Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Αλήθεια πόσοι θα βγούν στους δρόμους για την 15χρονη Μυρτώ όπως έπραξαν και για τον Γρηγορόπουλο;;


Πόσοι θα βγούν στους δρόμους για τους 31 Ελλήνες και Ελληνίδες που δολοφονήθηκαν απο αλλοδαπούς και για εκατοντάδες άλλους που κακοποιήθηκαν άγρια και βιάστηκαν όπως η άτυχη Μυρτώ;;
H συγκλονιστική υπόθεση της βάρβαρης κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο πριν από μερικές ημέρες από άγνωστο άτομο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο αφού το θύμα είχε βρεθεί χτυπημένο τσακισμένο και σεξουαλικά κακοποιημένο σε τέτοιο βαθμό που οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην βαρβαρότητα και την εκδικητική μανία των χτυπημάτων του άγνωστου δράστη. 

Όταν η Αστυνομία του νησιού κατέληξε μετά από έρευνα DNA σε μερικούς υπόπτους μεταξύ των οποίων ήταν και ένας Πακιστανός κάποιοι γέλασαν ειρωνεύτηκα λέγοντας ότι κάποιος «κακόμοιρος» αλλοδαπός θα την πληρώσει.

Όταν οι επιστημονικές και καθόλα αδιαμφισβήτητες έρευνες της Αστυνομίας έδειξαν ότι ο βασικός ύποπτος ήταν ένας 21χρονος Πακιστανός κάποιοι «προοδευτικοί» συμπατριώτες μας έγραφαν σε μπλόγκς ότι, «ορίστε που οι υποψίες τους επαληθεύονται, ότι η Αστυνομία  πάει να φορτώσει στον αλλοδαπό την υπόθεση».

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ .ΗΘΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘYΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ


ΑΦΟΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ DNA Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ "ΔΡΑΚΟΣ" ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ. ΗΘΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘYΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
Απο newsit
Το DNA "μίλησε"! Ο 21χρονος αλλοδαπός κακοποίησε και "σακάτεψε" την 15χρονη Μυρτώ
- Σύμφωνα με πληροφορίες ο 21χρονος άντρας φέρεται να έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του
- Σε εξέλιξη η μεταγωγή του δράστη στη Σύρο
- Ταυτοποιήθηκε και το δεύτερο δείγμα DNA με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στην άτυχη κοπέλα
- Στις 19.30 οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ. ΑΣ
- Ανακοίνωση με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή

Το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο ξετυλίχθηκε, καθώς πλέον η αστυνομία έχει στα χέρια της τον 21χρονο αλλοδαπό,

TO DNA ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΩΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.


ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ .
ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;; ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ;;
Aπο enikos.gr :
Με τη σύλληψη του 21χρονου Πακιστανού τον οποίο αναζητούσαν οι Αρχές, τα ξημερώματα, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, οι Αστυνομικοί εκτιμούν ότι θα δώσουν απαντήσεις, και εκτιμούν ότι έχουν τη «λύση» του γρίφου, στο τι συνέβη στη 15χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, η οποία εντοπίσθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στη βραχώδη πλευρά της Νέας Χρυσής Ακτής στην Πάρο, και για 13ημέρες δίνει μάχη ζωής, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αττικόν».

Η σύλληψη του 21χρονου Πακιστανού, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στα Νότια προάστια του Πειραιά, σε χώρο που είχε βρει καταφύγιο, από τις 27/07 ημερομηνία κατά την οποία φέρεται να είχε εγκαταλείψει το νησί της Πάρου. Όπως κατέθεσε στους Αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας της Πάρου, στην οποία εργαζόταν ως κηπουρός, και βρίσκεται λίγες δεκάδες μέτρα από το σημείο που εντοπίσθηκε τραυματισμένο το 15χρονο κορίτσι, ο Πακιστανός, επικαλέστηκε προσωπικό- οικογενειακό θέμα, το οποίο προέκυψε εκτάκτως, κι έπρεπε να φύγει. Εξοφλήθηκε, κι εγκατέλειψε το νησί, ενδεχομένως, με πρόθεση οι Αρχές να χάσουν τα ίχνη του.

Ασφαλείς πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν, ότι η σύλληψή του,

ΑΙΣΧΟΣ...ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΝΤYΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙKH ΣΗΜΑΙΑ;;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ;;
http://skopelos-news.blogspot.gr

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ -ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


Σοβαρά επεισόδια με τρεις τραυματίες σημειώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής στο Αιτωλικό μεταξύ τσιγγάνων και κατοίκων της περιοχής.
Τα επεισοδια εγιναν όταν νεαροί Τσιγγάνοι άρχισαν να πετούν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα, εξοργίζοντας τους κατοίκους. Κάποιοι από αυτούς συγκεντρώθηκαν και κατευθύνθηκαν προς τα δυτικά γεφύρια της περιοχής, προς τον καταυλισμό των τσιγγάνων, κοντά στο Κέντρο Υγείας.
Τα πνέυματα οξύνθηκαν και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Στην συμπλοκή έπεσαν και πυροβολισμοί απο την πλευρά των Τσιγγάνων με αποτελεσμα να τραυματιστουν τρεις κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.
Ανανεωση απο aerasnews:
Καζάνι που βράζει εξακολουθεί να είναι το Αιτωλικό μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα, με τις συμπλοκές μεταξύ κατοίκων της περιοχής και τσιγγάνων, που είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό τριών ανθρώπων.
Σήμερα η κατάσταση είναι καλύτερη και επικρατεί μια σχετική ηρεμία, όμως η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός αφού απ' ότι φαίνεται οι κάτοικοι δεν πρόκειται να ηρεμήσουν αν δεν λυθεί το θέμα που αντιμετωπίζουν με τις καθημερινές κλοπές και επιθέσεις που δέχονται από τους τσιγγάνους. Η αστυνομία έχει προσαγάγει κάποιους τσιγγάνους, τους οποίους έχει μεταφέρει στην ασφάλεια Μεσολογγίου όπου εξετάζονται για να βρεθούν οι υπαίτιοι των πυροβολισμών που χθες το βράδυ έπεφταν βροχή.
Να υπενθυμίσουμε ότι η ατμόσφαιρα στο Αιτωλικό ήταν τεταμένη εδώ και πολύ καιρό,

Σαν σήμερα : 4 Αυγουστου 1865 .Ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν καθιερώθηκε ως εθνικός ύμνος της Ελλάδος


Το ποίημα γράφτηκε από τον Διονύσιο Σολωμό τον Μάιο του 1823 στην Ζάκυνθοκαι ένα χρόνο αργότερα τυπώθηκε στο Μεσολόγγι. Το ποίημα συνδυάζει στοιχεία από τον ρομαντισμό αλλά και τον κλασικισμό. Οι στροφές που χρησιμοποιούνται είναι τετράστιχες ενώ στους στίχους παρατηρείται εναλλαγή τροχαϊκών οκτασύλλαβων και επτασύλλαβων. Το 1828 μελοποιήθηκε από τον Κερκυραίο Νικόλαο Μάντζαρο πάνω σε λαϊκά μοτίβα, για τετράφωνη ανδρική χορωδία. Από τότε ακουγόταν τακτικά σε εθνικές γιορτές, αλλά και στα σπίτια των Κερκυραίων αστών και αναγνωρίστηκε στη συνείδηση των Ιονίων ως άτυπος ύμνος της Επτανήσου. Ακολούθησαν και άλλες μελοποιήσεις από τον Μάντζαρο (2η το 1837 και 3η το 1839-΄40), ο οποίος υπέβαλλε το έργο του στον βασιλιά Όθωνα (4η «αντιστικτική» μελοποίηση, Δεκέμβριος 1844).

Παρά την τιμητική επιβράβευση του μουσικοσυνθέτη Μάντζαρου με τον Αργυρό Σταυρό του Τάγματος του Σωτήρα (Ιούνιος 1845) και του Διονυσίου Σολωμού με Χρυσό Σταυρό του ίδιου Τάγματος (1849), το έργο (και ειδικά η πρώτη μελοποίησή του) διαδόθηκε μεν ως «θούριος», αλλά δεν υιοθετήθηκε ως ύμνος από τον Όθωνα. Ο Μάντζαρος το 1861 επανεξέτασε για 5η φορά το έργο, αυτή τη φορά σε ρυθμό εμβατηρίου κατά παραγγελία του υπουργού Στρατιωτικών.

Όταν ο βασιλιάς Γεώργιος Α΄ επισκέφθηκε την Κέρκυρα το1865, άκουσε την εκδοχή για ορχήστρα πνευστών της αρχής της πρώτης μελοποίησης που έπαιζε η μπάντα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κερκύρας και του έκανε εντύπωση. Ακολούθως με Βασιλικό Διάταγμα του Υπουργείου Ναυτικών (υπουργός Δ. Στ. Μπουντούρης) που το χαρακτήρισε «επίσημον εθνικόν άσμα» και διατάχθηκε η εκτέλεσή του «κατά πάσας τας ναυτικάς παρατάξεις του Βασιλικού Ναυτικού». Επίσης ενημερώθηκαν οι ξένοι πρέσβεις, ώστε να ανακρούεται και από τα ξένα πλοία στις περιπτώσεις απόδοσης τιμών προς τον βασιλιά της Ελλάδας ή την Ελληνική Σημαία. Από τότε θεωρείται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδας.

Σαν σήμερα : 4η Αυγούστου 1936 .Η Εθνική Επανάσταση του Ιωάννη Μεταξά.


Το βράδυ της 4ης Αυγούστου 1936 έκλεισε μια κοινοβουλευτική περίοδος πολιτικής διακυβερνήσεως είτε με τη μορφή της Βασιλευόμενης Δημοκρατίας είτε με τη μορφή της Προεδρευομένης Δημοκρατίας, είτε ακόμη με τη μορφή της Στρατιωτικής Δικτατορίας, π.χ. δικτατορία Πλαστήρα ( 1922 ), δικτατορία Πάγκαλου ( 1926 ).

Ο Ιωάννης Μεταξάς κληθείς από τον Βασιλέα Γεώργιο Β΄ ανέλαβε την πρωθυπουργία τον Απρίλιο του 1936 και στις 16 Απριλίου πήρε πανηγυρικά ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή. Και τα δύο κόμματα, Λαϊκό και Φιλελεύθερο (Βασιλικοί και Βενιζελικοί ), κυριολεκτικώς τον υπερψήφισαν με 241 ψήφους υπέρ, 16 κατά και 4 αποχές, βλέποντας στο πρόσωπό του τον ηγέτη εκείνο ο οποίος θα μπορούσε να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και τον διχασμό στον οποίο εκείνα την είχαν φέρει. Ο απόστρατος στρατηγός Μεταξάς, ηγέτης της Βασιλικής παρατάξεως κατά την περίοδο του Διχασμού, ήταν αρχηγός του κόμματος των Ελευθεροφρόνων το οποίο είχε λάβει ποσοστό 3,94% κατά τις εκλογές του Ιανουαρίου 1936. Παρ’ όλα αυτά υπερψηφίστηκε και έτυχε παλλαϊκής αναγνωρίσεως, που μπορεί να κατανοήσει οποιοσδήποτε αναγνώσει τουλάχιστον τις εφημερίδες του Ιανουαρίου 1941, τότε που πέθανε ο Μεταξάς, ή θα διαπιστώσει εάν παρακολουθήσει από τα «επίκαιρα» της εποχής τη συμμετοχή του λαού στην κηδεία του (βεβαίως τα αφιερώματα σε εκείνη την ιστορική περίοδο που γίνονται σε τηλεοπτικές εκπομπές επιμελώς προνοούν να μην μεταδίδουν τις σκηνές αυτές).

Μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 1936 οι δύο κυρίαρχες πολιτικές παρατάξεις δεν μπορούσαν να σχηματίσουν αυτοδύναμη κυβέρνηση και ρυθμιστής στις εξελίξεις αναδείχθηκε το Κ.Κ.Ε., το οποίο δια πρώτη φορά ήρθε σε συμφωνία με αστικό κοινοβουλευτικό κόμμα στις εκλογές για το Προεδρείο της Βουλής με το περίφημο «Σύμφωνο» Σοφούλη-Σκλάβαινα. Ο κομμουνισμός έχοντας τις ρίζες του στην εβραϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης ήδη είχε δράσει αντεθνικά κατά την Μικρασιατική Εκστρατεία...

ΦΡΙΚΗ :ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ .


ΟΡΙΣΤΕ O "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΘΕΡΜΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 
Απο newsbeast :
Ένα ζευγάρι πακιστανικής καταγωγής καταδικάστηκε σήμερα από βρετανικό δικαστήριο σε ισόβια κάθειρξη επειδή σκότωσε πριν εννέα χρόνια την 17χρονη κόρη του στραγγαλίζοντάς την διότι δεν ενέκρινε τον «δυτικό» τρόπο ζωής της.

Το δικαστήριο του Τσέστερ, στη βορειοδυτική Αγγλία, καταδίκασε σε 25 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή τον Ιφτιχάρ Άχμεντ, 52 ετών, και τη σύζυγό του Φαρζάνα, 49 ετών, καθώς τους έκρινε ένοχους για τη δολοφονία της κόρης τους Σαφιλέα τον Σεπτέμβριο του 2003.

Η μαρτυρία της Αλέσα, μιας από τις αδελφές της Σαφιλέα, καθώς και οι επιστολές που είχε γράψει μια άλλη αδελφή του θύματος σε μια φίλη της έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση του δικαστηρίου.

Η Αλέσα Άχμεντ, 23 ετών, δήλωσε στο δικαστήριο ότι ήταν παρούσα στη δολοφονία της αδελφής της και ότι τα επόμενα χρόνια ζούσε υπό καθεστώς τρομοκρατίας.

Η Σαφιλέα είχε ζητήσει καταφύγιο από τις κοινωνικές υπηρεσίες επτά μήνες προτού δολοφονηθεί,

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

81,5 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο μας στοιχίζουν οι αλλοδαποί φυλακισμένοι!!!!


ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ TΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ

Στο απίστευτο ποσό των 81,5 εκατ. ευρώ φτάνουν τα έξοδα του ελληνικού Δημοσίου για τη συντήρηση των 7.400 αλλοδαπών φυλακισμένων στις ελληνικές φυλακές κάθε χρόνο. Δεν φτάνει δηλαδή που οι συγκεκριμένοι κακοποιοί αποτελούν πληγή για την κοινωνία, αλλά πρέπει να επιβαρυνόμαστε και για τη συντήρησή τους.
Χωρίς πλάκα, οι κατάδικοι πρέπει να πληρώνουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Όχι μόνο της συντήρησής τους. Αλλά και όσα ξόδεψε το κράτος για να τους εγκλείσει. Οι ληστές και κλέφτες έχουν απόθεμα. Όσοι το στερούνται, να εργάζονται στις φυλακές με ανάλογο ημερομίσθιο. Πληρώνουμε τόσα κερατιάτικα, θα πρέπει να συντηρούμε και όσους μας πλήττουν;




Παναγιώταρος: Στέλεχος της ΑΤΕ ειχε βγάλει 8 εκ. ευρώ στο εξωτερικό; Προβόπουλος : Είναι 10 τα εκ. ευρώ.



Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος απηύθυνε σήμερα τα εξής ερωτήματα στον Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Προβόπουλο στην διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής:
- Τι πρόκειται να γίνει με τα 200 εκατομμύρια ευρώ που έχουν δανειστεί τα κόμματα από την Αγροτική;
- Υπάρχει πρόβλεψη διακανονισμού των χρεών των αγροτών; Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η διαγραφή ΟΛΩΝ των αγροτικών χρεών, όπως ακριβώς είχε συμβεί και επί καθεστώτος 21ης Απριλίου.
- Ποιο θα είναι το μέλλον των εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα και τις θυγατρικές της;
- Υπάρχει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΤΕ που μετέφερε 8 εκατομμύρια ευρώ από τον προσωπικό του λογαριασμό στο εξωτερικό; 

H απάντηση Προβόπουλου:
Σε υψηλόβαθμο στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας για το οποίο υπάρχουν καταγγελίες πως έχει βγάλει σε τράπεζες του εξωτερικού, το ποσό των 10.000.000 ευρώ, αναφέρθηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος Ο κ. Προβόπουλος, κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής είπε πως: «Η ΤτΕ δέχθηκε καταγγελία, που ανέφερε ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας, πολύ υψηλόβαθμο, έβγαλε τους περασμένους μήνες δέκα εκατ. ευρώ. Αμέσως προχωρήσαμε στους σχετικούς ελέγχους. Δεν μπορώ να πω τα ευρήματα της έρευνας, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι έχουν σταλεί στις αρμόδιες αρχές, για να ελεγχθεί η νομιμότητα των κινήσεων».

Χρυσή Αυγή - newsnow.gr

ΠΑΚΙΣΤΑΝ :12ΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ


ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;;

Aπο http://olympia.gr/:
Οι βιαστές δεν έχουν συλληφθεί λόγω της συμμετοχής τους σε μαχητική μουσουλμανική οργάνωση του Πακιστάν!
Σύμφωνα με την ασιατική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (AHRC) οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές αρνούνται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια – αρνούνται ακόμα και τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο που απαιτείται μετά από καταγγελία βιασμού-  και ο λόγος είναι πως ένας από τους βιαστές του κοριτσιού ισχυρίζεται ότι …έχει παντρευτεί το κορίτσι κατά τη διάρκεια της απαγωγής του!!! Η αλήθεια είναι ότι η αστυνομία δεν διώκει τις Ισλαμικές μαχητικές οργανώσεις και αυτού του είδους οι απαγωγές έχουν πλέον καθιερωθεί!
Το 12χρονο κοριτσάκι αρνείται ότι κάποιος γάμος έλαβε χώρα κατά την 8μηνη απαγωγή του. Το αποκορύφωμα της αδιαφορίας των πακιστανικών αρχών είναι ότι η αστυνομία …προειδοποίησε τους γονείς του κοριτσιού να …παραδώσουν το κορίτσι τους στον ‘νόμιμο’ σύζυγό του ώστε να αποφύγουν την ποινική δίωξη που ενδέχεται να κατατεθεί εναντίον τους από τον βιαστή (!!!).

Η μικρή Άννα (το επίθετο παρακρατείται), είναι μια 12χρονη χριστιανή, κόρη του Arif Masih, οδοκαθαριστή στην Lahore, την πρωτεύουσα της επαρχίας Punjab. Η Άννα απήχθει από δύο Μουσουλμάνους στις 24 Δεκεμβρίου 2010, μία ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα. Σύμφωνα με την έκθεση που έστειλε η Μειονοτική Κίνηση του Πακιστάν,

ΕΛΕΟΣ!!! ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ


Ολα τα περιμέναμε από τους Τούρκους, αλλά ότι θα έφταναν στο σημείο να αμφισβητήσουν και -κυρίως- να διεκδικήσουν την Ολυμπιακή Φλόγα, το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε...
Μοιάζει απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό, αλλά και επίσημο, καθώς δια στόματος του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν και μάλιστα σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, ειπώθηκε το αμίμητο... Πως η Φλόγα ανήκει στην Τουρκία και θα πρέπει να της επιστραφεί...
Μάλιστα, οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι στην Αττάλεια υπάρχει βουνό που το έχουν ονομάσει Όλυμπο και ότι σε αυτή την περιοχή της Αρχαίας Λυκείας, ανάβουν φωτιές με φυσικούς τρόπους εδώ και χιλιάδες χρόνια, λόγω της ύπαρξης μεθανίου στο υπέδαφος.
Βέβαια, το γιατί οι Τούρκοι θυμήθηκαν το 2012 να δημιουργήσουν τέτοιο θέμα, αποτελεί ένα ερώτημα στο οποίο θα πρέπει κάποια στιγμή να απαντήσουν...
Έχει, όμως και συνέχεια ο παραλογισμός των «γειτόνων» μας. Και αυτό, διότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ερντογάν προχώρησε στην υποβολή επίσημου αιτήματος προς τη ΔΟΕ και τον Ζακ Ρογκ, για την απόκτηση των... δικαιωμάτων της Ολυμπιακής Φλόγας.
Από την πλευρά της ΔΟΕ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη αντίδραση, αν και θεωρείται βέβαιο ότι θα προκύψει πίεση προς τα στελέχη της, ώστε να βάλουν ένα τέλος και... άμεσα στους παραλογισμούς των Τούρκων.
Αξίζει, άλλωστε, να σημειωθεί ότι η Τουρκία διεκδικεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, μαζί με τη Μαδρίτη και το Τόκιο και εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τους λόγους που επιθυμεί με κάθε επισημότητα να δημιουργήσει θέμα ολυμπιακής φλόγας...

onsports.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : Ο ΖΑΓΚ ΡΟΓΚ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ .ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ" ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ Ο Νο 1 ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.

ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ


Απο iefimerida.gr :
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο, με την Αστυνομία να εστιάζει την έρευνά της σε ένα 21χρονο που θεωρείται ο βασικός ύποπτος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής διερευνούν τις τελευταίες ώρες την εμπλοκή στην εγκληματική επίθεση ενός 21χρονου Πακιστανού ο οποίος είχε θεαθεί νωρίτερα στο σημείο της επίθεσης, στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου. Μάλιστα ο 21χρονος λίγες ώρες αργότερα έφυγε εσπευσμένα με προορισμό την Αθήνα.
Ο 21χρονος αλλοδαπός εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση και το δωμάτιό του βρισκόταν σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη. Αστυνομικοί του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής πραγματοποίησαν έλεγχο στο άδειο δωμάτιο, συνέλεξαν ρούχα και αλλά αντικείμενα προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού και να συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της άτυχης 15χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο Αττικό Νοσοκοκομείο.
Σύμφωνα πάντως με ορισμένες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, ο 21χρονος αλλοδαπός φέρεται να προσήχθη τα τελευταία 24ωρα σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας για λόγους άσχετους με το συμβάν. Έτσι οι Κεντρικές υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται ήδη σε συντονισμό με το αστυνομικό τμήμα του κέντρου.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κρίνουν ως ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα τον εντοπισμό του 21χρονου ύστερα και από τις αναφορές της μητέρας του θύματος ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο κάτι που ταιριάζει στα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο νεαρός αλλοδαπός.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 21χρονος αλλοδαπός, προκειμένου να εξηγήσει την εσπευσμένη αναχώρηση του, επικαλέσθηκε ασθένεια συγγενικού του προσώπου. Πάντως αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν τους διαδοχικούς ελέγχους DNA αλλά και ανακρίσεις άλλων προσώπων σχετικά με την εγκληματική επίθεση.

Σαν σήμερα : 2 Αυγούστου 338 π.Χ - Η Μάχη της Χαιρώνειας


Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες μάχες του αρχαίου ελληνικού κόσμου. Στην Χαιρώνεια, αναμετρήθηκαν οι δυνάμεις της Μακεδονίας με αυτές των συνασπισμένων των νοτίων Ελλήνων. Η έκβαση της αναμέτρησης έκρινε το μέλλον του ελλαδικού χώρου για τα επόμενα 100 χρόνια.

Βρισκόμαστε στο 338 π.Χ. Η Μακεδονία, χάρις στις ηγετικές ικανότητες του βασιλιά της, Φιλίππου Β', έχει αναμειχθεί για τα καλά στις υποθέσεις και στους παραδοσιακούς θεσμούς των Ελλήνων του νότου. Όχι μόνο έχει καταφέρει μετά από πολύχρονες και συντονισμένες προσπάθειες να εγκαταστήσει φιλικά προς αυτόν καθεστώτα σε διάφορες πόλεις, αλλά πλέον η Μακεδονία συμμετέχει και στο Αμφικτυονικό Συνέδριο των Δελφών.

Όπως είναι φυσικό υπήρχαν δυνάμεις που αντέδρασαν στην «νέα αυτή τάξη πραγμάτων». Πρωτοπόρος, ήταν η Αθήνα, ενώ ακολούθησε η Θήβα, αλλά και άλλες δυνάμεις της Θεσσαλίας. Ο Φίλιππος αποφάσισε πως ήταν στιγμή για να επιβάλλει την «τάξη» και να δείξει πως κανείς δεν μπορούσε να αμφισβητήσει την δύναμή του. Με κινήσεις αστραπή κατέκτησε το φθινόπωρο του 339 π.Χ. την Ελάτεια της Φωκίδας που βρίσκεται σήμερα στον νομό Φθιώτιδας.

ΚΟΥΒΕΛΕ, ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΗΣ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Οι  Ολυμπιακοί Αγώνες, οι δικοί μας αγώνες, καταγράφουν το ξεκίνημά τους το 776 π.Χ. στην Ολυμπία. Η αναβίωσή τους, χρονολογείται στα τέλη του 19ου αιώνα από τον Γάλλο Pierre Frιdy, Baron de Coubertin. Πιο συγκεκριμένα, σε ένα συνέδριο στο Παρίσι τον Ιούνιο του 1894 αποφασίσθηκε να διεξαχθούν οι πρώτοι Ολυμπιακοί αγώνες το 1896 στην Αθήνα, την πρωτεύουσα της χώρας που τους γέννησε. Από τότε, διεξάγονται οι Ολυμπιακοί αγώνες κάθε τέσσερα χρόνια σε διαφορετική χώρα. Ωστόσο, πολλές φορές κατά το παρελθόν ο σκοπός ύπαρξης των Ολυμπιακών αγώνων  που προβάλουν το Ολυμπιακό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι, αμαυρώθηκε ένεκα πολιτικών σκοπιμοτήτων και πολέμων. 
Οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2012 τελούνται στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλες τις χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα με πολυάριθμη αποστολή. Στις Ολυμπιάδες των τριάντα τελευταίων ετών οι αποστολές μας έχουν καταγράψει περιφανείς άθλους και πολλές φορές η γαλανόλευκη σημαία μας αναρτήθηκε στον υψηλότερο ιστό των επιτυχιών ενώ το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου συνέγειρε τις καρδιές των Ελλήνων όλου του κόσμου.
Αυτοί οι αθλητές και οι αθλήτριες,κοπιάζουν αθλούμενοι επί πολλά χρόνια για να μπορούν να συμμετάσχουν σε μια Ολυμπιάδα. Ασχολούνται με την αμέριστη συμπαράσταση των γονιών τους από την παιδική τους ηλικία με τον αθλητισμό.

Χρυσή Αυγή :Απάντηση σε Κουβέλη και για τα νέα μέτρα που επιβάλει η τρόικα στη συγκυβέρνηση


Απάντηση σε Κουβέλη: Να τεθεί εκτός νόμου το μνημόνιο και οι υπηρέτες του!

Έχουν χάσει κάθε μέτρο από την κακιά λύσσα τους τα ορφανά του πρώην τυράννου και αιματοβαμμένου χασάπη Τσαουσέσκου (που τώρα συγκυβερνούν στην μνημονιακή συγκυβέρνηση της… Νεοδημοκρατικής Αριστεράς) με το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και την απήχηση που έχει στην ελληνική κοινωνία! Σε τέτοιο βαθμό που απαιτούν από τα συνεταιράκια τους στη εν Μνημονίω συγκυβέρνηση να θέσουν… εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, επειδή μοιράζει τρόφιμα στους Έλληνες! Η απάντησή μας προς τα… ορφανά: Εκτός νόμου να τεθεί το Μνημόνιο και οι υπηρέτες του, που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό!

Για τα νέα μέτρα που επιβάλει η τρόικα στη συγκυβέρνηση

Έληξε η κακόγουστη παράσταση της συγκυβέρνησης. Ξεκινά νέα αντιλαϊκή επίθεση με στόχο την οριστική κινεζοποίηση του ελληνικού λαού. Ή θα αντισταθούμε ή θα απωλέσουμε οριστικά τα κοινωνικά κεκτημένα και την εθνική μας κυριαρχία.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

H Χρυσή Αυγή για τη συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη και την αποδέσμευση 1.500 αστυνομικών



Για τη συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη
Σε δύο πράγματα συμφωνούν οι 3 αρχηγοί της συγκυβέρνησης: στην απόλυτη υποταγή στον ξένο παράγοντα και στην αδυναμία χάραξης ανεξάρτητης εθνικής πολιτικής. Τα αντιλαϊκά μέτρα εντείνονται και την ίδια ώρα ο εθνικός μας πλούτος παραμένει ανεκμετάλλευτο

Για την αποδέσμευση 1.500 αστυνομικών
Το μέτρο είναι απολύτως ορθό, αν φυσικά εφαρμοστεί στην πράξη. Πρέπει επίσης να λυθούν τα χέρια της Αστυνομίας και ο Έλληνας Αστυνομικός να αποκτήσει δικαίωμα χρήσης του ατομικού του οπλισμού. Μόνο έτσι θα αντιμετωπιστεί η βαριά εγκληματικότητα, η οποία συνιστά πλέον ασύμμετρη απειλή.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ: "ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ"!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ! ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ! ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Η ΣΥΡΙΑΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ- ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ- ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ. ΒΙΝΤΕΟ-ΦΡΙΚΗ!

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩϊ... ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ... ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΟΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ "ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ" ΗΜΙΓΥΜΝΟΙ, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΑΛΛΑΧ ΑΛ ΑΚΜΠΑΡ" ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ... ΦΡΙΚΗ... ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ: ΧΥΜΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑ.



 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ: ΧΥΜΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://www.lakoniacoop.gr/gr/?page=3&category=180

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ.

 
 
του Μάκη Βραχιολίδη- Διερχόμεθα τις ημέρες του Ραμαζανίου, της μεγάλης μηνιαίας περιόδου νηστείας και προσευχής των Μουσουλμάνων, η οποία άρχισε στις 20 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 19 Αυγούστου. 


Με αφορμή αυτή την εορτή, οι μουσουλμάνοι ετοιμάζουν στην Αθήνα εντυπωσιακή και ογκώδη παρουσία, η οποία θα φτάσει ίσως και ξεπεράσει τους 150.000 πιστούς του Μωάμεθ! Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται μουσουλμάνοι από όλα τα σημεία της Ελλάδος οι οποίοι και θα κατακλύσουν για 3 τουλάχιστον ημέρες, κάθε γωνιά της Αθήνας με αφορμή την τριήμερη γιορτή κχιντ-αλ-φιτρ που στα αραβικά λέγεται κχιντ-αλ-σαρκχίρ, και σηματοδοτεί το τέλος της νηστείας του Ραμαζανίου. Το χαρακτηριστικό της φετινής εορτής των μουσουλμάνων, είναι ότι αυτή συμπίπτει χρονικά με την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 15 Αυγούστου.

Αυτός είναι και ο σημαντικός λόγος, για τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ισλαμιστές σκοπεύουν να δημιουργήσουν εικόνα πυγμής στο κέντρο της Αθήνας, προκαλώντας με τις παταγώδεις συγκεντρώσεις τους το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων και των χριστιανών απανταχού του κόσμου, οι οποίοι στις 15 Αυγούστου εορτάζουν την Κοίμηση της Θεοτόκου, ή αλλιώς, Πάσχα του Καλοκαιριού.

Η μουσουλμανική κοινότητα έχει ήδη έρθει σε προχωρημένες συζητήσεις με τις διοικήσεις, τόσο του Ολυμπιακού Σταδίου (ΟΑΚΑ) όσο και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) για την παραχώρησή τους, ενόψει των τριήμερων εκδηλώσεών τους. Την ίδια ώρα, η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων, έχει δώσει την συγκατάθεσή της για παραχώρηση και των δύο χώρων! Την συγκατάθεσή τους έχουν δώσει και τα συναρμόδια Υπουργεία, Παιδείας, Εσωτερικών, Πολιτισμού-Αθλητισμού και Δημοσίας Τάξεως, στα πλαίσια του σεβασμού των θρησκευτικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του ανθρώπου!

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ο ΛΑΘΡΟΚΑΜΙΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κάτοπιν εντολής του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Κουβέλη της συγκυβέρνησης του μνημονίου, εξέδωσε μία άθλια διαταγή απαγόρευσης της σημερινής διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Η απάντησή μας δόθηκε μέσα απ' τα στόματα χιλιάδων Ελλήνων που παρέλαβαν σήμερα τόνους ελληνικών τροφίμων δωρεάν και ταυτόχρονα αποδοκίμασαν έντονα τη δημοτική αρχή. Ο συνήγορος του λαθρομετανάστη δεν έχει πρόβλημα όταν ξεφτιλίζεται η ιστορική πόλη των Αθηνών από παρελάσεις ξεβράκωτων και από το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών. Ακόμη πιο θλιβερή ήταν η στάση του Α-50 (αρχηγού της αστυνομίας Παπαγιαννόπουλου) που ενοχλήθηκε από τα οχήματα με τα τρόφιμα, δεν ενοχλείται όμως από τα χιλιάδες κλεμμένα καροτσάκια των Πακιστανών. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να γράφει τις "απαγορεύσεις" των κάθε λογής καμίνηδων, εκεί που γράφει ο ελληνικός λαός ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και βίντεο απο την σημερινή διανομή τροφίμων:

ΑΓΡΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥ ΡΚΚ


Τουρκική πόλη καταλήφθηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος της πριν λίγες ώρες από το PKK στα τουρκο-συριακά σύνορα, όπως μεταδίδει το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων "Φιράτ" και επιβεβαιώνουν ελληνικές στρατιωτικές πηγές πληροφοριών. Σε μία κλασική κίνηση στρατηγικού αντιπερισπασμού οι Κούρδοι κατάφεραν να διεισδύσουν την νύχτα στην πόλη Σέμντινλι, με πληθυσμό 58.000 κατοίκους στην επαρχία Χάκάρι, να εξουδετερώσουν την φρουρά και να ληλατήσουν κυβερνητικά κτίρια.

Οι μάχες έχουν ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες στην περιοχή και αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία αφού δεν επρόκειτο περί αιφνιδιαστικής ενέργειας, αλλά περί υποχώρησης των τουρκικών δυνάμεων.

Με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα ένα σύνταγμα του τουρκικού Στρατού που εδρεύει στην περιοχή έσπευσε προς ανακατάληψη της πόλης με την υποστήριξη ελικοπτέρων AH-1W Super Cοbra, αλλά μέχρι τώρα, όπως αναφέρει αξιόπστη πηγή της ελληνικής διακλαδικής υπρεσίας πληροφιών που έχουν εικόνα σε πραγματικό χρόνο από πηγές του ΝΑΤΟ. δεν έχεον καταφέρει τίποτα. καθώς οι προπορευόμενες μονάδες έπεσαν σε ενέδρα και ανακόπηκε η πορεία τους.

Την ώρα που πλησίαζαν τα άρματα Μ60 σε απόσταση 1 χλμ. από το κέντρο της πόλης, βλήθηκαν από αντάρτες με την χρήση πυροβόλων των 23 χλστ. Δύο από αυτά ακινητοποιήθηκαν με κατεστραμμένες ερπύστριες και τα υπόλοιπα υποχώρησαν.

Ο τουρκικός Στρατός αντεπιτέθηκε με πυρά όλλων στην συνοικία Κλέσκ και αυτή την ώρα οι μάχες μαίνονται, καθώς πέρα από τα ΑΗ-1W τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη από το Εσκί Σεχίρ κατευθύνονται ρπος την περιοχή. Στην περιοχή των λόφων Goman, Gostê και Karker οι τουρκικές δυνάμεις προσπαθήσουν να απωθήσουν τους αντάρτες του ΡΚΚ, χωρίς αποτέλεσμα..

Φυσικά το όλο σκηνικό έχει να κάνει με την κατάσταση που εξελίσσεται στην Συρία καθώς πλέον το ΡΚΚ εχει συμμαχήσει με το καθεστώς Άσαντ και δέχεται μεγάλα φορτία όπλων από την Συρία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σαν σήμερα : 1η Αυγούστου 1821 εκδόθηκε η πρώτη έντυπη εφημερίδα στην Ελλάδα


Η πρώτη έντυπη εφημερίδα στην Ελλάδα, που εκδόθηκε την 1η Αυγούστου 1821 στην επαναστατημένη Καλαμάτα. Τυπώθηκε στο μικρό τυπογραφείο, που είχε φέρει ο Δημήτριος Υψηλάντης από την Τεργέστη. «Επιστάτη και εκδότη» όρισε τον ιερωμένο Θεόκλητο Φαρμακίδη, με προϋπηρεσία στον Τύπο («Λόγιος Ερμής») και πανεπιστημιακή μόρφωση.

Στο πρώτο του άρθρο ο Φαρμακίδης σημειώνει: «Εις τας παρούσας περιστάσεις της Ελλάδος, ότε το ελληνικόν γένος, μη υπομένον τον βαρύν της τυραννίας ζυγόν, τον οποίον έφερεν αναξίως αιώνας ολοκλήρους, απεφάσισεν υπό την προστασία της Θείας Προνοίας, να πιάση τα όπλα, διά να αναλάβη την οποίαν απώλεσεν αυτονομίαν, είναι αναγκαιοτάτη εφημερίς εις την Ελλάδα εκδιδομένη».

Η «Σάλπιγξ Ελληνική» θα έχει βραχύ βίο. Ο Φαρμακίδης αποχώρησε μετά την έκδοση του τρίτου φύλλου, μη αντέχοντας τις επεμβάσεις και την προληπτική λογοκρισία. («Δεν ενέδωσα εις το δεσποτικόν μέτρον της προεξετάσεως»). Οι σχέσεις Τύπου και εξουσίας στην Ελλάδα δοκιμάστηκαν ήδη από τα χρόνια της Επανάστασης.

Στο πρώτο φύλλο της εφημερίδας δημοσιεύτηκε, μεταξύ άλλων, η Προκήρυξη του Αλέξανδρου Υψηλάντη που είχε απευθύνει από το Iάσιο στις 24 Φεβρουαρίου 1821 για την επανάσταση στη Μολδοβλαχία. Στο δεύτερο φύλλο δημοσιεύτηκε η έκκληση του Δημήτριου Υψηλάντη προς τους κατοίκους της Λεβαδειάς για ομόνοια, πολεμική εγρήγορση, καθώς και παραινέσεις, ώστε να μην κακοποιούνται άοπλοι Tούρκοι. Στο τρίτο φύλλο καταχωρίστηκε η έκκληση της Μεσσηνιακής Συγκλήτου και του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη προς τις ευρωπαϊκές Αυλές, με την οποία τους γνωστοποιείται ότι οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν για την ελευθερία τους.

Η «Σάλπιγξ Ελληνική» εξέδωσε συνολικά τρία φύλλα (1ης, 5ης και 20ης Αυγούστου 1821), τα οποία φυλάσσονται στη Βιβλιοθήκη της Βουλής.

ΕΓΕΡΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.




Ώρες-ώρες είναι να απορείς με την απύθμενη υποκρισία ορισμένων ανθρωποειδών. Στην τελετή έναρξης των olympic games σύσσωμοι οι παρευρισκόμενοι εγέρθηκαν για να τιμήσουν την βασίλισσα της αγγλίας. Εγέρθηκαν για να τιμήσουν την Ελισάβετ, την γηραλέα εγκληματία πολέμου. Η «κυρία» αυτή ήταν στον βρετανικό θρόνο όταν οι βάρβαροι συμπατριώτες της ξυλοκοπούσαν και συνελάμβαναν ανήλικα ελληνόπουλα της Κύπρου μας τα οποία διαδήλωναν υπέρ της Ενώσεως με την μάνα Ελλάδα. Στον θρόνο ήταν και όταν έστελναν στην αγχόνη τον 19χρονο ποιητή της Ελευθερίας, τον μέγα Ευαγόρα Παλληκαρίδη, αλλά και όταν έκαιγαν ζωντανό τον σταυραετό του Μαχαιρά, τον ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου. Στην ίδια θέση ήταν όταν οι άγγλοι εισέβαλαν στα Φώκλαντ για να αποκαταστήσουν υποτίθεται την έννομη τάξη την οποία είχε παραβιάσει η Αργεντινή. Στα βασιλικά ανάκτορα βρήκε την εν λόγω «κυρία» η ισοπέδωση της Σερβίας με βόμβες από απεμπλουτισμένο ουράνιο, αλλά και οι εισβολές στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, πόλεμοι στους οποίους οι εγκληματίες συμπατριώτες της έδειξαν για μία ακόμη φορά το αληθινό τους πρόσωπο.

Τι έπραξε η Ελισάβετ για να αποτρέψει όλα τα προαναφερθέντα εγκλήματα πολέμου; Απολύτως τίποτα. Και για όποιον δεν γνωρίζει εδύνατο να πράξει πολλά. Μπορεί στο προσκήνιο να βλέπουμε τον κάθε αχυράνθρωπο να παριστάνει τον πρωθυπουργό, αλλά στο παρασκήνιο οι μασονικές στοές και οι βασιλικοί κύκλοι είναι αυτοί που πραγματικά κυβερνούν την αγγλία. Βεβαίως, ο κάθε εφήμερος άνθρωπος που βρέθηκε στο στάδιο, το κάθε ανθρωπάκι που διψά για άρτο και θεάματα δεν είναι γνώστης των παραπάνω. Και για αυτό τον λόγο δικαιολογείται εν μέρει η στάση του. Δεν δικαιολογείται η στάση, όμως, των ψευτοπροοδευτικών ανθρωπάριων, δηλαδή όλων αυτών των υποκριτών που κόπτονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Την ώρα που στέλνουν στο δημοσιογραφικό εκτελεστικό απόσπασμα όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει τα ιδεολογήματα της νέας τάξης πραγμάτων, δηλαδή τον αντιρατσισμό και την πολιτική ορθότητα, στέκονται προσοχή στην εγκληματία πολέμου. Ποίος ξέρει; Ίσως κάποιο κοκαλάκι πεταχτεί και προς το μέρος τους από την αφέντρα.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ. ΜΟΝΟ Η ΧΙΛΑΡΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΓΙΑ ΣΥΡΙΑΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ" ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.

«Ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία παίρνει ανατριχιαστικές διαστάσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ  για τη βία στη Συρία. 

«Όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα που περιλαμβάνει η οικουμενική διακήρυξη του ΟΗΕ παραβιάζονται βάναυσα στη γειτονική μας αραβική χώρα, της οποίας ο λαός έχει μακρόχρονους δεσμούς φιλίας με τον ελληνικό λαό και κοινές πολιτιστικές παραδόσεις. Υπάρχουν πάνω από 17 χιλιάδες νεκροί στη Συρία από τον Μάρτη του 2011 που άρχισε η συριακή λαϊκή εξέγερση και ανυπολόγιστες υλικές καταστροφές», αναφέρεται στη συνέχεια.

To αφρικανικό...κεντρί. ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.




Ιδιαίτερη και κατά πολλούς αλγεινή εντύπωση, προκάλεσε η βιασύνη της Ελληνικής (;) Ολυμπιακής Επιτροπής να αποβάλει την Βούλα Παπαχρήστου από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου. Δεν πρόλαβε καν η ΔΗΜΑΡ να βγάλει ανακοίνωση – καταδίκη της, δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των εύθικτων "προοδευτικών" κονδυλοφόρων και η ΕΟΕ απεφάνθη αποκλεισμό. Γιατί τόση πρεμούρα βρε παιδιά, ούτε σκάνδαλο ντόπινγκ ήταν, ούτε τίποτε το σπουδαίο. Ένα σχόλιο για τους αφρικανούς "συμπατριώτες" μας έκανε η κοπέλα. Επειδή ψάξαμε όμως το θέμα, ανακαλύψαμε ότι το πρόβλημα, βρίσκεται ακριβώς στους αφρικανούς και στην ιδιαίτερη εκτίμηση που έχει στο... κεντρί τους ένας μεγαλοπαράγοντας της ΕΟΕ. Και για να μην βιαστείτε να πείτε ότι αυτά τα λέμε εμείς οι κακοί ρατσιστές, γνωστή δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού βγάζει αυτές τις βρώμες. Βλέπετε, ο εν λόγω κύριος, τη συγκεκριμένη κυρία και άλλες την έχει χρησιμοποιήσει σαν κοινωνικό προκάλυμμα στα γούστα του. Οπότε, κάτω οι ρατσιστές, πάνω τα αφρικανικά κεντριά.

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ "ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ"


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΓΙΑ "ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ" ΜΕ 12.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙ 6 ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ"

Για παραβίαση των διατάξεων της Σύμβασης που απαγορεύουν την απάνθρωπη και ταπεινωτική μεταχείριση, για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία και την ασφάλεια και για παραβίαση του δικαιώματος υποβολής μιας πραγματικής προσφυγής, καταδικάσθηκε η Ελλάδα, από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στην υπόθεση του Αφγανού πρόσφυγα Ιμπραήμ Μαχμούντι και της οικογένειάς του.
Η εκδικασθείσα υπόθεση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, αφορούσε τις συνθήκες κράτησης του Μαχμούντι, της γυναίκας του που ήταν οκτώ μηνών έγκυος και των τεσσάρων ανήλικων τέκνων τους, που κλείσθηκαν στο κέντρο υποδοχής μεταναστών Παγανή της Λέσβου, μετά τη διάσωσή τους από πλοίο του Λιμενικού, κοντά στη Λέσβο.
Το πλοίο στο οποίο επέβαιναν ο Μαχμούντι, η έγκυος γυναίκα του, άλλα μέλη της οικογένειάς του και τέσσερα ανήλικα παιδιά, άρχισε να μπάζει νερά και αν δεν διασώζονταν από το Λιμενικό, θα είχαν πνιγεί στο Αιγαίο, παρασυρόμενοι από το πλοιάριο που βυθίσθηκε.
Εξετάζοντας την προσφυγή τους, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε δεκτές όλες τις αιτιάσεις τους για τις απάνθρωπες και ταπεινωτικές συνθήκες κράτησής τους στο κέντρο της Παγανής και κατηγόρησε τις ελληνικές αρχές, για μία ακόμη φορά, ότι, λόγω ελλείψεων στο ελληνικό δίκαιο, δεν υπάρχει η δυνατότητα δικαστικής επανεξέτασης των αιτημάτων των προσφύγων που κρατούνται ενόψει της απέλασής τους.απ
Με την απόφασή του το Δικαστήριο υποχρεώνει την Ελλάδα να καταβάλλει από 12.000 ευρώ στον Μαχμούντι και στο κάθε μέλος της οικογένειάς του για ηθική βλάβη και να πληρώσει και 1.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.
Στο σκεπτικό της απόφασής του το Δικαστήριο, εξαπολύει δριμεία κριτική στις ελληνικές αρχές, τόσο για τις συνθήκες κράτησης που επιφυλάσσουν στους πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο, όσο και για την αδυναμία τους να δώσουν τη δυνατότητα στους πρόσφυγες να πετύχουν δικαστική συνδρομή για τη μη απέλασή τους.

newabeast

Σαν σήμερα: 31 Ιουλίου 1920 δολοφονείται ο εθνεγέρτης Ίωνας Δραγούμης


Να που μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει. Αυτή είναι η πρώτη διαπίστωση που εύλογα κάνει κάποιος, που ξαφνικά μπροστά του συναντάει εκεί, στα χώματα της Κορσικής, στο όμορφο Αιάκειο, τον εθνεγέρτη Ίωνα Δραγούμη! Τη σπουδαία αυτή μορφή του αιώνα μας, που σάλπιζε με ατέλειωτο κουράγιο στα απρόθυμα αυτιά της Αθήνας, να την ξυπνήσει από τον λήθαργο και να αφουγγραστεί τους πόθους και τους πόνους της υπόδουλης, ακόμα τότε στον Τούρκο, Μακεδονίας μας, η οποία σε φρικτή απομόνωση, αντιμετώπιζε ταυτόχρονα την ύπουλη, τρομοκρατική και απάνθρωπη δράση των κομιτατζήδων, που προσπαθούσαν με τη βία να εκβουλγαρίσουν τον ελληνικό πληθυσμό
της Μακεδονίας! Ο Ιων, με τις αναφορές του από το Προξενείο Μοναστηρίου έβαλε τη φλόγα και ο άντρας της αδερφής του, ο Παύλος Μελάς, το αίμα..."Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα" όπως ήταν και ο τίτλος του βιβλίου του, με το οποίο καλούσε επιπρόσθετα την Αθήνα να κινητοποιηθεί, για να προλάβει τον αφελληνισμό της Μακεδονίας.

Ο Ιων Δραγούμης, η σάλπιγγα του Ένοπλου Μακεδονικού Αγώνα, που δε δίστασε, βλέποντας αργότερα τους αιώνιους "συμμάχους" και "φίλους" να προβαίνουν σε εξάμηνο αποκλεισμό των ελληνικών λιμανιών προκαλώντας την πείνα στους Έλληνες και την ταπείνωση, να εισβάλουν "φιλικά" στην Ελλάδα και να καταλύουν την εθνική κυριαρχία και την τάξη και την λαϊκή βούληση και την ανεξαρτησία της χώρας, να καταγγείλει με επιστολή καταπέλτη το απαράδεκτο των ενεργειών! Αυτή του ακριβώς η καταγγελία στις 16 Ιουνίου 1917, θα προκαλέσει την οργή του τότε ελλαδικού και συμμαχικού κατεστημένου, με αποτέλεσμα την άμεση εξόρισή του στην Κορσική.

Η επίσημη δικαιολογία για την εξορία του Δραγούμη είναι για τα...φιλογερμανικά δήθεν αισθήματά του, ξεχνώντας οι συντάκτες της λίστας των εξορίστων, ότι ένα χρόνιο πριν, όταν κατελήφθη από Γερμανοβουλγάρους το οχυρό Ρούπελ, τον Μάϊο του 1916, στην συζήτηση που έγινε στην Βουλή, ο Ίων Δραγούμης υπήρξε καταπέλτης κατά των Γερμανών σε μια αξέχαστη αγόρευση, γεμάτη από αγνά πατριωτικά αισθήματα. Άλλωστε ο Ιων ήταν εκείνος που από την θέση του ως Πρέσβης μας στην Πετρούπολη, υποστήριξε την έξοδο της Ελλάδας από την ουδετερότητα στο πλευρό της Αντάντ, αλλά με συμφωνίες και συμβάσεις -και όχι με πλιάτσικο και επεμβάσεις και αυθαιρεσία και προχειρότητα -που θα καθόριζαν σαφέστατα τα ανταλλάγματα που θα έπαιρνε η Ελλάδα και θα παρείχαν σαφείς και γερές εγγυήσεις ότι θα τα κρατούσε κιόλας. Αν χρησιμοποιούνταν ο νομικός και πολιτικός τρόπος Δραγούμη, ίσως η Ελλάδα δεν αντιμετώπιζε τον όλεθρο και τη "συμμαχική" ενίσχυση του Κεμάλ.

