Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΝΑ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.



ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ...ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΡΚΕΤΟ ΞΥΛΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ...ΧΩΡΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!


Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.

ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο Μ@Λ@Κ@Σ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ...ΤΟ ΒΡΩΜΟΠΟΤΑΜΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ...ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ..ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΜΠΟΣΕΛΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ...ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ...ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ  ΛΕΒΕΝΤΗΣ.
ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΛΥΜΑΤΩΝ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ...
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.


Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΦΤΟΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ....


ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟΣ ...ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΥΝΟΥΜΕ....
Βίντεο-ντοκουμέντο κατέγραψε ο εικονολήπτης της ΕΡΤ, Γιώργος Παπαδόπουλος, στη Μυτιλήνη, στο οποίο φαίνεται καθαρά μία τουρκική ακταιωρός, που πλησιάζει φουσκωτό σκάφος γεμάτο με πρόσφυγες, που πλέει προς τη βόρεια ακτή της Λέσβου.

Η εικόνα αυτή καταγράφηκε περίπου πριν από έναν μήνα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Εφταλούς, που βρίσκεται στη βόρεια Λέσβο και της απέναντι μικρασιατικής ακτής.

Η τουρκική ακταιωρός πλησιάζει το σκάφος με τους μετανάστες, κάνει ένα κύκλο γύρω από αυτό και στη συνέχεια αποχωρεί προς τις τουρκικές ακτές αφήνοντας το φουσκωτό ανενόχλητο να πλεύσει προς τις ακτές της Λέσβου.

ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!


Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δεχτώ να συνευρίσκομαι πλάι πλάι με ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να βλέπουν το παιδί σαν σεξουαλικό παιχνίδι … 

Γιατί θα πρέπει να είμαι ευγενικός και να έχω κατανόηση σε ανθρώπους που κοιτάζουν το σκυλί μου και θέλουν να το φάνε … 

Γιατί θα πρέπει να έχω το αίσθημα της βοήθειας σε ανθρώπους, που η πίστη τους με θέλει αποκεφαλισμένο, με το κεφάλι μου καρφωμένο σ' ένα κοντάρι …. 

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΑΙΩΝ, ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ...

Ακούω συνεχώς κάτι γελοίους να λένε στα τσοντοκάναλα πως για την τεράστια εισβολή λαθραίων στην Ευρώπη και στην Ελλάδα φυσικά, ευθύνονται λέει οι πόλεμοι που υπάρχουν στην Αφρική και την Συρία. ΜΑΛΑΚΙΕΣ! Η αποκλειστική αιτία αυτής της επικής εισβολής είναι η ανυπαρξία σοβαρής μεταναστευτικής πολιτικής και όχι οι πόλεμοι. Πόλεμοι πάντα υπήρχαν αλλά ποτέ δεν υπήρξε μία ανάλογη εισβολή σε τόσο μεγάλη έκταση.

Οι λόγοι αυτής της επικής λαθρομεταναστευτικής εισβολής είναι: