Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΛΕΞΗ...ΘΕΛΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Ο "ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)


ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΑ" ΑΛΕΞΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ...ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ...ΚΟΒΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ... ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ "ΕΛΛΗΝΕΣ"...ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥΣ

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΟΤΗΣ ΠΑΛΙ : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ,ΦΑΣΙΣΤΑ Κ.Τ.Λ ΑΛΛΑ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΤΟΥ Ο ΝΟΤΗΣ. 
Δεν μάσησε τα λόγια του, ούτε έδωσε μαθήματα υποκρισίας και ψευτοανθρωπισμού όπως άλλοι συνάδελφοί του ο γνωστός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης.
Ο καλλιτέχνης που συνηθίζει να λέει μεγάλες αλήθειες έδωσε μία τηλεοπτική συνέντευξη στο κυπριακό κανάλι ΡΙΚ, αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ ήμουν ο ίδιος μετανάστης στη Γερμανία. Και εγώ με τους μετανάστες δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, διότι έχουν μεταναστεύσει πάρα πολλοί άνθρωποι από την οικογένειά μου, σε άλλες χώρες του κόσμου. Δεν ήταν λαθρομετανάστες. Ήταν μετανάστες που είχαν πάρει άδεια στη χώρα που πήγαιναν όπως η μητέρα μου κι εγώ».

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Τούρκος σήμαινε γάιδαρος...Μην τύχει και λογιάσεις τον Τούρκο ως άνθρωπο...Μην θλίβεσαι καθώς αποκεφαλίζεις Τούρκο...ΛΟΓΙΑ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ.

ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΚΑΙ "ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΛΟΙΩΔΗ ΣΟΥΛΤΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΟΧΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΤΥΠΟΙ. Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΣΟΥΛΤΣ ,ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ,ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ;
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την πραγματικά εντυπωσιακή ιστορική ομολογία ότι ο χαρακτηρισμός «Τούρκος» σήμαινε γάιδαρος στην οθωμανική εποχή και ήταν ένας άκρως υποτιμητικός χαρακτηρισμός, έκανε και μάλιστα σε δημόσια σύσκεψη, (1/12/2013), ο καθηγητής ιστορίας του πανεπιστήμιου Gazi της Άγκυρας, Cemalettin Taşkıran

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

...ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΤΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΣ . 
Επιτέλους, ρε παιδί μου!
Βρέθηκε κι ένας Έλληνας παλαιάς κοπής, ένας άνδρας καμωμενος από μάρμαρο και Φως, να βγει και να πεταξει στα μουτρα της διεθνους γραβατοπειρατείας, την αλήθεια.
Ναι, ρε προσκυνημένοι, την αλήθεια!
Οι Τουρκοι είναι φυλή βαρβάρών είπε στις εβρωλεχώνες, ο στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, μέσα στο εβρ[αι]οχανείο τους, που έχουν το θράσος να το αποκαλούν και ευρωκοινοβούλιο.
"...Είκοσι οχτώ τουρκολάγνοι ηγέτες με ανάστημα νάνου κάθονταν και άκουγαν έναν στυγνό εκβιαστή, έναν κοινό απατεώνα, τον Νταβούτογλου, να θέτει όρους παράδοσης και υποταγής..."
Ετσι τους είπε ο στρατηγός με τη βαριά και τίμια γλώσσα του στρατιώτη.

Ευχαριστώ την Ελλάδα, έχω σπίτι εκεί, αλλά από τη Συρία…θα φύγω μόνο νεκρός!!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ : ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ
Ο Καλέντ Αλ-Τζάχερ μαθεύτηκε στην Ελλάδα, ως… «ο Σύρος επιθετικός της Προοδευτικής» και πλέον ζει στην χιλιοβομβαρδισμένη πατρίδα του, το Χαλέπι, από όπου διατρανώνει ότι θα φύγει μόνο νεκρός. Mας συστήθηκε το 1998 με τη βυσσινί φανέλα της Προοδευτικής. Εμεινε στην ομάδα του Κορυδαλλού μέχρι το 2002 και μετά μετακόμισε στην Χαλκηδόνα. Η τελευταία του ομάδα στην Ελλαδα ήταν ο Θρασύβουλος, από τον οποίο έφυγε το 2006 για να επιστρέψει στην πατρίδα του, τη Συρία. Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει. Η ειρηνική Συρία έχει μετετραπεί σε βομβαρδισμένο τοπίο. Οι εικόνες που βλέπουμε, δεν μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι δυνατόν να υπάρχει φυσιολογική ζωή εκεί.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΗΔΗ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ . ΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ;;
Ένας μουσουλμάνος που ζει στη Σουηδία καλεί στην εκπομπή του “Brother Rachid”, για να πει πως υποστηρίζει τον ISIS και ότι έχει θρησκευτικό καθήκον να διαδώσει το Ισλάμ. Ο Brother Rachid είναι ένας διάσημος Μαροκινός πρώην Μουσουλμάνος, που απαρνήθηκε την θρησκεία του και έγινε χριστιανός. Παρουσιάζει μια εβδομαδιαία ζωντανή εκπομπή τηλεφωνημάτων στο αραβικό τηλεοπτικό κανάλι Al Hayat, όπου συγκρίνει το Ισλάμ και τον Χριστιανισμό και κάνει συζητήσεις με Ισλαμιστές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.
Κι όμως είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…και ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι αρχή μιας τραγικής κατάληξης του δυτικού πολιτισμού και όλων των ελευθεριών και των αξιών που έχουν κατακτηθεί με αίμα και αγώνες τα τελευταία 500 χρόνια..Το τέλος του δυτικού πολιτισμού, είναι πια θέμα χρόνου…και το βίντεο που είδαν ως τώρα 8.506.000 χρήστες, το αποδεικνύει.. Δείτε το με ελληνικούς υπότιτλους & βγάλτε τα συμπεράσματα σας: