικών δυνάμεων ασφαλείας.
Σημειώστε και μία σημαντική λεπτομέρεια,

Βόμβα Άσαντ: Η Τουρκία φταίει για το αίμα στη Συρία…


Σε μία σπάνια συνέντευξή του ο Σύρος ηγέτης Μπασάρ Αλ-Άσαντ εξαπολύει μύδρους κατά της Άγκυρας και στην ουσία τη κατηγορεί ως υπεύθυνη για το αιματοκύλισμα στη χώρα του.
«Οι πολιτικές που έχουν υιοθετηθεί από τους Τούρκους αξιωματούχους είναι αυτές που οδήγησαν στον σκοτωμό και στο αιματοκύλισμα τους πολίτες της Συρίας» ανέφερε ο Άσαντ, υπονοώντας βέβαια πως η συνέχιση της αντίστασης των αντικαθεστωτικών καθίσταται εφικτή μόνο και μόνο λόγω της ενίσχυσής τους με εφόδια και εκπαίδευση από την ασφαλή τους βάση στη Τουρκία.
Είναι σαφές πως η Σύρος πρόεδρος, ενώ μέχρι στιγμής κατηγορούσε γενικά τη Δύση για τη στάση απέναντι στο δράμα που εκτυλίσσεται στη χώρα του, τα τελευταία γεγονότα το έχουν κάνει να αλλάξει τη ρητορική του και να έχει βάλει στο στόχαστρό του την Άγκυρα.
Το ότι η Τουρκία φαίνεται έτοιμη για όλα, δηλαδή για να δημιουργήσει όλες αυτές τις συνθήκες οι οποίες θα οδηγήσουν την περιοχή σε πολεμική σύρραξη φέρνοντας αντιμέτωπους μεταξύ τους πάνω από πέντε-έξι, το λιγότερο, τοπικούς δρώντες, αλλά και περιφερειακές δυνάμεις, είναι ένα γεγονός που αντιλαμβάνεται ο Αλαουίτης πρόεδρος της Συρίας, αλλά δείχνει «ανήμπορος» να υποχωρήσει από τις θέσεις του.
Αυτό φυσικά είναι ενδεικτικό πως ο Μπασάρ Αλ Άσνατ δεν αισθάνεται μόνος του. Δεν είναι τυχαίο πως στην ίδια συνέντευξη ο Άσαντ έπλεξε το εγκώμιο του Ιράν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Ρωσία.
Για ακόμα μία φορά θα επαναλάβουμε μονότονα, πως η Άγκυρα ότι και να κάνει στο μέτωπο της Συρίας επιδιώκοντας να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τρίτων τους οποίους έχει ανάγκη ως προστάτες παρά τις διακηρύξεις περί της φοβερής και τρομερής της ισχύος, σκοπεύει να το «εξαργυρώσει» με το φυσικό αέριο της Ελλάδας και της Κύπρου…

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8.800 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ...ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ


Περισσότεροι από 8.800 είναι οι μετανάστες που έχουν, μέχρι σήμερα, εγγραφεί στο πρόγραμμα Εθελούσιας Επιστροφής και Επανένταξης, σύμφωνα με στοιχεία του Γραφείου Ελλάδος, του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως (ΔΟΜ), που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Από αυτούς, οι 7.052 είναι μη νόμιμοι μετανάστες, οι 1.661 είναι αιτούντες άσυλο και οι 106 είναι μετανάστες που έχουν ζητήσει άσυλο και έχουν απορριφθεί οι αιτήσεις τους, ενώ ήδη 3.848 έχουν επιστρέψει εθελοντικά στις πατρίδες τους.

Από τον συνολικό αριθμό των εγγεγραμμένων, 7.677 είναι άνδρες ενήλικες, 462 ενήλικες γυναίκες και 680 παιδιά, ανεξαρτήτως φύλου. Στην Ελλάδα, τα προγράμματα αυτά ξεκίνησαν, το 2010, με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής και με συμμετοχή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σε ποσοστό 25%.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Θέμα χρόνου η αποχώρηση από την κυβέρνηση της ΔΗΜΑΡ


Οι πρώτοι τριγμοί στην κυβέρνηση του Μνημονίου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, είναι ήδη γεγονός πριν καν την ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή: Ο βουλευτής Β’ Αθήνας της ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης με δήλωσή του επέκρινε τον Α.Σαμαρά για το περιεχόμενο της επιστολής του προς τους Ευρωπαίους εταίρους, σημειώνοντας ότι «Η επιστολή Σαμαρά δεν εκφράζει την εντολή των εκλογών» και πως όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός προς τους ηγέτες των κρατών-μελών, περί «απόλυτης προσήλωσης της Ελλάδας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», βρίσκονται «σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση, που εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου».

Επιπλέον, χαρακτήρισε "ιδιαίτερα ανησυχητικό" ότι απουσιάζει, όπως είπε, από την επιστολή η λέξη-κλειδί "επαναδιαπραγμάτευση", "όπως, δυστυχώς, απουσίαζε και από την πρώτη δήλωση του κ. Σαμαρά το βράδυ των δεύτερων εκλογών".

"Η προτροπή ότι «βεβαίως,

Φονική συμπλοκή αστυνομικών & αλλοδαπών- νεκρός ο ένας αλλοδαπός.


Τι Σικάγο και τι Τέξας... Κοντά σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, την οδό Καλλιρρόης, δύο Γεωργιανοί άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών. Έβγαλαν τα όπλα, όταν οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν για αναγνώριση με αποτέλεσμα να ανταποδώσουν οι αστυνομικοί!
Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έκαναν σήμα στους δύο Γεωργιανούς να σταματήσουν καθώς το αυτοκίνητό τους θεωρήθηκε ύποπτο ενώ είχε προηγηθεί ληστεία σε σπίτι της περιοχής.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, οι δύο δράστες εισέβαλαν σε ισόγειο διαμέρισμα οπου μένει ένα ζευγάρι. Αφού χτύπησαν τον 38χρονο άνδρα, άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Οταν πήγαν να πάρουν το ΙΧ, έγιναν αντιληπτοί απο τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ. Τότε ο ένας απο τους δύο Γεωργιανούς άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών. 
Από την συμπλοκή τραυματίστηκε ένας από τους δύο Γεωργιανούς, ενώ ένας ακόμα που τραυματίστηκε πιο σοβαρά κατέληξε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΑΝΤ1 ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥΣ!

 
 
Ο Αντέννα μάς απέλυσε. 

Αδιάβροχοι γιοκ. 

Την ανακοίνωση την έκανε χαμογελώντας ένας Δανός ονόματι ΄Ερικ Χάνσεν. Θεωρώ ότι μας έπαυσαν για πολιτικούς λόγους. 

Ευχαριστώ το ακροατήριο για την χρόνια προσήλωση, στήριξη και αγάπη. Ο Θεός είναι μεγάλος.
 
Ακολουθούν λεπτομέρειες σύντομα (ιλαροτραγικές).
 

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΝΑΧΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΙΝ 600 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012. ΔΙΧΩΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ Η ΑΛΩΣΗ.

