Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ...ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ


Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012
Ανάστατοι και εξοργισμένοι εως και σήμερα παραμένουν  οι κάτοικοι του ιστορικού κάστρου Ιωαννίνων όπου την Κυριακή το πρωί κάτοικοι μας δήλωσαν οτι είδαν μετά ίδια τους τα μάτια 2 λαθρομετανάστες να βρίσκονται πάνω στον κεντρικό πυργίσκο του κάστρου να κατεβάζουν την Ελληνική σημαία αναρτώντας στο ιστό μια περίεργη τρίχρωμη σημαία ίσως και με ημισέληνο.
Το περιστατικό έχει θορυβήσει την πόλη των Ιωαννίνων και εμείς ως Χρυσή  Αυγή  περιμένουνε απ τον δήμαρχο Ιωαννίνων κύριο  φίλιππα φίλιο να αποκαταστήσει στον ιστορικό πύργο της κεντρικής και ιστορικής Πύλης του κάστρου των Ιωαννίνων  την Ελληνική σημαία.
Στην βεβηλωμένη Πύλη του κάστρου βρίσκεται το  ιστορικότερο  μνημείο του πολιούχου της πόλης,  βασανισμένου και γκρεμασμένου στην Πύλη αυτή  Αγίου  Γεωργίου απο τους μουσουλμάνους Οθωμανούς για την πίστη και τον αγώνα υπέρ του ελληνικού γένους μας...

Να σημειώσουμε το οτι απο την Κυριακή δεν υπάρχει ελληνική σημαία στο ιστορικό πύργο του κάστρου των Ιωαννίνων και αυτό μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση, αλλά και έντονη δυσαρέσκεια στους κάτοικους του ιστορικού κάστρου της πόλεως των Ιωαννίνων.
ΑΝΑΝΕΩΣΗ (Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012)
Στη συνέχεια του προηγουμένου άρθρου για το πρωτοφανές γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην πόλη των Ιωαννίνων, μετά από διασταυρώσεις που έκανα ο ίδιος όλη αυτή την εβδομάδα από μαρτυρίες κατοίκων για τι το ακριβώς συνέβη εκείνο το πρωί 8:30 π.μ της περασμένης Κυριακής στην ιστορική κεντρική πύλη του κάστρου των Ιωαννίνων, το θέμα εχει ως εξής...
Πακιστανοι οι δράστες που κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανάρτησαν την πακιστανική απο την ιστορική κεντρική πύλη του κάστρου των Ιωαννίνων.
Εδω και λίγες μέρες η δημοτική αρχή Ιωαννίνων είχε τοποθετήσει στην κεντρική πύλη του κάστρου την Ελληνική σημαία... αφού 8 μήνες τώρα και κατόπιν δεκάδων παραινέσεων απο κατοίκους του κάστρου και οχι μόνο, δεν είχε ενδιαφερθεί απολύτως κανείς να ανεβάσει στην κεντρική πύλη του κάστρου την Ελληνική σημαία.
Κάτοικοι του κάστρου μας είπαν οτι εκείνο το πρωι οι τρείς τελικά πακιστανοί που κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανάρτησαν την πακιστανική δεν την άφησαν στο ιστό πάνω απο 10 λεπτά της ώρας αφού με το άκουσμα των κατακραυγών πολλών κατοίκων αλλά και με την εμφάνιση περιπολικού της αστυνομίας οι πακιστανοί τράπηκαν σε φυγή προς την ανατολική πλευρά του κάστρου όπου και εκει κατοικούν δεκάδες μέσα σε μια μονοκατοικία όπως μας λένε οι κάτοικοι.
Παρόλα αυτά, και με τα πολλά απο σήμερα κυματίζει ξανά υπερήφανη η γαλανόλευκη στην κεντρική πύλη του ιστορικου κάστρου των Ιωαννίνων μετα απο 8 μήνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.