Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΟΥΚΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ"...(ΒΙΝΤΕΟ).

φωτο ιμια βατραχος
...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΙΧ...
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ALPHA Ο ΗΡΩΑΣ ΟΥΚΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
«Στις 17 Μαρτίου του 1996 είχα υπηρεσία σε σκάφος του λιμενικού με αποστολή να περιφρουρήσουμε τα Ίμια. Κοντά στις 03:00 το πρωί είχαμε συναγερμό και κατάσταση εμπλοκής».
Με αυτά τα λόγια περιγράφει στον Alpha, ο Κώστας Χατζηδάκης, απόστρατος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων, την εμπειρία του ως ο άνθρωπος που επιφορτίστηκε με το χρέος να πάρει την ελληνική σημαία πάνω από τη βραχονησίδα εκείνη τη μέρα.
Και συνέχισε: «Δόθηκε σήμα σε μένα και έναν συνάδελφο που βρισκόμασταν σε ένα φουσκωτάκι να δώσουμε στίγμα τι συμβαίνει στο νησί. Όταν δώσαμε το σήμα μας ανατέθηκε να πάρουμε ό,τι υπήρχε πάνω στο νησί έτσι ώστε να μην πέσουν στα χέρια των Τούρκων».

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ : "ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ"

 
ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ...Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Ντέινα Ροραμπάκερ που συμμετέχει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και άνθρωπος κοντά στην κυβέρνηση Ν.Τραμπ ζήτησε να διαλυθεί το κράτος των Σκοπίων καθώς πρόκειται περί «αποτυχημένου έργου»
 
«Η θέση μου είναι ότι τα Σκόπια δεν είναι κράτος. Λυπάμαι, αλλά δεν είναι κράτος. Είναι μια διχασμένη κατάσταση που ποτέ δεν θα είναι σε θέση να πορευτούνε όλοι μαζί. Ως εκ τούτου, οι Κοσοβάροι και οι Αλβανοί των Σκοπίων θα πρέπει να γίνουν μέρος του Κοσσυφοπεδίου, ενώ το άλλο μέρος της ψευδομακεδονίας θα πρέπει να γίνει μέρος της Βουλγαρίας ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα με την οποία πιστεύουν ότι σχετίζονται»
 
«Η ιδέα ήταν να διατηρηθούν τα Σκόπια ζωντανά επειδή έτσι αποφάσισε κάποιος 30 χρόνια πριν σε έναν σχεδιασμό που προέκυψε από το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας» είπε ο Rohrabacher

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΡΕ ΜΟΥΖΑΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΣΟΥ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;;

Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕ  ΠΟΙΕΣ ΜΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΣΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ...ΠΟΙΟΣ ;; ΜΑ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ  ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΚΕΕΡΦΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ :

ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ :"ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" (BINTEO)

 ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑΝ 

Η Ελλάδα σε αφύπνιση
Δήμαρχος Άργους - Θέλουν την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης με τους λαθρομετανάστες που έφεραν.Δείτε και διαδώστε όλη την αλήθεια από το στόμα του Δήμαρχου Δημήτρη Καμπόσου.


Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ...ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΕΤΟ


Φωτογραφία του Peter Asimakis.
ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΒΑΝΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΑΧΙΡ ΒΕΛΙΟΥ -ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΒΑΝΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ...

ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ!


STOXOS.GR