Το ακόλουθο απόσπασμα, που περιγράφει την πνευματική και ηθική παρακμή των κατοίκων της Κωνσταντινούπολης, έχει γραφτεί από τον λόγιο μοναχό Ιωσήφ Βρυέννιο (1350-1431), μερικά χρόνια πριν την Άλωση. Μήπως σας θυμίζει τίποτα;
Αν η εικόνα των τιμωριών, που μας επιβάλλει ο Θεός, προκαλεί αμηχανία και σύγχυση, ας αναλογισθούμε τους παραλογισμούς μας και τότε θα εκπλαγούμε γιατί ακόμη δε μας κτύπησε κεραυνός.
Δεν υπάρχει καμιά μορφή διαστροφής που να μην έχουμε διαπράξει σ΄ όλη μας τη ζωή. Αυτές δε είναι οι αποδείξεις:
Βαπτιστήκαμε άλλοι δι’ απλής και άλλοι δια τριπλής κατάδυσης, και έγινε επίκληση του ονόματος της Αγίας Τριάδας, σε άλλους μία και σε άλλους τρεις φορές.
Οι περισσότεροι από μας όχι απλώς αγνοούμε τι σημαίνει να είσαι Χριστιανός, αλλά και πως ακόμη να κάνουμε το σταυρό μας ή, κι αν ακόμη το γνωρίζουμε, ντρεπόμαστε να τον κάνουμε.
…Είμαστε ανίκανοι να υπερασπιστούμε το όνομα του Θεού όταν αυτό βλασφημείται, όταν θα έπρεπε να πεθάνομε γι’ Αυτόν. Αποδίδουμε το κοινό όνομα τον έχθρων του σταυρού (διαβόλου) ο ένας στον άλλο, και το έχουμε συνέχεια στα χείλη μας. Καθημερινά αναθεματίζουμε και καταριόμαστε τους εαυτούς μας και τους άλλους .
Παραπονιόμαστε στο Θεό είτε βρέχει είτε δε βρέχει, είτε κάνει κρύο είτε κάνει ζέστη, πως δίνει πλούτο στον ένα και αφήνει τον άλλο φτωχό, πως πνέει νοτιάς ή έρχεται καταιγίδα από το βοριά και εντελώς απλά μεταμορφωνόμαστε σε αδιάλλακτους δικαστές του Θεού.
Πολλοί από μας αδιάντροπα βλασφημούν την Ορθόδοξη πίστη, το Σταυρό, το Νόμο, τους αγίους, τον ίδιο το Θεό, όταν ακόμη κι ένας άπιστος δε θα το έκανε τόσο πολύ. Οι περισσότερες από τις αμαρτίες μας είναι ανεξομολόγητες, κι έτσι είναι και ασυγχώρητες.
Αυταπατόμαστε όταν πιστεύουμε στους αστρολόγους, πως η ύπαρξή μας δηλαδή κατευθύνεται από τις Ώρες, την Τύχη, τις Μοίρες , την Ειμαρμένη τα σημάδια του Ζωδιακού κύκλου και των πλανητών… Μερικοί από μας λατρεύουν και χαιρετίζουν τη νέα σελήνη… Προσέχουμε τα όνειρα και πιστεύουμε πως μας λένε το μέλλον. Κρεμάμε φυλαχτά στο λαιμό μας εξασκούμε τη μαντεία. Καταφεύγουμε καθημερινά σε μάγους, μάντεις, γύφτους, εξορκιστές αναζητούμε στη μαγεία τη θεραπεία κάθε ασθένειας και διαβάζουμε μαγικά σε ανθρώπους και ζώα. …
Απομακρυνόμαστε ακόμη πιο πολύ από την αρετή ψάχνοντας συνεχώς το κακό. Η φιλία απωθήθηκε και η κακεντρέχεια πήρε τη θέση της. Ο αδελφός εκμεταλλεύεται τον αδελφό, ο κάθε φίλος ακολουθεί το δρόμο τής προδοσίας…
Δεν υπάρχει έλεος, ούτε συμπάθεια μόνο μίσος και αναίδεια.
Οι κύριοί μας είναι άδικοι, αυτοί που μάς κυβερνούν, αρπακτικοί, οι δικαστές μας διεφθαρμένοι, οι διαιτητές μας ψεύτες, οι πολίτες απατεώνες, οι επαρχιώτες χωρίς κρίση και οι πάντες εν γένει ευτελείς. 
Οι παρθένες μας είναι πιο προκλητικές και από τις πόρνες, οι χήρες είναι περίεργες χωρίς λόγο, οι παντρεμένες κοροϊδεύουν μια πίστη που οι ίδιες δε φυλάσσουν, οι νέοι είναι χαμένοι στην ακολασία, οι γέροι παραδομένοι στο πιοτό, οι ιερείς έχουν ξεχάσει το Θεό, οι μοναχοί ξέφυγαν τελείως από το σωστό δρόμο, οι άνθρωποι στον κόσμο είναι τόσο χαμένοι ώστε με τα λόγια μεν να δίνουν την εξωτερική εμφάνιση της ευσέβειας, ενώ μέσα τους να αρνούνται κάθε αρετή. Έχουμε πρόσωπο πόρνης και αμαρτωλού.
Είναι τέτοια η σκληρότητα της καρδιάς μας, η λησμονιά μας, η τύφλα μας, ώστε να μην πιστεύουμε πλέον πως διαπράττουμε πράξεις κακίας ότι υποφέρουμε απ’ αυτές, όταν στην πραγματικότητα είμαστε οι εκτελεστές τους και τα θύματα τους… Αυτές και άλλες είναι οι αμαρτίες που μας καθιστούν άξιους των τιμωριών, με τις οποίες ο Θεός μας επισκέπτεται ως πληρωμή γι΄ αυτά τα λάθη και άλλες ίσης βαρύτητας κακοήθειες”.

ΠΗΓΗ 

ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ,ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΕΙ "ΤΥΨΕΙΣ" Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ EKANE ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ;;
Στα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση αναφέρθηκε κάνοντας αυτοκριτική το πρωί ο παρουσιαστής του Αντέννα Γιώργος Παπαδάκης. "Τα καθημερινά προβλήματα είναι αυτά που διαχειρίζεται η τηλεόραση και της έκανε καλό. Σε έναν από αυτούς που έκανε καλό 21 χρόνια και νιώθω την ανάγκη να το πω, είμαι κι εγώ" είπε ο παρουσιαστής στη διάρκεια της εκπομπής του και συνέχισε: «Έκανα άλλα δύο παιδιά, έκανα ένα ωραίο σπίτι, πήρα ένα μεγάλο μισθό διαχειριζόμενος τη μιζέρια των Ελλήνων. Αυτοκριτικά, ίσως και συμβολικά σήμερα -και ας το ερμηνεύσει ο καθένας όπως θέλει- λέω ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα που εγώ ήμουν ευτυχισμένος, διαχειριζόμενος τη μιζέρια των Ελλήνων, αλλά με ειλικρίνεια. Δεν θα το ήθελα να το ξανακάνω στη ζωή μου αυτό το πράγμα. Νιώθω τύψεις που το έχω κάνει".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ :

Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΛΑΜΨΕ .ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.


Εκτός απο 23 βουλευτές των άλλων κομμάτων , όλοι οι υπόλοιποι φέρθηκαν αντιδημοκρατικά και δεν απέδωσαν την θέση του αντιπροέδρου στην Χρύση Αύγη.
Αυτοί που μιλάνε για δημοκρατία δεν είναι άξιοι να την πιάνουν ούτε στο στόμα τους.
Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Χρυσής Αυγής έλαβε 41 ψήφους,τις 18 ψήφους που αντιστοιχούν στους βουλευτές του κόμματός του, και στηρίχθηκε από 23 βουλευτές άλλων κομμάτων.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ετοιμάζεται να προσφύγει η Χρυσή Αυγή,  για τη μη απόδοση της θέσης του Ζ' Αντιπροέδρου της Βουλής στον υποψήφιο του κόμματος Πολύβιο Ζησιμόπουλο,  χαρακτηρίζοντας την υπόθεση ως «ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής έχει ως εξής:

ΛΑΜΟΓΙΑ ΙΕΡΕΙΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 690.000 ΕΥΡΩ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που είχαν στήσει την «ιερή κομπίνα» οι δύο νεαροί ιερείς από τα Φάρσαλα. Οπως έγινε γνωστό, μόνο στο πρώτο εξάμηνο του 2012 κατάφεραν να υπεξαιρέσουν συνολικά, το ποσό των 690.000 ευρώ, αλλοιώνοντας ή και πλαστογραφώντας τις καταστάσεις μισθοδοσίας των ιερέων της Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδας και Φαναριοφαρσάλων.
Οι δύο κληρικοί, ηλικίας 36 και 38 ετών, οι οποίοι ασκούσαν καθήκοντα διαχείρισης μισθοδοσίας των ιερέων της Μητρόπολης, προσέθεταν ένα αριθμητικό ψηφίο στην προβλεπόμενη κρατική δαπάνη, χρεώνοντας έτσι το ελληνικό Δημόσιο με ποσά πολλαπλάσια από αυτά που έπρεπε να καταβάλλει....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ "ΤΟΛΜΗΣΕ" Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΥΝΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ .
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ENIKOS.GR :
«Η καταδίκη του θύματος της επίθεσης 8 μελών της Χρυσής Αυγής στη Βέροια, σε φυλάκιση 4 μηνών και 20 ημερών, η αθώωση των επτά μελών της Χρυσής Αυγής...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ, ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ. ΠΕΤΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ.

Πως σχολίασε η Χρυσή Αυγή την...ιδιωτική σουίτα που γέννησε η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα. ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΙ!



Μαζί με τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας Τσίπρα, δεν έλειψαν και τα ποικίλα σχόλια, για το γεγονός ότι η σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έφερε στον κόσμο το νέο μέλος σε ιδιωτική κλινική και όχι σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο, όπως όλοι οι κοινοί θνητοί.

Θέση για το θέμα πάντως πήρε δημόσια η Χρυσή Αυγή, που αφού ευχήθηκε να τους ζήσει το νέο μέλος, έκανε κατόπιν ένα πολιτικό σχόλιο , για τον τόπο και τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε ένας αριστερός ηγέτης να γεννηθεί το παιδί του.

Διαβάστε το κείμενο:

"Όπως πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα του τύπου, το πρωί της Τρίτης η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος - όπως την αποκαλούν - (γιατί δεν είναι επισήμως παντρεμένοι…) του Αλέξη Τσίπρα, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Βεβαίως, ευχόμαστε να τους ζήσει το νεογέννητο, αλλά πέραν από την ανθρώπινη υπάρχει και η πολιτική πλευρά του ζητήματος.

Εξηγούμαστε: η γέννηση του μωρού έγινε στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ μαιευτήριο «Ιασώ». Είναι βεβαίως αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πηγαίνει σε όποιο νοσοκομείο θέλει (και μπορεί…), αλλά είναι και μεγίστη υποκρισία αυτοί οι οποίοι κραυγάζουν για «δημόσια και δωρεάν υγεία» να πηγαίνουν όποτε χρειάζεται σε πανάκριβα ιδιωτικά νοσοκομεία, στα οποία ο λαουτζίκος δεν μπορεί να περάσει ούτε απ’ έξω!

Γιατί αλήθεια δεν πήγαινε π.χ. στο κρατικό «Αλεξάνδρα» η σύντροφος του Τσίπρα, εκεί που γεννούν (δωρεάν βεβαίως, ας είμαστε καλά εμείς τα… κορόιδα που πληρώνουμε) όλες οι «μετανάστριες» και που αν μια φτωχή Ελληνίδα είναι τυχερή να βρει κρεβάτι είναι αναγκασμένη να «συγκατοικεί» με πληθώρα ξένων στον ίδιο θάλαμο; Έτσι, για να δει τη… γλύκα που «πολυπολιτισμού» που προωθεί ο σύντροφός της και το κόμμα του"

parapolitika

ΠΗΓΗ 

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Αδίστακτοι κακοποιοί , Αφρικάνικης καταγωγής σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. μπήκαν στο σπίτι του 82χρονου και αφού τον έδεσαν, του φιμωσαν το στόμα με χαρτί υγείας. Στη συνέχεια του πήραν τα χρήματα που είχε σηκώσει λίγο πριν από τραπεζα και τον άφησαν δεμένο και φιμωμένο στην είσοδο του σπιτιού οπου ο ηλικιωμένος πέθανε από ασφυξία.
Ο 82χρονος έμενε στην οδό Eρασινίδου 26 στο Παγκράτι σε μια διώροφη μονοκατοικία.
Σύμφωνα με γείτονες που μίλησαν στο Newsit, τον άτυχο άνδρα βρήκε δεμένο και φιμωμένο η ανηψιά του που άκουσε απο το διπλανό σπίτι τη μητέρα της να φωνάζει βοήθεια.
Όπως είπαν οι γείτονες, ο 82χρονος είχε πάει σε τράπεζα στη Φιλολάου για να κάνει ανάληψη τη σύνταξή του,

ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ Γ.ΔΩΝΗ . ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.(ΒΙΝΤΕΟ)


Συνελήφθη λίγο πριν τις 6 το απόγευμα και ο δεύτερος Αλβανος δράστης της ληστείας στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη. Ο ληστής ήταν ταμπουρωμένος σε σπίτι στην οδό Ιθάκης στην Κηφισιά και χρειάστηκε η επέμβαση των ΕΚΑΜ για την συλλήψή του. Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς είχε τραυματιστεί στο χέρι κατά τη διάρκεια σκληρής συμπλοκής με τους αστυνομικούς.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και των ΕΚΑΜ τον εντόπισαν με την βοήθεια θερμικής κάμερας και τη συνδρομή ελικοπτέρου και έκαναν έφοδο για να τον συλλάβουν. Ο δράστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Νωρίτερα, έπειτα από νέα ανταλλαγή πυροβολισμών στις 15.55 στην οδό Χειμάρας και Θεοτοκοπούλου στην Κηφισιά συνελήφθη και ο πρώτος δράστης. Πρόκειται για εναν 25χρονο Αλβανικής καταγωγής.

Το χρονικό της ομηρείας :

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ! ΒΙΝΤΕΟ



ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΥΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ...ΔΙΚΑΙΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=97XI6S7YfNA

Σε σουίτα 14.000 ευρώ γεννήθηκε ο γιός του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΟΚΑΣ κ. Τσίπρα! ΕΙΔΗΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.


 

Στην καλύτερη και την ακριβότερη σουίτα του ιδιωτικού μαιευτηρίου ΙΑΣΩ ήρθε στον κόσμο ο γιός του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του Περιστέρας, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο το Tlife.gr.


Ο κ. Τσίπρας, επέλεξε για την γέννηση του πρώτου του παιδιού την σουίτα Νο 805 και το γειτονικό δωμάτιο 806 του 8ου ορόφου του ΙΑΣΩ.

Το κόστος χωρίς την αμοιβή του γιατρού είναι όπως ορίζεται από τον τιμοκατάλογο του μαιευτηρίου περίπου 14.000 ευρώ! Σε αυτά συνήθως δεν συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή του γιατρού.

Είναι προφανώς διακίωμα του κάθε πολίτη, εφόσον έχει τα χρήματα να επιλέγει το που θα τα ξοδέψει. Ειδικά όταν πρόκειται για στιγμές σαν την γέννηση του παιδιού του. Αρα, κανείς δεν μπορεί να κατακρίνει γι' αυτό τον κ. Τσίπρα.

'Ομως το ποσό που δαπανήθηκε ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τις ετήσιες αποδοχές ενός απλού εργαζομένου σαν αυτούς που δίπλα τους θα διαδηλώσει στην απεργία της Πέμπτης ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζοντας συνθήματα κατά της λιτότητας....
 

Oλοκληρώθηκε η ορκωμοσία στην Βουλή - Θα περάσει το πραξικόπημα κατά της Χρυσής Αυγής;


Ολοκληρώθηκε η τελετή ορκωμοσίας των 300 βουλευτών που εξελέγησαν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Την έναρξη της συνεδρίασης κήρυξε ο πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος ανακοίνωσε τις εκλογικές περιφέρειες που επέλεξαν οι αρχηγοί των κομμάτων ως έδρες τους.
Παράλληλα, την Παρασκευή το απόγευμα θα διεξαχθεί νέα μυστική ψηφοφορία για την εκλογή επτά αντιπροέδρων, τριών κοσμητόρων και έξι γραμματέων. Οι τρεις πρώτοι αντιπρόεδροι προέρχονται από το πρώτο σε δύναμη κόμμα (ΝΔ) και οι υπόλοιποι τέσσερις προέρχονται από τα επόμενα σε δύναμη κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Ελληνες, Χρυσή Αυγή).
Το ερώτημα είναι αν τελικά θα επιχειρηθεί το συνταγματικό πραξικόπημα για να αφαιρεθεί από την Χρυσή Αυγή η δυνατότητα να έχει αντιπρόεδρο.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα, μέσα σε 15 ημέρες από την ορκωμοσία του Πρωθυπουργού, η κυβέρνηση υποχρεούται να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής. Η σχετική ψηφοφορία αναμένεται να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της 6ης Ιουλίου.
Εν τω μεταξύ, αύριο Παρασκευή θα διεξαχθεί η μυστική ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι για τη θέση του προέδρου η ΝΔ προτείνει τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.
Για την εκλογή του προέδρου απαιτείται η πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών -τουλάχιστον 151 ψήφοι.
Αν κανένα πρόσωπο δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, τότε η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μεταξύ των δύο πρώτων σε ψήφους και εκλέγεται αυτός που έλαβε τις περισσότερες ψήφους (σχετική πλειοψηφία). Σύμφωνα με τον κανονισμό, δεν επιτρέπεται να υπάρχουν επίσημες υποψηφιότητες και δεν γίνεται συζήτηση πριν από την ψηφοφορία.
Τμήμα ειδήσεων defencener.gr

Μπουτάρης : Πιο σημαντικό τα παιδιά να μαθαίνουν να λένε παραμύθια παρά να μαθαίνουν πότε πέθανε ο Καραϊσκάκης !

