Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΠΑΤΡΑ:
Τρία μισάνθρωπα καθάρματα είχαν χτυπησει γυναίκα στην Πάτρα και την είχαν ληστέψει. Η ομάδα αυτοοργάνωσης πολιτών που έχει συσταθεί στην Πάτρα κατάφερε μετά από λίγες ημέρες να εντοπίσει τα δύο από τα τρία καθάρματα, να τα αφοπλίσει, να τα συλλάβει και να τα παραδώσει στην αστυνομία.

Το σίγουρο είναι ότι θα ξανασκεφθούν πολύ να εμμείνουν στην τήρηση των βαρβαρικών εθίμων τους όπως η κακοποίηση γυναικών, εντός Ελληνικού εδάφους. Ειδικά ο ένας, θα αποδεικνύει τον “ανδρισμό” του πλέον μόνο με χειρονομίες.

ΡΕΘΥΜΝΟ:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Παίρνω ιδέες από αναρχικούς δηλώνει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Αναδημοσιεύουμε δημοσίευμα από την εφημερίδα ΠΑΡΟΝ:

"Στη συνέντευξη Παπαμιμίκου στο Kontra Channel, στην εκπομπή «Νέοι και Κοινωνία» την προηγούμενη Τρίτη, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αποκάλυψε πώς του «γεννήθηκε η ιδέα» του πολυχώρου openplace για τα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ. Εμπνεύστηκε από πολυχώρο αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, λόγω ζωντάνιας και δραστηριοτήτων, και ο οποίος έχει βοηθήσει να αυξηθεί η απήχηση του «χώρου»."

Φαίνεται πως σε λίγο θα δούμε τους ΟΝΝΕΔίτες να πετάνε μολότοφ αντί για λουλούδια στα μπουζούκια που συχνάζουν...Να θυμίσουμε μόνο ότι σε εκδηλώσεις της ΟΝΝΕΔ σε αυτά τα γραφεία έχουν προσκληθεί μέχρι τώρα ο γνωστός για τις προδοτικές απόψεις του πρώην βουλευτής του Συνασπισμού Κουναλάκης και ο αριστερός δημοσιογράφος Κούλογλου! Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά. Τι κατάντια!
 
gkaratheodoris.blogspot.com

ΧΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΡΕΕΕΕ...


Αυτή η χώρα είναι η γη των Ελλήνων και θα την υπερασπιστούμε… με το αίμα μας!!!


Δε χωράει στο ψέμα η αλήθεια…
Ούτε το φως στο σκοτάδι…
Δε φτάνει ο κίβδηλος λόγος να δαμάσει τα αφηνιασμένα άλογα, να γητέψει τα τρομοκρατημένα όνειρα.
Με το πηχτό σκοτάδι να απλώνεται στη νεκρική κοιλάδα των μοιραίων και των δοσίλογων, οδοιπορούμε την οδό του μαρτυρίου.
Σε κάθε σταυροδρόμι το εκτελεστικό απόσπασμα των τοκογλύφων, σε κάθε ανηφοριά οι φονιάδες της ιστορίας υψώνονται φαντάσματα δυσθεώρητα με μάτια κόκκινα, με στόματα γλοιώδη και λαίμαργα.
Μας εκφοβίζουν, μας τρομοκρατούν…

Μας πυροβολούν με λόγους δόλιους από τις τηλεοπτικές οθόνες τα αδειανά κουστούμια και τα παραγεμισμένα στόματα.
Μας φτύνουν οι αρουραίοι των εφημερίδων, οι αρθρογράφοι του μεγάλου κενού, οι εθνοφθόροι και οι Ελληνόφοβοι.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Πολυπολιτισμική Ελλάδα: Αφρικανός έσφαξε αφρικανό με...δρεπάνι.



Θεσσαλονίκη.


Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός συμπλοκής μεταξύ Αφρικανών οικονομικών μεταναστών στην περιοχή Τούμπα της...
Θεσσαλονίκης χθες βράδυ.


Η φονική συμπλοκή, τα ακριβή αίτια της οποίας παραμένουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, ακόμη άγνωστα, σημειώθηκε λίγο πριν το 8 το βράδυ, μέσα σε κατάστημα ψιλικών με παραδοσιακά προϊόντα της «μαύρης ηπείρου» που βρίσκεται επί της οδού Ήρωνος 4.


Όπως έγινε γνωστό, δύο Αφρικανοί εισήλθαν στο κατάστημα, ιδιοκτησίας Νιγηριανού υπηκόου, και μετά από λογομαχία πιάστηκαν στα χέρια με άλλους Νιγηριανούς.


Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα στο θώρακα, πιθανότατα από χτύπημα με δρεπάνι, 19χρονος Νιγηριανός, ενώ τραυματίστηκαν δύο συμπατριώτες του που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύονται, φρουρούμενοι. Όπως έγινε γνωστό, η υγεία των δύο τελευταίων δεν διατρέχει κίνδυνο.


Από το σημείο της συμπλοκής, οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν ένα δρεπάνι, ενώ οι δράστες αναζητούνται.


ΠΗΓΗ

Νοσταλγοί της τουρκοκρατίας οι αριστεροί!



ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Χθες, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012, στις 8 μ. μ., και στον «Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο -  NOSOTROS» (όπου ως γνωστόν συχνάζουν αναρχοκομμουνιστές), στα Εξάρχεια, διοργανώθηκε ομιλία του γνωστού λυσσαλέου ανθέλληνα «δημοσιογράφου» της Θράκης, Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ (που αποκαλεί δημοσίως τους Έλληνες «Γκιαούρηδες» και προπαγανδίζει την ανεξαρτησία της Θράκης) και κάποιου –«προοδευτικού» προφανώς- Φίλιππου Κυρίση, με θέμα: «Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ».

Ιδού λοιπόν η αποκάλυψη του πραγματικού ρόλου των αναρχοκομμουνιστών: προδότες, προδότες και πάλι προδότες! Και ξανά μανά προδότες! Στην υπηρεσία όλων των εχθρών της Ελλάδας! Και των Τούρκων! Και των σιωνιστών! Και των Σκοπιανών! Και των Βουλγάρων! Και των Αλβανών! Λυσσασμένοι ανθέλληνες!

Νοσταλγοί των πιο μαύρων περιόδων σκλαβιάς και δυστυχίας του ελληνισμού! Και της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ακόμη! Και ασφαλώς, και του λεγόμενου «Οθωμανικού δικαίου» που τη συνόδευε…

(ΥΓ): «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης).

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΞΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ


ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ,ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Θα χάσουν τον ύπνο τους οι ανθέλληνες το βράδυ των εκλογών.


ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Συνταρακτικά στοιχεία, ικανά να προκαλέσουν σεισμό και ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα που φαινομενικά γνωρίζει ο μέσος Έλληνας για την εκλογική συμπεριφορά των πολιτών της Ά Αθήνας στις επόμενες εκλογές, φέρνει δημσοσκόπηση MEGAλης εταιρείας, που διενεργήθηκε πριν από μια εβδομάδα...

Μέχρι τώρα λοιπόν τι μαθαίνουμε;
Το ΠΑΣΟΚ ανταγωνίζεται το...ΚΚΕ, η Αριστερά και ο Κουβέλης μεγαλουργούν και ετοιμάζονται να μπουν στο Μέγαρο Μαξίμου, το ΛΑΟΣ σταθερά στο 6% με 7% και οι Οικολόγοι Πράσινοι μπαίνουν πανηγυρικά στη Βουλή φορώντας t-shirt από κάνναβη..

Κάπως έτσι σας παρουσιάζουν μέχρι στιγμής οι δημοσκοπήσεις την εκλογική επιρροή των κομμάτων..;

Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή οι "νταβατζήδες" πολύ απλά προπαγανδίζουν ένα σενάριο που ευνοεί τα σχέδια τους και προσδοκούν οι "πιθηκίζοντες" Έλληνες να τους...ακολουθήσουν ως άβουλα όντα;

Πάμε να δούμε τα αποτελέσματα της Α΄Αθήνας στη δημοσκόπηση...και τα συμπεράσματα δικά σας..
Πρώτο κόμμα τη ΝΔ με ποσοστό 21,1%
Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό.....
11,3%
Τρίτο κόμμα το ΚΚΕ με 8,5%
Τέταρτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,2%
και τώρα η MEGAλη έκπληξη.... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ με ποσοστό 6,4%
ακολουθεί ο Κουβέλης με 5,3% και μετά το ΛΑΟΣ με 3,1%...
Λίγο κάτω από 3% η Ντόρα Μητσοτάκη...

Τα παραπάνω ποσοστά είναι με αναγωγή(τα αρχικά δεν μπορέσαμε να τα πάρουμε...)

Αυτή είναι η αλήθεια για την Ά Αθήνας...την οποία και δεν πρόκειται να σας την πουν ποτέ το κατεστημένο και οι "νταβατζήδες" της κοινής γνώμης, αφού χαλά τη....δημοκρατία και δείχνει τη στραοφή των Ελλήνων σε πατριωτικές-εθνικιστικές οργανώσεις που βάζουν πάνω από όλα το συμφέρον της Ελλάδας και του Έθνους...

Λέξεις που προκαλούν...ιλίγγους στο καθεστώς...

Οι εκλογές πάντως, όποτε και αν γίνουν....θα προκαλέσουν σε αρκετούς εγκεφαλικά επεισόδια!

Υ.Γ.
Μόλις πάρουμε και τα αποτελέσματα της Β'Αθήνας και του Υπολοίπου Αττικής θα τα δημοσιεύσουμε άμεσα!

Προσαγωγές υπόπτων για την δολοφονία 74χρονης.



Συνεχείς προσαγωγές υπόπτων κυρίως αλλοδαπών υπηκόων πραγματοποιεί από χθες η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, στην προσπάθεια της να εξιχνιάσει τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας που έχει σοκάρει την κοινωνία του Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη 74χρονη βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα από στενό συγγενικό της πρόσωπο.

Από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Χανίων Σταμάτης Μπελιβάνης διαπιστώθηκε πως η άτυχη ηλικιωμένη πέθανε από ασφυξία ενώ οι δράστες νωρίτερα την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η απάντηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στους σκοπιανούς.

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ



Σε πορεία διαμαρτυρίας κατεβαίνουν αύριο Πέμπτη κάτοικοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων διαμαρτυρόμενοι για την έκρηξη διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και για το άβατο που έχει δημιουργηθεί στις περιοχές τους.

Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες έχουν σκοπό να αποκλείσουν την οδό Μάρνη στο κέντρο της Αθήνας στις 3 το μεσημέρι, αντιδρώντας στην υποβάθμιση της περιοχής που έχει μετατραπεί σε πιάτσα εμπορίου ναρκωτικών.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής στο "Έθνος", η νέα πιάτσα που αποτελεί άνδρο διακίνησης ναρκωτικών είναι η οδός Μάρνη, όπως επίσης οι γύρω δρόμοι και τα στενά -3ης Σεπτεμβρίου, Στουρνάρη, Αβέρωφ, Πολυτεχνείου, Μακεδονίας κ.λπ.- μέχρι την πλατεία Λαυρίου.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Οίκος Fitch : Η χρεοκοπία της Ελλάδας θα συμβεί σύντομα

Την χρεοκοπία της Ελλάδας προεξοφλεί ο γαλλικός οίκος αξιολόγησης Fitch, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για μια αναπόφευκτη εξέλιξη που θα συμβεί πάρα πολύ σύντομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με συνέντευξη του Έντουαρντ Πάρκερ, εκτελεστικού διευθυντή της Fitch, η ελληνική χρεοκοπία θα συμβεί σύντομα και δεν θα αποτελεί έκπληξη. «Η Ελλάδα είναι αφερέγγυα και θα χρεοκοπήσει», είπε χαρακτηριστικά ο Πάρκερ, σημειώνοντας ότι η χώρα μας είναι η πλέον υπερχρεωμένη χώρα από όλες τις χώρες-μέλη της Ευρωζώνης.

Αφορμή για την ελληνική χρεοκοπία, κατά τον Πάρκερ θα είναι η αδυναμία αποπληρωμής του ομολόγου των 14,5 δισ. ευρώ που λήγει στις 20 Μαρτίου.

Μάλιστα, ο διευθυντής της Fitch δήλωσε ότι ακόμα και η ανταλλαγή των παλιών ελληνικών ομολόγων με νέα κουρεμένα ομόλογα (PSI) θα θεωρηθεί χρεοκοπία από τους οίκους αξιολόγησης: «Το αποκαλούμενο PSI, για μας, θα μετρά ως χρεοκοπία, είναι σίγουρα χρεοκοπία για εμάς. Eπομένως, δεν θα αποτελέσει έκπληξη όταν η ελληνική χρεοκοπία συμβεί πραγματικά, και την περιμένουμε να έλθει σύντομα».

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη δήλωση, ότι το PSI θα συνιστά χρεοκοπία της Ελλάδας, έχει κάνει και η Standard & Poor's.
www.iefimerida.gr

ΜΕ ΕΠΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Στα ίχνη σπείρας που κλέβει φορτηγάκια στην Ελλάδα και τα εξάγει στην Αφρική βρίσκεται το ΣΔΟΕ.

Στην Πάτρα συνέλαβε έναν Λιβεριανό, ο οποίος ετοιμαζόταν να φορτώσει στο καράβι και να στείλει στη Γερμανία επτά κλεμμένα φορτηγάκια TOYOTA, τα οποία ήταν πολύ φανρεό ότι ήταν κλεμμένα: είχαν σημάδια παραβίασης στις κλειδαριές, σπασμένα τζάμια και κυρίως τα χαρτιά τους δεν πέρναγαν... ούτε μέχρι το απέναντι πεζοδρόμιο, όπως λένε χαρακτηριστικά πηγές του ΣΔΟΕ.

Οι δυνάμεις του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας εντόπισαν στο λιμάνι των Πατρών έναν Λιβεριανό, τον EAJ, τον οποίο ρώτησαν πού βρήκε τα αυτοκίνητα.
Η στιχομυθία την ώρα της σύλληψης είναι όλα τα λεφτά…

- Τα επτά φορτηγάκια που βρέθηκαν να κατέχετε είναι δικά σας;
- Ναι.
- Από ποιον τα αγοράσατε;
- Από τον φίλο μου τον Γιάννη στην Αθήνα, που τα αγόρασε από άλλους στην Αθήνα για λογαριασμό μου.
- Τα τιμολόγια αγοράς πού είναι;
- Τα έχω στη Γερμανία… (έδωσε μόνο φωτοτυπίες των βιβλίων μεταβολών, λέγοντας ότι τα πρωτότυπα τα έχουν οι έμποροι και θα του τα στείλουν σε 3-4 μέρες ταχυδρομικά).
- Πού τα πηγαίνετε τα αυτοκίνητα;
- Τα πηγαίνω στη Γερμανία και μετά θα τα πουλήσω σε διάφορες χώρες της Αφρικής.


Τελικά, τα αυτοκίνητα δεν έφυγαν από το λιμάνι, ο EAJ συνελήφθη και το ΣΔΟΕ ψάχνει τον… Γιάννη.
www.euro2day.gr

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Φόβος και τρόμος έγιναν ομάδες αλλοδαπών, για δύο νεαρές από την Πάτρα, οι οποίες σε δύο διαφορετικά περιστατικά έπεσαν θύματα απόπειρας βιασμού!Στη μία περίπτωση η νεαρή συνοδευόταν από τον φίλο της, ενώ και στις δύο υποθέσεις τα κορίτσια γλίτωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.
Το πρώτο συμβάν σημειώθηκε κοντά στην περιοχή της Παπαφλέσσα.
Το ζευγάρι, ένας 17χρονος και μία συνομήλική του είχαν πάει σινεμά και μετά την παράσταση επέστρεφαν για να μπουν στο αυτοκίνητό τους, περπατώντας στο στενό δρομάκι πίσω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.

Ο νεαρός είδε από μακριά ότι προς το μέρος τους πλησίαζε μία ομάδα τριών μελαμψών μεταναστών.
Ενστικτωδώς αντελήφθη τον κίνδυνο και ζήτησε από την κοπέλα του να επιταχύνει το βήμα της για να φθάσουν εγκαίρως στο αυτοκίνητο.
Σχεδόν ταυτόχρονα όμως έφθασαν και οι αλλοδαποί οι οποίοι άρχισαν να τους λένε κάτι στη γλώσσα τους και να απλώνουν τα χέρια τους δείχνοντας το νεαρό κορίτσι και τη μίνι φούστα που φορούσε.
Το ευτύχημα ήταν ότι ο νεαρός άνδρας είχε προλάβει να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητο από μακριά και να ανοίξει την πόρτα για να βάλει μέσα την κοπέλα του.

Kυβερνήτης του Τέξας : "Να διώξουμε τη Τουρκία από το ΝΑΤΟ. Ισλαμιστές τρομοκράτες οι ηγέτες της"

Ο κυβερνήτης του Τέξας και πιθανός ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για τη προεδρία των ΗΠΑ Rick Perry είπε ότι “ίσως ήρθε η ώρα να διώξουμε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ”, και αποκάλεσε τους ηγέτες της χώρας «ισλαμιστές τρομοκράτες».

Ο Perry έκανε αυτά τα σχόλια κατά τη διάρκεια ενός debate που είχε οργανώσει το Fox News στο διαδίκτυο.

Ο συντονιστής Bret Baier αναφερόμενος στη Τουρκία και στο ισλαμικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) έκανε λόγο για αυξανόμενο αριθμό δολοφονιών γυναικών, για τη μείωση της ελευθερίας του Τύπου στη χώρα και την επιδείνωση των σχέσεων με το Ισραήλ και τη Κύπρο από την ώρα που το ΑΚΡ ανέλαβε την εξουσία και ζήτησε από τον Perry,να απαντήσει αν πιστεύει ότι η Τουρκία εξακολουθεί να ανήκει στο ΝΑΤΟ.

"Προφανώς όταν έχεις μια χώρα που κυβερνάται από κάποιους που πολλοί θεωρούν ότι είναι ισλαμιστές τρομοκράτες, όταν βλέπετε αυτό το είδος δραστηριοτήτων κατά των πολιτών τους, τότε ... δεν είναι μόνο χρόνος για να έχουμε μια συζήτηση σχετικά με το αν ανήκουν ή όχι στο ΝΑΤΟ, αλλά ήρθε η ώρα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, να μηδενίσουν τη βοήθεια προς αυτούς”.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΜΝΗΜΗ ΙΜΙΩΝ 2012 - ΝΥΧΤΑ ΗΡΩΩΝ.



Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2011 - 7μμ 
Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης (έμπροσθεν Λέσχης Αξιωματικών)


Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες της Χρυσής Αυγής για την μεγαλύτερη εθνική συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών

Πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού με την νεότερη Ιστορία της Πατρίδας μας και σε πείσμα των καιρών, για 17η  συνεχή χρονιά (συμπεριλαμβανομένης και της ίδιας της νύχτας των Ιμίων, όταν μια πολυμελής ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής διαδήλωσε έξω από τη Βουλή) η Αθήνα θα φωτιστεί από χιλιάδες δάδες, που συμβολίζουν τις ψυχές των Νεκρών μας, αλλά και από τις δικές μας ψυχές που λάμπουν σαν σπίθες μέσα στο σκότος της παρακμάζουσας εποχής μας. 

Χιλιάδες γαλανόλευκες θα δώσουν το χρώμα της Νίκης στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και τα συνθήματα μας που θα αντηχούν στον Αττικό ουρανό θα δώσουν το σάλπισμα για μια νέα χρονιά αγώνων για την Πατρίδα. Μια χρονιά που δικαιωματικά θα ανήκει σε κάθε αληθινό Έλληνα και Ελληνίδα!

Καλούμε λοιπόν κάθε Πατριώτη το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 να πει ΟΧΙ στη διεφθαρμένη εξουσία και να πάρει μέρος σε μια εμπειρία που δε θα ξεχάσει ποτέ!
Να τιμήσει μαζί μας αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους με μόνο αντάλλαγμα την Ελευθερία της Πατρίδας μας!



Γραφείο Τύπου
Λαϊκού Συνδέσμου
Χρυσή Αυγή

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=7IiJs-Fc0Zw

 


Τρέμουν την παρέλαση : Ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών εμπρός από τα λαμόγια


Έχει …χαθεί η μπάλα στη κυβέρνηση! Η χώρα καταρρέει και αυτό που τους απασχολεί είναι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και οι αντιδράσεις που μπορεί να προκληθούν από το κόσμο! Τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου φαίνεται ότι …πόνεσαν πολύ και τώρα η κυβέρνηση Παπαδήμου …παίρνει τα μέτρα της!!!

Με έγγραφό της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης, δύο μήνες πριν από τη παρέλαση (!) καθορίζονται πόσα και ποια άτομα θα βρεθούν στη παρέλαση!Οκτακόσια άτομα με ονομαστικές (!!!) προσκλήσεις θα κάθονται απέναντι από την εξέδρα των επισήμων!

Με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις οικογένειες τους.

Άτακτη χρεοκοπία και δραχμή σε 10 εβδομάδες


Τα σενάρια επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή επανήλθαν δριμύτερα. Οι Sunday Times σε ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι η Ελλάδα ενδέχεται να “πτωχεύσει ατάκτως” μέσα στις επόμενες 10 εβδομάδες,θέτοντας σε αμφισβήτηση την επιβίωση του ευρώ.

Η εφημερίδα δημοσιεύει αυτή την εκτίμηση με αφορμή τη κατάρρευση των συνομιλιών για το χρέος τη Παρασκευή,επισημαίνοντας ότι “η Ελλάδα δεν έχει τα 14,4 δισ. € ομολόγων που πρέπει να εξοφληθούν στις 20 Μαρτίου.

Η άτακτη χρεοκοπία θα μπορούσε να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ,γράφουν οι Βρετανοί που προβλέπουν “ανάσταση της δραχμής”.

Παρά το γεγονός,συνεχίζει το ρεπορτάζ ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες εμφανίζονται απρόθυμοι να επιτρέψουν την άτακτη ελληνική χρεοκοπία ,αυτή αποτελεί πλέον μία από τις σοβαρές επιλογές.


Η κατάρρευση ήρθε ,γράφουν οι Sunday Times όταν ο οίκος Standard & Poors μείωσε την πιστοληπτική ικανότητα των εννέα χωρών της ευρωζώνης.

Η Γαλλία και η Αυστρία έχασαν ΑΑΑ τους, υπονομεύοντας την οικονομική ευρωστία του ευρωπαϊκού ταμείου διάσωσης που δημιουργήθηκε για να στηρίξει την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ιρλανδία.

onalert.gr

ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ 66ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ.


Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 66χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της 6ης Μαρτίου 2010 μέσα στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα...

Δράστης είναι ένας 27χρονος Αλβανός, ο οποίος καταζητείται ήδη με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Σύρου, για το βιασμό και τη δολοφονία 24χρονης Ρωσίδας, στις 17 Ιανουαρίου 2008, στην περιοχή «Μεγάλη Άμμος» στη Μύκονο. Κίνητρο της δολοφονίας του 66χρονου ήταν η ληστεία.

Ο δράστης αμέσως μετά το έγκλημα έφυγε από την Ελλάδα, γι' αυτό σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή και παράλληλα γίνονται ενέργειες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος.

Μάχη στον Έβρο - Ένας Τούρκος δουλέμπορος τραυματίας


Με μαζικές ριπές απέτρεψαν στρατιώτες και οι συνοριοφύλακες στον Έβρο έναν Τούρκο δουλέμπορο να αφήσει στην ελληνική όχθη το εμπόρευμά του: Τον τραυμάτισαν στο πόδι, αφού προηγουμένως ο σκληρός δουλέμπορος (είχε πυροβολήσει πολλές φορές στο παρελθόν κατά των Ελλήνων στρατιωτών και συνοριοφυλάκων) άνοιξε πυρ με αυτόματο όπλο εναντίον τους. Τελικά η συμπλοκή κατέληξε στον τραυματισμό και τη σύλληψή του. Οι Έλληνες συνοριοφύλακες είχαν πληροφορίες ότι θα γινόταν επιχείρηση μεταφοράς λαθρομεταναστών στην περιοχή Τυχερού- Γεμιστής και παρακολουθούσαν με θερμικές κάμερες τις κινήσεις από την τουρκική πλευρά.

Η ενέδρα στήθηκε στον παραπόταμο του Έβρου Εργίνη και οι συνοριοφύλακες ζήτησαν από τους Τούρκους να παραδοθούν, ενώ στρατιωτικό τμήμα επέβλεπε την όλη επιχείρηση.

H ΚΡΗΤΗ ΗΤΑΝ ,ΕΙΝΑΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Επειδή  τα σενάρια από τους ημιμαθείς πληθαίνουν ας μάθουμε για τον μύθο που προσπαθούν να πλάσουν κάποιοι προπαγανδιστές, με πρώτους από όλους την εταιρία κινητής τηλεφωνίας Vodafone που σε διαφημιστικό της σποτ εμφάνιζε όλως τυχαίως την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης ως ανεξάρτητο κράτος.
Ιστορική χρονιά για την Κρήτη θα είναι το 2013. Τότε θα συμπληρωθούν εκατό χρόνια από την Ένωση με την Ελλάδα.
Από την ημέρα (1η Δεκεμβρίου 1913) που η ελληνική σημαία υψώθηκε στο φρούριο Φιρκά, στο παλιό λιμάνι των Χανίων. Και η επέτειος αυτή πρέπει να τιμηθεί με λαμπρές εκδηλώσεις.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Η "κηδεία της Ελλάδας" κεντρικό θέμα σε καρναβάλι στα Σκόπια.



Η «κηδεία της Ελλάδας», όπως αποκαλέστηκε από τους διοργανωτές και συμμετέχοντες, αποτέλεσε το κεντρικό θέμα του φετινού καρναβαλικού εθίμου στην κωμόπολη Βέβτσανι της ΠΓΔΜ ( πρόκειται για πρωτοχρονιάτικο έθιμο με το Ιουλιανό Ημερολόγιο).

Στη διάρκεια καρναβαλικής παρέλασης χθες το βράδυ στην κωμόπολη αυτή, παρουσιάστηκε ένα φέρετρο, τυλιγμένο με τη σημαία της Ελλάδας και με ένα κηδειόχαρτο στο οποίο αναφερόταν μεταξύ άλλων: «Καλά νέα. Απρόσμενα, μετά από μακροχρόνια ενόχληση, μας άφησε ο αγαπητός μας γείτονας, πρώην τουρκική επαρχία - Ελλάδα ή Γιουνανιστάν ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί - στην ηλικία των 181 χρόνων. 1830 (Πρωτόκολλο του Λονδίνου) - 2011 (Χάγη). Η κηδεία θα λάβει χώρα στο κέντρο του Βέβτσανι στις 13 και 14 Ιανουαρίου. Οι πενθούντες: Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ, Ρωσία, Σερβία...» Μάλιστα, μεταξύ των «πενθούντων» στο κηδειόχαρτο αναγράφονται και ονόματα δημοσιογράφων της ΠΓΔΜ οι οποίοι έχουν εκφράσει μετριοπαθείς θέσεις για την εκκρεμότητα της ονομασίας.

Ιρανός «λαθρομετανάστης» με λιμουζίνα, σοφέρ , και 370.000 ευρώ μετρητά!!!


Ο Ιρανός που εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στο λιμάνι της Πάτρας δεν είχε καμία σχέση με τους εκατοντάδες Ιρακινούς και Ιρανούς συμπατριώτες του που συνωστίζονται ο ένας πάνω στον άλλο σε άθλια παραπήγματα δίπλα από τα πλοία του λιμανιού, επιβιώνοντας κάτω από δραματικές συνθήκες.

Κατέβηκε από μια πολυτελέστατη λιμουζίνα την οποία οδηγούσε σοφέρ και το ντύσιμο του...έβγαζε μάτι. Έτσι τον έβαλαν στο μάτι και οι αστυνομικοί οι οποίοι και τελικά τον συνέλαβαν καθώς ανακάλυψαν πως τόσο το τούρκικο του διαβατήριο όσο και τα έγγραφα που τον εμφάνιζαν ως κάτοικο Γερμανίας ήσαν παραποιημένα! Είχαν μεν γνήσιες σφραγίδες υπήρχε όμως αλλαγμένη φωτογραφία. 

Σύμφωνα με το dete.gr αμέσως σήμανε συναγερμός και διατάχτηκε η κράτηση του μυστηριώδους επισκέπτη ενώ επάνω του βρέθηκαν περίπου 370.000€. Ο ίδιος έλεγε πως τα χρήματα ήταν δικά του.

Στα Σκόπια οι αναρχικοί ειναι εθνικιστές;;

Σκοπιανός Αναρχικός-Εθνικιστής καίει Ελληνική Σημαία


Υποτίθεται ότι "αναρχικός" είναι κάτι αντίθετο με τον "εθνικιστή". Έτσι δεν είναι; Γιατί όμως οι αναρχικοί της FYROM, που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες να παρελαύνουν στο καρναβάλι του vevcani, έχουν στις μπλούζες τους, το εθνικιστικό ιδεολόγημα της
 "Ενωμένης Μακεδονίας";
Πώς διάολο συνδυάζουν το "Α" των αναρχικών και την αλυσίδα στη μύτη με τον αλυτρωτικό χάρτη του κομμουνιστικού μεγαλοϊδεατισμού; Μας μπέρδεψαν...