Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

 
 
Σύσσωμοι οι Έλληνες αθλητές θα έπρεπε να αξιώσουν την άρση του φασιστικού αποκλεισμού της πρωταθλήτριας μας Παπαχρήστου από τα ανθελληνικά σκουλήκια παχύδερμα τύπου Κούβελου και από τους νεογενίτσαρους δοσίλογους του Κουβέλη και του Τσίπρα. Και όμως... όχι μόνο δεν αξίωσαν σύσσωμοι την άρση του αποκλεισμού της αλλά τόσες δεκάδες συναθλητές της Παπαχρήστου και δεν βρέθηκε ούτε ένας με ελληνική συνείδηση και ευθιξία, να αποσυρθεί και ο ίδιος από τους αγώνες για να δείξει την συμπαράσταση του στην πρωταθλήτρια μας και την αποστροφή και την αντίθεσή του για αυτόν τον κατάφωρα άδικο, παράνομο και φασιστικό (αποκλεισμός εξπρές χωρίς καν απολογία), αποκλεισμό. Εγώ ως συναθλητής θα αποσυρόμουν αμέσως και θα καλούσα όλους τους συναθλητές μου να πράξουν το ίδιο και ας πήγαινε να μας φέρει μετάλλια ο Κούβελος και ο Κουβέλης... Μόνο έτσι θα έπαιρναν το μάθημά τους όλα αυτά τα ανθελληνικά σκουλήκια, εντός και εκτός της Ελλάδος. Δυστυχώς όμως οι πραγματικοί Έλληνες, τελικά είναι ελάχιστοι πια. 

Ο Καθένας κοιτάει την πάρτη του και μόνο. Και αυτός που κοιτά την πάρτη του και μόνο, είτε πολιτικά για να μη τον κάνουν νταντά οι της ΕΟΕ, είτε αγωνιστικά για να μη χάσει κάνα μετάλλιο που θα τον κάνει καραβανά να τα ξύνει αντί να φυλάει τα σύνορα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΘΛΗΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΣΕΠΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΣ.
 
ΠΗΓΗ: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.