Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Είκοσι μήνες φυλάκιση με αναστολή σε πρώην βουλευτή της ΝΔ που «πουλούσε» διορισμούς.


ΕΤΣΙ "ΓΙΓΑΝΤΩΣΑΝ" ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Την ποινή των 20 μηνών φυλάκισης, με τριετή αναστολή, επέβαλε το δικαστήριο σε πρώην βουλευτή της ΝΔ που «πουλούσε» διορισμούς στο Δημόσιο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε υποσχεθεί σε γυναίκα μία θέση στο Δημόσιο με αντάλλαγμα 10.000 ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ThrakiToday πρόκειται για τον Νίκο Σαλίκα, ο οποίος σε πρώτο βαθμό, το 2011, είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλάκισης. Οπως αναφέρει το κατηγορητήριο ο δικηγόρος, που είχε εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ το διάστημα 1989-1993 είχε υποσχεθεί το 2006 να διορίσει στο Δημόσιο μία μητέρα δύο παιδιών, αναφέροντάς της πως είχε προσβάσεις για να την τοποθετήσει σε μία θέση στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Για το σκοπό αυτό η καταγγέλουσα πλήρωσε 10.000 ευρώ, ενώ ο βουλευτής την σύστησε στον Χαράλαμπο Βαμβακίδη,

"ΑΣΥΛΟ" ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ


ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ...Η ΠΡΕΖΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!
Τη «δραματική αύξηση διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών» στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης» καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συνδέσμου Καθηγητών του ΑΠΘ και καλούν τις πρυτανικές αρχές «να καλέσουν στην επέμβαση της πολιτείας».
«Η παρουσία χρηστών ναρκωτικών έχει αυξηθεί δραματικά στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης του ΑΠΘ και ιδιαίτερα μεταξύ του Αστεροσκοπείου, του Μετεωροσκοπείου και της Κεντρικής Βιβλιοθήκης. Δίπλα μας διακινούνται ναρκωτικά ελεύθερα και τα διάφορα πάρτι συνεχίζονται κανονικά, με τα γνωστά προβλήματα που έχουν επισημανθεί ήδη από πολλούς συναδέλφους και τον ΕΣΔΕΠ» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.


ΜΠΗΚΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΛΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΡΕΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΖΕΣΤΑ ΖΕΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ Η ΑΕΚ.
 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ... ΓΗΠΕΔΑ


Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Η απαγορευμένη εκπομπή της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ


Ολόκληρη η ωριαία πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής, που κόπηκε από την πρώτη προβολή της στην Ελλάδα και σε πολλές ακόμη χώρες. Ας σημειωθεί ότι τη ζωντανή εκπομπή παρακολούθησαν δεκάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και αυτή η επιτυχία συνετέλεσε προφανώς στην απαγόρευσή της.
Παρά την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια του Youtube και του Dailymotion η διαδικτυακή τηλεόραση του Εθνικιστικού Κινήματος θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Δευτέρα στις 22.00, αν και είναι πιθανό να προηγηθεί έκτακτη εκπομπή πιο σύντομα, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΣΑΜΑΡΑΣ Η ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Στη χθεσινή του (20/6/2013) συνάντηση στη Βιέννη, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς διαβεβαίωνε Βρυξέλλες και Βερολίνο, πως το βράδυ της ίδιας ημέρας στο ραντεβού του, με τους άλλους δυο πολιτικούς αρχηγούς στην Αθήνα,  δεν θα προέκυπτε κανένα πρόβλημα και η τρικομματική θα συνέχιζε να κυβερνά εξυπηρετώντας τους δανειστές και εξαθλιώνοντας το λαό και τη χώρα. Μετά, όμως, τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις σήμανε γενικός συναγερμός στα επιτελεία των Βρυξελλών και η Μέρκελ δεν μπόρεσε να κοιμηθεί από την αγωνία της για την ωρολογιακή βόμβα που λέγεται Ελλάδα και είναι έτοιμη να εκραγεί, λίγο πριν τις δικές της εκλογές. Βλέπετε το ενδεχόμενο εκλογών στην πατρίδα μας, δημιουργεί τριγμούς στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα της Γερμανίας και πιθανώς να δημιουργήσει απρόβλεπτες διεθνείς εξελίξεις, ειδικά τώρα που η Μέρκελ τα βρήκε με τον Ομπάμα,

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗΣ. 
ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ  ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ , ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ,ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.


Είναι ενδεχόμενο να ψηφιστεί μια και ο πρωθυπουργός μας είναι Εβραιόφιλος ενώ ο Κουβέλης τ. Νομικός σύμβουλος του ΚΙΣ ( ναι αυτή η... σουπιά φλέγεται περισσότερο) ..Και γιατί όχι , αφού την περιουσία του την φυλάσσει στο ΚΙΣ αποφεύγοντας έτσι να φορολογείται. Μιλάμε για μπουμπούκια, για καταστάσεις εβραϊκής κατοχής στην Ελλάδα. Δείτε πιο κάτω τα σαθρά επιχειρήματα για το εμετικό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Ο φασισμός σε όλη του την αίγλη. Μας δίνει και οδηγίες πλεύσης το κρατίδιο εν κράτη Σιωνιστικό Πρακτορείο ΚΙΣ Μια χούφτα εβραίοι, κάνουν κουμάντο στο σπίτι μας και μας λένε τι πρέπει να κάνουμε, εμείς της πλειοψηφίας, αν μη τι άλλο. Απολαύστε το κείμενο τους. Και δεν υπάρχει ούτε ένας στη Βουλή να τους βάλει στη θέση τους. Αντιθέτως ΟΛΟΙ τους μεταβληθεί σε κατασκόπους μας!

Διότι ως γνωστόν ποτέ δεν υπήρξε κράτος Ισραήλ μέσα στην Ιστορία... παρά μόνο στα παραμύθια της ΒΙΒΛΟΥ! Το στήσανε εκεί, άτομα του ιδίου θρησκεύματος. και με τις
μαγκανίες των τραπεζιτών τους, με το έτσι θέλω...

Αμβροσιος: Γιατι να μην κλεισει η ΕΡΤ; Για να μας ειρωνεύονται ασύστολα μερικοί στα πρωϊνάδικα της ΝΕΤ;

_______Κατ' αρχήν θέλω αν διευκρινίσω πως κάθε φορά που δημιουργείται μια νέα στρατιά ανέργων πονάμε και συμπάσχουμε μαζί με τους! Διότι η απώλεια της εργασίας μας σημαίνει δυστυχία! Διαταράσσει την οικονομική κατάσταση μιάς οικογενείας, οδηγεί σε αδιέξοδα, επιφέρει διχόνοια και γκρίνια μέσα στην οικογένεια, προκαλεί άγχος με όλα όσα αυτό συνεπιφέρει. Έτσι λοιπόν και στην περίπτωση της ΕΡΤ εκφράζουμε την συμπάθειά μας προς όλους, όσοι διέρχονται την δοκιμασία της απολύσεως.
_________Αλλά γιατί να μη κλείσει η ΕΡΤ, εφόσον τόσα χρόνια όσοι είχαν την ευθύνη αρνούνταν να την εξυγιάνουν εις πείσμα κάθε κρίσης, οικονομικής ή και θεσμικής; Συνέβαιναν εκεί πολλά παρατράγουδα: Ας θυμηθούμε μερικά:

Σαν σήμερα : Η καταστροφή των Ψαρών (20 Ιουνίου 1824)


Κατά το τέταρτο έτος της Εθνικής Παλιγγενεσίας, ο σουλτάνος Μαχμούτ βρισκόταν σε αδυναμία να καταστείλει την Επανάσταση και ζήτησε τη βοήθεια του υποτελούς του Μεχμέτ Αλή Πασά της Αιγύπτου. Το Μάρτιο του 1824 συνήφθη μεταξύ των δύο ανδρών συμφωνία, με την οποία ο Μεχμέτ Αλή δεχόταν να συμπράξει, υπό τον όρο να του παραχωρηθεί η Κρήτη, η Κύπρος και να διορισθεί ο θετός γιος του, Ιμπραήμ, διοικητής της Πελοποννήσου. Την ίδια ώρα, οι ελληνικές δυνάμεις, ευρισκόμενες στη δίνη του Εμφυλίου Πολέμου, είχαν φθαρεί και αποσυντονισθεί.

Οι Τουρκοαιγύπτιοι έδιδαν πρωταρχική σημασία στις κατά θάλασσα επιχειρήσεις, γιατί αν δεν καταστρεφόταν ο ελληνικός στόλος και δεν εξουδετερώνονταν οι ναυτικές βάσεις των Ελλήνων, δεν θα ήταν δυνατό να ευδοκιμήσουν οι κατά ξηρά προσπάθειές τους. Αποφασίσθηκε, λοιπόν, ο αιγυπτιακός στόλος υπό τον περιβόητο Χουσεΐν να προσβάλλει την Κάσο και ο τουρκικός υπό τον Χοσρέφ Πασά τα Ψαρά.

Τα Ψαρά, ένα μικρό νησί στα βορειοδυτικά της Χίου, είχε σπουδαία θαλασσινή παράδοση και ήταν η τρίτη ναυτική δύναμη της Ελλάδας,

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ: ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.


ΠΟΛΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ- Η ΒΑΛΤΟΙ...- ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ. ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟΨΗ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΘΙΜΟΥ ΥΠΕΡ ΣΥΡΙΖΑ! ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ.



Καλούνται οι σαλτιμπάγκοι που διοικούν την αριστερά να καταδικάσουν την πολιτική παρέμβαση Άνθιμου υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ! Το ίδιο καλούνται και οι απανταχού ιερείς μας διότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αβάπτιστο αρχηγό και δεν θα βαπτίσει και τον υιό του!

Η απάτη της αριστεράς στην Ελλάδα δεν έχει όρια.. Δεν υπάρχουν ιδεολόγοι στην αριστερά και αυτό το έχει πει ο Λένιν.. Μόνο ένας στους 100 Μπολσεβίκους είναι πραγματικός ιδεολόγος.. Σήμερα στην Ελλάδα η πολιτική σκηνή της χώρας, τα ΜΜΕ και τα πανεπιστήμια είναι γεμάτα Μπολσεβίκους.. Μπορεί να μην δηλώνουν Μπολσεβίκοι αλλά στην ουσία αυτό πρεσβεύουν... 

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

TA ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ(μέρος 4ον) ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ  .ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ . ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ


Από το βιβλίο του Ιωάννη  Χαραλαμπόπουλου "ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ"
Αναμφίβολα ο Ελληνισμός, κατά τις τελευταίες δεκαετίες, καλείται να αντιμετωπίσει ένα μέτωπο εσωτερικών και εξωτερικών απειλών, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την επιβίωσή του ως Εθνους, άπτονται της Εθνικής του Κυριαρχίας αλλά και της διαφυλάξεως της Εθνικής του υποστάσεως. Μία από τις βασικότερες εξωτερικές επιβουλές, η δυσμενής έκβαση της οποίας συνεπάγεται την πρόκληση μίας νέας Εθνικής τραγωδίας, αναίμακτης αυτή τη φορά αλλά εξ ίσου οδυνηρής με τις προγενέστερες αιματηρές, είναι αυτή η οποία σχετίζεται με το λεγόμενο Μακεδονικό ζήτημα.
Η κατακόρυφη διόγκωση αλλά και η κατά παράδοξο τρόπο ευρείας εκτάσεως, προβολή του Μακεδονικού θέματος, συνιστά ένα ζήτημα, το οποίο θα πρέπει να προβληματίσει και να ευαισθητοποιήσει, κάθε εναπομείναντα, Εθνικά σκεπτόμενο Ελληνα.Θραύση, στην κυριολεξία, κάνει και η ανθελληνική προπαγάνδα, η οποία διεξάγεται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού, αναφορικά με το μείζονος σημασίας αυτό Εθνικό θέμα. Πρωτοπόροι, στην ανθελληνική αυτή εκστρατεία, τίθενται και πάλι οι εβραίοι,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΣΟΚ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!


Στα Ιωάννινα στο τηλεοπτικό κανάλι ΗΡΤ, στην εκπομπή ''Ανοχτή Γραμμή'' μια καταγγελία για Πακιστανούς που τρώνε αδέσποτα σκυλιά προκάλεσε μεγάλο σοκ!
Σύμφωνα με το eglimatikotita.gr τηλεθεάτρια σε τηλεφωνική επικοινωνία κατήγγειλε την κατάντια που εχει περιέλθει η τουριστική περιοχή του Περάματος Ιωαννίνων όπου εκεί υπάρχει το πασίγνωστο Αρχαιολογικό Σπήλαιο Περάματος.

Η τηλεθεάτρια κατήγγειλε οτι στην περιοχή εξαφανίζονται δεκάδες αδέσποτα σκυλιά όπου τα τρώνε λαθρομετανάστες Πακιστανοί. Η παρουσιάστρια γνωστή για τις φιλοζωικές τις ευαισθησίες το παραδέχτηκε '''Ναι το γνωρίσω''..

Πιστεύουμε, άμα τελειώσουν τα αδέσποτα σκυλιά και οι λαθρομετανάστες πακιστανοί εξακολουθούν να πεινάνε, μην φάνε και 'αδέσποτους' ανθρώπους (!)..

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΣΒΗΝΕ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ" ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ. 
iefimerida.gr: Ντροπή: Οι υπουργοί Δικαιοσύνης σβήνουν καταδίκες από το ποινικό μητρώο για διορισμό στο δημόσιο.
Μια ακόμη απόδειξη του τεράστιου προβλήματος λειτουργίας του ελληνικού κράτους αποτελεί ο αδιαφανής τρόπος με τον οποίο ο εκάστοτε υπουργός Δικαιοσύνης έχει τη δυνατότητα να «λευκαίνει» το ποινικό μητρώο οποιουδήποτε πολίτη, με στόχο να επιτύχει αυτός τον διορισμό του στο δημόσιο.
Σήμερα ήρθαν στη δημοσιότητα τουλάχιστον δύο διαφορετικές περιπτώσεις παρόμοιων αποφάσεων από τον σημερινό υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη και από τον πρώην υπουργό Μιλτιάδη Παπαϊωάννου το 2012. Με τις αποφάσεις τους ουσιαστικά εξαφάνισαν από το ποινικό μητρώο δεκάδων πολιτών τις όποιες μικρές ή μεγαλύτερες καταδικαστικές ποινές τους είχαν επιβάλλει τα δικαστήρια της χώρας.
Προφανώς δεν τους ενοχλεί να έχει διοριστεί στο δημόσιο κάποιος που έχει καταδικαστεί για υπεξαίρεση,

Ο "ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ" ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΕΛΥΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ.


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΟΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ.
ΠΡΩΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΑ ΑΠΟΛΥΕΙ ΕΠΕΙΔΗ EKANAN ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ Η ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΘΑΡΗ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ;;;
iefimerida.gr :«Ο Λαζόπουλος μας είχε ανασφάλιστους και μας απέλυσε γιατί κάναμε στάση εργασίας για την ΕΡΤ»
«O κ. Λαζόπουλος στάθηκε αλληλέγγυος στους, απολυμένους πια, εργαζομένους της ΕΡΤ την ίδια ώρα που απέλυε τους δικούς του εργαζόμενους επειδή στάθηκαν αλληλέγγυοι στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ!»
Με αυτά τα λόγια οι απολυμένοι και οι απολυμένες της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αναφέρονται στην απομάκρυνσή τους από την τηλεοπτική εκπομπή, μετά το επεισόδιο της περασμένης Τρίτης στον Alpha, το οποίο συνέπεσε με το λουκέτο στην ΕΡΤ.

ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΡΙΖΑΙ - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥΛΑΕΙ.


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ...ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ .
iefimerida.gr : Οι μπίζνες του Αλκέτ Ριζάι μέσα από τις φυλακές -Ολοι οι διάλογοι των κρατουμένων για το εμπόριο και τη χρήση ναρκωτικών
Νέες «επαγγελματικές» ευκαιρίες φαίνεται πως άνοιξε ο διαβόητος Αλβανός κρατούμενος Αλκέτ Ριζάι από τις φυλακές Μαλανδρίνου, ο οποίος σύμφωνα με συνομιλίες που καταγράφηκαν από τον «κοριό» της ΕΥΠ, κάνει εμπόριο πετρελαίου από τον Καναδά στην Ελλάδα. Επιπλέον από τις συνομιλίες κρατουμένων που έχουν καταγραφεί διαπιστώνεται και η διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στις φυλακές.
Οι συνομιλίες του Αλκέτ Ριζάι και άλλων κρατουμένων των φυλακών στο Αγρίνιο που καταγράφηκαν από τον «κοριό» της ΕΥΠ σύμφωνα με το Βήμα, προκαλούν εντύπωση για δύο λόγους:

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΑΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ.


Εντυπωσιακή εικόνα: Ο Παρθενώνας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!
Πρόκειται για μια εντυπωσιακή σειρά φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης που μας επιτρέπουν να θαυμάσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο αυτό το μοναδικό μνημείο του πολιτισμού μας.

Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στην διαδραστική, πανοραμική εικόνα και να ξεναγηθεί ψηφιακά στο λόφο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα, αλλά και να απολαύσει τη θέα της Αθήνας.
Μετά από αυτό πιστεύουμε ότι αξίζει να επισκεφτεί κανείς ξανά από κοντά το μεγαλειώδες μνημείο.
Δείτε την εντυπωσιακή εικόνα που δημιούργησε η ιστοσελίδα airpano.ru:
http://www.airpano.ru/files/Athens-Greece/2-2
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ FULLSCREEN

Πηγή: newsbomb
autochthonesellhnes.blogspot.com

ΑΛΕΒΙΤΕΣ : TO ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ


ΑΛΕΒΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ "ΤΟΥΡΚΟΙ"...!
του Σάββα Πέτρου*
Οι Αλεβίτες στην Τουρκία είναι γύρω στα 25 εκατομμύρια και ανέκαθεν ήταν υπό διωγμόν. Παρά τις πολλές προσπάθειες των Τούρκων Σουνιτών να τους αφομοιώσουν, δεν έχασαν τη συνοχή τους. Η καχυποψία και η προκατάληψη χωρίζει τους Αλεβίτες και τους Σουνίτες, οι οποίοι κατηγορούν τους Αλεβίτες ως ετερόδοξους, σχηματικούς, προδότες και ανήθικους.
Οι Σουνίτες στην Τουρκία, με ασπίδα τον στρατό, την αστυνομία και το σύνταγμα, κλείνουν τους τεκέδες των Αλεβιτών, τους κόβουν την παροχή νερού και ηλεκτρικού ρεύματος, μπλοκάρουν τα αναπτυξιακά έργα στις περιοχές τους κ.ά. Τη μεγαλύτερη εξόντωση Αλεβιτών (40.000 νεκροί) την έκανε ο Σουλτάνος Σελίμ, το όνομα του οποίου έδωσε ο Ερντογάν πριν από μερικές ημέρες στην τρίτη γέφυρα του Βοσπόρου. Αυτό, σε συνδυασμό με τους νόμους για το αλκοόλ και την αντισύλληψη, ενόχλησε τους Αλεβίτες, επειδή θεωρούν ότι οι νόμοι αυτοί στρέφονται εναντίον τους. 
Μετά την κατάληψη της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους, εκατομμύρια Έλληνες χριστιανοί υποχρεώθηκαν να εξισλαμισθούν,

ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΟΡΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ. Το μανιφέστο του Χίτλερ δώρισε στους αξιωματούχους της βόρειας Κορέας ο Κιμ!




Ως ένθερμος οπαδός του Χίτλερ, ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν είχε τη φαεινή ιδέα με αφορμή τον εορτασμό των πρόσφατων γενεθλίων του, να κάνει ένα δωράκι στους ανώτερους αξιωματούχους της χώρας του που δεν είναι άλλο από το βιβλίο: «Ο Αγών μου». Μάλιστα, ο αμφιλεγόμενος ηγέτης μοίρασε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 100 αντίτυπα του βιβλίου του Χίτλερ.

Δωρίζοντας το μανιφέστο του ναζισμού στους αξιωματούχους του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν θέλησε με αυτό τον τρόπο να τους ενθαρρύνει να εντρυφήσουν στον τρόπο ανοικοδόμησης της Γερμανίας μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. 

«Αναφέροντας ότι ο Χίτλερ κατάφερε να ξαναχτίσει τη Γερμανία σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ήττα της στον Α' Παγκόσμιο, ο Κιμ Γιονγκ - Ουν τόνισε την ανάγκη εις βάθος μελέτης του Γ' Ράιχ και ζήτησε να αντληθούν από αυτό πρακτικά παραδείγματα», δήλωσε πηγή της Πιονγιανγκ στο δίκτυο «New Focus International».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Washington Post»,   το δωράκι του Βορειοκορεάτη ηγέτη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να μετατρέψει την εικόνα του, από αυτή του τροφαντού γόνου σε έναν χαρισματικό και σκληρό ηγέτη, ο οποίος δεν διστάζει να φωνάζει προς τους συνεργάτες του, ακόμη και να τους πετάει πράγματα...

ΤΙ ΜΠΙΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΕΡΝΕΣΤΟ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ Ο MR ALEXIS. ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙ ΜΠΑΡΑΚ. ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.



O Τσίπρας junior βαφτίζεται την επόμενη Κυριακή, 23 Ιουνίου. Και το όνομα αυτού; Ορφέας Ερνέστο.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Μικροπολιτικός» των «Νέων» ο Αλέξης Τσίπρας, που την προσεχή Κυριακή βαφτίζει τον γιο του, αποφάσισε να τον ονομάσει Ορφέα-Ερνέστο, με σαφή αναφορά στο μικρό όνομα του μεγάλου επαναστάτη Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.

Η τελετή ονοματοδότησης, και όχι βάφτιση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο δημαρχείο της Αίγινας, όπου και αναμένεται να δώσουν το «παρών» πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέτυ δεν είναι παντρεμένοι, αλλά έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.



ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ

ΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ... ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΡΕΠΟΥΣΗ


ΝΕΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ.


ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ.  
Για άλλη μια φορά ενέργησαν με επιτυχία το τμήμα ασφαλείας Δυτικής Αττικής μετά απο ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με το eglimatikotita.gr πέντε Αλβανοί ήταν οι δράστες που λήστεψαν το υποκατάστημα της ΔΕΗ.
Έπεσαν πυροβολισμοί μεταξύ αστυνομικών και ληστών στην περιοχή του Αλίμου.
Στις 14:30, δύο ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο υποκατάστημα της ΔΕΗ που βρίσκεται επί της Παύλου Μελα στο Περιστέρι.
Δύο ώρες αργότερα, οι άντρες του τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που τους παρακολουθούσαν εδώ και καιρό, τους εντόπισαν στην περιοχή του Αλίμου.
Μαζί τους ήταν και τρεις ακόμα άντρες.
Το πανηγύρι με τους Αλβανούς κακοποιούς τελείωσε με επιτυχία και χωρίς σοβαρούς τραυματιμούς...ευτυχώς!!!

Οι πέντε άντρες συνελήφθησαν, οι οποίοι είχαν απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, για ένοπλες ληστείες.

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ "ΔΡΑΚΟ" ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ...ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΣ!!!!!!!


ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ...ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟ "ΒΡΑΒΕΙΟ" ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
Επιασαν τον δράκο του Γαλατσίου -Βίαζε και λήστευε γυναίκες
Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται ο 32χρονος δράκος της περιοχής της Ομορφοκλησιάς στο Γαλάτσι, ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών. Ο αλβανικής καταγωγής κακοποιός στα μέσα Δεκεμβρίου και τέλη Φεβρουαρίου επιτέθηκε σε δύο γυναίκες.
Με την απειλή μαχαιριού τις βίασε και στη συνέχεια τους άρπαξε κινητά και χρήματα. Οι αστυνομικοί είχαν συστήσει ειδική ομάδα για τη σύλληψή του και τελικά τα κατάφεραν τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μάλιστα όταν τον εντόπισαν και προσπάθησαν να τον συλλάβουν αυτός αντιστάθηκε προσπαθώντας με μπουνιές και κλοτσιές να ξεφύγει. Ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

ΜΕΤΑ ΤΟ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.


ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ. ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ  ΚΑΙ ΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ανοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Εκκλησία -Για πρώτη φορά αντιπροσωπεία στο Αγιο Ορος και στον Ανθιμο
Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον βουλευτή Θεσσαλονίκης του κόμματος Γιάννη Αμανατίδη και στελέχη του Τομέα Θρησκευμάτων επισκέφθηκε για πρώτη φορά διαδοχικά το Αγιον Ορος όπου έγινε δεκτή από την Ιερά Επιστασία, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τον κ. Ανθιμο για να ακολουθήσει και επίσκεψη στη μητρόπολη Λαγκαδά όπου συναντήθηκε με τον μητροπολίτη κ. Ιωάννη.
Ηταν η πρώτη φορά που αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Αγιον Ορος,

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΡΟΖ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ.


ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ..


 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
- Αιματηρή συμπλοκή στο Δίστομο τη νύχτα με τους δραπέτες των Τρικάλων
- 37 ετών, πατέρας δύο παιδιών, ο άτυχος αστυνομικός από τη Λιβαδειά
- Οι δραπέτες των Τρικάλων άρπαξαν τα όπλα και το αυτοκίνητο των αστυνομικών και εξαφανίστηκαν
- Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των φονιάδων
Είναι η δεύτερη ζωή που παίρνουν οι αδίστακτοι δραπέτες των Τρικάλων. Μετά την 25χρονη Κατερίνα που έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς αυτή τη φορά ήταν ένας αστυνομικός που πλήρωσε με τη ζωή του τη μανία των φονιάδων να ξεφύγουν. Είναι θαύμα που χθες δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα όταν άνοιξαν πυρ σε μπλόκο αστυνομικών στα όρια Φθιώτιδας-Βοιωτίας, στον παλιό Λεβέντη.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

"ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΡΤ" ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΛΑΚΑΤ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΑΝ ΣΤΟ GAY PARADE ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ.
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΑΝ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. 
Π.Χ "ΑΝΟΙΧΤΟΙ Κ ...." ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΗ.



Είδαμε μια συνέντευξη του εν λόγω κυρίου ΕΔΩ. Είναι ΝΤΡΟΠΗ πατριωτικά και ορθόδοξα ιστολόγια να προβάλλουν τις θέσεις του κυρίου αυτού δίχως τον παραμικρό αντίλογο. Ελπίζουμε πάντως ο αφέντης Ομπάμα να διατάξει τον Mr Alexis όπως τον εντάξει στα ψηφοδέλτια του κόμματος του. Μην πάει χαμένος τόσος αγώνας υπέρ αμερικανών και σύριζα. Αμαρτία είναι. Πιο κάτω σας παραθέτουμε αυτούσια αποσπάσματα της συνεντεύξεως του όπου προπαγανδίζει ανοιχτά υπέρ των αμερικανών και του σύριζα. Επαναλαμβάνουμε. Είναι ΝΤΡΟΠΗ να προβάλλεται από ορθόδοξα και πατριωτικά ιστολόγια ως έγκριτος αναλυτής.

-Δεν μπορεί εγώ που υποστήριξα και υποστηρίζω τις κοινωνικές αναστατώσεις στο πρώην ανατολικό μπλοκ, στην Αφρική, στο Θιβέτ, ως  και εκείνη της Αραβικής άνοιξης (με τα υπέρ και τα κατά της) να είμαι υπέρ σκλαβωμένης πατρίδας

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ; ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ;




ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ....ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ 2 ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ" ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΗΜΙΤΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΑΝΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΡΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΣ ΤΟΥ....ΠΡΩΤΟΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ...ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΟΜΙΛΙΑ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Μεγαλειώδης ήταν πάλι, ακόμα μία εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, η πανηγυρική πολιτική εκδήλωση για τον ένα χρόνο από την μεγάλη εκλογική νίκη στις Εθνικές εκλογές. Το μήνυμα που έστειλαν οι χιλιάδες απροσκύνητοι Εθνικιστές ήταν σαφές προς πάσα κατεύθυνση: Είμαστε εδώ να συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική νίκη: Τολμήστε να κάνετε εκλογές!
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επανέλαβε αρχικά το σύνθημα της Νίκης: "Ήλθον, είδα, ενίκησα"! Αναφερόμενος στην δύναμη της Πίστης των Χρυσαυγιτών, τόνισε πως ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Μια μεγάλη νίκη κόντρα στην φίμωση και λασπολογία.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν φοβάται τις εκλογές, εν αντιθέσει με όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" που καταρρέουν. Στόχος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να καταστρέψει το σαθρό σύστημα της κλεψιάς και της διαφθοράς. Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν συνεργαζόμαστε με κανέναν, θα συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη!
Το μήνυμα που έστειλαν οι χιλιάδες απροσκύνητοι Εθνικιστές ήταν σαφές προς πάσα κατεύθυνση: Είμαστε εδώ να συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική νίκη: Τολμήστε να κάνετε εκλογές!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ: