Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η "ιδεολογική παρωδία" του εθνικισμού ειναι το DNA της Χρυσής Αυγής για "ΤΑ ΝΕΑ".



Ο διάχυτος εθνολαϊκισμός ,η επίκληση του περίφημου ελληνικού DNA ,ο εθνικόφρονα αντιιμπεριαλισμός , ο υποδόριος ρατσισμός ,ο μεγαλοϊδεατισμός , το όραμα Μεγάλης Ιδέας κ.α, είναι τα χαρακτηριστικά που κρατούν την Χρύση Αυγή και πρέπει να πολεμηθούν για την καθεστωτική εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ".
Δεν μας είπαν πως να πολεμήσουμε την διαφθορά και την προδοσία των πολιτικάντηδων που τόσα χρόνια στηρίζουν με πάθος.
[Ενστάσεις] Το DNA της Χρυσής Αυγής:
Η εξτρεμιστική δράση της Χρυσής Αυγής, ο νεοναζιστικός πολιτικός λόγος της, η διεκδίκηση όλης της ακραίας Δεξιάς απ' όπου διεκδικεί εκλογική διεύρυνση, ο ρατσιστικός λόγος του μίσους που εκπέμπει, οι κατηγορίες για δολοφονικές ενέργειες που αντιμετωπίζουν οπαδοί της, ο εναγκαλισμός της με τα πάλαι ποτέ χουντικά σταγονίδια που δεν αρκούνται πλέον στον νοσταλγικό αφορισμό «πού 'σαι, ρε Γιώργο Παπαδόπουλε»

"ΕΙΣΒΟΛΗ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ONALERT.


ΤΡΟΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ONALERT ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ:
Χιλιάδες παραιτήσεις και "εισβολή" της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις! Ποιοι φταίνε
Το περιστατικό είναι πραγματικό και μας μεταφέρθηκε από μονάδα της Κρήτης. 25 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων κατά τη διάρκεια του πρωϊνού καφέ ,συζητούσαν τι άλλο, την κρίση και τις επιπτώσεις της στην χώρα και στο στράτευμα. Μοιραία μετά από κάποια λεπτά και μετά από την κοινή διαπίστωση ότι οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μοιάζουν αδύναμες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, “έπεσε” στο τραπέζι το ερώτημα: “και τι θα ψηφίσουμε στις εκλογές”; Το αποτέλεσμα της “δημοσκόπησης του καφέ” ήταν συντριπτικό. Οι 23 από τους 25 δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή και οι άλλοι δύο ,ότι θα απέχουν!

Αυτό είναι το κλίμα στις περισσότερες μονάδες.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΟ CURIOSITY ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.


ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΑSA ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ "CURIOSITY" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΔΑΦΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ.
Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΟΣΑ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΙΣΗ ΤΟΥ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ :

"ΠΟΡΤΑ" ΣΤΟΝ ΜΠΕΝΙ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ.- ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ O ΧΟΝΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ Χ.Α


ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ.
Απο iefimerida 
Αρνητικός εμφανίστηκε ο Φώτης Κουβέλης στο ενδεχόμενο διαλόγου με την Κεντροαριστερά, τονίζοντας ότι πρώτα πρέπει να βρει την ταυτότητα του το ΠΑΣΟΚ και ύστερα να γίνει αυτός ο διάλογος.

Συμφωνεί στον διάλογο για την κεντροαριστερά ο κ.Κουβέλης, όχι όμως σε επίπεδο κορυφής, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί η ΔΗΜΑΡ να γίνει μέρος του προσυνεδριακού διαλόγου και των εσωτερικών συσχετισμών του ΠΑΣΟΚ» ειδικότερα όταν αυτό αναζητεί την ιδεολογική ταυτότητα του επειδή «αυτή η διαδικασία δεσμεύει αντί να διευκολύνει τις διαδικασίες ανασυγκρότησης του ευρύτερου χώρου της δημοκρατικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, της οικολογίας και των κοινωνικών κινημάτων», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

"Αφρικάνικος πολιτισμός" : "Σκοτώνουμε παιδιά και πίνουμε το αίμα τους πριν από την μάχη"!!! (βίντεο)


Κάτι που δεν θα δείτε στα ΜΜΕ ή στα "μεγάλα" μπλογκς.
Το παιδί-στρατιώτης ετοιμάζεται να φάει την καρδιά ενός "στρατηγού του εχθρού" που μόλις σκότωσε!
Η χώρα λέγεται "Λιβερία" και έχει κατοικηθεί από απελευθερωμένους σκλάβους. Δείτε τι κάνουν με την ελευθερία τους τα τελευταία 200 χρόνια... :


ΕΥΓΕ!!! ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑ 15ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ !
Απο hellasontheweb
Αυτό κι αν είναι Ελληνική ψυχή και τόλμη…
Μικροί 15χρονοι μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου και τρεις καθηγητές τους που πραγματοποιούσαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Λονδίνο , μόλις βρέθηκαν μπροστά στα  μάρμαρα του Παρθενώνα στο Βρεταννικό Μουσείο ξεδίπλωσαν και σήκωσαν 4 Ελληνικές σημαίες και φώναξαν το σύνθημα :
BRING THEM BACK !

ΕΤΟΙΜΟΣ ΞΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)

"ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΩΣΤΑΩ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΙΑ...".
ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ 

Η ΚΥΡΙΑ ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΓΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.


ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΑΝΑΣ: ΑΝΑΖΗΤΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΩ ΤΑ 8 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ).