Σε μία αποστροφή του λόγου του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφέρθηκε στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας τονίζοντας ότι είναι «αίσχος». Με αφορμή τη δήλωσή του σχολίασε θετικά την εκπαιδευτική ικανότητα του δασκάλου του εγγονού του ο οποίος καλεί τα παιδιά να πλάσουν παραμύθια με το μυαλό τους. Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι αυτή η πρακτική βοηθά τη δημιουργικότητα των παιδιών. Έκλεισε λέγοντας: «πιο σημαντικό τα παιδιά να μαθαίνουν να λένε παραμύθια παρά να μαθαίνουν πότε πέθανε ο Καραϊσκάκης».

"Ξιφομαχία" στη Βουλή για τα έδρανα του ...πεζοδρομιακού* ΚΚΕ!

ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜ.ΑΡ. πήραν τα… "όπλα" τους και… "σημάδεψαν" το από-κωμα της Αλέκας Παπαρήγα, με αίτημα να μετακομίσει προς τα "ορεινά" έδρανα και να εγκαταλείψει σήμερα τις μπροστινές θέσεις της αριστερής πτέρυγας.
Το επιχείρημα είναι πως πλέον το ΚΚΕ διαθέτει τη μικρότερη κοινοβουλευτική δύναμη και μπροστά πρέπει να μετακινηθούν κόμματα που έλαβαν περισσότερες έδρες.
Πρώτος έθεσε το αίτημα στον Πρόεδρο της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα ακολούθησε και η ΔΗΜ.ΑΡ.

Απηυδισμένος ο Βύρων Πολύδωρας τους κάλεσε "να τα βρουν μεταξύ τους". Ο Περισσός δε, είναι κάθετος… "Δεν πάμε πουθενά" διαμαρτύρονται!
Όπως δήλωσε πάντως και ο Β. Πολύδωρας, σύμφωνα με τον κανονισμό ο Πρόεδρος της Βουλής αποφασίζει όχι μόνο με βάση την Κοινοβουλευτική δύναμη αλλά με βάση και την παράδοση! Με άλλα λόγια, το ΚΚΕ θα "μετακομίσει" μόνο αν το θέλει, που… δεν το θέλει!
Το παρασκήνιο συνεχίζεται και την όποια λύση θα έχει βρεθεί μέχρι αύριο που θα γίνει η ορκωμοσία των "300" θα τη δούμε στις οθόνες μας..!
__________________
* Ο χαρακτηρισμός δεν είναι αυθαίρετος. Ανήκει στην ...πάπισσα του Περισσού η οποία προεκλογικώς είχε δηλώσει πως: "μετά τις εκλογές θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο πεζοδρόμιο"

Ψηφίσατε Σαμαρά... παίρνετε δώρο ένα Σημιτικό ΠΑΣΟΚ

Δηλωση του εκπροσωπου τυπου της Χρυσης Αυγης Ηλια Κασιδιαρη :
"Είχαμε πει ότι ψηφίζοντας Σαμαρά παίρνετε δώρο ένα ΠΑΣΟΚ. Τελικά αποδεικνύεται ότι παίρνετε δώρο ένα Σημιτικό ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους παρατρεχάμενους της κυβέρνησης Σημίτη, όπως τον κ. Ράπανο και τον πρώην Κνίτη κ. Στουρνάρα, να διορίζονται στις πλέον νευραλγικές θέσεις της νέας κυβέρνησης. Είναι απορίας άξιον πως δεν αποφυλακίστηκε ακόμα ο κ. Τσοχατζόπουλος για να αναλάβει αυτός υπουργός Οικονομικών."
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Σαν σήμερα, 27 Ιουνίου 1999 ,απεβίωσε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος


Σαν σήμερα 27 Ιουνίου 1999 απεβίωσε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ηγέτης του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967.

 Άφησε την τελευταία του πνοή στις 11:48 στην εντατική του Λαϊκού Νοσοκομείου, όπου παρέμεινε υπό κράτηση για 34 μήνες. Κηδεύτηκε στις 30 Ιουνίου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
Παρέμεινε πιστός μέχρι τέλους στις ιδέες του ,λέγοντας «δι εμέ θα ομιλήσει η ιστορία, η οποία θα με δικαιώσει...»


Tελικά είχε δίκιο...

Το παρακάτω βίντεο αποτελεί ενα μικρό αφιέρωμα σε αυτόν τον μεγάλο άνδρα: