Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Χάος στην μπανανία της Μέρκελ: Συμμορίες λαθρομεταναστών βιάζουν ομαδικά γερμανίδες στη μέση του δρόμου - “Φταίνε τα θύματα” απαντούν οι αντιρατσιστές
Γράφει ο Αντίοχος
Τα εργατικά χέρια των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών της Γερμανίας, αποδείχθηκαν… μακριά εκτός από «φτηνά» (που προτιμά το κεφάλαιο…). Έτσι, τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς… ξεφάντωσαν τα «προσφυγάκια», με τον τρόπο που έχουν μάθει στις πατρίδες τους, όταν βλέπουν έξω γυναίκα ασυνόδευτη! Περίπου 1.000, λοιπόν, έστησαν καρτέρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας και επιτίθονταν σε όποια γυναίκα περνούσε από μπροστά τους, αναγκάζοντας την τοπική αστυνομία να κάνει λόγο για «πρωτοφανείς στα χρονικά εγκληματικές πράξεις».

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Πως η κατάργηση του ρευστού χρήματος οδηγεί στην απόλυτη δικτατορία

Γράφει η Α. Λεώνη

Το παγκόσμιο Τραπεζικό σύστημα εργάζεται σταθερά και οργανωμένα στην τελική εφαρμογή του πλαστικού χρήματος και εξαφάνιση του ρευστού χρήματος με πρόσχημα την φοροδιαφυγή και την παράνομη δραστηριότητα. Η κυβέρνηση προωθεί την χρήση των ηλεκτρονικών καρτών και ήδη έχει εξαγγείλει την εφαρμογή της ηλεκτρονικής ταυτότητας. Για το σκοπό αυτό μας παρέχονται διάφορες ‘εξυπηρετήσεις’.

Ο στόχος, τσέπη άδεια αλλά όλοι με ‘ηλεκτρονικά πορτοφόλια’. Και είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι όταν έχουν άϋλη πίστωση –και όχι τον περιορισμό του φυσικού χρήματος- ξεφεύγουν ευκολότερα και ξοδεύουν περισσότερα διότι απλά δεν νιώθουν το φυσικό όριο που θέτει η έλλειψη του φυσικού χρήματος.

ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ...ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ISIS ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ



ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΙ ISIS ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να λέγωνται από άνδρες, αν αισθάνωνται άνδρες



      Ayla Holdom - Ο πρώτος ερμαφρόδιτος πιλότος της Βρετανικής πολεμικής αεροπορίας

Από την ψήφιση του συμφώνου συμβιώσεως αποσιωπάται η σοβαρότερη πλευρά του ζητήματος. Η προσβολή του ανδρικού φύλου και της αρρενωπότητος

Εδώ και δεκαετίες ο μεταμοντερνισμός πλήττει τις σταθερές ατομικές ταυτότητες άνδρας/γυναίκα, και προσπαθεί να δημιουργήσει ρευστές, εναλλασσόμενες, και γκρίζες ταυτότητες. 

Το σύμφωνο αναγνωρίσεως της ομοφυλοφιλίας ως κοινωνικού προτύπου που ψήφισε η παρενδυτική κυβέρνηση Τσίπρα, πρέπει να αντιμετωπιστεί ως εχθρική πράξη εναντίον του ανδρικού φύλου. 

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

OI ANOMYMOUS ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ...

Μέλος των Anonymous , ο Jeremy Hammond, που συνελήφθη για κλοπή δεδομένων από την STRATFOR... φοράει το μπλουζάκι της OTPOR! ( ΜΚΟ ειδική στην οργάνωση Εγχρώμων επαναστάσεων με χρηματοδότηση από τους τοκογλύφους και τον Soros) . Οι έγχρωμες επαναστάσεις είναι αυτές που κατά σύμπτωση ανατρέπουν όσους δεν υποταγούν στη διεθνή τοκογλυφική μαφία και το ΝΑΤΟ. 
Αν οι Anonymous δεν ήταν του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ των τοκογλύφων δεν θα είχαμε μάθει ποτέ την ύπαρξή τους. Επειδή όμως είναι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ οργάνωση ... προβλήθηκε μετά μανίας από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ ώστε να πειστεί ο κοσμάκης ότι ...εκεί έξω ... υπάρχουν κάποιοι που "επαναστατούν" για λογαριασμό του... επομένως μπορεί να συνεχίσει να κάθεται στον καναπέ του και να βλέπει μπάλα...
Εξέγερση Ελλήνων - Ελληνόψυχοι Αγωνιστές

"ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ"...ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ


ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ.
Η πολιτική της παγκοσμιοποίησης, πού προβάλλεται ως υπερεθνικός οικουμενισμός και ως «πολυπολιτιστική κοινωνία». Με την βοήθεια των τεράστιων μέσων πού διαθέτει παρουσιάζει την εξέλιξη αυτή ως δήθεν αναπόφευκτη επιταγή του μέλλοντος και ως δήθεν συνώνυμη του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης με τριτοκοσμικές χώρες. 
Οι υποστηρικτές εκτελεστές της παγκοσμιοποίησης αριστεροί, δεξιοί προοδευτικοί, κεντρώοι, φιλελεύθεροι παρουσιάζουν ταυτόχρονα το εθνικό κράτος ως παρωχημένη μορφή οργάνωσης καί διαβάλλει την προσήλωση στην εθνική ταυτότητα καί τον καλώς νοούμενο εθνικισμό που είναι η μόνη λύση αντίσταση και αντίδραση ενάντια στην παγκοσμιοποίηση ως δήθεν φασιστικό, ρατσιστικό καί ξενοφοβικό, ασκούντας κυριολεκτικά απάνθρωπα σκληρή ἰδεολογική προπαγανδιστική τρομοκρατία.