 
 
Του Γιώργου Θεοχάρη

Μία μάνα που έφερε στη ζωή 8 Ελληνόπουλα εγκαταλείφθηκε από όλους….-Έκκληση και προς τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο 12χρονος Γιώργος, η 14χρονη Σταυρούλα, η 16 Μαρία και τα υπόλοιπα τέσσερα αδέλφια τους έχουν εγκαταλειφθεί από τον πατέρα τους. Ζουν  με την φροντίδα της 47χρονης μητέρας τους σε μία μονοκατοικία στη  πόλη της Λάρισας. Η εξαθλίωση για αυτούς είναι καθημερινότητα.

Ζουν χωρίς νερό καθώς η ΔΕΥΑΛ  το διέκοψε λόγω ανεξόφλητου χρέους 120 ευρώ!  Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ρεύμα καθώς  η πολύτεκνη μητέρα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον διακανονισμό που έκανε .

Η οκταμελής οικογένεια, ζει σε ενοίκιο, σε μία μονοκατοικία κόστους 300 ευρώ το μήνα. «Το ψυγείο είναι αδειό, ακόμα και τα παπούτσια των παιδιών είναι πολύ δύσκολο να τα αγοράσουμε και έτσι …..», υπογραμμίζει η μητέρα.

Μυστικές διεργασίες Τσίπρα – Αμερικανών εναντίον της Ελλάδος.



Τις ανθελληνικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις ακόμα ανθελληνικότερες μύχιες σκέψεις των στελεχών και της ηγεσίας του συνονθυλεύματος της αριστεράς της «προόδου» τις γνωρίζουμε όλοι. Σε αυτό το μίγμα πολλών και διάφορων συνιστωσών η ιδεολογική γραμμή είναι θολή και πραγματικά ο μόνος ιδεολογικός συνδετικός κρίκος είναι ο ανθελληνισμός, ενώ στο πολιτικό επίπεδο είναι η δίψα για εξουσία και για την «κουτάλα». Προ ολίγο καιρό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, πήγε στην Αμερική πυροδοτώντας τις εσωκομματικές δήθεν έριδες. Και λέμε δήθεν γιατί ο σκοπός τους ήταν προφανής στους πολιτικά σκεπτόμενους Έλληνες. Να δημιουργήσουν το αριστερό άλλοθι του Τσίπρα, στο οποίο αυτός δήθεν θα ενδώσει, απορροφώντας έτσι την λαϊκή κατακραυγή για το απολωλό τέκνο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Απόδειξη πατριωτισμού από τους Πομάκους της Θράκης!



ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.

Για μια ακόμη φορά, οι Έλληνες Πομάκοι της Θράκης, μας κάνουν όλους περήφανους με τη στάση τους και τη αγάπη τους για την κοινή μας πατρίδα. Όπως διαβάσαμε από στο «ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ» ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων με ανακοίνωση του εκφράζει την ικανοποίηση του για την τροποποίηση του νόμου 3536/2007 και ειδικότερα την αλλαγή του καθεστώτος διορισμού ιμάμηδων, κατηγορώντας τη Τουρκία για προσπάθεια «καπελώματος» της μουσουλμανικής μειονότητας.

Η σχετική ανακοίνωση-καταπέλτης για τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Άγκυρας, ευχόμενοι να συνοδεύσουν κάποια στιγμή τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου θα βοηθηθούν αποτελεσματικά να θέσουν σε ευρωπαϊκό – τουλάχιστον – επίπεδο την καταπίεση που υφίστανται από τους μηχανισμούς του τουρκικού προξενείου:

«Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων χαιρετίζει την τροποποίηση του νόμου 3536/2007 αναφορικά με το διορισμό των μουσουλμάνων ιεροδιδασκάλων (ιμάμηδων). Συγχαίρουμε όλους τους βουλευτές που δεν υπέκυψαν στις πιέσεις και στους εκβιασμούς.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Αρχίζει η προεργασία για την ολοσχερή απαγόρευση του κυνηγιού και τον αφοπλισμό μας;


ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Απο elkosmos.gr
«Τι πιστεύετε για το κυνήγι στην Ελλάδα;», μας ρωτά δήθεν αθώα το συστημικό ειδησεογραφικό portal, in.gr.
Και κάπως έτσι, αρχίζει η προετοιμασία για την απαγόρευση μιας πρακτικής που έχει ιστορία όση και ο άνθρωπος, με πολύ πονηρό σκοπό:... τον αφοπλισμό του πληθυσμού.
Γιατί τα κυνηγετικά όπλα στην Ελλάδα, τα οποία εύκολα μετατρέπονται σε πολεμικά, είναι ενδεχομένως και άνω του ενός εκατομμυρίου.
Φυσικά, θα επικαλεστούν περιβαλλοντικούς παράγοντες. Προσέξτε απαντήσεις: «Θα έπρεπε να επιτρέπεται παντού και πάντα», «Οι απαγορεύσεις πρέπει να χαλαρώσουν», «Οι απαγορεύσεις πρέπει να χαλαρώσουν», «Το νομοθετικό πλαίσιο είναι ικανοποιητικό», «Οι κανόνες πρέπει να αυστηροποιηθούν» και «Το κυνήγι πρέπει να απαγορευτεί πλήρως».

