Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ζητούν ίση αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ, αυτοί που απαιτούσαν τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής.



Απύθμενο το θράσος των παρδαλοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ!
Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΣΡ απέστειλε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με την οποία… διαμαρτύρεται για τον τρόπο παρουσίασης της δραστηριότητας των κομμάτων στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Και πιο συγκεκριμένα, για τον περισσότερο χρόνο που δίνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί σε εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ως κυβερνητικούς εταίρους, σε σχέση με αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει –μεταξύ άλλων- ο Συριζαίος εκπρόσωπος: «Υπάρχει πλήρης αναντιστοιχία με τους κοινοβουλευτικούς και πολιτικούς συσχετισμούς όπως αυτοί διαμορφώθηκαν στις τελευταίες εκλογές. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να παραβιάζεται η σειρά της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων ούτε να καταστρατηγείται ο χρόνος παρουσίασης τους σε σχέση με την κοινοβουλευτική τους δύναμη».

Κοίτα ποιος μιλάει! Μήπως δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που –επί απειλή αποχώρησης των εκπροσώπων του- προεκλογικώς απαιτούσε από τα ΜΜΕ να μην καλούν καθόλου εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, καίτοι ψηφίστηκαν από το 7% του ελληνικού λαού, ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα με την παρουσία εκπροσώπων εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων (Οικολόγων, ΛάΟΣ, Δημιουργίας Ξανά κ.λπ.);
Μήπως δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που έβαζε όρο να μην παρευρίσκεται στην τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής; Μήπως δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που παρότρυνε τον πρόεδρο της δημοκρατίας να μην καλεί τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, κ.τ.λ.;

Δεν δικαιούνται, λοιπόν, να ομιλούν περί ίσης αντιμετώπισης οι… παρδαλοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ – ορφανά του αλήστου μνήμης τυράννου της Ρουμανίας Νικολάε Τσαουσέσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.