Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Aλβανοί γλέντησαν την δολοφονία υπαλλήλου πρατηρίου. Σε αυτούς θέλουν να προσφέρουν την ελληνική ιθαγένεια Σαμαράς και Mr Alexis.



Δύο αλβανοί που το βράδυ της Πέμπτης δολοφόνησαν εν ψυχρώ έναν 31χρονο υπάλληλο πρατηρίου στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς λίγη ώρα μετά τη δολοφονία σε μπαράκι στην περιοχή των Νέων Μουδανιών να πίνουν και να γλεντάνε παρά το γεγονός ότι είχαν μόλις αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου.

Αντέδρασε και τον σκότωσαν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες ζήτησαν περισσότερα χρήματα και κατόπιν αποφάσισαν να κλειδώσουν τόσο τον υπάλληλο όσο και τη φίλη του στο εσωτερικό της επιχείρησης προκειμένου να υποχρεώσουν τον πρώτο να τους παραδώσει κι άλλα χρήματα.
 

Ένας όμως τους δύο αλβανούς «οικονομικούς μετανάστες»  πυροβόλησε εν ψυχρώ, από μικρή απόσταση, τον άτυχο υπάλληλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια, οι αδίστακτοι ληστές διέφυγαν πεζή.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι και όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία ότι ένας εκ των δύο βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα ενώ προφανώς ο άλλος νόμιμα!

Αυτός που βρισκόταν παράνομα στη χώρα (αν και  οι έννοιες "νόμιμα παράνομα" έχουν χάσει εντελώς την έννοιά τους σε αυτό το καφενείο που λέγεται Ελλάδα)  είχε απελαθεί πριν από περίπου ένα μόλις μήνα και επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα από αφύλακτο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου για να ζήσει το «μύθο» του στην Ελλάδα δολοφονώντας Έλληνες.

Το εξοργιστικό στην υπόθεση είναι πως οι  δύο αλβανοί αμέσως μετά τη ληστεία διασκέδαζαν σε μπαρ  στα Ν. Μουδανιά!  Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν επιχείρησαν να τους ελέγξουν αλλά κατόρθωσαν να διαφύγουν μέχρι που συνελήφθησαν.

Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές και δεν πρόκειται να κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Πρόκειται ακόμη μια από τις δεκάδες δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς (το 2012 μετρήσαμε 45 νεκρούς Έλληνες από αλλοδαπούς) και φυσικά ανάλογος αριθμός δολοφονιών έχει καταγραφεί  και φέτος.

Λύση για το πρόβλημα με τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης δεν διαγράφεται στον ορίζοντα, καθώς ουδείς ενδιαφέρεται,  και δυστυχώς ο Έλληνας πολίτης είναι αναγκασμένος να ζει με τους αλλοδαπούς (τους οποίους κάποιοι τους έφεραν εδώ κατά εκατομμύρια χωρίς να τον ρωτήσουν)  και όχι μόνο αυτό αλλά να μην δείχνει και τη δυσαρέσκειά του για να μην χαρακτηριστεί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr