Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

THN ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ;;


ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ;;; ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ;  ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.
ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ ΒΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΟΚ...
Ο Αφγανός που πέταξε τα ξημερώματα στην Κέρκυρα 20χρονη Αρτινή φοιτήτρια για να τη ληστέψει δηλώνει «Ανήλικος» ενώ είναι εμφανές πως είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Μάλιστα σε αίτημα πολιτικού ασύλου που έχει καταθέσει για να κυκλοφορεί ελεύθερος, έχει πετύχει να αναφέρεται ότι η ηλικία του είναι 17 ετών.

 Έτσι υποχρεωτικά αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της πόλης ως «Ανήλικος» και αναπόφευκτα μετά απ’ αυτό το σοβαρό περιστατικό θα του δοθεί η … ευκαιρία να αντιμετωπίσει την «εύνοια» το νόμου.

Πάντως όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του νησιού που πέτυχε την σύλληψή του το μεσημέρι της Κυριακής, το ύψος της πτώσης δεν είναι 7 αλλά 8 μέτρα. Να θυμίσουμε που όπως αποκάλυψε το Fimotro, ο Αφγανός πέταξε πάνω από τα κάγκελα την φοιτήτρια, επειδή εκείνη έβαλε τις φωνές όταν πήγε στις 3 τα ξημερώματα που επέστρεφε σπίτι της, να της κλέψει την τσάντα. Η κοπέλα γλύτωσε ευτυχώς με κάταγμα του χεριού της
 crimesonair