Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ «ΔΙΚΗΣ» ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
 «Όταν  ξεκινήσαμε  την  Επανάσταση,  ο  κόσμος  μας  έλεγε  τρελούς». 
Ο Κολοκοτρώνης, τον Σεπτέμβριο του 1833, φυλακίσθηκε  στο Ναύπλιο, 
από τους τότε  διεφθαρμένους "δικαστές", με εντολή ξένων δυνάμεων.
ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ  ΤΟΥ  ΠΟΙΝΗ.   
Στα  απομνημονεύματά  του  ο  Γέρος  του  Μοριά  γράφει:
« Μ’ έβαλαν 9 μήνες φυλάκιση, χωρίς να βλέπω κανέναν εκτός από τον δεσμοφύλακα μου.  Δεν ήξερα τόσους μήνες τι γίνεται έξω, ποιός ζει, ποιός πεθαίνει, ποιόν άλλον έχουνε φυλακισμένο. 
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ  ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.
Ποτέ δεν πίστευα ότι θα φτάσουν σε τέτοιο σημείο ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ».

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ - Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ.
ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΗΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ. 
ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 21 Η ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ : ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΜΠΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

 ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Viktor Orbán στις 15 Μαρτίου 2016, επ’ ευκαιρία του εορτασμού για τα 168 χρόνια από τον αγώνα για την Ανεξαρτησία εναντίον των Αψβούργων (1848–49):

Η μοίρα των Ούγγρων έχει γίνει συνυφασμένη με εκείνη των εθνών της Ευρώπης και έχει εξελιχθεί να είναι τόσο πολύ μέρος της Ένωσης ώστε σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένας λαός - συμπεριλαμβανομένου του ουγγρικού λαού – που να μπορεί να είναι ελεύθερος, αν η Ευρώπη δεν είναι ελεύθερη. Και σήμερα η Ευρώπη είναι τόσο εύθραυστη, αδύναμη και ασθενική σαν «ένα λουλούδι που κατατρώγεται από ένα κρυφό σκουλήκι». Σήμερα, 168 χρόνια μετά τους μεγάλους πολέμους της Ανεξαρτησίας των ευρωπαϊκών λαών, η Ευρώπη, το κοινό μας σπίτι δεν είναι ελεύθερη! Κυρίες και κύριοι, η Ευρώπη δεν είναι ελεύθερη. Επειδή η ελευθερία αρχίζει με το να λες την αλήθεια. Σήμερα στην Ευρώπη, είναι απαγορευμένο να πεις την αλήθεια.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

http://www.thetoc.gr/images/articles/1/article_39992/ta-nera-tis-broxis-apeiloun-tin-akropoli.w_hr.jpg
ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ Κ.Τ.Λ  ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ  Κ.Τ.Λ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ.
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ.
ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ .
ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ;;
ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ -  Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ - Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Ποιοι έβαναν τις μπομπες, ρε αλληλέγγυοι;


Πως είπατε; Ορίστε; Παρακαλώ;

Βόμβες λέει στις Βρυξέλλες. Και μαλιστα στο μετρό;
Εκεί που θα μπορούσε να βρίσκεται το παιδάκι σου κυρία συριζαία μου, επειδή [ ας πούμε] έτυχε να πάγει για εράσμους...

Α, ναι;
Εικοσι ένας νεκροί κυρία μεταναστολάγνα μου κι ακόμα δεν έχει τελειώσει το μέτρημα;
Και ξέρετε κυρίες και κύριοι αλληλέγγυοι, την ώρα που εσείς τρέχατε να μοιράσετε τα φάρμακα, τα ψωμιά και τα μακαρόνια στους καημένους τους πρόσφυγες, κάποιοι από δαύτους, σχεδίαζαν μια μαζική δολοφονία.
Όπου μπορεί εψές να μην ήταν το δικό σας παιδάκι θύμα τους, αλλά μπορεί να είναι αύριο...

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Πρωτοφανής και θυελλώδης επίθεση του Στρατηγού ε.α. Φράγκου Φραγκούλη στην πολιτική κατάσταση διάλυσης της χώρας που έφερε η Κυβέρνηση ΣΫΡΙΖΑ, με ξαφνική μεταμεσονύχτια παρέμβασή του στην εκπομπή "Βραδιάζει" του Αχιλλέα Αλσανίδη και με προσκεκλημένο το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, στο Μετρόπολις 95,5, ξημερώματα 20ης-3-2016 μ.Χ., Κυριακή της Ορθοδοξίας!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΒΙΝΤΕΟ : ΑΓΡΙΟ "ΞΥΛΟ" ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΕ ΜΟΥΖΑΛΑ - ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ

ΤΑ "ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΟΤΑΝ ΣΑΝ ΠΟΡΔΗ.
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε με δυναμικό ύφος την εθνοπροδοτική πολιτική του Σύριζα για τα εθνικά θέματα και το λαθρομεταναστευτικό σήμερα στη βουλή. 
Κατηγόρησε τον Μουζάλα πως έχει διαπράξει εθνική προδοσία και δήλωσε πως η μελλοντική εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα τον απελάσει στα Σκόπια. 
Στις δυναμικές καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη, αντέδρασε ως συνήγορος του Σύριζα ο βουλευτής της ΝΔ Κικίλιας! Για να λάβει τις δέουσες απαντήσεις από τον εκπρόσωπό μας, που τον αποκάλεσε "ανόητο, άθλιο και ξεφτιλισμένο"

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ : ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ.

ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ
Απάντηση κεραμίδα σε αριστερούς που με ηλίθιες δικαιολογίες προσπαθούν να θολώσουν τα νερά για να κρύψουν / διαστρεβλώσουν για άλλη μία φορά ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ _ Ο Πρόεδρο Ερυθρού Αλεξανδρούπολης κ. Γιώργο Κουκουράβα επιβεβαιώνει ότι ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΟΓΩ ΣΤΑΥΡΟΥ οι ΛΑΘΡΟ 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :