Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

ΑΙΣΧΟΣ...ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΝΤYΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙKH ΣΗΜΑΙΑ;;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ;;
http://skopelos-news.blogspot.gr

3 σχόλια:

 1. Η ανάρτηση-προβοκάτσια, στο ανυπόληπτο blog του νησιού μας υπό την επωνυμία skopelos-news, της φωτογραφίας της Ελληνικής σημαίας μαζί με την Τούρκικη, στο Δημαρχείο της Σκοπέλου, μοναδικό σκοπό είχε να αμαυρώσει τα αθλητικά ιδεώδη, να σπιλώσει τους Διεθνείς Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες που διεξήχθησαν στη Σκόπελο από 4-11 Αυγούστου και να δυσφημίσει, για πολλοστή φορά, το νησί μας.

  Με αφορμή την αναδημοσίευση της φωτογραφίας καθώς και του κείμενου-σπέκουλας από άλλα blogs, σας παραθέτουμε όλα τα στοιχεία για την αποκατάσταση της αλήθειας.

  • Δίπλα στην Ελληνική υπήρχε Γαλλική και Βουλγάρικη σημαία.
  • Όταν γίνονται Διεθνείς αγώνες, η οργανωτική επιτροπή είναι υποχρεωμένη να «σηκώνει» τις σημαίες των πρωταγωνιστών της διοργάνωσης (ιστιοπλόων, κριτών, σκαφών κλπ).
  • Το γεγονός ότι η Τούρκικη σημαία «κατέβηκε» σημαίνει την απόσυρση του ενδιαφέροντος των Τούρκων από τους αγώνες, διότι δεν ήρθαν σκάφη τους.
  • Επίσης γίνεται κατανοητό ότι σημαίες που βρίσκονται στο Δημαρχείο μας δεν είναι «πρόκληση», αλλά τόπος αναγνώρισης και ενημέρωσης των εμπλεκομένων, μιας και ένας χώρος του είχε παραχωρηθεί -όπως και πέρυσι- για τις ανάγκες των αγώνων.

  Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσβάλλεις ένα Δήμο. Καλό θα ήταν, προηγουμένως, η διασταύρωση στοιχείων, ειδικά από ανθρώπους που χειρίζονται το διαδίκτυο

  Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για την αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, παρακαλούμε να κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα μας και να διαβάσετε το επίσημο


  Δελτίο Τύπου του Δήμου Σκοπέλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ

   Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.