Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Εκατοντάδες πατριώτες τίμησαν τους νεκρούς του Μελιγαλά.

 
 
Ηλικιωμένος πολεμιστής του Ελληνικού Στρατού καταθέτει στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων
 
Όπως μας μεταφέρει άνθρωπος του ιστολογίου που ήταν παρών στο σημερινό Μνημόσυνο, πολύς κόσμος βρέθηκε σήμερα στον χώρο της Πηγάδας στον Μελιγαλά για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων των ανθελλήνων μπολσεβίκων, που πριν από 67 χρόνια κατέσφαξαν χιλιάδες αθώους Έλληνες, σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που παρέμεινε ατιμώρητο.

Εντυπωσιακή η παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής από Πελοπόννησο και Αθήνα, με συνθήματα εναντίον των πολιτικών και των αριστερών.

Παντελώς απούσα για άλλη μια φορά η Νέα Δημοκρατία του Μεσσήνιου Σαμαρά, ενώ από το Λαος υπήρχαν δύο εκπρόσωποι, που όμως δεν κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο.

Μελανό σημείο της εκδήλωσης η ομιλία του Δημάρχου της περιοχής, ο οποίος, παρότι πλασάρεται ως "ανεξάρτητος δεξιός", σε μια ομιλία-παραλήρημα καταδίκασε τα συνθήματα εναντίον των σφαγέων αριστερών, τονίζοντας πως "η σημερινή μέρα πρέπει να είναι μέρα συμφιλίωσης με όλους"!!!

Αποτέλεσμα, να αποδοκιμαστεί έντονα από το σύνολο των παρευρισκομένων, που δεν πίστευαν στ'αυτιά τους τα προκλητικά λόγια ΥΠΕΡ των κομμουνιστών, σε έναν χώρο όπου εκείνοι διέπραξαν φρικαλεότητες εναντίον Ελλήνων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.