Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΟΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ 23 ΤΙΤΛΟΥΣ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Ο ελεύθερος, ο ανυπότακτος Έλληνας!

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ: Ο αμύθητος πλούτος της Ελλάδος!

ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Τα δύο σταθερά κοράκια: Αμερική και Ευρώπη.

ΓΙΑΤΙ: Διότι η παλάτζα έγερνε μονόπατα Γερμανία μεριά, ως υποβρύχιο.


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: Απλό! Η Αμερική έπρεπε να "ρεφάρει" υπέρ του Δολαρίου της.

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΞΕΦΤΙΛΑ :Η Τουρκία προσφέρθηκε να πληρώσει το ελληνικό χρέος στο ΔΝΤ που λήγει σήμερα!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε στην ΚΟ του κόμματός του ότι "Η Τουρκία θα βοηθήσει την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση και μπορούμε να την δανειοδοτήσουμε και να την στηρίξουμε. Θα συγκαλέσω το ελληνοτουρκικό συμβούλιο συνεργασίας αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης (σ.σ.: στην Τουρκία) για να δούμε πώς μπρούμε να βοηθήσουμε με δάνεια την χώρα".
Εν συνεχεία Τούρκοι δημοσιογράφοι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet, ρώτησαν τον υπουργό Οικονομίας της Τουρκίας σήμερα, εάν η κυβέρνηση θα μπορούσε να αναλάβει κάτι τέτοιο.

Τους έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά...

Αυτή την "πρώτη φορά" αριστερά που δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία, την έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά.

Την πληρώσαμε με Ελληνικό αίμα στον εμφύλιο, όταν οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες έβαναν μπροστά να επουλώνουν τα τραύματα τους, ενώ εμείς βλέπαμε τα χωριά μας και τις πόλεις μας να καίγονται από τις ορδές των κόκκινων καπεταναίων. 

Την πληρώσαμε με τη φάρσα του λεγόμενου "Πολυτεχνείου", όπου έπεσε η κυβέρνηση του Γ. Παπαδόπουλου και άνοιξε ο δρόμος για την προδοσία της Κύπρου. 

Την πληρώσαμε με την άνοδο στην εξουσία του Ανδρέα Παπανδρέου, από όπου ξεκίνησε η μεθοδευμένη μετατροπή ενός άλλοτε λιτοδίαιτου και εργατικού έθνους, σε μάζες κρατικοδίαιτων παράσιτων και διαπλεκόμενων μιζαδόρων, με απανωτές ενέσεις δανεικών, που τελικό στόχο είχαν την κατοπινή λεηλασία της υπερχρεωμένης Ελλάδος.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Άει σιχτίρ Αλέξη

5 μήνες γαϊδουρινής υπομονής. 5 μήνες ασάφειας, δήθεν δημιουργικής. 5 μήνες ερασιτεχνισμοί, λόγια μεγάλα και ανυπόστατα, 5 μήνες ... αλαζονείας. 

Ούτε μια στο εκατομμύριο… Με ένα νόμο και ένα άρθρο..Η Τρόϊκα τελείωσε και μαζί η λιτότητα..και ο ΕΝΦΙΑ..και το αφορολόγητο..Και όλα αυτά σε ένα κοστολογημένο πρόγραμμα..Ουάου.. Θα αλλάξουμε την Ευρώπη… θα πρέπει η Ευρώπη να σεβαστεί την ψήφο του Ελληνικού λαού..να σεβαστεί τη Δημοκρατία. 
Λες και οι βουλευτές των κοινοβουλίων της Ευρώπης είναι διορισμένοι από κάποιο πολίτ μπιρό. Λες και η Δημοκρατία μας, είναι η πολυτέλεια που έχουμε, επειδή τη χρηματοδοτούν οι εργαζόμενοι άλλων χωρών. Κάτι σαν φόρο υποτέλειας.. 

ΣΟΡΡΥ ΑΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ


Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ : ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ.!!!

ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΜΕΙΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ...ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΑΝΤΙ ΤΟΥ "ΝΑΙ Η ΟΧΙ"....
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ Η ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ "ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967".
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΟΙ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ"

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.