Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Χριστοφικότερος του Χριστόφια ο Παπανδρέου.



Η είδηση είναι οι “πληροφορίες” του Θεοδωράκη, οι οποίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας (λέμε τώρα…) πρωθυπουργός, Γεώργιος του Ανδρέα Παπανδρέου (ή αλλιώς Γ.Α.Π. ή αγγλιστί G.A.P)συνέστησε στον Χριστόφια να ανοίξει έναν λογαριασμό, όπου θα έμπαινε το μερίδιο των Τουρκων”κυπρίων”, μέχρι να λυθεί το Κυπριακό, αλλά αυτός δεν το τόλμησε.

Σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του προχώρησε ο γνωστός καθεστωτικός,  χρυσοπληρωμένος και φυσικά αριστερός δημοσιογράφος, Σταύρος Θεοδωράκης, σχετικά με τις γεωτρήσεις και τα συμβάντα στην περιοχή της Ελληνικής νήσου Κύπρου. Ο πυρήνας του δημοσιεύματος του ήταν φυσικά υπέρ της “συμφιλιώσεων των λαών”, του “αλτρουισμού” και άλλα αστεία, όπως του να δωθεί στους Τούρκους μέρισμα των κερδών για να στερηθεί των “επιχειρημάτων” του ο Ερντογάν. Λες και δεν είναι γνωστό και… στις πέτρες… ότι ο Ερντογάν δεν τα κάνει όλα αυτά για ένα μέρισμα, αλλά για το όλον και ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα “επιχειρήματα”, αλλά οι προφάσεις. Η είδηση, όμως, δεν είναι εκεί… Γνωστός και μη εξαιρετέος, άλλωστε, ο Θεοδωράκης και προβλέψιμες οι “απόψεις” του.

Κόλαση: Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα μεταξύ λαθροεποίκων στην Πάτρα.



Νέες συμπλοκές μεταξύ ΛΑΘΡΟμεταναστών, διαφορετικών εθνικοτήτων, σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης, στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας. Συγκεκριμένα υπήρξε συμπλοκή στην οδό Θεμιστοκλέους, όπου είχε στηθεί λαική αγορά, ενώ λίγο αργότερα, ΛΑΘΡΟμετανάστες εκ νέου άρχισαν πάλι να αντιμάχονται κοντά στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, ΛΑΘΡΟμετανάστης πυροβολήθηκε από άλλο αλλοδαπό και τραυματίστηκε στο πόδι. Άμεσα κινητοποιήθηκε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε μαζικές προσαγωγές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν μαχαίρια, τα οποία προφανώς βρισκόντουσαν στην κατοχή των ΛΑΘΡΟμεταναστών. Η έρευνα ακόμα συνεχίζεται.
 

Στα μουλωχτά ψήφισαν νόμο για την κάρτα του μετανάστη, που περιέχει ηλεκτρονικό τσιπάκι. Θα λειτουργήσει ως προπομπός της κάρτας του πολίτη!



Μόλις προχθές 20/09/2011, μέσα στον ορυμαγδό των νέων οικονομικών μέτρων και τον κουρνιαχτό που αυτά σηκώνουν, ψηφίσθηκε από την Βουλή των Ελλήνων, χωρίς καμιά αναφορά από τα κατ' ευφημισμόν Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, η "Κάρτα του Μετανάστη".

Στον ψηφισθέντα νόμο διαβάζουμε πως η Κάρτα του Μετανάστη θα φέρει μέσο ηλεκτρονικής αποθήκευσης. Η αιτιολογική έκθεση πάντως ήταν σαφής:
Θα είναι RFID πλινθίο (τσιπάκι).Βλέπουμε λοιπόν πως οι ασκήσεις προσομοίωσης της Κάρτας του Πολίτη ήδη εφαρμόζονται και "δεν κουνιέται φύλλο". Δεν αντιδρά κανείς. Λέτε και η Κάρτα του Πολίτη να ψηφισθεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο; Δηλ. χωρίς καν να το καταλάβει κανείς;

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γέροντας Παΐσιος για τα μέλλοντα να συμβούν στην Τουρκία!





Οι γρήγορες εξελίξεις που παρατηρούνται στην περιοχή μας τον τελευταίο καιρό (οικονομική κρίση, ξεσηκωμός των λαών, αλλαγές στους γεωπολιτικούς συσχετισμούς κτλ.) είναι φανερό πως διαμορφώνουν ένα τελείως καινούριο σκηνικό.

Πρόδηλο είναι επίσης ότι «άξονας κίνησης» των τεράστιων μεταλλαγών που συντελούνται τριγύρω μας είναι η Τουρκία: αφενός λόγω της νευραλγικής της γεωστρατηγικής θέσης και αφετέρου λόγω της ιδιόμορφης κοινωνικής-θρησκευτικής της σύνθεσης (κουρδική μειονότητα, Αλεβήδες κτλ.). Όμως οι μεγάλες δυνάμεις και οι αρμόδιες υπηρεσίες τους βλέπουν την Τουρκία ως ενιαίο σύνολο, ως κοινό γεωπολιτικό χώρο, με την Ελλάδα (με επίκεντρο τη θάλασσα του Αιγαίου)! Συνεπώς, είναι αναπόφευκτη μία κοινή μοίρα των δύο χωρών, καθώς και ο κεντρικός ρόλος του ελληνισμού στις νέες διαμορφωθείσες συνθήκες...

Ιδιαίτερη αξία έχει να βλέπουμε τα πράγματα της εποχής μας μέσα από το πρίσμα της τόσο πλούσιας ελληνορθόδοξης παράδοσης, πόσο μάλλον που πάντοτε την δικαιώνουν οι ίδιες οι εξελίξεις. Η προβλεπτικότητα της ελληνορθοδοξίας, θεόπνευστη γαρ, είναι τόσο ακριβής και συγκεκριμένη, που πραγματικά εκπλήσσει ο Λόγος των τιτάνιων μορφών του παρελθόντος της Ρωμηοσύνης (στο πόσο δηλ. «μέσα» πέφτει)! Γι’ αυτό ακριβώς και στα κείμενά μας πάντοτε ενυπάρχει το λεγόμενο «μεταφυσικό» στοιχείο – που εν πολλοίς παραμένει αδιερεύνητο από την ανθρώπινη επιστήμη – και προσπαθούμε να παραθέτουμε τις σύγχρονες εξελίξεις της εξωτερικής πολιτικής σε συνδυασμό με την, ανώτερου τύπου, χριστιανορθόδοξη θεολογία...

Μαθήματα εθνικής αξιοπρέπειας από τον Β.Πούτιν στον Γ.Παπανδρέου!




Μαθήματα κυβερνητικής και εθνικής αξιοπρέπειας από τον Βλάντιμιρ Πούτιν στον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος B.Πούτιν, φαίνεται ότι του το "χρώσταγε" του Έλληνα πρωθυπουργού από τον Φεβρουάριο του 2010, όταν ο Β.Πούτιν ήταν έτοιμος να βοηθήσει την Ελλάδα με το δάνειο των 25 δισ. ευρώ και ο Γ.Παπανδρέου μιλούσε για ... το πόσο κακό κάνει το κάπνισμα!
Πριν λίγο ο Ρώσος ηγέτης "φωτογραφίζοντας" την Ελλάδα και την κυβέρνηση Παπανδρέου, προχώρησε σε έναν πρωτοφανή υπαινιγμό για εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, επικρίνοντας με βαριές εκφράσεις τις αποφάσεις Παπανδρέου: "Τις χώρες της ΕΕ που ζητούν από τη Γερμανία και τη Γαλλία οικονομική βοήθεια, λέγοντας ότι ανταλλάσσουν την εθνική τους κυριαρχία με ελεημοσύνες"!
Είναι πραγματικά πρωτοφανής ο τρόπος και το περιεχόμενο της δήλωσης του Β.Πούτιν, ο οποίος μάλιστα έκανε την δήλωση αυτή - την οποία μετέδωσε ειδικά το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ - στη διάρκεια συνεδρίου στη Μόσχα του κόμματος του, της "Ενωμένης Ρωσίας".

"Μπορείς να βγεις στους δρόμους και να διαμαρτυρηθείς, να παλέψεις, όμως, αν δεν έχεις καθόλου χρήματα δεν μπορείς απλώς να κάθεσαι εκεί με απλωμένο το χέρι. Η Ρωσία εκτιμάει πάρα πολύ την εθνική της κυριαρχία, για να ζητήσει από άλλες χώρες οικονομική βοήθεια, ενώ ορισμένα μικρότερα ευρωπαϊκά έθνη παραχωρούν την εθνική κυριαρχία τους επειδή ελπίζουν σε βοήθεια από τη Γαλλία και τη Γερμανία" κατέληξε! Και βέβαια δεν αναφερόταν ούτε στην Πορτογαλία, ούτε στην Ιρλανδία...
Τέτοιο "φτύσιμο" δεν έχει ξαναπέσει ποτέ από την ηγεσία ενός έθνους, ειδικά σαν την Ρωσίας σε μία κυβέρνηση, ειδικά την ελληνική. Οι πάγοι στις σχέσεις Μόσχας με την κυβέρνηση Παπανδρέου, τείνουν να λάβουν χαρακτήρα "παγετώνα"...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Εξαγριωμένοι πολίτες προπηλάκισαν τον πασόκο βο(υ)λευτή Λιντζέρη.



Άγριο επεισόδιο με πρωταγωνιστές περίπου δέκα πολίτες, συνταξιουχοι κατά κύριο λόγο, έλαβε χώρα πριν από λίγο έξω από υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας σε κεντρική περιοχή της Νίκαιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής στη Β' Περιφέρεια Πειραιά, Δημήτρης Λιντζέρης δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες και προπηλακίστηκε έξω από το υποκατάστημα, στο ΑΤΜ από το οποίο προσπαθούσε να σηκώσει χρήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο βουλευτής φυγαδεύτηκε από τον αστυνομικό του φρουρό ενώ λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή (GHS) σε νέο απίστευτο χτύπημα στην ιστοσελίδα της Μάγιας Τσόκλη (βουλευτή ΠΑΣΟΚ!).


Χωρίς σχόλια… τι έκαναν πάλι τα παιδιά (διαβάστε τι έγραψαν κάτω από το σήμα κάνοντας κλικ στην εικόνα…)!

ΠΗΓΗ: ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑ

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό! Απέναντι στους Ο.Υ.Κ.άδες και πλάι στους Βαλλιανοδημητράδες.



ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ... ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΚΙΔΑΙΟΣ! ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΙΑΒΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ Ή ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΧΑΜΕΛΑΙΟΝΤΕΣ -ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ- ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ...

Ο ΤΑΡΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΜΥΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ...

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Μια μέρα μαγική...

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ενοχλήθηκαν τα ανθελληνικά σκουπίδια.



ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Υ.Κ.. ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΟΥ FACE ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ. Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ https://www.facebook.com/groups/127101010723255/.

Υ.Γ. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο γεγονός το πόσο εύκολα βγαίνουν από την μέση πατριωτικές πρωτοβουλίες από τον χώρο του facebook την ίδια ώρα που οι ομάδες των ανθελληνικών καθαρμάτων χαίρουν απολύτου ασυλίας.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αγέλες υποβρυχίων βγάζει στο Αιγαίο η Τουρκία.




Τρία τουρκικά υποβρύχια, δύο 209/1400 και ένα 209/1200, σύμφωνα με πληροφορίες του Π.Ν. εγκατέλειψαν την ναυτική βάση του Μαρμαρά στην Προποντίδα, την μεγαλύτερη βάση του τουρκικού Ναυτικού και βγήκαν στο Αιγαίο αργά το απόγευμα, ενώ είχε προηγηθεί η έξοδος και άλλων υποβρυχίων τις προηγούμενες ημέρες.
Τα σταθερά συστήματα ηχοεντοπισμού του Π.Ν. στην έξοδο των Στενών τα εντόπισαν αργά το βράδυ να βυθίζονται και να χάνονται στα σκοτεινά νερά μεταξύ της Τενέδου και της Ίμβρου. Είχαν προηγηθεί τρεις πυραυλάκατοι, οι οποίες ακολούθησαν την ίδια πορεία και αυτή την στιγμή κινούνται στα διεθνή ύδατα στο Αιγαίο. Κοντά στα τουρκικά υποβρύχια υπάρχει ελληνικό υποβρύχιο που τα παρακολουθεί.
Ο προορισμός των υποβρυχίων είναι άγνωστος, αλλά στο ΓΕΝ, σαφώς ανησυχούν, καθώς μεν ο τουρκικός Στόλος δεν έχει εξέλθει από τα λιμάνια, αλλά δείχνει πλήρη διασπορά. Το γεγονός μάλιστα ότι βγάζουν κι άλλα υποβρύχια στο Αιγαίο (υπολογίζονται σε τέσσερα αυτά που επιχειρούν τώρα στο Αιγαίο και στην Α.Μεσόγειο) έχει αυξήσει την επαγρύπνηση.
Στα παρατηρητήρια του Π.Ν. από την Σαμοθράκη μέχρι το Καστελόριζο, υπάρχει κατάσταση αυξημένου συναγερμού και τις τελευταίες ημέρες μονάδες του Π.Ν. έχουν ματασταθμεύσει στην Κρήτη (δια πάν ενδεχόμενο.
Σε ότι αφορά τις φρεγάτες, όλες είναι μοιρασμένες στους κύριους ναυστάθμους (Μαρμαρά, Σμύρνης, Ακσάζ, Αττάλειας)
Την ίδια στιγμή δύο τουρκικά F-16 παραβίασαν τον κυπριακό εναέριο χώρο την ίδια ώρα κοντά σε πολιτικό αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών επρόκειτο να προσγειωθεί στην Κύπρο. Πάντως, σύμφωνα με τον προϊστάμενο δημοσίων σχέσεων των Κυπριακών Αερογραμμών, η πτήση του αεροσκάφους δεν τέθηκε σε οποιονδήποτε κίνδυνο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Βγάζουμε αύριο το Πίρι Ρέϊς",ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας.



Πριν από λίγα λεπτά ο Τουρκος υπουργός ΄Ενέργειας ανακοίνωσε ότι αύριο βγαινει το Πίρι Ρέίς για έρευνες. Ακόμη δεν είναι γνωστό που θα πλεύσει το ερευνητικό σκάφος αν και το πιθανότερο είναι σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο Ερντογάν τις τελευταίες ημέρες, να κινηθεί μεταξύ Τουρκίας και κατεχομένων στη περιοχή που θα κάνει έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο η Τουρκία.

Σοβαρά επεισόδια από λαθρομετανάστες στην Ιταλία.



Ετοιμαστείτε και για ανάλογα προβλήματα εδώ

Φοβερά προβλήματα δημιουργούν οι Τυνήσιοι & Λίβυοι λαθρομετανάστες στη Λαμπεντούζα, ιταλικό νησί στα ανοιχτά των σικελικών ακτών. Αφού έβαλαν φωτιά χθες στο κέντρο κράτησής τους, καταστρέφοντάς το ολοσχερώς, σήμερα συγκρούστηκαν με Ιταλούς κατοίκους και την αστυνομία. Όλα ξεκίνησαν όταν οι περιφερόμενοι λαθρομετανάστες έκαναν πορεία στους δρόμους του νησιού, διαμαρτυρόμενοι για τις απελάσεις συμπατριωτών τους και απειλώντας να τινάξουν φιάλες αερίου που κρατούσαν στον αέρα.

Οι κάτοικοι στο πλευρό της αστυνομίας

Απόφαση "βόμβα" του ΣτΕ: Η ΔΕΗ δε δικαιούται, ούτε να εισπράξει φόρους, αλλά ούτε και να κόψει το ρεύμα!



Ο δικηγόρος Αθηνών και νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Χασιώτης, επισημαίνει ότι, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 1934/1998 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία είχε κρίνει αντισυνταγματικές τις λεγόμενες τότε “παρκο-εταιρίες” του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες έκαναν έλεγχο στάθμευσης των αυτοκινήτων και επέβαλαν και τα σχετικά πρόστιμα σε ιδιώτες, η ΔΕΗ δε δικαιούται να εισπράττει φόρους και να διακόπτει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, σε πελάτες της, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο αρνούνται να καταβάλλουν το “τέλος ακινήτων”...

Παράλληλα, ούτε οι άλλες ιδιωτικές εταιρίες - πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος, έχουν το δικαίωμα να προβαίνουν σε είσπραξη φόρων ή διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της παραπάνω απόφασης, αντίκειται στις διατάξεις των άρθρων 1 παρ. 3 και 26 παρ. 2 του Συντάγματος, η οποιαδήποτε ανάθεση άσκησης δημόσιας εξουσίας σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου (όπως είναι η Δ.Ε.Η. και οι άλλες ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος). Τόσον η είσπραξη φόρων, όσο και η επιβολή διοικητικών κυρώσεων λόγω της άρνησης πληρωμής φόρων, αποτελούν στοιχεία άσκησης δημόσιας εξουσίας.

Ξενοδοχείο με πισίνα πληρώνουμε στους λαθρομετανάστες!



"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ": ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.



Ρεπορτάζ:
 
Παναγιώτης Σουρέλης
 
Έφυγαν από τη χώρα τους για να γλιτώσουν από τον πόλεμο ή τη φτώχεια και βρέθηκαν στα ελληνικά νησιά να απολαμβάνουν μοχίτο στην πισίνα κάποιου ξενοδοχείου! Την ώρα που πέφτει «τσεκούρι» σε μισθούς, επιδόματα και συντάξεις, το κράτος χρυσοπληρώνει τη διαμονή λαθρομεταναστών σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια!

Μόνο το 2010 δόθηκαν 3,6 εκατ. ευρώ για τη φιλοξενία των λαθρομεταναστών σε αποθήκες και ετοιμόρροπα κτίρια, που «βαφτίστηκαν» κέντρα υποδοχής, ενώ οι πιο τυχεροί έζησαν το «μύθο» τους στα ελληνικά νησιά! Το newsbomb αποκαλύπτει έγγραφα – «φωτιά» και φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τις συνθήκες διαμονής των μεταναστών, που θα προκαλέσουν σάλο.

Λουξ διαμονή σε πισίνα ξενοδοχείου!

Τρίβουν τα μάτια τους οι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στη χώρα μας από την Τουρκία και συλλαμβάνονται από τους άνδρες του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, όταν μεταφέρονται στο «κέντρο υποδοχής» των Δωδεκανήσων. Και αυτό διότι πρόκειται για ξενοδοχείο και μάλιστα με πισίνα στη Λέρο! Πρόκειται για το ξενοδοχείο «Ara», στο οποίο ο κάθε μετανάστης φιλοξενείται για περίπου πέντε ημέρες, μέχρι να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων του (μερικές φορές «ταυτοποίηση» σημαίνει ό,τι δηλώσουν…). Στη συνέχεια οι μετανάστες μεταφέρονται στην Αθήνα ή σε άλλες μεγάλες πόλεις, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε γκέτο.

Ο Πάνος Καμμένος καταγγέλει την χούντα του ΠΑΣΟΚ!

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Έκτακτο: Ερντογάν και Έρογλου υπέγραψαν για υφαλοκρηπίδα στη Νέα Υόρκη!



Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα πρίν από λίγο στην Νέα Υόρκη όπου βρίσκονται και οι δύο για την Γενική συνέλευση του ΟΗΕ, Ερντογάν και Έρογλου υπέγραψαν συμφωνία για το καθορισμό υφαλοκρηπίδας, μεταξύ Τουρκίας και... κατεχόμενων.

Η προκλητική ενέργεια αυτή του Ερντογάν και του υποτακτικού του, γίνεται μόλις λίγη ώρα μετά την συνάντηση με τον Ομπάμα στον οποίο έκανε το καλό παιδί και είπε πως δεν θα τραβήξει τα πράγματα στα άκρα... Δηλαδή αν πήγαινε στα άκρα τι θα έκανε; Γιατί δεν υπάρχει ποιό ακραία πολιτική κίνηση από αυτήν, εκτός ίσως από το να ανακοίνωνε την ένωση των κατεχομένων με την τουρκία....

http://www.stoxos.gr/

Ένας Σκοπιανός και μία Αλβανίδα διώκουν Έλληνες στρατιωτικούς... στην Ελλάδα!



Το απόλυτο θέατρο του παραλόγου βιώσαμε χθες στο Ναυτοδικείο Πειραιά. Η Ελληνική Δημοκρατία, έθεσε τους θεσμούς της (στην προκειμένη περίπτωση τη Στρατιωτική Δικαιοσύνη) στην υπηρεσία των εχθρών του έθνους, ώστε να συνεχιστεί η νομική ομηρία των 39 ΟΥΚάδων, οι οποίοι διώκονται για συνθήματα που φέρονται να φώναξαν στην Αθήνα, στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου του 2010.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 16 Δεκεμβρίου, παρατείνοντας έτσι την ταλαιπωρία των στελεχών της επίλεκτης μονάδας, η οποία κάθε μέρα δίνει την ψυχή της για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας, αλλά και την προστασία της ανθρώπινης ζωής στις ελληνικές θάλασσες.

Η γνωστή κομπανία εν δράσει...

Στη διαδικασία, εμφανίστηκε ο γνωστός από ανάλογες υποθέσεις αριστερός δικηγόρος από τη Χαλκίδα Θανάσης Τάρτης, με αίτημα παράστασης πολιτικής αγωγής, εξ ονόματος του γνωστού για τις αντεθνικές του απόψεις Παύλου Βοσκόπουλου, του επικεφαλής της αποσχιστικής & φιλοσκοπιανής οργάνωσης Ουράνιο Τόξο, αλλά και των Ντέιβιντ Βίτκοφ κατοίκου Αθηνών και υπηκόου Σκοπίων και Μιρέλας Τσελνίκου Αλβανίδας υπηκόου (και οι δύο τελευταίοι, στελέχη της γνωστής για το ρόλο της εθνομηδενιστικής οργάνωσης Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι-ΕΠΣΕ, του Παναγιώτη Δημητρά).

Συνωμοσία κατά της χώρας προκύπτει από τις καταθέσεις στην Βουλή για το σκάνδαλο της Στατιστικής.



Συνωμοσία κατά της χώρας προκύπτει ανάγλυφα από τις καταθέσεις των μελών του Δ.Σ. της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, τα οποία «καρατομήθηκαν» με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου.
Η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Ζωή Γεωργαντά κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ τους απαγόρευε για ένα μήνα που έλειπε στο εξωτερικό να επισκεφθούν ακόμα και το κτίριο. "Μας απαγόρευε την έκφραση γνώμης, προφορικής ή γραπτής. Έφτασε στο σημείο η ανεξάρτητη 7μελής επιτροπή να λειτουργεί σαν αρχή ενός μόνο ανδρός. Θεωρήσαμε ότι δεν ξέρει ελληνικά και προσπαθήσαμε να του πούμε πως φέρονται στις δημοκρατικές χώρες", τόνισε.
Όσον αφορά στο δημόσιο έλλειμμα, χαρακτήρισε τις αποφάσεις άκυρες, προσθέτοντας ότι δεν βασίζονται σε επιστημονικές έρευνες, ενώ έκανε λόγο για κατάλογο - "λάστιχο" που τη μία μέρα περιελάμβανε 13 δημόσιες επιχειρήσεις, την άλλη 151 και την άλλη 157. "Δεν αρκεί να λέει η Γιούροστατ ότι ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες που ισχύουν και σε άλλες χώρες, πρέπει και να το αποδείξει", επισήμανε.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Νικόλαος Λογοθέτης κατηγόρησε τον Α. Γεωργίου ότι συστηματικά απαγόρευε οποιαδήποτε εμπλοκή των μελών του Δ.Σ. στο θέμα του δημοσιονομικού ελλείμματος και της απογραφής, παρά το ότι επανειλημμένα του ζητήθηκε να συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση.
Το πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Φιλίππου έκανε λόγο για αναθεώρηση του ελλείμματος που έγινε αρμοδίως και κατηγόρησε τον κ. Γεωργίου ότι με ευθύνη του και χωρίς καμία εξήγηση δεν συγκάλεσε ποτέ το επταμελές συμβούλιο για να συνεδριάσει. "Επιθυμούσε να αλλάξει ο νόμος, όπως και το ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών, για να καταργήσει όχι τυπικά, αλλά ουσιαστικά την αρχή", τόνισε.
Από την πλευρά του το πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ Κωνσταντίνος Σκορδάς επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι, ενώ υπήρχαν δημοσιεύματα και σαφέστατα υπονοούμενα για μη αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τον κ. Γεωργίου, ενώ οι αποφάσεις δεν πέρασαν ποτέ από έγκριση του ΔΣ, όπως όριζε ο νόμος. Αφησε δε αιχμές για τον τρόπο που έγινε η απογραφή. "Εισπράττουμε χλευαστικά σχόλια ότι όλοι οι πληθυσμοί τελειώνουν σε μηδέν και κανένας σε 5 ή 7", τόνισε.
Ο Γιώργος Συμιγιάννης, που συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Τράπεζας Ελλάδος στην ΕΛΣΤΑΤ, υπεραμύνθηκε των ελληνικών στατιστικών στοιχείων, η ποιότητα των οποίων, όπως είπε, είχε ως αποτέλεσμα να αρθούν οι επιφυλάξεις από την Γιούροστατ, ενώ μίλησε για αδρανοποίηση του συμβουλίου, λόγω κυρίως των διενέξεων μεταξύ του προέδρου και του αντιπροέδρου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αιφνιδιαστικό κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου - Τι φοβάται η Άγκυρα;




Σε αιφνιδιαστικό κλείσιμο των Στενών του Βοσπόρου και στην διενέργεια μεγάλης άσκησης αντιμετώπισης έκτακτης κατάστασης προχωρά η τουρκική κυβέρνηση για δύο ημέρες, στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2011. Η αιτιολογία γι' αυτή την ξαφνική κίνηση είναι η διεξαγωγή άσκησης αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων και θα γίνει σε συνεργασία με τα υπουργεία Άμυνας και Περιβάλλοντος.
Το σενάριο της ναυτικής άσκησης θα περιλαμβάνει την αντιμετώπιση ακινητοποίησης πετρελαιοφόρου από εχθρικό πλήγμα, το οποίο εν συνεχεία προσκρούει επάνω σε επιβατηγό σκάφος στον Βόσπορο. Σύμφωνα με το σενάριο, ένα πετρελαιοφόρο μήκους 250 μέτρων και εκτοπίσματος 95.000 τόνων προσκρούει πάνω σε ένα επιβατηγό πλοίο στο λιμάνι του Kabataş και προκαλείται πετρελαιοκηλίδα. Υπάρχει και εναλλακτικό σενάριο για απλή περιβαλλοντική καταστροφή από διαρροή πετρελαίου στην θάλασσα.
Η ενημέρωση των τουρκικών Αρχών για το κλείσιμο των Στενών πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί και θα εφαρμοστεί σε δέκα ημέρες από σήμερα, χρονικό διάστημα αρκετά σύντομο, το οποίο επηρεάζει σημαντικά τα ναυλοσύμφωνα δεδομένο ότι το κλείσιμο των Στενών δεν θεωρείται «ανωτέρα βία» κατά το ναυτιλιακό δίκαιο και δεν είναι συνηθισμένη κίνηση.
Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχουν εντυπωσιαστεί από την κίνηση δεδομένου ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο να κλείνουν τα Στενά του Βοσπόρου για δύο ολόκληρες ημέρες με "τσαμπουκά" οι Τούρκοι και να προκαλούν "έμφραγμα" στη ναυτιλία της περιοχής της Μαύρης Θάλασσας.
Η μία εκτίμηση είναι ότι η αιφνιδιαστική κίνηση της Τουρκίας αποτελεί ένα μήνυμα προς την διεθνή κοινότητα ότι η Τουρκία ελέγχει τα ένα από τα σημαντικότερα θαλάσσια περάσματα στον κόσμο, με επιπτώσεις στην μεταφορά ενεργειακών πόρων.
Η δεύτερη εκτίμηση είναι ότι κάθε κράτος, από την στιγμή που ωθεί τις καταστάσεις στα άκρα, προτοιμάζεται και για το χειρότερο: Σταθερός στόχος της ΠΑ άλλωστε είναι οι γέφυρες του Βοσπόρου και ο αποκλεισμός των Στενών...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ρωσία προς Τουρκία: "Αν τολμάτε ελάτε προς Κύπρο....".



Στην πιο κρίσιμη ώρα για την Κύπρο, ίσως την κρισιμότερη μετά το 1974, η Ρωσία ρίχνει όλο το πολιτικό και στρατιωτικό της βάρος υπερ της Μεγαλονήσου: Κατ'αρχήν ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέϊ Λαβρόφ, επιδίωξε και συναντήθηκε στο περιθώριο της συνέλευσης του ΟΗΕ με τον πρόεδρο της Κύπρου Δ.Χριστόφια και μετά προχώρησε σε μια εξαιρετικά σαφή και καθαρή δήλωση υπέρ της Κύπρου.
Δεύτερον στην περιοχή ήδη πλέει ένα ρωσικό υποβρύχιο με κατευθυνόμενα βλήματα (συμβατικό και όχι πυρηνικό όπως οι πληροφορίες ανέφεραν αρχικά από την Μόσχα).
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Χριστόφιας χαρακτήρισε τη θέση της Μόσχας για τις έρευνες ως "Ασπίδα για την Κύπρο" και όχι τυχαία: Όπως προαναφέραμε ένα ρωσικό υποβρύχιο κατευθυνομένων βλημάτων περιπολεί στην περιοχή ενώ παρασκηνιακά έχουν δοθεί οι κατάλληλες διαβεβαιώσεις για την παροχή ασφάλειας στην Κύπρο...
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών προειδοποίησε την Τουρκία "να αποφύγει βήματα τα οποία θα κλιμάκωναν την κατάσταση" και πρόσθεσε: "Ενθαρρύνουμε όλους να παραμείνουν εντός των πλαισίων του Δικαίου της Θάλασσας", όπως είπε.
"Συνεργαζόμαστε σθεναρά στα διεθνή θέματα, στον ΟΗΕ και στον Οργανισμό Συνεργασίας και Ασφάλειας στην Ευρώπη και εκτιμούμε τη συμβολή της Κύπρου στην προώθηση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και της ΕΕ", επισήμανε ο Λαβρόφ. Αναφερόμενος στις έρευνες που ξεκίνησαν στην κυπριακή ΑΟΖ, ο Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι "η θέση μας βασίζεται στο διεθνές δίκαιο και ειδικά για την περίπτωση αυτή στη σύνοδο του 1982 του Δικαίου της Θάλασσας". Όσον αφορά στο Κυπριακό, τόνισε ότι "όπως και σε κάθε άλλο ζήτημα, η Ρωσία είναι ένθερμα υπέρ της επίτευξης συμφωνίας στη βάση των διεθνώς συμφωνημένων αρχών και στην περίπτωση αυτή μιλούμε για τα ψηφίσματα του ΣΑ. Τα ψηφίσματα αυτά περιγράφουν τις παραμέτρους για την εξεύρεση διευθέτησης, η οποία θα είναι αντικείμενο της συμφωνίας και των δύο κοινοτήτων, θα είναι διαρκής και θα είναι αντικείμενο ισχυρής διεθνούς υποστήριξης".
Μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία έχει ζητήσει δια της Gazprom την άδεια παραχώρησης ερευνών και εκμετάλλευσης δύο "Οικοπέδων" που βρίσκονται στην κυπριακή ΑΟΖ.Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αλβανοί ληστές μαχαίρωσαν ιδιοκτήτρια σούπερ μάρκετ μπροστά στο παιδί της!



Δύο Αλβανοί, ένας 23χρονος και ένα 31χρονος, ήταν οι δράστες της ληστείας που έγινε στις 16 Αυγούστου, σε βάρος ιδιοκτήτριας σούπερ μάρκετ στη Χερσόνησο Ηρακλείου, μετά από ενέδρα όπου της έστησαν, της άρπαξαν 12.000 ευρώ και την τραυμάτισαν.

Οι δυο δράστες είχαν στήσει ενέδρα στις 02.00 τα ξημερώματα της 16ης Αυγούστου στην 60χρονη ιδιοκτήτρια του σούπερ Μάρκετ, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της με το γιο της.

Τα δυο άτομα τους πλησίασαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας μαχαίρι και ένα μεταλλικό αντικείμενο, απαίτησαν να τους παραδώσει την τσάντα της, η οποία περιείχε 12.000 ευρώ από εισπράξεις του σούπερ μάρκετ.

Η γυναίκα αντέδρασε και ένας από τους δύο δράστες την τραυμάτισε με μαχαίρι. Αφού της απέσπασε την τσάντα, τράπηκε σε φυγή μαζί με το συνεργό του.

Ο 23χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ ο 31χρονος αναζητείται.

Αποθέωση των Ο.Υ.Κ.άδων από τους Έλληνες Πατριώτες. (ΒΙΝΤΕΟ).



20 Σεπτεμβρίου 2011: Αποθέωση των ανδρών της Ο.Υ.Κ. από τους ευρισκόμενους έξω από το ναυτοδικείο Έλληνες Πατριώτες

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=88sKdi_mSGA

Τουρκία: Φονική επίθεση Κούρδων ανταρτών σε σχολή της αστυνομίας.



ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ.

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε επίθεση Κούρδων ανταρτών σε μια αστυνομική σχολή στη νοτιοανατολική Τουρκία, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, μια ομάδα ανταρτών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν επιτέθηκε το βράδυ της Τρίτης σε μια σχολή της αστυνομίας στη Σιίρτ.
Από μια χειροβομβίδα που εκτόξευσαν οι αντάρτες σκοτώθηκαν τέσσερις πολίτες οι οποίοι περνούσαν από το σημείο με το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, σκοτώθηκε επίσης ένας από τους δράστες ενώ άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν.

Οι συγκρούσεις στη Σιίρτ συνεχίζονται. Νωρίτερα την Τρίτη, από έκρηξη βόμβας στην 'Αγκυρα έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και άλλοι 15 τραυματίστηκαν.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Βρέθηκε πολεμικός οπλισμός σε ορεινή και δύσβατη περιοχή στην ελληνοαλβανική μεθόριο.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας εντόπισαν προ ημερών, σε ορεινή, δύσβατη και δασώδη περιοχή στον Αμάραντο Κόνιτσας του Νομού Ιωαννίνων, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δύο (2) πολεμικά τυφέκια τύπου Kalaznikof
Μία (1) χειροβομβίδα, αμυντικού τύπου
Τρείς (3) γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου kalasnikοf με εξήντα έξι (66) φυσίγγια
Μία (1) ξιφολόγχη

Ο χώρος είχε τεθεί σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς, πλην όμως κανένας δεν εμφανίστηκε για την παραλαβή των όπλων.

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Συγκέντρωση συμπαράστασης στα Ο.Υ.Κ.- Εθνικός Ύμνος.

Δεκάδες πατριώτες έδωσαν το αγωνιστικό παρών έξω από το Ναυτοδικείο Πειραιώς συμπαραστεκόμενοι στους διωκόμενους από το ανθελληνικό καθεστώς άνδρες των Ο.Υ.Κ.. Ανάμεσα τους και μέλη του Ιερού Λόχου.


Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Τυπώνουν ασταμάτητα: Έφθασε η ώρα να σκάσει και η φούσκα του χρυσού;



ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ (ολες οι Κεντρικεs Τραπεζες και η Fed!! ) ο Χρυσος φουνταρε

Α.

15 September 2011 – ECB announces additional U.S. dollar liquidity-providing operations over year-end

The Governing Council of the European Central Bank (ECB) has decided, in coordination with the Federal Reserve, the Bank of England, the Bank of Japan and the Swiss National Bank, to conduct three U.S. dollar liquidity-providing operations with a maturity of approximately three months covering the end of the year. These operations will be conducted in addition to the ongoing weekly seven-day operations announced on 10 May 2010. The schedule for these additional operations is as follows:
These will all take the form of repurchase operations against eligible collateral and will be carried out as fixed rate tender procedures with full allotment. Further information on tender procedures can be found on the ECB’s website.
Information on related announcements by other central banks is available on the following websites:
Swiss National Bank: http://www.snb.ch
ΠΠ

ΠΗΓΗ: ΟΛΥΜΠΙΑ

Αριστερός και εργοδότης.....Τι δύσκολο πράγμα...



Φαίνεται οτι οταν γίνεσαι εργοδότης ξεχνάς αλλιώς πως να εξηγηθεί οτι ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος με τον Συνασπισμό το 2006 στην Καλλιθέα Γιώργος Χελάκης απολύει κόσμο. Η ΕΣΗΕΑ έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα. :

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ έχει κατ’ επανάληψη καταγγείλει την αυθαιρεσία της εργοδοσίας που συμβαδίζει με την πλήρη ανατροπή από την κυβέρνηση εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων.

Πρόσφατη, αλλά δυστυχώς όχι έσχατη περίπτωση, η απόλυση των συναδέλφων Κων/νου Σαλάπα και Αρετής Μαυρομάτη από την εφημερίδα «SPORTDAY» επειδή αρνήθηκαν να υποκύψουν στην παράνομη αξίωση της εργοδοσίας της μείωσης των αποδοχών τους.

Εκατοντάδες πατριώτες τίμησαν τους νεκρούς του Μελιγαλά.

 
 
Ηλικιωμένος πολεμιστής του Ελληνικού Στρατού καταθέτει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων
 
Όπως μας μεταφέρει άνθρωπος του ιστολογίου που ήταν παρών στο σημερινό Μνημόσυνο, πολύς κόσμος βρέθηκε σήμερα στον χώρο της Πηγάδας στον Μελιγαλά για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων των ανθελλήνων μπολσεβίκων, που πριν από 67 χρόνια κατέσφαξαν χιλιάδες αθώους Έλληνες, σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που παρέμεινε ατιμώρητο.

Εντυπωσιακή η παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής από Πελοπόννησο και Αθήνα, με συνθήματα εναντίον των πολιτικών και των αριστερών.

Παντελώς απούσα για άλλη μια φορά η Νέα Δημοκρατία του Μεσσήνιου Σαμαρά, ενώ από το Λαος υπήρχαν δύο εκπρόσωποι, που όμως δεν κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο.

Μελανό σημείο της εκδήλωσης η ομιλία του Δημάρχου της περιοχής, ο οποίος, παρότι πλασάρεται ως "ανεξάρτητος δεξιός", σε μια ομιλία-παραλήρημα καταδίκασε τα συνθήματα εναντίον των σφαγέων αριστερών, τονίζοντας πως "η σημερινή μέρα πρέπει να είναι μέρα συμφιλίωσης με όλους"!!!

Αποτέλεσμα, να αποδοκιμαστεί έντονα από το σύνολο των παρευρισκομένων, που δεν πίστευαν στ'αυτιά τους τα προκλητικά λόγια ΥΠΕΡ των κομμουνιστών, σε έναν χώρο όπου εκείνοι διέπραξαν φρικαλεότητες εναντίον Ελλήνων.
 

Η Τουρκία βάζει φωτιά στη Μεσόγειο: Βγαίνει το ΣΙΣΜΙΚ για έρευνες.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Defence-point.gr το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Σισμίκ», συνοδεία πολεμικού σκάφους, ετοιμάζεται για τη διενέργεια ερευνών.

Η πορεία του «Σισμίκ» καθώς και ο τύπος του πολεμικού σκάφους που θα το συνοδεύουν δεν έχουν για την ώρα επιβεβαιωθεί. Το σίγουρο είναι πως η Άγκυρα προχωρά σε μία κάθετη κλιμάκωση της έντασης. Από το Γενικό Επιτελείο υπογραμμίζεται πως οι τουρκικές κινήσεις παρακολουθούνται στενά και θα υπάρξει αντίδραση αναλόγως με το τι ακριβώς θα πράξουν και το πως θα κινηθούν οι Τούρκοι.

Η Άγκυρα φαίνεται έτοιμη να τα παίξει «όλα για όλα», προβαίνοντας σε μία κίνηση η οποία μπορεί να οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα, ενώ δε θα πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός πως το παρελθόν του «Σισμίκ» είναι βεβαρυμμένο, τόσο στο συλλογικό υποσυνείδητο του ελληνικού λαού όσο και στα παιχνίδια νεύρων μεταξύ των δύο πλευρών.

Για κάθε νέα εξέλιξη το www.defence-point. gr θα ενημερώσει άμεσα. Για την ώρα ας ευχηθούμε η κατάσταση να μην εξελιχθεί όπως ευλόγως φοβόμαστε.

Ξεκίνησε η γεώτρηση! - Έτοιμοι για όλα Κύπριοι, Ισραηλινοί και η Π.Α..





Μια μεγάλη στιγμή για τον Ελληνισμό: Το γεωτρύπανο της αμερικανικής εταιρείας Noble Εnergy, ενεργώντας για λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, άρχισε το μακρύ ταξίδι του στα έγκατα της Ανατολικής Μεσογείου, σηματοδοτώντας την ουσιαστική έναρξη των ερευνών για εντοπισμό φυσικού αερίου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Στην πλατφόρμα μεταφέρθηκαν το περασμένο Σάββατο από την Χάιφα καύσιμα και διάφορα άλλα υλικά για σκοπούς λειτουργίας του τρυπανιού. Επάνω στο σκάφος βρίσκονται άνδρες των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων, ενώ μια ομάδα ειδικών δυνάμεων της Εθνοφρουράς είναι έτοιμη να παρέμβει αν χρειαστεί με ελικόπτερα AB-212.
Το τρύπημα θα φτάσει σε βάθος περίπου 1.800 μέτρων, όπου θα διαφανεί με ασφάλεια η ποσότητα και η ποιότητα του φυσικού αερίου, που υπάρχει και η γεώτρηση αναμένεται να διαρκέσει από 60 έως 90 ημέρες. Αυτή την στιγμή έχει προσεγγίσει την επιφάνεια του βυθού της θάλασσας.

Στον ουρανό γύρω από το γεωτρύπανο πετάνε ισραηλινά UAV, ενώ στα ανατολικά της πλατφόρμας είναι ανεπτυγμένα σκάφη του ισραηλινού Ναυτικού (κορβέτες Sa'ar 5 και περιπολικά). Στην Κύπρο η Εθνοφυλακή έχει τεθεί σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής, ενώ μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης, όπου εδρεύει η ελληνική μάζα των F-16 Block 52+.
Όλοι ελπίζουν ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί τίποιτα από όλα αυτά...
Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ

20 Σεπτεμβρίου, 9 π.μ.: Συμπαραστεκόμαστε στους άνδρες των Ο.Υ.Κ..



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Όπως είναι ήδη γνωστό, σε δίκη στο Ναυτοδικείο Πειραιά, παραπέμπονται στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 μετά από δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιά κατόπιν έγκλησης από τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) Παναγιώτη Δημητρά, οι 39 άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού, που κατηγορούνται για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79 για τα συνθήματα που αναφώνησαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.

Έξω από το Ναυτοδικείο Πειραιά κινητοποιούνται για την Τρίτη το πρωϊ, φορείς, ενώσεις και αλλά και μεμονομένες πρωτοβουλίες για να συμπαρασταθούν στα βατράχια του λιμενικού. Επιπλέον κάλεσμα έχει κάνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βατραχανθρώπων που με τα μέλη του θα είναι παρών στην δίκη ως ηθική συμπαράσταση των Συναδέλφων Ανδρών της Μονάδος Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.Το κάλεσμα είναι για τις 9 το πρωϊ και το Ναυτοδικείο Πειραιά βρίσκεται δίπλα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιώς στο Λιμάνι Ζέας (πασαλιμάνι) Ακτή Μουτσόπουλου Τρύφωνα 66. Να είστε όλοι εκεί στις 9 το πρωϊ...
ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Σπύρος Παπαδόπουλος: Εις υγείαν των κορόιδων.



ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ GOLDEN BOYS ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στάση media», στον ΒΗΜΑ FM 99,5, έδωσε ο γνωστός ηθοποιός, τηλεπαρουσιαστής κ.τ.λ. Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος –παρεμπιπτόντως- είναι και πολύ «ευαίσθητος» ως παλιός αριστερός (μέλος του ακροαριστερού ΕΚΚΕ). Στην συνέντευξή του, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Στην υγειά μας», τα τελευταία χρόνια, βλέπει την κρίση ως… ευκαιρία, λέει στα ίσα ότι κάνει τηλεόραση για τα λεφτά και μας διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει την εκπομπή του και φέτος. Ιδού τα κύρια σημεία της συνεντεύξεως:

“Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο της οικονομικής κρίσης;

 «Πιστεύω ότι σε ότι αφορά εμάς η κρίση είναι πρωτίστως ηθική, και είναι μια ευκαιρία λίγο να αλλάξουμε, να καθαρίσει λίγο το μυαλό μας και το μάτι μας. Όντως υπάρχουν τριτοκοσμικοί θεσμοί, τριτοκοσμικές πρακτικές στο πως συναλλασσόμασταν μεταξύ μας, ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, σε πάρα πολλές ομάδες τίθενται η μια εναντίον της άλλης και η κυβέρνηση απλώς κάθεται και χαζεύει, διότι πολλές φορές δεν ξέρει τι να κάνει, η όποια κυβέρνηση. Τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί δεν εξαρτώνται από εμάς, εξαρτώνται από πολύ μεγάλα γραφεία και όχι εντός Ελλάδος. Μακάρι να αδράξουμε την ευκαιρία και να γίνουμε καλύτεροι.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τουρκικές δυνάμεις μεταφέρονται απέναντι από το Καστελόριζο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, με αφορμή την άσκηση που οι Τούρκοι κάνουν στην περιοχή του Καστελόριζου, μεταφέρουν πεζικό και αντιαεροπορικές δυνάμεις στα παράλια απέναντι από το Καστελόριζο.

Ίσως και αυτός να είναι ένας από τους λόγους επιστροφής του Παπανδρέου και της αναβολής του ταξιδιού του στις ΗΠΑ.

Η Εβραϊκή ιστοσελίδα debka.com μιλά για επιφυλακή των δυνάμεων Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου.

Το Ισραήλ είναι έτοιμο για πόλεμο με τους Τούρκους και οι Τούρκοι θα φάνε το κεφάλι τους εναντίον Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ.

Η Τουρκία πάντως ετοιμάζεται για γεωτρήσεις νότια του Καστελόριζου, έχοντας απορρίψει το διάβημα διαμαρτυρίας της Ελλάδος, αλλά με τον Ερντογκάν στις ΗΠΑ δύσκολα να προχωρήσει σε λεονταρισμούς, εκτός και αν οι στρατηγοί βρουν ευκαιρία με την απουσία Ερντογκάν για να κινηθούν.

Θα επανέλθουμε για κάθε εξέλιξη.

Αλβανοί έσκισαν την σημαία μας στο Νεοχώρι Κυλλήνης!



Ανάστατο το χωριό απο την προκλητική ενέργεια

Τρεις υπηκόους Αλβανίας κατήγγειλε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Κυλλήνης, ως τους δράστες βεβήλωσης του εθνικού μας συμβόλου στην πλατεία του χωριού....

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών πριν από λίγη ώρα, από τον πρόεδρο του χωριού Νίκο Ψυχογιό, με βάση μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, στις 4,30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, τρία άτομα υπήκοοι Αλβανίας, κατέβασαν την Ελληνική σημαία από τον ιστό στην πλατεία του Νεοχωρίου.
Οι τρεις δράστες – εκ των οποίων οι δύο είναι γνωστοί με τα μικρά τους ονόματα – εν χορώ έσκισαν τη σημεία και την πέταξαν στο σημείο. Οι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν αμέσως τον πρόεδρο του χωριού που μάζεψε τη σημαία, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Στο χωριό επικρατεί αναβρασμός μετά, ενώ οι δράστες αναζητούνται. Σύμφωνα με τα καταγγελόμενα ο ένας διαμένει στο χωριό και ο άλλος στο Βρανά, ενώ για τον τρίτο δεν υπάρχουν στοιχεία.

thebest.gr

Αποστομωτική απάντηση της Εκκλησίας της Ελλάδος στους ποταπούς χριστιανομάχους.



Τα βρωμερά γιουσουφάκια των Μμε, εκτός από το να μας φορέσουν φέσι με τους "Σουλειμάνιδες" που "προσφέρουν", επιτελούν και έναν ακόμα ρόλο, καλοπληρωμένο από τα εγχώρια και διεθνή αφεντικά τους: Αυτόν της κατασυκοφάντησης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, που πολεμούν με κάθε τρόπο επειδή γνωρίζουν πως εκείνη αποτελεί το τελευταίο ανάχωμα στα ύπουλα σχέδιά τους για παγκοσμιοποίηση και ξεπούλημα της χώρας μας.

Έτσι λοιπόν, βρήκαν την...ευκαιρία με αφορμή το νέο χαράτσι του Πασοκ για τα ακίνητα. Άρχισαν τις γνωστές "προοδευτικές" αρλούμπες τους πως τάχα "όλοι πληρώνουν, εκτός από την Εκκλησία" κλπ. Η Ιερά Σύνοδος τους έδωσε πληρωμένη απάντηση, η οποία έχει ως εξής:
Η Εκκλησία της Ελλάδος, ελπίζουσα ότι ο δημοσιογραφικός θόρυβος, ο οποίος προκλήθηκε χθες σχετικώς προς την φορολόγηση της Εκκλησίας, οφείλεται σε έλλειψη λεπτομερούς ενημερώσεως όσων τον προκαλέσαν, επιθυμεί να ενημερώσει δημοσίως ότι η Εκκλησία της Ελλάδος, οι Ιερές Μητροπόλεις με τα εκκλησιαστικά τους ιδρύματα, οι Ιερές Μονές και οι Ενορίες, οι οποίες είναι ξεχωριστά μεταξύ τους νομικά πρόσωπα, καταβάλλουν κάθε χρόνο στις κατά τόπους Δ.Ο.Υ. τις παρακάτω νομοθετημένες φορολογικές υποχρεώσεις τους: