Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΙΜΙΑ 1996. ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ
30-31 Ιανουαρίου 1996) από την θυελλώδη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, νύχτα των Ιμίων.
Τη νύχτα εκείνη η Ελλάδα πόνεσε, μάτωσε, διασύρθηκε, προδόθηκε , μίκρυνε! Και κανείς μέχρι σήμερα, είτε πολιτικός, είτε στρατιωτικός, δεν λογοδότησε για την ταπείνωση, που υπέστη η Ελλάδα στο σύμπλεγμα των βραχονησίδων Ίμια, στο ανατολικό Αιγαίο.
Η Τουρκία εκμεταλλευόμενη μια δύσκολη πολιτική συγκυρία για την Ελλάδα, (είχε παραιτηθεί ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου και ο νέος Πρωθυπουργός Κ.Σημίτη δεν είχε πάρει καν ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή), πραγματοποίησε στρατιωτική απόβαση επί αφύλαχτου ελληνικού εδάφους.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Σκλάβος εἶναι αὐτὸς ποὺ περιμένει κάποιον νὰ τὸν σώσῃ!

Μέγας Ἀλέξανδρος VS Πολιτικοὶ ἠγετες κομμάτων 21ου αἰῶνος.
Ἀκούω τελευταία στὰ ΜΜΕ ποὺ ἀναφέρουν τοὺς πολιτικοὺς ἀρχηγοὺς κομμάτων ὡς ἠγέτες. 
Ἔψαξα λοιπὸν νὰ βρῷ πράξεις τῶν πολιτικῶν ἀρχηγῶν κομμάτων, ποὺ νὰ ἀποτυπώνουν τὴν λέξη ΗΓΕΤΗΣ στὸ πρόσωπό τους. Πᾶμε λοιπὸν νὰ ξεκινήσουμε μὲ τὸν Πρόεδρο τῆς Δημοκρατίας…

ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ; Tουρκικά ΜΜΕ : Ο Αλέξης Τσίπρας έχει τουρκική καταγωγή.

ΜΙΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ...ΜΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ...ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ;;
«Είναι εγγονός μίας οικογένειας που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από τη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρέλι», γράφει η Sabah
Ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, έχει τουρκική καταγωγή, σύμφωνα με μια είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα στα τουρκικά media και η οποία αναφέρει ότι η οικογένεια του κ. Τσίπρα έχει ρίζες στην Τουρκία -και, μάλιστα, αυτό είναι ένα στοιχείο που ο ίδιος έχει αποκαλύψει.
Η άκρη του νήματος σε αυτή την υπόθεση βρίσκεται στον Νεβζάτ Τσολάκ, τον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης Αδριανούπολης του κόμματος Ελευθερίας και Αλληλεγγύης (ÖDP).

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ.

Ανάλογο Νόμο προσπάθησε να περάσει ο Ραγκούσης του ΠΑΣΟΚ και το Συμβούλιο της Επικρατείας τον έστειλε οριστικά και αμετάκλητα στον κάλαθο των αχρήστων ως απαράδεκτο και αντισυνταγματικό. 
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην απόφαση του ΣτΕ, προσκρούουν στις επιταγές του Συντάγματος οι ρυθμίσεις για την κτήση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς, καθώς η πολιτογράφηση που προέβλεπε ο αντισυνταγματικός νόμος Ραγκούση (3838/10) γινόταν με βάση αμιγώς τυπικές προϋποθέσεις (χρόνος νόμιμης διαμονής του αιτούντος αλλοδαπού ή της οικογένειας του, φοίτηση σε ελληνικό σχολείο επί ορισμένο χρόνο, ανυπαρξία καταδίκης για ορισμένα σοβαρά ποινικά αδικήματα) και χωρίς να γίνεται εξατομικευμένη κρίση για τη συνδρομή της ουσιαστικής προϋπόθεσης του δεσμού προς το ελληνικό έθνος του αλλοδαπού εκείνου που υποβάλλει αίτηση πολιτογράφησης.

Το «άνοιγμα» των τσιπροκαμμένων στην Ρωσία κράτησε… μια μέρα

Γράφει ο Αντίοχος
Εκεί στα μέσα της δεκαετίας του ’80, με αφορμή κάποια λεκτική διαφοροποίηση του Άντριου Παπάντριου με την αμερικανική πολιτική, κάποιος δημοσιογράφος ρώτησε τον αμερικανό πρέσβη: «Σας ενοχλούν αυτά που είπε ο Ανδρέας;»Ο πρέσβης γύρισε, τον κοίταξε καλά-καλά με το ύφος του… καουμπόη και του είπε: «Αγοράκι μου, δε με ενδιαφέρουν αυτά που λέει ο Ανδρέας, αλλά αυτά που κάνει».  
Κάπως έτσι, λοιπόν, σαν τον Ανδρέα θέλησαν να ξηγηθούν και οι Τσιπροκαμμένοι, για να εντυπωσιάσουν το πόπολο, ότι είναι πολύ… μάγκες και τα βάζουν με τους ισχυρούς. 

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο κος ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ (ΣΟΡΟΣ)


Του Πέτρου Αργυρίου

Δεν έχω καμιά πρόθεση να «κοντύνω» ή να μειώσω τον Κ. Βαρουφάκη. Είναι οι πράξεις και οι λόγοι ενός ανθρώπου που τον υψώνουν ή τον κονταίνουν....
Δεν έχω καμία διάθεση να δαιμονοποιήσω τον Κο Σόρος. Οι συνέπειες των πράξεων του έχουν χαραχτεί –με οξύ και αίμα- στις μνήμες των λαών θυμάτων του- ανάμεσα τους πλέον μάλλον και ο δικός μας. Αυτό που θέλω να καυτηριάσω είναι η αφέλεια που προβάλει ο κος Βαρουφάκης.

Είναι η αφέλεια του είδους που αποδόθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου και χρησιμοποιήθηκε ως άλλοθι για την τεράστια πολιτική ευθύνη που φέρει. Είναι η αφέλεια που οδήγησε στην έκπληξη που ένοιωσε ο κουμπάρος του Νίκου Παπανδρέου Γιάννης Βαρουφάκης στη μετάλλαξη του Γιώργου που ήξερε.

ΙΜΙΑ 2015: Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στους πεσόντες Ήρωες



ΙΜΙΑ 1996 - ΙΜΙΑ 2015: Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τους Ήρωες

http://www.xryshaygh.com/

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

O AN.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ...."ΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΤΣΑΠΟΥΣ

Ο Τάσος Κουράκης  βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη περιφέρεια Θεσσαλονίκης, θα είναι ο νέος αναπληρωτής υπουργός στο υπερυπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Ο υπουργός είναι πτυχιούχος και διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Ο κύριος Κουράκης, και εκτός του να παίρνει τηλέφωνα υπουργούς για να...απελευθερώσουν τα παιδιά του που συνελήφθησαν να τα σπάνε ή να κάνει το μάρτυρα υπεράσπισης του δολοφόνου Σάββα Ξηρού, είναι και ποιητής καθώς έχει εκδώσει και ποιητικές του συλλογές. Τα ποιήματα του μάλιστα έχουν συγκεντρώσει πολλές φορές το φώς της δημοσιότητας αφού διακρίνονται για την πρωτοτυπία τους.

Δείτε κάποια ποιήματα του υπουργού :

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!!!



ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ....ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ!

http://ygro-pyr.blogspot.gr/

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ" ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...ΚΑΜΜΕΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ;;

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ" ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ
Χριστοδουλοπούλου: "Ιθαγένεια (!!)* σε όλα τα παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα"
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο", η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δεσμευτεί να αποδώσει την ελληνική ιθαγένεια...
σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, τη λεγόμενη δεύτερη γενιά μεταναστών».

Δειλοί, μειοδότες και θεομπαίχτες έφεραν τον Τσίπρα στην εξουσία.


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Κάθε αποτέλεσμα έχει και την αιτία του και η σημασία της αιτίας είναι ανάλογη του αποτελέσματος σε πολιτικό, κοινωνικό, αλλά και θρησκευτικό επίπεδο. Σε αυτή την χώρα διάφορα πολιτικά ταμπού και πολιτικά τζάκια είχαν κυριαρχήσει επί δεκαετίες και καθόριζαν την εξωτερική και εσωτερική της κατεύθυνση.
Σήμερα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και για πρώτη φορά στην ιστορία αυτής της χώρας μια ομάδα πολιτικών που απαρνούνται τον παραδοσιακό θρησκευτικό όρκο, έγινε η σημερινή ελληνική κυβέρνηση. 
Όσοι «τσιρίζουν» και οδύρονται γι αυτούς, καλά θα κάνουν να κοιτάξουν ποιοι τους έφεραν στην εξουσία και γιατί φτάσαμε ως εδώ...

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΗΛΙΟΣ ΘΕΟΣ...ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ Π.Α ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ

 Έπεσαν νεκροί εκτελώντας το καθήκον τους στην Πατρίδα ο σμηναγός Παναγιώτης Λάσκαρης, 35 ετών, έγγαμος με ένα γιο και ο σμηναγός Αθανάσιος Ζάγκας, 31 ετών, έγγαμος με ένα γιο και μία κόρη
Εμπειροι πιλότοι με περισσότερες από 1.000 ώρες πτήσης ήταν ο σμηναγός Παναγιώτης Λάσκαρης, 35 ετών και ο επίσης σμηναγός Αθανάσιος Ζάγκας, 31 ετών, που βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το μαχητικό αεροσκάφος F-16 Block 50 της 341 Μοίρας στο οποίο επέβαιναν κατέπεσε και συνετρίβη κατά τη διαδικασία της απογείωσης από την αεροπορική βάση Los Llanos στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας.

Σαν σήμερα περνά στο Πάνθεον των Ηρώων ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής

ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε : ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Άρχισε το πανηγύρι πάνω στο πολιτικό πτώμα του βουλευτή Μεσσηνίας, Αντώνη Σαμαρά
Τον χειρότερο της εφιάλτη βιώνει από την Κυριακή των εκλογών η βρώμικη συμμορία Σαμαρά που κατέπεσε με πάταγο.
Πριν ακόμα αρχίσει να τον αναζητεί η ελεύθερη ελληνική Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσει για την σκευωρία που ενορχήστρωσε εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, πρώτοι τον αναλαμβάνουν οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι. Και δεν είναι και λίγοι...
Η βάση της ψοφοδεξίας βράζει με τις μεθοδεύσεις και τα τεράστια προεκλογικά λάθη του βουλευτή Μεσσηνίας και ήδη οι Μητσοτακικοί και Καραμανλικοί ακονίζουν τα μαχαίρια τους.

Ορκίσθηκε ο mr Alexis...


Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟΣ Γ@@@@@ΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΟΝΗΤΕΣ!!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ KAI ΚΑΡΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ...ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!! 
protothema.gr :Εξοργισμένη η ηθοποιός με το ποσοστό που συγκέντρωσε στις εκλογές το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου
Τα αποτελέσματα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών σχολίασε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ποσοστό που συγκέντρωσε η Χρυσή Αυγή.
Η ηθοποιός αποδοκίμασε το 6,28%, ποσοστό που την καθιστά τρίτη δύναμη και δημοσίευσε ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο facebook.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ :ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΜ - ΕΛΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ(2-ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΕ ΕΑΜΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΙΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ;;
Χαρούμενος και συγκινημένος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή του o Κώστας Λαπαβίτσας , μίλησε χθες σε συγκεντρωμένους στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νάουσα και στο τέλος τραγούδησε τον ύμνο του ΕΑΜ. Με φορτισμένη φωνή και έντονο βιμπράτο ενώ οι παρευρισκόμενοι τον συνόδευαν με δυνατή φωνή.
Ο Αλέξης Τσίπρας αφου ορκίστηκε πρωθυπουργός μετέβη στην Καισαριανή για να αποτίσει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες του Σκοπευτηρίου. Εκεί οι παριστάμενοι Συριζαίοι τον αποθέωσαν με συνθήματα των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΕΛΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ :

ΚΑΙ ΤΟ "ΑΔΕΛΦΑΤΟ" ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ...
Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ....ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ" ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ TA "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" GAY PARADE. 

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΜΠΑΤΣΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...!!!


ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΕΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ... ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ 20 ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 4 - 5 ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ... ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ... "ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ"... 
stoxos.gr ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΟΙ ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Χ.Α (ΒΙΝΤΕΟ)



Καβγάς στο πάνελ του Σταρ για τις δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου μέσα από τον Κορυδαλλό.
Ο συριζαίος Βίτσας με περίσσιο θράσος προσπάθησε να λογοκρίνει τον δημοσιογράφο του Σταρ που προέβαλε τις δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Στον χορό μπήκε και η βουλευτίνα του ΚΚΕ Κανέλλη που τάχθηκε στο πλευρό του Συριζαίου.
Σημειώνουμε πως μέχρι τώρα το Σταρ και η εκπομπή Ενικός του Χατζηνικολάου είναι οι μόνοι που έπαιξαν τις δηλώσεις του Αρχηγού του Τρίτου πολιτικού κόμματος της Χώρας.
«Δεν χρειαζόμασταν να το υποστούμε αυτό!» - «Δεν έχετε δικαίωμα να αποφασίσετε τι θα παίξω και τι όχι στην εκπομπή μου!»Οι τηλεφωνικές δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου για το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν η αφορμή για έναν άγριο καβγά μεταξύ του γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Βίτσα και του Νίκου Χατζηνικολάου.

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ροή Αποτελεσμάτων Εθνικών Εκλογών- 2015 - ON LINE

ON LINE τα αποτελέσματα απ' ευθείας από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών μπορείτε να τα δείτε στον σύνδεσμο που παραθέτουμε: 

http://ekloges.ypes.gr/current/v/public/index.html#{"cls":"main","params":{}}

ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ


ΟΛΟΙ ΤΑΒΛΑ...3η ΔΥΝΑΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ,ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ,ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ , Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΕΞΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΣΑΠΙΟΚΑΝΑΛΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.