Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού προδόθηκε από το νέο μνημονιακό καθεστώς.

Το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού προδόθηκε από το νέο μνημονιακό καθεστώς.

Το συνοθύλευμα Σύριζα-Ανελ-Νδ-Πασοκ-Ποτάμι Α.Ε. φέρνει νύχτα στη βουλή το νέο, εκτρωματικό μνημόνιο. Τα αίσχη των Τζέφρυ Παπανδρέου, Σαμαρά και Βενιζέλου δεν είναι τίποτα μπροστά στο τσίρκο του Τσίπρα.

Οι ξεπουλημένοι "αριστεροδεξιοί" της γελοίας συγκυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, μαζί με τα δεκανίκια τους, δηλαδή τα αποκόμματα των προηγούμενων μνημονίων και το φερέφωνο των νταβατζήδων, πετούν στον κάλαθο των αχρήστων την λαϊκή βούληση. 

ΣΥΡΙΖΑ...Ακροβάτες, μαϊμούδες και κλοουν


Λοιπόν, το ομιχλώδες τοπίο γύρω απο τον Αλέξη, το επιτελείο του, την πολυγλωσσία τους, τις παλινωδίες τους και τις "δημιουργικές" τους ασάφειες μου γεννούσε πάντα το ερώτημα, όχι μόνο τι απ' όλα αυτά είναι αλήθεια και τι ψέμα, αλλά κυρίως πώς σε μια τέτοια δυσμενή συγκυρία για τη χώρα και ακόμα πιο δυσμενείς εξελίξεις με την ανάληψη της εξουσίας από αυτούς, βρίσκει ένα τόσο μεγάλο κοινό να τους εμπιστεύεται και να τους αποθεώνει...
Αν συνέβαιναν τούτα με οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση, θα είχε ξεσηκωθεί η μισή χώρα...
Συμπεραίνω ότι η εξήγηση δεν είναι μία και μοναδική...

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ


Το αληθινό Όχι της Χρυσής Αυγής

Ο κ. Ν. Μιχαλολιακος είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο, πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα της Χρυσής Αυγής. Κι έτσι είναι. Οι χειραγωγούμενες μάζες λογαριάζουν πάνω απ' όλα το πορτοφόλι τους και αμέσως μετά, τις χαρές του βρακιού τους [που ενίοτε συνδέονται με το πάχος του πορτοφολιού τους]

Καλοπερασάκηδες, ωχαδερφιστές, μαλθακοί, κουτοπόνηροι και φυλετικά αλλοιωμένοι, οι περισσότεροι ελληνόφωνοι ζυγίζουν το Καλό και το Κακό με μοναδικά σταθμά τον λογαριασμό τους στην τράπεζα και τις καταθέσεις τους στις φτηνές ηδονές της ξεπέτας.
Οι "ηγέτες τους" δεν είναι παρά η εικόνα τους, που τους ταιριάζει.

Ωστόσο η Χρυσή Αυγή δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι μία "από τα ίδια", παρότι εισήλθε στο βόρβορο της λεγόμενης κοινοβουλευτικής "δημοκρατίας".

Ελευθέριος Συναδινός σε Σουλτς: Είσαι πολύ μικρός μπροστά στο μεγάλο μας Έθνος! ΒΙΝΤΕΟ

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός κατακεραύνωσε στην σημερινή του ομιλία στο ευρωκοινοβούλιο τους τοκογλύφους εκβιαστές, καθώς και την κυβέρνηση Τσίπρα που ετοιμάζεται να υπογράψει ένα νέο επαχθές Μνημόνιο.

Ο Στρατηγός Συναδινός είπε χαρακτηριστικά:

"Θα ήθελα να αναφερθώ σε σας κ. Σουλτς για την απαράδεκτη παρέμβασή σας όσον αφορά το ελληνικό δημοψήφισμα. Ποιος και με ποια αρμοδιότητα είπατε ότι αν ψηφιστεί το ΟΧΙ οι Έλληνες να ψάχνουν για άλλο νόμισμα. Με ποια νοοτροπία, με ποια αρμοδιότητα, με ποια φασίζουσα νοοτροπία υπεισέρχεστε στα πολιτικά ζητήματα της Πατρίδας μου;