Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Το αληθινό Όχι της Χρυσής Αυγής

Ο κ. Ν. Μιχαλολιακος είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο, πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα της Χρυσής Αυγής. Κι έτσι είναι. Οι χειραγωγούμενες μάζες λογαριάζουν πάνω απ' όλα το πορτοφόλι τους και αμέσως μετά, τις χαρές του βρακιού τους [που ενίοτε συνδέονται με το πάχος του πορτοφολιού τους]

Καλοπερασάκηδες, ωχαδερφιστές, μαλθακοί, κουτοπόνηροι και φυλετικά αλλοιωμένοι, οι περισσότεροι ελληνόφωνοι ζυγίζουν το Καλό και το Κακό με μοναδικά σταθμά τον λογαριασμό τους στην τράπεζα και τις καταθέσεις τους στις φτηνές ηδονές της ξεπέτας.
Οι "ηγέτες τους" δεν είναι παρά η εικόνα τους, που τους ταιριάζει.

Ωστόσο η Χρυσή Αυγή δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι μία "από τα ίδια", παρότι εισήλθε στο βόρβορο της λεγόμενης κοινοβουλευτικής "δημοκρατίας".

 Η Χρυσή Αυγή είναι ένα αμιγώς λαϊκό κίνημα, που δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα καμιανής πολιτικοοικονομικής ελίτ, παρά μόνο τα συμφέροντα του Ελληνικού έθνους. Ως εκ τούτου, θα παραμένει πάντα το αγκάθι στο μάτι της εξουσίας, ακόμα και όταν φαίνεται ότι συναλλάσσεται μαζί της, απάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα.
Οι διώξεις που ασκήθηκαν και συνεχίζουν να ασκούνται εναντίον της, φανερώνουν απλώς το ότι το λεγόμενο συνταγματικό τόξο, δεν θα μπορούσε ποτέ να την εντάξει στη χορεία των μαφιόζικων συμμοριών, που το απαρτίζουν.

Ούτε όμως και η παρηκμασμένη νεοελληνική κοινωνία φαίνεται ότι είναι έτοιμη να κατανοήσει τον νέο εθνικιστικό, πολιτικό λόγο που αρθρωνέι η Χρυσή Αυγή, παρά το γεγονός ότι πολύ σύντομα η ίδια η χρεωκοπία της θα την εξαναγκασει να επαναπροσδιορισει τους αξιακούς της κώδικες.
Η Χρυσή Αυγή λοιπόν είναι προς το παρόν υποχρεωμένη να "ξεγλιστράει" από τις δαγκανες του συστήματος, εφαρμόζοντας συχνά τακτικούς ελιγμούς, όπως ένας καλός παλαιστής, ξεγλιστράει από τις λαβές του αντιπάλου του με προσποιήσεις και με υπολογισμένες παραπλανητικές κινήσεις.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος απομακρύνεται από τον στρατηγικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από την ολική επαναφορά του Ελληνικού  έθνους στο προσκήνιο της ιστορίας [από τη θέση του θλιβερού ζήτουλα στην οποία βρίσκεται τώρα]


Η μαζωξη ερπετων, που κληθηκε να εκμεταλλευτει το "οχι" του δημοψηφισματος/παρωδια,
ωστε να οδηγησει τους Έλληνες στη μεγαλυτερη λεηλασια της ιστοριας τους.
Το Όχι του κ. Ν. Μιχαλολιακου σ' αυτη τη συναξη των καπο ντι τουτι καπι 
των καθεστωτικων συμμοριων,θύμισε εκεινα τα χαστουκια απο τα παλια, 
που ο Λαϊκός Συνδεσμος εσκαγε ισια στις μουρες των προδοτων... 

