Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΟΧΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ




Η Συμφωνία των Πρεσπών δίνει το δικαίωμα στους γείτονες να χρησιμοποιούν τον κωδικό MK και MKD, δηλαδή... Μακεδονία - Για να μην υπάρχουν αυταπάτες δείτε πώς αναφερόταν η γειτονική χώρα στον αγώνα που έδωσε με την Λετονία.

Μία ημέρα μετά την αποκάλυψη ότι η ελληνική κυβέρνηση παραχώρησε στα Σκόπια «μακεδονική» ταυτότητα, αποκαλύπτεται ακόμη μία αρνητική συνέπεια της Συμφωνίας των Πρεσπών, που δικαιώνει όσους προειδοποιούσαν για τα προβληματικά σημεία της συμφωνίας του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ.

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα που έδωσε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Σκοπιανών με τους Λετονούς την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στο στάδιο «Φίλιππος ο Β'» για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των γειτόνων εμφανίστηκε με το όνομα «Μακεδονία»...

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Εφτά Ρομά σ’ ένα δωμά (και ψήφους ΝΑΑΑ!!!)

ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ...ΣΤΕΝΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ(ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Κ.ΤΛ)...ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ!!
Κάθε σοβαρή κουβέντα για την πολιτική σχετικά με τους γύφτους, τσιγγάνους, ρομά, ή όπως αλλιώς θέλετε, πρέπει να ξεκινάει από το ερώτημα: είναι δυνατή η νομαδική ζωή στην πυκνοκατοικημένη Ευρώπη του 2013; Η απάντηση, προφανώς, είναι ΟΧΙ.
Η νομαδική ζωή προϋποθέτει αχανείς εκτάσεις, οικονομική δραστηριότητα της εποχής του κυνηγού - τροφοσυλλέκτη, και αραιές διακριτικές επαφές με τους οργανωμένους οικισμούς, έτσι ώστε ο ένας τύπος ζωής να μην ενοχλεί τον άλλον. Προϋποθέτει ποτάμι δίπλα, για να παίρνεις νερό και να πλένεσαι, ξυλεία διαθέσιμη για να έχεις ενέργεια και, δυστυχώς, συνοδεύεται από μεγάλη παιδική θνησιμότητα και μέσο όρο ζωής τα 35.
Αυτός ο τύπος διαβίωσης είναι καθαρός αναχρονισμός. Δεν γίνεται να ζεις νομαδικά στη σημερινή Ελλάδα, όπως δεν γίνεται να κυκλοφορείς έφιππος στην Ακαδημίας ή να παίζεις μπάλα στην Πεντέλης που κάποτε ήταν αλάνα.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΒΙΤΣΑΣ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ :"ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ"(ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ...."ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ" ΚΑΙ "ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ"....ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ;;;
Το Σάββατο 23 Μαρτίου, δύο μέρες πριν την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησε στην Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο υπουργός παρουσία μεταφραστή μίλησε στον ενθουσιασμένο κοινό για τα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών.
Τι κρατήσαμε από την ομιλία του; Τα εξής. Είπε πως πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους βρέθηκαν άδικα στα κρατητήρια. Επίσης τους ζήτησε να βοηθήσουν την Κυβέρνηση, για να τους βοηθήσουν και αυτοί!

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ...ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος - Ο Πολίτικος που για το προσωπικό του συμφέρον λίγο έλειψε να τινάξει την επανάσταση του 1821 στον αέρα.
    Την ιστορία μελέτα παιδί μου, γιατί έτσι όχι μόνο τον εαυτό σου και τη ζωή σου θα κάμεις ένδοξη και χρήσιμη στην ανθρώπινη κοινωνία, αλλά και το μυαλό σου οξυδερκέστερο και διαυγέστερο.(Ιπποκράτης)
«το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό, ό,τι είνα ιαληθινό» ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ

Γράφει ο Γιάννης Δημάκης

    Είναι βέβαιο, ότι η ελληνική ιστορία έχει γραφτεί στρεβλωμένα κι έτσι την έχουμε μάθει γενιές και γενιές Ελλήνων. Το πιο χαρακτηριστικό σημείο είναι, ότι έχουμε ηρωοποιήσει και τιμάμε πρόσωπα, τα οποία σαφώς και δεν άξιζαν τέτοια τιμή.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Εμπρός! Ολόρθοι, ατρόμαχτοι.
Μαυρίλα. Αστροπελέκι.
Μα το σπαθί γοργάστραψε,
και νά! η βροντή τουφέκι!
Στον Πίντο απ’ τον Ταΰγετο,
και στα Μπαλκάνια, ως πέρα,
μια η φλόγα, μια η φοβέρα,
κι ένας ο νους. Εμπρός!
Εμπρός, αδέρφια, ατράνταχτοι!
Κι αν πέφτει αστροπελέκι,
να! το σπαθί γοργάστραψε,
βρόντησε το τουφέκι.
Κρήτη, ο Μωριάς, η Ρούμελη,
εμπρός! η Ελλάδα λάμπει,
αχολογάν οι κάμποι,
καίνε οι καρδιές. Εμπρός!
Κωστής Παλαμάς