Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!


Η παραπάνω φωτογραφία δημοσιεύθηκε σε εφημερίδα της Ολλανδίας. Συνοδεύει άρθρο που ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει ότι οι Τούρκοι θα αγοράσουν την Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσεως. Αμετανόητα τουρκόφιλοι οι Ολλανδοί. Ίσως γιατί τους εμπνέει το οθωμανικό...δίκαιο. Εμείς έχουμε ένα πολύ ισχυρό όπλο στα χέρια μας: το μποικοτάζ. Δεν αγοράζουμε τα προιόντα τους μέχρι η συγκεκριμένη φυλλάδα να ζητήσει δημοσίως συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό. Ούτε ευρώ στους μισέλληνες Ολλανδούς!

Η Μάργκαρετ, η ΜΚΟ, και τα εκατομμύρια κρατικής διαφήμισης



Πώς μπορεί μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση (MKO) να χρηματοδοτείται με τεράστια χρηματικά ποσά σε περιόδους «ισχνών αγελάδων»; Η απάντηση είναι απλή και πολύ συγκεκριμένη: Όταν αυτή τη ΜΚΟ την έχει ιδρύσει η μητέρα του Έλληνα πρωθυπουργού, λεφτά βρίσκονται, έστω και αν δεν… υπάρχουν.

Ο λόγος για το «Κέντρο Δράσης για την Ειρήνη», ΜΚΟ την οποία ίδρυσε η μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα Τσάντ – Παπανδρέου το 1988, η οποία έχει ως σκοπό της την «προώθηση ενός πολιτισμού ειρήνης και μη βίας, με εργαλείο την Εκπαίδευση για την Ειρήνη, μέσω της ενδυνάμωσης των γυναικών, των νέων και της κοινωνίας των πολιτών».

Στην ιστοσελίδα του ΚΕΔΕ (kede.org) θα διαπιστώσει κανείς, με μια πρόχειρη ματιά, ότι οι κρατικές διαφημίσεις (και όχι μόνο) και οι χορηγίες δίνονται αφειδώς.

ΝΕΑ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ: ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ



Τέλος έδωσε η Ασφάλεια Αττικής, στην υπόθεση της αποτρόπαιης δολοφονίας Πακιστανού, του οποίου το πτώμα είχε βρεθεί κομμάτι κομμάτι.  Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είναι τρεις άλλοι Πακιστανοί 22, 26 και 34 ετών, οι οποίοι είχαν απαγάγει το θύμα για λύτρα.

Το πτώμα του άτυχου Πακιστανού, είχε βρεθεί τεμαχισμένο στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων (το κεφάλι) και το υπόλοιπο σε κομμάτια, σε διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους. Οι δράστες είχαν βάλει φωτιά στο πτώμα, με σκοπό να εξαφανίσουν τα ίχνη. Το έγκλημα όμως αποκαλύφθηκε στις 4 Ιανουαρίου, όταν οι αρχές εντόπισαν το κεφάλι του Πακιστανού.

Οι ομοεθνείς του θύματος, τον κρατούσαν όμηρο και ζητούσαν χρηματικό ποσό από τον πατέρα του στο Πακιστάν, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Επειδή όμως τους γνώριζε, τον σκότωσαν και τεμάχισαν το πτώμα για να τον εξαφανίσουν, πετώντας το ένα μέρος στη χωματερή και το άλλο στο διαμέρισμα. Σε βάρος των κατηγορούμενων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ όπως έγινε γνωστό ο 26χρονος είναι ήδη προφυλακισμένος και για άλλη απαγωγή ομοεθνή του που είχε διαπράξει.

ΠΗΓΗ

Έγγραφα της Λέσχης Bilderberg που διέρρευσαν, αποκαλύπτουν τα σχέδια για ένα ενιαίο Ευρωπαϊκό νόμισμα ήδη από 1955!

Κινεί τα νήματα η Λέσχη Bilderberg ή όλα ανήκουν στην σφαίρα της "συνομωσιολογίας";

Παρακολουθήστε πρώτα το παρακάτω βίντεο με τις απαντήσεις που δίνει το 2007, στην εκπομπή «Σκάι You Tube Debate», με την Σία Κοσιώνη, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, σε ερώτηση που της γίνεται από τηλεθεατή, για την Λέσχη Bilderberg, στην οποία έχει συμμετάσχει 4 φορές (πλην της τωρινής).

(Λίστα με τους Έλληνες που συμμετείχαν στις....
συνεδριάσεις της Λέσχης ΕΔΩ και ΕΔΩ).


Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Εν Αθήναις......" το τσαντίρι των Προπυλαίων....."

Το τσαντίρι στο πανεπιστήμιο με τους λαθρομετανάστες και ....
τον Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρόν .

Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη!

Το τσαντίρι των μεταναστών έξω από τα Προπύλαια
του Πανεπιστημίου μονιμοποιήθηκε πλέον.
Είναι μέρος του ντεκόρ......προστέθηκε και χημική τουαλέτα.
Και κανείς δεν παίρνει την πρωτοβουλία να πάει να ξηλώσει
αυτή την αηδία και να στείλει τους ενοίκους από εκεί μας ήρθαν.
Είχαν ξεκινήσει απεργία πείνας πρίν από πολύ καιρό
και τελικά παραθερίζουν στην Πανεπιστημίου.
Δεν υπάρχει Πρύτανης ή Δήμαρχος ή δεν ξέρω ποιός;
Oι τουρίστες φωτογραφίζουν το τσαντίρι με φόντο
το Πανεπιστήμιο και την Ελληνική σημαία
για να θυμούνται γυρίζοντας στην πατρίδα τους σε ποιά Χώρα
τράβηξαν το ενθύμιον.
 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ! ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Διαμαρτυρία το Σάββατο στην Αμφιλοχία κατά της δημιουργίας Κέντρου ΛΑΘΡΟμεταναστών



Ξεσηκώνονται οι κάτοικοι και οι φορείς της Αιτωλ/νιας

Με δυναμικές κινητοποιήσεις απαντούν οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας στην πρόθεση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να δημιουργήσει κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο στρατόπεδο Ψαρογιάννη Αμφιλοχίας. Η απόφαση για τις κινητοποιήσεις ελήφθη σε σύσκεψη χθες το βράδυ στο Δημαρχείο του π. δήμου Μεδεώνος στην Κατούνα.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Κομποτιάτης, Δημήτρης Τζαβαλάς, Γούδας Μιχάλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Κατούνας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, πρόεδροι από τοπικές κοινότητες, εκπρόσωποι από φορείς και συλλόγους του χωριού...

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αφού πρώτα ο δήμαρχος τους ενημέρωσε για τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό προστασίας του πολίτη Μανώλη Όθωνα ενάντια στη δημιουργία Κέντρου κράτησης Μεταναστών, στη συνέχεια οι τοπικοί φορείς αλλά και οι απλοί πολίτες κατέθεσαν τις απόψεις τους και εξέφρασαν την πλήρη αντίθεση τους στη δημιουργία κέντρου λαθρομετανάστευσης στο στρατόπεδο του Άγριλου.

Μετά την σύσκεψη και μετά από απαίτηση όλων των παρευρισκομένων αποφασίστηκε η παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα και συγκέντρωση- διαμαρτυρία έξω από το στρατόπεδο στον Άγριλο, για το Σάββατο 28 Μαίου 2011, στις 10 το πρωί για να ματαιωθεί η εγκατάσταση Κέντρου κράτησης Μεταναστών γιατί η περιοχή δεν αντέχει πλέον άλλη απαξίωση.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Ντροπή! Ανακήρυξαν Μνημείο το σπίτι του Κεμάλ

ataturk-birth-houseΤην ίδια στιγμή που το ελληνικό κράτος αφήνει να ερημώνουν τα πραγματικά μνημεία του ελληνικού λαού, φροντίζει για το σπίτι του ... Κεμάλ, του σφαγέα εκατομμυρίων Ελλήνων. Με ομόφωνη απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού κηρύχθηκε ως μνημείο το σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ γεννήθηκε το 1881 στη Θεσσαλονίκη, σε ένα τριώροφο κτήριο, το οποίο είχε χτίσει ο πατέρας του και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αποστόλου Παύλου και Αγίου Δημητρίου (τότε ΓενίΚαπί και Νουμάν Πασά).

Σε αυτό καταλήγουν οι ιστορικοί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τα ιστορικά ντοκουμέντα, αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Κεμάλ γεννήθηκε στη Χρυσαυγή Λαγκαδά, όπου ζούσε ένας αδελφός της μητέρας του. Το σπίτι αυτό παραχωρήθηκε το 1935 από το Δήμο Θεσσαλονίκης στο τουρκικό κράτος, το οποίο αποφάσισε να το μετατρέψει σε μουσείο αφιερωμένο στον Κεμάλ.

Και τώρα έρχονται να το κάνουν ... μνημείο. Ωραία πράγματα. Κατά τα άλλα το ελληνικό κράτος φροντίζει τα συμφέροντα των Ελλήνων. Δεν πάνε όλοι μαζί στο ... διάολο;  Η λογική τους πρέπει να είναι το να θυμούνται οι Έλληνες ότι η τουρκική προβοκάτσια που οδήγησε στα Σεπτεμβριανά του 55 και τα πογκρόμ κατά της ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης, ξεκίνησαν από αυτό ακριβώς το σπίτι και χαίρονται γι' αυτό.

ΠΗΓΗ

Mαθητές στο Σύνταγμα που μας κάνουν περήφανους

Το γιατί δείτε στο Βίντεο που ακολουθεί.
Αξίζει τον κόπο...



ΠΗΓΗ :http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/

Μας απειλεί ο 'Oλι Pέν : Συμφωνήστε, γιατί ο χρόνος σας τελειώνει...


Έμμεσες απειλές από την Κομισιόν και τον κύριο Όλι Ρεν, αμέσως μετά την αποτυχία δημιουργίας συναινετικού πολιτικού σχήματος απέναντι στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης το Γιώργου Παπανδρέου.

Τελεσίγραφο στάλθηκε προς τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να συμφωνήσουν με το μνημόνιο απεστειλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λίγο μετά τη συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων στην Αθήνα.

Ειδικότερα, σε γραπτή δήλωσή του ο... Επίτροπος Ολι Ρεν εξέφρασε τη λύπη της Ευρωπαίκής Επιτροπής για την αδυναμία συναίνεσης μεταξύ των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα σχετικά με την οικονομική προσαρμογή, ώστε να ξεπεραστεί η σημερινή κρίση χρέους.

Ο κοινοτικός επίτροπος υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες για την επίτευξη διακομματικής συμφωνίας για στήριξη στο κοινό πρόγραμμα ΕΕ-ΔΝΤ. "Θα πρέπει να βρεθεί σύντομα συμφωνία. Ο χρόνος εξαντλείται", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ολι Ρεν.

Σύμφωνα με το Φινλανδό επίτροπο "είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας όλα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, να υιοθετήσουν εποικοδομητική στάση και να υποστηρίξουν την εφαρμογή του προγράμματος".

"Το εύρος της πρόκλησης αποτελεί τεστ για την ελληνική κοινωνία συνολικά και για το λόγο αυτό απαιτεί τη συμβολή όλων των κομμάτων και των πολιτών", καταλήγει ο Ολι Ρεν.


Ένα μεγάλο ελληνικό νησί ως εγγύηση για το νέο δάνειο θέλει η Τρόικα

«Δώστε μας ένα μεγάλο νησί για εγγύηση για να σας δώσουμε νέο δάνειο».
Όσο και αν ακούγεται παράξενο, αυτό ζήτησε η αντιπροσωπεία της Τρόικας στις διαπραγματεύσεις που είχε με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου και τις αποκρατικοποιήσεις των 50 δις. ευρώ. Οι ξένοι έχουν βάλει στο μάτι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τα νησιά της Ελλάδας. Ως εκ τούτου για το δάνειο των 57 δις. ευρώ που επιδιώκει η χώρα προκειμένου να καλύψει τις δημοσιονομικές ανάγκες της επόμενης διετίας 2012 – 2013,οι ξένοι ζητούν ως εγγύηση ένα νησί!!!

Την καλύτερη περίπτωση διερευνούν να εκχωρηθούν ως εγγυήσεις τα μελλοντικά έσοδα από ακίνητα του Δημοσίου, που μπορεί να προέλθουν ακόμα και από τα ελληνικά νησιά. Αυτό αποτελεί πρόκληση και μόνο....Ντροπή και μόνο ντροπή.....
ΠΗΓΗ : bankingnews

Απίστευτο: Στέλνουν τα στρατηγικά αποθέματα των Ε.Δ. στη ... Λιβύη!



Για τη Βεγγάζη της Λιβύης αναχωρεί το απόγευμα το ελληνικό φορτηγό πλοίο «Αγιος Ραφαήλ», μεταφέροντας 30 τόνους "ανθρωπιστικής βοήθειας" (τρόφιμα, φάρμακα και κλινοσκεπάσματα) που συγκέντρωσε το ΓΕΕΘΑ και προέρχεται κυρίως από τα στρατηγικά αποθέματα, δηλαδή από τις αποθήκες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων!

Την ώρα που γίνεται οικονομία ακόμα και στα πλέον απαραίτητα, όπως τα καύσιμα, την ώρα που έχει κοπεί ακόμα και το ταπεινό "προάριστο" που έτρωγε το προσωπικό, το ΓΕΕΘΑ, κατόπιν εντολής της πολιτικής ηγεσίας φυσικά, στέλνει 30 τόνους "ανθρωπιστικής βοήθειας" στους αντάρτες της Λιβύης!

Ποιος είναι ο εμπνευστής της “κίνησης των αγανακτισμένων”;

Είναι η “κίνηση των αγανακτισμένων” μια αυθόρμητη λαϊκή αντίδραση ή μήπως έχει και αυτή τον εμπνευστή της με συγκεκριμένο ιδεολογικό υπόβαθρο;


Μετά την χθεσινή μίνι «εξέγερση» -από τον ύπνο- των Ελλήνων, όλοι μιλούν σήμερα για μια αντίδραση σε κάποια υποτιθέμενη Ισπανική πρόκληση, και για αυθόρμητη λαϊκή πρωτοβουλία, χωρίς κομματική, συνδικαλιστική ή άλλου είδους υποκίνηση. Μιλούν επίσης για «ελληνική πλατεία Ταχίρ» ή «πλατεία del Sol», πιστεύοντας πως πρόκειται απλά για την ελληνική εκδοχή κάποιας λαϊκής αντίδρασης που προέκυψε ξαφνικά.

Αυτό που αγνοούν όμως οι περισσότεροι στον τόπο μας, είναι, πως η κίνηση αυτή έχει τον εμπνευστή της, ο οποίος δεν είναι βέβαια ο …Σόρος, αλλά έχει κι αυτός κάποιο συγκενικό ιδεολογικό υπόβαθρο και κάπου στοχεύει, παροτρύνοντας τους νέους ανθρώπους να αγανακτήσουν. Αυτός ακριβώς είναι ο τίτλος του βιβλίου του 93χρονου, πρώην διπλωμάτη, Στεφάν Εσέλ: «Αγανακτήστε!» («Ιndignez-vous!») και γι αυτό οι Ισπανοί έδωσαν το όνομα «Los Indignados» (Οι Αγανακτισμένοι) στη γνωστή κίνηση που μεταλαμπαδεύτηκε τώρα και στην Ελλάδα.

Είναι γεγονός πως η ολιγοσέλιδη μπροσούρα του Στεφάν Εσέλ (βλέπε εδώ) σπάει ρεκόρ πωλήσεων στη Γαλλία και στην Ισπανία, στήνοντας στον τοίχο το χρήμα, τις αγορές και τον …εγωισμό.
 «Κάνω αυτή τη δουλειά 40 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Είναι τρελό. Στις 24 Δεκεμβρίου [2010] κάποιοι πελάτες αγόραζαν δέκα-δέκα τα βιβλία για να τα κάνουν δώρο. Πίστευα ότι μετά τα Χριστούγεννα τα πράγματα θα ηρεμούσαν, αλλά όχι, πουλάμε ακόμη 400 βιβλία την ημέρα λέει ο Ζαν-Μαρί Σεβέστρ, ιδιοκτήτης του «Sauramps», του μεγαλύτερου βιβλιοπωλείου στο Μονπελιέ, στη Νότια Γαλλία.

Ποιος είναι ο Στεφάν Εσέλ;

Πρόκειται απλά για έναν σχεδόν άγνωστο συνταξιούχο διπλωμάτη, πρώην αντιστασιακό, ο οποίος στη δύση της ζωής του αποφάσισε, ως φαίνεται, να δώσει στους νέους ανθρώπους μια ώθηση προς την ιδεολογική κατεύθυνση την οποία ο ίδιος έχει ασπαστεί.  Μέσα από αυτό το βιβλιαράκι ζητεί από τους Γάλλους, και απ΄ όλους τους άλλους, να εξεγερθούν και να υπερασπιστούν δυναμικά τις «κοινωνικές αξίες της σύγχρονης δημοκρατίας». Να απορρίψουν την «εγωιστική» δύναμη του χρήματος. Να πουν «όχι» στην παντοδυναμία των αγορών. Να αγανακτήσουν, για να αλλάξει επιτέλους η κοινωνία. Εξοργιστείτε! Εξεγερθείτε! Αγανακτήστε! Με αυτή την πολιτική πρόσκληση στα όπλα, ο Εσέλ έγινε από τη μία ημέρα στην άλλη προφήτης για τη γαλλική Αριστερά. «Στο Σοσιαλιστικό Κόμμα τον λατρεύουν. Πιστεύουν ότι καλώντας τον κόσμο να υψώσει φωνή και ανάστημα κατακεραυνώνει τις κοινωνικές ανισότητες της εποχής του Νικολά Σαρκοζί » λέει ο Αντουάν ντε Μπιέβρ, πολιτικός συντάκτης στην «Journal du Dimanche».

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ,ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Θράκη: Πράσινος δήμαρχος καταργεί το σύμβολο του Δημόκριτου επειδή έχει “φορεθεί πολύ”

Της Θράκης οι άθλιοι, θα έπρεπε να ονομαστούν όλοι εκείνοι οι εμετικοί πρασινο-μπλε (και όχι μόνο) που ελέω του εγκεφαλικού τους κενού ασκούν πολιτική εις βάρος των εθνικών και εν γένει Ελληνικών συμφερόντων.
Η “πάστα” αυτή των ανθρώπων, όμως, φαίνεται πως επεκτείνεται τώρα και προς την αρχαιότητα, αφού ο σκοπούμενος ρόλος τους και η λατρεία που τρέφουν προς τον εθνομηδενισμό, ξεπερνά τα όρια και τους… κατατάσσει στα υποχείρια των παγκοσμοιοποιητών που ορμώμενα από την κενότητά τους επιθυμούν να ισοπεδώσουν αξίες, ιδανικά και προσωπικότητες του σύγχρονου αλλά και του αρχαίου Ελληνισμού.
Έτσι, ο προφανώς ανοήτως φερόμενος δήμαρχος Γενισέας, δρυμίτατα ανακάμψας στον δημαρχιακό του θώκο μετά από παύση 4 ετών, αποφάσισε να καταργήσει την χρήση του συμβόλου και του ονόματος του Δημόκριτου, επειδή -όπως ο ίδιος δηλωσε- έχει χρησιμοποιηθεί πολύ και υπάρχουν και πολλοί σύλλογοι με το όνομα “Δημόκριτος”!!! Ο -αν μη τι άλλο- μη έχων σώας τας φρένας πρασινο-δημαρχίσκος μάλλον σκέφτεται να ανακοινώσει κάποιον διαγωνισμό για την επιλογή νέου σήματος, φερόμενος ως επιχειρηματίας που αποφασίζει να αλλάξει το λογότυπο – σήμα κατατεθέν της εταιρείας του…

ΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ασφαλέστερη αντιμετώπιση των προβλημάτων αυθυπαρξίας και επιβίωσης του λαού και της πατρίδος μας είναι η επαναφορά στις ζωές μας του αισθήματος προάσπισης της Τιμής της Ελλάδος. Η καταστροφή του υλιστικού τρόπου σκέψης και κυβερνητικής πρακτικής από ανθέλληνες πολιτικάντηδες που έχουν ακουμπήσει την πατρίδα μας στο χρηματιστήριο της παγκοσμιοποίησης και την πολυπολιτισμικότητα του διεθνισμού, αξιολογώντας και τεμαχίζοντας Πατρίδα και λαό με την τιμή αναλώσιμου και εμπορεύσιμου είδους. Να επιστρέψουμε στον αυθεντικό τρόπο ελληνικής σκέψης που προσδιόριζε την Τιμή της Πατρίδος ως ένα διαρκή αγώνα για την καθαρότητα της ράτσας, την απόκρουση της προσβολής της εθνικής μας κοινότητος από ξένες εξουσίες και ήθη, την επιβολή της ελληνικής αξιοσύνης επάνω σε αργυρώνητες υπάρξεις.

ΑΥΤΟΣ: Ανέκαθεν έβλεπε την Ελλάδα ως προϊόν εκμετάλλευσης



Αν όσοι ψήφισαν ΑΥΤΟΝ και τον ανέδειξαν Πρωθυπουργό αυτής της χώρας αντιληφθούν, κάποια στιγμή, το κακό που έκαναν, πρώτα απ’ όλους, στους εαυτούς τους, ασφαλώς και θα έκοβαν το χέρι τους, αναθεματίζοντας την ώρα και την στιγμή που έριξαν στην κάλπη ψήφο υπέρ αυτού.

Βεβαίως, ήδη θα έπρεπε να έχουν καταλάβει το εγκληματικό τούτο λάθος τους. Καθώς, όμως, ο εγκέφαλος του ανθρώπου, πολλές φορές παθαίνει – όπως με το ηλεκτρικό ρεύμα – διακοπές μπορεί οι ψηφοφόροι περί ων ο λόγος να μην έχουν ακόμη αφυπνισθεί. Κάποια στιγμή, πάντως, θα καταλάβουν την βλακεία τους.

Διότι μπορεί να λέμε ότι ο Κ. Καραμανλής δεν κυβέρνησε καλά τον τόπο, ότι υπήρξε άτολμος ή ότι έκανε κακές επιλογές σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες του, πλην όμως μίσθαρνο όργανο των «αγορών» - ήτοι των εβραιομασονικών τραπεζών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, βέβαιον είναι ότι δεν ήταν. Και στο κάτω – κάτω ήταν Χριστιανός Ορθόδοξος, ενώ και πατριώτης απέδειξε ότι είναι ειδικά όταν προέβαλε το γνωστό «βέτο» για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Αψηφώντας τις όποιες απειλές ακόμη και τον ίδιο τον Τζ. Μπους που λύσσαξε όταν άκουσε τον Καραμανλή να εναντιώνεται στην βούλησι των ΗΠΑ για το γειτονικό ψευδοκρατίδιο.

Τούτο, όμως, το κακό που μας βρήκε από τον Γιώργο Π. (πρωθυπουργό ατυχώς της Ελλάδος εδώ και 19 μήνες) γιατί περί αυτού ο λόγος, δεν συγκρίνεται, εν ουδεμιά περιπτώσει με τα λάθη και παραλείψεις του Κ. Καραμανλή. Πρόκειται, ειλικρινώς, για ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στον Τόπο. Πρόκειται για κατάρα, κυριολεκτικώς.

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ; 2/3

Ὁ πατὴρ Παϊσιος γιὰ τὸ μέγα ἔγκλημα τῆς ἔκτρωσης



- Ἡ ἔκτρωση εἶναι φοβερὴ ἁμαρτία. Εἶναι φόνος, καὶ μάλιστα πολὺ μεγάλος φόνος, γιὰ τί σκοτώνονται ἀβάπτιστα παιδιά. Πρέπει νὰ καταλάβουν οἱ γονεῖς ὅτι ἢ ζωὴ ἀρχίζει ἀπὸ τὴν στιγμὴ τῆς συλλήψεως.

Μία νύχτα ὃ Θεὸς ἐπέτρεψε νὰ δῶ ἕνα φοβερὸ ὅραμα, ποὺ μὲ πληροφόρησε γὶ αὐτὸ τὸ θέμα! Ἦταν βράδυ, Τρίτη της Διακαινησίμου τὸ 1984. Εἶχα ἀνάψει δύο κεράκια μέσα σὲ δύο τενεκεδάκια, ὅπως συνηθίζω νὰ κάνω, ἀκόμη καὶ ὅταν κοιμᾶμαι, γιὰ ὅλους ὅσους πάσχουν ψυχικὰ καὶ σωματικά. Σ' αὐτοὺς συμπεριλαμβάνω ζῶντες καὶ κεκοιμημένους. στὶς δώδεκα τὰ μεσάνυχτα, ἐκεῖ ποὺ ἔλεγα τὴν Εὐχή, βλέπω ἕνα μεγάλο χωράφι περιφραγμένο μὲ μία μάνδρα, σπαρμένο μὲ σιτάρι ποὺ μόλις ἄρχιζε νὰ ψηλώνει. Ἐγὼ στεκόμουν ἔξω ἀπὸ τὸ χωράφι, ἄναβα κεριὰ γιὰ τοὺς κεκοιμημένους καὶ τὰ στερέωνα πάνω στὸν τοῖχο τῆς μάνδρας. Ἀριστερὰ ἦταν ἕνας ξερότοπος, γεμάτος βράχους καὶ κρημνούς, ποὺ σειόταν συνέχεια ἀπὸ μία δυνατὴ βοὴ ἀπὸ χιλιάδες σπαραχτικὲς φωνές, πού σου σπάραζαν τὴν καρδιά. Καὶ ὃ πιὸ σκληρὸς ἄνθρωπος, ἂν τὶς ἄκουγε, ἦταν ἀδύνατο νὰ μὴ συγκλονισθεῖ. Ἐνῶ ὑπέφερα ἀπὸ τὶς σπαραχτικὲς φωνὲς καὶ ἀναρωτιόμουν ἀπὸ ποὺ προέρχονται καὶ τί σημαίνουν ὅλα αὐτὰ ποὺ ἔβλεπα, ἄκουσα μία φωνὴ νὰ μοῦ λέει: «Τὸ χωράφι μὲ τὸ σπαρμένο σιτάρι, ποὺ δὲν ἔχει ἀκόμη ξεσταχυάσει, εἶναι τὸ Κοιμητήρι μὲ τὶς ψυχὲς τῶν νεκρῶν ποὺ θὰ ἀναστηθοῦν. Στὸν τόπο δὲ ποὺ σείεται ἀπὸ τὶς σπαραχτικὲς φωνὲς βρίσκονται οἱ ψυχὲς τῶν παιδιῶν ποὺ ἔχουν σκοτωθεῖ μὲ τὶς ἐκτρώσεις»! Ἔπειτα ἀπὸ αὐτὸ τὸ ὅραμά μου ἦταν ἀδύνατο νὰ συνέλθω ἀπὸ τὸν μεγάλο πόνο ποὺ δοκίμασα γιὰ τὶς ψυχὲς ἐκείνων τῶν παιδιῶν. Οὔτε νὰ ξαπλώσω μποροῦσα, γιὰ νὰ ξεκουραστῶ, παρόλο ποὺ ἤμουν κατάκοπος ἐκείνη τὴν ἥμερα

ΣΥΝΤΑΓΜΑ:ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΔΟΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ(ΒΙΝΤΕΟ)


Κυρίαρχα συνθήματα των «αγανακτισμένων πολιτών» είναι ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ...«ψωμί, παιδεία, ελευθερία», «κλέφτες-κλέφτες» και «η Ελλάδα δεν είναι δικιά μας, τη δανειστήκαμε από τα παιδιά μας».


Οι διαδηλωτές τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο, ενώ κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έφτασαν μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και «έστησαν» την ελληνική σημαία.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ; 1/3

Οι Ύποπτες «Επαναστάσεις»


Πολύ καλό το παρακάτω άρθρο. Θα προσθέταμε από την πλευρά μας ως επικίνδυνο σημάδι και την προβολή "επαναστατικών" ενεργειών από φιλοκυβερνητικά Μ.Μ.Ε..

Πολλοί ισχυρίζονται ότι πρέπει να επαναστατήσουμε και να βγούμε στους δρόμους σήμερα για να ανατρέψουμε την καθεστωτική κυβέρνηση. Πολλοί μας κατηγορούν για την απάθειά μας και ότι έχουμε εγκλωβιστεί στο καναπέ μας. Είναι όμως τόσο απλή η κατάσταση; Τι είδους επανάσταση πρέπει να κάνουμε; Μήπως η αδυναμία απάντησης σε αυτό το ερώτημα να αποτελεί το βασικότερο λόγο που δεν υπάρχει δυναμική αντίδραση από την Ελληνική κοινωνία; Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε μία πορτοκαλί επανάσταση made in soros; Πως θα την ξεχωρίζατε;


Ας ξεκινήσουμε μια μικρή προσπάθεια να εντοπίσουμε, όσο είναι δυνατόν, τα επικίνδυνα σημάδια των ύποπτων επαναστάσεων.


1) Όταν η «επαναστατική» κίνηση είναι καπελωμένη εξαρχής: Εδώ δεν αναφερόμαστε στο απαρχαιωμένο πλέον απευθείας κομματικό καπέλωμα αλλά στο πιο εξελιγμένο έμμεσο. Διαπιστώνετε ότι τα συνθήματα της «επαναστατικής» ομάδας σε μεγάλο ποσοστό είναι κόπιες από συνθήματα συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος; Τότε το καμπανάκι πρέπει να χτυπήσει.


2) Η «επανάσταση» των αυτοκρατόρων: βλέπετε μία «επαναστατική» κίνηση με συγκεκριμένο ηγέτη με χρίσμα μεσσία-σωτήρα ο οποίος καθορίζει την «επανάσταση» και όλες τις δράσεις της ; τότε μάλλον πρέπει να αρχίζουμε να είμαστε υποψιασμένοι. Οι αυθεντικές επαναστατικές ζυμώσεις γίνονται σε επίπεδο απλού πολίτη με λειτουργίες αυτοοργάνωσης και όχι με ηγεσίες.

Τα CDS της χρεοκοπίας της Ελλάδας θα είναι το κύριο μενού της συνάντησης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο St. Moritz σε λίγες μέρες!



To πως θα εισπράξουν τα δις των κερδών από τα CDS της χρεοκοπίας της Ελλάδας, θα είναι το κύριο μενού της φετινής συνάντησης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ,  η οποία θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Grand Hotel Kempinski στο St Moritz, από τις 9 ως τις 12 Ιουνίου.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Νταβός, εδώ όπου κάθε χρόνο γίνεται η συνάντηση τραπεζιτών, επιχειρηματιών, πολιτικών ηγετών και γενικότερα στελεχών της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ. Είναι το μόνο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο St Moritz και βρίσκεται απέναντι από το σταθμό του τελεφερίκ προς το χιονοδρομικό Corviglia.

Στις 2 τελευταίες συναντήσεις της Λέσχης έδωσε το παρόν ο κος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έκανε πρόπερσι την παρθενική του εμφάνιση στη συνάντηση. Θα δούμε με ενδιαφέρον αν θα παραβρεθεί και φέτος.

Όπως επίσης και ποιοι άλλοι δικοί μας πολιτικοί, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι θα πάρουν μέρος ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να τα πουν από κοντά με τους κατόχους των CDS της χρεοκοπίας μας, από τα οποία κάποιοι βιάζονται να κερδίσουν κοντά στα 30 δις ευρώ, ενώ κάποιοι άλλοι που θα τα χάσουν δίνουν ήδη στοιχεία σε  «δικά» τους διεθνή ΜΜΕ  στα οποία πολύ σύντομα θα έχουμε αποκαλύψεις των ονομάτων όλων εκείνων που εμπλέκονται στην αγοροπωλησία του CDS που πούλησε το Ταχ. Ταμιευτήριο κι όχι μόνο.

Στα χέρια ξένων δημοσιογράφων  βρίσκονται  τα αποκαλυπτικά tickets. Τα δημοσιεύματα αναμένεται να προκαλέσουν τεκτονικό σεισμό στην Ελλάδα. Οι μυημένοι εκτιμούν πως η Ευρωπαική Εlite φιλοδοξεί να κερδίσει  πάνω από 700 δις ευρώ  από την χρεοκοπία της Ελλάδας.

Εκείνοι που θα τα χάσουν είναι αποφασισμένοι να δώσουν όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα!Ο βρώμικος τζόγος σε βάρος του ελληνικού λαού είναι απίστευτος. Και ακόμη πιο βρώμικοι είναι οι Έλληνες Εφιάλτες, που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο τζογάρισμα που αντιστοιχεί σε εθνική προδοσία.

Το ξεβράκωμα του «αριστερού» Μάκη με την δεξιά τσέπη,από πρώην εργαζόμενη της «Ζούγκλας»


Ελένη Ηλιοπούλου
Βαριές κατηγορίες κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου εξαπολύει η δημοσιογράφος Ελένη Ηλιοπούλου* μέσω του ιστολογίου «Μαχόμενοι δημοσιογράφοι» για τις συνθήκες εργασίας στο γνωστό πόρταλ «Ζούγκλα» και τη συμπεριφορά του γνωστού μεγαλοδημοσιογράφου. Διαβάστε παρακάτω ολόκληρο το κείμενο, αναλυτικά:


«Η zougla.gr σήμερα κλείνει τα τρία της χρόνια. Με αφορμή τα παχιά λόγια του κ. Μάκη και της παρέας του (που ποτέ δεν του λέει όχι, για να μη χάσει τα προνόμια και εκτεθεί στον θυμό του) καταθέτω ως πρόσφατα απολυθείσα και ως υποψήφια για την Π.Ο.Ε.ΣΥ. με το συνδυασμό «Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι» το τι έζησα, και τι πραγματικά συμβαίνει στο ηλεκτρονικό κάτεργο αυτής της διαδικτυακής και εργοδοτικής ζούγκλας.

Είναι γνωστό στις συνδικαλιστικές δημοσιογραφικές ενώσεις (Ε.Σ.Η.Ε.Α. και Ε.Σ.Π.Η.Τ.) ότι οι εργασιακές συνθήκες στα περισσότερα πόρταλ, (ενημερωτικά, αθλητικά, ψυχαγωγικά κ.ά.) και blog είναι ιδιαιτέρως άσχημες για τους συντάκτες.

Μαύρες συνήθως και κατά κύριο λόγο υποτυπώδεις αμοιβές (500, 600 έως και 1.000 ευρώ για τους πλέον τυχερούς) και ελαστικό ωράριο υπερεργασίας, χωρίς ασφάλιση, ένσημα, αργίες, υπερωρίες κ.ο.κ..

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Κάτι μεγάλο έρχεται στην Αθήνα…



Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, η δεδομένη «αδυναμία», ανεπάρκεια ή άρνηση της κυβέρνησης Παπανδρέου, να εφαρμόσει το νόμο, οι δολοφονικές ενέργειες και απόπειρες, οι συνεχείς επιθέσεις κατά Ελλήνων ιθαγενών πολιτών και η ταυτόχρονη διαλυτική κατάσταση της Ελληνικής Αστυνομίας, προδικάζουν πως η Αθήνα ζει τα «προεόρτια» ενός πολύ μεγάλου, συγκλονιστικού γεγονότος, που όλα δείχνουν πως θα είναι μία «εξέγερση» ισλαμιστών λαθρομεταναστών…
Η πολιτική ανεπάρκεια του ίδιου του πρωθυπουργού, αλλά και της παρεούλας του, βάζουν την χώρα μας σε επικίνδυνες ατραπούς και δυστυχώς, εσκεμμένα ή όχι, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για μία σύγκρουση ενός πολύ μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών με Έλληνες κατοίκους. Εδώ και μερικές ημέρες πληροφορίες μας αναφέρουν συγκέντρωση δυνάμεων των ΜΑΤ από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα… Μήπως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη περιμένει κάποια μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας; Όχι! Κάτι άλλο περιμένει ο κύριος Παπουτσής… μόνο που, μετά την ανακοίνωσή του για διάλυση των ΜΑΤ, της ομάδας ΔΙΑΣ και της ομάδας ΔΕΛΤΑ, ουσιαστικά αφήνει χωρίς αστυνόμευση μία κρισιμότατη (αρκετά μεγάλη) περιοχή των Αθηνών στο έλεος του κάθε εγκληματία, κλέφτη, βιαστή ή δολοφόνου…!

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ TΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Ενοχλήθηκαν – Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών: «Η Ελλάδα διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια με το να εορτάζει τη δήθεν ποντιακή γενοκτονία»



Αναφορά στον εορτασμό της Γενοκτονίας των Ελλήνων Ποντίων έκανε στον επίσημο ιστότοπό του το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών. Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ελλάδα διαστρεβλώνει την ιστορία, με απώτερο σκοπό να δημιουργήσει μια λανθασμένη ιστορική ερμηνεία. Η συγκεκριμένη προσπάθεια όπως επισημαίνει δεν εξυπηρετεί στην ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Και ολοκληρώνει τονίζοντας πως το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει αλλά και αρνείται τις πρωτοβουλίες αυτές που στερούνται επιστημονικής βάσης και είναι ηθικώς προβληματικές. Στην πραγματικότητα, το συμβατικό πλαίσιο του πρόσφατου κοινού μας παρελθόντος συνιστά απάντηση στους ισχυρισμούς αυτούς.

ΠΗΓΗ : http://greeknation.blogspot.com/2011/05/blog-post_1252.html

Μὲ ἐπιτυχία ἡ ἐπέτειος Αὐτονομίας Μάϊος 2011 στὸ Δελβινάκι. Ὁ μητροπολίτης Ἀνδρέας ἔκανε ἔκκληση γιὰ ΕΝΟΤΗΤΑ καὶ ΑΓΩΝΑ



Κοινὴ ἀνάρτηση τῶν Ἱστολογίων Ρωμαίϊκο Ὁδοιπορικὸ καὶ Ἀντιπαρακμή.

Μὲ μεγάλη συμμετοχὴ κόσμου καὶ ἔντονο ἀγωνιστικὸ φρόνημα πραγματοποιήθηκαν καὶ φέτος οἱ ἐκδηλώσεις τῆς Ι.Μ. Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανὴς & Κονίτσης στὸ ἀκριτικὸ Δελβινάκι, γιὰ νὰ τιμηθεῖ ἡ ὑπογραφὴ τῆς Ἐπετείου αὐτονομίας τῆς Β.Ἠπείρου, τὸν Μάϊο τοῦ 1914, 4 μῆνες μετὰ ἀπὸ τὴν ἀνακήρυξη τῆς Αὐτονομίας καὶ τὴν ἔναρξη τοῦ ἔνοπλου ἀγώνα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα, Κυριακή, 22 Μαΐου 2011, πραγματοποιήθηκε στὸ ἠρωϊκὸ Δελβινάκι ἡ καθιερωμένη ἐκδήλωση γιὰ τὴν Ἐπέτειο τοῦ Αὐτονομιακοῦ Ἀγῶνος τῆς Βορείου Ἠπείρου καὶ γιὰ τὴν ὑπογραφὴ τοῦ «Πρωτοκόλλου τῆς Κερκύρας» (Φεβρουάριο καὶ Μάϊο ἀντίστοιχα), κατὰ τὸ ἔτος 1914.

Ο ΠΑΣΥΒΑ , οἱ νέοι της ΣΦΕΒΑ, Βορειοηπειρῶτες καὶ λαὸς πολὺς προσῆλθε στὸ προσκλητήριο τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως. Μετὰ τὴν ἀρχιερατικὴ Θεία Λειτουργία, ἐψάλη τὸ Μνημόσυνο τῶν πρωτεργατῶν τῆς Αὐτονομίας, καθὼς καὶ τῶν κατὰ καιροὺς ἀδίκω θανάτω θανατοθέντων Βορειοηπειρωτῶν καὶ κατετέθη στέφανος στὸν τάφο τοῦ ἀοιδίμου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόλεως ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ποὺ βρίσκεται στὸν περίβολο τοῦ Μητροπολιτικοῦ Ναοῦ. Ἀκολούθησε ἡ ὁμιλία τοῦ Σεβασμιωτάτου κ. ΑΝΔΡΕΟΥ καὶ ἡ εἰρηνικὴ πορεία μέχρι τὸ ἡρῶον της κωμοπόλεως. Μετὰ τὸ τρισάγιο καὶ τὸν Ἐθνικὸ Ὕμνο ἐγκρίθηκε διὰ βοῆς τὸ ἀκόλουθο Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ .

80% πάνω οι παραβιάσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες 
Mε εννέα παραβιάσεις και δύο παραβάσεις από 14 τουρκικά μαχητικά πέρασε η σημερινή ημέρα στο Αγαίο. Οι παραβιάσεις τις τελευτάίες δύο εβδομάδες είναι αυξημένες κατά 80% σε σχέση με την αμέσως παρελθούσα περίοδο.
Συγκεκριμένα είχαμε
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ    :  2
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : -
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ     : 14
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ      :  6
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ     :  2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ    :  9
ΕΜΠΛΟΚΕΣ       :  -
ΠΕΡΙΟΧΗ           : ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙA ΣΤΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.



Αυτή την εβδομάδα θα ανακοινωθούν καινούργια μέτρα, εναντίων του Έλληνα πολίτη, εξήγγειλε το υπουργείο οικονομικών και το κράτος, για να καταφέρουν να γονατίσουν ακόμα περισσότερο την ελληνική οικογένεια τον άνεργο τον πολύτεκνο τον ελεύθερο επαγγελματία και γενικά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, με τις ευλογίες  των αμερικανών και του διεθνούς νομισματικού ταμείου. Οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλο αυτή τη κατρακύλα τη ξευτίλα και την απαξίωση της ζωής τους και πρέπει να αντιδράσουν και να αντισταθούν σε αυτού του είδους τα κόλπα. Κοινός στόχος και σκοπός δε θα πρέπει να είναι άλλος απ την MH υποστήριξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος που μας έχουν επιβάλει οι τραπεζίτες και το εθνοκτόνο κράτος. 

Προτείνουμε από τη Τετάρτη 1 Ιουνίου μέχρι Τρίτη 7 Ιουνίου να μη γίνει καμία συναλλαγή με τις τράπεζες από κανένα μας. Όσοι έχουν κάποια λεφτά μέσα στις τράπεζες να κάνουν άμεσες αναλήψεις αυτών των χρημάτων, κανένας να μη πληρώσει τις δόσεις του εκείνες τις μέρες και να μη γίνει καμιά κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

  Εμείς έτσι αντιστεκόμαστε στα εθνοκτόνα σχέδια τους, χωρίς φασαρίες και σπασίματα τραπεζών από υποκινούμενους έμμισθους πράκτορες- προβοκάτορες. Μας αφορά όλους. Όσοι ενδιαφέρονται για αυτή την παραπάνω πρόταση να προωθήσουν αυτό το σκοπό από στόμα με στόμα, από ιντερνέτ, να το μάθουν όλοι, γιατί μόνο αν κινηθούμε ενωμένα και ακομμάτιστα με ένα κοινό στόχο, θα μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι. Σίγουρα αν μπορέσουμε και κατορθώσουμε αυτό το σχέδιο το κράτος και οι τράπεζες θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι σε όλους μας. Εμείς έχουμε τη δύναμη.
 
  Ο εχθρός μας είναι το κράτος και όχι ο γείτονας μας που είναι άλλη ομάδα! Μην αφήνετε να σας αποπροσανατολίζουν από τα αληθινά προβλήματα. Αυταπάτες δεν έχουμε ότι θα καταρρεύσουν τα πάντα με την συγκεκριμένη κίνηση τη συγκεκριμένη εβδομάδα, αλλά σίγουρα αν το καταφέρουμε πολλά άτομα μαζί θα πάρουν το μήνυμα και το σοκ θα είναι ισχυρό.
 
  Δείτε και το παρακάτω ενημερωτικό βίντεο και αυτό οργανωθείτε αντιδράστε και αντισταθείτε. Από την Τετάρτη 1 Ιουνίου μέχρι Τρίτη 7 Ιουνίου να μη γίνει καμία συναλλαγή με τις τράπεζες. Προωθείστε αυτή τη κίνηση και τη πρωτοβουλία σε όλους αν σας ενδιαφερει!!!
 
 

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑ


Έναν εφιάλτη έζησαν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας ο γνωστός ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης και ο μάνατζερ Ηλίας Πανταζόπουλος, μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Οι δύο φίλοι είχαν πάει νωρίτερα σε κλαμπ που διατηρεί η ηθοποίος Κατερίνα Παπουτσάκη μαζί με τον αδελφό της για να διασκεδάσουν. Τα ξημερώματα της Κυριακής, και ενώ βρίσκονταν στην οδό Αθηνάς και λυκούργου, μία ομάδα πέντε έγχρωμων αλλοδαπών τους επιτέθηκαν κρατώντας σπασμένα μπουκάλια. Σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με τους δύο άντρες ήταν και μία γυναίκα. Οι αλλοδαποί προσπάθησαν να τους αφαιρέσουν χρήματα και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Ο Αλέκος Συσσοβίτης και ο Ηλίας Πανταζόπουλος συνεπλάκησαν με τους αλλοδαπούς προσπαθώντας να τους σταματήσουν. Αφού τους τραυματίσαν τους εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή. Οι αλλοδαποί κατάφεραν να αφαιρέσουν την τσάντα της φίλης των δύο ανδρών. Οι δύο άντρες κατήγγειλαν την επίθεση στο ΤΑ Ομονοίας, το οποίο και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών! Τόσο ο Αλέκος Συσσοβίτης όσο και ο Ηλίας Πανταζόπουλος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο Ηλίας Πανταζόπουλος που, σύμφωνα με πληροφορίες, εχει υποστεί κάταγμα στο χερι έμεινε για περαιτέρω νοσηλεία. 


ΠΗΓΗ: REAL.GR - NEWS.BEAST

Κτυπούν Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας και Εκκλησία...


Tους τρεις πυλώνες που κράτησαν όρθιο τον νεότερο Ελληνισμό και αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα πριν από την άλωση της χώρας, κτυπά η κυβέρνηση με μέτρα τα οποία συνιστούν προσπάθεια εξουδετέρωσης τους εξυπηρετώντας σχέδια από άγνωστα κέντρα: Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας και Εκκλησία πλήττονται βαριά από τη νέα ομοβροντία μέτρων εθνικής αυτοκτονίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Ευθεία και σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα υπονόμευση της μαχητική ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων συνιστά το μέτρο της μείωσης το συνολικού αριθμού εισακτέων στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΣΕ, ΣΝΔ, Σ.Ι. κλπ), με δεδομένο ότι ήδη υπάρχει πενία προσωπικού.
Το μέτρο της μείωσης των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές αποσκοπεί απλά να "πριονίσει" τον μοναδικό πυλώνα που κρατάει όρθια αυτή την στιγμή την χώρα, τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Αν αυτό συνδυαστεί με την αντίστοιχη μείωση του αριθμού των εισακτέων και στα Σώματα Ασφαλείας, απλά πρόκειται για μία συνολική ενέργεια που έχει ως στόχο την σταδιακή απομείωση της ισχύος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας σε μία εποχή όπου: Πρώτον είναι σαφές ότι η Τουρκία απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κτυπήσει. Και δεύτερον αυτή την στιγμή στο εσωτερικό της χώρας διεξάγεται ένας κανονικός πόλεμος για το αν θα κυριαρχήσουν οι Έλληνες ή οι ξένοι στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Επίσης κτυπάνε και τον τρίτο πυλώνα, την Εκκλησία, με μείωση κατά 50% των αποδοχών όσων μισθοδοτούνται από το δημόσιο και το υπόλοιπο ποσοστό, λένε, αν μπορεί αν το καλύψει η Εκκλησία! Ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτές τις κινήσεις; Πάντως όχι Έλληνες...
Κατά τα λοιπά φαίνεται να έχουν τρελαθεί τελείως στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης: Την χαριστική βολή στην όποια αγορά έχει απομείνει δίνουν τα νέα μέτρα μείωσης των εσόδων των πάντων, αφού οι μιεώσεις στα έσοδα των δημοσίων υπαλλήλων φέρνουν μειώσεις σε ολόκληρη της καταναλωτική αγορά.
Ιδού όλα τα νέα μέτρα (που βέβαια συνοδεύονται και από άλλα που έχουν προαναγγελθεί όπως η εξίσωση του πετρέλαιου κίνησης με το πετρέλαιο θέρμανσης):
1. Συνεισφορά της εκκλησίας κατά 50% στους μισθούς των κληρικών
2. Αναβολή της πληρωμής ομολόγων στους δικαστικούς – Καμία πληρωμή το 2011,
3. Μείωση αριθμού συμβασιούχων κατά 50% το 2011 και μείωση 10% κάθε χρόνο ως το 2015
4. Κατάργηση επιδομάτων και μπόνους στο Δημόσιο
5.Πάγωμα μισθών στο Δημόσιο, ακόμη και χρονοεπιδομάτων με το ενιαίο μισθολόγιο
6.Εισαγωγή της μερικής απασχόλησης και της άδειας άνευ αποδοχών
7.Κανόνας «μία πρόσληψη ανά 10 αποχωρήσεις» και μόνο για άμεσες ανάγκες (π.χ. υγεία)
8. Μείωση αριθμού εισακτέων σε αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές από το 2012
9.Εξοικονόμηση 25% από τους λογαριασμούς τηλεφώνων και 50% από τους λογαριασμούς ρεύματος
10. Συγχώνευση και κλείσιμο σχολείων, πανεπιστημίων και ΤΕΙ

ΠΗΓΗ : defencenet.gr

Λαθρο-όρκ έγδαραν και έκοψαν κεφάλια σκύλων για να τα φάνε στο Άργος

Η φωτογραφία είναι από αντίστοιχο περιστατικό στη Πάτρα.
Ανατριχίλα έχουν προκαλέσει τα μακάβρια ευρήματα που βρέθηκαν στην περιοχή της Δαλαμανάρας στο Άργος, τα οποία δημιουργούν την εντύπωση ότι οι εξαφανίσεις αδέσποτων και οικόσιτων ζώων από την περιοχή δεν είναι τυχαίες. Οι ιδιοκτήτες δυο σκύλων που είχαν χαθεί από τις αυλές των σπιτιών τους ήταν αυτοί που υπέστησαν το πρώτο και πιο ισχυρό σοκ, όταν...
έψαξαν σε ένα μέρος που κάποιοι τους είχαν υποδείξει. Τότε, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα. Πεταμένα σε ένα ρέμα, ήταν τα κεφάλια των άτυχων τετραπόδων μαζί με τα δέρματά τους! Οι πληροφορίες, μετά από την διερεύνηση στοιχείων, έλεγαν πως τα άτυχα σκυλιά είχαν καταλήξει στο... φούρνο με... κριθαράκι και έκαναν τσιμπούσι με αυτά Αφγανοί λαθρομετανάστες.

Μετά και από αυτό το γεγονός, ενώ καθημερινή είναι η εικόνα εγχρώμων τριτοκοσμικών να ψάχνουν στους σκουπιδοτενεκέδες Άργους και Ναυπλίου για φαγώσιμα, κάποιοι άρχισαν να σκέπτονται και να χάνουν τον ύπνο τους με τον προβληματισμό: "Μήπως ο Άγιος Παντελεήμονας είναι... δίπλα μας;"

Άραγε, τι να περιμένουμε ακόμα;

Εχθρούς θεωρεί τους Έλληνες το Ισλάμ!

ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ - ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ...Για τα μέτρα κατά των λαθρομεταναστών...Ζωηρές ανησυχίες εκφράζονται από έγκυρους διπλωματικούς κύκλους, αλλά και στελέχη των Αρχών Ασφαλείας, ότι το Ισλάμ έχει αρχίσει να θεωρεί την Ελλάδα εχθρική χώρα, μετά τα μέτρα που παίρνει κατά των λαθρομεταναστών που στην πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι.

Υπάρχουν φόβοι ότι αυτή η μεταστροφή θα έχει συνέπειες όχι μόνο....
σε διπλωματικό επίπεδο, αλλά και σε τρομοκρατικές ενέργειες ως αντίποινα. Στην αρνητική εικόνα των ισλαμιστών συνέβαλε για την Ελλάδα η απόφαση για επιχειρήσεις-σκούπα και απέλαση όλων εκείνων των μεταναστών που δεν έχουν άδεια διαμονής. Σύμφωνα με στοιχεία των Υπηρεσιών Ασφαλείας, οι μετανάστες, νόμιμοι και παράνομοι, που βρίσκονται στην Ελλάδα αυτήν τη στιγμή μπορεί και να φτάνουν τα 2 εκατομμύρια! Τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών θα είχαν αποφευχθεί αν από την αρχή είχαμε κλείσει τις πόρτες. Δεν το κάναμε όμως και τώρα που... γεμίσαμε από λαθραίους αλλοδαπούς είναι δύσκολο να σταλούν πίσω στις χώρες τους. Οι δουλέμποροι συνεχίζουν πάντως να φέρνουν... καραβάνια λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Προχθές δουλέμποροι που εμποδίστηκαν να «περάσουν» λαθρομετανάστες από την περιοχή του Έβρου άνοιξαν πυρ από την τουρκική μεθόριο κατά των αντρών της FRONTEX και της ΕΛΑΣ!

Και αυτό είναι μια ακόμη επιβεβαίωση των τεράστιων κερδών που έχουν τα κυκλώματα από τη διακίνηση λαθρομεταναστών.

ΠΗΓΗ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ


Οι εκλεκτοί των Ελλήνων δεν ξεχνούν τους Ήρωες των Ελλήνων. Ο εκλεκτός Έλληνας Γιώργος Θαλάσσης μας έστειλε το παρακάτω μικρό αλλά εξαιρετικό κείμενο.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΜΑΣ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ. ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, ΣΤΟΝ ΕΚΤΩΡΑ, ΣΤΟΝ ΒΛΑΧΑΚΟ, ΣΤΟΝ ΣΙΑΛΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ <<ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ>> ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ.

ΕΤΣΙ.....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ        23 ΜΑΙΟΥ 2006


   Μέχρι τον τελευταίο βράχο..........................ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ EKEI!!!


   Μέχρι το τελευταίο κύμα............................ ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
            
                 Μέχρι το τελευταίο σύννεφο.....................  ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ EKEI!!!               


   Μέχρι το τελευταίο μας χωριό.....................ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!


   Μέχρι το τελευταίο πέσιμο του ήλιου......... ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!


   Μέχρι την τελευταία μας ρανίδα................  ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
                              
 Εκεί που πετούν οι αετοί......ΕΜΕΙΣ   ΘΑ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!


     Μάη δεν φεύγουν οι αντρειωμένοι ;;

         ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ
                     
Ου καταισχύνω όπλα τα ιερά, ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτην ότω αν στοιχήσω· αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών· την πατρίδα δε ουκ ελάσσω παραδώσω...


ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗΣ: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Έπεσε υπέρ Βωμών και Εστιών την 23η Μαΐου 2006. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!


Κυριακή 22 Μαΐου 2011

“ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ” ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ



Για την παρακάτω πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία ενημερωθήκαμε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος από το στέλεχος του Πατριωτικού Μετώπου Στέργιο Πραπαβέση.

Σε λίγες μέρες έτοιμο το ανταλλακτήριο αγροτικών προϊόντων «Αλληλέγγυο», στο κέντρο της Αθήνας.

Οι στόχοι του ανταλλακτηρίου, στην πρώτη του, πιλοτική φάση είναι:

* Να έλθουν οι Έλληνες αγρότες στην καρδιά της πρωτεύουσας και να προσφέρουν σε τιμές χωραφιού τα προϊόντα τους, στους καταταλαιπωρημένους από την οικονομική κρίση Έλληνες καταναλωτές της Αθήνας.



* Να επαναπροσδιορισθεί ο προσανατολισμός των Ελλήνων καταναλωτών στα ποιοτικότατα ελληνικά προϊόντα, μακριά και πέρα από τον διατροφικό εφιάλτη που έχουν επιβάλλει στη χώρα μας οι πολυεθνικές με τις σκουπιδοτροφές που πωλούν στα σούπερ μάρκετ τους.


* Να αναπτυχθούν και πάλι εκείνοι οι κώδικες κοινωνικής αλληλεγγύης που κράτησαν όρθιο τούτον τον τόπο και τον Λαό του, στην τρισχιλιετή του ιστορία.

* Να προσφερθούν στο πρατήριο του ανταλλακτηρίου 100% ελληνικά προϊόντα, τα οποία αυτήν την στιγμή δέχονται μαζική και μετωπική επίθεση από την εισβολή των αγνώστου ταυτότητας ξένων προϊόντων.

* Να δοθεί η ευκαιρία στους Έλληνες αγρότες να ανταλλάξουν προϊόντα με τους ανά την Ελλάδα συναδέλφους τους.

Καλούνται όλοι οι Έλληνες αγρότες που επιθυμούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους, χωρίς καμία επιβάρυνση, μέσω του ανταλλακτηρίου, να επικοινωνήσουν με το Κίνημα στα τηλ. 2103311642, 6980292626 και 6977871498, στο email pametopo@gmail.com και στο φαξ, 2103311652.

ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΣΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Στοιχεία – σοκ: 9 στους 10 κατοίκους του κέντρου έχουν πέσει θύματα βίας!

Φόβος, ανασφάλεια, εγκατάλειψη και προσπάθεια να διατηρηθεί η λογική (η ''λογική'' του δημοσιοκάφρου Ευαγγελάτου που δεν τολμάει να έρθει ούτε περαστικός απ το κέντρο). Αυτή είναι η εικόνα που μεταφέρει έρευνα από το κέντρο της Αθήνας.

Στην έρευνα που έχουν κάνει εγκληματολόγοι Νέστορ Κουράκης και Χριστίνα Ζαραφονίτου καταγράφεται η οδυνηρή πραγματικότητα που ζουν...
χιλιάδες Αθηναίοι που βιώνουν ακραίες καταστάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ποσοστό 85,1% των κατοίκων του κέντρου έχουν πέσει θύματα βίας, κλοπής π.χ. αρπαγής τσάντας ή χρημάτων ή διάρρηξης.

Ποσοστό 75,7% λένε ότι φοβούνται, για την ακρίβεια ότι ζουν υπό το καθεστώς του φόβου και το 70,4% δηλαδή επτά στους δέκα έχουν καταγγείλει στην αστυνομία περιστατικό εγκληματικότητας – χωρίς να γίνει τίποτα.

Ωστόσο οι περισσότεροι δεν πιστεύουν ότι το να πάρουν το νόμο στα χέρια τους είναι λύση. Ποσοστό 52,9% τάσσονται κατά της αυτοδικίας ενώ το 73,4% αρνούνται την οπλοκατοχή καθώς τη θεωρούν επικίνδυνη. Αντίθετα, είναι πολύ υψηλά τα ποσοστά των κατοίκων που ζητούν αποτελεσματική αστυνόμευση.

Η έρευνα καταγράφει μεγάλη αγωνία για το πως θα αποφύγουν να γίνουν ο επόμενος στόχος. Αποφεύγουν να κυκλοφορούν πολύ, κυκλοφορούν σε ώρες και σε σημεία που νιώθουν πιο ασφαλείς και όσο μπορούν προσπαθούν να μην εκτίθενται.

Με αυτή την ψυχολογία ζουν το 75,7% των κατοίκων της πρωτεύουσας ενώ ίδια ποσοστά φόβου υπάρχουν και στη δυτική Αττική. Καλύτερη η κατασταση στις καλά "φρουρούμενες" περιοχές του κέντρου.
Από το newsit του καθεστωτικού δημοσιοκάφρου Ευαγγελάτου
 
ΠΗΓΗ : ΕΓΕΡΣΙΣ2

Tην Δευτέρα 23 Μαϊου στις 19.30 ο π.Σαράντης Σαράντος, θα μιλήσει για την Κάρτα του Πολίτη και την τελευταία ανακοίνωση του Αγίου Όρους.


Την Δευτέρα 23  Μαϊου 2011 και ώρα 19.30 στον Ιερό Ναό  Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου, ο εφημέριος του Ναού,  πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σαράντης  Σαράντος, θα κάνει  εκτενή αναφορά  στην   τελευταία  ανακοίνωση της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους  για την  "ηλεκτρονική  διακυβέρνηση" και την "Κάρτα του Πολίτη" (βλ.εδώ ) καθώς επίσης και στις υπόλοιπες εξελίξεις σχετικά  με αυτό το μείζον ζήτημα.

ΠΗΓΗ

Oργή σε όλη την Ελλάδα που θα μεταβληθεί σε ένα απέραντο στρατόπεδο λαθρομεταναστών!



Οργισμένα έχουν αντιδράσει σε όλη την Ελλάδα οι κάτοικοι των περιοχών που ανακοινώθηκε ότι θα δημιουργηθούν 14 κέντρα λαθρομεταναστών. Οι κάτοικοι της πολύπαθης Ορεστιάδας συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο της πόλης, διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στη δημιουργία νέου «στρατοπέδου μεταναστών» στην περιοχή τους.

 

Η «Πρωτοβουλία Πολιτών κατά Κέντρων Παράνομων Λαθρομεταναστών» που διοργάνωσε την εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Ορεστιάδα, σε ψήφισμά της αναφέρει πως «η ίδρυση νέων Κέντρων, θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη απαξίωση όλη την περιοχή, θα πλήξει την τοπική κοινωνία και θα αποτελέσει αντικίνητρο για επενδυτικές ή άλλες παραγωγικές δράσεις».

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την απόφαση του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. ετοιμάζει τις επόμενες ημέρες και ο δήμος Ζίτσας στην Ήπειρο, σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής, ενάντια στη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο της Βροσίνας.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ:ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ!

Η θέση μας για την κινητοποίηση του κόσμου σε ΜΑΖΙΚΕΣ,ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ διαδηλώσεις,ακόμα και καταλήψεις δημόσιων χώρων μέχρι να φύγει η προδοτική Κυβέρνηση ΔΝΤ-εξαπτέρυγων,είναι γνωστή:Εδώ και μήνες φωνάζουμε πως πρέπει επιτέλους ο κόσμος να ξυπνήσει και να κατέβει στους δρόμους!

ΟΜΩΣ,ευτυχώς (για πολλά) και δυστυχώς (για λίγα,αλλά σημαντικά),εδώ είναι Ελλάδα:Έτσι λοιπόν,ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ,ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!
Στην Ισπανία,ο κόσμος οργανώθηκε μόνος του,χωρίς "μπαμπούλες" να τον φοβίζουν και να τον καθοδηγούν:Κάτι τέτοιο δυστυχώς,δεν συμβαίνει κι εδώ,όπου Η ΓΙΑΦΚΑ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΩΝ,ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ,ΚΑΛΕΙ ΣΕ "ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ" ΠΛΑΤΕΙΩΝ!!!

Καλούμε όλους τους νοήμονες και Πατριώτες Έλληνες ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
Η πραγματική εξέγερση του κόσμου δεν θα γίνει ούτε από κόμματα,ούτε από οργανώσεις,ούτε από κανένα "ίδρυμα" του Σόρος:Αλλά από ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Επειδή κάποιοι πιθανόν να νομίσουν πως είμαστε γενικά κατά των συγκεντρώσεων όπως κάποιοι άλλοι "υπερπατριώτες αστοί" (γελάνε και τα...μάρμαρα!),λέμε πως ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!
Όσο όμως πίσω από "αυθόρμητες διαδηλώσεις" κρύβονται ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ,τόσο έχουμε υποχρέωση να προειδοποιούμε για τους κινδύνους!

Καλούμε ειδικά τους παραπλανημένους Πατριώτες που διαδίδουν ότι αύριο θα γίνει "Επανάσταση" (κάπου είδαμε την "Σπίθα" του Μίκη Θεοδωράκη να ξεσηκώνει τον κόσμο,ενώ και κάποιοι πανάσχετοι της Νέας Δημοκρατίας νομίζουν πως το όλο...πράγμα διοργανώνεται αυθόρμητα) να μην βάλουν βούτυρο στο ψωμί των αναρχοπρακτόρων,που ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ,με σκοπό αυτόν που ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ στο βοθρο-σάιτ τους (προσέξτε τι γράφουν,ειδικά στην τελευταία παράγραφο):

Όταν μίλαγα με κόσμο στην Αθήνα πριν λίγες βδομάδες, η εύκολη απάντηση στην ερώτηση γιατί δεν γίνονται πράγματα (τουλάχιστον στο βαθμό που θα περιμέναμε μετά τον οδοστρωτήρα κυβέρνησης-τρόικας) και δεν προχωράει ο κόσμος σε κατάληψη της πλ.συντάγματος α λα Ταχρίρ είναι ότι ο κόσμος κάθεται στο σπίτι του και ότι οι εξεγέρσεις δεν εξάγονται. Λες και το ντόμινο των αραβικών εξεγέρσεων ήταν τυχαίο... Λες και αυτό που γίνεται τώρα στη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη και τις άλλες πόλεις είναι τυχαίο...

Ήδη απ'το Γενάρη είχε δραστηριοποιηθεί κόσμος σε μπλογκ και στο ίντυ και καλούσε για κατάληψη της πλατείας συντάγματος... κάποιοι το προσπάθησαν μετά τις μεγαλειώδεις γενικές απεργίες αλλά λίγες χιλιάδες και το κράτος έκανε ότι μπορούσε για να απωθήσει με συγκρούσεις στους γύρω δρόμους τον κόσμο και να αποτρέψει οποιαδήποτε μαζική κατάληψη της πλατείας... στο τέλος έδιωξε και τις λίγες εκατοντάδες που είχαν μείνει...

μήπως υπάρχει και δεύτερος γύρος;

όλοι-ες στους δρόμους και στις πλατείες... σε κάθε πόλη σε κάθε χωριό...

η αλληλεγγύη το όπλο των λαών πόλεμο στο πόλεμο των αφεντικών
 
(ΥΓ και σε όσους κακοφαίνεται το πασιφιστικό στοιχείο των διαμαρτυριών.. ας ξεκινήσει πασιφιστικά πρώτα ας γεμίσει η πλατεία με εκατο χιλιάδες κόσμου που ζυμώνεται και αυτοοργανώνεται για μέρες, βδομάδες και σου λέω μετά εγώ αν θα λήξει πασιφιστικά...)
ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΟΧΗ,ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ MARFIN!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ!
ΠΗΓΗ : ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