Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΠΟΥΤΙΝ : Οι Μειονότητες Δεν Μπορούν Να Έχουν Ειδικά Προνόμια!


TA ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ;; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
Ομιλία που θα θέλαμε να προερχόταν από Έλληνα πολιτικό ηγέτη αλλά δεν… Μακάρι να αφαιρούσαμε όπου Ρωσία και να το αντικαθιστούσαμε με Ελλάδα… Απόσπασμα ομιλίας του Ρώσου Προέδρου Πούτιν στο ρωσικό Κοινοβούλιο (Δούμα) 
‘Στην Ρωσία ζουν Ρώσοι. Οποιαδήποτε μειονότητα από οπουδήποτε, αν θέλει να ζει στην Ρωσία, να τρώει στην Ρωσία, θα πρέπει να μιλάει ρωσικό και πρέπει να σέβεται τους ρωσικούς νόμους. Αν επιθυμούν το νόμο της Σαρίας, τους συμβουλεύουμε να πάνε σε εκείνα τα μέρη που είναι νόμος του κράτους τους. Η Ρωσία δεν χρειάζεται μειονότητες. Οι μειονότητες χρειάζονται την Ρωσία! Δεν θα τους χορηγήσουμε ειδικά προνόμια ή να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους νόμους μας έτσι ώστε να ταιριάζουν στις επιθυμίες τους, ανεξάρτητα πόσο δυνατά θα φωνάζουν περί διακρίσεων. Εμείς μαθαίνουμε καλύτερα από τις αυτοκτονίες στην Αμερική, την Αγγλία, την Ολλανδία και τη Γαλλία, αν πρόκειται να επιζήσουμε ως ένα έθνος. 
Τα Ρωσικά έθιμα και παραδόσεις δεν είναι συμβατά με την έλλειψη της κουλτούρας ή του πρωτόγονου τρόπου ζωής των περισσοτέρων μειονοτήτων. Όταν αυτό το αξιότιμο Νομοθετικό Σώμα σκεφτεί να δημιουργήσει νέους νόμους (να νομοθετήσει), θα πρέπει έχει υπόψη του το εθνικό συμφέρον πρώτα, παρατηρώντας (σημειώνοντας) ότι οι μειονότητες δεν είναι Ρώσοι”. 

Οι πολιτικοί στο Κοινοβούλιο επευφήμησαν όρθιοι τον Πούτιν για πέντε λεπτά! Σ.Σ. Έτσι ομιλούν οι ηγέτες. Οι αληθινοί πατριώτες.

Πηγή:
http://www.MadatoForos.com

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ» ΒΙΝΤΕΟ

TI ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΩΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;

Είναι πρόκληση, είπε ο Κίσινγκερ στην Asia Society την περασμένη εβδομάδα, «πώς να χτίσουμε μια παγκόσμια τάξη, για πρώτη φορά στην ιστορία σε παγκόσμια βάση.
Μιλάμε πολύ για την παγκόσμια κοινότητα, αλλά το γεγονός είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ πριν μια παγκόσμια κοινότητα "προτείνοντας στην Κίνα και τις ΗΠΑ να συνεργαστούν για μια τέτοια προσπάθεια.
Ο David Rockefeller απαίτησε φόρο τιμής προς τον κομμουνιστή πρόεδρο Μάο, τον πιο παραγωγικό μαζικό δολοφόνο του 20ου αιώνα (υπεύθυνος για την εξολόθρευση 49-78,000,000 κινέζων).
Ο Rockefeller θεωρεί τον Μάο ως ένα ιδανικό ηγέτη, και την κομμουνιστική επανάσταση και τις δολοφονικές πολιτικές αφανισμού, ως πρότυπο για την παγκόσμια κυβέρνηση.

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΠΑΡΚΟΥ...ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.


ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...ΕΔΩ ΦΡΑΠΕ ΤΣΙΓΑΡΟ  ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΜΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Aπο iefimerida.gr
Η σπίθα άναψε στην Τουρκία, η Κωνσταντινούπολη φλέγεται και η κατάσταση δείχνει να είναι εκτός ελέγχου. Πλήθη κόσμου αρχίζουν και συγκεντρώνονται στην Κωνσταντινούπολη, προετοιμάζοντας άλλη μια μεγάλη διαδήλωση που κλυδωνίζει συθέμελα την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν.

Το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσει η πορεία του Λαϊκού Κόμματος από την περιοχή Μπεσίκτας προς το Ταξίμ, όπου βρίσκονται ήδη συγκεντρωμένοι διαδηλωτές. Η αστυνομία αποχώρησε από την πλατεία, επιτρέποντας να γίνει η διαδήλωση, όπως ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας.

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ : O ΓΥΦΤΟΣ VLAX DRAGON ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ νανου ΒΑΛΑΩΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.(ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΑΛΤΕ ΤΟΥ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ....

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ : ΑΦΗΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ – ΣΚΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ” ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ!


ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" .ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!
http://greeknation.blogspot.gr
Όλα αυτά μετά την δημόσια ομολογία Βρετανού υπουργού: “¨Εσπασε” Βρετανός υπουργός: Συμμορίες Πακιστανών βιάζουν και βασανίζουν ανήλικα κορίτσια!
Άφηναν μικρά κορίτσια έρμαιο στα χέρια συμμοριών ισλαμιστών για να μην προβάλλουν την “θρησκευτική προέλευση” των δραστών!
Πακιστανοί η συντριπτική πλειοψηφία, τους ονόμαζαν “Ασιάτες”
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ 54 ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!
Εκατοντάδες μικρά κορίτσια, εθίζονταν στα ναρκωτικά, βιάζονταν ομαδικά, βασανίζονταν ανηλεώς ακόμα και δολοφονούνταν την ώρα που οι αρχές δεν μπορούσαν να εκδόσουν ειδοποιήσεις λόγω της αντιρατσιστικής νομοθεσίας!
“Εάν μιλούσαμε για μουσουλμάνους, θα χάναμε την δουλειά μας! Θα μας κολλούσαν την ταμπέλα του ρατσιστή!”

Βενιζέλος: "Δεν θα υπήρχε Χ.Α εάν δεν υπήρχε οικονομική κρίση"...αν δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ άραγε ;;


ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΜΙΚΣ.(ΕΙΚΟΝΕΣ)


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΜΙΚΣ ΣΑΝ ΤΑ "ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ" ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΚΡΟΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΙΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΡΕΠΟΥΣΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Απο www.iefimerida.gr
Μπορεί χθες η δήλωση της Μαρίας Ρεπούση πως ο χορός του Ζαλόγγου ανήκει στη σφαίρα των εθνικών μύθων να αποπροσανατόλισε, αλλά και να εξόργισε πολλούς, όμως πολλοί θυμούνται πως στα παιδικά τους χρόνια έμαθαν τα πάντα για τις Σουλιώτισσες όχι στο σχολείο, αλλά ξεφυλλίζοντας τα θρυλικά Κλασσικά Εικονογραφημένα.
Η σειρά των θρυλικών κόμικς που στηρίχθηκαν στη διασκευή μεγάλων έργων της παγκόσμιας λογοτεχνίας, αλλά και σε σημαντικά ιστορικά γεγονότα, κυκλοφορούσε από το 1951 ως το 1960 από τις εκδόσεις Πεχλιβανίδη και σήμερα έχουν συλλεκτική αξία. Εδώ ξεφυλλίζουμε το τεύχος που αγαπήθηκε πολύ, με αφορμή βέβαια και τις νέες δηλώσεις Ρεπούση:

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ". ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ...ΜΥΘΟΙ



ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΗ-ΤΟΥΡΚΟΔΟΥΛΗ ΡΕΠΟΥΣΗ .OI ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΣΘΗΣΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ. 
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, η κυρία Ρεπούση σχολίασε: «Χώρες της Βαλτικής έχουν χαρακτηρίσει γενοκτονίες τα σταλινικά εγκλήματα. Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τα εγκλήματα της Βαλτικής γενοκτονίες; Δεν είναι ότι οι ιστορικοί αρνούνται αυτά τα εγκλήματα. Κορυφαίο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι το Ολοκαύτωμα. Οι ιστορικοί, είμαστε πιο προσεκτικοί με τη χρήση των όρων. Δεν σημαίνει ότι δεν έγιναν εγκλήματα».

ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΑΙΝΕΤΑΙ O ΒΟΥΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑ.

ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤ. 
ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΒΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ" .
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ :

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ :Βιβλίο της Ά γυμνασίου, παρουσιάζει δεσμό 15χρονης με 25χρονο..(ΕΙΚΟΝΑ)


ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ 13ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ...ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ"ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΥΤΑ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...
Βιβλίο της Ά γυμνασίου, παρουσιάζει δεσμό 15χρονης με 25χρονο ηλεκτρολόγο, ως "πρώτο έρωτα" με ρομαντική διάθεση!!!
Λάβαμε το κείμενο από Κατερινιώτη εκπαιδευτικό και το δημοσιεύουμε με τα συγχαρητήριά μας. Θυμίζουμε πως το κείμενο απευθύνεται σε 13χρονα παιδιά...
Η "ΑΡΠΑΓΗ" ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ.
Έκπληκτη δήθεν η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί την εξέλιξη της "αρπαγής" της 13χρονης Χριστίνας και ο καθένας απορεί για το που φτάσαμε και για το τι μας περιμένει ακόμη. Πήραν φωτιά τα blogs και το facebook λες και κάποιοι τώρα ξυπνήσανε και αντιλήφθηκαν πως μπορεί να τα φτιάχνει μια 13χρονη με έναν 23χρονο.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ : ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Από το 1974 η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησαν διαδοχικά την πατρίδα μας και στερήθηκαν παντελώς μεταναστευτικής πολιτικής. Αυτή η παχυδερμική και εγκληματική στάση αυτών των κυβερνήσεων στην πολιτική αντιμετώπιση του μείζονος ζητήματος του μεταναστευτικού, οδήγησε στη χώρα μας πάνω από 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, κυρίως Μουσουλμάνους, οι οποίοι στην κυριολεξία «κυρίευσαν» πολλές γειτονιές της πρωτεύουσας αλλά και ολόκληρες πόλεις της πατρίδας μας. Ταυτόχρονα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, βοήθησε με την υποτονική έως και ύποπτη στάση της στη διόγκωση αυτού του Εθνικού προβλήματος. Το πρόβλημα δε, ξέφυγε τελείως του όποιου ελέγχου, όταν το Φεβρουάριο του 2003, επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου και ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης (σήμερα Προστασίας του πολίτη), Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπέγραψαν τον κοινοτικό κανονισμό «Δουβλίνο ΙΙ», χωρίς σοβαρές ασφαλιστικές δικλίδες. Ειδικότερα, αυτός ο κανονισμός προβλέπει για την λαθρομετανάστευση,

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ! ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ ΦΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ. ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

 
Προσθήκες στο υπάρχον νομικό πλαίσιο (Ν.927/1979) σχετικά με την αντιμετώπιση των φυλετικών διακρίσεων και της μισαλλοδοξίας, περιλαμβάνει η πρόταση νόμου της ΝΔ, η οποία κατατέθηκε στην Βουλή. Βασικότερη προσθήκη είναι αυτή που σχετίζεται με την επιδοκιμασία ή την υποτίμηση της σοβαρότητας των γενοκτονιών που αναγνωρίσθηκαν από την Ελληνική Βουλή, του ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων του ναζισμού, τα οποία αναγνωρίσθηκαν από διεθνή ή ελληνική δικαστήρια με αμετάκλητες αποφάσεις.
Προβλέπονται δε ποινικές κυρώσεις κατά των δραστών που με πρόθεση δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου, μέσω διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζουν ή υποτιμούν τη σοβαρότητα των γενοκτονιών, του ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων του ναζισμού. Η ποινή που προβλέπεται είναι φυλάκιση 3 μηνών έως τριών ετών και χρηματική ποινή 5.000 έως 20.000 ευρώ

Θα περάσουν καλά νατοικοί και ισλαμιστές. Ουκρανός απόστρατος Ταξίαρχος Sergey Razumovsky > "Ζητάμε από τον Bashar Al Assad την άδεια να επέμβουν τουλάχιστον 50.000 Ρώσοι μαχητές στη Συρία εναντίον των ανταρτών"




Εθελοντικά ένοπλα σώματα ορθόδοξων Ουκρανών και Ρώσων ετοιμάζονται για την Συρία σε περίπτωση που υπάρξει επέμβαση του ΝΑΤΟ και εισβολή της Τουρκίας στην χώρα.

Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως στόχο αφ'ενός μεν να μην εμπλακούν απευθείας ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην σύγκρουση και αυτή κλιμακωθεί ανεξέλεγκτα και αφετέρου να αποτραπεί να πέσει η Συρία στα χέρια των ισλαμιστών. 

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο νάνος ΒΑΛΑΩΡΙΤΗΣ...ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

νάνος ΒΑΛΑΩΡΙΤΗΣ :"ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ...ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ...ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....ANTE ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ" (ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ...ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ)
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΚΟΝΤΑΡΗ ,ΤΟΥ ΛΑΖΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΕΙ ΑΓΡΙΑ;;;
ANTE ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ...Ο ΓΥΦΤΟΣ "VLAX DRAGON" ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Χ.Α (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑEI ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ BLACK DRAGON .ΣΕ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ  ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ...ΑΣ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!


ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ...ΜΥΘΟΣ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΡΕΠΟΥΣΗ.


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΡΕΠΟΥΣΗ,ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ...ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.
Μ. Ρεπούση: Εθνικός μύθος ο χορός του Ζαλόγγου
Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αφού αμφισβήτησε την γενοκτονία των Ποντίων, τώρα χαρακτηρίζει «εθνικό μύθο» τον χορό του Ζαλόγγου .
«Μέσα στην ιστορία και την διαδρομή κάθε λαός που χειρίζεται την ιστορία του και για συγκεκριμένους λόγους δημιουργεί διάφορους εθνικούς μύθους, οι οποίοι χρειάζονται για εθνικοπατριωτικούς λόγους» είπε η Μ. Ρεπούση απαντώντας σε ερώτηση για τον χορό του Ζαλόγγου.

ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ...


ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤIΣΕ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
Για τρίτη φορά στη φυλακή ο 40χρονος δράκος ,την τελευταία πενταετία είχε ασελγήσει σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών.
Προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο 40χρονος, που συνελήφθη στα Πετράλωνα για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών και ασέλγεια σε βάρος τους. Ο παιδεραστής δεν συνοδευόταν από δικηγόρο.
Υπενθυμίζεται ότι έστηνε ενέδρες έξω από σχολεία σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, εντόπιζε τα θύματά του,

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΔΕΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ...ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΟΜΩΣ
 iefimerida.gr 
Οι «Μαύροι Πάνθηρες» της Αθήνας απάντηση στις νεοναζιστικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών
Οι συνεχείς ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, οδήγησαν στην πρωτοβουλία δημιουργίας μίας ομάδας αυτοάμυνας υπό το όνομα «Μαύροι Πάνθηρες», η οποία αποτελείται από αλλοδαπούς που ζουν στην πρωτεύουσα.
Η οργάνωσή τους έχει καθαρά αμυντικό στόχο, προκειμένου να προστατεύσει τους μετανάστες που πέφτουν θύματα νεοναζιστικών οργανώσεων.
Οπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, τα μέλη της οργάνωσης πραγματοποιούν νυχτερινές περιπολίες στις γειτονιές του κεντρου,

TO ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (Γεώργιος Φραντζής)



Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
Γεώργιου Φραντζή

Οι δυστυχείς Ρωμαίοι, αφού άκουσαν τα λόγια του αυτοκράτορα, έσφιξαν την καρδιά τους, αγκα­λιάστηκαν και έκλαιγαν όλοι μαζί. Κανένας δεν έφερνε πια στη μνήμη του τα αγαπημένα του παι­διά, τη γυναίκα και την περιουσία του, αλλά ήθε­λαν όλοι να πεθάνουν για τη σωτηρία της πατρίδας τους. Ύστερα γύρισαν στις θέσεις τους για να φυλάξουν τα τείχη της πόλης. Ο αυτοκράτορας πήγε αμέσως στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας, προσευχήθηκε με δάκρυα στα μάτια και κοινώνη­σε των αχράντων μυστηρίων. Το ίδιο έκαναν και πολλοί άλλοι εκείνη τη νύχτα. Έπειτα γύρισε στα ανάκτορα και ζήτησε συγνώμη από όλους. Ποιος μπορεί να περιγράψει αυτήν τη στιγμή τους θρή­νους και τους οδυρμούς που ακούστηκαν τότε στο παλάτι; Κανένας άνθρωπος δε θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος, ακόμα κι αν ήταν από ξύλο ή από πέτρα.

Ύστερα ανεβήκαμε στα άλογά μας, βγήκαμε από τα ανάκτορα και κάναμε επιθεώρηση στα τεί­χη για να ενθαρρύνουμε τους φρουρούς που κρα­τούσαν άγρυπνοι τις θέσεις τους. Εκείνη τη νύχτα όλοι βρίσκονταν στα τείχη και τους πύργους,

ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ! ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!


Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;;;


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΧΕ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Χ.Α.
Επίτροπος Μαλμστρομ :«Κατά την παραμονή μου στην Ελλάδα συζητήσαμε για το νομοσχέδιο. Από ό,τι κατάλαβα, σκοπεύουν να το προωθήσουν πολύ σύντομα. Έχει αργοπορήσει για διάφορους λόγους, αλλά θα κατατεθεί πολύ σύντομα στο Κοινοβούλιο. Αυτό μου έχουν υποσχεθεί και εύχομαι να αποδειχθεί σωστό. Πρόκειται για ευρωπαϊκό δίκαιο» δήλωσε η κ. Μάλμστρομ.
Για να δούμε ποιούς είδε και τι της υποσχέθηκαν, κατά πως τα λέει η κυρία εκ Σουηδίας! η κ. Μαλμστρομ! Από το blog της!
Ξανά στην Ελλάδα!
!4 Μαρτίου 2013
At the new asylum centre in Athens, with Minister Dendias and Lamprini Koletta, Director of the appeals authority. Photo: Michele Cercon
Στο νέο κέντρο ασύλου στην Αθήνα με τον υπουργό Δενδια και την Λαμπρινη Κολέττα :

ΖΟΥΡΑΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ...(ΒΙΝΤΕΟ).


Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΡΕΠΟΥΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.
ΠΟΥ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

"Η Πόλις εάλω" Τελετή Μνήμης : Τετάρτη 29 Μαΐου 7.30μμ - Πλ.Μητροπόλεως. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ


29η Μαΐου: Τελετή Μνήμης για τους αθάνατους Ήρωες του Ελληνισμού
"Η Πόλις εάλω...": Η κραυγή αυτή απλώθηκε σε κάθε άκρο της ελληνικής Πατρίδας. Για 400 χρόνια η σκιά της δουλείας κάλυψε την Ελλάδα. Όπως όμως είπε ο Γέρος του Μοριά, το Γένος συνέχισε τον πόλεμο ενάντια στον βάρβαρο εισβολέα. Στρατός του ήταν οι κλέφτες στα βουνά. Κάστρα του η Μάνη και το Σούλι. Και βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Στη σκιά του αγάλματος αυτού του γίγαντα θα συγκεντρωθούμε και φέτος χιλιάδες Έλληνες, χιλιάδες Χρυσαυγίτες. Με μία λιτή τελετή Mνήμης θα στείλουμε το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
Κεντρικός Ομιλητής: Ν.Γ. Μιχαλολιάκος - Γενικός γραμματέας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου
Τετάρτη 29 Μαΐου 7.30μμ - Πλατεία Μητροπόλεως - Αθήνα

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Πιο κοντά στη ΔΕΠΑ η Gazprom διά χειρός Sintez. Λέτε για αυτό κάποιοι να ανακάλυψαν τον εντός τους λέοντα και να απειλούν με κυβερνητική αστάθεια;


Της Μανταλένας Πίου
Ο ρωσικός όμιλος Sintez φαίνεται ότι τελικώς δεν θα υποβάλει προσφορά για την εξαγορά της ΔΕΠΑ, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» στη τελική διαδικασία για τον ΔΕΣΦΑ, όπως ανέφερε το Dow Jones, επικαλούμενο ανακοίνωση της εταιρείας. «Η τελική απόφαση για το αν θα υποβάλουμε δεσμευτική πρόταση (για τον ΔΕΣΦΑ) θα ληφθεί στο άμεσο μέλλον, ύστερα από την εξέταση της τελικής εκδοχής των συμφωνιών μετόχων και του συμβολαίου πώλησης», αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της. Ο ρωσικός όμιλος, που ανήκει στον μεγαλοεπιχειρηματία Λεοντίντ Λεμπέντεφ, είχε δραστηριοποιηθεί στον διαγωνισμό μέσω της θυγατρικής Negusneft και ήταν ο μόνος που είχε καταθέσει ενδεικτική πρόταση τόσο για τη ΔΕΠΑ όσο και για την 100% θυγατρική ΔΕΣΦΑ.

ΤΙ ΝΑ ΕΠΑΘΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ;


 Η απορία μου είναι η εξής:
Τι έπαθε ξαφνικά ο Βενιζέλος και …σήκωσε μπαϊράκι κατά πάντων και δυναμιτίζει την κυβερνητική συνοχή;
Δε νομίζω να πείθει κανέναν ότι όλα αυτά γίνονται για το αντι-ρατσιστικό νομοσχέδιο!
Αφορμή ήταν!
Κάποιο …πουλάκι μου σφύριξε, ότι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γύρισε άλλος άνθρωπος από τις ΗΠΑ όπου είχε πάει πρόσφατα για την αποφοίτηση της κόρης του!
Μήπως εκεί έλαβε και καμιά….επιφοίτηση;
Οφις Ιοβόλος

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΡΕΠΟΥΣΗ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ!


Στήριξη από την Τουρκία λαμβάνουν για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και βέβαια η απίθανη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρωταθλήτρια των ιστορικών αναθεωρήσεων, Μαρία Ρεπούση αναφορικά με τις θέσεις τους για το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο:
Σε ανακοίνωσή του τουρκικό υπουργείο Εξωτερικό (υπ'αριθμ. 150) το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτηρίζει «εχθρικές και ρατσιστικές πρωτοβουλίες» τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας ενώ καλεί τη Βουλή των Ελλήνων να «απορρίψει τους χαρακτηρισμούς αυτούς που δηλητηριάζουν την ελληνο-τουρκική φιλία» και να συνταχθεί με τις θέσεις της Μαρίας Ρεπούση.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

THN ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ;;


ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ;;; ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ;  ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.
ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΒΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΟΚ...
Ο Αφγανός που πέταξε τα ξημερώματα στην Κέρκυρα 20χρονη Αρτινή φοιτήτρια για να τη ληστέψει δηλώνει «Ανήλικος» ενώ είναι εμφανές πως είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Μάλιστα σε αίτημα πολιτικού ασύλου που έχει καταθέσει για να κυκλοφορεί ελεύθερος, έχει πετύχει να αναφέρεται ότι η ηλικία του είναι 17 ετών.

 Έτσι υποχρεωτικά αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της πόλης ως «Ανήλικος» και αναπόφευκτα μετά απ’ αυτό το σοβαρό περιστατικό θα του δοθεί η … ευκαιρία να αντιμετωπίσει την «εύνοια» το νόμου.

ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΟΖ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Τα τελευταία τρία χρόνια, οι κυβερνήσεις Γ.Παπανδρέου, Λ.Παπαδήμου και Αν.Σαμαρά, αλυσόδεσαν την πατρίδα μας στα δεσμά των Μνημονίων. Αυτά τα μνημόνια που επέβαλαν αυτοί οι πολιτικοί αναρχοσυμμορίτες, παραχώρησαν την Εθνική μας κυριαρχία και εξαθλίωσαν οικονομικά το λαό μας. Έχουν επιβάλλει έναν εργασιακό μεσαίωνα με κύριο αποδέκτη το παραγωγικότερο κομμάτι της κοινωνίας μας, τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι είναι άνεργοι και οι πιο πολλοί εξ αυτών εγκαταλείπουν την πατρίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον. Οι εναπομείναντες, αδυνατούν να δημιουργήσουν οικογένεια και έτσι συντελείται, από την μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση, μια σύγχρονη Γενοκτονία των Ελλήνων με απρόβλεπτες συνέπειες ύπαρξης, πλέον, για το Έθνος μας. 
Ωστόσο, οι τροϊκανοί επιδρομείς-εισβολείς της πατρίδας μας σε συνεργασία με τους εγχώριους δοσίλογους του πολιτικού μας συστήματος,

Οι βίζες και οι Μίζες.


Η φάμπρικα με τις βίζες είναι από τα πιο ελεεινά σκάνδαλα που έχουν γίνει στην Ελλάδα. Εκτός από τους πακτωλούς χρημάτων που έχουν καρπωθεί "λειτουργοί" που ανοίγουν κερκόπορτα στην ίδια τους την χώρα, προκαλούν και αλγεινές καταστάσεις που τις πληρώνει ο λαός φτάνοντας ακόμα και στην αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Ποιός θα ξεχάσει τις αναφορές στο ημερολόγιο του Τσοχατζόπουλου για την "αγορά" ψήφων από ...τσετσένους και τα γεγονότα του 2000.
Φαίνεται όμως ότι αυτή η φάμπρικα είναι υπερκομματική και διαχρονική αφού ουδείς την έχει αγγίξει. Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα από το "Πρώτο Θέμα", που υπό ομαλές συνθήκες θα έπρεπε να είχε σημάνει συναγερμό στα αυτιά του κυρίου Αβραμόπουλου. Εμείς με μία σύντομη έρευνα μάθαμε ότι η καμπάνα χτυπάει για την Διευθύντρια της Γ4 και οτι τα τραπεζώματα στην "κυρία από την Ινδία" γίνονται στο σπίτι της!

Σε αυτή τη χώρα ακόμα να βάλετε μυαλό; Ακόμα συνεχίζονται οι φάμπρικες πάνω σε θέματα Εθνικής σημασίας; Γιατί οπωσδήποτε τέτοια φαινόμενα δεν γίνονται μα το "αζημίωτο". Αν οποιοσδήποτε θέλει να έχει "δημόσιες σχέσεις", ας το κάνει απαλλαγμένος από τα δικαιώματα που απορρέουν από την άσκηση δημοσίου λειτουργήματος. Είναι καταδικαστέο κύριε Αβραμόπουλε να μπαίνουν οι ύπόπτες business των προηγούμενων κάτω από το χαλί, εάν όμως αυτές συνεχίζονται τότε δεν μιλάμε για συγκάλυψη, αλλά για συνευθύνη. Έτσι δεν έφαγε τα ισόβια ο κύριος Παπαγεωργόπουλος; "Άγνοια" σε πιθανή διαπλοκή τέτοιου τύπου δεν συγχωρείται.

Αναμένουμε τις ενέργειες σας, αφού το θέμα είναι σοβαρότατο και δεν θα το αφήσουμε

greek alert

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ : ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΙΜΑΜΗΣ ΚHΡYTΤΕΙ ΑΚΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ


ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ  ΧΑΜΖΑ (ΑΝΔΡΕΑΣ) ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΑΚΡΕΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΟΠΩΣ "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΩΣ ΙΔΕΑ!!!.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ. 
iefimerida
Ο Ελληνας ακραίος ισλαμιστής ιμάμης που... τρομοκρατεί το Λονδίνο 
Ο Έλληνας ισλαμιστής που θαύμαζαν οι βομβιστές της Βοστόνης! Είναι μέλος της νέας γενιάς μουλάδων που ασκούν μεγάλη επιρροή στην Βρετανία

Συναγερμός έχει σημάνει στις βρετανικές αρχές μετά την ανατριχιαστική δολοφονία του στρατιώτη Λι Ρίγκμπι στο Λονδίνο, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στη νέα γενιά εξτρεμιστών Ισλαμιστών κηρύκων και ιμάδων που δίνουν αρκετές διαλέξεις και μέσα σε μεγάλα πανεπιστήμια.

ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ.


ΟΙ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΙΝ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ( ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ). Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ!




ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ Η "ΚΥΡΙΑ". ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ Ο,ΤΙ. ΕΥΓΕ! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

Ένα έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αποκαλύπτει το Real.gr. Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η κυρία Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να... αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»!

"ΠΟΥΛΑΕΙ" Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΤΗΝ "ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ" ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ


Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΥΡΩΠΗΣ" ΤΟ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ...ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ...ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ.
Μετά από σειρά διαμαρτυριών, ανακοινώθηκε πριν λίγο ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, σήμερα, στην Νάπολη, η προγραμματισμένη συνάντηση για την ίδρυση του ιταλικού πολιτικού κινήματος Αlba Dorata Europa (Χρυσή Αυγή Ευρώπη).

Οι Ιταλοί διοργανωτές της εκδήλωσης, είχαν αναγγείλει, μέσω ιστότοπου, ότι επρόκειτο για «ένα κίνημα εθνικιστικό, παραδοσιακό, υπέρ μιας ομόσπονδης Ευρώπης».

Η διαφήμιση της συγκεκριμένης συνάντησης, είχε προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του δικτύου «αντιφασιστική και αντιρατσιστική Νάπολη»,

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ


ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ
ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΟΥΒΕΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ MR ALEXIS....

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ "ΠΕΡΝΑΕΙ" Ο ΝΟΜΟΣ

ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ;;;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ. ΑΦΓΑΝΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ.



Αφγανός στην Κέρκυρα-στα χνάρια του ανθρωπόμορφου κτήνους Πακιστανού στην Πάρο- πέταξε στα βράχια της Κέρκυρας, κοντά στο Ενετικό φρούριο μια 20χρονη φοιτήτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη γύρω στις 3 τα ξημερώματα όταν η κοπέλα που κατάγεται από τα Θεοδώριανα της Άρτας, επέστρεφε στο σπίτι της. Ο νεαρός Αφγανός όρμηξε στην 20χρονη για να της κλέψει την τσάντα, εκείνη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές και τότε ο λαθρομετανάστης την πέταξε από ύψος επτά μέτρων! Το μεσημέρι η αστυνομία της πόλης μετά από ανθρωποκυνηγητό κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον Αφγανό δράστη ο οποίος και αναγνωρίστηκε από το θύμα του. Ο Αφγανός σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα έχει υποβάλει αίτημα για την χορήγηση πολιτικού ασύλου.



ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ,ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.




ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ,ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Αγαπητοί γείτονες,
Όλοι στην συγκέντρωση την Τρίτη 28/5/2013 και ώρα 11:00πμ στη  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ,(οδός Κατεχάκη 56) , να καταθέσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας για την μετεγκατάσταση του καταυλισμού, στον Γενικό Γραμματέα Δ. Καλογερόπουλο.
Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζουν με την απόφαση της περιφέρειας (Αρ. πρωτ. Φ.73521/9339 της 16-04-2013) οι Ρομά της περιοχής του Νομισματοκοπείου θα μεταστεγασθούν (όχι όλοι), στο χώρο που βρίσκεται το γήπεδο του Απόλλωνα και το αλσύλλιο που τον περιβάλλει.
Το γκέτο που άφησε η πολιτεία να δημιουργηθεί στον χώρο αυτόν τα τελευταία χρόνια, η αποδεδειγμένη παραβατικότητα τους που ζούμε όλοι οι κάτοικοι της περιοχής καθημερινά, οι άθλιες συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό και υποβαθμίζουν τόσο την ζωή των κατοίκων του όσο και των κατοίκων της περιοχής  δεν μπορεί να συνεχιστεί και απλά να αλλάξει τοποθεσία. Θα πρέπει να δοθεί οριστική λύση για απομάκρυνση του καταυλισμού άμεσα.

Μπορούμε να διεκδικήσουμε λίγη ηρεμία, πράσινο, καθαριότητα, μείωση της εγκληματικότητας, αξιοπρέπεια και όχι την πλήρη απαξίωση της περιουσίας μας που ο καθένας κατέβαλλε κόπο και ιδρώτα για να αποκτήσει. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ



Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                   
                                                                             ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