Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ ΤΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ" ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ


Ιδιαίτερα απασχόλησε τα ΜΜΕ, η επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στους απεργούς της Χαλυβουργίας. Η εφημερίδα το ΕΘΝΟΣ μίλησε για μαύρο ραντεβού για ΠΑΜΕ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γράφοντας χαρακτηριστικά:

“ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 ΠΟΛΙΤΙΚΗ σελίδα 31, ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ, “Μαύρο ραντεβού” για ΠΑΜΕ και Χρυσή Αυγή ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ Β. ΤΣΙΤΣΑΣ: «Πριν από λίγα χρόνια θα θεωρούνταν αδιανόητο να παρευρεθούν εκπρόσωποι ακροδεξιών οργανώσεων σε απεργιακή κινητοποίηση συνδικάτων που ελέγχονται από το ΠΑΜΕ, τη συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ. Η εικόνα του προέδρου του σωματείου των εργαζομένων στη Χαλυβουργία και μέλους του ΠΑΜΕ Γ. Σιφονιού, να αναγγέλλει την παρουσία εκπροσώπων της “Χρυσής Αυγής” στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στη Χαλυβουργία…» Στην εφημερίδα το ΒΗΜΑ υπήρξε σαφώς εκτενέστερο δημοσίευμα και άρθρο με την υπογραφή του κ. Ν. Χασαπόπουλου, στο οποίο τονιζότανε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δια του προέδρου της(Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει πρόεδρο, αλλά Γενικό Γραμματέα) Ν. Μιχαλολιάκου δηλώνει ότι το κόμμα του είναι αντικαπιταλιστικό, κατά της πλουτοκρατίας και κατά των διεθνών χρηματιστηρίων. Αλήθεια, τώρα το ανακάλυψαν αυτό;


Ας έλθουμε όμως στο δημοσίευμα, από το οποίο σας παραθέτουμε αποσπάσματα, σημειώνοντας ότι θέλουμε να πιστεύουμε όχι κακοπροαίρετα, δεν συμπεριελήφθη το σύνολο των όσων δήλωσε ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εάν επιθυμεί η εφημερίδα το ΒΗΜΑ...

O ΤΖΕΦΡΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ



Τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα φέρεται να ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στενοί συνεργάτες του τέως πρωθυπουργού, τού εισηγούνται να προχωρήσει σε μία ανεξάρτητη κίνηση- είτε κίνημα είτε φορέας προβληματισμού- προκειμένου να καταστήσει σαφές την διαφοροποίηση του από το ΠΑΣΟΚ του διαδόχου του.

Όπως αναφέρουν τα «Επίκαιρα», ο Γ. Παπανδρέου, παρότι το σκέφτεται, κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Θεωρεί ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δικαιωθεί για τις επιλογές του, για τις οποίες κατηγορήθηκε, διαβεβαιώνει ότι δε θα γίνει εξιλαστήριο θύμα κανενός, ενώ διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα εσωκομματικά ενόψει διαδοχής.

Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες κινήσεις θα πρέπει να αναμένονται μετά τις εκλογές.

newsbeast.gr

Καρατζαφέρης για Άδωνι : Μου έλεγε: “Πρέπει να γίνω υπουργός, πρέπει να γίνω υπουργός"



Τι αποκαλύπτει ο Γιώργος Καρατζαφέρης για τον Άδωνι Γεωργιάδη

«Το βράδυ που έδωσα τα ονόματα στον Παπαδήμο, ο Γεωργιάδης μου έλεγε “Πρέπει να γίνω υπουργός, πρέπει να γίνω υπουργός”», αποκαλύπτει στη συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό «crash» και στο δημοσιογράφο, Γιώργο Τράγκα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μου ζήτησαν 3 υπουργούς. Τους είπα ότι δεν μπορώ. Τους είπα ότι θα τους δώσω 7 ονόματα, για να επιλέξουν οι ίδιοι. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πω αυτόν και αυτόν για υπουργό και όχι αυτόν», λέει.

Και συνεχίζει, σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν τουλάχιστον είχε επιλέξει ποια υπουργεία θέλει. «Όχι. Ξεκάθαρα. Δεν ήξερα. Στη συνέχεια πήγε ο κ. Γεωργίου. Ήρθε μετά εδώ. Περιμέναμε. Αργούσε η διαδικασία. Εν τω μεταξύ, έρχεται ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένος, όσο παραπάνω δεν υπάρχει. Μου έλεγε: “Πρέπει να γίνω υπουργός, πρέπει να γίνω υπουργός”…».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ήταν μέσα στους 7 που είχε επιλέξει: «Ήταν μέσα στους 7 που πρότεινα. Μας είχαν πει 3 υπουργεία. Μόλις το ανακοίνωσε ο κ. Παπαδήμος, λέω στον Άδωνι: “3 υπουργεία. Εκεί λοιπόν έφτασε στην κορύφωση”. Δεν έφυγε από εδώ. Δεν έφευγαν. Ήταν οι μόνοι δύο που ήταν εδώ. Κανένας άλλος βουλευτής δεν είχε έρθει. Οπότε τηλεφώνησα στον κ. Παπαδήμο και του είπα: “Έχω θέμα εσωκομματικό. Σε παρακαλώ πάρα πολύ θέλω να βάλουμε μέσα και τον Άδωνι”. Και μάλιστα του είπα ότι ο Άδωνις έχει ειδικότητα στις μορφωτικές υποθέσεις ή σε θέματα πολιτισμού, στον τουρισμό μπορεί να είναι καλός κλπ. Και με παίρνει ο κ. Παπαδήμος και μου λέει: “Θα πάει στο Ναυτιλίας”. Οπότε λέω στον Άδωνι: “Ναυτιλίας”, του άρεσε πάρα πολύ. Ήταν τυχερά και τα δύο παιδιά. Γιατί ο μεν ένας πήγε στους εφοπλιστές και ο άλλος πήγε στους μεγαλοεργολάβους. Και νομίζω ότι τους δινόταν μια ευκαιρία να κάνουν πολύ καλές δημόσιες σχέσεις κ.λπ».

newsbeast.gr

Να γεμίσουν με ναρκωτικά την Αθήνα είχαν σκοπό δύο Αλβανοί που συνελήφθησαν στα Κάτω Πατήσια.

Έπειτα από συντονισμένες έρευνες οι άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας 23 και 28 ετών αντίστοιχα, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 
Στην κατοχή τους και σε οικία που χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2κιλά και 827 γραμμάρια ηρωίνης, 25 κιλά και 432 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 μηχανική πρέσα, εξοπλισμός εργαστηρίου, χρηματικό ποσό, 5 ζυγαριές ακριβείας και 3 κινητά τηλέφωνα
newsbomb.gr

Moody's : Σε καθεστώς χρεωκοπίας η Ελλάδα.


Aπρόσμενη υποβάθμιση με άγνωστες συνέπειες για την χώρα ή για την ακρίβεια με την δημιουργία εξαιρετικά δυσοίωνων προοπτικών για την εξέλιξη των πραγμάτων σε ότι αφορά την ενεργοποίηση της CDS και την κήρυξη της χώρας σε ολική χρεοκοπία.

Ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Moody's ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές του Σαββάτου ότι υποβαθμίζει το αξιόχρεο της Ελλάδας από "Ca" σε "C", όπως ήδη έχει καταγράψει ειδησεογραφικά το defencenet.gr, αλλά το σημαντικό βρίσκεται αλλού: Το “C” είναι το χαμηλότερο επίπεδο στην αξιολόγηση του οίκου πριν την χρεοκοπία. Πρακτικά η Moody's χρεοκόπησε την Ελλάδα, όχι επιλεκτικά, αλλά συνολικά!

Και όλα αυτά έρχονται μόλις δύο ημέρες μετά την απόφαση Διεθνής Ένωση Συμφωνιών Ανταλλαγής (ΙSDA), ότι η εισαγωγή των CAC'S δεν σημαίνει χρεοκοπία. Σημειώναμε τότε ότι "Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν ενεργοποιούνται τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) λόγω της ύπαρξης της ρήτρας συλλογικής δράσης (CAC) στο πλαίσιο του PSI. Βέβαια η παραπάνω αξιολόγηση του PSI αφορά τη νομοθετική ρύθμιση και το θέμα αναμένεται να επανέλθει με την οριστική διευθέτηση του PSI".

Τι σημαίνει αυτό: Ότι η Moody's προχώρησε ένα βήμα παραπάνω βαθμολογώντας με "C" την Ελλάδα και κατατάσσοντάς την στις πτωχευμένες χώρες.

Ο οίκος αξιολόγησης ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή του ότι η υποβάθμιση αυτή οφείλεται στην έναρξη της διαδικασίας εθελοντικής ανταλλαγής των ελληνικών κρατικών ομολόγων, η οποία θα σημάνει απώλειες 70% για τους ιδιώτες επενδυτές που τα διακρατούν.

Η διαδικασία αυτή "συνεπάγεται προβλεπόμενες απώλειες για τους επενδυτές ανώτερες του 70%» κάτι το οποίο συνάδει με τα κριτήρια του οίκου Moody's για την αξιολόγηση στη βαθμίδα "C"," εξήγησε ο οίκος στην ανακοίνωσή του.

Ο οίκος αξιολογεί με "C" δανειζόμενες χώρες οι οποίες κρίνει ότι βρίσκονται πρακτκά σε στάση πληρωμών. Ο οίκος Standard and Poor's είχε υποβαθμίσει την Δευτέρα το αξιόχρεο της Ελλάδας σε "SD", που σημαίνει «επιλεκτική χρεοκοπία», εξαιτίας της διαδικασίας εθελοντικής ανταλλαγής των ελληνικών κρατικών ομολόγων.

Μετά την βαθμολόγηση της Moody's, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι πάμε σε οριστική ενεργοποίηση των ασφαλίστρων κινδύνου, δηλαδή σε τυπική ολική χρεοκοπία.

Η τραγωδία είναι ότι όλα αυτά που βιώνει η χώρα από τον Μάϊο του 2010 υποτίθεται ότι γίνονται για να αποφύγουμε ακριβώς αυτό: Την χρεοκοπία, ολική ή επιλεκτική...

defencenet.gr

Θ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ»


Πριν από έναν ακριβώς χρόνο ο τότε πρόξενος στην Κορυτσά κ. Οικονόμου είχε ανακληθεί από την κυβέρνηση Παπανδρέου ως «επικίνδυνος εθνικιστής». Ποίο ήταν το αμάρτημά του; Ότι μιλώντας σε εκδήλωση Βορειοηπειρωτών είπε: «Στην Κορυτσά υπάρχουν Έλληνες και πρέπει να απολαμβάνουν μειονοτικών δικαιωμάτων, όπως όλοι οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και της υπόλοιπης Αλβανίας». Σε προχθεσινή συνέντευξή του ο κ. Οικονόμου είπε μεταξύ άλλων:

Ο ανθελληνισμός από τον οποίον διακατέχονται οι Αλβανοί είναι ΜΗ αναστρέψιμος. Μάς μισούν θανάσιμα, επιβεβαιώνοντας την παροιμία… ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος.
 Καθημερινά κυκλοφορούν στην Αλβανία πολυτελείς εκδόσεις ιστορικών βιβλίων που στάζουν μίσος για την Ελλάδα, ενώ στα αλβανικά σχολεία τα παιδιά μαθαίνουν ότι η Μεγάλη Αλβανία φθάνει μέχρι την… Πάτρα!» Επίσης: «Ο Αλβανός δολοφόνος του Βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα (Χιμάρα, Αύγουστος 2010) έφαγε μόνο έναν χρόνο φυλακή και έχει ήδη αποφυλακισθεί. Ο Αλβανός εισαγγελεύς έκρινε πως ο λυντσαρισθείς Αριστοτέλης Γκούμας έκανε μανούβρες με το αμάξι του και ενοχλούσε τους Αλβανούς που τον λυντσάρισαν, άρα το έγκλημα έγινε εν αμύνη!..

Φαντάζεστε κάποιον Έλληνα εισαγγελέα να έριχνε μόνο έναν χρόνο φυλακή σε κάποιον Έλληνα που θα σκότωνε Αλβανό στην Ελλάδα; Όχι, βέβαια: Η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι άτεγκτη στον «Ρατσισμό»! Και κλείνοντας τη συνέντευξή του ο π. Γενικός Πρόξενος Κορυτσάς κατήγγειλε το Ελληνικό Κράτος πως εδώ και 20 χρόνια στηρίζει την «Ομόνοια» με άφθονο χρήμα, χωρίς να ελέγχει πού πάει αυτό το Χρήμα!.. 

(borioipirotika)

ΦΡΙΚΗ: ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ


Τριάντα οκτώ (38) σκελετοί που βρέθηκαν στις φυλακές του Ντιαρμπακίρ στην Τουρκία φαίνεται ότι ανήκουν σε φυλακισμένους Έλληνες και Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους αγνοουμένους  της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974. Την σοκαριστική πληροφορία μετέφερε στο  Ευρωκοινοβούλιο, η Ευρωβουλευτής του ΔΥΣΥ και του ΕΛΚ, Ελένη Θεοχάρους. 
Πριν από λίγο καιρό βρέθηκαν θαμμένοι 38 σκελετοί στις φυλακές του Ντιαρμπακίρ με...
τρύπες στο κεφάλι από όπλο των 9 χλστ. Η ανακάλυψη αυτό προκάλεσε περισσότερα ερωτηματικά όταν μετά από εξετάσεις DNA αποκαλύφτηκε ότι οι σκελετοί αυτοί δεν ανήκαν ούτε σε Τούρκους αλλά ούτε και σε Κούρδους. 
Επισημαίνεται ότι στις φυλακές του Ντιαρμπακίρ είχαν μεταφερθεί αριθμός ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974. 
Οι ανακαλύψεις μαζικών τάφων στην Τουρκία έχει μετατραπεί σε ένα συνηθισμένο φαινόμενο που αποκαλύπτει την φρικιαστική πολιτική των μαζικών εκτελέσεων Κούρδων πολιτών και Τούρκων αντιφρονούντων των κυβερνήσεων της δεκαετίας του 1990. 
Όμως η αποκάλυψη ότι 38 εκτελεσθέντα άτομα δεν έχουν DNA που να εμπίπτει σε Τούρκους και Κούρδους πολίτες αποτελεί μία απίστευτη εξέλιξη η οποία θα πρέπει να διερευνηθεί και να εξακριβωθεί αν πρόκειται τελικά για ελληνοκύπριους αιχμαλώτους των οποίων οι συγγενείς ακόμα περιμένουν να μάθουν την μοίρα τους. 
Η Κύπρια Ευρωβουλευτής ήγειρε το ζήτημα χθες ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών του Ευρωκοινοβουλίου και ζήτησε την διερεύνηση.  Το αίτημα της Ε. Θεοχάρους έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος κάλεσε την Εισηγήτρια για την έκθεση αξιολόγησης της τουρκικής ενταξιακής πορείας Ρία Όμεν να διευθετήσει συνάντηση με τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Τουρκίας στην ΕΕ για να συζητήσει και να διερευνήσει το θέμα. 
Για μία ακόμα φορά η Τουρκία θα κληθεί να απολογηθεί για τα εγκλήματα που προκάλεσε στο παρελθόν και για μία ακόμη φορά είναι βέβαιο ότι θα αρνηθεί να συνεργαστεί για την εξακρίβωση των ταυτοτήτων αυτών των άτυχων ανθρώπων. 
Τόσο η κυπριακή όσο και η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να ζητήσουν την σύσταση μίας διεθνούς επιτροπής η οποία θα επιληφθεί της έρευνας διαφορετικά ένα ακόμα τουρκικό έγκλημα όπως αυτό των εμπρησμών στα ελληνικά δάση θα βρεθεί στις καλένδες της ελληνικής πολιτικής.

 defencenet.gr

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ-NTOKOYMENTO)


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ Γ. ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟΙ!


Διανεμήθηκε μαζί με το περιοδικό "Crash" και αξίζει να το παρακολουθήσετε:

staparaskinia.gr


ΕΚΡΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


Χθες , στις 2-3-2012 ο Παπακωνσταντίνου θέλησε να δώσει συνέντευξη στην TV100 με φόντο τον εσωτερικό χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, αλλά η συνέντευξη διακόπηκε στα πρώτα μόλις λεπτά από τις έντονες αποδοκιμασίες των εργαζομένων του Δήμου.

Αργά ή γρήγορα πρέπει να το χωνέψουν ότι δεν έχουν καμιά θέση στην πατρίδα μας. Πρέπει να ξεκουμπιστούν μια και καλή....

Αν δεν το καταλάβουν εγκαίρως δεν θα αργήσει ή ώρα που θα έχουμε και σωματικούς κινδύνους....

Είναι τόσοι οι συμπολίτες μας που έχουν αυτοκτονήσει ή έχουν φτάσει στα κατώτατα όρια εξαθλίωσης που το πράγμα βαίνει πλέον προς ανεξέλεγκτες καταστάσεις...

Οταν χάνεις έναν δικό σου αγαπημένο άνθρωπο ή όταν βλέπεις το παιδί σου να πεινάει επειδή αυτό το ρεμάλι που βρίσκεται λίγα μέτρα μακρυά σου ψήφισε την καταστροφή της Ελλάδας, δεν θέλει και πολύ να σου στρίψει.....

Δείτε τι συνέβει:

Δείτε το Μυστικό Σχέδιο για την Κρήτη...δε θα το πιστεύετε !


Να Διευκρινήσουμε ενα πράγμα: 
O Κρητικός Θεωρεί τον εαυτό του Ελληνα καιποτέ απο τα βάθη της αρχαίας Ιστορίας του Κρητικού Λαού δεν αμφισβητηθηκε αυτό. Αλλωστε οι Θυσιες του Κρητικού Λαού εναντίον των κατακτητων το απέδειξαν αυτο με τον πιό περιτρανο τρόπο. Ωστόσο μια μικρή ομαδα Κρητικών με υποπτη δραστηριότητα ζητούν την ανεξαρτησία της Κρητης. 


ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ; 
Η Κρήτη λόγο της θέσης της εχει τεράστια Στρατηγική σημασία. Ελέγχει την Ευρωπη, την Αφρική, την μέση Ανατολή και την Ασία καθως και τις Θαλλάσιες οδούς εμπορίου και τα πετρελαια της διορυγας του Σουέζ. 

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 
Το όλο θέμα έχει σαν αφετηρία την ημερομηνία 1912-13 κατά την οποία υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου. Μέχρι τότε η Κρήτη κι από το 1898 (τυπικά από το 1896, βάσει της συνθήκης του Βερολίνου), αποτελούσε αυτόνομο τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (με ταυτόχρονο έλεγχο των Μεγάλων Δυνάμεων), με όνομα «Κρητική Πολιτεία» και πρωτεύουσα τα Χανιά...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ

Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΕΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Μ.ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ,ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ , ΜΙΖΕΣ ,ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
Στο «χρονοντούλαπο» μπαίνει η τροπολογία που κατέθεσαν 90 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ για άρση του απορρήτου σε περίπτωση έρευνας περιουσιακών στοιχείων πολιτικών προσώπων. Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση το γεγονός αν αναλογιστεί κανείς πως τίθενται προς ψήφιση νομοσχέδια που αφορούν περικοπές σε μισθούς και συντάξεις με διαδικασία εξπρές.

Η πρωτοβουλία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ επήλθε μετά το σίριαλ με τον «βουλευτή που έβγαλε 1 εκ. ευρώ στο εξωτερικό» και τις δηλώσεις του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, Παναγιώτη Νικολούδη πως: «δεν μπορούσε να αποκαλύψει το όνομα του προσώπου γιατί δεσμεύεται από το απόρρητο».

Εν ολίγοις, αυτό που ζητούσαν είναι να: «μην ισχύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο οι διατάξεις περί απορρήτου και περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τις έρευνες που αφορούν την περιουσιακή τους κατάσταση και τη γενικότερη οικονομική τους δραστηριότητα».

Η τροπολογία, η οποία κατατέθηκε εκπρόθεσμα, εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για τη «δίκαιη δίκη» που ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη το απόγευμα αλλά δεν έγινε τελικά δεκτή από τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδη Παπαιωάννου.

“Δεν μπορώ να δεχθώ ολομέτωπη επίθεση κατά πολιτικών” είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου αναφερόμενος στις τροπολογίες που κατέθεσαν βουλευτές για άρση προσωπικών δεδομένων στον έλεγχο Πόθεν Εσχες και πρόσθεσε πως η βασική αρμοδιότητα είναι του υπουργείου Εσωτερικών.
Ο υπ. Δικαιοσύνης πρόσθεσε πως θα συνεννοηθεί για το θέμα με τον κ. Γιαννίτση και τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ωστε “να το βάλουμε κάτω όλοι μαζί να το δούμε” για να έρθει νέο νομοθετικό πλαίσιο “οργανωμένα, όχι βεβιασμένα”.
athenspress.gr

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ . ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ .Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!



ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ; ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΣΟΝΟΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΝΔΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ..

Φωτιές «άναψε» στη Ρόδο η απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας να διατάξει Ενορκη Διοικητική Εξέταση εις βάρος του διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών του νησιού. Ο διοικητής του τμήματος Γιώργος Φραγκουλάνδης προ ημερών συνέταξε μια επιστολή-σοκ, στην οποία ασκούσε δριμεία κριτική στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Ρόδου. Συγκεκριμένα αναφερόταν σε απόφαση του Συμβουλίου να αποφυλακίσει 17 Ελληνες και Αλβανούς, οι οποίοι είχαν συλληφθεί και προφυλακιστεί τον Φεβρουάριο του 2011 με την κατηγορία της διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
«Εμείς πιάνουμε τους εμπόρους ναρκωτικών και εσείς τους αποφυλακίζετε» ανέφερε αρχικά στην επιστολή του ο Γιώργος Φραγκουλάνδης, υπογραμμίζοντας ότι το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για τη συγκεκριμένη υπόθεση έκανε έρευνες πέντε μηνών και είχε συντάξει δικογραφία 4.000 σελίδων! «Σίγουρα δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα υποδείξουμε στην Δικαιοσύνη πώς θα επιτελέσει το έργο της, αλλά είμαστε μέρος της κοινωνίας και γι' αυτό όλοι κρίνουμε και κρινόμαστε» ανέφερε ακολούθως, προσθέτοντας ότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Ρόδο είχαμε τέσσερις θανάτους από ναρκωτικά. Ευχόμαστε βέβαια και ελπίζουμε να μην υπάρξουν άλλοι αλλά, αν υπάρξουν, υπόλογοι δεν θα είναι μόνον οι τοξικομανείς έμποροι. Θα είναι και οι έχοντες και κατέχοντες την εξουσία να αποφασίζουν». Τη στήριξή τους στο πρόσωπο του υπό... ΕΔΕ διοικητή έχουν εκδηλώσει οι κάτοικοι του νησιού και σύσσωμα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Κώστας Καντούνης
dimokratianews.gr

Ελληνοτουρκική μάχη στον Έβρο: τραυματίστηκε ένας τούρκος και ένας πακιστανός.



Τούρκοι ένοπλοι άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα κατά Ελλήνων συνοριοφυλάκων στον Έβρο. Οι Έλληνες απάντησαν στα πυρά, ενώ στο σημείο της συμπλοκής έσπευσε και ομάδα Πεζικού που διενεργούσε νυχτερινή περιπολία στο ποτάμι. Τραυματίστηκε ένας τούρκος ένοπλος και ένας πακιστανός, ενώ συνελήφθησαν 25 λαθρομετανάστες.

Νέο θερμό επεισόδιο έλαβε χώρα χθες βράδυ στην ελληνοτουρκική μεθόριο του Έβρου. Τα σύνορά μας έχουν μετατραπεί κυριολεκτικά σε σουρωτήρι από τότε που η κυβέρνηση των Αθηνών αποφάσισε να εξαλείψει τα ελληνικά ναρκοπέδια κατά προσωπικού από τη συνοριακή μας γραμμή. Οι άνδρες της Δίωξης Λαθρομετανάστευσης, καθώς και οι Στρατιώτες που περιπολούν νύχτα στον ποταμό Έβρο δίνουν κυριολεκτικά μάχες με τον εχθρό, μάχες σώμα με σώμα, μάχες με αληθινά πυρά και θύματα, όπως η χθεσινοβραδινή.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ SAS ΜΕΡΟΣ 3ο.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΜΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ "ΓΚΕΤΟ" ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ




Την ανάγκη σταθερής παρουσίας ειδικών σωμάτων της Ελληνικής Αστυνομίας (ΥΜΕΤ) πλησίον της Νομικής Σχολής και της ΑΣΟΕΕ επισημαίνει ο δήμος της Αθήνας και καταγγέλλει κατάχρηση της προστασίας του ασύλου, με έγγραφό που έδωσε στη Βουλή. 

Στο έγγραφο, που υπογράφεται από τον γενικό γραμματέα του δήμου Αθηναίων Θεόδωρου Λιβάνιο, περιγράφονται συνθήκες ανομίας στις περιοχές γύρω από τη Νομική Σχολή και την ΑΣΟΕΕ, με επιθέσεις κατά της Δημοτικής Αστυνομίας στους επιχειρούμενους ελέγχους από οργανωμένες ομάδες, άσχετων με το πανεπιστήμιο ατόμων ή και φοιτητές.

Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή, προς απάντηση ερώτησης που είχε απευθύνει στο υπουργείο Εσωτερικών η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη. Όπως ειδικότερα αναφέρεται, παρά τους ελέγχους της Δημοτικής Αστυνομίας και από μικτές ομάδες ελέγχου με την Ελληνική Αστυνομία, το παράνομο εμπόριο περιορίστηκε μεν αισθητά στα Προπύλαια και στη Νομική Σχολή αλλά δεν εξαλείφθηκε.

Ιδίως στις οδούς Μασσαλίας και Ακαδημίας που γειτνιάζουν με τη Νομική Σχολή, καθώς και στην οδό Πατησίων που βρίσκεται το κτίριο της ΑΣΟΕΕ, το πρόβλημα είναι έντονο και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «δημιουργεί εικόνα ανομίας για το κέντρο της πρωτεύουσας», καθώς «οργανωμένες ομάδες άσχετων με το πανεπιστήμιο ατόμων...

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο 1982. Έτσι άρχισε το ΠΑΣΟΚ να καταστρέφει την Ελλάδα.


Η Καταστροφή της ελληνικής αγροτικής παραγωγής.
Στην ταινία "ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ", μέρος της οποίας είναι αυτό το κομμάτι, αναφέρoμαι για τον ρόλο που παίζουν τα άλλα κόμματα.

Σημείωση: Θα ήταν αφελές να ισχυριστεί κανείς οτι φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ για οτι συμβαίνει στην χώρα μας. Αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα εκείνο που μεθοδευμένα,απο την πρώτη στιγμή, έσκαβε τα θεμέλια για να ξεπουλήσει την χώρα.

Η ταινία αυτή κυνηγήθηκε τότε, μέχρι που την εξαφάνισαν.
Π. Τριανταφυλλίδης

ksipnistere.blogspot.com

Θητεία της φτώχειας!Οικογένειες δεν μπορούν να συντηρήσουν τους στρατιώτες τους!



Μια νέα πραγματικότητα καλούνται να διαχειριστούν οι στρατιωτικοί και ειδικά οι διοικητές μονάδων πρώτης γραμμής.Η εικόνα του “ατσίγαρου φαντάρου” ,που σε κάθε έξοδό του μέτραγε τα κέρματα για να δει αν του έφθαναν για να “πάρει ένα σουβλάκι” ,ήταν εικόνα που ξέραμε από τις ελληνικές ταινίες ,όπως η θρυλική “Λούφα και Παραλλαγή”.Τώρα αναβιώνει με τη μόνη αλλά και σημαντική διαφορά ότι τότε τις δεκαετίες του 60,του 70 αλλά και του 80 τα κέρματα ήταν δραχμές και τώρα,είναι ευρώ!

Αρκεί να αναφέρουμε ότι οι εθελοντές για ΕΛΔΥΚ έχουν τριπλασιαστεί το τελευταίο χρόνο. Η αιτία είναι προφανής. Τα περίπου 500 ευρώ που λαμβάνουν οι στρατιώτες είναι για πολλούς νέους το μοναδικό εισόδημα όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και για τους γονείς τους!

Η οικονομική κρίση έχει αρχίσει και προκαλεί μεγάλο πρόβλημα σε πάρα πολλούς στρατεύσιμους,που προέρχονται από οικογένειες που και οι δύο γονείς είναι άνεργοι! Τα “κοινωνικά αιτήματα” στο ΓΕΣ για κάποια ευνοϊκή -δηλαδή φθηνή- μετάθεση κάθε μέρα πληθαίνουν.Αιτιολογία: “μακρόχρονη ανεργία και των δύο γονέων”.

Η θητεία ενός νέου ήταν ένα πολύ “ακριβό σπορ” για την ελληνική οικογένεια,πριν ξημερώσουν οι σκληρές μέρες του ΔΝΤ και της οικονομικής κατάρρευσης.

Οι “συντηρητικοί” κόστιζαν στη μέση οικογένεια περίπου 3.000 ευρώ για τους εννέα μήνες θητείας! Σ΄ αυτό το ποσό συνυπολογιζόταν τα πάντα.Από τα απαραίτητα “ψώνια” πριν παρουσιαστεί ο νεοσύλλεκτος ...

ΕΦΑΓΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ


«Συμφωνώ αλλά δεν υπερβάλλω», είπε για την απώλεια εθνικής κυριαρχίας ο Γιώργος Νταλάρας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Και συνέχισε να προκαλεί, λέγοντας «δεν συμφωνώ με τα μνημόνια αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω. Είναι: ή μνημόνιο ή καταστροφή». Αυτά τα απίστευτα είπε ο «συμμετέχει και ο»... «Συμφωνώ γιατί κατ' ανάγκη πρέπει να συμφωνήσω», ήταν τα κονφορμιστικά λόγια του τραγουδιστή.


Και μετά ο αγαπημένος «τροβαδούρος» της αριστεράς, πήγε σε «συναυλία αλληλεγγύης» στη Νίκαια και στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα (το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο και όπως λένε οι πληροφορίες, χορηγό την εταιρεία Cyta, θυγατρική του εθνικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών Κύπρου). Και εκεί έφαγε κράξιμο πολύ, από διαφόρους που άκουσαν αυτά που εκστόμισε στην τηλεόραση. Και διεκόπη δύο-τρεις φορές η συναυλία, ενώ η παρέμβαση των υπαλλήλων της παραγωγής, δεν ηρέμησε τα πράγματα, αλλά αντίθετα, τα χειροτέρεψε. Αυτά ακολούθησαν το κράξιμο που είχε φάει η γυναίκα του, «φίλη» των μεταναστών και στενή συνεργάτιδα του ΓΑΠ σε Κέρκυρα και Ζωγράφου...


Και εμείς θυμηθήκαμε το σκηνικό με την παρέμβαση υπέρ του από τα υπόγεια του Μαξίμου, που στοίχισαν την καρέκλα σε μυστικοσύμβουλο του Κώστα Σημίτη, αλλά και τα αμοιβαία και τις καταθέσεις της γυναίκας του στην ελβετική τράπεζα JULIUS BAER (το ποσό ανέρχεται ε πάνω από 1.000.000 ευρώ). Δηλωμένα στο πόθεν έσχες μεν, πολλά δε...

elkosmos.gr

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ :Με χημικό ευνουχισμό θα τιμωρούνται οι παιδόφιλοι στη Ρωσία


Ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε σήμερα ένα νόμο που επιτρέπει την καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό παιδόφιλων που κρίνονται ένοχοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων από 14 ετών.

Αυτός ο νόμος είχε υιοθετηθεί στις 7 Φεβρουαρίου από την Κάτω Βουλή (Δούμα) και επικυρώθηκε από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή) στις 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με μία ανακοίνωση στον ιστότοπο του Κρεμλίνου.

Για να καταδικαστεί ο δράστης ενός σεξουαλικού εγκλήματος σε χημικό ευνουχισμό το δικαστήριο πρέπει να ζητήσει τη γνωμάτευση εμπειρογνωμόνων.

Ο νόμος, που ενισχύει τις ποινές για τους παιδόφιλους, προβλέπει επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν.

Τον Μάιο του 2011 ο Μεντβέντεφ είχε προτείνει τον χημικό ευνουχισμό "σε εθελοντική βάση".

Το 2010 διαπράχθηκαν στη Ρωσία περισσότερα από 9.500 σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

iefimerida.gr

ΕΠΕΣΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Μάρτυρες επίθεσης με μαχαίρι έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης καταστηματάρχες και διερχόμενοι στο κέντρο του Ηρακλείου.
Ένας αλλοδαπός επιτέθηκε με ένα μαχαίρι σε έναν άλλο αλλοδαπό και μάλιστα μπροστά στα μάτια των περαστικών.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε σε φανάρια στην οδό Χρυσοστόμου. Στο σημείο βρίσκονται καθημερινά αλλοδαποί που καθαρίζουν τα τζάμια των αυτοκινήτων έναντι αμοιβής. Ξαφνικά, πλησίασε τα φανάρια ένας άνδρας και με ένα μαχαίρι τραυμάτισε ελαφρά, έναν αλλοδαπό.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, οι καταστηματάρχες βγήκαν στο δρόμο, ενώ αμέσως κλήθηκε και κατέφθασε η Αστυνομία. Ωστόσο ο δράστης είχε ήδη γίνει καπνός!

newsbomb.gr

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Σύλληψη Αφγανών για διακίνηση λαθρομεταναστών στη Θεσσαλονίκη
«Χειροπέδες» σε δύο Αφγανούς, ηλικίας 24 και 26 ετών, ως μέλη κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη είσοδο, διευκόλυνση μεταφοράς και προώθηση λαθρομεταναστών, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, οι δράστες έναντι χρηματικής αμοιβής, θα μετέφεραν με τρένο από την Αθήνα και στη συνέχεια με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο από την Κατερίνη, δέκα ομοεθνείς τους λαθρομετανάστες (μεταξύ των οποίων και τρεις ανήλικοι) με τελικό προορισμό την Ιταλία.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι από τα μεταφερόμενα άτομα:

Τέσσερις ήταν κάτοχοι υπηρεσιακών σημειωμάτων σε ισχύ, με τα οποία τους είχε χορηγηθεί προθεσμία για αποχώρηση από τη χώρα μας. Δύο διέθεταν υπηρεσιακά σημειώματα, η ημερομηνία ισχύος των οποίων είχε λήξει, ενώ

Οι τρεις ανήλικοι, οι οποίοι διέθεταν υπηρεσιακά σημειώματα παραδόθηκαν σε ξενώνα στην Αλεξανδρούπολη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

newsbomb.gr

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΟ… Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΟΖ.



Γράφει αναγνώστης μας

Αποφασίστηκε από τους εταίρους μας στην ΕΕ και φυσικά με την συνδρομή των 300 βολεψάκηδων (για εμάς χωρίς εμάς) το νέο μνημόνιο.

Μαζί με αυτό αποφασίστηκε επίσης και η δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού όπου σε αυτόν θα καταθέτονται όλα τα έσοδα του ελληνικού κράτους και αφού ξεπληρώνονται τα δάνεια πρώτα, μετά ότι μένει θα πηγαίνει στους τσεκουρωμένους μισθούς.


Τώρα επομένως είναι η ώρα που μας δίνουν το ελεύθερο να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ.
Αυτό θα γίνει διότι τώρα όλα τα έσοδα από την ΑΟΖ θα πηγαίνουν στον ειδικό αυτό λογαριασμό ο οποίος θεσπίστηκε από το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Αυτό θα είναι και η αρχή του ντόμινο για τον παγκόσμιο πόλεμο που έρχεται. Γιατί;


Διότι αυτοί οι κύριοι γνωρίζουν ότι η ΤΟΥΡΚΙΑ δεν πρόκειται να δεχτεί την ανακήρυξη της ΑΟΖ από την ΕΛΛΑΔΑ για κανέναν λόγο.


Θα αντιδράσει και μάλιστα βίαια.


ΕΡΩΤΗΣΗ:
Μα θα αφήσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ να μπει στα πόδια τους και να τους πάρει τα πετρέλαια;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Όχι δεν θα την αφήσουν να το κάνει αυτό. Θα την αφήσουν όμως να δώσει ένα μάθημα σε μία μικρή χώρα όπως είναι η ΚΥΠΡΟΣ που τόλμησε να σηκώσει ανάστημα στην παγκοσμιοποίηση και να μην δεσμευτεί στον εκπρόσωπό της που είναι το ΔΝΤ. Θα αφήσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ να τους δώσει ένα μάθημα που τόλμησαν να μην χρεοκοπήσουν και να στραφούν προς τα νύχια του ΔΝΤ, αλλά να ζητήσουν βοήθεια από την ΡΩΣΙΑ. Μετά αφού δοθεί η ανάλογη τιμωρία σε αυτή την μικρή χώρα (για να παραδειγματιστούν οι υπόλοιπες) θα διαμελίσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ ώστε να μην έχει ΑΟΖ. Μη ξεχνάτε ότι έχουν υποσχεθεί και κράτος στους ΚΟΥΡΔΟΥΣ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στο ΙΡΑΚ και που προσφέρουν στο ΒΔ ΙΡΑΝ.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μα αφού οι ΤΟΥΡΚΟΙ είναι σύμμαχοι τους και εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους σιγά μην τους διαμελίσουν;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Και η ΤΟΥΡΚΙΑ σήκωσε κεφάλι στην παγκοσμιοποίηση και έδιωξε το ΔΝΤ. Μάλιστα αποφάσισε να γίνει ανεξάρτητη βιομηχανικά και τεχνολογικά οπότε και αυτή πρέπει να πάρει ένα μάθημα ώστε να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή για μεγαλύτερες χώρες που θα θελήσουν να σηκώσουν κεφάλι στο μέλλον.

ΕΡΩΤΗΣΗ:
Και ποιος θα είναι αυτός που θα διαλύσει την ΤΟΥΡΚΙΑ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Η ΡΩΣΙΑ διότι επιθυμεί να δώσει ένα γερό μάθημα στην παγκοσμιοποίηση που τόλμησε να μην την αναγνωρίσει σαν ίση χώρα στις διεθνής εξελίξεις. Μη ξεχνάτε ότι παραλίγο να βάλουν χέρι και στην ΡΩΣΙΑ με το ΔΝΤ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ.

-
Οι ΝΑΤΟΪΚΟΙ τον θέλουν τον πόλεμο. Γιατί;

Διότι πιστεύουν ότι μετά τον παγκόσμιο πόλεμο όλα τα κράτη θα είναι διαλυμένα και οι εναπομείναντες άνθρωποι απελπισμένοι από την αναρχία που θα επικρατεί. Έτσι θα τους προσφέρουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και οι άνθρωποι θα το δεχτούν μη έχοντας άλλη λύση.

-
Οι ΡΩΣΟΙ τον επιδιώκουν τον πόλεμο. Γιατί;

Διότι πιστεύουν ότι μετά το τέλος του πολέμου θα είναι ο μεγαλύτερος ενεργειακός παίχτης παγκοσμίως (πιθανόν να έχουν κερδίσει την ΑΡΚΤΙΚΗ) και άρα θα αποδείξουν στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ότι τους έχουν ανάγκη ακόμα, διότι είναι μεγάλη δύναμη και χωρίς ενέργεια δεν υπάρχει παγκόσμια διακυβέρνηση.


ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Σας παραθέτω ένα απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών:

(Σε περίπτωση που καταλάβουν τα δίχτυα που τους έχουμε μπλέξει θα απαντήσουμε με τα αμερικάνικα, τα γιαπωνέζικα ή τα ΚΙΝΕΖΙΚΑ κανόνια).


Δηλαδή οι κινέζοι θα είναι η ασφάλειά τους σε περίπτωση που το ΝΑΤΟ πάθει τέτοια καταστροφή και δεν είναι σε θέση να επιβάλλει μετά την παγκοσμιοποίηση. Αυτόν τον ρόλο θα έχουν οι ΚΙΝΕΖΟΙ.


