Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.


Είναι ενδεχόμενο να ψηφιστεί μια και ο πρωθυπουργός μας είναι Εβραιόφιλος ενώ ο Κουβέλης τ. Νομικός σύμβουλος του ΚΙΣ ( ναι αυτή η... σουπιά φλέγεται περισσότερο) ..Και γιατί όχι , αφού την περιουσία του την φυλάσσει στο ΚΙΣ αποφεύγοντας έτσι να φορολογείται. Μιλάμε για μπουμπούκια, για καταστάσεις εβραϊκής κατοχής στην Ελλάδα. Δείτε πιο κάτω τα σαθρά επιχειρήματα για το εμετικό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Ο φασισμός σε όλη του την αίγλη. Μας δίνει και οδηγίες πλεύσης το κρατίδιο εν κράτη Σιωνιστικό Πρακτορείο ΚΙΣ Μια χούφτα εβραίοι, κάνουν κουμάντο στο σπίτι μας και μας λένε τι πρέπει να κάνουμε, εμείς της πλειοψηφίας, αν μη τι άλλο. Απολαύστε το κείμενο τους. Και δεν υπάρχει ούτε ένας στη Βουλή να τους βάλει στη θέση τους. Αντιθέτως ΟΛΟΙ τους μεταβληθεί σε κατασκόπους μας!

Διότι ως γνωστόν ποτέ δεν υπήρξε κράτος Ισραήλ μέσα στην Ιστορία... παρά μόνο στα παραμύθια της ΒΙΒΛΟΥ! Το στήσανε εκεί, άτομα του ιδίου θρησκεύματος. και με τις
μαγκανίες των τραπεζιτών τους, με το έτσι θέλω...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

«Το ΚΙΣ καλεί όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας να συναινέσουν και να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να υπερψηφίσουν ένα νόμο που θα δείχνει μηδενική ανοχή στη ρατσιστική βία, στην ξενοφοβία, στον αντισημιτισμό και στη διάψευση του Ολοκαυτώματος.

Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στη μεταπολεμική ιστορία της χώρας μας, υπάρχει ανάγκη για την αντιμετώπιση των ακραίων πρακτικών και ιδεολογιών.

Σήμερα παρά ποτέ είναι απαραίτητη η θέσπιση νομοθεσίας για τη θωράκιση της κοινωνίας και της δημοκρατίας απέναντι στα φαινόμενα ρατσισμού, ξενοφοβίας και αντισημιτισμού.

Παράλληλα, θεωρούμε ζωτικής σημασίας θέμα την ενίσχυση της Παιδείας μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων και πρωτοβουλιών που θα δώσουν στους νέους, κυρίως, τη γνώση και τη δύναμη της κρίσης ώστε να μην επιτρέψουν στην αυριανή κοινωνία να διολισθήσει στις ιδεολογίες εκείνες που έγραψαν τις μελανότερες και απεχθέστερες σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας στέλνοντας στο βιομηχανοποιημένο θάνατο αθώους ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και 6.000.000 Εβραίους.

Αθήνα, 30 Μαΐου 2013

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος»

Η επιχειρηματολογία τους είναι φαύλη, χθόνια κι ανόητος και δεν αφορά τους Έλληνες.. Τους ίδιους ναι, τους αφορά, διότι ουκ ολίγα εγκλήματα διέπραξαν και συνεχίζουν να διαπράττουν σε βάρος των Ελλήνων, που μισούν θανάσιμα από εποχής Βίβλου. Οι χθόνιοι πάντα είχαν στο μάτι τους Έλληνες εκ φωτός!

Αξίζει όμως να διαβάσετε και τη γλοιώδη επιστολή της Ν.Δ. προς το ΚΙΣ , σχετικά με την άρνηση ενός βουλευτή να αναγνωρίζει το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ. Εδώ , στη συγκεκριμένη περίπτωση συγκρούεται ευθέως το φασισταριό των εβραίων με το αληθινό πνεύμα της δημοκρατίας, όπως το δίδαξε αρχαιόθεν η πολύτιμη αυτή χώρα..

** Το εβραϊκό φασισταριό απαιτεί την αναγνώριση από τους Έλληνες του Ολοκαυτώματος. (Τα απειράριθμα ολοκαυτώματα των Ελλήνων τα έχουν αναγνωρίσει οι Εβραίοι; Τους υποχρεώσαμε να τα αναγνωρίσουν ή μπας και θαρρούν ότι έχουν και το προνόμιο τού όρου ολοκαύτωμα; )

Να αναγνωρίσει ο ΄Ελληνας τι; Τι εννοούν οι σιωνιστές; Το ολοκαύτωμα είναι ένα γεγονός. Μονάχα ένας βλαξ θα αγνοούσε ένα γεγονός και μάλιστα τόσο δραματικά τρανταχτό. Τι σημαίνει αναγνώριση, τι υποκρύπτεται πίσω από τη λέξη που πατρονάρουν οι Εβραίοι; ... αφού οι πάντες αναγνωρίζουν την ύπαρξη της τραγωδία των εβραίων. Γιατί απαιτούν τη φαιδρότητα της αναγνώρισης από το κοινοβούλιο; Χώρια που υπάρχει ριζική διαφωνία ως προ τα 6 εκατομμύρια θυσιασθέντων, όταν οι Εβραίοι δεν υπερέβαιναν στην Ευρώπη τα 4 εκ. Εν τάξει ας μην παίζουμε με τους αριθμούς. Σημασία έχει ότι κάποιοι άνθρωποι μεταχειρίστηκαν βάναυσα από τους Ναζί και τους αξίζει κατ΄ ελάχιστον η τιμή της μνημοσύνης!! Αλλά η τέτοια τιμή δεν επιβάλλεται.. με τα εβραϊκά καραγκιοζλίκια!

Είναι δημοκρατικό αυτό; Δεν μπορεί κάποιος άνθρωπος να έχει διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων; Κι όμως, η θλιβερή Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζει το δικαίωμα κάποιου να έχει διαφορετική άποψη ως ΚΑΤΆΠΤΥΣΤΗ! Απολαύστε τους λακέδες της Ν.Δ. και τα γλοιώδη τους στην επιστολή που απέστειλαν στο χθόνιο και ύπουλο εβραϊκό προτεκτοράτο της Αθήνας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

"Αναφερόμενος στην υπ' αριθμ. πρωτ. 383/7-6-2013 επιστολή σας, συμμεριζόμενος απολύτως την αγανάκτηση και την ανησυχία σας για το πρωτοφανές και κατάπτυστο γεγονός της Αρνήσεως του Ολοκαυτώματος από βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σας δηλώνω ότι η θέση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Νέας Δημοκρατίας» αλλά και εμού προσωπικώς είναι σαφής, εννιαία, καθαρή: η Άρνηση του Ολοκαυτώματος αποτελεί πράξη εγκληματική και η «Νέα Δημοκρατία» έχει ήδη προτείνει σχετική νομοθεσία.

Θα παρακολουθήσατε ασφαλώς, στα πλαίσια του δημόσιου διαλόγου που έχει διεξαχθεί τις τελευταίες ημέρες με αφορμή το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, ότι οι βουλευτές της Ν.Δ. επισημάναμε την ιδιαίτερη ανάγκη για νομοθεσία που θα ποινικοποιεί την Άρνηση του Ολοκαυτώματος.

Με φόβο ότι επαναλαμβάνω τα αυτονόητα, επισημαίνω ότι το Ολοκαύτωμα των Εβραίων έχει μοναδικά χαρακτηριστικά: τα 6.000.000 Εβραίοι που εξοντώθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα, ο μεθοδικός τρόπος εξοντώσεώς τους, τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, το λεπτομερές σχέδιο που εφαρμόστηκε, το γεγονός ότι η εξόντωσή τους είχε ως αποκλειστικό αίτιο την εθνική φυλετική και θρησκευτική τους ταυτότητα, καθιστούν το Ολοκαύτωμα μοναδικό παράδειγμα εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Κύριε Πρόεδρε, Κυρία Γραμματεύ,

Δεχθείτε την διαβεβαίωσή μου ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Νέας Δημοκρατίας», ως η μεγαλύτερη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα θα ενεργήσει ό,τι είναι αναγκαίο προκειμένου να υιοθετηθεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ήδη υποβληθείσα πρόταση νόμου με την οποία ποινικοποιείται η άρνηση του Ολοκαυτώματος προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά ο αντισημιτισμός και ρατσιστικός λόγος που βρίσκεται σε ευθεία σύγκρουση με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια".

hellasnews-agency