Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ρατσισμός στην Καβάλα! Να επέμβει ο ΣΥΡΙΖΑ!! Αναβιώνει το έθιμο των "ΑΡΑΠΗΔΩΝ"


[Μα είναι όνομα αυτό για έθιμο;; Σοβαροί είμαστε; :))]

Στη Νικησιανή της Καβάλας και σε αρκετά χωριά της Δράμας οι κάτοικοι και οι επισκέπτες διασκεδάζουν τα Φώτα με το έθιμο των "Αράπηδων".

Άνδρες νεαρής ηλικίας μεταμφιέζονται σε αράπηδες φορώντας προβιές και μουτσούνες ζώων (θεέ μου ένας ρατσισμός!!), ενώ κουδούνια κοσμούν τη μέση τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούν εκκωφαντικό θόρυβο.

newsbomb.gr

dexiextrem

Η 15χρονη Μυρτώ κάνει τα πρώτα της βήματα έξι μήνες μετά την επίθεση στην Πάρο...


Έπειτα από μήνες νοσηλείας, αρχικά στο νοσοκομείο Αττικόν και στη συνέχεια στο θεραπευτήριο Υγεία, η 15χρονη Μυρτώ άρχισε να παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στην υγεία της.
Η 15χρονη κοπέλα που κακοποιήθηκε βάναυσα από Πακιστανό λαθρομετανάστη στη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στην Πάρο, κατάφερε πριν από λίγες μέρες να κάνει τα πρώτα της βήματα.
Βήματα μικρά, αλλά καθοριστικά για τη μαραθώνια διαδρομή που διανύει από εκείνη την Κυριακή της 22ας Ιουλίου 2012.
Τα ελάχιστα βήματα που διένυσε πρόσφατα έστω και υποστηριζόμενη για να πάει από το κρεβάτι της στην πολυθρόνα ήταν ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας για την οικογένειά της.
"Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται με αργούς ρυθμούς.

Σαν σήμερα :Η ναυμαχία της Λήμνου ( 5 Ιανουαρίου 1913)


Η ναυμαχία της Λήμνου στις 5 Ιανουαρίου 1913, ήταν η δεύτερη από τις δύο μεγάλες ναυμαχίες μεταξύ του Ελληνικού Βασιλικού Ναυτικού και του Οθωμανικού Στόλου κατά τον Α' Βαλκανικό Πόλεμο που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της νήσου Λήμνου, εξ ου και η ονομασία της. Η ναυμαχία έληξε με περιφανή νίκη του ελληνικού στόλου και τον εγκλεισμό του οθωμανικού εντός των Δαρδανελίων στη δεκαετία που ακολούθησε.
Η ναυμαχία 
Περί το τέλος του Δεκεμβρίου του 1912, παρατηρήθηκαν συχνές εμφανίσεις πλοίων του οθωμανικού στόλου στην προ των Δαρδανελίων θάλασσα. Οι εμφανίσεις αυτές ενίσχυσαν την υπόνοια ότι ο εχθρικός στόλος θα δοκίμαζε για άλλη μια φορά τη χρήση των όπλων (μετά από τη Ναυμαχία της Έλλης). Πράγματι, τη νύχτα της 4ης Ιανουαρίου 1913 ο Αρχηγός του τουρκικού στόλου πλοίαρχος Ταχίρ Μπέης επιβιβάσθηκε στο «Μετζητιέ» (Mecidiye ) και επιχείρησε αναγνώριση της προ των Δαρδανελίων θάλασσας.

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΟΝΕΙΡΟ". ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ! ΜΕΡΟΣ Β.


Παρέμβαση Πειραιώς για DVD νεοδημοκρατικής φυλλάδας.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Δεν πρέπει ούτε ένας Έλληνας να βρωμίζει την οικία του με την νεοδημοκρατική φυλλάδα.

Ἡ ἡμερήσια ἐφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» πού ἱδρύθηκε ἀπό τόν Ἄρη καί τή Λίλιαν Βουδούρη, τό Σάββατο 8/12/2012 φ. 202, μᾶλλον γιά νά ἐνδυναμώσει ὡς ἐφημερίδα τοῦ συντηρητικοῦ χώρου, τό θρησκευτικό συναίσθημα τοῦ Ὀρθοδόξου λαοῦ μας μέ τήν εὐκαιρία τῶν ἑορτῶν τῶν Χριστουγέννων προσφέρει σειρά DVD μέ θέμα «Ἡ ἄγνωστη ἱστορία τοῦ Ἰησοῦ» τήν ὁποία διαφημίζει ὅτι ἔχει τό κῦρος τῆς γνωστῆς ἑβραϊκῶν συμφερόντων ἑταιρίας τῆς Ἀμερικῆς Discovey World σέ 6 συνεχόμενα DVD μέ ἐπί μέρους ἑνότητες: 
 
1. Ἡ ἄγνωστη ἱστορία τοῦ Ἰησοῦ, 2. Τά χαμένα χρόνια τοῦ Ἰησοῦ, 3. Τά παιδικά χρόνια τοῦ Ἰησοῦ, 4. Ὁ ρόλος τῆς Μαρίας τῆς Μαγδαληνῆς, 5. Ἡ ἀποστολή τοῦ Ἰησοῦ, καί 6. Οἱ τελευταῖες μέρες τοῦ Ἰησοῦ. 
 
Κοινή ἀποκαλυπτική συνισταμένη ὅλων αὐτῶν τῶν δῆθεν ἀγνώστων στοιχείων πού γίνονται γνωστά εἶναι ὅτι πουθενά δέν ἀποκαλεῖται ὁ Ἰησοῦς, Χριστός ἤ Μεσσίας ἀλλά ἀναμασῶνται ὡς ἐκ τῆς θεματολογίας ἀποδεικνύεται, τά γνωστά ἐμετικά ψεύδη καί οἱ κατασκευασμένες γελοιότητες πού χαλκεύει μετά μανίας, ἐμπαθείας καί ἀτελευτήτου κακίας τό ἑωσφορικό Σιωνιστικό τέρας.

ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΑΣ ΖΗΤΑ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ!



ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΑΣ ΖΗΤΑ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ......
ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ e-mail: lilivog@hushmail.com

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

 http://www.oparlapipas.com

ΠΗΓΗ: ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ 

Tέρμα η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους λάθρο (στην Ισπανία φυσικά, τι νομίζατε;).



Στην Ισπανία νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Υγείας αποκλείει τους παράνομους μετανάστες από την δωρεάν ιατρική περίθαλψη με εξαίρεση τις εγκυμοσύνες, τα σοβαρά ατυχήματα και τις βαρειές ασθένειες. Παρά την γραφική αντίδραση κάποιων αριστερών γιατρών, ο νόμος εφαρμόζεται. Τώρα αν κάποιος ρωτήσει γιατί δεν γίνεται κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα όπου τα νοσοκομεία υφίστανται τεράστια οικονομική αιμορραγία από την περίθαλψη όλου αυτού του συρφετού μαζί με τα συγγενολόγια του, μόνο ως αφελή θα τον χαρακτηρίζαμε.

ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.


ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΒΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Πρόταση της Χρυσής Αυγής για σύσταση προανακριτικής
Ανοικτή επιστολή προς τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ανεξάρτητους βουλευτές για την συμπλήρωση των 30 υπογραφών που απαιτούνται για την πρόταση για σύσταση επιτροπής διεξαγωγής προκαταρκτικής εξέτασης για τους Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο και Παπανδρέου

Αξιότιμοι κύριοι,

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΤΑΡCIA: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ: ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ!



ΣΥΡΙΖΑ: "ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΔΩΡΕΑΝ"

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ;

Άγριος σκυλοκαυγάς ξέσπασε στην άκρα αριστερά, μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ (ο ένας βαράει με... σφυρί κι ο άλλος με... δρεπάνι), με αφορμή το πέταγμα των εργαζομένων του «Ριζοσπάστη» στο δρόμο (με μνημονιακούς νόμους περί εργασίας, τους οποίους το ΚΚΕ καταψήφισε στη βουλή...) και τις κερδοφόρες «μπίζνες» των σπαγκοραμμένων του Περισσού. Η «Αυγή», με δημοσίευμά της με τίτλο «Απολύσεις στον Ριζοσπάστη κι από πίσω μπίζνες το ΚΚΕ», καταγγέλλει ότι το ΚΚΕ διαπραγματεύεται με ιδιώτες την πώληση της πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικής συχνότητας του 902, η οποία είχε παραχωρηθεί στο ΚΚΕ δωρεάν από το κράτος (ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας!):

Λεφτά υπάρχουν για τα καθεστωτικά ΜΜΕ: 98 εκατ. ευρώ στο Mega (Μπόμπολας)!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Κάποιοι, όταν διαλυθεί το μεταπολιτευτικό καθεστώς, ας είναι σίγουροι ότι θα σαπίσουν στην φυλακή.

Η εταιρεία Τηλέτυπος Α.Ε., ανακοίνωσε χθες τη σύναψη ομολογιακού δανείου, ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ, από κοινοπραξία τραπεζών, της οποίας ηγείται η Εθνική Τράπεζα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει πως '' Το προϊόν του ομολογιακού δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση του συνολικού υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού καθώς και για τη χρηματοδότηση γενικών επιχειρηματικών σκοπών της εταιρείας''.

Η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να προχωρήσει στη χορήγηση δανείου προς την Τηλέτυπος Α.Ε. εγείρει σοβαρά ερωτήματα. Συγκεκριμένα, σημειώνεται ότι την περίοδο 2009-2011, τα διαφημιστικά έσοδα του Mega Channel, βάσει στοιχείων της εταιρείας, υποχώρησαν κατά 38%, αφού λόγω της ύφεσης και της μειωμένης ζήτησης καταναλωτικών προϊόντων, μεγάλοι όμιλοι δεν ήταν σε θέση να υλοποιήσουν εκτεταμένα διαφημιστικά προγράμματα. Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας, τα διαφημιστικά έσοδα του Mega υποχώρησαν από τα 137 εκατ. ευρώ το 2009, στα 85 εκατ. ευρώ το 2011.

ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΩΝΙΜΙΚΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ... ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...!



Έχουνε τρελαθεί οι Συριζαίοι κληρικοί και θεολόγοι που λυμαίνονται τον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 89,5 FM εκεί στην οδό Αθηνάς. Στις 8.30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο πατήρ Πέτρος Μινώπετρος φιλοξενούσε την κουλτουριάρα σκηνοθέτιδα Μίρκα Γιερμεντζάκη. Απολαύστε επί λέξει διάλογο, για να καταλάβετε πού το πάνε οι κύριοι του 89,5 FM: ΜΙΡΚΑ: «Θα με δείρετε αν σας πώ ότι αισθάνθηκα στο Τζαμί στην Ιερουσαλήμ το ίδιο δέος όπως στον Πανάγιο Τάφο; Τρελάθηκα»!.. ΠΑΤΗΡ ΜΙΝΩΠΕΤΡΟΣ: « Ή και σε μία Συναγωγή, όπου υπάρχει το Ιερό, το ίδιο αισθάνεσαι. Σεβασμός απέναντι στο Ιερό»!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Ο επίσημος Ραδιοσταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος καλλιεργεί το Ιδανικό της Πανθρησκείας: Ακριβώς το ίδιο είναι να προσευχηθείς σε έναν Xριστιανικό ναό, σε ένα Τζαμί ή σε μία Συναγωγή!.. Και οι τρείς τόποι είναι εξίσου ιεροί, σύμφωνα με την Συριζέϊκη Θεολογία των εγκαθέτων του Συριζώνυμου Λιάπη... p.p. - stoxos.gr 

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

«Αγαπάω» ΣΥΡΙΖΑ ...και το 2013 !!!