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΛΙΑ.


Είδη ξεκίνησαν να μιλάνε σιγανά για την ανάγκη της ΑΟΖ κυβερνητικά στελέχη στα ΜΜΕ. Σε λίγο καιρό θα μιλάνε πιο φανερά για την υφαλοκρυπίδα στο ΑΙΓΑΙΟ και για την ΑΟΖ στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.


Αυτό σημαίνει ότι ήρθε και η ώρα του πολέμου. Η ώρα για την αρχή της παγκόσμιας σύγκρουσης.


Η δική μου άποψη είναι ότι αν δεν επέμβει ο ΘΕΟΣ ότι έχουν σχεδιάσει θα τους βγει.


Είναι μη αναστρέψιμο πια με ανθρώπινες δυνάμεις και τρόπους.


ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΞΥΝΙΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ
TO
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ GREEK HACKING SCENE ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΕ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ!



ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΔΗΕ ME ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ INDYMEDIA ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΝΕΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΔΗΕ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΚΙΝΓΚ ΣΚΗΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΩΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.

ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΑΚΙΝΓΚ ΣΚΗΝΗ ΤΗΝ ΔΙΩΚΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ SECNEWS 'Η ΑΛΛΙΩΣ CYBERIA Η ΌΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΕ

ΕΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΘΥΝΟΝΤΑ ΝΟΥ ΤΗΣ GREEK HACKING SCENE , ΔΗΛΩΝΩ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ: ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
ΜΕ ΑΦΘΟΝΗ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ

KONDOR
G.H.S

Διέγραψαν συνείδηση για το «μαντρί» οι 5 της Ν.Δ.



Πρόκειται για τους Μανώλη Κεφαλογιάννη, Τάσο Καρυπίδη, Θεόφιλο Λεονταρίδη, Ζήση Τζηκαλάγια και Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο, οι οποίοι επαλήθευσαν την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που ήθελε όσους διαγράφησαν πρόσφατα από την ΝΔ  να επιστρέφουν έρποντας και παρακαλώντας!

Λιγοψυχία, ατολμία και δουλοπρέπεια μετέτρεψαν τη δήθεν επανάσταση σε παρωδία, αφού μπροστά στο βόλεμα και στα προσωπικά οφέλη ψήφισαν τα νέα απεχθή μέτρα.

Μάγκες για λίγες μέρες, που προκάλεσαν ακόμη και τη χλεύη των συναδέλφων τους, οι οποίοι στους διαδρόμους της Βουλής έλεγαν χαρακτηριστικά: «Η μισή ντροπή ανήκει στους ίδιους και η άλλη μισή στον Σαμαρά που θα τους δεχθεί πίσω».

Τι μπορεί να περιμένει ο πολίτης από αυτούς τους πέντε; Απολύτως τίποτα. Μόνο την πάρτη τους ξέρουν να κοιτάνε... Αν μπορούν να το κάνουν και αυτό!

ΠΗΓΗ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Νότια του Καστελόριζου έδωσε άδειες ερευνών για πετρέλαιο-φυσικό αέριο η Άγκυρα.




Φωτιά στην Α.Μεσόγειο βάζει η Τουρκία με την απόφασή της να προχωρήσει σε έρευνες καθαρά εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και εντός της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ σε σχετική συμφωνία με την εταιρεία Shell. Στο χάρτη παρουσιάζονται οι περιοχές στις οποίες η Τουρκία θα προχωρήσει σε έρευνες υδρογονανθράκων φυσικά το ερώτημα που τίθεται είναι απλό: Τι προτίθεται να πράξει η Αθήνα;
Η ιστορία των τουρκικών γεωτρήσεων ξεκινά από το Νοέμβριο του 2011 - και πιο συγκεκριμένα στις 16/11 - όταν ανακοινώθηκε η υπογραφή συμφωνίας μεταξύ του τουρκικού υπουργείου Ενέργειας και της Ανώνυμης Εταιρείας Πετρελαίων Τουρκίας (TPAO) και των εταιρειών Shell και Exxon, για την έναρξη δοκιμαστικών γεωτρήσεων σε περιοχές οι οποίες χωρίζονται σε 7 ζώνες, εκ των οποίων οι 3 θα ανήκουν στη Shell και οι 4 στην Exxon.
Από δημοσιεύματα μάλιστα του τούρκικου Τύπου έχει γίνει πως οι έρευνες θα ξεκινήσουν αρχικά στα ανοιχτά της Αττάλειας, όπου η θάλασσα έχει βάθος 2.500 μέτρων, και ότι τα έξοδα και την πλατφόρμα θα τα αναλάβει η εταιρεία Shell. Σε περίπτωση που βρεθεί πετρέλαιο ή φυσικό αέριο οι σχετικές επενδύσεις, ύψους περίπου ενός δις δολαρίων θα καλυφθούν από την ίδια εταιρεία, ενώ το πετρέλαιο θα μοιραστεί σε ποσοστό 50-50 μεταξύ της Shell και της Τουρκίας.
Όπως φαίνεται στο σχετικό χάρτη εκτός από τις περιοχές των πεδίων της κυπριακής ΑΟΖ που επικαλύπτονται από τις τουρκικές επιδιώξεις (4,5,6, και μέρος του 7) η έρευνες της Τουρκίας θα επεκταθούν και προς δυτικά περνώντας από τη Μεγίστη (Καστελόριζο) και φτάνοντας σχεδόν στα όρια Ρόδου και Καρπάθου(!) καταπατώντας την ελληνική υφαλοκρηπίδα.
Η Ελλάδα , που για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται ότι τα φοβικά της σύνδρομα την οδηγούν σε μια νέα ήττα –ενεργειακή αυτή τη φορά- καθώς όταν έπρεπε δεν διανοήθηκε καν να προχωρήσει σε ανακήρυξη της ΑΟΖ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τουρκική ενέργεια που θα της στερήσει κρίσιμα ενεργειακά πεδία, σε μια εποχή όπου ερευνούνται απεγνωσμένα τρόποι οι οποίοι θα πρόσθεταν στο εθνικό της εισόδημα. Πλην ενός: Αυτών που έχουν να κάνουν με την ΑΟΖ και τις έρευνες σε περιοχές που θα μπορούσαν να «εκνευρίσουν» την «Υψηλή Πύλη».
Μια Ελλάδα που παραπαίει κάτω από το βάρος της οικονομικής της κρίσης και φοβούμενη και την ανάσα ακόμη της Τουρκίας, είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν καταφέρει να ορθώσει το εθνικό της ανάστημα στη νέα αυτή τουρκική «επέλαση» προς τα δυτικά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πακιστανοί «νονοί» πωλούν προστασία στα φανάρια..Εμπλέκονται ακόμα και σε ανεξεχνίαστες δολοφονίες αλλοδαπών!!!



Πρόκειται για μεγάλο κύκλωμα με πολυσχιδή δράση, ενώ δεν αποκλείεται από τις εν εξελίξει έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας να προκύψουν ακόμα και δολοφονίες ανθρώπων που μέχρι στιγμής παραμένουν ανεξιχνίαστες.

Στα ίχνη ενός επικίνδυνου κυκλώματος, που απαρτίζεται από αδίστακτους κακοποιούς, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές. Πρόκειται για τους «νονούς» των φαναριών, οι οποίοι πωλούν προστασία σε δρόμους της Αθήνας, ενώ δεν διστάζουν να προχωρούν σε απαγωγές ατόμων και.....
να τα απελευθερώνουν, εφόσον παίρνουν λύτρα από τους δικούς τους.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας εξαπέλυσαν ευρεία επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε περιοχές όπου κινούνται οι δράστες, και προσήγαγαν δεκάδες αλλοδαπούς, κυρίως Πακιστανούς.

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ SAS ΜΕΡΟΣ 2ο.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ" ΚΟΥΒΕΛΗ . ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ



Η ΔΗΜ.ΑΡ καταφέρεται εναντίον των Γερμανών αριστερών που δεν ψήφισαν το νέο δάνειο προς την Ελλάδα!
Σε μια απίστευτη ανακοίνωση προχώρησε χτες η Δημοκρατική Αριστερά, με αφορμή την καταψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από το γερμανικό κόμμα «Αριστερά» (Die Linke).

Παρότι η ίδια η Δημοκρατική Αριστερά δεν θεώρησε σκόπιμο να ψηφίσει στην Ελληνική Βουλή τη νέα δανειακή σύμβαση των 130 δισ. ευρώ, εντούτοις τα μέλη του κόμματος θεωρούν απολύτως λογικό να επιτίθενται εναντίον του Αριστερού Κόμματος της Γερμανίας, διότι ούτε εκείνο υπερψήφισε το νέο πακέτο βοήθειας.

Ειδικότερα, στην απίστευτη δήλωσή του, ο υπεύθυνος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής της ΔΗΜ.ΑΡ.  Γεράσιμος Γεωργάτος, σημειώνει:

Τουλάχιστον απογοήτευση προκάλεσε η καταψήφιση του πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα από το κόμμα "Aριστερά" (Die Linke), κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή. Αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες ώρες η Ελλάδα και οι έλληνες πολίτες χρειάζονται την άμεση και έμπρακτη αλληλεγγύη αντί για τον επαναστατικό δρόμο του συμβιβασμού με το λαϊκισμό. Ευτυχώς, άλλες προοδευτικές μεταρρυθμιστικές δυνάμεις - SPD και Πράσινοι -, δεν ακολούθησαν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο στο γερμανικό κοινοβούλιο.

iefimerida.gr

ΤΑΙΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΝΕΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ



Μέχρι κινηματογραφική ταινία υπέρ των Νέγρων που πουλάνε πλαστά CD + DVD και θησαυρίζουν με το Παρεμπόριο, φτιάξανε οι Αριστεροί, σε μιά προσπάθεια να καταπολεμηθή ο Ελληνικός Ρατσισμός που εκδηλώνεται καθημερινώς εναντίον των Νιγηριανών. Και το χειρότερο όλων; Την προώθηση της ταινίας έχει αναλάβει εργολαβικώς η Κρατική ΝΕΤ!..


Το βίντεο είναι από την εκπομπή των αναρχοαριστερών δημοσιογράφων Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένας Κατσίμη, που μεταδόθηκε στις 9.45 το πρωΐ της περασμένης Παρασκευής 24 Φλεβάρη 2012 από την ΝΕΤ. Φιλοξενούμενοι στο στούντιο ο κομμουνιστοσυμμορίτης σκηνοθέτης Πέτρος Σεβαστίκογλου και ο πρόεδρος την Νιγηριανής Κοινότητος, προκειμένου να διαφημίσουν την νέα ανθελληνική ταινία «Ελκυστική ψευδαίσθηση» (Attractive Illusion, 2012), η οποία υμνεί τους Νέγρους Λαθρεμπόρους!..
Ο σκηνοθέτης της ταινίας Πέτρος Σεβαστίκογλου είναι γιός της κομμουνίστριας συγγραφέως Άλκης Ζέη ("Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα") και τρέφει λατρεία προς τους Λαθρομετανάστες που υποφέρουν από τον Ρατσισμό των Ελλήνων. Την ταινία υπέρ των Νέγρων που πουλάνε πλαστά σί-ντί, ο κακάσχημος Σεβαστίκογλου την γύρισε μέσα σε 15 μέρες στην Αθήνα σε συνεργασία με την Νιγηριανή Κοινότητα και αναμένεται να κερδίση όλα τα Βραβεία στα διάφορα Κινηματογραφικά Φεστιβάλ της Αριστερής Κουλτούρας. Δείτε το βίντεο, ακούστε την Ανθελληνική Προπαγάνδα που προωθεί η Κρατική ΝΕ.
Όχι μόνο δεν μαντρώνουμε τους Αφρικανούς που θησαυρίζουν από το παρεμπόριο στο Κέντρο της Αθήνας, αλλά κάνουμε και ταινία για να τους υμνήσουμε, καταγγέλλοντας τα όσα τραβάνε από τους Ρατσιστές Έλληνες. Και την προώθηση της ταινίας έχει αναλάβει η Κρατική ΝΕΤ!!..
ΥΓ: Δύο είναι τα "κλού" του βίντεο που ανεβάσαμε: 1) Στο 2:30, ο Πρόεδρος της Νιγηριανής Κοινότητας διαμαρτύρεται γιατί τώρα με την οικονομική κρίση έχουνε δυσκολέψει οι πωλήσεις των πλαστών σί-ντί.
2) Στο 4:20 του βίντεο, ο αριστερός σκηνοθέτης Πέτρος Σεβαστίκογλου δηλώνει πως η Λευκή Φυλή φταίει που έρχονται στην Ελλάδα τόσοι πολλοί Αφρικανοί, διότι τους καταπιέζουν οι Λευκοί στην Αφρική, τους στερούνε την τροφή, τους μολύνουν τα ποτάμια, κι έτσι αυτοί οι καλοί άνθρωποι δικαιολογημένα έρχονται στην Ελλάδα για να βρούν στον Ήλιο μοίρα!..

olikiantistasi.blogspot.com


http://elnewsgr.blogspot.com

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!



Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι! αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως).....

Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο για να γεννήσει, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό:

- Αυτό το κάδρο (εννοούσε το εικόνισμα) κατέβασέ το αμέσως από κει. Δεν θέλω μόλις γεννηθεί το παιδί μου να δει αυτό το πράμα!


Έγινε μια σχετική φασαρία, η γυναίκα αγχώθηκε και για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα, οι υπεύθυνοι δέχθηκαν να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας (κακώς) με σκοπό να την ανεβάσουν αμέσως μετά.

Ο μουσουλμάνος έμεινε να περιμένει στην αίθουσα αναμονής πότε θα τελειώσει ο τοκετός.

Μετά από ώρες βγήκε ο γιατρός και του ανακοίνωσε:
- Η γυναίκα σου γέννησε φυσιολογικά. Εκείνη είναι καλά.
Το παιδί σου όμως γεννήθηκε τυφλό!

Όχι μόνο εικόνα της Παναγίας δεν θα δει, αλλά ούτε και τίποτα άλλο στον κόσμο!


agioritikovima.gr

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Χρεωκοπεί η Ελλάδα για να μην χρεωκοπήσει το τραπεζικό σύστημα…


Μόλις τελειώσουν οι πανηγυρισμοί για την συμφωνία του δήθεν κουρέματος του Ελληνικού χρέους (αφαιρούνται 100 δις κ προστίθενται 130…) τότε η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την άτακτη χρεωκοπία. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και λένε πάντα την αλήθεια.
Όλοι οι οικονομολόγοι και οι επενδυτές είναι πλέον σίγουροι ότι το προσεχές διάστημα το χρέος θα καταστεί μη βιώσιμο και θα επέλθει η χρεωκοπία. Τα γεγονότα έχουν ως εξής : Μέχρι σήμερα όλες οι ξεπουλημένες στους παγκόσμιους τοκογλύφους κυβερνήσεις, αρχής γενομένης από την Αμερικάνικη και μη εξαιρουμένης της εκάστοτε Ελληνικής, όταν μια τράπεζα αντιμετώπιζε προβλήματα έβαζε το χέρι βαθιά στην τσέπη του φορολογούμενου πολίτη της και τη βοηθούσε να τα ξεπεράσει (με το αζημίωτο βέβαια για τους πολιτικούς κ όχι για τους πολίτες…) Έτσι η Αμερική έχει βρεθεί αυτή τη στιγμή με χρέος κάποια τρις δολάρια και η Ελλαδίτσα με μερικές εκατοντάδες δις. ευρώ.
Επί 35 χρόνια λοιπόν το σύστημα στη χώρα μας λειτουργούσε με τις τράπεζες να υπέρ-δανείζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις εισπράττοντας μυθικά κέρδη που αποταμίευαν με τη σειρά τους στο εξωτερικό, ώστε να συνεχίζουν να παίρνουν από το κράτος επιδοτήσεις και από την άλλη το πολιτικό σύστημα να διασπαθίζει δισεκατομμύρια δημόσιας περιουσίας σε μίζες (βλέπε κατασκευαστές, εξοπλιστικά, φαρμακευτικές εταιρείες, κομματικά στελέχη σε δημόσιες υπηρεσίες με μισθούς προέδρου Αμερικής και η λίστα δεν έχει τελειωμό…)
Αυτός ο συνδυασμός οδηγούσε σε συνεχή δανεισμό του κράτους με υψηλό επιτόκιο λόγο της χαμηλής πιστοληπτικής αξιολόγησης της χώρας μας με το αποτέλεσμα να είναι πλέον η αναπόφευκτη κατάσταση που θα βιώσουμε όλοι πολύ σύντομα.
Βέβαια να τονίσουμε εδώ ότι το τραπεζικό σύστημα δε θα ζημιωθεί καθόλου γιατί έχει προλάβει να διασφαλιστεί αγοράζοντας ασφάλιστρα κινδύνου (cds) σε εξευτελιστικές τιμές. Ίσα ίσα θα έχει κ τεράστια κέρδη. Αυτοί που θα πληρώσουν την νύφη θα είναι οι επόμενοι λαοί, που ήδη έχουν μπει στο μάτι των διεθνών τοκογλύφων και πλησιάζει η σειρά τους όταν ξεμπερδέψουν με μας.
Στη συνέχεια για εμάς θα μπει σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιο των παγκόσμιων εξουσιαστών που όπως έχουμε τονίσει έχει δυο σκέλη :
1. Αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου
2. Κινεζοποίηση του μεροκάματου για να φέρουν τα εργοστάσια τους και να γίνουμε σύγχρονοι σκλάβοι τους.

Με την Χρυσή Αυγή στην επόμενη Βουλή και εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου έξω από αυτήν τα σχέδια τους και οι υπογραφές τους θα βρεθούν εκεί που τους αξίζει…Στα σκουπίδια της Ιστορίας!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Μέλος Κ.Ε. Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ SAS ΜΕΡΟΣ 1ο.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΡΙΤΗ 28 /02/12. ΩΡΑ 18.00.



Ήταν επόμενο να συμβεί. Ο νέος νόμος για την Υγεία θα συναντούσε την οργή των απελπισμένων πολιτών.

Μετά τη δραστική μείωση των εισοδημάτων μας, μετά την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας, έρχεται και ένα ακόμη πλήγμα, αυτή τη φορά στο πιο πολύτιμο αγαθό: την υγεία μας.

Τα social media (facebook, twitter), που πάντοτε έχουν τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά, γίνονται το πεδίο όπου διοργανώνεται η λαϊκή αυτή αντίδραση.

Με πρωτοβουλία μιας αγανακτισμένης μάνας που φοβάται ότι τα φάρμακα που κρατούν στην ζωή το παιδί της θα αντικατασταθούν από άλλα, αμφίβολης ποιότητας, οργανώνεται την Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος ώστε να αποτραπεί η ψήφιση της διαβόητης διάταξης περί συνταγογράφησης βάσει δραστικής ουσίας.

Ολόκληρο το κείμενο-προσκλητήριο, όπως αναρτήθηκε σήμερα το πρωί στη σελίδα του facebook με τίτλο «Όχι στα φάρμακα – δολοφόνους που προωθεί η Τρόικα & η κυβέρνηση» έχει ως εξής:

Παππούς τις...έβρεξε στον πασόκο βο(υ)λευτή Ντόλιο. Βίντεο.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Αντί να παραιτηθεί με το Σάμινα, αντί να παραιτηθεί τόσο καιρό που η εγκληματικότητα επί ημερών του, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και συγκρίνεται μόνο με αυτή την Κολομβίας και του Μεξικό, αντί να παραιτηθεί όταν κάηκε η Αθήνα πρόσφατα και δεκάδες μαγαζιά και νεοκλασικά έγιναν στάχτη, παραιτήθηκε την Καθαρά Δευτέρα ως γνήσιος καρνάβαλος, μόνο και μόνο για να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ! Μετά τον Χρυσοχοϊδη που ψηφίζει χωρίς να διαβάζει, μετά την Λούκα Κατσέλη που ψιλοδιαβάζει και ψηφίζει, τώρα και άλλο σούργελο θέλει να γίνει αρχηγός, ο εντελώς ανεπάγγελτος Παπουτσής!!!  Που πας ρε Καραμήτρο που θέλεις να γίνεις και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ; μπουαχαχαχαχά Πάντως εγώ σου το εύχομαι να γίνεις και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, έτσι για να εξαφανιστεί μία και καλή και δια παντός αυτό το κόμμα που κατέστρεψε και γκρέμισε συθέμελα την χώρα από το 81...Με τέτοιους και τόσους ηλίθιους μέσα σε αυτό το κόμμα, δεν αποκλείεται να βγει πρόεδρος μέχρι και ο Παπουτσής! Εδώ βγάλανε τον GAP, δεν έχει ελπίδες ο Χρηστάκης;

ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ,ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ


Απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν, η οποία θα σημειωνόταν από ισλαμιστές μετά τις προεδρικές εκλογές της 4ης Μαρτίου απέτρεψαν οι ρωσικές και οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, όπως μετέδωσε σήμερα η ρωσική κρατική τηλεόραση.

Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν τη συνωμοσία ύστερα από έκρηξη μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Οδησσό της νότιας Ουκρανίας, κατά την οποία ένας άνθρωπος σκοτώθηκε. Σύμφωνα με το Pervyi Kanal, το πρώτο κανάλι της δημόσιας ρωσικής τηλεόρασης, δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν και βεβαίωσαν ότι εργάζονταν για τον ισλαμιστή ηγέτη Ντίκου Ουμάνοφ, σφοδρό πολέμιο του Κρεμλίνου.

Ένας από τους ύποπτους που συνελήφθησαν, ο Ιλβι Πιανζίν, ο οποίος κατά τα φαινόμενα ανακρίνεται στα γραφεία της ουκρανικής αστυνομίας, ανέφερε ότι η οργάνωση είχε φθάσει στην Ουκρανία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέσω Τουρκίας. Όπως είπε ο ίδιος...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ "ΚΑΚΑ" ΤΗΣ "ΧΟΥΝΤΑΣ" ΚΑΙ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ:


ΠΗΓΗ

Τουρκικά ΜΜΕ:"Οι μπατήριδες Έλληνες πουλάνε τα ξενοδοχεία τους"


Τα δηκτικά ρεπορτάζ της πλειοψηφίας των τουρκικών ΜΜΕ για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα,συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.Με μία συγκαλυμμένη χαιρεκακία κάποια -όχι όλα- τουρκικά ΜΜΕ γράφουν και ξαναγράφουν για “μπατιρημένους Έλληνες επιχειρηματίες” που “τρέχουν στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης για να ξεπουλήσουν τη περιουσία τους σε Τούρκους μεγαλοεπιχειρηματίες”, οι οποίοι όπως γράφουν “έρχονται ,βλέπουν τις επιχειρήσεις,αλλά αδιαφορούν”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Χάμπερτουρκ που έχουν μεταφράσει τα tourkikanea.gr ,ο Τούρκος πρόξενος στη Θεσσαλονίκη έχει ήδη λίστα με 12 ξενοδοχεία προς πώληση,αλλά οι συμπατριώτες του αδιαφορούν,”λόγω της πολιτικής αστάθειας”.

Όσο κι αν δεν θέλουμε να κάνουμε συγκρίσεις είναι δύσκολο να μην θυμηθούμε τη περίοδο που η Τουρκία βρισκόταν υπό τα δεσμά του ΔΝΤ,ή όταν αντιμετώπιζε τα σοβαρά προβλήματα από τους σεισμούς. Δεν υπήρχε τέτοιο κλίμα χαιρεκακίας στον ελληνικό Τύπο,εκτός ελαχίστων πάντα “γραφικών” εξαιρέσεων.

Αλλά μια και το τελευταίο δημοσίευμα αναφέρεται στη Θεσσαλονίκη ,ο επί της Οικονομίας τσάρος καταγόμενος και εκλεγόμενος στη συμπρωτεύουσα δεν αισθάνεται έστω ελάχιστα ενοχλημένος απ΄ όσα λέγονται και γράφονται απέναντι;

onalert.gr

ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ.... ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ


ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. 
ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ :