Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΦΥΣΣΑ ΠΟΥ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1991 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ Η ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ (ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ - ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ...ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ - ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΓΓΥΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. 
ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΚΥΡΙΑ ΦΥΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ...ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΑ ΕΝ ΒΡΑΣΜΟ ΨΥΧΗΣ.

«Όποιος ψηφίζει Χ.Α. είναι συνένοχος στη δολοφονία του Παύλου», δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής η μητέρα του δολοφονηθέντος μουσικού,

Ζητείται ευθύνη...(πολιτική ευθύνη)

Και πέσανε τώρα όλα τα λυγκόρνια του καθεστώτος απάνου στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής.
Γιατί;
Για μια "μισή δήλωση!"

Επειδή λέει, ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι...
Άρα, συμπεραίνουν οι στρεψοδίκες των καναλιών, η Χρυσή Αυγή υιοθετεί την πολιτική της ακραίας βίας και του εγκλήματος και συνεπώς όλοι οι χρυσαυγίτες, από τον πρώτο ίσαμε τον τελευταίο είναι εν δυνάμει φονιάδες και πρέπει να τους ξαποστείλουν ομαδικώς στη Συρία, για να προπονούνται με τα κεφάλια τους οι τζιχαντιστές.
Ωραίο συμπέρασμα!

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

TO STOIXIMAN ΔΙΝΕΙ 1ο ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - 3η ΜΕ ΑΝΕΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 8% ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ STOIXIMAN.GR...ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΑΠΟ 7% ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ STOIXIMAN ΣΤΙΣ 3/9 ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ 8% ΣΤΙΣ 16/9
Η καταγραφή των στοιχηματικών τάσεων από τις 31 Αυγούστου έως και σήμερα, «φωτογραφίζει» ως απόλυτο φαβορί για τη νίκη στις εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ αποτυπώνονται και οι διακυμάνσεις στα ποσοστά νίκης ανάμεσα στα δύο ντιμπέιτ.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Τρόμος στην Guardian: “Ανατέλλει η Χρυσή Αυγή, η πιο επικίνδυνη πολιτική δύναμη της Ευρώπης”

ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Χ.Α...
Ο πανικός της ανθελληνικής Guardian αποκαλύφθηκε σε χθεσινό της άρθρο, το οποίο φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο: "Ανατέλλει η Χρυσή Αυγή, η πιο επικίνδυνη πολιτική δύναμη της Ευρώπης".

Τους λόγους των υψηλών ποσοστών τα οποία καταγράφει η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις επιχειρεί να αναλύσει σε ρεπορτάζ της η βρεταννική εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι την 21η Σεπτεμβρίου μπορεί να είναι στη θέση του τρίτου κόμματος ή και της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διαμορφώσουν κυβερνητικό συνασπισμό.

Ο νέος Ξέρξης


Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εκατομμύρια λαθροεισβολέων συγκεντρώνονται στον Έβρο και στις ακτές της Τουρκίας.
Κάποιοι κάμουν λόγο για 6.000.000 ψυχές, που η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μάχιμοι άνδρες ηλικίας μέχρι 30 ετών.
Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι οι ορδές αυτές θα "περάσουν" τα ανοιχτά ελλαδικά σύνορα, μέσα στο επόμενο εξάμηνο.
Αν προσθέσουμε τώρα σ' αυτούς που πρόκειται να λαθροεισβάλλουν και τους ήδη υπάρχοντες εδώ λαθρεποίκους, σύντομα στην αλβανογρεκία θα κατοικούν περισσότεροι σλαβοαφροασιάτες, παρά Έλληνες.

Ο νέος Ξέρξης δεν θα χρειαστεί καν να στείλει πρέσβεις του για να ζητήσουν Γην και Υδωρ.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

"ΑΔΙΚΙΑ" ΘΑ ΗΤΑΝ...


Η φυλετική συνιστώσα του πολιτισμού

Στο αφήγημα: "η διπλή ζωή του Σκύλη" κάμω λόγο για τον Σκύθη πολέμαρχο Σκύλη, ο οποίος επιχείρησε να ζήσει διπλή ζωή - μισή ως Έλληνας, μισή ως Σκύθης.
Ο άνθρωπος μοίραζε τον βίο του ανάμεσα στην Ελληνική πόλη Όλβια της Κριμαίας και στις στέπες των Σκυθών.
Στην Όλβια κυκλοφορούσε με ελληνικό μανδύα, φόραγε στεφάνι κισσού στα μαλλιά και συζητούσε στην αγορά, περί των ανθρώπινων. Επίσης, ήταν παντρεμένος με Ελληνίδα και είχε μαζί της παιδιά.
Αυτά όμως τον μισό καιρό της ζωης του.

Η διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, απαντώντας στις ερωτήσεις των εκπροσώπων των ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημείωσε αρχικά τον αποκλεισμό του κόμματος από τα κανάλια, καθώς δεν θέλουν να ακουστούν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής που τυγχάνουν ευρείας απήχησης από τον ελληνικό λαό.

Για τα εθνικά θέματα δήλωσε ότι οι θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών είναι αδιαπραγμάτευτες και παραμένουν στον βασικό πυρήνα της ιδεολογίας και του προγράμματος.

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Το πτώμα ενός αθώου παιδιού στο χρηματιστήριο της φτηνής ιδεοληψίας των λαθρολάγνων

Το κείμενο αυτό δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο "Ελληνικό φόρουμ" και αφορά την περίφημη απάτη της φωτογραφίας του νεκρού παιδιού, που χρησιμοποιήθηκε ως προπαγανδιστικό τέχνασμα] όπως παλαιότερα και η πλαστή φωτογραφία του πετρελαιωμένου κορμοράνου, ώστε να στρέψει τις ευρωπαϊκές μάζες υπερ της λαθροεισβολής των ισλαμικών ορδών.

Νεότερα στοιχεία που ήρθαν μόλις χτες [11/9/2015] στο φως, αποδείχνουν την απίστευτη απάτη που σκάρωσαν τα αμερικανοσιωνιστικά κογκλάβια, με τον δουλέμπορο [τάχα μου πατέρα του νεκρού παιδιού] που ουσιαστικά το δολοφόνησε ο ίδιος!

Το κείμενο γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον επειδή προέρχεται από άνθρωπο της αριστεράς...