Από το Μυστήριο
Είμαι πια σίγουρος.
Η «αγάπη» μου για τον ΣΥΡΙΖΑ, ιδία δε για ορισμένα στελέχη του, πολύ σύντομα θα εξελιχθεί σε ..
λατρεία.
Τρεις μόλις ημέρες διάνυσε το 2013, και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με τις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha, εισέρχεται μετά Βαΐων και κλάδων στο πάνθεον των «ηρώων» της Μυστήριας Ομάδας. Έτσι, εφεξής αναλαμβάνουμε να αναδείξουμε κι αυτόν, όπως και τόσους άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προηγουμένως, σε κορυφαία μορφή του τόπου τούτου.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μας είπε λοιπόν, ή καλύτερα μάλλον μας ενημέρωσε, σχετικά τα ευρήματα της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ), ότι:

'Oταν οι "συμμαχοί μας" 'Αγγλοι μας επέβαλαν ναυτικό αποκλεισμό για να αποζημιώσουμε εναν Εβραίο (3 Ιανουαρίου 1850)


Υπόθεση Πατσίφικο και τα Παρκερικά
Οι παρεμβάσεις των μεγάλων δυνάμεων στα εσωτερικά της χώρας μας ξεκίνησαν αμέσως σχεδόν με την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, εξαιτίας και του τρόπου που επετεύχθη η απελευθέρωση του Γένους. Ένα τέτοιο γεγονός ήταν η υπόθεση Πατσίφικο και τα επακολουθήσαντα «Παρκερικά».

Τον Απρίλιο του 1849, κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα, απαγορεύθηκε από τις αρχές το έθιμο του καψίματος του Ιούδα. Εξαγριωμένοι Αθηναίοι επέδραμαν επί της οικίας ενός εβραίου τυχοδιώκτη, ονόματι Δαβίδ Πατσίφικο, στην οδό Καραϊσκάκη στου Ψυρρή, προξενώντας ασήμαντες ζημίες. Μία άλλη εκδοχή αναφέρει ότι το περιστατικό έγινε τη Μεγάλη Παρασκευή κατά την περιφορά του Επιταφίου του Αγίου Φιλίππου, όταν ο Πατσίφικο προκάλεσε τους πιστούς.

Ο Πατσίφικο, που είχε διατελέσει πρόξενος της Πορτογαλίας στην Αθήνα, αλλά είχε απαλλαγεί των καθηκόντων του λόγω καταχρήσεων,

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη όλων των εποχών: Ο Χριστός γεννήθηκε στα...ΣΚΟΠΙΑ!!!


ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ...ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!!
Δεν είναι πλάκα. Σκοπιανοί αρχαιολόγοι αποκάλυψαν ότι και ο Χριστός γεννήθηκε στη FYROM !
Ε ναι λοιπόν, σύμφωνα με τους Σκοπιανούς αρχαιολόγους, ο Χριστός δεν γεννήθηκε στην Βηθλεέμ της Ιουδαίας, αλλά στο...

χωριό ...Βηθλεέμοβο της Οχρίδας στη FYROM !!!

Ναι, δεν είναι πλάκα, αλήθεια είναι. Σκοπιανοί αρχαιολόγοι λέει η ιστοσελίδα omko.mk, ανακάλυψαν το ακριβές σημείο που γεννήθηκε ο Χριστός και που είναι το ανωτέρω χωριό.
«Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι αυτό είναι το μέρος όπου γεννήθηκε ο Ιησούς. Ο ίδιος χώρος υπήρχε και στην αρχαιότητα. Αποδεικτικά για αυτόν αναφέρουν τόσο η Αγία Γραφή όσο και δημοσιεύματα πριν από λίγους μήνες που προωθήθηκαν από την σκοπιανή κυβέρνηση.

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΟΝΕΙΡΟ". ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ! ΜΕΡΟΣ Α.


ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ: ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΚΕΤΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥΣ!



Αντιγράφουμε από το γνωστό παρακρατικό ιστολόγιο των άπλυτων:

συνεισφέρετε νέο άρθρο | στείλτε το άρθρο με e-mail

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες | ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο
1446215
Σοβαρός τραυματισμός του συντρόφου Παναγιώτη Αργυρού
από αλληλέγγυοι-ες 14:05, Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013
σοβαρός τραυματισμός του συντρόφου ύστερα από πέσιμο από την κουκέτα και μεταφορά στο Νοσοκομείο
Σύμφωνα με ρεπορταζ από σιτε αλλά και έπειτα από τηλέφωνο σε συγγενή μάθαμε πως ο σύντροφος έπεσε από το κρεβάτι του το βράδυ και άρχισε σταδιακά να χάνει τις αισθήσεις του.Μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Τζάνειο και υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο.Ο τραυματισμός του φαίνεται να είναι αρκετά σοβαρός με αιματώματα στο κεφάλι.Για περισσότερες πληροφορίες θα ενημερώσουμε

 
Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο
      

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!


ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ.



Σε νεφροπαθή στην Αργολίδα.

Όπως μας ανέφερε ο κ.Α.Γ. ,νέος δάσκαλος σε χωριό της Αργολίδος :
Στο χωριό όπου διδάσκει , γνώρισε έναν φιλότιμο άνθρωπο ,γύρω στα 40,
που όπως του ανέφερε, του παρουσιάστηκε ξαφνικά σημαντικότατο πρόβλημα
υγείας στα νεφρά του. Όπως του εξήγησαν και οι Γιατροί είχαν
καταστραφεί και τα δύο του νεφρά και η κατάσταση ήταν πλέον μη
αναστρέψιμη και  επικίνδυνη κ.λ.π.

Βλέποντάς τον έτσι καταστεναχωρημένο αμέσως ο Δάσκαλος του μίλησε για
τον Γέροντα Παίσιο και του πρότεινε να πάει να επισκεφθεί το Μοναστήρι
της Σουρωτής όπου βρίσκεται και ο τάφος του Οσίου καθώς και τα άγια
Λείψανα του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου.Παράλληλα του χάρισε μία
αγαπημένη του εικόνα (σε χαρτόνι) με τον π.Παϊσιο να στέκεται με τις
παλάμες ευλαβικά σταυρωμένες κάτω από ένα  κυπαρίσσι.

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΗ...ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΙΣΧΙΟ ΤΟΥ



ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΓΟΥΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΓΟΥΡΛΗ" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΙΣΧΙΟ ΤΟΥ.
Απο enikos.gr
Έσπασε το ισχίο του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
Ατύχημα είχε το απόγευμα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στα Χανιά, όπου βρισκόταν. Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έπεσε και έσπασε το ισχίο του. Οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα.
Η Πολεμική Αεροπορία ήταν σε ετοιμότητα για να κάνει την διακομιδή,αλλά τελικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μεταφέρεται με ελικόπτερο.

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου σε Χριστόφια: "Είναι να σε λυπάται κανείς" (βίντεο)

Νέα Διαμάχη ξέσπασε μεταξύ του Αρχιεπισκόπου της Κύπρου κ. Χρυσόστομου και του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια, με αφορμή την απουσία του δεύτερου από την δοξολογία της πρωτοχρονιάς .
"Είναι, να τους λυπάται κανείς", δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος για τον Πρόεδρο Χριστόφια και την κυβέρνηση. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την στασιμότητα στην οποία έχει περιέλθει το εθνικό μας ζήτημα, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην Τουρκία.



Παρουσιάστηκε, ωστόσο, αισιόδοξος για το νέο έτος.

Aπάντηση Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέφανου Στεφάνου

"Καμία πρόσκληση δεν απεστάλη και καμία επικοινωνία δεν έγινε με την Κυβέρνηση για τη δοξολογία που τέλεσε η Αρχιεπισκοπή με την ευκαιρία του Νέου Έτους.

ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ : ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.


ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ :"TO AΛΒΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ"
Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία επιτίθεται κατά της Ελλάδας εκ νέου σήμερα με αφορμή την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής ότι θα εγκαινιάσει νέες Τοπικές σε Κορυτσά, Χειμάρρα, Δέλβινο και Τεπελένι και μάλιστα υποστηρίζει την ... φυλετική υπεροχή των Αλβανών έναντι των Ελλήνων: "Το Αλβανικό έθνος είναι το παλαιότερο, το πιο πολιτισμένο και το πιο  φιλοευρωπαϊκό στα Βαλκάνια, και δεν έχει τίποτα κοινό με το πτωχευμένο πολιτικά, οικονομικά, θεσμικά, ηθικά αλλά και σε εθνικό και διεθνή επίπεδο Ελληνικό Έθνος"!.
Ο γραμματέας των Ερυθρόμαυρων εθνικιστών για τις Εξωτερικές Σχέσεις, Lisen Bashkurti, χαρακτηρίζει την Ελλάδα "Αποτυχημένο κράτος" και είπε ακόμα τα εξής εμετικά: "Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία προειδοποιεί τους Έλληνες να μην τολμήσουν να εξαπλώσουν τις ναζιστικές μεταστάσεις εντός των πολιτικών συνόρων του αλβανικού κράτους,

Απάντηση Χρυσής Αυγής σε Παπούλια: Για την κατάντια της χώρας δε φταίει ο... φασισμός, αλλά οι κλέφτες πολιτικοί


Στην "ευγενή τάξη" των τελευταίων ανήκει και ο νυν πρόεδρος της κατ' επίφαση δημοκρατίας. 
Χολή και μίσος κατά της Χρυσής Αυγής έσταξε και σήμερα ο  πρόεδρος της κατ' επίφαση δημοκρατίας. Χρησιμοποίησε μάλιστα υπονοούμενα του στυλ: "φαινόμενα φασιστικής έμπνευσης δεν ταιριάζουν στον ελληνικό λαό" και "χρέος της πολιτείας είναι να μην αφήνει κενά για κήρυκες μιας νέας τάξης πραγμάτων".

Το μόνο που έχουμε να απαντήσουμε είναι ότι για τη σημερινή λεηλασία της χώρας από τους ξένους τοκογλύφους και τους εγχώριους πλουτοκράτες δε φταίει ο... φασισμός, αλλά οι προδότες και οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες. Στην "ευγενή τάξη" των τελευταίων ανήκει και ο νυν πρόεδρος της κατ' επίφαση δημοκρατίας. Λέμε "κατ' επίφαση δημοκρατία",

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΚΔΟΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΕ ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ


Οι συνεχείς εκδηλώσεις μίσους και φανατισμού από Μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο, έχουν συσπειρώσει όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, απέναντι στον υστερικό φανατισμό των θρησκόληπτων. Έτσι, φαίνεται πως αποφάσισαν να δώσουν στους Μουσουλμάνους να καταλάβουν, ότι ..
δεν κόβεις όσα κεφάλια σου  γουστάρει, επειδή κατά την κρίση σου "σου προσέβαλαν τον προφήτη". Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από την επιμονή, ώστε να προσαρμόζεται ο φανατικός σιγά-σιγά στην πραγματικότητα. Να ανοίγει το μυαλό του και να ελευθερώνεται από τον φανατισμό.
Φυσικά, όλα αυτά πρέπει να γίνονται με σεβασμό στη θρησκεία των ανθρώπων αυτών, παρά το γεγονός ότι αυτοί αντιλαμβάνονται ως αιτία θανάτου, την παραμικρή ενασχόληση "άπιστου" με τα δικά τους.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΑΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ: ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΦΑΤΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟ ΕΝΩ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ(!) ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.



Αποκεφάλισαν τα αγγελάκια και έγραψαν συνθήματα στη φάτνη...Το δέντρο και η φάτνη έχουν υποστεί φθορές.

Το μήνυμα είναι σαφές: Είμαστε δυνατοί και μας ανήκει η πόλη, η πλατεία, η φάτνη. Πως αλλιώς να εξηγηθεί, παρά ως μια επίδειξη δύναμης, το γεγονός ότι κάποιοι αποκεφάλισαν τα αγγελάκια από το δέντρο, προκάλεσαν φθορές στη φάτνη και έγραψαν συνθήματα στο πίσω μέρος της. Τα αγγελάκια μάλιστα τα μετέφερε κάποιος και σαν ένα σωρό από αποκεφαλισμένα πτώματα, ίσως επιδεικνύοντας καλλιτεχνική τάση.

ΗΠΑ: Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ.



Στην κοινωνία του απόλυτου εκφυλισμού, το είδαμε κι αυτό: την πρόταση γάμου κίναιδου στρατιωτικού στον… καλό του, μέσα στον Λευκό Οίκο! Πιο συγκεκριμένα, ο… κουνιστός και λυγιστός λοχαγός (!!!) Μάθιου Φελπς γονάτισε μπροστά στον αγαπητικό του, Μπεν Σκοκ, και του ζήτησε να παντρευτούν. «Ήθελα να είναι μια ειδική βραδιά για τον Μπεν» είπε στην Washington Post ο… λοχαγός, αναφερόμενος στην επιλογή του τόπου που έκανε την (ανήθικη) πρόταση. Για την ιστορία, σας αναφέρουμε πως ο Μπεν αποδέχτηκε την πρόταση και λίαν συντόμως θα… φάμε κουφέτα.

ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΑΓΚΑΛΙΑ.



Οι δωρεές των επιχειρήσεων και των ιδιωτών, οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, δωροεκθέσεις και εκδρομές αποτελούν αποκλειστικές πηγές εσόδων της "Αγκαλιάς". Η δράση της "Αγκαλιάς" και η δυνατότητά μας για στήριξη των μητέρων και οικογενειών βασίζονται στη δική σας προσφορά.

Τρόποι για την ενίσχυση της "Αγκαλιάς" είναι οι ακόλουθοι:
  • Με την επίσκεψή σας, στα γραφεία της "Αγκαλιάς" στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να μας γνωρίσετε και να κάνετε προσωπικά τη δωρεά σας.
  • Με ένα απλό τηλέφωνο στο 901 11 179 179 και να χαρίσετε ένα ακόμα χαμόγελο στα παιδιά της "Αγκαλιάς" (χρεωση 2,99 ευρώ + Φ.Π.Α./ κλήση).
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταχυδρομική επιταγή των ΕΛΤΑ ή την ταχυπληρωμή της "Αγκαλιάς" (μπορείτε να ζητήσετε την ταχυδρομική της αποστολή μαζί με δωρεάν έντυπο υλικό για την ενημέρωσή σας, είτε καλώντας μας τηλεφωνικά, είτε με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας).
  • Μπορείτε να κάνετε χρήση του συστήματος Easy Pay για δωρεά μέσω πιστωτικής κάρτας ή μέσω λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς.
Για την οικονομική στήριξη της "Αγκαλιάς", υπάρχουν οι εξής τραπεζικοί λογαριασμοί:
 
ALPHA BANK    358-002101-069744
ΕΜΠΟΡΙΚΗ    45261794
ΕΘΝΙΚΗ    065/296009-56
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ATTICA
 
   5044-016030-410
 56779213
 


(Οι δωρεές μέχρι 3.000,00 ευρώ φοροαπαλλάσσονται 100%, εφόσον κατατίθενται σε τράπεζα)

ΠΗΓΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΑΓΚΑΛΙΑ

Το κομποσχοίνι είναι μια κληρονομιά, μια ευλογία, που μας έχουν αφήσει οι Άγιοι Πατέρες μας ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.



Το κομποσχοίνι : το αυτόματο όπλο κατά του διαβόλου . Το κομποσχοίνι έχει μεγάλη δύναμη˙ είναι το όπλο του μοναχού και οι κόμποι είναι σφαίρες, που θερίζουν τα ταγκαλάκια.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

ΠΗΓΗ 

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ... ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ;;


ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

ΤΟ 2013 ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ!


Απολυτίκιο Μεγάλου Βασιλείου - 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.


Ἀπολυτίκιον
Ἦχος α'.
Εἰς πᾶσαν τὴν γῆν ἐξῆλθεν ὁ φθόγγος σου, ὡς δεξαμένην τὸν λόγον σου, δι' οὗ θεοπρεπῶς ἐδογμάτισας, τὴν φύσιν τῶν ὄντων ἐτράνωσας, τὰ τῶν ἀνθρώπων ἤθη κατεκόσμησας. Βασίλειον ἱεράτευμα, Πάτερ Ὅσιε, πρέσβευε Χριστῷ τῷ Θεῷ, σωθῆναι τὰς ψυχὰς ἡμῶν.

Άγιος Βασίλειος ο Μέγας.

 
 
Βίος και Πολιτεία του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου  

Ο Άγιος Βασίλειος, γεννημένος το 330μ.Χ. στη Νεοκαισάρεια του Πόντου από γονείς ευγενείς με δυνατό χριστιανικό φρόνημα, έμελλε να γίνει Μέγας πνευματικός διδάσκαλος και κορυφαίος θεολόγος και Πατέρας της Εκκλησίας, αφού η χριστιανική του ανατροφή και η πνευματική του πορεία τον οδήγησαν στην Θεία θεωρεία του Αγίου Ευαγγελίου, και στην αυστηρή ασκητική ζωή, παράλληλα με το ποιμαντικό, παιδαγωγικό και φιλανθρωπικό του έργο.
 
Ο πατέρας του Βασίλειος ήταν καθηγητής ρητορικής στη Νεοκαισάρεια και η μητέρα του Εμμέλεια απόγονος οικογένειας Ρωμαίων αξιωματούχων. Στην οικογένεια εκτός από το Βασίλειο υπήρχαν άλλα οκτώ παιδιά. Μεταξύ αυτών, ο Άγιος Γρηγόριος Νύσσης, ο Όσιος Ναυκράτιος ασκητής και θαυματουργός, η Οσία Μακρίνα και ο Άγιος Πέτρος, Επίσκοπος Σεβαστείας. 
 
Τα πρώτα γράμματα, τού τα δίδαξε ο πατέρας του. Συνέχισε τις σπουδές του στην Καισαρεία της Καππαδοκίας, στην Κωνσταντινούπολη και στην Αθήνα. Εκεί σπούδασε γεωμετρία, αστρονομία, φιλοσοφία, ιατρική, ρητορική και γραμματική. Οι σπουδές του διήρκησαν τεσσεράμισι χρόνια. Η ασκητική του ζωή ξεκίνησε ήδη από τα χρόνια όπου φοιτούσε στην Αθήνα. Ο σοφός δάσκαλος του Εύβουλος εντυπωσιασμένος από την αυστηρή νηστεία, του Άγίου, και μετά την παραίνεση του, λέγεται ότι έγινε Χριστιανός.
 
Συμφοιτητές του ήταν και δύο νέοι που έμελλε να διαδραματίσουν σπουδαίο ρόλο στην ιστορία. Ο ένας, φωτεινό ο Άγιος και Μέγας Πατέρας της Εκκλησίας ο Θεολόγος Γρηγόριος και ο άλλος μελανό στον αντίποδα, προδότης του Ιησού, ειδωλολάτρης και διώκτης των Χριστιανών, ο Ιουλιανός ο Παραβάτης. Κατά την διάρκεια αυτών των ετών, ο Άγιος Βασίλειος και ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος ανέπτυξαν μεγάλη και ισχυρή φιλία. Ταυτόχρονα με τις σπουδές τους, είχαν  ιεραποστολική δράση. Διοργάνωναν  χριστιανικές συγκεντρώσεις, στις οποίες ανέλυαν θρησκευτικά ζητήματα. Ίδρυσαν επίσης και τον πρώτο φοιτητικό χριστιανικό σύλλογο.
 

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΩΝ 2013 ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ


Η οικονομική τους αυτοκρατορία καταστρέφεται από τα θεμέλια της και οι τύραννοι θα κάνουν τα πάντα για να την σώσουν. Εμείς στεκόμαστε όρθιοι απέναντί τους και αντιστεκόμαστε με όποιο κόστος.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Ευχές για ένα Νέο Χρόνο χωρίς δυστυχία, γεμάτο δημιουργία και εθνική υπερηφάνεια!


Εύχομαι σε όλους και σε όλες ευτυχισμένο το νέον έτος, υγεία, δημιουργία και προπαντός υψηλό φρόνημα! Ας μη μας λυγίσουν οι δύσκολοι καιροί. Ας αντισταθούμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας στο πνεύμα της κακομοιριάς και της απελπισίας! Σίγουρα ο χρόνος που πέρασε δεν ήταν ο καλύτερος. Ήταν ένας ακόμη χρόνος της πολιτικής του περίφημου Μνημονίου, με δυσκολίες οικονομικές, με μία κοινωνία να βρίσκεται σε συνεχή κρίση και στον ορίζοντα να μη αχνοφέγγει καμμία ελπίδα. Επιτέλους ο χρόνος που έρχεται ας καταλάβουν αυτοί που αποφασίζουν για το μέλλον αυτού του τόπου ότι πρέπει να είναι διαφορετικός! Ας αντιληφθούν ότι όλα αυτά τα σχέδια επί χάρτου, που κάνουν, είτε τα ονομάζουν «προϋπολογισμούς», είτε οτιδήποτε άλλο, οδηγούν σε αδιέξοδο. Χρειάζεται μία άλλη πολιτική.

Αυτοί που σήμερα μας κυβερνούν λένε ότι έρχεται η ανάπτυξη, ότι θα μειωθεί η ανεργία, η εγκληματικότητα, ότι... ότι... ότι... Πιστεύουμε πως κάνουν λάθος, πως ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να "σώσουν" την Πατρίδα δεν είναι ο σωστός! Όμως, από τα βάθη της ψυχής μας ευχόμαστε να έχουμε κάνει εμείς λάθος και να υπάρξει η ανάπτυξη και όλα αυτά τα οποία υπόσχονται. Αυτό δεν θα μας δυσαρεστήσει καθόλου, γιατί πάνω από την οποιαδήποτε πολιτική σκοπιμότητα, πρέπει να βρίσκεται η ευτυχία και η ευημερία της Πατρίδας μας! Μακάρι, λοιπόν, να διαψευστούμε.

Πέρα από τα ζητήματα, πάντως, της οικονομίας μη λησμονούν ότι υπάρχουν και τα θέματα τα εθνικά. Πρέπει σαν Έθνος να υπερασπισθούμε τα δίκαιά μας ενάντια σε κάθε πρόκληση, είτε αυτή είναι των Τούρκων, που θέλουν το Αιγαίο μας και κάνουν προπαγάνδα ανθελληνική στην Θράκη μας, είτε των Σκοπιανών που κλέβουν το όνομά μας, την ψυχή μας, την Ιστορία μας, είτε τώρα τελευταία των… Αλβανών, που θέλουν δικές τους την Πρέβεζα και τα Γιάννενα! Καμμία υποχώρηση στα Εθνικά θέματα και ας μη νομίσουν κάποιοι ότι η οικονομική κρίση θα κάνει τους Έλληνες λιγότερο Πατριώτες!

ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΛΒΑΝΟΙ OI ΒΙΑΣΤΕΣ - ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑ ΣΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ


ΜΥΡΙΖΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΛΒΑΝΙΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ
Την ταυτότητα των δύο αλλοδαπών ληστών που βιάζουν τα θύματά τους, λίγο πριν τους αφαιρέσουν χρήματα και τιμαλφή κατάφεραν να επιβεβαιώσουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Πρόκειται για Αλβανούς με ποινικό παρελθόν και ήδη οι φωτογραφίες τους, έχουν διανεμηθεί στους αστυνομικούς που έχουν στήσει μπλόκα για τη σύλληψή τους. Η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ότι σύντομα ίσως οδηγηθούν στα ίχνη των δραστών. Το Ι.Χ. των ληστών εντοπίστηκε στη Λαμία και ήδη στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών από την Αχαΐα.Πρόκειται για το αυτοκίνητο του ζευγαριού που έπεσε στα χέρια των δραστών στην περιοχή των Αργυρών. Επίσης διερευνάται να πρόκειται για τους ίδιους ληστές οι οποίοι δολοφόνησαν 44χρονο υπάλληλο πρατηρίου, τις πρώτες βραδινές ώρες της Κυριακής, στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, δύο άτομα με κλεμμένο αυτοκίνητο που είχε πινακίδες Αχαΐας, σταμάτησαν στο βενζινάδικο και ζήτησαν από τον 44χρονο υπάλληλο του πρατηρίου τις εισπράξεις,

X.ΠΑΠΠΑΣ : ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ (BINTEO)


ΑΥΤΑ ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ.
Απο dexiextrem 
Αυτή τη δήλωση έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων του κόμματος στην πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι, λέγοντας ότι κάποια στιγμή στη θέση του αγάλματος για τους υποτειθεμενους νεκρούς του Πολυτεχνείου θα στηθεί ο ανδριάντας του Ιωάννη Μεταξά.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν καλύψει με τη σημαία του κόμματος το άγαλμα, ενώ ο Χρήστος Παππά δείχνοντας το άγαλμα το οποίο χαρακτηρισε "καρικατούρα για τους υποτιθέμενους νεκρούς του πολυτεχνείου" είπε:
"Tους πείραξε ότι κάναμε τα γραφεία μας στη πλατεία Kαμπάνας, όπου είναι το άγαλμα του Πολυτεχνείου, που ο θεός να το κάνει άγαλμα.. αυτή η καρικατούρα για τους υποτιθέμενους νεκρούς του πολυτεχνείου.Τους λέμε λοιπόν ότι θα έρθει η ώρα, η ώρα της Χρυσής Αυγής που εδώ θα είναι ο ανδριάντας του Ιωάννη Μεταξά".
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ :

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ!



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΑΔΙΚΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ! ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ!

Ακυρώνεται η συναυλία στο Μοναστηράκι λόγω καιρού
από VILLA AMALIAS ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 13:56, Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012
Ακυρώνεται η συναυλία στο Μοναστηράκι λόγω καιρού
Ακυρώνεται η συναλία αλληλλεγγύης στη Βιλλα Αμαλίας στο Μοναστηράκι λόγω καιρού.

VILLA AMALIAS
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο

Η ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ «ΤΣΑΚΙΣΜΑ» ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.



Συνεχίζεται η… συμπαράσταση των «αλληλέγγυων» του ΣΥΡΙΖΑ προς τους αναρχοκομμουνιστές της παρακρατικής γιάφκας «Βίλα Αμαλία», δείχνοντας ότι το παρακράτος της… επιθετικής αριστεράς είναι στην ουσία αναπόσπαστο τμήμα και μάλιστα η αιχμή του δόρατος του νομιμοφανούς ΣΥΡΙΖΑ. Σας παραθέτουμε παρακάτω ολόκληρο το κείμενο-πρόκληση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος των νοσταλγών του Χότζα και του Τσαουσέσκου, με τον τίτλο «Η Villa Amalias και όλοι εμείς».

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους πολλούς εγκωμιαστικούς χαρακτηρισμούς για τη γιάφκα των τρομοκρατών και στην ανοιχτή απειλή που υπάρχει στον επίλογο («Κι εμείς λέμε να τους τσακίσουμε»), δείγμα του «νόμιμου», «δημοκρατικού» κ.τ.λ. χαρακτήρα του συνονθυλεύματος, που όμως δε βλέπουν οι Σαμαράδες, Δένδιες, Καμμένοι και λοιποί ταγμένοι στην σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων ψοφοδεξιοί, που κατατάσσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο… δημοκρατικό τόξο! Ιδού, λοιπόν, το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ:

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΓΡΙΟΥΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ!



Μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Μυτιλήνης αποπειράθηκαν τρεις νεαροί ξένης υπηκοότητας να αρπάξουν την τσάντα μιας ηλικιωμένης και να τραπούν σε φυγή.

Ωστόσο, οι δράστες δεν τα είχαν υπολογίσει σωστά. Το θύμα ζήτησε βοήθεια και αρκετοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Μεταξύ αυτών, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαξιώνης και ο υπάλληλός του Κλεάνθης Μαρούσκος, (στην φωτογραφία) καθώς κι ένας οπωροπώλης της περιοχής.

Ο Γιώργος Σαξιώνης, ύστερα από καταδίωξη μέσα στο πλήθος, κατάφερε τελικά να πιάσει έναν από τους τρεις δράστες, ο οποίος είχε αρπάξει την τσάντα, και, αφού του απέσπασε το κλοπιμαίο, στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία για να τον παραδώσει.

Μαζί με τον Κλεάνθη Μαρούσκο συνέχισαν να ψάχνουν για τους δύο συνεργάτες του. Τους εντόπισαν σε ένα στενάκι και τους παρέδωσαν επίσης στην αστυνομία. 

Έργο των Εβραιοσιωνιστών η παγκόσμια οικονομική κρίση.



Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ονόματα και διεθνή ιδρύματα που πιέζουν την χώρα μας οικονομικά. Ούτε ένας από αυτούς όμως τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να πεί, ποιοί είναι αυτοί που στραγγαλίζουν την μια μετά την άλλη τις οικονομίες της ανθρωπότητας και τις οδηγούν στην καταστροφή. Η αλήθεια είναι οτι για να φθάσουν στο σημείο να ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία εργάστηκαν σκληρά και με αλληλεγγύη.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.

Μας έλεγαν τα «παπαγαλάκια» στην TV οτι κάποιος οίκος Moody’s μας υποβαθμίζει συνεχώς και ανεβάζει τα spread. Δεν μας είπαν ποτέ όμως ποιοί βρίσκονται πίσω απο τον οίκο Moodys.

Ο οίκος Moody’s αποτελείται απο διάφορους διεθνείς «Guru» της οικονομίας που κάνουν προβλέψεις. Ένας απο αυτούς είναι και ο γνωστός σε όλους μας Τζόρτζ Σόρος, που είναι Εβραίος στην καταγωγή. Είναι μάλιστα ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής.

Τώρα είμαστε πλέον στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Μας είπαν οτι Πρόεδρος του είναι ο Ντομινίκ Στρος Καν. Δεν μας είπαν όμως ότι είναι Εβραίος.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α (ΒΙΝΤΕΟ)




ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.
ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
ΨΑΧΝΟΥΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΛΥΤΩΝ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.


ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Χθες το βράδυ μια ομάδα δεκαπέντε περίπου ατόμων φορώντας κράνη και κρατώντας λοστούς και ρόπαλα εισέβαλαν σε ψητοπωλείο επί της οδού Κρυστάλλη στο Αγρίνιο κάνοντας το γυαλιά καρφιά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες είναι συνέχεια της κόντρας μεταξύ αντεξουσιαστών και Χρυσής Αυγής στην πόλη με αφορμή την σημερινή διανομή τροφίμων, που ανακοίνωσε η Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας μόνο για Έλληνες.
Πάντως η Χρυσή Αυγή μετα και από πιέσεις που ασκήθηκαν υπό τον φόβο επεισοδίων στο κέντρο του Αγρινίου, αποφάσισε την διανομή τροφίμων στην πλατεία της Δ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου και όχι στην πλατεία Δημάδη, όπως αρχικά είχε ανακοινώσει
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ».



Μια μακροσκελέστατη ανακοίνωση εξέδωσαν οι κουκουέδες του Σωματείου Χημικής Βιομηχανίας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», στην επιχείρηση EURODRIP στα Οινόφυτα, για το πώς… κατάφεραν να αποτρέψουν τις απολύσεις λαθρομεταναστών από το εργοστάσιο, τις οποίες «απαίτησε» η Χρυσή Αυγή. Ιδού οι θριαμβολογίες των ορφανών του Στάλιν για το μεγάλο τους… κατόρθωμα:
«Το ΔΣ του Σωματείου μας με αφορμή την πρόσφατη ”επίσκεψη” της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στην επιχείρηση EURODRIP στα Οινόφυτα, όπου απαίτησε να απολυθούν οι μετανάστες εργάτες, καταγγέλλει τη δράση της και τις μαφιόζικες πρακτικές της.

ΜΑΝΤΕΨΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ (30-12-2012). Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΘΩΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ.



ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
(30-12-2012)
ΓΡΑΠΤΟΝ ΘΕΙΟΝ ΚΗΡΥΓΜΑ

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ  ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΘΩΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ
 
«Φωνή ἐν Ραμᾷ ἠκούσθη, θρῆνος καί κλαυθμός καί ὀδυρμός πολύς» (Ματθ.β', 18) 
 
Στό σημερινό Εὐαγγελικό Ἀνάγνωσμα γίνεται λόγος γιά τήν φυγή τοῦ Θείου Βρέφους στήν Αἴγυπτο, γιά τή σφαγή τῶν 14 χιλιάδων ἀθώων νηπίων ἀπό τήν ἀπάνθρωπη μανία τοῦ φοβεροῦ Ἡρώδη καί γιά τήν ἐπιστροφή τοῦ Θείου Παιδίου μέ τήν Παναγία Μητέρα Του καί τόν Προστάτη Ἰωσήφ ἀπό τήν Αἴγυπτο καί τήν ἐγκατάστασί τους στήν Ναζαρέτ τῆς Γαλιλαίας. 

Ὁ ἀπαίσιος καί θηριώδης Ἡρώδης καταλήφθηκε ἀπό μεγάλο φθόνο καί ἀσυγκράτητο θυμό μόλις ἔμαθε ἀπό τούς Μάγους τῆς Ἀνατολῆς γιά τόν νεογέννητο Θεῖο Βασιλιᾶ τῶν Ἰουδαίων καί, ἀφοῦ τούς ἔστειλε στή Βηθλεέμ σέ ἀναζήτησί Του, κατέστρωσε ἕνα σκοτεινό σχέδιο ἐξοντώσεώς Του. Ὁ φθόνος, ἡ ζήλεια καί ἡ ὑπεροψία κυριάρχησαν στήν ἀγριεμένη καί ταραγμένη ψυχή του καί ὅταν κατάλαβε ὅτι ἐνεπαίχθη, δηλ. ξεγελάσθηκε ἀπό τούς Μάγους, ἔβαλε σέ ἐφαρμογή τό σκοτεινό σχέδιο ἐξοντώσεως ὅλων τῶν νηπίων τῆς Βηθλεέμ καί ὅλης τῆς γύρω περιοχῆς ἀπό δυό χρονῶν καί κάτω. Ἔτσι, αἱματοκύλησε ὅλες τίς οἰκογένειες τῆς περιφέρειας ἐκείνης πού εἶχαν νήπια καί μέ τόν τρόπο αὐτό ἐπεκράτησε ἐκεῖ «θρῆνος καί κλαυθμός καί ὀδυρμός πολύς»

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ Β´ 13 - 23

Αναχωρησάντων δε αυτών ιδού άγγελος Κυρίου φαίνεται κατ’ όναρ τω Ιωσήφ λέγων·

Εγερθείς παράλαβε το παιδίον και την μητέρα αυτού και φεύγε εις Αίγυπτον, και ίσθι εκεί έως αν είπω σοι· μέλλει γαρ Ηρώδης ζητείν το παιδίον του απολέσαι αυτό. ο δε εγερθείς παρέλαβεν το παιδίον και την μητέρα αυτού νυκτός και ανεχώρησεν εις Αίγυπτον, και ην εκεί έως της τελευτής Ηρώδου· ίνα πληρωθή το ρηθέν υπό Κυρίου διά του προφήτου λέγοντος· Εξ Αιγύπτου εκάλεσα τον υιόν μου.  

Τότε Ηρώδης ιδών ότι ενεπαίχθη υπό των μάγων εθυμώθη λίαν, και αποστείλας ανείλεν πάντας τους παίδας τους εν Βηθλέεμ και εν πάσι τοις ορίοις αυτής από διετούς και κατωτέρω, κατά τον χρόνον ον ηκρίβωσεν παρά των μάγων.  τότε επληρώθη το ρηθέν διά Ιερεμίου του προφήτου λέγοντος·   Φωνή εν Ραμά ηκούσθη, κλαυθμός και οδυρμός πολύς· Ραχήλ κλαίουσα τα τέκνα αυτής, και ουκ ήθελεν παρακληθήναι, ότι ουκ εισί.

 Τελευτήσαντος δε του Ηρώδου ιδού άγγελος Κυρίου φαίνεται κατ’ όναρ τω Ιωσήφ εν Αιγύπτω λέγων· Εγερθείς παράλαβε το παιδίον και την μητέρα αυτού και πορεύου εις γην Ισραήλ, τεθνήκασιν γαρ οι ζητούντες την ψυχήν του παιδίου.

ο δε εγερθείς παρέλαβεν το παιδίον και την μητέρα αυτού και εισήλθεν εις γην Ισραήλ.  ακούσας δε ότι Αρχέλαος βασιλεύει της Ιουδαίας αντί του πατρός αυτού Ηρώδου εφοβήθη εκεί απελθείν· χρηματισθείς δε κατ’ όναρ ανεχώρησεν εις τα μέρη της Γαλιλαίας,  και ελθών κατώκησεν εις πόλιν λεγομένην Ναζαρέτ, όπως πληρωθή το ρηθέν διά των προφητών ότι Ναζωραίος κληθήσεται.

Απόδοση