"Παγώνει" η αύξηση στρατιωτικής θητείας ,δεν θέλει να "φορτώσει" άλλο τους νέους ο Παναγιωτόπουλος....


Δεν τους αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο οι καφετέριες και τα club.
Απο iefimerida:
Παγώνει το θέμα της αύξησης της στρατιωτικής θητείας, αφού όπως ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος «Οι νέοι μας έχουν υποφέρει τα τελευταία χρόνια τα πάνδεινα, δεν θα τους φορτώσουμε τώρα και τρεις μήνες επιπλέον θητεία».

Μιλώντας στο «Βήμα» ο κ. Παναγιωτόπουλος και αναφερόμενος στην εισήγηση που είχε γίνει προεκλογικά για αύξηση της στρατιωτικής θητείας, ανέφερε πως μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να γίνει με τρόπο μεθοδευμένο και καλά μελετημένο «και όχι επιπόλαια», με στόχο να δώσει παράλληλα και ορισμένα κίνητρα στους κληρωτούς.

Το πάγιο αίτημα για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας επανήλθε προεκλογικά, αλλά τότε είχε συμφωνηθεί ότι την απόφαση και το κόστος θα το αναλάβει η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές.

Η κυβέρνηση ωστόσο που στηρίζεται από τα τρία κόμματα αποφάσισε να μην ανακινήσει θέμα αύξηση της θητείας.

Το θέμα όμως είναι ότι όπως έχουν αφήσει να διαρρεύσει τα επιτελεία υπάρχει ήδη η σχετική μελέτη, η οποία, όπως φαίνεται οδεύει προς το ψυγείο. Οι στρατιωτικοί στις εισηγήσεις τους επικαλούνται την ανάγκη για επαρκή στελέχωση των στρατιωτικών μονάδων, αλλά και την οικονομική κρίση, αφού περιορίζεται ο αριθμός των επαγγελματιών στρατιωτών. Παρά ταύτα, όπως αναφέρουν, και εάν ακόμα παραμείνει η θητεία στους εννέα μήνες, το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων δεν πρόκειται να θιγεί.

Εν μέρει η απόφαση για το πάγωμα της στρατιωτικής θητείας οφείλεται στην οικονομική κρίση αφού για τους τρεις επιπλέον μήνες, απαιτούνται πολλές δαπάνες(!!!)

Η Χρυσή Αυγή για την παιδεία ,την στρατιωτική θητεία και την ανάταξη της εθνικής οικονομίας.


Η Χρυσή Αυγή για την παιδεία
Η παιδεία μας έχει χάσει τον εθνικό της προσανατολισμό και έχει εμπορευματοποιηθεί, ενώ τα πανεπιστήμια της χώρας παραμένουν άσυλα εγκληματιών. Απαιτείται ριζική αλλαγή στο εκπαιδευτικό μας σύστημα, απαλλαγή του από κομματικές σκοπιμότητες και άμεση στροφή προς τις ελληνικές αξίες.
Για την στρατιωτική θητεία
Φούσκα απεδείχθη η κυβερνητική εξαγγελία περί αύξησης της στρατιωτικής θητείας. Απαρνούνται για ψηφοθηρικούς λόγους ένα ευεργετικό μέτρο που θα αναζωογονούσε την Εθνική μας Άμυνα. Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην προγραμματική της θέση για 14μηνη θητεία και υποχρεωτική στράτευση ανδρών και γυναικών στα 18 έτη.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός της Χρυσής Αυγής
Τα πλαίσια της συγκυβέρνησης και οι επιταγές της τρόικα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της χώρας. Απαιτείται πράγματι στρατηγικός σχεδιασμός για την ανάταξη της εθνικής μας οικονομίας μέσω της επιστροφής στην εθνική παραγωγή και της εκμετάλλευσης των ενεργειακών μας κοιτασμάτων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ 3 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ.


ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.
Επαναφέρει ο "Μέγας" Παναγιωτόπουλος τον διαγωνισμό  « Ανάδειξη Εκθεμάτων μέσω Διαδραστικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο » που θα στοίχιζε 3.000.000 Ευρώ.
Αυτό είπε στην εκπομπή αποκαλυπτικό δελτίο του ΕΧΤRA CHANNEL, τόνισε μάλιστα οτι τον διαγωνισμό τον ακύρωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Κος Φράγκος(τους έκανε χαλάστρα) ΑΛΛΑ τον τον είχε υπογράψει ο προκάτοχος του χωρίς να ονομάζει (Αβραμόπουλος;;). και οφείλει ο ίδιος να τον επανεξετάσει όπως είπε.

'Οπως διαπιστώσαμε στις 21/07/2012 – 19:23:49 αναρτήθηκε η παραταση του διαγωνισμού στην Διαύγεια!
Παράταση Υποβολής Προσφορών Ανοικτού Διαγωνισμού για το Έργο με Τίτλο «Ανάδειξη Εκθεμάτων μέσω Διαδραστικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο».

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ...ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.

Επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη για την χρηματοδότηση των κομμάτων (βιντεο)


"Τελείωσε η περίοδος της αγανάκτησης, ο κόσμος έφυγε από την πλατεία Συντάγματος, βαρέθηκε να τρώει χημικά και να διαλύεται. Διανύουμε την περίοδο της αυτοκτονίας και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι σύντομα θα περάσουμε στην περίοδο της σφαίρας. Πολύ σύντομα κάποιος Έλληνας θα πει: δεν αυτοκτονώ, θα πάρω και κάποιον άλλο μαζί μου, θα στρέψω το όπλο ενάντια σε αυτόν που ευθύνεται για την κατάστασή μου". 
Απόσπασμα από την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σχετικά με τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης προς τα κόμματα.

Πάντως μετά τη σχετική πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής και τη διαρκή άνοδο του εθνικιστικού κόμματός, η κυβέρνηση ανήγγειλε τελικά "γενναίες μειώσεις στις κρατικές χρηματοδοτήσεις προς τα κόμματα".

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Χρυσή Αυγή : " ΚΑΝΕΝΑΝ συμβιμβασμό για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.Σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρείτε απέναντι σας"(ΒΙΝΤΕΟ)


Επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά για την ονομασία των Σκοπίων
"Σε κάθε περίπτωση εάν τολμήσει η τροΐκανή κυβέρνηση να πουλήσει το όνομα Μακεδονία θα βρει την Χρυσή Αυγή απέναντί της αλλά και όλο τον Ελληνικό Λαό!  "
Στην επίκαιρη ερώτηση του συναγωνιστή Χρήστου Παππά, Βουλευτή επικρατείας προς τον αρμόδιο υπουργό για το όνομα της Μακεδονίας, ουσιαστικά ο υφυπουργός παραδέχθηκε την από 07/07 θέση που πήρε ο υπουργός εξωτερικών κ. Αβραμόπουλος ότι η Ελληνική κυβέρνηση έχει αποδεχθεί την εκχώρηση του όρου Μακεδονία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Ο κ. Αβραμόπουλος είχε χαρακτηριστικά πει ‘’… Η Ελλάδα, επιδεικνύοντας το απαιτούμενο εποικοδομητικό πνεύμα, προέβη σε ένα μείζον συμβιβαστικό, βήμα αποδεχόμενη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και χρήση έναντι όλων..’’ .

Η Χρυσή Αυγή για την σύσκεψη και τα μέτρα της συγκυβέρνησης και για τους Σύριους πρόσφυγες και τα μέτρα φύλαξης του Έβρου


Για την σύσκεψη και τα μέτρα της συγκυβέρνησης
Τα ισοδύναμα και οι δήθεν ενδοκυβερνητικές κόντρες είναι ανοησίες για την παραπλάνηση των αδαών. Κανείς από την τριάδα Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη δεν έχει το ηθικό ανάστημα για να πει ΟΧΙ στους επαχθείς όρους των δανειστών. Μόνο μια Εθνική ηγεσία μπορεί να περιφρουρήσει τα συμφέροντα της Πατρίδας και του Λαού μας.
Για τους Σύριους πρόσφυγες και τα μέτρα φύλαξης του Έβρου
Οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν μετατρέψει σε σουρωτήρι τα σύνορά μας στον Έβρο. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν και το έργο της φύλαξής τους πρέπει να αναλάβει άμεσα ο Ελληνικός Στρατός. Η Ελλάς δεν θα γίνει χώρος υποδοχής για τους χιλιάδες πρόσφυγες ενός ακόμη πολέμου που δεν την αφορά.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Επίκαιρη ερώτηση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου σε Σαμαρά για την ΑΟΖ


Προς τον Πρωθυπουργό


ΘΕΜΑ: «Θέσπιση και οριοθέτηση της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης»
      Σύμφωνα με τον ημερήσιο Τύπο (ΤΟ ΒΗΜΑ-27/07) ο αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών Γκόρντον κατά τη συνάντησή του με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών: «εμφανίστηκε, προφανώς απηχώντας τις απόψεις της κυβέρνησης Ομπάμα, αντίθετος σε οποιαδήποτε μονομερή ενέργεια εκ μέρους της Ελλάδος για ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές πρέπει να καταλάβουν τις περίπλοκες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή και καλό θα ήταν τα όποια βήματα να γίνουν συντονισμένα. Άλλωστε, διευκρίνισε, υπάρχουν κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε Αθήνα και Άγκυρα».
            Σε διαφορετικό πλαίσιο είχε κινηθεί ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, οπότε και ανέφερε επί λέξει ότι: «η προγραμματική σύγκλιση τονίζει τη συστηματική προετοιμασία για ανακήρυξη ΑΟΖ στα πλαίσια του Διεθνούς Δικαίου και της διεθνούς πρακτικής, ώστε να επισπευσθεί η εκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου».
Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός:
1)      Πότε θα προχωρήσουμε επιτέλους στη θέσπιση και οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα εκμετάλλευσης του ενεργειακού μας πλούτου;
2)      Ποια απάντηση έλαβε ο αμερικανός υφυπουργός για την απαράδεκτη δήλωσή του, μέσω της οποίας άφησε να εννοηθεί πως η Ελλάς δεν είναι κράτος ανεξάρτητο, αλλά προτεκτοράτο των Η.Π.Α., οι οποίες θεωρούν πως έχουν τον τελευταίο λόγο για την εξωτερική μας πολιτική;
3)      Υπάρχουν κανάλια επικοινωνίας μεταξύ Αθηνών και Άγκυρας, την ώρα που ισχύει ακόμα το τουρκικό casus belli και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις διαθέτουν χημικά όπλα (όπως προκύπτει από τη δράση τουρκικού τάγματος Πυρηνικού Βιολογικού Χημικού Πολέμου στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, γεγονός που γνωρίζουν άριστα οι αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες);

Αθήνα, 30-07-2012
                                                              
Ο  Ερωτών   βουλευτής
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
                                           Βουλευτής Α΄ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δωρεάν διανομή τροφίμων στο Σύνταγμα απο την Χρύση Αυγή -Τετάρτη 1 Αυγούστου στις 09:00


Την Τετάρτη 1 Αυγούστου στις 09:00 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρύση Αυγή θα διανείμει δωρεάν τρόφιμα σε αναξιοπαθούντες Έλληνες (άνεργους, πολύτεκνους, άπορους). Στην δραστηριότητα θα συμμετέχουν και οι βουλευτές του Κινήματος.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ: ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΛΟΥΞ.





ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://www.loux.gr

Ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου "κάρφωσε" την Βούλα Παπαχρήστου στον χορηγό της!

 
 
Οικτρό, αηδιαστικό και θυμίζει σκηνές από ελληνικές ταινίες με θέμα την Κατοχή. Ο αριστερός δημιοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου (δημιουργός του ντοκιμαντέρ Catastroika) "κάρφωσε" την Παπαχρήστου στον χορηγό της Procter & Gamble με την κατηγορία του νεοναζισμού! Ο δημοσιογράφος προσπάθησε δηλαδή να της κόψει -διχως πολλά πολλά- και το ψωμί. Δείτε τον διάλογο στο tweeter.
Την αποκάλυψη έκανε πρώτο το Hellas-Orthodoxy, το οποίο βρήκε και την φωτό του αγωνιστή δημοσιογράφου από μαρξιστικό συνέδριο. 
 

ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΘΥΜΑ ΚΤΗΝΩΔΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΕΠΕΣΕ Η 15ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ.ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.



Νέες διαστάσεις στο θρίλερ της Πάρου καθώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν στο σώμα και τα ρούχα της 15χρονης μαθήτριας, έδειξαν πως υπάρχουν ίχνη από ανδρικό βιολογικό υλικό.

Πλέον, επιβεβαιώνεται το σενάριο που ήθελε την ύπαρξη δεύτερου προσώπου στο σημείο και την μαθήτρια να έχει πέσει θύμα μανιακού ο οποίος την κακοποίησε βάναυσα.

Μάλιστα κάποιες εκχυμώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική έκθεση, δεν οφείλονται στην πτώση και πλέον το ενδεχόμενο του ατυχήματος καταρρίπτεται.

Οι έρευνες της Αστυνομίας μπαίνουν τώρα σε νέα βάση καθώς επιβεβαιώνεται η ύπαρξη μανιακού που επιτέθηκε και χτύπησε μέρα μεσημέρι σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Πάρου και είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να εντοπιστεί και να συλληφθεί πριν υπάρξει και δεύτερο θύμα.

Σε διαφορετική περίπτωση και αν κάνει και πάλι την εμφάνιση του τότε κάποιοι φέρουν τεράστιες ευθύνες και θα πρέπει να λογοδοτήσουν
. Η Αστυνομία, οφείλει να πάρει σοβαρά την υπόθεση, να ενεργήσει ταχύτητα και να κλείσει τα αυτιά και τα μάτια της, στις φωνές που λένε ότι βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και οι φήμες για την ύπαρξη ενός «δράκου» θα έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στον τουρισμό.

Η αλήθεια είναι ότι  μετά το αρχικό μούδιασμα των τοπικών αρχών που πίστεψαν ότι έχουν να κάνουν με μια άτυχη στιγμή της κοπέλας που περπατώντας στα βράχια γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, δείχνει να ενεργεί μεθοδικά. Η υπόθεση, φεύγει από το τοπικό τμήμα και ο φάκελός πάει στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Μια ενέργεια που λέει πολλά καθώς η Δίωξη Εγκλημάτων Κατά Ζωής αναλαμβάνει μόνο σοβαρές υποθέσεις που έχουν να κάνουν και με απόπειρες ανθρωποκτονιών. Όμως, κάποιοι επηρεασμένοι από το χαλαρό καλοκαιρινό κλίμα, άφησαν να χαθεί πολύτιμος χρόνος, να καταστραφούν λεπτομέρειες, ίχνη και στοιχεία που θα μπορούσαν να «μιλήσουν» και να δώσουν πολλά στη λύση του γρίφου της Χρυσής Ακτής.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

 
 
Σύσσωμοι οι Έλληνες αθλητές θα έπρεπε να αξιώσουν την άρση του φασιστικού αποκλεισμού της πρωταθλήτριας μας Παπαχρήστου από τα ανθελληνικά σκουλήκια παχύδερμα τύπου Κούβελου και από τους νεογενίτσαρους δοσίλογους του Κουβέλη και του Τσίπρα. Και όμως... όχι μόνο δεν αξίωσαν σύσσωμοι την άρση του αποκλεισμού της αλλά τόσες δεκάδες συναθλητές της Παπαχρήστου και δεν βρέθηκε ούτε ένας με ελληνική συνείδηση και ευθιξία, να αποσυρθεί και ο ίδιος από τους αγώνες για να δείξει την συμπαράσταση του στην πρωταθλήτρια μας και την αποστροφή και την αντίθεσή του για αυτόν τον κατάφωρα άδικο, παράνομο και φασιστικό (αποκλεισμός εξπρές χωρίς καν απολογία), αποκλεισμό. Εγώ ως συναθλητής θα αποσυρόμουν αμέσως και θα καλούσα όλους τους συναθλητές μου να πράξουν το ίδιο και ας πήγαινε να μας φέρει μετάλλια ο Κούβελος και ο Κουβέλης... Μόνο έτσι θα έπαιρναν το μάθημά τους όλα αυτά τα ανθελληνικά σκουλήκια, εντός και εκτός της Ελλάδος. Δυστυχώς όμως οι πραγματικοί Έλληνες, τελικά είναι ελάχιστοι πια. 

Ο Καθένας κοιτάει την πάρτη του και μόνο. Και αυτός που κοιτά την πάρτη του και μόνο, είτε πολιτικά για να μη τον κάνουν νταντά οι της ΕΟΕ, είτε αγωνιστικά για να μη χάσει κάνα μετάλλιο που θα τον κάνει καραβανά να τα ξύνει αντί να φυλάει τα σύνορα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΘΛΗΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΕΠΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ.
 
ΠΗΓΗ: ΥΓΡΟ ΠΥΡ