Η συναίνεση της Χρυσής Αυγής στο "όχι" του δημοψηφίσματος/παρωδία της ροζ συμμορίας, που όπως απεδείχθη συνέβαλλε τα μέγιστα στην ηρωοποίηση ενός λαοπλανου ηγετίσκου, ενδεχομένως να εντάσσονταν σε μια μακρά πορεια τακτικών ελιγμών, με δεδομένο μάλιστα ότι η καθεστωτική εξουσία κρατάει αιχμάλωτη όλη την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, μέσα από την πρωτοφανή δικαστική αυθαιρεσία μιας "δικής" που τη μαγείρεψαν "παναθηναϊκάκηδες" και τη σερβίρουν εβραιομασώνοι και θεούσες.
Το αληθινό όχι όμως της Χρυσής Αυγής ήρθε αργότερα και ήρθε στην ώρα του, στέλνοντας ξεκάθαρο μηνυμα στον πάσχοντα Έλληνα ότι, αν και δεν ηρθε ακόμα η ώρα της Χρυσής Αυγής για να αρθρώσει αυτά τα Μεγάλα Όχι που θα χτυπήσουν το καθεστώς στον πυρήνα του, ωστόσο το εθνικιστικό κίνημα είναι εδώ, είναι ζωντανό και παραμονεύει την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει, όπως ο έμπειρος πολεμιστής αναμένει υπομονετικά την κόπωση και την αβλεψία του δυνατότερου αντιπάλου του... 

Η αρνηση του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου να συμμετάσχει σ' αυτή τη συνοδο ερπετών, που την ονόμασαν: "συνάντηση των πολιτικών αρχηγών", ακούστηκε ξανά όπως αυτά τα γνωστά χαστούκια των χρυσαυγιτών ίσα στη μούρη των εντολοδοχων της διεθνους γραβατοπειρατειας. 

Την ίδια στιγμή που στη σύναξη των κάπο ντι τούτι κάπι των εγχώριων καθεστωτικών συμμοριών, συζητιόταν η άνευ όρων παράδοση της Ελλάδας στα λυγκόρνια των ευρωαμερικανοσιωνιστικώ συμφερόντων, οι χρυσαυγίτες κλώτσησαν την ευκαιρία που τους παρουσιάζονταν για να εισέλθουν κι αυτοί στα σαλόνια της συστημικής διαπλοκής και τους έφτυσαν κατάμουτρα.

Αυτό ήταν το αληθινό  Οχι της Χρυσής Αυγής...
Θα ακολουθησουν κι αλλα

Τα αληθινά Όχι της Χρυσής Αυγής θα τα ακούσωμε όταν,μέσα στη γενική διάλυση του παραγωγικού ιστού της χώρας, θα πέσουν να μας φάνε σαν τα λυσασμένα σκυλιά, τα εκατομμύρια των λαθροεισβολέων, που σήμερα καραδοκούν.
Τα αληθινά Όχι της Χρυσής Αυγής θα συνταράξουν τους Έλληνες, όταν θα περιμένουν κατά χιλιάδες απελπισμένοι μπροστά σε άδειανά ράφια με το κουπόνι των τροφίμων στα φοβισμένα χέρια τους.
Τα αληθινά Όχι της Χρυσής Αυγής θα ζεστάνουν τις καρδιές των Ελλήνων, όταν θα δέχονται επιδρομές από λιμασμένους λαθρέποικους μέσα στα ίδια τους στα σπίτια, στα μαγαζιά τους και στις γειτονιές τους, που θα λεηλατούν τα πάντα, με τη συμμαχία των εγκάθετων του συστήματος, με τα ρόπαλα των άπλυτων και με τις απειλές του καθεστωτικού δικαστή.

Τα αληθινά Όχι της Χρυσης Αυγής θα τα ακούσωμε όλοι οι Ελληνες, οταν θα βρούμε μπροστά μας τον Πακιστανό δικαστή και τον Αλβανό μπάτσο, όταν τα δικά μας παιδιά θα σέρνονται παρακαλώντας για ένα μεροκάματο της πείνας, όταν η δική μας σημαία θα ποδοπατιέται από τα τάγματα εφόδου του αριστερού ρεβανσισμού κι όταν οι δικές μας εκκλησιές θα καίγονται από τις ορδές του Ισλάμ, μέσα σε μία χώρα που θα έχουν καταρρεύσει σχεδόν όλες της οι δομές

Τα αληθινά Όχι της Χρυσης Αυγής, θα είναι εκείνα ακριβώς τα Όχι που θα κρατήσουν όρθιο τον Ελληνα, για να αντιμετωπίσει μια νεα τουρκοκρατία, που ίσως να διαρκέσει κι αυτή πολλά-πολλά χρονια, αλλά που δεν θα έχει λησμονήσει την παράδοση του Κρυφού σχολειού, όταν άρθρωνε τα όχι του κάτω από το φως του λυχναριού και του Ήλιου της ιστορίας...


http://panusis.blogspot.gr/