Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΩΝΙΜΙΚΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ... ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...!



Έχουνε τρελαθεί οι Συριζαίοι κληρικοί και θεολόγοι που λυμαίνονται τον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 89,5 FM εκεί στην οδό Αθηνάς. Στις 8.30 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο πατήρ Πέτρος Μινώπετρος φιλοξενούσε την κουλτουριάρα σκηνοθέτιδα Μίρκα Γιερμεντζάκη. Απολαύστε επί λέξει διάλογο, για να καταλάβετε πού το πάνε οι κύριοι του 89,5 FM: ΜΙΡΚΑ: «Θα με δείρετε αν σας πώ ότι αισθάνθηκα στο Τζαμί στην Ιερουσαλήμ το ίδιο δέος όπως στον Πανάγιο Τάφο; Τρελάθηκα»!.. ΠΑΤΗΡ ΜΙΝΩΠΕΤΡΟΣ: « Ή και σε μία Συναγωγή, όπου υπάρχει το Ιερό, το ίδιο αισθάνεσαι. Σεβασμός απέναντι στο Ιερό»!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Ο επίσημος Ραδιοσταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος καλλιεργεί το Ιδανικό της Πανθρησκείας: Ακριβώς το ίδιο είναι να προσευχηθείς σε έναν Xριστιανικό ναό, σε ένα Τζαμί ή σε μία Συναγωγή!.. Και οι τρείς τόποι είναι εξίσου ιεροί, σύμφωνα με την Συριζέϊκη Θεολογία των εγκαθέτων του Συριζώνυμου Λιάπη... p.p. - stoxos.gr 

2 σχόλια:

  1. ΜΙΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΣ ΟΤΑΝ ΡΟΤΙΘΗΚΕ Ο ΧΡΗΣΙΣΤΟΜΟΣ Τ ΕΘΝΙΚΙΤΙΤΑ ΙΝΕ ΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΑΝΙ. ΙΠΕ ΑΚΡΒΟΣ ΑΥΤΟ. ΙΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΟΠΟΤΕ Ι ΠΑΡΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙ, ΟΠΟΥ ΤΕΜΠΕΛΙΣ ΚΕ ΦΑΓΑΣ Ι ΑΣΤΙΝΟΜΟΣ Ι ΠΑΠΑΣ, ΕΙΝΕ 100/100 ΑΛΙΘΗΝΗ. Η ΘΕΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΘΜΟΘΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΚΙ. ΛΑΟΙ ΧΟΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕ ΤΟΝ ΘΡΙΣΚΕΙΟΝ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΙΝΕ Ι ΕΚΠΛΙΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.