Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

"ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ"...ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ


ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ.
Η πολιτική της παγκοσμιοποίησης, πού προβάλλεται ως υπερεθνικός οικουμενισμός και ως «πολυπολιτιστική κοινωνία». Με την βοήθεια των τεράστιων μέσων πού διαθέτει παρουσιάζει την εξέλιξη αυτή ως δήθεν αναπόφευκτη επιταγή του μέλλοντος και ως δήθεν συνώνυμη του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης με τριτοκοσμικές χώρες. 
Οι υποστηρικτές εκτελεστές της παγκοσμιοποίησης αριστεροί, δεξιοί προοδευτικοί, κεντρώοι, φιλελεύθεροι παρουσιάζουν ταυτόχρονα το εθνικό κράτος ως παρωχημένη μορφή οργάνωσης καί διαβάλλει την προσήλωση στην εθνική ταυτότητα καί τον καλώς νοούμενο εθνικισμό που είναι η μόνη λύση αντίσταση και αντίδραση ενάντια στην παγκοσμιοποίηση ως δήθεν φασιστικό, ρατσιστικό καί ξενοφοβικό, ασκούντας κυριολεκτικά απάνθρωπα σκληρή ἰδεολογική προπαγανδιστική τρομοκρατία.


Η ΕΕ θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσει την ομοιογένεια των κρατών μελών της» – Peter Sutherland, ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση και μη εκτελεστικός πρόεδρος της Goldman Sachs International.
Δεν υπάρχει έθνος που να γεννιέται πολυπολιτισμικό.
Η πολυπολιτισμικότητα είναι μια αφύσικη, καθώς και νοσηρή κατάσταση που μπορεί να αναπτυχθεί σε πολιτείες που βρίσκονται σε εθνική παρακμή. Ένα πολυπολιτισμικό κράτος μεταφέρει μέσα του τους σπόρους της εθνικής καταστροφής. Όλα τα πολυπολιτισμικά κράτη βρίσκονται σε μια κατάσταση πολιτικής, ηθικής, οικονομικής και κοινωνικής παρακμής. Απληστία και διαφθορά χαρακτηρίζουν την κυβέρνησή τους η οποία αρέσκεται να επιδίδεται σε καταπιεστικά μέτρα εις βάρος των πολιτών. Μηχανισμοί προπαγάνδας υπέρ του «ιδεώδους» της πολυπολιτισμικότητας και της «διαφορετικότητας» στήνονται παντού, ενώ τα ψέματα και η εξαπάτηση διοχετεύονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους πολιτικούς, και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Γιατί αυτοί είναι οι ινστρούχτορες των πολυπολιτισμικών κοινωνιών.

Αλήθεια, ποίος ρώτησε τον Ελληνικό λαό αν θέλει να γίνει «πολυπολιτισμικός» η αν θέλει βαλκανοποίηση της Ελλάδας και κατάλυση της εθνική συνοχής και του εθνικού χαρακτήρα της; 
Ποίος αξιολόγησε και έκρινε ότι η εθνική και η κοινωνική συνοχή της χωράς και η ἐθνική κυριαρχία της πρέπει να εξαφανιστούν;

Εξέγερση Ελλήνων - Ελληνόψυχοι Αγωνιστές

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΔΩ