Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ,ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.




ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ,ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Αγαπητοί γείτονες,
Όλοι στην συγκέντρωση την Τρίτη 28/5/2013 και ώρα 11:00πμ στη  Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ,(οδός Κατεχάκη 56) , να καταθέσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας για την μετεγκατάσταση του καταυλισμού, στον Γενικό Γραμματέα Δ. Καλογερόπουλο.
Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζουν με την απόφαση της περιφέρειας (Αρ. πρωτ. Φ.73521/9339 της 16-04-2013) οι Ρομά της περιοχής του Νομισματοκοπείου θα μεταστεγασθούν (όχι όλοι), στο χώρο που βρίσκεται το γήπεδο του Απόλλωνα και το αλσύλλιο που τον περιβάλλει.
Το γκέτο που άφησε η πολιτεία να δημιουργηθεί στον χώρο αυτόν τα τελευταία χρόνια, η αποδεδειγμένη παραβατικότητα τους που ζούμε όλοι οι κάτοικοι της περιοχής καθημερινά, οι άθλιες συνθήκες που επικρατούν στον καταυλισμό και υποβαθμίζουν τόσο την ζωή των κατοίκων του όσο και των κατοίκων της περιοχής  δεν μπορεί να συνεχιστεί και απλά να αλλάξει τοποθεσία. Θα πρέπει να δοθεί οριστική λύση για απομάκρυνση του καταυλισμού άμεσα.

Μπορούμε να διεκδικήσουμε λίγη ηρεμία, πράσινο, καθαριότητα, μείωση της εγκληματικότητας, αξιοπρέπεια και όχι την πλήρη απαξίωση της περιουσίας μας που ο καθένας κατέβαλλε κόπο και ιδρώτα για να αποκτήσει. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ



Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                   
                                                                             ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