Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Οί δήθεν τυραννοκτόνοι της Αθηναικής δημοκρατίας ήταν Εβραίοι και Κίναιδοι.

Ο Αρμόδιος και ο Αριστογείτων τιμούνται από τους σημερινούς "Δημοκράτες" σαν Τυραννοκτόνοι. Τα ονόματά τους δίδονται σε δρόμους, τα παιδιά στα σχολεία τα μαθαίνουν οι Δημοκράτες καθηγητάδες τι καλοί άνθρωποι ήταν οι δύο αυτοί εγκληματίες και πόσο ιερή πράξη ήταν ο φόνος που διέπραξαν αφού βοήθησε τη Δημοκρατία κτλ !! 
Ωστόσο, οι δύο αυτοί 
1) Δεν σκότωσαν κανέναν τύραννο.Δεν σκότωσαν τον τύραννο Ιππία, αλλά τον αδελφό του Ίππαρχον, ο οποίος ήταν αθώος και άσχετος. 
2) Η Δολοφονία τους δεν είχε πολιτικές επιπτώσεις, αφού η τυραννία διατηρήθηκε. 
3) Δεν ήταν άνδρες. Ήταν κίναιδοι. 
4) Τα κίνητρα της πράξης τους δεν ήταν πολιτικά, αλλά προσωπικά. 
5) Δεν ήταν έλληνες, ήταν Εβραίοι.(όπως παραδέχεται και το ίδιο το Κ.Ι.Σ) 

ΤΟ ΣΔΟΕ ΕΨΑΞΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ...ΩΡΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ 110 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ 
ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....
Το πόρισμα του ΣΔΟΕ καίει τους σκευωρούς: Δεν υπάρχει μαύρο χρήμα στην Χρυσή Αυγή! 
Όταν πριν από ένα χρόνο έγιναν οι συλλήψεις των Βουλευτών του Κινήματός μας, συνοδεύτηκαν από βαρύγδουπες δηλώσεις από το Μαξίμου και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ για το «μαύρο χρήμα» της Χρυσής Αυγής που χρηματοδοτούσε την δήθεν εγκληματική δράση.

Τον τελευταίο χρόνο λοιπόν, οι μισοί υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, αντί να κάνουν ελέγχους για να βρουν τα δισεκατομμύρια κλεμμένα ευρώ των νταβατζήδων και του αντισυνταγματικού τόξου, πήραν εντολές από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να ξετινάξουν τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής προκειμένου να εντοπίσουν το «μαύρο χρήμα» του Εθνικιστικού Κινήματος.  

Ο Βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος έκανε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Βελλίδειο στα πλαίσια της ΔΕΘ.

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

Ο αναπληρωτής Θρησκευμάτων Υπουργός του Ισραήλ Eli Ben-Dahan λέει: "οι Παλαιστίνιοι δεν είναι ανθρώπινα όντα, δεν αξίζουν να ζουν και δεν είναι τίποτα, αλλά ζώα." 
Ποιο ρατσιστικό από αυτό υπάρχει;
Το ΚΙΣ εκφράζει την ικανοποίησή του για την ψήφιση του “αντιρατσιστικού” εκτρώματος
ΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ 4/5 ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.
Πανηγυρική ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΙΣ, με την οποία εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για την τακτοποίηση του επίμονου αιτήματός του –όπως άλλωστε και ολόκληρου του παγκόσμιου σιωνιστικού κινήματος- για ψήφιση «αντιρατσιστικού» νόμου, φίμωσης των ελευθέρων φωνών. Ιδού η ανακοίνωση και τα όποια σχόλια δικά σας:«Το ΚΙΣΕ εκφράζει την ικανοποίηση του Ελληνικού Εβραϊσμού για την απόφαση της Ελληνικής Βουλής να ενισχύσει την αντιρατσιστική νομοθεσία της χώρας μας με τον νέο αντιρατσιστικό νόμο ο οποίος ελπίζουμε ότι θα περιορίσει αποτελεσματικά τα φαινόμενα νεοναζισμού, μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού στην Ελλάδα.Σήμερα παρά ποτέ οφείλουμε να θωρακίσουμε τις αρχές της Δημοκρατίας και της ελευθερίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη απέναντι στην απειλή των δυνάμεων του σκότους  που επιδιώκουν να επαναλάβουν τα εγκλήματα του Φασισμού και του Ναζισμού που κόστισαν τη ζωή εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων».
ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

"ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ" ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ : ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ.

ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΠΛΑΤΩΝΟΣ : «ΓΟΡΓΙΑΣ» 494, 49 : ΒΔΕΛΥΡΟΣ, ΑΙΣΧΡΟΣ καί ΑΘΛΙΟΣ Ο ΚΙΝΑΙΔΟΣ
« ΣΩΚΡΑΤΗΣ.: Λοιπόν, έάν πράγματι εύχαρίστως ζή ούτος, καί εύδαιμός ζή ;
ΚΑΛΛΙΚΛΗΣ.: Άναμφιβόλως.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ.: Αν μόνον γύρω άπό τό κεφάλι ξύνεται ( λέγεις ότι εύχαρίστως θά έζούσε) ή όφείλω νά έπεκτείνω τήν έρώτησιν μου καί παρά πέρα ; Πρόσεχε, Καλλικλή, τί θά άπεκρίνεσο, έάν κάποιος σού έθετε ύπ΄όψιν τήν μίαν μετά τήν άλλην, όλες τίς συνέπειες τού ίσχυρισμού σου.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΓΟΥΛΑ...Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.


ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ....ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ.
Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη βασίζεται στην είδηση που προέκυψε από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Δικτύου Καταγραφής του Κέντρου Πρόληψης της Αυτοκτονίας της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κλίμακα».

ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΧΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ...
Σύζυγος βουλευτού της ΔΗΜΑΡ με πλαστό πτυχίο από το LSE, δίδασκε στο ΕΚΔΔΑ και δήλωνε ότι εργάζεται στο «πτωχό Δημόσιο»!!!
O σύζυγος της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ στη Β΄ Πειραιά και υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής Μαρίας Γιαννακάκη, Κώστας Γασπαρινάτος είναι ο δημοτικός υπάλληλος που εντοπίστηκε με πλαστό πτυχίο…
To παραδέχεται και η ίδια η βουλευτής, η οποία μετά την αποκάλυψη σε δήλωσή της τονίζει ότι είχε άγνοια για το πλαστό πτυχίο, ζητώντας ο σύζυγός της να υποστεί τις προβλεπόμενες από το νόμο συνέπειες.

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ Η ΕΛΛ.ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡ.ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: "Μεθοδεύσεις και συμπράξεις με σκοπό την  μη αναλογική εκπροσώπηση της Ελληνικής Αυγής στα θεσμικά όργανα διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής"
Παλαιοκομματικές και σταλινικές μεθοδεύσεις ακολουθήθηκαν στην πρώτη ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, από το σύνολο του αντισυνταγματικού τόξου αλλά ιδιαιτέρως από τους σταλινοτραφείς που ξέρουν καλά την «αντίσταση και πάλη» όχι βέβαια κατά των εκπροσώπων των κομμάτων της μνημονιακής συγκυβέρνησης (αυτοί έχουν ασυλία…), αλλά κατά της Χρυσής Αυγής.

AYTA EINAI ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ.

Πρόκειται για κείμενα των Ιουδαίων τα οποία αποκαλύφθηκαν το 1902 από τον Ρώσο Σέργιο Νείλο. Αμέσως μετά την αποκάλυψή τους οι Εβραίοι αγόραζαν όλα τα αντίτυπα, και αφού είδαν ότι δεν πετύχαιναν στο σκοπό τους, άρχισαν να λένε – μέχρι της σήμερα – ότι αυτά είναι ψέματα και προέρχονται από τους εχθρούς τους! Όπως όμως θα δούμε, σχεδόν όλα τα πρωτόκολλα έχουν επαληθευθεί ή επαληθεύονται στις ημέρες μας!

Πρωτόκολλο Πρώτο

Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας – οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων – οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών.

Μεγάλη αποκάλυψη: Η μυστική συνάντηση που αποδεικνύει τη σχέση των ΗΠΑ με τους ισλαμιστές δολοφόνους της ISIS (φωτογραφίες)

Τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να «αγνοούν» ότι το 2013, ο Τζον Μακέιν, ως απεσταλμένος του Μπαράκ Ομπάμα, συναντήθηκε κρυφά με τον ηγέτη της ISIS, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, για να συζητήσουν τον εφοδιασμό των δήθεν ανταρτών με όπλα, εκπαίδευση και χρηματοδότηση. Ευτυχώς, όμως υπάρχουν οι φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη συνάντηση. Προ ημερών, ο Μακέιν δήλωσε ότι...«μία από τις βασικές αποφάσεις που ο Πρόεδρος θα αναγκαστεί να λάβει είναι οι αεροπορικές επιδρομές στη Συρία. Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε στην ISIS να διατηρεί ένα ορμητήριο για τις επιχειρήσεις της». Οι δηλώσεις του Μακέιν για την ISIS αλλά και για το ότι ο πρόεδρος εντείνει τις προσπάθειες για την εξάλειψη της ήταν ειλικρινείς. Όμως δεν αυτό δεν συνέβαινε πριν από έναν μόλις χρόνο.

ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ....Η ΓΕΡΟΚΟΤΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΒΟΛΕΨΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;....ΕΔΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΛΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
Πως η υπουργός Τύπου, Σ. Βούλτεψη βόλεψε στο δημόσιο σύζυγο, κόρη και κουμπάρα!
Σκηνικό ακραίου νεποτισμού και οικογενειακού βολέματος έχει στήσει η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, προκαλώντας ουσιαστικώς το κοινό αίσθημα, σε μία περίοδο που η κοινωνία είναι φτωχοποιημένη και η ανεργία στην Ελλάδα είναι η υψηλότερη στην ΕυρώπηΑντί η κ. Βούλτεψη να θεωρήσει την τοποθέτησή της ως κυβερνητικής εκπροσώπου ως άλμα στην ούτως ή άλλως μικρή πολιτική της καρριέρα, την αξιολόγησε ως ευκαιρία να αποκαταστήσει και κάποιους οικείους της....

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

BOMBA ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΒΑΣΙΛΙΑ : ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ «ΧΤΥΠΟΥΝ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Σε ένα το πολύ δύο μήνες οι Τζιχαντιστές θα έχουν ετοιμαστεί κατάλληλα και θα είναι σε θέση να μπορούν να αρχίσουν επιχειρήσεις τρομοκρατικών επιθέσεων σε στόχους σε ευρωπαϊκό έδαφος, αποκάλυψε ο ίδιος ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντουλάχ Μπεν Αμπντουλαζίζ, σε δηλώσεις που δημοσιευτήκαν και στην τουρκική εφημερίδα, Taraf (1/9). Μάλιστα σύμφωνα με τον Σαουδαράβα ηγέτη οι Τζιχαντιστές με την ορμή που έχουν πάρει και με τις συνεχείς επιτυχίες στο έδαφος, έχουν δημιουργήσει ένα μεγάλο ρεύμα προσέλκυσης οπαδών και νέων μαχητών από ευρωπαϊκές χώρες αλλά και από Αμερική.

Ανήσυχη η Μέρκελ. Που βόσκει ο φίλος της ο Antonis άραγε;