NEA ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΠΑΠΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Συνεχίζεται η ψευδολογία και η λάσπη: Τώρα λένε ότι η Χρυσή Αυγή υπερψήφισε το άρθρο για τις βραχονησίδες!!!
Μία ψευδής είδηση κυκλοφόρησε προ ολίγου στα μέσα ενημέρωσης, με πηγή το ΑΠΕ (Aθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων). Πιο συγκεκριμένα διαδόθηκε ότι η Χρυσή Αυγή υπερψήφισε την... τροπολογία της κυβέρνησης για την πολυετή μίσθωση δημοσίων νησίδων. Στην πράξη μιλάμε για εκχώρηση εθνικού εδάφους και στην απόφαση αυτή αντέδρασε δυναμικά η Χρυσή Αυγή. ΟΙ 18 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ!
Ένα ακόμη...

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΧΟΥΦΤΑΛΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ…



ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΗ…ΙΣΑ ΙΣΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ MΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ!!!
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ
Απο taxalia
I Capi dei Capi
Ούτε αυτές οι τρισάθλιες φωτογραφίες συγκινούν τους κατοίκους των βορείων προαστείων που συνθέτουν το εργολαβοπολιτικό σύμπλεγμα!
Μία ηλικιωμένη γυναίκα πέφτει στην αγκαλιά τού σοσιαλιστή Γιωργάκη κλαίγοντας, προφανώς...
από τη χαρά της, που ο μεγάλος Ηγέτης επισκέφθηκε τον τόπο της, για να της μεταφέρει αυτοπροσώπως το χαρμόσυνο μήνυμα της μεταλλαγής της παραλλαγής της αλλαγής. Ο Γιωργάκης την κοιτάζει συμπονετικά με το πατρικό του βλέμμα δείχνοντας την κατανόησή του για τα δεινά που ο Κ. Καραμανλής επεσώρευσε στην πλάτη της.

ΒΟΜΒΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
Απο in.gr
O Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «ελληνική Χεζμπολάχ» και «πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά μετά την Μεταπολίτευση», ενώ τόνισε ότι «κάνει ακτιβισμό πάνω σε μεγάλα προβλήματα» και «παράγει εμπιστοσύνη και απολαμβάνει δημοσκοπικά ποσοστά». Επιπλέον, ο πρώην υπουργός επισήμανε ότι «βγάζοντας τα γενικά πολιτικά τους προτάγματα, η Χρυσή Αυγή μοιάζει με την υπόλοιπη αντιπολίτευση, λέει ό,τι λέει και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Την τοποθέτηση αυτή έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη διάρκεια συνέντευξής του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ την Τρίτη. Συγκεκριμένα ερωτηθείς για την δημοσκοπική άνοδο της Χρυσής Αυγής, είπε: «Είναι αυθεντικό το ποσοστό».

Ποιές οι σχέσεις των Ρόταρυ με την Μασωνία;



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ (ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΑΡ), ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;

Πολλοί και διάφοροι επιτήδειοι προσπαθούν να ξεγελάσουν ανυποψίαστους Χριστιανούς πως οι «Ροταριανοί Όμιλοι» δεν είναι παρά φιλανθρωπικά ιδρύματα με...κοινωνική δράση. Η αλήθεια φυσικά, είναι εντελώς διαφορετική! Πρόκειται για ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ: Αἱ σχέσεις «Ρόταρυ» – Μασωνίας

Ὁ ἱδρυτής τῆς ΠΟΕ καί τοῦ «Ο.Τ.» μακαριστός Ἀρχιμανδρίτης π. Χαράλαμπος Βασιλόπουλος εἰς τά βιβλία του καί κυρίως εἰς τό βιβλίον του “Ξεσκέπασμα τοῦ Ρόταρυ” Ἐκδ. Ὀρθοδόξου Τύπου, εἶχε κάνει τεκμηριωμένας ἀποκαλύψεις, συμφώνως πρός τάς ὁποίας ἡ ὀργάνωσις τῶν «Ρόταρυ» ἔχει στενάς σχέσεις μετά τῆς Μασωνίας, ἀφοῦ εἶναι προθάλαμος, διά νά εἰσέλθη κάποιος εἰς αὐτήν.

Κάμνομεν τήν ἀναφοράν-ἐπισήμανσιν, διότι μᾶς ἐρωτοῦν εὐσεβεῖς χριστιανοί, ἐάν οἱ Ρόταρυ ἔχουν σχέσεις μέ τήν Μασωνίαν, ἐπειδὴ βλέπουν πολλούς Ρόταρυ εἰς τάς Ἐκκλησίας μέ τό διακριτικόν σῆμα των καί ἀποροῦν.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: Πακιστανός ασέλγησε σε ανήλικη και σε 34χρονη γυναίκα.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.

Για απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο γυναικών, εκ των όποιων η μία ανήλικη, συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο, ένας 21χρονος Πακιστανός από την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου.

  Το βράδυ της Τετάρτης ο νεαρός Πακιστανός, σύμφωνα με το Flashnews.gr, ακινητοποίησε μια 16χρονη κοπέλα και λίγο αργότερα μια 34χρονη γυναίκα  και με την χρήση βίας ενεργούσε σε αυτές ασελγείς πράξεις.

  Μάλιστα στην 34χρονη γυναίκα προκάλεσε και σωματικές βλάβες ενώ της έκλεψε και το κινητό της τηλέφωνο, αμέσως κινητοποιήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ Αγίου Νικολάου και η Τροχαία Νεάπολης που εντόπισε τον Πακιστανό δράστη και τον συνέλαβε.


  Οι δύο γυναίκες αναγνώρισαν τον 21χρονο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και το κινητό της 34χρονης.

