Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ "ΤΟΛΜΗΣΕ" Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΥΝΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ .
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ENIKOS.GR :
«Η καταδίκη του θύματος της επίθεσης 8 μελών της Χρυσής Αυγής στη Βέροια, σε φυλάκιση 4 μηνών και 20 ημερών, η αθώωση των επτά μελών της Χρυσής Αυγής...
και η καταδίκη ενός μόνον και μάλιστα σε φυλάκιση 4 μηνών, από το Τριμελές Πλημ/κείο Βέροιας, αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την ασυλία που απολαμβάνουν οι συμμορίες της Χρυσής Αυγής, από όλους τους μηχανισμούς του κράτους.
Ασυλία που τους αποθρασύνει, με αποτέλεσμα να πολλαπλασιάζονται τα θύματα τους, ανάμεσα σε μετανάστες και αριστερούς αγωνιστές.
Η υπόθεση της Βέροιας όμως υπερβαίνει κάθε προηγούμενο, αφού το θύμα που ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία, μετά την επίθεση των οκτώ Χρυσαυγιτών, όχι μόνο βρέθηκε συγκατηγορούμενος μαζί τους, αλλά και καταδικάστηκε για συμπλοκή, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, πλην των καταθέσεων των Χρυσαυγιτών.
Οι συνεχείς αναβολές που απολαμβάνουν οι κατηγορούμενοι της Χρυσής Αυγής και η επιεικής μεταχείρισης τους από τη δικαιοσύνη, ως συστηματική, τείνει να γίνει σκανδαλώδης, σε μια εποχή που καμιά επιείκεια δεν διακρίνει τις δικαστικές αποφάσεις.
Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την ανησυχία της για τα συνεχόμενα περιστατικά εγκληματικής βίας της Χρυσής Αυγής και για την προσπάθεια πολιτικού και δικαστικού συμψηφισμού που επιχειρείται.
Ο φασισμός έχει σηκώσει κεφάλι και μαζί όσοι τον καλύπτουν και τον υποθάλπουν. Η δημοκρατική κοινωνία καλείται σε επαγρύπνηση, πριν να είναι πολύ αργά».

ΕΡΩΤΗΣΗ : ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΑΝ 
ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΓΑΝ KAI OTAN ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ;; 

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.