Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΤΡΩΓΑΝ;;


Χρυσή Αυγή :Ολόκληρη η μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις - ΒΙΝΤΕΟ



Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Οι Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν το ηχηρό μήνυμα ενάντια στις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και αμιγώς πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού
Τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, συνεπικουρούμενα από τα κανάλια της διαφθοράς έχουν στοχοποιήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με ένα σαθρό και τραγελαφικό κατηγορητηρίο. Πραγματικός σκοπός του βρώμικου πόλεμου λάσπης είναι η πολιτική εξόντωση της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που αντιστέκεται στην μνημονιακή λαίλαπα.
Απέναντι στην μαύρη προπαγάνδα του καθεστώτος και τις παράνομες πολιτικές διώξεις διατρανώνουμε πως η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δυνατή και θα συνεχίσει απροσκύνητη τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΙΣΟΒΙΤΗ ΡΙΖΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ


ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ
Οι Αλβανοί έχουν τους ήρωες που τους αξίζουν
«Οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν» είχε πει ο Τσόρτσιλ, για τους Αλβανούς έχει..
υπάρξει μια παραποίηση και ισχύει το «Οι Αλβανοί έχουν τους ήρωες που τους αξίζουν»

Όλοι οι λαοί έχουν ανάγκη να τιμούν και να μιλούν για τους ήρωες, τις αρετές, τα ιδανικά, τις θυσίες, την συναίσθηση εθνικής ευθύνης που τους διέκρινε κτλ. Και οι λαοί με την σειρά τους εκτός την ανάγκη να εμπνέονται, έχουν και υποχρέωση να τους τιμούν και να μιλούν γι αυτούς. Το λαϊκό τραγούδι ήταν και είναι η έκφραση των συναισθημάτων ενός λαού!

Για τους Αλβανούς ο Αλκέτ Ριζά είναι εθνικός ήρωας.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ "ΔΕΜΕΝΕΣ". ΕΙΔΑΛΛΩΣ....(ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ)


Το φιάσκο που έρχεται σχετικά με τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και την κατάρρευση του κατηγορητηρίου οσμίστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά και την πλήρη αποκάλυψη της σκευωρίας μέσω της συνέντευξης Τύπου της Χρυσής Αυγής.
Ο γνωστός δημοσιογράφος από το δελτίο του Star, αφού επανέλαβε το παραμύθι περί βίας και ανάρμοστης συμπεριφοράς από την Χρυσή Αυγή προχώρησε σε μια οδυνηρή γι΄ αυτόν και όλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ ομολογία. Όλον αυτόν τον καιρό τα διεφθαρμένα κανάλια της διαπλοκής είχαν εξαπολύσει έναν άνευ προηγουμένου οχετό λάσπης και συκοφάντησης των Ελλήνων Εθνικιστών με σενάρια επιστημονικής φαντασίας για σφαγές αμνοεριφίων, τάγματα εφόδου, οπλοστάσια σε μοναστήρια, κρυφούς χρηματοδότες και τανκς.

Νέα επιτυχία της εβραιομασονικής νουδούλας. Ξεκινάει η κυριακάτικη λειτουργία των σούπερ μάρκετ. Άχνα από το παπαδαριό!



Ανοίγουν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου τα καταστήματα σούπερ μάρκετ τις πύλες τους στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων θεσμοθετημένων πλέον δεδομένων περί ελεύθερης λειτουργίας της αγοράς που το υπουργείο Ανάπτυξης παρουσίασε το καλοκαίρι.

Κι ενώ μια τόσο σημαντική μεταρρύθμιση θα τεσταριστεί για τα καλά στην κοινωνία, ακόμα το υπουργείο Εργασίας δεν έχει απαντήσει για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών με αποτέλεσμα να υπάρχει εκνευρισμός και λογική απορία από τη μεριά της αγοράς.

Βο(υ)λευτής της νουδούλας εγκαινιάζει διαπολιτισμικό σχολείο παρέα με τον αξιωματικό του τουρκικού στρατού. Να χαίρεστε την παράταξη σας "πατριώτες" της σφαλιάρας!

 
 
Δίπλα στον Οικουμενικό Πατριάρχη βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Γιάννης Ιωαννίδης.
Μάλιστα παρευρέθηκε στα εγκαίνια του 5ου Διαπολιτισμικού Σχολείου στον Δενδροπόταμο όπου και έκανε την εξής δήλωση:
"Το 5ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό σχολείο που εγκαινιάστηκε σήμερα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη αποτελεί μια ουσιαστική προσπάθεια για την αναβάθμιση της παρεχόμενης παιδείας στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης και συμβάλλει στη διευκόλυνση της πρόσβασης ομάδων με διαφορετικά γλωσσικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά στην εκπαιδευτική διαδικασία''
Επίσης, παραβρέθηκε μαζί με τον Υπουργό Υγείας στο νοσοκομείου Παπαγεωργίου κατά την επίσκεψη του Πατριάρχη σε αυτό.

Εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ λένε μυστικά γκάλοπ. Και τώρα τι θα κάνεις δίχως την βουλευτική σου ασυλία Ευάγγελε;



Αναβρασμός επικρατεί στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα μετά τις τελευταίες πληροφορίες που αποκαλύπτουν δημοσκοπήσεις οι οποίες διενεργούνται για το κόμμα και θέτουν εκτός Βουλής την….πανίσχυρη, μέχρι τρια χρόνια, κομματική παράταξη που κυβέρνησε την Ελλάδα για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Η πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Παπανδρέου να οδηγήσει τη χώρα στο μηχανισμό στήριξης με την επιβολή των φρικτών μνημονίων και τα μέτρα-φωτιά που έκαναν τους Ελληνες τους φτωχότερους στην Ευρώπη και η άστοχη και θεατρική πολιτική που ακολουθεί ο διάδοχός του, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, είχαν ως αποτέλεσμα να βάλουν την ταφόπλακα στο παντοδύναμο ΠΑΣΟΚ.

Μέχρι και ο Γλέζος πήρε είδηση τι εστί Mr Alexis.



Αιχμές κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και τους χειρισμούς της Κουμουνδούρου στο ζήτημα των διαφοροποιήσεων του ίδιου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου από την κομματική γραμμή στην ψήφιση της τροπολογίας για τη διακοπή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, αφήνει ο Μανώλης Γλέζος, με κείμενό του στο ιστολόγιο "Κίνηση ενεργοί πολίτες".

Διαβάστε το πλήρες κείμενο του κ. Γλέζου:

"Όποιος βγαίνει από το μαντρί, τον τρώει ο λύκος" είχε πεί ο Ε. Αβέρωφ πριν μερικές δεκαετίες, και η φράση του έμεινε στην ιστορία.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

O "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ" ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ....ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΗ;; ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;


Την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλου ότι υπουργός της κυβέρνησης έχει διασυνδέσεις με τον προστατευόμενο μάρτυρα Σ.Τ., ο οποίος είχε προβεί σε αποκαλύψεις για τη δράση του κόμματος του
Ο κ. Ματθαιόπουλος παρουσίασε και μια φωτογραφία, που εμφανίζει τον υπουργό δίπλα από ένα πρόσωπο, που, όπως ισχυρίστηκε ο βουλευτής, ήταν ο «ψευδομάρτυρας κατά της Χρυσής Αυγής», ενώ επανέλαβε τις καταγγελίες περί πολιτικής δίωξης του κόμματός του.
Από την πλευρά του, ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι «η Βουλή δεν μπορεί να μετατραπεί σε δικαστήριο.(ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΡΥΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΙΜ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ) Οι κατηγορούμενοι της Χρυσής Αυγής όσα έχουν να πουν, ας τα πουν στον εισαγγελέα και τον ανακριτή»(ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ) 

ΤΡΑΓΚΑΣ: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ…AΦΟΡΗΤΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. (ΗΧΗΤΙΚΟ)



ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ" ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. . ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ 
Αποκαλυπτικότατος υπήρξε ο Γιώργος Τράγκας σχετικά με την ποιότητα της δημοκρατίας που προσφέρει στους πολίτες της η…  ελλαδική τραπεζοκρατία, στην σημερινή εκπομπή του στον Real Fm. Θυμίζουμε ότι χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στην εκπομπή του κ. Τράγκα στο κανάλι «Ε», ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Εν τέλει ένα λεπτό πριν βγει στον αέρα και, ενώ ο Συναγωνιστής ήταν ήδη στο στούντιο, τον ενημέρωσαν πως “έπεσε” η σύνδεση και δεν μπορούσαν να τον βγάλουν ζωντανά.

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής: “Ξεσκεπάζουμε την άθλια σκευωρία” - ΒΙΝΤΕΟ


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, οι βουλευτές Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Ελένη Ζαρούλια και Πολύβιος Ζησιμόπουλος, καθώς και ο νομικός σύμβουλος κ. Παπαγρηγορίου που ασχολήθηκε με την πολιτική σκευωρία κατά του κόμματός μας παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Αναλύθηκαν διεξοδικά τα εξής θέματα:

Οπουδήποτε αλλού θα είχε ήδη παραιτηθεί η κυβέρνηση. Ο ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤ’ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΤΗΣ ΝΔ!



Οι ανυπόστατες καταγγελίες εναντί­ον  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πλέον φαίνε­ται για τα καλά από που προήλθαν. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία, αλλά πλέον υπάρχουν και αποδείξεις!!!!

Η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, ήταν ο κύριος εμπνευστής, ενορχηστρωτής κι εκτελεστής αυτής της κατάπτυστης παράστασης που τρο­φοδότησε τα κανάλια για έναν και πλέον μήνα και οδήγησε σε παρά­νομες διώξεις εις βάρος του Εθνικι­στικού Κινήματος. Στην φωτογραφία που παραθέτουμε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης περιχαρής φωτογραφίζεται με έναν από τους τελευταίους ψευδομάρτυρες που εμφανίστηκε κυριολε­κτικά στο νήμα κι εκεί που πλέον στέ­ρευαν οι βλακείες περί αμνοεριφίων και όσα κωμικοτραγικά ακούγαμε τον τελευταίο μήνα.

Προς τιμήν αυτού του ΚΤΗΝΟΥΣ από το Πακιστάν διαδήλωσαν οι αναρχοσυριζαίοι! Όποιος ψηφίζει σύριζα και λοιπά ανθελληνικά μορφώματα είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ!


Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ... ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ...!!!(BINTEO)



ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ  ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΕΟΝΑΖΙ ΜΑΙΜΟΥ-ΤΡΟΜΟΚΑΤΩΝ

http://www.stoxos.gr

ΙΔΟΥ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!



Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ) ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Ανακοίνωση Νέων ΣΥΡΙΖΑ για την εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στην ΑΣΟΕΕ

Σήμερα το πρωί έγινε εισβολή μεγάλης αστυνομικής δύναμης στην ΑΣΟΕΕ, σε ώρα αιχμής και με τη σχολή γεμάτη φοιτητές. Με το κλασσικό πρόσχημα του παρεμπορίου στήθηκε άλλη μια μεγάλη επιχείρηση εισβολής στο πανεπιστημιακό άσυλο και τρομοκράτησης του φοιτητικού κινήματος κι όλα αυτά από τους θιασώτες της «θεωρίας των δύο άκρων» και της «μη βίας». Είναι περιττό να πούμε το πόσο εγκληματική,

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ : ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΖΑΜΑΝ .ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΑΚΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ
Εντός δέκα ημερών, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Zaman, (22/10), ο εκπρόσωπος του ψευδοκράτους της βόρειας Κύπρου, Osman Ertuğ, για πρώτη φορά θα έρθει στην Αθήνα για επίσημες συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση γεγονός που σημαίνει την ντεφάκτο αναγνώριση από ελληνικής πλευράς του ψευδοκράτους της Κύπρου, σαράντα εννιά χρόνια μετά από την τουρκική εισβολή και κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, οι δυο κυβερνήσεις, Ελλάδας και Τουρκίας,
έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν συντονισμένα στο Κυπριακό και σαν προϋπόθεση, την οποία και δέχτηκε ο υπουργός Εξωτερικών κ Βενιζέλος,

Συνέντευξη Τύπου: “Ξεσκεπάζουμε την άθλια σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής”.

 


Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 5μμ, Ξενοδοχείο Crystal City - Αχιλλέως 4 πλ. Καραϊσκάκη
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ποινικολόγοι που ασχολήθηκαν με την πολιτική σκευωρία κατά του κόμματός μας θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου αυτή την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 5μμ στο ξενοδοχείο Crystal City. Θα αναπτυχθούν διεξοδικά τα εξής θέματα:
 
  • Το παρασκήνιο της δίωξης: η προαναγγελία της από βουλευτές της ΝΔ
 

Ούτε προπαγάνδα της προκοπής δεν μπορούν να κάνουν τα τσιράκια του ανθελληνικού τόξου!



