Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ :"Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ"

ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ...ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ". Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο "ΠΟΛΥΣ" ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.
Συνέντευξη – χαστούκι παραχώρησε ο γνωστός αριστερός Τάκης Λαζαρίδης στην εκπομπή «ΓΙΑΦΚΑ» του Σπύρου Χαριτάτου στο 98,9 για τις ευθύνες που είχε το ΚΚΕ και γενικώς η αριστερά στις προπαρασκευαστικές ενέργειες πρακτορίστικου χαρακτήρα για τον λεγόμενο εμφύλιο πόλεμο, ενώ κατήγγειλε τη συστηματική προπαγάνδα των διαφόρων στρατευμένων στελεχών της, ινστρούχτορων και ιδεολογικών της ταγών, δια της οποίας διεστρεβλώθη όλη η μετέπειτα ιστορία.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΜΚΟ ΞΕΣΗΞΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΣΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΛΙΔΑΤΟ LM VILLAGE ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΣ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΓΗΤΑ
Το πρόβλημα της σίτισης των προσφύγων στο Κέντρο Φιλοξενίας της Μυρσίνης, φάνηκε ως αφορμή για τον ξεσηκωμό τους χθες το πρωί. Μετά από επαναλαμβανόμενα παράπονα, που φαίνεται πως δεν είχαν αποτέλεσμα, περίπου πενήντα από τους 202 πρόσφυγες που έχουν απομείνει, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας έως την πλατεία των Λεχαινών με πλακάτ στα χέρια, προκειμένου να κάνουν γνωστό το πρόβλημα τους και να διεκδικήσουν την επίλυσή του. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες πίσω από το ζήτημα του φαγητού, υποκρύπτεται άλλη αιτία. Οι Σύριοι έχουν λάβει ως πληροφορία πως σε άλλα κέντρα φιλοξενίας δίδονται χρήματα για την κάλυψη των αναγκών διαβίωσης και ζητούν να ισχύσει το ίδιο και εδώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άτομα που σχετίζονται με ΜΚΟ αλλά και κάποιοι που διαμένουν στο κέντρο φέρονται να έχουν ξεσηκώσει τους Σύριους.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΑΣΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΕΘΙΜΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ
Για ακόμη μια χρονιά ο Πειραιάς μετατράπηκε σε πόλη του Πακιστάν! 
Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και φέτος εκατοντάδες σιίτες μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν στον Πειραιά και γιόρτασαν με αίμα την "Ασούρα". Όλοι τους πήραν μέρος στα τελετουργικά που, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, περιλάμβαναν μαστιγώματα και κοψίματα με αλυσίδες και λεπίδες.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σκληρό έθιμο στο οποίο οι πιστοί αυτοτραυματίζονται, επιχειρώντας να βιώσουν τον σωματικό πόνο και την αγωνία του εγγονού του Προφήτη Μωάμεθ.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ : ΠΑΡΟΝ!!!

"ΕΦΥΓΕ" ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 104 ΕΤΩΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1967....ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΣΤΥΛΙΑΝΕ ΠΑΤΤΑΚΕ