  Ο Πακιστανός αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ; ΟΧΙ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ.



Η απάντηση του γιατρού στην κυρία που του ζήτησε να της κάνει έκτρωση:

Μια γυναίκα με το μικρό της παιδί αγκαλιά
Πηγαίνει στον γυναικολόγο της και τον παρακαλάει:
-Γιατρέ, σας παρακαλώ βοηθήστε με στο πρόβλημά μου:
Το παιδί μου δεν είναι ούτε ενός έτους
Και εγώ είμαι ξανά έγκυος
Δεν θέλω να αποκτήσω τόσο σύντομα ένα δεύτερο παιδί.
Θα ήθελα να υπάρχει κάποιο χρονικό διάστημα
Ανάμεσα στα δύο παιδιά.
Ο γιατρός ρωτάει:
-Ωραία, τι θέλετε λοιπόν να κάνω για σας;
Η γυναίκα απαντάει:
-Θέλω να διακόψω την εγκυμοσύνη μου και χρειάζομαι τη βοήθειά σας.
 

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΓΕΛΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ : "Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ".


ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ EXTRA "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΣΠΥΡΟΣ ΤΡΙΨΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΙΒΑΝΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ") ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.
ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΝΕΒΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ "ΣΤΟΛΙΣΕ" ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΤΡΙΨΑ.
ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΤΡΙΨΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. 

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ : ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Καταστράφηκε η είσοδος- Δεν υπάρχουν τραυματίες 
Εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια εξερράγη στις 9 παρά 5 στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά που βρίσκονται στον 7ο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Καραΐσκου 111.
Από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς ....
η είσοδος των γραφείων, χωρίς να υπάρχουν τραυματίες.
Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής απέναντι από την πλατεία Κοραή. Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκαν μετά τις εκλογές από το χώρο στον οποίο βρίσκονταν.
Αυτήν τη στιγμή έχουν αποκλειστεί οι γύρω δρόμοι ενώ στο χώρο βρίσκονται δύο οχήματα της Πυροσβεστικής

http://mikromeseos.blogspot.gr

ΝΕΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ.



Το βίντεο το δημιούργησε κάποια "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου".
  "Ανθελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Λαθρομετανάστη" πρέπει να λέγεται.

ΡΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΝΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ...(ΒΙΝΤΕΟ)



ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΝΑΚΟ...

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΖΑΒΑΡΑ


ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΥΓΕ!!!...ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΑΒΑΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ "ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ".
Απο dexiextrem
Ξανά στο τιμόνι του Φεστιβάλ Αθηνών ο μέντορας της Κιτσοπούλου δια χειρος Τζαβαρα
Επιτέλους ο Τζαβάρας έδειξε που γράφει τον Α. Διάκο ξανατοποθετώντας τον μέντορα της ξέκολης πορνοστάρ στο Φεστιβάλ Αθηνών... για να δούμε και άλλα αφιερώματα σε "ομοφυλόφιλους και κοπρολάγνους" ηρωες της Ελληνικής Επανάστασης
Μετά από καιρό, μπήκε τέλος στο θρίλερ με τη θέση του του διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ. Ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κώστας Τζαβάρας έβαλε την υπογραφή του για την παραμονή του Γιώργου Λούκου στο τιμόνι του θεσμού.

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΕΤΑ-ΣΚΕΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ "ΣΥΝΤΡΟΦΕ".


ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΣ, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΥΤΡΑΦΟΥΣ "ΚΥΡΙΟΥ" ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΖΗΤΗΜΑ.

ΠΗΓΗ: ΤΑΧΑΛΙΑ

13 Φεβρουαρίου – Ημέρα των ορθοδόξων ερωτευμένων ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΖΥΓΙΑΣ: ΑΓΙΟΙ ΑΚΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΣΚΙΛΛΑ.

 
 
Οι Άγιοι Απόστολοι Ακύλας και Πρίσκιλλα ήταν έγγαμοι, ένα ζευγάρι Ιουδαίων που καταγόταν από τον Πόντο. Κατοικούσαν στην Κόρινθο τον 1ο αιώνα μ.Χ. και εξασκούσαν το επάγγελμα του σκηνοποιού, όπως και ο απόστολος Παύλος. Ήταν άνθρωποι ενάρετοι και ευσεβείς. Όταν ο Απόστολος Παύλος, επισκέφθηκε την Κόρινθο, για να διδάξει την ορθόδοξη πίστη, το ζεύγος του προσέφερε θερμή φιλοξενία, καθώς είχε εντυπωσιαστεί με το κήρυγμά του.
 
Τόσο τους άγγιξε ο φλογερός και σωτήριος λόγος του Αποστόλου Παύλου, ώστε αφού κατηχήθηκαν και βαπτίσθηκαν από αυτόν, αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν στις περιοδείες του ως βοηθοί του. O Απόστολος εντυπωσιάσθηκε τόσο από τις αρετές και τη χριστιανική τους δράση, ώστε τους μνημονεύει στις επιστολές του γράφοντας ότι για τις προσφερθείσες υπηρεσίες τους και το θάρρος είναι ευγνώμων όχι μόνον εκείνος, αλλά και όλες οι Εκκλησίες των εθνών.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ !


Δεν υπάρχουν Έλληνες Κομμουνισταί. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλλην είχε πει ο Στρατής Μυριβήλης.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και πάρα πολλοί αριστεροί βουλευτές του Σύριζα, του Αλέξη και της Δημαρ του Κουβέλη!

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από δημοσιεύματα εφημερίδων, θέσεις και απόψεις σχολιάζοντας παλιά γεγονότα αλλά και γεγονότα της εποχής μας.

Το μίσος των Ανθελλήνων αριστερών περισσεύει από τότε μέχρι και τώρα.

ΜΕΡΓΟΣ : O ΜΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΨΗΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 5.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ.


ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ Ο ΜΟΥΡΓΟΣ Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;
Την «εποχή των Παγετώνων» έφερε με δήλωσή του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος σε εκδήλωση της γενικής συνέλευσης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, λέγοντας πως ...«ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει σε υψηλά επίπεδα» προαναγγέλλοντας εμμέσως με αυτόν τον τρόπο νέο «ψαλίδι» στον κατώτατο μισθό.
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μέργου έρχονται λίγες ημέρες πριν από την άφιξη της τρόικας, η οποία έχει θέσει κατ' επανάληψη την περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού. «Το μοναδιαίο κόστος εργασίας μειώθηκε στην Ελλάδα, αλλά ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε στην ανάπτυξη» υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών.
Μάλιστα, για να τεκμηριώσει την άποψη του παρέθεσε συγκριμένα στοιχεία που έδειχναν τον κατώτατο μισθό σε χώρες του ΟΟΣΑ.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ...


"ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ"

"ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 360 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΣΟΥ ΠΑΚΙΣ θα παρει 580....

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 25 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ 5 ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΩ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΩΡΕΑΝ..

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ...

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ


Όχι στη δημοκρατία. Θέλουμε μόνο το Ισλάμ γράφει το πανό
Μέσα σε μια δεκαετία ήρθαν τα πάνω κάτω στην κοινωνία του Λονδίνου. Περισσότερο από το 60% ήταν οι λευκοί βρετανοί το 2001 και άλλοι λευκοί (διάφοροι) πάνω από το 10%.
Το 2011 το ποσοστό των λευκών φτάνει λίγο πάνω από το 50% ενώ οι τάσεις είναι πτωτικές σύμφωνα τα τα στοιχεία της έρευνας.
Μειονότητες, Ασιάτες- Άραβες, Αφρικανοί, Κινέζοι και άλλοι αυξήθηκαν δραματικά και αυτό για κάποιους ηλίθιους λέγεται “πρόοδος”..

Μόνο που την ίδια ώρα το Ισλαμαμπάντ και οι υπόλοιπες ασιατικές και αφρικανικές πρωτεύουσες δε θα γεμίζουν ποτέ με λευκούς.
Το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ευρώπης είναι γεγονός. Η Πολυπολιτισμικότητα θα καταστρέψει τα ήθη και τα έθιμα, ενώ θα εξαλείψει ριζικά την ιστορία, την ταυτότητα και προπάντων τη θρησκεία της κάθε χώρας.
Δείτε τα επίσημα στοιχεία στο γράφημα από έρευνα του birkbeck college university of london

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Γράφει η Σοφία

Αν όλα αυτά που κυκλοφορούν είναι αλήθεια, τότε μιλάμε για το απόλυτο παραλήρημα κατάχρησης εξουσίας.  Ο Βενιζέλος φέρεται να έχει προχωρήσει σε σύνταξη  πρότασης “αντιρατσιστικού” νόμου, η οποία λέγεται ότι στηρίζεται από την λοιπή συμπολίτευση των δανειολάγνων.

Η πρόταση νόμου  αναμένεται να στηριχθεί και από τα κόμματα της αριστεράς, που πιθανόν δεν θα μπορούν να πουν  όχι σε έναν τέτοιον ύμνο στην δημοκρατία.. όπως την αντιλαμβάνονται.
Οι εισηγήσεις που  γίνονται από τον σοσιαλιστή ηγέτη του πασοκ συνοψίζονται στα εξής σημεία:

Μετατρέπει κάθε ρατσιστικό έγκλημα σε ιδιώνυμο. (Φυσικά ρατσιστικό θα είναι αν πάθει οτιδήποτε ένας αλλοδαπός, αν αλλοδαπός σκοτώσει Έλληνα δεν θα χαρακτηριστεί ρατσιστικό!)

ΑΡΧΗ ΔΕΙΝΩΝ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΠΑ; Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;



Γράφει ο Γιώργος Παπαγεωργίου 

Μετά από την ανάγνωση όλων τον πληροφοριών που συνέλεξα μου έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο ερώτημα.

Τι είναι αυτό που πραγματικά οδήγησε τον Πάπα στην "αυτοθυσία" ? Μήπως η εκπλήρωση της προφητείας που τόσο ευλαβικά ακολουθούν από το 1139 οι Καθολικοί....? 

Ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος ως ουσιαστικά εκπρόσωπος της Νέας Τάξης πολυ πρόσφατα στις 3 Δεκεμβρίου του 2012 σε ομιλία του "μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ" ζήτησε την "κατασκευή μιας παγκόσμιας κοινότητας, με μια αντίστοιχη αρχή", για να υπηρετήσει το «κοινό καλό της ανθρώπινης οικογένειας». 

Ως μέσο υπεράσπισης της «παγκόσμιας ειρήνης και δικαιοσύνης», το όραμα του Πάπα για την ίδρυση μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης και μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, υποτίθεται ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσει μια νέα υπερδύναμη, αλλά ένα νέο κυβερνών σώμα που θα παρέχει σ 'αυτούς (τους πολιτικούς) οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη λήψη αποφάσεων, τα κριτήρια για την κρίση και πρακτικές κατευθυντήριες γραμμές. 

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. Αλβανοί ρατσιστές έδειραν 17χρονο μαθητή στα Ιωάννινα!

 

 

Η Αστυνομία στα Ιωάννινα ερευνά με μεγάλη προσοχή ένα βίαιο περιστατικό που έγινε μέσα σε λύκειο της πόλης και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 17χρονου μαθητή με αλυσίδες και λοστούς, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι τα κίνητρα ήταν ρατσιστικά…

Το επεισόδιο συνέβη την περασμένη Πέμπτη, αμέσως μετά τον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ και μέσα στο σχολείο του θύματος. Ως δράστες φέρονται τέσσερις συνομήλικοί του αλβανικής καταγωγής, που όμως είναι μαθητές άλλου λυκείου.

Ιερή γραμμή SOS για απελπισμένους στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΑ ΨΥΧΗ.



Δημήτρης Ριζούλης, Φωτο: Χρήστος Ζήνας

Μια άνεργη μητέρα με σοβαρά προβλήματα υγείας ετοιμάζεται να στείλει τον γιο της φαντάρο, αλλά δεν μπορεί να τουπροσφέρει ούτε ένα ευρώ. Η απογοήτευση και η απελπισία της την οδηγούν στα άκρα. Τελευταία ελπίδα της ένα τηλεφώνημα. Σηκώνει το ακουστικό και σχηματίζει έναν αριθμό αναζητώντας βοήθεια. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής θα της απαντήσει ένας ιερέας. Είναι ο π. Βασίλειος Τσιμούρης υπεύθυνος του τηλεφωνικού κέντρου άμεσης βοήθειας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Ο π. Βασίλειος θα προσπαθήσει να την ηρεμήσει και θα την παραπέμψει σε ειδικούς που θα τη βοηθήσουν τόσο ηθικά όσο και υλικά. Τέτοια περιστατικά (αλλά και πολύ πιο τραγικά) καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίσουν οι τηλεφωνητές του ειδικού κέντρου που δημιουργήθηκε τον περασμένο Αύγουστο και έχει καταφέρει έως σήμερα να σώσει εκατοντάδες απελπισμένους. 

Στη δύσκολη εποχή της κρίσης, με τις αυτοκτονίες να χτυπούν «κόκκινο», η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Μητρόπολης του Πειραιά δείχνει ότι η Εκκλησία μπορεί να δώσει πραγματικά σωτήριες λύσεις. Στο κέντρο (που σύντομα θα λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση) υπάρχουν δέκα τηλεφωνικές γραμμές (213-0240731-40) με χρέωση μίας αστικής μονάδας ανεξαρτήτως χρονικής διάρκειας. Με το κέντρο βοήθειας συνεργάζεται πλειάδα σπουδαίων επιστημόνων (εθελοντών), οι οποίοι αναλαμβάνουν να χειριστούν δύσκολες υποθέσεις όπως περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ακραίας φτώχειας, αυτοκτονικών τάσεων κ.λπ. Ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Τσιμούρης, μιλώντας στην «κυριακάτικη δημοκρατία», εξηγεί ότι λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο και υποστηρίζει ότι όλα τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν με τη βοήθεια του Θεού.

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ Η ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗ "ΚΥΡΙΑ" ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ; ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ;

Απίστευτα είναι τα όσα καταγγέλλουν μαθητές και γονείς σε βάρος μίας καθηγήτριας, η οποία διδάσκει σε σχολείο της Λέσβου. 

Σύμφωνα με το lesvospost.com, η καθηγήτρια που διδάσκει γεωγραφία στην Β τάξη του Γυμνασίου, ανέθεσε στα παιδιά να κάνουν την εξής εργασία:

 Με βάση ιστορικά στοιχεία να αποδείξετε εάν υπάρχουν αμιγείς λαοί στην Ευρώπη.
 Οι μαθητές παρουσίασαν τις εργασίες του, ωστόσο η καθηγήτρια εμφανίστηκε δυσαρεστημένη με τα όσα έγραφαν τα παιδιά.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ : ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ


"Επέδειξες θρησκευτική λατρεία στον Ομπάμα!" ,"Αγιοποιείς τον αμερικάνικο πολιτισμό" και άλλα πολλά έσουρε η Σακοράφα στον Τσίπρα.
Βέβαια μην ξεχνάμε οτι πριν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ η Σακοράφα ήταν στο ΠΑΣΟΚ του αμερικανοτσολιά ΤΖΕΦΡΥ.(Τότε βέβαια δεν είχε κάνει καμιά κρητική για αμερικάνικούς πολιτισμούς!!!). Άλλαξε στρατόπεδο αλλά πάλι οι αμερικανοτσολιάδες μπροστά της.
Απο newsit 
Καμία επιτυχία στα ταξίδια και τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα στο εξωτερικό, δεν είδε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα.
Η κα Σακοράφα μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι απέτυχε να δώσει το στίγμα που έπρεπε τόσο στις επαφές του στο ευρωκοινοβούλιο, στην συνάντηση με τον Σόϊμπλε αλλά και στο ταξίδι του στις ΗΠΑ και τις επαφές με στελέχη του ΔΝΤ.

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ... ΕΔΩ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ...ΜΕ ΛΗΣΤΕΨΑΝ!!


Θύμα ληστείας έπεσε ο Στρατούλης
Πορτοφολάς έκλεψε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη στα Καμένα Βούρλα, όταν πραγματοποίησε μια στάση για καφέ αφαιρώντας του το πορτοφόλι το είχε μέσα 500 ευρώ.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο κ. Στρατούλης περνώντας από την περιοχή για το περασμένο Σάββατο έκανε μια μικρή στάση, ένας άγνωστος άνδρας του αφαίρεσε το πορτοφόλι, το οποίο είχε 500 ευρώ, την αστυνομική ταυτότητα, την βουλευτική ταυτότητα, κάρτες και άλλα.
Το πορτοφόλι βρέθηκε την επόμενη μέρα πεταμένο στην παραλία, με τα 500 ευρώ φυσικά να έχουν «κάνει φτερά».
iefimerida.gr
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ...

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ Ο ΜΠΕΝΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΝΕΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΑΡΕΣ ΘΑ ΑΡΚΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΧΟΝΔΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Aπο newsbomb
Πώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να φέρει πρόταση «αντιρατσιστικού νόμου» με τη σύμφωνη γνώμη της «Νέας Δημοκρατίας» και της «ΔΗΜ.ΑΡ.» ενώ ετοιμάζεται για νέα σύγκρουση με την «Χρυσή Αυγή». 
Πρόταση αντιρατσιστικού νόμου έχει συντάξει και ετοιμάζεται να καταθέσει άμεσα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Newsbomb.gr” ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Η πρόταση πιθανώς να μετατραπεί σε σχέδιο νόμου, αφού τόσο ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτης Κουβέλης έχουν δώσει το «πράσινο φως» στην πρωτοβουλία Βενιζέλου. 

Διακήρυξις Συνάξεως κληρικῶν καί μοναχῶν: Ἡ Μασονία κατεργάζεται τόν διαμελισμό τῆς κοινωνίας, ὑπονομεύει τήν Ἐθνικήν ἀσφάλειαν.

 
 
Ἡ Μασονία απεργάζεται τόν διαμελισμό τῆς κοινωνίας, ὑπονομεύει τήν Ἐθνικήν ἀσφάλειαν 
 
 Ἱστορική διακήρυξις ὑπό τῆς ἀτύπου Συνάξεως κληρικῶν καί μοναχῶν
 Ἔκκλησις πρός τήν Ἱεράν Σύνοδον νά ἡγηθῆ ἀγῶνος διά τήν ἀντιμετώπισιν τῶν προβλημάτων τῶν προερχομένων ἐκ τῆς Μασονίας

Ἡ ἄτυπος Σύναξις κληρικῶν καί μοναχῶν, ἡ ὁποία συνῆλθεν εἰς τόν Ἱ. Ναόν τοῦ Ἁγίου Νικολάου Πειραιῶς, ἀφοῦ ἀναλύει διατί ἡ Μασονία εἶναι θρησκεία τοῦ Ἑωσφόρου, μέ ἰδικά της «μυστήρια» καί ἰδιαίτερον «ναόν», ἀποκαλύπτει διατί ἡ Μασονία εἶναι ἐπικίνδυνος Ὀργάνωσις διά τήν συνοχήν καί τήν ταυτότητα τῆς Ἑλληνορθοδόξου κοινωνίας, τήν λειτουργίαν τοῦ δημοκρατικοῦ πολιτεύματος καί τήν Ἐθνικήν Ἀσφάλειαν τῆς Χώρας.

Ἡ ἄτυπος σύναξις καταγγέλλει τήν ἀπαράδεκτον συμπεριφοράν ὡρισμένων Ἱεραρχῶν τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, οἱ ὁποῖοι ἀποδέχονται δωρεάς ἐκ μέρους τῶν Μασονικῶν Στοῶν διά τήν ἐνίσχυσιν τῶν δραστηριοτήτων των.

Τό χειρότερον ὅμως εἶναι ὅτι τά τεκτονικά περιοδικά δημοσιεύουν τάς εὐχαριστηρίους ἐπιστολάς των, ἐνῶ οἱ ἴδιοι δέν διαψεύδουν τά γραφόμενα ὑπό τῶν περιοδικῶν αὐτῶν ὅτι εἶναι Μασόνοι. Διατί εἶναι ἀσυμβίβαστος ἡ ἰδιότης τοῦ Ὀρθοδόξου Χριστιανοῦ καί τῆς Μασονίας.

Ο άγιος Χαράλαμπος και το θαύμα της σωτηρίας της πόλεως των Φιλιατρών.

 
 
Ο Άγιος Χαράλαμπος και ένα σπουδαίο θαύμα του
 
 
Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ: Ο Άγιος Χαράλαμπος ήταν ιερέας στη Μαγνησία της Μ. Ασίας. Η ζωή του ήταν μία συνεχὴς υπηρεσία αφοσίωσης στο Χριστὸ και αγάπης προς τον πλησίον. Όταν το 198 ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Σεπτίμιος Σεβήρος εξαπέλυσε διωγμὸ κατὰ των Χριστιανών, ο έπαρχος Λουκιανὸς έφερε μπροστά του το Χαράλαμπο και τον απείλησε ότι θα τον βασάνιζε πολὺ σκληρά, για να αρνηθεῖ το Χριστό. Ο γέροντας λευίτης χαμογελώντας απάντησε: «Εμείς οι χριστιανοί, ειμαστε εξοικειωμένοι με τους αγώνες και τους πολέμους. Όπως οι γενναίοι στρατιώτες δεν επιθυμούν τον ήσυχο θάνατο στο κρεβάτι, αλλὰ τον δοξασμένο της μάχης. Σε μένα υπάρχουν τα γηρατειά, αλλὰ να μάθετε καλὰ ότι στους δικούς μας αγώνες το παν είναι η ψυχή, η αποφασιστικότητα, η αυταπάρνηση. Αυτὰ δεν πέφτουν με την ηλικία, αλλὰ μένουν πάντοτε ανθηρὰ και νέα.». Εκνευρισμένος απὸ τα λόγια αυτὰ ο έπαρχος, διατάζει και τον γδέρνουν ζωντανό. Αυτός, όμως, αντὶ να σπαράζει απὸ τον πόνο, δοξολογούσε το Θεὸ για την αντοχὴ που του έδινε. Τότε πολλοὶ δήμιοι, που έβλεπαν αυτὸ το θαύμα, πίστεψαν στο Χριστό.

Φοβισμένος ο έπαρχος τον άφησε ελεύθερο. Αργότερα ο ίδιος ο Σεβήρος, μη μπορώντας να τα βγάλει πέρα μαζί του, τον αποκεφάλισε μετά από νέα βασανιστήρια, σε ηλικία 113 ετών. Ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα του Αγίου είναι το θαύμα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας κατά τη γερμανική Κατοχή (1943).

H Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, υπέρ των ισλαμιστών Ανταρτών στο Μαλί; Σε λίγο θα μας ζητήσουν και Σαρία!




Ένα περισπούδαστο άρθρο έγραψε στο "Έθνος" η Ρένα Δούρου, που από ό,τι καταλαβαίνουμε είναι η "τομεάρχης" του ΣΥΡΙΖΑ για ζητήματα Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τις γαλλικές επιχειρήσεις στο Μαλί. Σε αυτό αναφέρει ανάμεσα στα άλλα: "H Γαλλία μοιάζει να έχει εμπλακεί μόνη σε έναν πόλεμο του οποίου ένα μέρος της αιτιολογίας θυμίζει εκείνη του Μπους του νεότερου - η καταπολέμηση της «ισλαμικής τρομοκρατίας». «Πώς ο ιός του νεοσυντηρητισμού κατέλαβε όλα τα πνεύματα;», αναρωτήθηκε ο πρώην ΥΠΕΞ, Ντομινίκ ντε Βιλπέν, που καταδίκασε την επέμβαση. Το άλλο κομμάτι της αιτιολογίας αφορά στη «διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας» του Μάλι. Ομως, όπως ορθώς παρατηρεί ο καθηγητής Ολιβιέ Ρουά, δεν απειλεί η «ισλαμική τρομοκρατία» την ακεραιότητα της χώρας, αλλά -εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια- τα κινήματα των Τουαρέγκ που έχουν συσπειρωθεί στο ΜΝLA (Εθνικό Κίνημα για την Απελευθέρωση του Αζάουα) στον Βορρά της χώρας και που δικαίως πιστεύουν ότι έχουν περιθωριοποιηθεί από τη διεφθαρμένη κεντρική κυβέρνηση. Και με αυτή την πλευρά η μόνη λύση είναι η πολιτική διαπραγμάτευση. Σε ό,τι αφορά στις ισλαμιστικές ομάδες, είναι βέβαιο ότι η γαλλική επέμβαση in extremis θα τις ενισχύσει. Σήμερα λοιπόν η Γαλλία βρίσκεται στο επίκεντρο ενός πολέμου, του οποίου τις μακροχρόνιες, απρόβλεπτες, εσωτερικές και εξωτερικές γεωπολιτικές συνέπειες, σε ένα εξόχως ασταθές περιβάλλον, όπως επεσήμανε το Αριστερό Μέτωπο, έχει ήδη αρχίσει να υφίσταται. Είναι, δε, βέβαιο ότι θα αναζητήσει συμμάχους στη νεοαποικιοκρατική της επέμβαση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Δεν πρέπει να τους βρει..."

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΕΝΔΙΑΣ: "Ψάχνουμε τρόπο να αποκλείσουμε την Χρυσή Αυγή από τις επόμενες εκλογές".



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΩΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΤΜΗΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΡΕ ΔΕΝΔΙΑ!

Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει πανικοβάλει τον Σαμαρά και τους αυλικούς του. Αν κάνουν το λάθος να θέσουν την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και εκτός εκλογών είναι σαν να επιχειρούν ανατροπή του πολιτεύματος και περιορισμό των πολιτικών ελευθεριών του ελληνικού λαού. Να το σκεφτούν καλά προτού διαπράξουν ένα τέτοιο έγκλημα, το οποίο θα προκαλέσει ανυπολόγιστες συνέπειες στην πολιτική ζωή της χώρας. 

 Ολόκληρη η δήλωση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ: «Η ύπαρξη και η δράση της Χρυσής Αυγής δεν συνάδει με τις αρχές του δημοκρατικού πολιτεύματος. Στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Συντάγματος, μπορεί να εξεταστεί το ενδεχόμενο να τεθεί μίνιμουμ κριτηρίων για την ανακήρυξη εκλογικών συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο. Και να αποκλείονται κόμματα που αποδεδειγμένα πρεσβεύουν ρατσιστικές ιδέες και υπερασπίζονται ή αρνούνται ότι συνέβησαν γενοκτονίες, όπως το Ολοκαύτωμα των Εβραίων».

 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

 http://www.xryshaygh.com/index.php/deltiatypou/view/dendias-psachnoume-tropo-na-apokleisoume-thn-chrush-augh-apo-tis-epomenes-e

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΥΛΟΓΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!