Ξέχασαν να μειώσουν την στήλη της Χρυσής Αυγής, που προφανώς έδειχνε το πραγματικό ποσοστό του Κινήματος, με αποτέλεσμα το δήθεν 5,8% να είναι μεγαλύτερο από το δήθεν 6,1 των καμένων. Λίγη προσοχή ρε "παλληκάρια". Θα σας πάρουν όλοι είδηση στο τέλος.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α .Ν.Δ -ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ 2.600 ΕΚ.ΕΥΡΩ


Κόβεται η χρηματοδότηση της ΧΑ και παράλληλα «ξεπαγώνουν» οι επιδοτήσεις των άλλων κομμάτων
Μπορεί το ενδιαφέρον όλων να έχει πέσει πάνω στην τροπολογία που αφορά την αναστολή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, η οποία θα περάσει με διαφαινόμενη συναίνεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη μία "μικρή" λεπτομέρεια.
Την ώρα που οι βουλευτές θα καλούνται να ψηφίσουν υπέρ της διακοπής των πόρων του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου, θα ξεπαγώνουν οι επιδοτήσεις των υπόλοιπων κομμάτων, μιας και ο Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης είχε διακόψει συνολικά τη διαδικασία.
Μέχρι σήμερα, τα κόμματα έχουν λάβει το 50% των χρημάτων που δικαιούνται για το 2012, ενώ τις επόμενες μέρες θα λάβουν ακόμα ένα 20%.
Πιο συγκεκριμένα, σε λίγες ημέρες τα κόμματα θα λάβουν:

Τράπεζες: 'Η σας "κουρεύουμε" τις καταθέσεις ή σας κατάσχουμε τα σπίτια


ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Σε «κούρεμα» των καταθέσεων που έχουν οι δανειολήπτες οι οποίοι έχουν καθυστερήσει να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους προβαίνουν ήδη οι τράπεζες κατόπιν εντολής της τρόικας που δόθηκε μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Όποιος δεν έχει καταθέσεις τότε θα του δεσμεύεται αυτομάτως το σπίτι και όποια άλλη ακίνητη περιουσία διαθέτει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν σταλεί ή βρίσκονται στη διαδικασία αποστολής 20.000 σημειώματα τραπεζών προς καταθέτες με τα οποία ενημερώνονται πώς «η τράπεζα έκλεισε την εκκρεμότητα των δανείων δεσμεύοντας το ανάλογο ποσό από τις καταθέσεις».

Αυτό γίνεται χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση.

Το Economist κατονομάζει τους εβραίους τραπεζίτες που κατέχουν το παγκόσμιο χρέος...


Economist - Η ανθρωπότητα χρωστάει στους Εβραίους τραπεζίτες 50 τρισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε 2 χρόνια!  
Ένα εξόχως ενδιαφέρον θέμα επανέφερε στο φως της δημοσιότητας το Economist. Και το "ενδιαφέρον" έγκειται στην από το 1996 τηλεοπτική (και διαδικτυακή) αποκάλυψη του παγκόσμιου ελέγχου που ασκείται από μεγάλους τραπεζίτες, οι οποίοι έχουν ένα κοινό γνώρισμα: είναι εβραίοι.
Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τους ακριβείς λόγους που το Economist επανέφερε το συγκεκριμένο θέμα πιθανότατα λόγω του τεράστιου αμερικανικού χρέους...
αλλά από όλους γίνεται απολύτως κατανοητό πως όταν μεταδίδεται αυτή ακριβώς η είδηση από ένα παγκόσμιας εμβέλειας ειδησεογραφικό μέσο,

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

NATA...ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ


Ο Έλληνας που τα έβαλε με τους Ροκφέλερ!



Σας θυμίζει τίποτα το όνομα Λούης Τίκας (Louis Tikas); Αν όχι, μήπως το όνομα Ηλίας Σπαντιδάκης; Προφανώς όχι. Η νεότερη ελληνική ιστορία δεν καταδέχεται ν’ ασχοληθεί με «ρετάλια» που ηγήθηκαν λούστρων και ανθρακωρύχων. Προτιμά στρατηγούς ή πρωθυπουργούς κι ας μην διέθεταν αυτοί ούτε μια σπίθα από τη φλόγα που έκαιγε στην ψυχή απλών ανθρώπων σαν τον Λούη.

Ο Λούης Τίκας ήταν Έλληνας μετανάστης στις Ηνωμένες Πολιτείες, γεννημένος στο Ρέθυμνο, φοιτητής του πανεπιστημίου Αθηνών, που στα είκοσι του χρόνια έφυγε από την Ελλάδα λόγω φτώχειας. Ξεκίνησε ως ηγέτης των λούστρων στο Ντένβερ, ενώ στα 28 του χρόνια, ηγήθηκε μιας πολύμηνης απεργίας που έγινε στα μεγαλύτερα ανθρακωρυχεία των ΗΠΑ στο Λάντλο, τα οποία ήταν ιδιοκτησία του πασίγνωστου πολυεκατομμυριούχου Τζόν Ροκφέλερ.

Χρήστος Παππάς: Είμαστε η φωνή του ελληνικού λαού!


Αποκλειστική συνέντευξη του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στηνεφημερίδα "Εμπρός"

- Κύριε Παππά, Στις επιστολές που αποστείλατε τόσο εσείς όσο και οι συγκρατούμενοί σας, ρητά αναφέρετε ή αφήνετε σαφώς να εννοηθεί ότι η δίωξή σας είναι πολιτική. Γιατί πιστεύετε ότι η κυβέρνηση στοχοποίησε την Χρυσή Αυγή;

Κατ’ αρχήν η κυβέρνηση δεν στοχοποίησε την Χρυσή Αυγή τώρα. Στο στόχο την είχε από τον Μάιο του 2012 με εκείνο το θριαμβευτικό 7% και την είσοδό της στην Βουλή. Η αλήθεια είναι ότι ενόχλησε και ενοχλεί το τόξο της πλουτοκρατίας η αυθεντική, καθαρή, λαϊκή φωνή της Χρυσής Αυγής η οποία στην κυριολεξία αποτελεί την εθνική αντίσταση του ελληνικού λαού. Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό που το Μαξίμου παρακολουθούσε εβδομαδιαία τις κρυφές δημοσκοπήσεις που έδιναν στην Χρυσή Αυγή

Μετά τις τηλεδίκες η Βουλή - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην Εθνική εφημερίδα "Εμπρός"που κυκλοφορεί

Μια ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο και το κόμμα των πολιτικών κομμάτων

Την Τρίτη έγινε στην βουλή μία ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Δεν μας προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι όλα τα κόμματα από ΚΚΕ μέχρι ΑΝ.ΕΛ. και Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν κατά της Χρυσής Αυγής. Ζήσαμε σε όλο του το θλιβερό μεγαλείο το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, το ένα και αδιαίρετο, το ένοχο και αμαρτωλό. Όλοι τους από Σταλινικοί μέχρι...

Αποκάλυψη: Ετοιμάζουν «πατριωτικό κόμμα» στα δεξιά της ΝΔ μήπως και πάρει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.


ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ,ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ,ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ" .ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΣΟ "ΑΘΩΟ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΑΝΤΙNEWS ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ:
«Η φοβερή και τρομερή Χρυσή Αυγή -ως οργάνωση κι όχι ως ιδεολογία ριζωμένη στην κοινωνία- τείνει να διαλυθεί. Ο αρχηγός και οι περισσότεροι μπράβοι του είναι στη φυλακή και θα πάνε κι άλλοι εκεί. Όσοι απέμειναν έγιναν αρσακειάδες στη Βουλή. Οι τοπικές οργανώσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη, ενώ τα μέλη της κρύβονται μη τυχόν και τους δει κανένα μάτι. Τρόμαξαν, λούφαξαν και έντρομοι δεν συγκεντρώνονται ούτε έξω από τη ΓΑΔΑ για συμπαράσταση» γράφει το «γαλάζιο» σάιτ Antinews που αποκαλύπτει ότι βρίσκεται στα σκαριά νέο πατριωτικό κόμμα.

Πώς θα καταλάβεις ότι το κινητό σου παρακολουθείται.


Οι ειδικοί στην ασφάλεια των επικοινωνιών λένε πώς αν θέλετε να είστε 100% σίγουροι ότι δεν παρακολουθούνται αυτά που λέτε ή γράφετε στο κινητό σας δεν έχετε παρά να το κλείσετε.

Διαβάστε μερικά απλά βήματα για να αποφύγετε την παρακολούθηση όπως δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα «Τα νέα».

Η ΑΓΟΡΑ: Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με διαφημιστικές καταχωρίσεις για εφαρμογές παρακολούθησης. Πρέπει να τις αποφύγετε!

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να το αποφύγετε στην αρχή, πως αφαιρείτε τον κοριό:

Με επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων

Για κορόιδο τον έχετε; Σιγά μην έστελνε ο Mr Alexis τα παιδιά του σε παιδικούς σταθμούς με αλβανάκια και πακιστανάκια.




ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΑΔΑΚΤΡΑ 6.600 ΕΥΡΩ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΑΒΡΟΔΙΑΙΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ Ο MISTER TSIPRAS, ΤΗΣ «ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»!


Μια αποκάλυψη σχετικά με τα ακριβά γούστα του… leader of SYRIZA, mister Alexi Tsipra, έκανε στην «Καθημερινή» ο δημοσιογράφος Ζούλας, σε δημοσίευμα με τίτλο «Μια άγνωστη συνιστώσα του Αλέξη». Ιδού:

«Όσοι είμαστε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας έχουμε κάνει ατελείωτες συζητήσεις για την επιλογή του πρώτου σχολείου του παιδιού μας, με τους συνακόλουθους προβληματισμούς: «Ιδιωτικός ή δημόσιος σταθμός»; «Αγγλόφωνο ή ελληνόφωνο σχολείο»; «Μοντεσοριανή ή άλλη διδακτική μέθοδος;». Μεσούσης της κρίσης, μάλιστα, τα διλήμματα αυτά έχουν αποκτήσει υπερβολικές διαστάσεις, με τους γονείς να θέλουν ευλόγως να προσφέρουν στα παιδιά τους ό,τι καλύτερο μπορούν, ακόμη και με σημαντικές περικοπές σε άλλα έξοδα της οικογένειας.

Συμβουλές ΠΡΟΚΛΗΣΗ, στη γραμμή πείνας της τρόϊκα, από τον πατριάρχη-αξιωματικό του τούρκικου στρατού.

 

 

 — Να αντιμετωπίσετε την πείνα σας με πνευματικό τρόπο για να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι! 

 

Κι όμως αυτά είπε ο αξιωματικός του Τουρκικού Στρατού που μας εμφανίζουν ως «πνευματικό ηγέτη»! Είναι ο ίδιος που εγκατέλειψε την Ορθοδοξία της Συρίας στα νύχια των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων… 

ΤΟ 1925 ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΤΡΩΝΑ. «Γιατί επέτρεψε ο Θεός να κλείσουν και να γκρεμίσουν τόσες Εκκλησίες στη Ρωσία;» Και ο νοών νοείτω...

 
 
Αγία Ματρώνα: «Αυτό ήταν το θέλημα του Θεού»...
Το 1925 ρώτησαν την Αγία Ματρώνα:

«Γιατί επέτρεψε ο Θεός να κλείσουν και να γκρεμίσουν τόσες Εκκλησίες στη Ρωσία;»

Aλβανοί γλέντησαν την δολοφονία υπαλλήλου πρατηρίου. Σε αυτούς θέλουν να προσφέρουν την ελληνική ιθαγένεια Σαμαράς και Mr Alexis.



Δύο αλβανοί που το βράδυ της Πέμπτης δολοφόνησαν εν ψυχρώ έναν 31χρονο υπάλληλο πρατηρίου στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς λίγη ώρα μετά τη δολοφονία σε μπαράκι στην περιοχή των Νέων Μουδανιών να πίνουν και να γλεντάνε παρά το γεγονός ότι είχαν μόλις αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου.

Αντέδρασε και τον σκότωσαν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες ζήτησαν περισσότερα χρήματα και κατόπιν αποφάσισαν να κλειδώσουν τόσο τον υπάλληλο όσο και τη φίλη του στο εσωτερικό της επιχείρησης προκειμένου να υποχρεώσουν τον πρώτο να τους παραδώσει κι άλλα χρήματα.
 

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΒΓΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ


ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ...
ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΒΙΑΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ 
Θεατρική παράσταση στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, κάτω από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις
«Το μεγάλο μπλουμ του Μπρίλη», η θεατρική παράσταση της Ρεγγίνας Καπετανάκη και του Βασίλη Ρίσβα «ζύγωσε» σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα με την κινητή μονάδα θεάτρου με τη στήριξη του Ρ/Σ 105,5 στο Κόκκινο, της δημοτικής παράταξης δήμου Αθηναίων Ανοιχτή Πόλη και της Κίνησης Κατοίκων 6ης δημοτικής κοινότητας.    

Κάτω από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, τα παιδιά στα σκαλοπάτια της εκκλησίας,

Αίσχος!!! «Δημοκρατία της Μακεδονίας» τα Σκόπια για την Αγγλική έκδοση της «Καθημερινής». Τους ευχαρίστησε ο πρ. ΥΠΕΞ των Σκοπίων

Ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» αναφέρονται τα Σκόπια από την Αγγλική έκδοση της εφημερίδας «Καθημερινής».
Συγκεκριμένα στο ekathimerini.com δημοσιεύτηκε σήμερα άρθρο με τίτλο, “EU seeks to advance Turkey’s bid, ties Serbia to Kosovo dialogue“, με πληροφορίες από Bloomberg.
Χιλιάδες αναγνώστες, κυρίως από ξένες χώρες, διάβασαν έκπληκτοι, τα Σκόπια να έχουν σκανδαλωδώς ονομαστεί στο άρθρο της Καθημερινής ως «Republic of Macedonia».
Σκοπιανοί επίσημοι όπως ο  Αντόνιο Μιλόσοσκι, δεν έχασαν την ευκαιρία. Μέσω των social media ο πρ. ΥΠΕΞ των Σκοπίων φρόντισε να “αναδείξει” το γεγονός πως μια Ελληνική εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας, ονόμαζε τα Σκόπια με το… καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο :

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα «Ακρόπολις»



Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Είμαι έτοιμος να πληρώσω με τη ζωή μου την Πίστη στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό!
Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα «Ακρόπολις» και στον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο.

- Κύριε Μιχαλολιάκο, πριν «ανοίξουμε» την κουβέντα μας, πείτε μου σας παρακαλώ τι έγινε εκείνο το μοιραίο πρωινό που χτύπησε ο εισαγγελέας την πόρτα του διαμερίσματός σας;

- Άνοιξα εγώ την πόρτα. Μου συστήθηκε ο Εισαγγελεύς και μου ζήτησε να τον ακολουθήσω μιλώντας κατ' αρχάς για προσαγωγή. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για σύλληψη παράνομη και αντισυνταγματική και στην ουσία χωρίς κανένα στοιχείο. Είναι ξεκάθαρο ότι ένα κόμμα, 

BINTEO ΣΟΚ : Τον συλλαμβάνουν με ηλεκτροσόκ οι αστυνομικοί επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον Τζον Κερρυ αν... ανήκει στην μασονική αδελφότητα "κρανίο και οστά"...! (BINTEO)



Στη Νέα Εποχή θα πρέπει να προσέχουμε πολύ τι ρωτάμε. Οι νεοταξίτες κυβερνώντες δεν ενδιαφέρονται για τις απαντήσεις γιατί αυτές τις "βαφτίζουν" γραφικές, σου κάνουν και αγωγές και τελειώνει το θέμα. Ενοχλούνται από τις ερωτήσεις γιατί ξυπνούν τον εγκέφαλο των μαζών, και δεν μπορούν (ακόμα) να διωχθούν ποινικά,έτσι καταφεύγουν στην ωμή μεσαιωνική βία, και εφόσον τα ΜΜΕ δεν θα την προβάλουν λίγοι την παίρνουν χαμπάρι  Από 1:37 και μετά του κάνουν ηλεκτροσόκ οι αστυνομικοί επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον Τζον Κερρυ αν... ανήκει στην μασονική αδελφότητα κρανίο και οστά ..! Αυτή είναι η δημοκρατία τους... η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει ξεσαλώσει.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο :